Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой и защо ми заключи темата без да ме предопреди!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой и защо ми заключи темата без да ме предопреди!!!

Как така се заключва темата без да се предопреди авторът и какви са тези модератори за какво става дума нито е имало предопреждения за спам нито нищо Май модераторите на форума станаха като министрите ни щом има малко власт и мачка овцете доло..........

Е няма как да стане пуснал съм тема във раздела и модела от които се интересувам почвам да събирам информация и изведнъж някои удря ключ.......

Които и да си ти преди да вземеш каквото и да е решение си длъжен да ме предопредиш че примерно темата нещо отива на страни или нещо не ти харесва да се опитат да се изгладят нещата и ако тогава не стане да ме предопредиш че темата е за ключ понеже е излязла извън контрол и с цел спазване на реда и добрия тон във форума да се заключи!!!!!!!!!

Искам да знам кой заключи темата ми и с каква причина и не искам темата да се отключи и да получа още ценна информация за да мога да направя правилния избор и да продължа да се наслаждавам на любимата си марка и си мисля че модераторите не са тука да ни отказват от марката а да потдържат любовта и страстта ни към нея така ли е или нещо греша
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

заключили са я по няколко причини - 1 - били са пияни 2 не могат да боравят с контролния панел, 3-то нямат нишо против теб но са намерили начин да се напият и са действали напосоки и 4-то ако някой от тях знае правилата на тоя форум аз ще го черпя поне три бири

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
      заключили са я по няколко причини - 1 - били са пияни 2 не могат да боравят с контролния панел, 3-то нямат нишо против теб но са намерили начин да се напият и са действали напосоки и 4-то ако някой от тях знае правилата на тоя форум аз ще го черпя поне три бири
      Йеее Моооооо, тъй, тъй....
      И ще добавя, щото форума е мъртвец.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

абсолютно!!!

Comment

Punks not dead....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

е то брат ако модератор или форум ме отказваха от марка ни мерцедеса щях да карам ни алфата ни нищо в българия! тука е така, мод да си власт да показваш.

пък и само в нашенско кат питаш нещо ти скачат 50 човека на главата да ти обяснят колко си прост и къде си тръгнал!
            Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
              е то брат ако модератор или форум ме отказваха от марка ни мерцедеса щях да карам ни алфата ни нищо в българия! тука е така, мод да си власт да показваш.

пък и само в нашенско кат питаш нещо ти скачат 50 човека на главата да ти обяснят колко си прост и къде си тръгнал!
              Ама мноооого вярно!!!!!!!!

Ето минаха минимум 12 часа и нямам отговор кой го потдържа този форум изобщо...

Един път за малко да се откажа от тоз форум заради един ла*нар дето ме прати за зелен хаивер уш да отида да се запознаем понеже аз съм много добронамерена личност и стоях един час в една от най студените зимно вечери да го чакам да се запознаем и да пием някъде по нещо а пича бил на 500км от мен в тях на топло и ми се хили през монитора.... Останах да общувам с хората тук понеже има и ужасно много точни и човечни пичове и реших да си кажа маината му ма някъв ***** дето му дал някои малко власт то даже не е и власт ам са го направили потдръжка на замиращия форум и тои да ми се разполага все едно държи незнам си кой за кестените няма да стане искам основателна и ясна причина за тоза своеволие и защо не съм бил предопреден един път преди да се стигне до там!!!!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Тишо, каква тема и къде ти е заключена?
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                  Ти жив ли си бе тръба ????????/
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Тишо, каква тема и къде ти е заключена?
                    Ето Каката http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=87314

Искам да знам кой модератор го е направил без да се крие чисто човешки да си каже

Comment

пък и само в нашенско кат питаш нещо ти скачат 50 човека на главата да ти обяснят колко си прост и къде си тръгнал![/QUOTE]

Това е най-вярното нещо което съм чел в този форум! Между другото и в другите форуми е така, ама тва едва ли ни помага...тука сме на принципа "Важното е на мене да ти е зле"
                      146 1.6 Boxer 103 EX
                      155 1.7 TS 115 EX
                      145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
                      156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love

Comment

Колегата пуснал темата жалейка за другата тема, искам да го питам да не би модовете да са на заплата при него, та ще му дават обяснения защо са му заключили безмислената тема, в която няма "грам" спам
                        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:07.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз я заключих. И какво?
                          Не съм длъжен да давам обяснения, особено пък поискани по такъв начин и на такова място. Вместо да ревеш като ощипана мома, бъди доволен че изобщо още седи, а не е заминала директно в коша. Длъжен съм бил... Покажи ми един форум, в който модераторът е длъжен да дава обяснение за действията си на потребител? И не, не съм на заплата във форума, и не съм на разположение 24/7, за да ви гледам сеира.
                          Айде със здраве.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Поредните циркаджии които се мислят за Господ щом са модератори...
                            Alfa Romeo 146 1.9JTD
                            VW Transporter Т3 1.6TD

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin` Покажи съобщение
                              Поредните циркаджии които се мислят за Господ щом са модератори...
                              Поредния "алфист" де си мисли че може да блесне с остроумни нападки и обиди
                              Следващия обиждащ моля ?
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:00.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                              X