Първоначално публикувано от vesko11
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеПовдигна много добър въпрос! Дали искаме форумът да е Кауфланд или искаме нещо по-различно от евтини боклуци. Аз съм за второто. Явно тук има доста хора, на които брошурата от Кауфланд осмисля деня им...
Аз лично отговарям пряко за един от "скритите" (слава Богу) раздели , в който главните теми са Рейсинга, уличните гонки, официални моторспорт мероприятия итн, в които взимаме участие с колите си( да в тоз форум все още има хора, които го правят и са тук заради нещат свързани с т.нар "спортно сърце"). В него 90% от пишещите са регистрирани във форума от поне 6-7 години, а някои дори са от първите основоположници на КАРБ.
Смея да твърдя, че разделът е доста подреден, информацията е систематизирана и лесно достъпна. Пример : Има си отделна тема, кога и къде ще са срещите ; отделна тема за коментари и разискване на дадено мероприятие или "гонки"; отделна тема с официални времена и резултати от мероприятия; отделна тема само за клипове от улични/вечерни гонки или от събития организирани от Бълг. Федерация по Драг Рейсинг да речем итн итн.
В нито един момент не ми се е налагало да трия нещо от сорта на мнения със следното съдържание "ко мезиш", ко ша пийм таз вечер, как е плетката на баба ти и прочие глупости нямащи нищо общо с темата. Хората си пишат само и изключително за това, за което е раздела.
Естествено след някоя гонка или състезание се случва да прехвърчат искри, но само изтривам по 1-2 мнения( без да пиша или да предупреждавам, когото ида било) и на участниците им СВЕТВА, че е време да охладят страстите и всичко приключва в миг... Тоест това са големи, зрели хора, които имат някакво елементарно възпитание и усет до къде трябва да спрат и така да се каже да се "самомодерират".
Защо това не се случва и в другите раздели във форума оставам на вас да прецените? Модераторите ли са ви виновни?Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:30.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеПовдигна много добър въпрос! Дали искаме форумът да е Кауфланд или искаме нещо по-различно от евтини боклуци. Аз съм за второто. Явно тук има доста хора, на които брошурата от Кауфланд осмисля деня им...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДобре аз пък да ви кажа нещо друго, а изводите оставям вие да си ги направите.
Аз лично отговарям пряко за един от "скритите" (слава Богу) раздели , в който главните теми са Рейсинга, уличните гонки, официални моторспорт мероприятия итн, в които взимаме участие с колите си( да в тоз форум все още има хора, които го правят и са тук заради нещат свързани с т.нар "спортно сърце"). В него 90% от пишещите са регистрирани във форума от поне 6-7 години, а някои дори са от първите основоположници на КАРБ.
Смея да твърдя, че разделът е доста подреден, информацията е систематизирана и лесно достъпна. Пример : Има си отделна тема, кога и къде ще са срещите ; отделна тема за коментари и разискване на дадено мероприятие или "гонки"; отделна тема с официални времена и резултати от мероприятия; отделна тема само за клипове от улични/вечерни гонки или от събития организирани от Бълг. Федерация по Драг Рейсинг да речем итн итн.
В нито един момент не ми се е налагало да трия нещо от сорта на мнения със следното съдържание "ко мезиш", ко ша пийм таз вечер, как е плетката на баба ти и прочие глупости нямащи нищо общо с темата. Хората си пишат само и изключително за това, за което е раздела.
Естествено след някоя гонка или състезание се случва да прехвърчат искри, но само изтривам по 1-2 мнения( без да пиша или да предупреждавам, когото ида било) и на участниците им СВЕТВА, че е време да охладят страстите и всичко приключва в миг... Тоест това са големи, зрели хора, които имат някакво елементарно възпитание и усет до къде трябва да спрат и така да се каже да се "самомодерират".
Защо това не се случва и в другите раздели във форума оставам на вас да прецените? Модераторите ли са ви виновни?
Как става подбора?
п.п. думичката "подбор" използвах неслучайно. Тя отговаря на въпросите ти.
Last edited by bager; d.m.y г., 01:46.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеВинаги съм се чудил защо не мога да чета там. Мамка му! Макар и да не съм състезател, със сигурност ще ми е интересно там.
Как става подбора?
п.п. думичката "подбор" използвах неслучайно. Тя отговаря на въпросите ти.
Пълни са гробищата със състезатели и техните жертви, затова по-добре да не четеш там.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Ще драсна и няколко реда за бившите зелени, взели отношение тук.
След като преди време ви "разжалваха"/"разформироваха" или вие се "саморазпуснахте" ( нз кое по ви харесва) веднага влязохте в ролята на спамери и реално основоположници на така известното "Блато".
Едва ли не вижте сега много ли е гот като се разпуснаха юздите... Нарочно се насади една такава атмосфера на несериозност лъхаща от всяка втора тема. Не знам какво, на кой и въобще дали нещо доказахте с това си държание, но факт е, че за да се стигне до това състояние и ниво на форума имате немалка заслуга.
Не ви ли прави впечатление следната често срещана порочна практика: регва се некой си, от някъде си, попрочита тук-там, зададе някой технически въпрос, и после вижда къде е "айляка" (в блатото) . Започва едно иху-аху хаху-хихи, което за жалост нерядко се пренася и по сериозните раздели.....и хоп недоволство що пада нивото. Ами такъв ни е мат'ряла
И ето стигна се до момента, в който някой тотално му писне и пусне тема като тази тук. Сега Вие като бивши зелени трябва да размахате пръст и да кажете " ей го казахме ви още тогава до къде ще стигне тая работа..."; "ох колко добре беше едно време..."
Дали ?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Вражда няма, но някак не е.... "спортсменско"( да не употребявам други епитети) от тяхна страна да пишат такива постове-жалейки, след като те нарочно саботираха /саботират "дисциплината".
Едно време било много по-добре..То, ако питаме и малък Тошко му е било добре по бай Тошово време, ама има хора, които не искат и да чуят за онези години... Така, че всичко е въпрос на гледна точка иииии най- важното ---> от коя страна на палачинката се намираш
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДобре аз пък да ви кажа нещо друго, а изводите оставям вие да си ги направите.
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНаслушал съм се на глупости с важен тон, тъй, че по-добре замълчи.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Момци уж има тема пък се почнахте пак...?
Защо, много ли ви е кеф така..., идеята е да вдигнем малко нивото, не да го свалим.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Едно бързо преглеждане тук http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=19455&page=12 показва че от доста време никои от потребителите не е получавал това което е заслужил!!!
9 месеца всички са примерни...
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Защо това не се случва и в другите раздели във форума оставам на вас да прецените? Модераторите ли са ви виновни?
Някога имаше два скрити раздела, които не бяха тайна за никого. Раздела за членове на клуба и мод раздела.
Когато се разрази скандалът с модераторския екип, аз предупредих някои от старите модове да не се поддават на тая провокация, но уви-беше им много писнало!
Всичко е било с идеята да се раздели форумът на две!
Едната част за плебса, където пишем сега и една част за богоизбраните.
Ето защо беше необходимо да се разкарат старите модове.
За да нямат достъп до тоя "Раздел" казваш, а то си е паралелен форум!
Ето защо модовете тука в лайната ги няма, както и почти всички стари юзери.
За това гледаш колко много хора са на линия, а не можеш да ги срещнеш в нито една тема!
Въпросите са повече от отговорите.
Ако си мислите, че по тоя начин сте се скрили от полицията, то дълбоко грешите. Има поне трима , които доносничат.
Спирам до тука!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеМомци уж има тема пък се почнахте пак...?
Защо, много ли ви е кеф така..., идеята е да вдигнем малко нивото, не да го свалим.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment