Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Ае, да поздравя Цвятко, Цецко, или там както му казвате с една песен.....https://www.youtube.com/watch?v=rGx2L2mxdIk
    "Ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас!"
    Велик певец
    А ти съпостави ли тази песен с твоя живот до тук?

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      "Ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас!"
      Велик певец
      А ти съпостави ли тази песен с твоя живот до тук?
      Дотук

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Дотук
        Аз пък искам да е ДО ТУК. като не разбираш какво искам да кажа, чичко Гугъл

Comment

Аз пък искам да е ДО ТУК. като не разбираш какво искам да кажа, чичко Гугъл
          Аз разбирам, че освен от много други неща, не разбираш и от българска граматика.

А ти, какво си искал, ми е през ***

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз разбирам, че освен от много други неща, не разбираш и от българска граматика.

А ти, какво си искал, ми е през ***
            Щом ми отговаряш, значи те притеснява. Попрочети малко кога се пише слято и кога разделено. Ето ти още един пример ЗАТОВА и ЗА ТОВА

Колкото до звездичките - те ли са ти в гащите, главата, ...?

Comment

Щом ми отговаряш, значи те притеснява. Попрочети малко кога се пише слято и кога разделено. Ето ти още един пример ЗАТОВА и ЗА ТОВА

Колкото до звездичките - те ли са ти в гащите, главата, ...?
              Прочети ти! Ама освен да го прочетеш, ще трябва и да го разбереш. А това вече е непосилна работа за теб.

Накратко - както един колега казва за теб, целият си в *ай*а, но упорито продължаваш да се мажеш по главата.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Прочети ти! Ама освен да го прочетеш, ще трябва и да го разбереш. А това вече е непосилна работа за теб.

Накратко - както един колега казва за теб, целият си в *ай*на, но упорито продължаваш да се мажеш по главата.

Имам си двама обожателя - ти и оня, от фантастиката. Него въобще не го чета вече. Но ти, както казва Ник, човек може да се забавлява с твоите идеалидотизми бая.
                давай

Comment

• Аз до сега си мислех, че освен че спами останалите неща малко се преекспонират, ама понеже в една друга тема откровено написах че е спамер, щото то не се търпи вече, глейте са кво лично съобщение получавам от тоя Цветко ли е, Алекс ли е не го знам къв е

Първоначално публикувано от Alex_26
                  Не знам дали спамя, ма като те гледам теб съм дал повече ценни съвети. И за разлика от останалите, дето ме нападат, не съм набутал никой, а напротив
                  Така, че май спамерът в случая си ти
                  Начи брат, обясни ми сега тия дето не се мислим за велики майстори, щото имам реална преценка за себе си, не сме и по тая причина не даваме "ценни съвети", не сме хора и нямаме право да си казваме мнението по никакви въпроси ли? Щото нали уж беше демокрация във форума, даже слободия и всеки има равно право да пише
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Понеже и баба ми има профил във форума, трябва да и кажа да си погледне личните.....може и тя да има писмо от цвятко
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      Понеже и баба ми има профил във форума, трябва да и кажа да си погледне личните.....може и тя да има писмо от цвятко
                      Не, няма. Ама що не пуснете и една тема "Кой се набута след съвет от Цвятко, с колко и за какво". Примерно
                      Колкото до баба ти, .... затова има тема да възродим клуба и оправим форума

---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:41 ----------

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Аз до сега си мислех, че освен че спами останалите неща малко се преекспонират, ама понеже в една друга тема откровено написах че е спамер, щото то не се търпи вече, глейте са кво лично съобщение получавам от тоя Цветко ли е, Алекс ли е не го знам къв е

Начи брат, обясни ми сега тия дето не се мислим за велики майстори, щото имам реална преценка за себе си, не сме и по тая причина не даваме "ценни съвети", не сме хора и нямаме право да си казваме мнението по никакви въпроси ли? Щото нали уж беше демокрация във форума, даже слободия и всеки има равно право да пише
                      Брат си викат у гетото. Аз не съм от него, но там има доста стойностни.
                      Колкото до това да си изказваш мнението - ами щом не си наясно с нещо, не трябва да коментираш и оценяваш хора, които са по-наясно. Иначе има теми, където можеш да си хортуваш достатъчно. Но тогава този форум ще се превърне като някой за мама и т.н. Па си оправи и правописа и начина на изразяване -
                      Начи брат, обясни ми сега тия дето не се мислим за велики майстори, щото имам реална
                      -ти няколко души ли си?

Comment

• Младежо,

Наистина си хиперактивен.
                        Няма тема, в която не си писал, а (честно казано) ми се иска да виждам и други никове.
                        Заключих темата за възстановяването на клуба заради твоя спам (основно).
                        Моля те, намери си някакво странично занимание и отделяй една идея по-малко внимание на форума.

Поздрави,
                        Прекалено Търпелив Ранобуден Модератор
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          Аз до сега си мислех, че освен че спами останалите неща малко се преекспонират, ама понеже в една друга тема откровено написах че е спамер, щото то не се търпи вече, глейте са кво лично съобщение получавам от тоя Цветко ли е, Алекс ли е не го знам къв е

Тия двамата - единият с мега-ценните съвети и другият с мега-ценните теми вече започват да си пречат

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Брат си викат у гетото. Аз не съм от него, но там има доста стойностни.
                            Колкото до това да си изказваш мнението - ами щом не си наясно с нещо, не трябва да коментираш и оценяваш хора...
                            Абе недей ми обяснява къде как си "викат" и кой е от гетото и кой не. Концетрирай се над ценните съвети с които спасяваш вселената, която без теб и загинала И ше коментирам, квото си искам.
                            И понеже гледам, че си голям езиковед и лингвист, да ти кажа, че за това, което си искал да артикулираш не се използва глагола "викат", а "казват си" или "се обръщат един към друг". Глагола "викат" е синоним на "крещят" Аре, господине, довиждане.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Тия двамата - единият с мега-ценните съвети и другият с мега-ценните теми вече започват да си пречат
                            Аз почвам да подозирам че са един и същ човек с два ника...
                            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 19:20.
                            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз почвам да подозирам че са един и същ човек с два ника...
                              Не са. Гарантирам. Единият все нещо отбира от техника. Другият е пълен технически галош

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Понеже питаше за правилата в една друга тема, та да те светна за нещо друго!
                                Самото посване на лична кореспонденция е вече не нарушение на правилата на форума, а директно престъпление по НК Кодекс на Република България.
                                Много ви ядосва Цвятко и сами не се усещате, че прекрачвате границата.
                                През "Славните времена"., до сега освен Цвятко, щяхте да сте баннати и половината форум, дето му се връзвате
                                Показателно е, че не използува думи като лайна, лайнар, педал, простак, малоумник, ..... добавете си ги, но останалите....
                                Няма я тежката артилерия- Suscrofa. Тогава хептен ще олекнете.
                                Забавлявайте се и си отпуснете душишката!
                                Last edited by mordohy; d.m.y г., 19:59. Основание: Юзера скубе една опушена яребица
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X