Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно тема ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно тема ?

Въпроса ми е следния:
    Може ли примерно ако реша да пусна определена тема, да направя така че няколко човека да не я виждат и съответно да пишат (серат е по-точната дума) в нея? Питането ми е породено от факта че почти във всяка тема се намисат 3-4 човека (всички ги знаем кои са) които винаги осират нещата и си заформят поредната тяхна простотия, понеже блатото явно не им стига или просто е скучно там защото почти няма с кой да си водят словестните излияния. Форума заприлича на помия, замислете се драги модератори.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Подкрепям те колега. Няма ли някой модератар който да раздаде малко "награди" и да не се сере навсякъде?
    Няма да се извинявам за думата си,защо се СЕРЕ навсякъде!!!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Помия или кучкарник

Comment

Едно време като имаше такива модове, всеки пищеше от тях, че им раздавал банове заслужено или не... Еи някъде и тема имаше за наказани потребители, тя нее пипана от незнам колко време... (намерих я, последното писание там е от 12.07.15 г., 22:00 )
        Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 22:02.
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Аз неискам никой да наказват, само няколко човека да не ми виждат темите и мненията. То е ясно че такива и да ги баннеш, пак ще намерят начин да влязат и да са си дори още по-интересни, защото някой им е обърнал внимание.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Айде де, някой нещо да каже, барем среден пръст покажете...

Пс Модовете имам предвид.

Comment

Нека се опитат да се държат така примерно в андроид форума ...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Хах, в андроид форума няма и какво да правят, ако ме разбираш...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Айде де, някой нещо да каже, барем среден пръст покажете...

Пс Модовете имам предвид.
                  Колега, ако направим това, което искаш, то това няма да е форум, а тайно събрание.
                  Форумът и сега предлага създаване на групи, но кой знае защо няма особен интерес.
                  Ако никой не сере, то няма и защо да се почиства.
                  То е, като да те сърби гъза. Ако не те сърби, няма и да се сещаш за него.
                  А като не искаш някой да те дразни, просто го слагаш в игнорираните и готово.
                  Но нали уточнихме.
                  Ако не те сърби...
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По принцип от 3-4г., смислените отговори във всяка тема са първите 10-15 бр., заемащи 1-2 стр., но си има и изключения.
                    Хората, които имат смислено мнение и не се влияят от олигофрените и ще го дадат независимо от тяхното мнение.
                    Когато темата по рождение е тъпа, много бързо започват лигавщините.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Working...
                    X