Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    Начи то и кауфланд си е частна собственост,ама ако там третират хората като през 16-ти век ще си останат само собствениците и работниците.
    Повдигна много добър въпрос! Дали искаме форумът да е Кауфланд или искаме нещо по-различно от евтини боклуци. Аз съм за второто. Явно тук има доста хора, на които брошурата от Кауфланд осмисля деня им...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Да се включа за малко и аз: някой помни ли /разбра ли защо автора пусна темата?

Не сте длъжни да ми отговаряте..
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Повдигна много добър въпрос! Дали искаме форумът да е Кауфланд или искаме нещо по-различно от евтини боклуци. Аз съм за второто. Явно тук има доста хора, на които брошурата от Кауфланд осмисля деня им...
        Добре аз пък да ви кажа нещо друго, а изводите оставям вие да си ги направите.

Аз лично отговарям пряко за един от "скритите" (слава Богу) раздели , в който главните теми са Рейсинга, уличните гонки, официални моторспорт мероприятия итн, в които взимаме участие с колите си( да в тоз форум все още има хора, които го правят и са тук заради нещат свързани с т.нар "спортно сърце"). В него 90% от пишещите са регистрирани във форума от поне 6-7 години, а някои дори са от първите основоположници на КАРБ.

Смея да твърдя, че разделът е доста подреден, информацията е систематизирана и лесно достъпна. Пример : Има си отделна тема, кога и къде ще са срещите ; отделна тема за коментари и разискване на дадено мероприятие или "гонки"; отделна тема с официални времена и резултати от мероприятия; отделна тема само за клипове от улични/вечерни гонки или от събития организирани от Бълг. Федерация по Драг Рейсинг да речем итн итн.

В нито един момент не ми се е налагало да трия нещо от сорта на мнения със следното съдържание "ко мезиш", ко ша пийм таз вечер, как е плетката на баба ти и прочие глупости нямащи нищо общо с темата. Хората си пишат само и изключително за това, за което е раздела.

Естествено след някоя гонка или състезание се случва да прехвърчат искри, но само изтривам по 1-2 мнения( без да пиша или да предупреждавам, когото ида било) и на участниците им СВЕТВА, че е време да охладят страстите и всичко приключва в миг... Тоест това са големи, зрели хора, които имат някакво елементарно възпитание и усет до къде трябва да спрат и така да се каже да се "самомодерират".

Защо това не се случва и в другите раздели във форума оставам на вас да прецените? Модераторите ли са ви виновни?
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:30.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Наслушал съм се на глупости с важен тон, тъй, че по-добре замълчи.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение

Аз лично отговарям пряко за един от "скритите" (слава Богу) раздели , в който главните теми са Рейсинга, уличните гонки, официални моторспорт мероприятия итн, в които взимаме участие с колите си( да в тоз форум все още има хора, които го правят и са тук заради нещат свързани с т.нар "спортно сърце"). В него 90% от пишещите са регистрирани във форума от поне 6-7 години, а някои дори са от първите основоположници на КАРБ.

Смея да твърдя, че разделът е доста подреден, информацията е систематизирана и лесно достъпна. Пример : Има си отделна тема, кога и къде ще са срещите ; отделна тема за коментари и разискване на дадено мероприятие или "гонки"; отделна тема с официални времена и резултати от мероприятия; отделна тема само за клипове от улични/вечерни гонки или от събития организирани от Бълг. Федерация по Драг Рейсинг да речем итн итн.

В нито един момент не ми се е налагало да трия нещо от сорта на мнения със следното съдържание "ко мезиш", ко ша пийм таз вечер, как е плетката на баба ти и прочие глупости нямащи нищо общо с темата. Хората си пишат само и изключително за това, за което е раздела.

Естествено след някоя гонка или състезание се случва да прехвърчат искри, но само изтривам по 1-2 мнения( без да пиша или да предупреждавам, когото ида било) и на участниците им СВЕТВА, че е време да охладят страстите и всичко приключва в миг... Тоест това са големи, зрели хора, които имат някакво елементарно възпитание и усет до къде трябва да спрат и така да се каже да се "самомодерират".

Защо това не се случва и в другите раздели във форума оставам на вас да прецените? Модераторите ли са ви виновни?
            Винаги съм се чудил защо не мога да чета там. Мамка му! Макар и да не съм състезател, със сигурност ще ми е интересно там.
            Как става подбора?

п.п. думичката "подбор" използвах неслучайно. Тя отговаря на въпросите ти .
            Last edited by bager; d.m.y г., 01:46.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Винаги съм се чудил защо не мога да чета там. Мамка му! Макар и да не съм състезател, със сигурност ще ми е интересно там.
              Как става подбора?

п.п. думичката "подбор" използвах неслучайно. Тя отговаря на въпросите ти .

Пълни са гробищата със състезатели и техните жертви, затова по-добре да не четеш там.
              sigpic

Comment

• Ще драсна и няколко реда за бившите зелени, взели отношение тук.

След като преди време ви "разжалваха"/"разформироваха" или вие се "саморазпуснахте" ( нз кое по ви харесва) веднага влязохте в ролята на спамери и реално основоположници на така известното "Блато".

Едва ли не вижте сега много ли е гот като се разпуснаха юздите... Нарочно се насади една такава атмосфера на несериозност лъхаща от всяка втора тема. Не знам какво, на кой и въобще дали нещо доказахте с това си държание, но факт е, че за да се стигне до това състояние и ниво на форума имате немалка заслуга.

Не ви ли прави впечатление следната често срещана порочна практика: регва се некой си, от някъде си, попрочита тук-там, зададе някой технически въпрос, и после вижда къде е "айляка" (в блатото) . Започва едно иху-аху хаху-хихи, което за жалост нерядко се пренася и по сериозните раздели.....и хоп недоволство що пада нивото. Ами такъв ни е мат'ряла

И ето стигна се до момента, в който някой тотално му писне и пусне тема като тази тук. Сега Вие като бивши зелени трябва да размахате пръст и да кажете " ей го казахме ви още тогава до къде ще стигне тая работа..."; "ох колко добре беше едно време..."

Дали ?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Нека не се развихря вражда между бившите и сегашните "зелени", защото и двата вида са си пичове - аз поне, нищо лошо не съм видял и от двете формации.
                  sigpic

Comment

• Вражда няма, но някак не е.... "спортсменско"( да не употребявам други епитети) от тяхна страна да пишат такива постове-жалейки, след като те нарочно саботираха /саботират "дисциплината".

Едно време било много по-добре.. То, ако питаме и малък Тошко му е било добре по бай Тошово време, ама има хора, които не искат и да чуят за онези години... Така, че всичко е въпрос на гледна точка иииии най- важното ---> от коя страна на палачинката се намираш

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Всички големи демократи станахте!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Ами точно, хората в твоя раздел знаят за какво са там и сами поддържат хигиена на общуването. Но там още с влизането има цедка предполагам.

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Наслушал съм се на глупости с важен тон, тъй, че по-добре замълчи.
                        Обикновено пропускам 'мъдрите' мисли, които споделяш, но бих ти препоръчал да си наложиш някаква автоцензура. Не говоря за тази тема само, макар че и тук влезе в серия...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Момци уж има тема пък се почнахте пак...?
                          Защо, много ли ви е кеф така..., идеята е да вдигнем малко нивото, не да го свалим.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Едно бързо преглеждане тук http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=19455&page=12 показва че от доста време никои от потребителите не е получавал това което е заслужил!!!
                            9 месеца всички са примерни...
                            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Осъзнаваш ли, какво призна току-що!
                              Някога имаше два скрити раздела, които не бяха тайна за никого. Раздела за членове на клуба и мод раздела.
                              Когато се разрази скандалът с модераторския екип, аз предупредих някои от старите модове да не се поддават на тая провокация, но уви-беше им много писнало!
                              Всичко е било с идеята да се раздели форумът на две!
                              Едната част за плебса, където пишем сега и една част за богоизбраните.
                              Ето защо беше необходимо да се разкарат старите модове.
                              За да нямат достъп до тоя "Раздел" казваш, а то си е паралелен форум!
                              Ето защо модовете тука в лайната ги няма, както и почти всички стари юзери.
                              За това гледаш колко много хора са на линия, а не можеш да ги срещнеш в нито една тема!
                              Въпросите са повече от отговорите.
                              Ако си мислите, че по тоя начин сте се скрили от полицията, то дълбоко грешите. Има поне трима , които доносничат.
                              Спирам до тука!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                Момци уж има тема пък се почнахте пак...?
                                Защо, много ли ви е кеф така..., идеята е да вдигнем малко нивото, не да го свалим.
                                Аз гледам че още един раздел почва да се осира и в тоя дух утре отивам да изпуша некоя и друга цигара в Кауфланд...така де, не живея в 16 век, освен това ще плювам по пода и пърдя.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X