Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Че то тук какво и да се каже за теб , не е вярно
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
      Че то тук какво и да се каже за теб , не е вярно
      Но пък ти дава повод да драскаш (макар и безцелно), да се чувстваш жив и полезен. Какво по-хубаво от това. Трябва да си ми благодарен

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Но пък ти дава повод да драскаш (макар и безцелно), да се чувстваш жив и полезен. Какво по-хубаво от това. Трябва да си ми благодарен
        Защо тук след толкова писания никои не се е застъпил за теб?! Да "излезе" някои и да каже, тои е прав, тои ми ПОМОГНА наистина!?
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          Защо тук след толкова писания никои не се е застъпил за теб?! Да "излезе" някои и да каже, тои е прав, тои ми ПОМОГНА наистина!?
          Няма смисъл. А и хората с които общувам от сайта ги моля да си траят обикновено, други са тук само за малко. Има по-нагоре яко писано с червени букви - пак го прочети

Comment

• А сега де, изчерпихте ли се? Доскуча ми

Comment

А сега де, изчерпихте ли се? Доскуча ми
              Ами като ти е скучно, почни сам да си пишеш (виждам че си почнал) а след това сам си отговаряи...
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

А сега де, изчерпихте ли се? Доскуча ми
                бате ние всички тука сме те умножили по нула от началото на темата но не се сърди ако искаш приятелски непринуден лаф ела в темата Среднощен експрес за да не дразним останалите тука приеми го като съвет а и при нас в онази тема не е лошо пада лаф а и всички се знаем наживо напивали сме се неведнъж няма защо да натягаме та стара чанта форума за респонс ние сме виртуална кръчма братче

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                  бате ние всички тука сме те умножили по нула от началото на темата но не се сърди ако искаш приятелски непринуден лаф ела в темата Среднощен експрес за да не дразним останалите тука приеми го като съвет а и при нас в онази тема не е лошо пада лаф а и всички се знаем наживо напивали сме се неведнъж няма защо да натягаме та стара чанта форума за респонс ние сме виртуална кръчма братче
                  1+ таман ще ми правиш компания сутрин ,че тия другите пустиняци влазат у форума само по тъмно

Comment

• )))....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      )))....
                      Ако донесеш пица и кола само.

Comment

• Чшшшш, алоу. Кви са тез манджи и пукница ? Ша развалите убавата кавга. Взел съм си семки и следя темата с интерес.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Аз се боря за повече от семки

Comment

• Ае сас сол ша зема за тебе, спициялну
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• За тиквени няма да говорим,че ще трябва жертвоприношение

----------------------
                              Spaghetti racing Team
                              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Хм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X