Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно редактиране на стари постове - забрана ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеМен ми е било винаги чудно как така някой хора сами се определят,че са големи разбирачи от всичко, а иначе са кръгла нула.Е то освен в някой форум къде другаде ще му четат глупостите който той пише и си мисли,че са най правилните
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеВиж сега...нервак силно казано ,но когато такива мишоци като теб зад клавиатурата се правят на нещо си
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеАбе плъх нещастен много си силен зад клавиатурата..това да не е форум за правопис я марш от там дето си ....
Тук не става въпрос за правопис. Правиш ли разлика между двете думи, които съм написал, че очевидно не правиш, щом ми говориш за правопис.
И точно защото не правиш разликата, то не може да си преведеш изречението правилно. Това още тогава ти го спестих, ама карай.
А и ме радваш как сам квалифицираш българските черти, а сам не виждаш колко си им силен поддръжник и даваш личен пример. Ама друго си е да живееш в Италия.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
До тука - поне 3 причини за як бан на даден потребител виждам ...
Но явно на модовете все още им е забавно колко още простотия ще се излее, преди да се престрашат да яхнат метлата
P.S. Или може би просто чакат потребителя да натрупа достатъчно точки за перманент?
Comment
Comment