Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНали знаеш как ми разпрати моите писма? Защо не коментираш? Никой не коментира, всички се правят, че нищо не е станало! Защо не му биха шута?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПонеже питаше за правилата в една друга тема, та да те светна за нещо друго!
Самото посване на лична кореспонденция е вече не нарушение на правилата на форума, а директно престъпление по НК Кодекс на Република България.
Много ви ядосва Цвятко и сами не се усещате, че прекрачвате границата.
През "Славните времена"., до сега освен Цвятко, щяхте да сте баннати и половината форум, дето му се връзвате
Показателно е, че не използува думи като лайна, лайнар, педал, простак, малоумник, ..... добавете си ги, но останалите....
Няма я тежката артилерия- Suscrofa. Тогава хептен ще олекнете.
Забавлявайте се и си отпуснете душишката!.Мъ БабатЪ обърка работата и бирата дойде къса
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПотвърждавам. Една част прати на мен.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНали знаеш как ми разпрати моите писма? Защо не коментираш? Никой не коментира, всички се правят, че нищо не е станало! Защо не му биха шута?
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеЯ и ази да наруша законЪ на РБ. и да побликувам едно СРС как нъ вербуваш на фесту за 2 положителни гласа.Мъ БабатЪ обърка работата и бирата дойде къса
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗащото някой е поел нова линия, а никой не си е направил труда тогава да го оповести. Някога имах много твърда позиция по въпроса.Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:32.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Аз ще помоля,модераторката която ни предупреди,че ако се продължи със спам-а ще има наказания. Цвятко беше веднъж наказан,не си взем поука и продължава. Моля модераторите да вземат отношение и да раздадат наградите на всички. Запалиха форума ей ... смешно става вече.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПонеже питаше за правилата в една друга тема, та да те светна за нещо друго...
Второ искам да ми цитираш точен член и алинея според които това е престъпление по НК на Република България. Така ще дадеш на човека безплатна юридическа консултация - искам да видя как започва да ме съди
Трето, питането ми за правилата на форума в другата тема не е сериозно, а шега с която исках да пораздвижа малко модераторите пък и всички останали да се замислят, че тоя форум в сегашния си вид е пълно блато и всеки сам за себе си да прецени иска ли да я караме така
Четвръто, добре помня, че по време на "салвните времена" освен Цвятко щяхме да сме баннати и аз и половината форум и честно да ти кажа, мисля че беше по-добре. С чиста съвест мога да кажа, че тогава не пишех глупости и не спамех, а сега си позлволявам да си правя майтап в подобни ситуации, щото целия форум е пълен цирк
Четвърто, ако това "лайна, лайнар, педал, простак, малоумник" също към мен го казваш, държа да отбележа, че нямам спомен кога за последно съм ползвал подобни във форума и ако потърсиш, ще видиш че няма да намериш мое мнение което съдържа такива, особено като обида към друг колегаТака, че ще те помоля да не ме слагаш под общ знаменател с тия дето ги ползват. И между другото Цвятко пък от своя страна не е като да не залита към словесна агресия и обиди към другите, така че недей са така...
И пето, не ме дразнят момчетата нито ме ясосват, просто още ме държи еуфорията от най-хейтения италфест в историята на форума и реших днеска да се погъбаркам така, споко
Мисля, че с тия пет точки изчерпахме нещата, мерси че ме светнаLast edited by Sm0k; d.m.y г., 23:52.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment