Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поради това, че напоследък аз, Гайдаров и lordliness май се явяваме едни от основните досадници за останалите, ето ви делово предложение:

Направете една анкета с тримата и срещу всеки: одобрявам /неодобрявам

Който събере повече от 70 - 80 % (или колкото решите) неодобрение, - аут.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Поради това, че напоследък аз, Гайдаров и lordliness май се явяваме едни от основните досадници за останалите, ето ви делово предложение:

Така ли се разправяш с противниците, браво, подмолно и в гръб.
      Ти постоянно сипеш обиди по наш адрес.
      Пак взе да се мислиш на велик и да решаваш кой да е във форума и кой не.
      Няма такива правила във форума.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

И кой ще създате тая примерна анкета? След това кой ще "раздаде справедливост" след резултатите? Няма кой! Пак си чешем езиците и започваме с интригите за 2-ма 3-ма и т.н!
        Днес като сте вие примерно, утре ще са други ....
        Трябва да има: 1. ПРАВИЛА! 2: ДА СЕ СПАЗВАТ 3: ДА ИМА КОНТРОЛ 4: ДА СЕ ПРИЛАГАТ НАКАЗАНИЯ ПО НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА БЕЗКОМПРОМИСНО И БЕЗ ШУРОБАДЖАНАЩИНА!

Всичко друго е ТАШАК!
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Така ли се разправяш с противниците, браво, подмолно и в гръб.
          Ти постоянно сипеш обиди по наш адрес.
          Пак взе да се мислиш на велик и да решаваш кой да е във форума и кой не.
          Няма такива правила във форума.
          Както виждаш поставям предложението на публично обсъждане. Какво подмолно намираш в това?
          И себе си слагам в кюпа.

Теб какво те притеснява?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Както виждаш поставям предложението на публично обсъждане. Какво подмолно намираш в това?
            И себе си слагам в кюпа.

Теб какво те притеснява?
            Има правила във форума, прочети ги
            1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата.

Ти постоянно обиждаш
            70-80 % от твоите приятелчета или от всички потребители
            Колко имаш по математика? някои потребители въобще не влизат, виж колко са регистрирани и колко са активни, според това нищо не ме притеснява
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:12.

Comment

Форумът си е много добре, модераторите също, само тук таме някой потребител се изживява за Голямата Работа, но затова не са виновни нито модераторите, нито форумът.

Като, че ли с по-дъртичките, по мога да си кажа нещо, но и младежите са много гот.

Олигофрени има навсякъде, както и тук, тъй, че всичко е ОК.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Има правила във форума, прочети ги
                1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата.

Ти постоянно обиждаш
                В пост № 43 от настоящата тема дадох от ясно по-ясно доказателсто затова, че потребителят lordliness не уважава и се подиграва с потребителя ecotronic.

А ти за какви правила ми говориш?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Регистрирани 24 024
                  активни 1 667
                  колко процента?
                  Не говори общи неща покажи къде съм използвал обидна дума за теб, ако си правиш някакви асоциации това си е за твоя сметка

Comment

Вие двамата
                    Да вземете да си пренесете дразгите другаде
                    АААААААА ?
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Да уважава..... всякакви преки характеристики......

lordliness:

Това определено ме развесели. Скоро не бях чел по- големи глупости........"

lordliness:

"Защото го е писал някой като теб. Защо това трябва да се приеме за чиста монета?...."

lordliness:

"На никой не му пука за това колкото и научно да го напишеш/ препишеш/....."

Това са все изрази на уважение, или греша?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                        Вие двамата
                        Да вземете да си пренесете дразгите другаде
                        АААААААА ?
                        Вие слепи ли сте, постоянно обижда в безсилието си?
                        Как очаквате да реагирам?
                        2.3 На всеки един изправен участник във форума (чието участие не противоречи на правилата на форума или на законите в страната) се гарантира правото на достъп до форума, правото на мнение, защита на личното достойнство и осигуряване на конфиденциалност. IP адресите на участниците се записват в log на форума, но не се показват
                        публично.
                        Кой ще ме защити, ако не сам
                        Да не говорим как мой близък се регистрира във форума и той обяви, че пиша аз и модератора разкри публично къде е адреса
                        Коментирайте това щом сте толкова безпристрастни и честни
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:26.

Comment

• Моля ви за конкретни примери от разделите - теми, постове. Ако го направите с линкове, ще съм благодарна. Както рапортуването. Поемам ангажимент да пренеса всички примери за обсъждане в мод раздела. И да завъртя някой и друг телефон - то се е видяло..
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Моля ви за конкретни примери от разделите - теми, постове. Ако го направите с линкове, ще съм благодарна. Както рапортуването. Поемам ангажимент да пренеса всички примери за обсъждане в мод раздела. И да завъртя някой и друг телефон - то се е видяло..
                            Нещо трябва да се направи. Това така не може да продължава. Кажете ми, че трябва да се махна и няма да чуете повече за мен.

Примери много. Един от последните:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89483

Проследи хронологията и виж, кой започва със заяжданиците и как свършва всичко.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Да уважава..... всякакви преки характеристики......

lordliness:

Това определено ме развесели. Скоро не бях чел по- големи глупости........"

lordliness:

"Защото го е писал някой като теб. Защо това трябва да се приеме за чиста монета?...."

lordliness:

"На никой не му пука за това колкото и научно да го напишеш/ препишеш/....."

Това са все изрази на уважение, или греша?
                              Това не са обидни думи, това е мнение.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Това не са обидни думи, това е мнение.
                                Това не са обидни думи, каквито са вулгарните думи.
                                Но това са неуважение и преки квалификации, каквито според правилата са забранени!

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X