Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
До кога лични интереси и отношения ще опорочават форума?
Collapse
X
-
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение+1
Ти явно си от онези десет процента
Интересно ми е, каква е статистиката за неуспешните ремонти в сервизи, при които хем си си дал парите, хем ти са се скъсали нервите.
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеПри последните ми посещения в "сервиз", освен, че си платих като поп, на едната кола се връщах 2 пъти за "дооправяне" и закачане на забравени букси и прекъснати кабели, което за мен си е време и пари за транспорт и не ми казаха поне "извинявай", а за другата кола се наложи да закачам забравени лули на подгревни свещи и да дозатягам капещи нафта тръбички, да не говорим, че липсваха и болтчета и за капак се наложи да сменям и турбина...щото някой трябваше да провери дали се върти...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
Значи,ето тук е разликата м/у сервиз и сервиз,но няма как да слагаш всички под един знаменател !!!!
Поради това, призовавам да се уважаваме един друг.
Хляб има за всички
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
В днешни времена на кризааз съм за уличните ремонти
Но само при положение,че ти е кристално ясно какво трябва да се направи.И как да се направи.Не само да си подучул и попрочел нещо от тук от там.И да има условия които не те карат да се мъчиш хубави и подходящи инстументи и един канал например,а не да ми дигаш на крикове и да ми лягаш под колата.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Тръгнеш ли да правиш улични ремонти изхождайки основно от съображението да икономисаш някой лев, вероятността това да ти излезе сметка без кръчмар е голяма.
Хората, които сами си правят колите и наистина знаят, какво правят най-често не се ръководят от мотива за икономии.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ей това е много точно казано-на мен ми доставя удоволствие да си чопля по колата. Ако нямам време прибягвам до сервизи. Иначе така на майтап и за кеф ремонтирах цял апартамент.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеЕй това е много точно казано-на мен ми доставя удоволствие да си чопля по колата. Ако нямам време прибягвам до сервизи. Иначе така на майтап и за кеф ремонтирах цял апартамент.
Ако ти е хоби ела да ремонтираш и моя апартаментПредлагам хапване и пийване на тумбак+музика по избор
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Абе доста работа си е за сам човек пък и не работя бързо като майстор, др. седмица започвам вътрешна изолация на един приятел на къщата и като приключа съм на разположениеAlfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Момчета, вие направо опорочихте темата, форума и всичко останало.
С риск от създаване на дискомфорт, но май ще бъде добре някой от многоуважаваните модератори да позабършеLast edited by old alfist; d.m.y г., 14:22.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Аз лошо от модератор не съм видял, пък да и видя ще му тегля майните на момента и ич не ми дреме, да е ясно кой крив кой прав. След 10мин съм готов да пийнем по бира и да обсъдим нещата отново.
Незнам какво се пънете толкова, какво имате да доказвате толкова, вероятно сте свестни и двамата и съм склонен да ви почерпя по бира на Италфеста. Карайте малко по-весело на нещата, един живот живеем все пак, а и сме всички от един отбор. На всички е ясно че доста хора имат определени знания, някой си траят, други пишат, трети помагат и т.н., Тези със сервизите имат интерес да не пишат много много и ги разбирам, все пак опита се трупа с много труд и грешки, но и много от тях са пичове и гледат по-иначе на нещата и помагат с каквото могат. Та така колеги алфисти, уважавайте се предимно.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, вие направо опорочихте темата, форума и всичко останало.
С риск от създаване на дискомфорт, но май ще бъде добре някой от многоуважаваните модератори да позабърше
Кои са тия момчета и кое друго освен форума опорочиха те?Такива сериозни неща се казват със истинските им имена и директно,а не със недомвлъвки и заобиколки.Хем нещо и някой ти пречи,хем не щеш да ги назовеш по именно.,,Болима,сърбима,драгомие,, И това твое дуднене няма край.....Ако са направи класация във форума ,,На всяка манджа миродия,, ти със сигурност ще си в топ 3.На всичкото отгоре,не за първи път са опитваш да иземваш функции които не ти влизат в задълженията и привилегии които не са ти присъщи.Ама не видях някой да ти е направил забележка.Няма как хората да са толерантни с теб,а ти с тях не.Темата е опорочена още със самото и пускане.Колегата който я е пуснал със заглавие, което иска да ни каже нещо като голяма мигаща черевена лампа и след това ,,Без коментар,, Айде по сериозно...... Когато имаш да казваш сериозни неща или ги казваш директно със истинските им имена или по добре замълчи за винаги.Аз така ги разбирам идеалите в живота.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКои са тия момчета и кое друго освен форума опорочиха те?Такива сериозни неща се казват със истинските им имена и директно,а не със недомвлъвки и заобиколки.Хем нещо и някой ти пречи,хем не щеш да ги назовеш по именно.,,Болима,сърбима,драгомие,, И това твое дуднене няма край.....Ако са направи класация във форума ,,На всяка манджа миродия,, ти със сигурност ще си в топ 3.На всичкото отгоре,не за първи път са опитваш да иземваш функции които не ти влизат в задълженията и привилегии които не са ти присъщи.Ама не видях някой да ти е направил забележка.Няма как хората да са толерантни с теб,а ти с тях не.Темата е опорочена още със самото и пускане.Колегата който я е пуснал със заглавие, което иска да ни каже нещо като голяма мигаща черевена лампа и след това ,,Без коментар,, Айде по сериозно...... Когато имаш да казваш сериозни неща или ги казваш директно със истинските им имена или по добре замълчи за винаги.Аз така ги разбирам идеалите в живота.
Когато не можеш да четеш зад редовете, по-добре замълчи и си задай сам въпроса защо никой не ми прави забележка, освен хора като теб.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, вие направо опорочихте темата, форума и всичко останало.
С риск от създаване на дискомфорт, но май ще бъде добре някой от многоуважаваните модератори да позабърше
Comment
-
Аз предлагам да си направим тема в която всеки който се е издразнил от някой да си го казва, ама без да има сърдити после. Така всичко ще е ясно и точно. Сърдитите в другия пясъчник и като им мине пак може да си играем заедно.
Ето аз ще почна първи:
Изключително много ме дразни колегата Пининфарина, защото всеки път ми уйдисва на простотийте, продава ми евтино части (понякога и подарява), и най-вече защото не ми обръща внимание във фейса защото е зает да прави разни таралясници... Значи бесен съм, още малко ако ме ядосва така и ще взема една каса бира и ще му отида на гости в сервиза.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Темата си е наред, но начинът и на употреба може да е грешен. Правил съм основен ремонт на булдозер 1400 кс/с насред рудника, а за блоковите простотии просто не ми се мисли. Регулирам газови инжвкциони пак там и минавам даже за специалист, защото и хората не са наясно с възможностите ми.
Все пак, като се осерат дюзите тормозя Мъро и околните и с това мисля , че показвам уважение първо към себе си.
Изобщо, ако имате кило брашно, дайте го на майстор да ви направи хляб!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment