Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение..............................
Това мисля за теб, разбра ли?
PS: Много бързо си преправяш постовете
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Като чета последните страници .... май съдбата е ясна, няма да има форум. Защо обръщате всичко в личен аспект и кой бил по-по-най. Аз лично за колегата nickgaidarov нищо не мога да кажа, но колегите ecotronic и lordliness определено са ми били полезни и съм научил нещо от тях, чрез този форум.
Разни хора, разни идеали няма как да няма и различни мнения, в случая за обтегача супер няма лошо в спора се ражда истината, но в темата за това, не тук. На мен също ми е интересно какво представлява разрязания обтегач, за който колегата lordliness спомена, та ако има желание може да сподели снимките в темата за обтегача да ги видим, аз имам такъв обтегач, свален поради неизправност, но не ми се разрязва да видя какво има.
Ако има все пак модератор ... може да поразчисти тук и нека доведем тази тема до край в който има някакво развитие. А това с заплашването на модераторите, ами явно има и пълни кретени сред нас ... модераторите са за това, ако се наложи и перманентни банове могат да раздават. Но като гледам тук бан, било и временен, е тема табу. Предупреждения, редактиране на мнения от модератор и все неща които биха спомогнали за просперитет.
Колега mordohy ентусиазма ми идва от там, защото виждам как нещо което събира хора с една и съща страст се разпада и загива... защо го допускаме ?147 1,6 105к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, аз ти дадох вече правилния отговор на спора.
И той е - признаваме се за победени и отиваме да си пием уискито.
P.S. Между другото, само докато изпия едно кафе и вече гледам изтряскани около десетина поста в тази тема.
Явно страстите пак са се разгорещили.
Време е за почивка малко.
А и не усещаш ли истинската им цел?
Те много добре съзнават некомпетентността си, но разчитат на това, че са БОЛШИНСТВО, за да ни победят.
Тяхната задна мисъл е следната - ето ни, ние може да сме неуки, необразовани, некомпетентни, но дайте да докажем, че и те са като нас.
ОК - няма проблем. Нека мислят, че и ние сме неуки, необразовани, некомпетентни. Само че не като тях - другояче...
Иван Вазов, ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА
Много такива съм виждал, аз не се предавам, никогаLast edited by lordliness; d.m.y г., 16:14.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
''Идат като тигри, бягат като овци''
Иван Вазов, ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА
lordliness - в ролята на тигъра:
lordliness:
"Тези които ти дават съвети май никога не са виждали на живо този механизъм. Това не е никакъв амортисьор, а най обикновена пружина с два гумени тампона и обвита в гума........"
lordliness:
"Това определено ме развесели. Скоро не бях чел по- големи глупости........"
lordliness:
"Защото го е писал някой като теб. Защо това трябва да се приеме за чиста монета?...."
lordliness:
"На никой не му пука за това колкото и научно да го напишеш/ препишеш/....."
lordliness:
"Не виждам защо ми обясняваш нещо което знам защото съм го разглобил основно, когато аз карах 166 ти още си се оглеждал за 156, по скоро мечтаеше, нали? Ти не знаеше и после се разтърси да четеш по чуждите форуми и пак доби увереност ....."
.........
ecotronic:
Е - сега онзи със сабята да обясни, защо преди вибрираше а сега не.
В този момент тигърът потъна в дън земя
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от NoFeArr Покажи съобщениеКато чета последните страници .... май съдбата е ясна, няма да има форум. Защо обръщате всичко в личен аспект и кой бил по-по-най. Аз лично за колегата nickgaidarov нищо не мога да кажа, но колегите ecotronic и lordliness определено са ми били полезни и съм научил нещо от тях, чрез този форум.
Разни хора, разни идеали няма как да няма и различни мнения, в случая за обтегача супер няма лошо в спора се ражда истината, но в темата за това, не тук. На мен също ми е интересно какво представлява разрязания обтегач, за който колегата lordliness спомена, та ако има желание може да сподели снимките в темата за обтегача да ги видим, аз имам такъв обтегач, свален поради неизправност, но не ми се разрязва да видя какво има.
Ако има все пак модератор ... може да поразчисти тук и нека доведем тази тема до край в който има някакво развитие. А това с заплашването на модераторите, ами явно има и пълни кретени сред нас ... модераторите са за това, ако се наложи и перманентни банове могат да раздават. Но като гледам тук бан, било и временен, е тема табу. Предупреждения, редактиране на мнения от модератор и все неща които биха спомогнали за просперитет.
Колега mordohy ентусиазма ми идва от там, защото виждам как нещо което събира хора с една и съща страст се разпада и загива... защо го допускаме ?
Рязането не беше много приятно и по добре не се захващай, може да се контузиш, може да свалиш предпазната пластмаса на пружината, ако те интересува много, но ще текне масло. Имам и видеоклип как постоянно се движи, ''вибрира'' както му казват, става въпрос за новата ролка. Не е статична, както си мислят някои, нито се движи плавно.Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:28.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАз пък се предавам...
Само и само тази поредна безумица да спре по-бързо.
Оценявам това в теб
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПоласкан съм, че най-после оцени нещо в мен.
Ще се пукна от гордост даже...
А и да използвам моментната ти благосклонност към мен, за да те помоля нещо - престани с тези детински и неадекватни опити да уязвиш Лорда.
Не се гаси туй, що не гасне, алфисте-идеалист.
Хайде мен - как да е, мен вълците ме яли.
Лорда обаче не закачай повече.
Поздрав за еконтроник с любимата му музика:
https://www.youtube.com/watch?v=teA8TE092ssLast edited by lordliness; d.m.y г., 17:01.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение.......А и да използвам моментната ти благосклонност към мен, за да те помоля нещо - престани с тези детински и неадекватни опити да уязвиш Лорда.
Не се гаси туй, що не гасне, алфисте-идеалист.
Хайде мен - как да е, мен вълците ме яли.
Лорда обаче не закачай повече.
Комуникацията ми с него тук се основава единствено на желанието ми да разбера, докъде може да стигне човешкото дебелоочие и наглост.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:11.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment