Първоначално публикувано от valjo
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов раздел
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXxПървоначално публикувано от valjoяз знам дето при админот са влазя со бутилка? такава не смо видел за момента...аз зор неам
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaАз пък предпоитам да има раздел да речем за дизелови двигатели и всичко свързано с техните проблеми,а не такива безсмислени раздели като за бас-туби и т.н.Ама много ги мързи да си поместат газо!
а тубите - хехе - цилиндърът е най-тъпата възможна форма за кутия на басНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от virusalfaАз пък предпоитам да има раздел да речем за дизелови двигатели и всичко свързано с техните проблеми,а не такива безсмислени раздели като за бас-туби и т.н.Ама много ги мързи да си поместат газо!
а тубите - хехе - цилиндърът е най-тъпата възможна форма за кутия на басАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от virusalfaАз пък предпоитам да има раздел да речем за дизелови двигатели и всичко свързано с техните проблеми,а не такива безсмислени раздели като за бас-туби и т.н.Ама много ги мързи да си поместат газо!
а тубите - хехе - цилиндърът е най-тъпата възможна форма за кутия на бас
ти разбираш ли?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от "търтей":276sb8p2Първоначално публикувано от virusalfaАз пък предпоитам да има раздел да речем за дизелови двигатели и всичко свързано с техните проблеми,а не такива безсмислени раздели като за бас-туби и т.н.Ама много ги мързи да си поместат газо!
а тубите - хехе - цилиндърът е най-тъпата възможна форма за кутия на бас
ти разбираш ли?[/quote:276sb8p2]Аз разбирам от декоративни рибки,канарчета,също така от овцевъдство,свиневъдство,пуйки също знак как се отглеждат.Да не забравяме лозарство и овощарство.Обичам да си мрълям ръцете и по автомобили,не съм майстор,защото от Петко се уплаших,страх ме е да кажа ,че съм майстор
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от търтейаха
е други разбираме от други неща
от как земах дизелче нищо не праим вечеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от "търтей":32pvdx2pаха
от как земах дизелче нищо не праим вече[/quote:32pvdx2p]
Освен да пътуваш с градския1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
[quote=Lucky]Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от "търтей":gp8o3yqrаха
от как земах дизелче нищо не праим вече[/quote:gp8o3yqr]
шта запатувам аз тебе
га шъ пием бира бре?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment