Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Точно това сега и аз видях.
    Аз предлагам залог - или мен да вкарат в затвора вместо него, ако не успея да изтръгна топката на автомата с голи ръце, или системата просто да работи и да си го прибере на топло, колкото му се полага.

Ама нали си е технически инвалид-карък. Дори не знае каква теза да изкаже, че не можело това да се случи заради "лостови системи", "механизми" и т.н.
    Баси, трай си бе технически инвалид-каръко. Така сам ще се набиеш в затвора дори, от собственото ти незнание.
    Мъка, мъка, мъка...
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Точно това сега и аз видях.
      Аз предлагам залог - или мен да вкарат в затвора вместо него, ако не успея да изтръгна топката на автомата с голи ръце, или системата просто да работи и да си го прибере на топло, колкото му се полага.

Ама нали си е технически инвалид-карък. Дори не знае каква теза да изкаже, че не можело това да се случи заради "лостови системи", "механизми" и т.н.
      Баси, трай си бе технически инвалид-каръко. Така сам ще се набиеш в затвора дори, от собственото ти незнание.
      Мъка, мъка, мъка...
      Тук не е целта, тапишонке, да обяснявам как и защо е закачена "топката" на скоростния лост на стария ягуар, а и защо не може да се изтръгне току така. Това никой не го интересув. Важното е, че не е лесно да изскубнеш нещо, което се състои от няколко части
      Jaguar XJ от най-старите, където скоростният му лост е само надолу и трябва да натиснеш отстрани на топката бутон за да може да се мести. И то не е топка, а Т дръжка
      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 14:34.

Comment

• Не ни ли стига техническата "гениалност" на Майстор Цветко, та сега да трябва и с криминалния му живот да се занимаваме ?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не ни ли стига техническата "гениалност" на Майстор Цветко, та сега да трябва и с криминалния му живот да се занимаваме ?
          Трябва да се хване някои и да събере на едно място всичките му умопомрачителни заключения и тн! Според мен ще е интересно четиво.
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Тук не е целта, тапишонке, да обяснявам как и защо е закачена "топката" на скоростния лост на стария ягуар, а и защо не може да се изтръгне току така. Това никой не го интересув. Важното е, че не е лесно да изскубнеш нещо, което се състои от няколко части
            Jaguar XJ от най-старите, където скоростният му лост е само надолу и трябва да натиснеш отстрани на топката бутон за да може да се мести. И то не е топка, а Т дръжка
            Я, ти си можел да ми четеш постовете бе. Не ми харесва така. Бутай ме в игнора, че не мога с отчаяните ти опити за оправдания да се занимавам.
            Не стига, че тука няколко човека сме против теб по някаква причина, а явно заговора е стигнал чак до прокуратурата.
            То бива, бива такава конспирация и заговор срещу теб, ама тая на нищо не прилича.
            Къде е мистър Гайдара да тръгне след теб и по съдилищата, и да търси оправдания на всички твои щуротии, които говориш и правиш?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• У мен възниква въпроса след като по неговите думи не е успял да измъкне топката на лоста, какво е хвърлил в градинката според свидетелите, каква част от ягуара е хвърлил в градинката?
              И за кола ягуар ли става дума или е дърпал истински ягуар за топките
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:59.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Маркучи пипа, тръби проследява, топки скубе.......

Тоя чукча - мушморок ще се окаже и голям палавник

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Турбо маркучи?
                  Не мога да разбера? Сега в игнора ли сме? Не сме ли? За пореден път доказва,че не държи на думата си.
                  А в изблик на отчаяное започва да крещи и да обижда ...

-----------
                  Пай сеее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                    Турбо маркучи?
                    Не мога да разбера? Сега в игнора ли сме? Не сме ли? За пореден път доказва,че не държи на думата си.
                    А в изблик на отчаяное започва да крещи и да обижда ...

-----------
                    Пай сеее ...
                    И аз не мога да се ориентирам. Знам че съм в състава на великолепната седморка, обаче не съм много наясно кои са другите. Ако е удобно един списък да има.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      И аз не мога да се ориентирам. Знам че съм в състава на великолепната седморка, обаче не съм много наясно кои са другите. Ако е удобно един списък да има.
                      Напротив, ти и злобаря сте и отново отивате там. Темата за Дойран вече се превърна в друго
                      Колкото до Ягуара, тази няма свидетели. А ако бях хванал истински такъв за топките, значи съм смелчага. А ти нито си смелчага, нито имаш явно за какво да те хване човек. За мен ти си мишок и само доброто ми възпитание ми пречи да ти побликувам писанията за някои хора тук, особено за екото

Comment

• Доколкото те познавам отдавна да си го направил, ако има нещо интересно или да си му го пратил на лично. Както пращаше на мен разни чужди съобщения. Логично е, някой като прави подобни неща да му нямаш доверие и да си споделяш мислите с него.
                        Няма ли най- после модераторите да го деактивират, до кога трябва да търпя да ме заплашва?
                        Бийте му шута, да чете като гост всичко, а не всеки ден да се чуди кой да игнорира
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:28.

Comment

Доколкото те познавам отдавна да си го направил, ако има нещо интересно или да си му го пратил на лично. Както пращаше на мен разни чужди съобщения. Логично е, някой като прави подобни неща да му нямаш доверие и да си споделяш мислите с него.
                          Няма ли най- после модераторите да го деактивират, до кога трябва да търпя да ме заплашва?
                          Бийте му шута, да чете като гост всичко, а не всеки ден да се чуди кой да игнорира
                          Смях в залата. Ти щеше да го направиш, ако имаше какво. Смешник

Comment

Доколкото те познавам отдавна да си го направил, ако има нещо интересно или да си му го пратил на лично. Както пращаше на мен разни чужди съобщения. Логично е, някой като прави подобни неща да му нямаш доверие и да си споделяш мислите с него.
                            Въздух под налягане,мъж бил?! Какъв мъж като не можеш да си удържиш на думата цвятко? Няма нужда да ти изброявам колко пъти каза едно,направи друго.
                            Наистина,напиши коя е великолепната седморка?

-----------
                            Пай сеее ...
                            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Напротив, ти и злобаря сте и отново отивате там. Темата за Дойран вече се превърна в друго
                              Колкото до Ягуара, тази няма свидетели. А ако бях хванал истински такъв за топките, значи съм смелчага. А ти нито си смелчага, нито имаш явно за какво да те хване човек. За мен ти си мишок и само доброто ми възпитание ми пречи да ти побликувам писанията за някои хора тук, особено за екото
                              значи се правиш на голям мъж, пред жени, които са сами в колата и чупиш, така ли?

Comment

значи се правиш на голям мъж, пред жени, които са сами в колата и чупиш, така ли?
                                Смешник, не аз, други я млатеха. Но трябваше да я оставя да я омлатят добре, а не да викам полиция. Защото по този начин си оставих името и сега мене ме търсят. И се виж колко ти е акълът - щах ли да викам аз полиция щом аз я млатя? Пълен нещастник си, дружеееее.
                                Но има видов ден. И за теб също с твоето злорадство. Както се казва Господ забавя, но не забравя. Така ще е и за нея

Comment

Working...
                                X