Известие

Collapse
No announcement yet.

Заключена обява

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заключена обява

Здравейте, модератор ми заключи обявата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=86191 тъй като не е по шаблон (няма междуболтово разтояние). Та въпросът ми е следния...след като самият производител не предоставя такава информация (ето и доказателство за това http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2...ith-7j-x-17-h2) аз длъжен ли съм да предоставя такава?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Не си длъжен, разбира се. В крайна сметка приеми нещата от положителната им страна - радвай се, че само са ти заключили обявата, а не са ти я изтрили.

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      Здравейте, модератор ми заключи обявата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=86191 тъй като не е по шаблон (няма междуболтово разтояние). Та въпросът ми е следния...след като самият производител не предоставя такава информация (ето и доказателство за това http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2...ith-7j-x-17-h2) аз длъжен ли съм да предоставя такава?
      Насочила съм вниманието на модераторите към темата ти.
      Ще видим дали ще получиш отговор.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Форума има точно определени правила за пускане на обявите и те не са от вчера, нито пък са обект на коментари.
        Относно конкретното питане, предполагам, почти всеки сервиз за гуми би могъл да даде подобна информация.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Толкова ли не може да се премери/изчисли междуболтовото разстояние и да се напише в обявата?

PS: Тук за въпросният автомобил (шкода октавия) е дадено междуболтово разстояние от 100 мм.
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:49.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
            Форума има точно определени правила за пускане на обявите и те не са от вчера, нито пък са обект на коментари.
            Относно конкретното питане, предполагам, почти всеки сервиз за гуми би могъл да даде подобна информация.
            Наистина ли е необходимо колегата да тръгне да разпитва по сервизите, за да си пусне обявата?

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:05 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Толкова ли не може да се премери/изчисли междуболтовото разстояние и да се напише в обявата?

PS: Тук за въпросният автомобил (шкода октавия) е дадено междуболтово разстояние от 100 мм.
            Това вече изглежда реално.

Comment

Просто не бих се позовал на нищо освен производителя...и смятам, че така е коректно и на 100% достоверно.

Comment

Просто не бих се позовал на нищо освен производителя...и смятам, че така е коректно и на 100% достоверно.
                По принцип си абсолютно прав (това, което си написал е "като от устата на дете", както би казал дон Корлеоне от "Кръстникът"). Само че навярно разбираш, че ако не правиш компромиси и не намериш начин да угодиш на всичките им изисквания, ще можеш само да гледаш как обявата ти се вее от вятър на бял кон, както в момента. Моят съвет е да напрaвиш това, което ти препоръчва колегата ecotronic.
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 04:24.

Comment

Костваше ми не повече от 3 минути да открия нужната ти информация и да я сравня на 4 места за да съм сигурен какво е PCD на тази джанта.
                  Не мисля,че съм длъжен да го правя аз обаче.
                  Вместо да се правиш на ощипана мома и да занимаваме всички с тази тема ,можеше със същия успех да провериш и ти.
                  А щом се уповаваш на производителя и им вярваш сляпо ,винаги можеш да звънеш в Шкода и да ги попиташ лично.

http://www.skoda-auto.bg/contacts
                  Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                  Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                  Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                  Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                  Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Можете спокойно да я изтривте...каквото инфо дава производителя такова съм дал, щом не е достатъчно и не покрива изискванията решението е само едно - обявата в кошче...от всичко казано до тук предполагам, че отговора на въпроса ми от първи пост е "да длъжен си"....слвдователно и тази тема е за ключ защото се изчерпа. Благодаря за отделеното време

Comment

Ех, Интернет поколение.....

Да ме прощавате, ама без мрежата и до тоалетна няма да може да идете.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Форумам може и да е кенеф обаче клошарника имал правила видиш ли
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Можете спокойно да я изтривте...каквото инфо дава производителя такова съм дал, щом не е достатъчно и не покрива изискванията решението е само едно - обявата в кошче...от всичко казано до тук предполагам, че отговора на въпроса ми от първи пост е "да длъжен си"....слвдователно и тази тема е за ключ защото се изчерпа. Благодаря за отделеното време
                          Не мога да не те поздравя за този пост.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Форумам може и да е кенеф обаче клошарника имал правила видиш ли
                            Колко си прав.

Заключвам.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                            X