...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???
Collapse
X
-
-
Уважаеми колеги, Ако се замислите, ще видите, че може да се направи много точна аналогия между ситуацията във форума и реалния ни живот.
В реалния живот ние също непрестанно си мрънкаме и все някой друг ни е виновен и все чакаме някой друг да ни оправи живота.
А те нещата се свеждат до едно много просто и доказано работещо нещо:
Понижаване на прага на обществена търпимост.
Накратко - когато виждате, че нещо не е, както трябва, реагирайте, вместо да го отминавате с безразличие. Не чакайте някой друг да ви реши проблемите. Всичко си е във вашите ръце.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение..............
И така, за последен път ти обяснявам, когато смених този механизъм и разрязах всичко да го разгледам ти все още си бил много далече от идеята да караш Алфа, камо ли да даваш акъл тук и да се правиш на много отворен. Прави разлика, когато някой ти проверява ограничените технически познания по неща, които не си виждал, но даваш компетентно акъл за тях само по картинки.
Много пъти си правил смешни опити да ме подпитваш за разни неща, които не са ти ясни, но винаги съм отклонявал тези ти мераци по разбираеми причини. Помниш ли?Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:59.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ ето пак ме нападаш, защо, аз не пиша нищо за теб? Май е в сила поговорката - гузен негонен бяга
И така, за последен път ти обяснявам, когато смених този механизъм и разрязах всичко да го разгледам ти все още си бил много далече от идеята да караш Алфа, камо ли да даваш акъл тук и да се правиш на много отворен. Прави разлика, когато някой ти проверява ограничените технически познания по неща, които не си виждал, но даваш акъл за тях само по картинки.
Много пъти си правил смешни опити да ме подпитваш за разни неща, които не са ти ясни, но винаги съм отклонявал тези ти мераци по разбираеми причини.
Чудя се, не се ли чувстваш неудобно?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОтново даваш изобилие от смислени аргументи.
Чудя се, не се ли чувстваш неудобно?Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:16.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеХа, ха...
Друго имах предвид - че на 18 години е позволено на човек да не си мери приказките.
А дали ще стане простак, е ясно още след седмата му година.
P.S. Между другото, защищавам това момче не само защото е на 18 години. Момчето е будно, умно, интелигентно, знае чужди езици и добре се справя в живота. Единственият му недостатък е прекаленото самочувствие, което обаче предвид годините му също е бял кахър.
А, и да не забравя - не е пиянде, не ходи по долнопробни барове и не слуша чалга.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщениеАз по времената в които форума е бил на друго ниво не съм писал тук. Но забелязвам, че в рамките на година нещата стават по-зле и по-зле .... нямам идея дали по вина на модератори или само потребителите сме си виновни но ще загубим форума.. по-скоро ще се превърне в място за лиготия и убиване на времето. Нищо лично към никой, съгласен съм има хора който са тук от "време оно" та именно тези хора трябва да подтикнат форума към добро. Аз на последък виждам доста малко колеги които помагат на някой, всеки е с лиготията напред и с базиците по адрес на другия. Така не става драги колеги, доста от вас са на моята възраст умножена по две за да ви давам акъл аз, но смятам, че и вие влизате в други форуми ( български имам в предвид, за чуждестранните да не говорим) та там нещата стоят доста по-различно. Не съм аз човека който да решава нещата, но предлагам въпросните модератори които не са влизали с месеци да бъдат отстранени от поста си и на него да застане някой който да обръща внимание на задълженията поети към останалите колеги. Не зная тук как е устроен реда и пирамидата, но според мен трябва за всеки раздел да отговарят по няколко сериозни човека. Един човек няма как да огрее на всякъде (пример за раздела на 156/147/GT- 1 модератор, раздел 166- друг модератор) така лично аз виждам нещата. Та съвета ми е ако трябва с гласуване да изберем няколко сериозни човека които да си вършат работата съвестно. Съгласен съм, че и в момента има модератори които си вършат работата, но явно не са 100% от тях. Колегата който спомена, че раздел " общи приказки" се е превърнал в раздел " пиене и ядене" е напълно прав, приемливо е да има 1-2-3 теми за хора които имат свободно време и им "избиват бушоните" но целия раздел потъва в такива теми там.
И нещо последно, че стана дълго и се надявам изобщо някой да прочете това което писах, в раздела в който беше обявен календара на КАРБ 2015 ... там fiore е написал, че датата за Италфест 2015 ще бъде уточнена до края на м. Март ... е края на м. Май е искрено се надявам или да е пропуснал или да е забравил да го допълни, или да не е уточнено поради някакви обстоятелства. Това го споменавам понеже последното нещо което си мисля е ... че дори и най-важните хора които организират нещата са забравили за форума и не обновяват нещата. (дано не е последното). Иначе евала на хората който се занимават да ни организират мероприятията!! Някой да не остане с впечатление, че недоволствам.
П.С: Мир, и без нищо лично към никой, някой ако се познае да не се чувства обиден.
Има няколко скрити раздела, които не са видими за всички, но дори и там е на затихващи функции. Някога имаше поне по две-три сериозни теми в техническите раздели и наистина беше форум! Той стана по-либерален, но явно човешката природа е такава, че свободата е противопоказна!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ така, за последен път ти обяснявам, когато смених този механизъм и разрязах всичко да го разгледам
За да не стане недоразумение, то пускам снимка:
Търся отговор само с една сричка, без разтягане на локуми.Last edited by BO; d.m.y г., 14:18.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеИ твърдиш, че точно този обтегач няма амортисьор?
Търся отговор само с една сричка, без разтягане на локуми.
Накратко, за последен път:
Това съм го разрязал да го разгледам преди много години, аз съм инженер и знам какво има и кое какво е. То стои все още пред мен.
екотроник, не го е виждал на живо, но дава акъл убедително, проверка на реакцията му в мрежата, за колко време ще разбере истинатаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеХубаво е преди да се правиш на интересен да прочетеш и да вникнеш в написаното.
Накратко, за последен път:
Това съм го разрязал да го разгледам преди много години, аз съм инженер и знам какво има и кое какво е. То стои все още пред мен.
екотроник, не го е виждал на живо, но дава акъл убедително, проверка на реакцията му в мрежата, за колко време ще разбере истината
Отговори кратко и ясно на колегата, без да си разказваш живота:
Има или няма амортисьор под пружината?
Ти ако наистина си инженер, то ти си срам за инженерите!Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:32.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Много ми дотегнахте. Предполагам, че пиша ясно, Гайдаров ти нали разбираш какво казвам?
Май само този екотроник не разбира.
Кажи ми сега кой почва да се заяжда, те нали?Last edited by lordliness; d.m.y г., 14:34.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, не бъди толкова честолюбив!
Защо не им дадеш поне един път усещането, че са по-добри?
Защото това значи много за тях.
А и знаеш, че на нас не ни дреме много дали сме по-добри точно от тях.
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:33 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМного ми дотегнахте. Предполагам, че пиша ясно, Гайдаров ти нали разбираш какво казвам?
Май само този екотроник не разбира
Проблемът е в това, че технически грамотните хора не те разбират.
Ти ще да си някой извънземен разум
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment