Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 22:34.

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
      За борба с простака най-добре работи стратегията "дай ножа на левака сам да се заколи". Прилагаш я и рано или късно сработва на 200%.
      Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?
      Ти дай да изпростеем на некоя бира че взе да ма фаща съклето.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Е тва е Митака! Винаги в точния момент! Че тотално изпростях и днес въртях с колелото през аксаковския баир, до Кранево и през Златни наобратно, направо съм в реанимация...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

За борба с простака най-добре работи стратегията "дай ножа на левака сам да се заколи". Прилагаш я и рано или късно сработва на 200%.
          Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?
          Нещо ме забравиха след твоя пост

Comment

Е тва е Митака! Винаги в точния момент! Че тотално изпростях и днес въртях с колелото през аксаковския баир, до Кранево и през Златни наобратно, направо съм в реанимация...
            А на мен като софиянец много ми харесва да пътувам от Варна към Златни пясъци, гледката е невероятна!
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Нещо ме забравиха след твоя пост
              Ходи помогни на момчето, тоез на баща му в общи приказки в Царево....ако можеш.....нещо с тел...това онова....иде реч за взаимопомощ.....стига сте се дърляли тук....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Ходи помогни на момчето, тоез на баща му в общи приказки в Царево....ако можеш.....нещо с тел...това онова....иде реч за взаимопомощ.....стига сте се дърляли тук....
                Царево ... Ма с тая ешерикия коли във еодата ... Забрсви

---------- Post added at 04:03 ---------- Previous post was at 04:02 ----------

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                А на мен като софиянец много ми харесва да пътувам от Варна към Златни пясъци, гледката е невероятна!
                Пиши по темата, а не за свлачища

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                  Е, и аз качвам Черни връх и карам през дефилето при всяка възможност. Че и нощна София съм гледал от оная занемарена станция на лифта, на Копитото май беше. Иначе морето кефи, стига да не си 110 кг и да си въртял с куллоту до Балчик и да се връщаш баталясал.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Там на занемарената станция до Кулата на Копитото е адската цигания. Преди години беше чисто,сега всякаква паплач и наркомани се влачат горе да пият и да се друсат.

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                      Там на занемарената станция до Кулата на Копитото е адската цигания. Преди години беше чисто,сега всякаква паплач и наркомани се влачат горе да пият и да се друсат.

-----------
                      Пай сеее ...
                      А много си прав....ходят горе напушват се и след това дрифтят с бемвета.....имам един колега, това му е любимото място....

Comment

• Ранобудниче, тези не пишат по темата! Хлоби Боби еднс голвма пица да я изядем заедно

Comment

Ранобудниче, тези не пишат по темата! Хлоби Боби еднс голвма пица да я изядем заедно
                          Моля другарко....!!!!...търсиш повод да се запознаеш с възпитателката ли..?..))
                          Я се качи първо на влака да си подрусаш топките....и ако преценим, мое и да те почерпим......

Comment

Моля другарко....!!!!...търсиш повод да се запознаеш с възпитателката ли..?..))
                            Я се качи първо на влака да си подрусаш топките....и ако преценим, мое и да те почерпим......
                            Отивам на теснолинейката за Юндола, тая ретрото. Предполагам тя ще друса и клати повечко

Comment

Отивам на теснолинейката за Юндола, тая ретрото. Предполагам тя ще друса и клати повечко
                              Залязваш...и влака обърка.....))...няма кой ти дигне рейтинга вече....

Comment

Залязваш...и влака обърка.....))...няма кой ти дигне рейтинга вече....
                                Ох, прав си. Очаквах Лорда да се включи. За разлика от Екото, който много често дава полезна информация (схеми), лорда се опитва да манипулира. Не знам какво са делили в миналото с екото. На мен во ми е любимец

Comment

Working...
                                X