Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Цвятко, обадих ти се по телефона, защото ти ми написа ЛС в което ми каза да ти се обадя.

А според твоите приказки излиза, че съм те молил за помощ, което категорично не отговаря на истината.

По повод обидите, за които говорите:

Моля теб, lordliness или когото и да било друг, който си мисли, че съм го обиждал да ми посочи кога и къде аз съм сторил това пръв.

Дори имаше специално създанена тема в която многократно призовах lordliness да обоснове твърденията си. Така и не го направи.

Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!

Накратко - всичко онова, което намирате за неприятно в моето отношение спрямо вас, се корени във вашите първи нападки спрямо мен.
    Аз ти посочих как ти ме обиди пръв.
    Ако нямаше нужда от помощ или/и съвет нямаше да ми се обадиш. Оказа се, че съм прав
    "Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!" - напротив, ти винаги си първи с твоето нагло агресивно поведение. Ти не търпиш критика и особено да видиш, че някой повече знае от теб. Ти искаш винаги ти да си разрешил проблема
    И нищо не можеш да докажеш, щото голяма част от обидните ти постове ги няма вече, а и на никой не му се рови за да ти доказва, оправдава и т.н. Остани си в краката на хората, а не в устата им

Comment

Стига сте се дърлили, а си погледнете статистиката!
      Еко, ти си на път да биеш дори Търтея, ако не си го направил вече. За по-малко от пет години имаш почти 10 000 поста. При положение, че сега отчита само постовете в техническите раздели. Някога решихме да е така, защото имаше хора, които трупаха постове от раздели и теми като "33 ракийки" , "155 халби " и прочие.
      Ти имаш поне по 5-6 поста на ден в техническите раздели, а това понякога е отегчително. Мнозина са свикнали да поставят някакъв проблем и да се започне дискусия по него. Дискусия, а не назидателна проповед. Хората искат да обсъдят проблема от всички страни, а не някой да им каже : ето това е решението, а вие сте идиоти. Някога на модераторите това им беше работата. Да оставят хората да дискутират и да общуват, а не да се намесват категорично. В повечето случаи си прав, а това води до едно дебнене, кога ще сгрешиш и да те захапят останалите.
      А цецо си е явление. Има два проблема при него: Първо пише, а после мисли, като много често не си излага мислите правилно, като си мисли, че останалите тряба да го разбират. Той си има своя гледна точка, която не винаги съвпада с останалите. И какво от това?
      Иначе аз лично съм го банвал 6 (шест) пъти, до като не му прочетох пак постовете и не схванах, че всичко е от неразбиране.
      Иначе, ако аз бях все още мод, то половината форум щеше да е баннат, включително и ти.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Аз ти посочих как ти ме обиди пръв.
        Ако нямаше нужда от помощ или/и съвет нямаше да ми се обадиш. Оказа се, че съм прав
        "Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!" - напротив, ти винаги си първи с твоето нагло агресивно поведение. Ти не търпиш критика и особено да видиш, че някой повече знае от теб. Ти искаш винаги ти да си разрешил проблема
        И нищо не можеш да докажеш, щото голяма част от обидните ти постове ги няма вече, а и на никой не му се рови за да ти доказва, оправдава и т.н. Остани си в краката на хората, а не в устата им
        Той тук си позволява да обижда, но в живота едва ли. Защото така ще го шамаросат, че свят ще му се завие. В живота сигурно е примерен и учтив.
        Аз не приемам и не мога да приема хора, които използват обидни думи към другите.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 15:47.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Еко, ти си на път да биеш дори Търтея, ако не си го направил вече. За по-малко от пет години имаш почти 10 000 поста. При положение, че сега отчита само постовете в техническите раздели. Някога решихме да е така, защото имаше хора, които трупаха постове от раздели и теми като "33 ракийки" , "155 халби " и прочие.
          Ти имаш поне по 5-6 поста на ден в техническите раздели, а това понякога е отегчително. Мнозина са свикнали да поставят някакъв проблем и да се започне дискусия по него. Дискусия, а не назидателна проповед. Хората искат да обсъдят проблема от всички страни, а не някой да им каже : ето това е решението, а вие сте идиоти. Някога на модераторите това им беше работата. Да оставят хората да дискутират и да общуват, а не да се намесват категорично. В повечето случаи си прав, а това води до едно дебнене, кога ще сгрешиш и да те захапят останалите.
          А цецо си е явление. Има два проблема при него: Първо пише, а после мисли, като много често не си излага мислите правилно, като си мисли, че останалите тряба да го разбират. Той си има своя гледна точка, която не винаги съвпада с останалите. И какво от това?
          Иначе аз лично съм го банвал 6 (шест) пъти, до като не му прочетох пак постовете и не схванах, че всичко е от неразбиране.
          Иначе, ако аз бях все още мод, то половината форум щеше да е баннат, включително и ти.
          Тук си прав, аз пиша като си мисля, че ще ме разберат и без да описвам малките подробности. Ами просто нямам достатъчно време да пиша от а до я. Колкото до останалото - който не ме е разбрал ми звънва по телефона, идва при мен и така. Едно време се палех, ама сега се забавлявам с простотиите на някои и помагам на този, който се вслушва

Comment

Аз пък съм си набелязал 2-3ма хубостници на които изобщо не им чета глупостите, дори и да са вярни понякога. Не че нещо, ама на всяко "гърне меродия" ми идва в повече и някак ми писна да ме поправят на всяко изречение. Често виждам теми в които мога да помогна, но не пиша просто защото не ми се занимава с въпросните, а предпочитам да пиша на лични.

Нека се направи ограничение на мненията на ден, примерно 3бр, на някой дори ще са им в повече защото имат понаписано занапред. Тогава ще си общуват на лични и никой няма да занимават със словесните си битки. То и без това след 2ра страница всичко става "по по най" и след това няма смисъл да се чете каквото и да било.

Та така колеги и колежки
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Време е да се заговори за пукница или е жега за това питие? Разумни хора сте всички. Не ви познавам лично,но всеки един е уникален по своему и прав за себе си.

----------------------
              Spaghetti racing Team
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Аз пък съм си набелязал 2-3ма хубостници на които изобщо не им чета глупостите, дори и да са вярни понякога. Не че нещо, ама на всяко "гърне меродия" ми идва в повече и някак ми писна да ме поправят на всяко изречение. Често виждам теми в които мога да помогна, но не пиша просто защото не ми се занимава с въпросните, а предпочитам да пиша на лични.

Нека се направи ограничение на мненията на ден, примерно 3бр, на някой дори ще са им в повече защото имат понаписано занапред. Тогава ще си общуват на лични и никой няма да занимават със словесните си битки. То и без това след 2ра страница всичко става "по по най" и след това няма смисъл да се чете каквото и да било.

Та така колеги и колежки
                С думите ти има много истина. Но почнем ли да си пишем само на ЛС няма да сме в помощ и на други колеги. А все пак доста четат, макар и ... доста по-малко от изминали години. А постовете стават все по-малко стойностни за съжаление

Comment

С думите ти има много истина. Но почнем ли да си пишем само на ЛС няма да сме в помощ и на други колеги. А все пак доста четат, макар и ... доста по-малко от изминали години. А постовете стават все по-малко стойностни за съжаление
                  Kолега, ти специално имаш тези 1148 поста от 31.01.16г.
                  Пишеш във всички раздели, по всяко време.
                  Повечето случай караш разделите наред. Не четеш и не мислиш какво да отговориш. Ти просто си пишеш. Сигурно в тези 1148 поста има и 300 или 500 смислени, но общата картинка е, че си на ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ, а това дразни околните.
                  0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                  Автогаз сервиз-
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Иво, Любо Екотроник си е готин и не е необходимо да го сравняваш с оня фалафел Търтей аз лично не чета много тука но в нито един пост на Любо не съм видял нищо дразнещо освен тва Найтрайдера както и оня гъз Найтролера са си дразнещи типчЕта. Абе кво станА с Найтолера тоя мазен гнусен изрод? вече май не пише тука а? да няма перманентен бан? бахти и келемето беше тоя - долна гад мръсна!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      Иво, Любо Екотроник си е готин и не е необходимо да го сравняваш с оня фалафел Търтей аз лично не чета много тука но в нито един пост на Любо не съм видял нищо дразнещо освен тва Найтрайдера както и оня гъз Найтролера са си дразнещи типчЕта. Абе кво станА с Найтолера тоя мазен гнусен изрод? вече май не пише тука а? да няма перманентен бан? бахти и келемето беше тоя - долна гад мръсна!
                      Браво,Браво ! Това е нивото на този форум а оня екотроник седнал да прави тема за някой си срам ! Срам ме е от вашия срам !!!
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                        Браво,Браво ! Това е нивото на този форум а оня екотроник седнал да прави тема за някой си срам ! Срам ме е от вашия срам !!!
                        извинявам се но тук не съм сигурен, че разбирам...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          извинявам се но тук не съм сигурен, че разбирам...
                          И аз не мога да разбера кой за какво място под слънцето се бори в този форум ама и не питам.Така,че и аз не разбирам.....
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                            И аз не мога да разбера кой за какво място под слънцето се бори в този форум ама и не питам.Така,че и аз не разбирам.....
                            няма място под слънцето, в този форум то беше отдавна изключено и от години не свети - просто някой хора се опитват да вкарат логика, като един вид обществена регулация на процесите на писане на пълни глупости.

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                              Kолега, ти специално имаш тези 1148 поста от 31.01.16г.
                              Пишеш във всички раздели, по всяко време.
                              Повечето случай караш разделите наред. Не четеш и не мислиш какво да отговориш. Ти просто си пишеш. Сигурно в тези 1148 поста има и 300 или 500 смислени, но общата картинка е, че си на ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ, а това дразни околните.
                              Но няма обиди. Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е.
                              Да пиша по доста теми, ама там където знам и мисля, че ще съм от полза.

eproHD, аз не се боря за нищо. Но мразя хората, които се пишат за многознайковци, но в действителност са лицемери и страдат от скрупули, че видиш ли, има по на висота от нас (нямам предвид теб).

Comment

Но няма обиди. Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е.
                                Да пиша по доста теми, ама там където знам и мисля, че ще съм от полза.

eproHD, аз не се боря за нищо. Но мразя хората, които се пишат за многознайковци, но в действителност са лицемери и страдат от скрупули, че видиш ли, има по на висота от нас (нямам предвид теб).
                                т.е. ти си обиден

Comment

Working...
                                X