If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно много жестоко си прегрешил - може би, трябва искренно да се покаеш и да искаш прошка от акционерите.
аз съм толко прегрешил, че направо нямам думи даже и да се изповедвам вече няма смисъл - изпил съм няколко хектолитра светена вода по врачки фодиф да ми връзват червен конец на ... нема да кажа за да имам у форумна декриминация но неееее мене си ме знайте
аз съм толко прегрешил, че направо нямам думи даже и да се изповедвам вече няма смисъл - изпил съм няколко хектолитра светена вода по врачки фодиф да ми връзват червен конец на ... нема да кажа за да имам у форумна декриминация но неееее мене си ме знайте
Не се самосъжалявай и не се изживявай за мъченик - ние си те знаем кой си.
Ако е речено, Генералите ще ти опростят греховете.
2.1 За писане на форума на Клуба регистрацията е задължителна. Валидни са никове на кирилица и латиница с минимум 3 и максимум 15 символа дължина. Регистрацията изисква наличие на валиден e-mail адрес. Не се допуска регистриране на двама или повече участници с един e-mail едрес.
Извинявам са и надявам са да не съм прекалено нахален предвид миналото си но дали е възможно да ми смените ника на Bobo Markov както си беше някога - остарявам и ми писна от секви Найтролери Бундок Сейнтове и подобни глупости - Благодаря вИ предварително и имам няколко бОтилки текила в запас ...
С цялото си уважения , моля модераторите да сменят и моят ник От alfa_romeo_forever , на mitte156
Причините са следните : понеже друг ми направи рега във форума , защото по не знайни причини за мен на мен не ми даваше , не аз съм си избрал ника а човекът който ми го направи . Новото име отговаря повече на мен - Мите , от това че се казвам Димитър и 156 - такава кола карам .
Благодаря Ви, предварително.
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment