Известие

Collapse
No announcement yet.

сортиране на активните теми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сортиране на активните теми

Какво ще кажете активните теми (или иначе казано "Вижте всички актуални мнения") да са сортирани по раздела в който са! Така става много по-прегледно, като се разглежда какво ново има писано.
    В момента нямам идея това как се реализира в phpBB2, но чета един друг форум, със същият софтуер (phpBB) и там админа го реализира доста бързо това сортиране! Не знам дали е мод, или си го написаха младежите, ако трябва - ше ги питам. Но според мен това ще е полезна промяна.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

амм.. аз ако не вляам дълго време във форумо, цъкам на конкретните форуми, които ме интересуват и си гледам активните теми в тях

въпреки това, може да ми пратиш на ЛС адреса на форума, в който са направили таз промяна, да видя как изглежда и колко практично би било за мен лично.
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Аз пък понякога влизам във форума и не разглеждам всички нови мнения по темите и излизам.После пак влизам и тези нови мнения, които не съм прегледал ми ги дава като прегледани.....кво става и аз не знам
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Гледам няма никакъв интерес към такова нововъведение
        Защо така? От кой зависи да се "инсталира" такава кръпка на форумния софтуер? Кого трябва да помоля?

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
          Гледам няма никакъв интерес към такова нововъведение
          Защо така?
          Ами вероятно защото повечето хора (аз включително) са избрали друг подход за разглеждане на темите и подобно подреждане не представлява интерес за тях. А времето на всеки е ценно и чисто технически е невъзможно да се отделя такова за реализация на всеки маргинален рикуест. Хубаво е предложенията да съберат някаква минимална подкрепа, преди някой да се захване с тях.
          В този случай реализация обаче е елементарна, та го направих тва с подреждането (ако правилно съм разбрал задачката де). Ако сега някой пък земе да се оплаква, че го дразни така, викайте да връщам старото състояние

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

хи хи
            Благодаря за "order by"-а
            Забелязах го преди да видя, че си писал в темата :P

Edit: Правилно си разбрал задачата

Comment

Working...
            X