...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТоку-що се прибирам, затова отговарям сега.
Не, не бих заложил нито лев.
Не бих се изложил чак толкова пред колежките, че да взема последния лев на човек, който не може да си плати парното.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да напиша и аз освен...
Леко ме подразня факта, че пише навсякъде. Това нямаше да е никакъв проблем ако наистина помагаше...
Когато се опитва да помогне, го прави половинчато и неразбираемо! Когато греши не си признава грешката а се опитва да я замаже като изкарва другите некомпетентни и неразбиращи.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, не ми е приятелче, знаеш това, но наистина ме кефи, дори и когато греши.
А не повече от седем, а повече от хиляда ще станете според мен.
Все пак доста хора подбъзикна Цвятко.
Освен това неговите бъзици са добродушни, без злоба.
Което също кефи.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, не ми е приятелче, знаеш това, но наистина ме кефи, дори и когато греши.
А не повече от седем, а повече от хиляда ще станете според мен.
Все пак доста хора подбъзикна Цвятко.
Освен това неговите бъзици са добродушни, без злоба.
Което също кефи.
Ако това е добродушна закачка, без вложена злоба в нея, то аз не мога да си представя, как изглеждат злобните закачки.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАз не съм видял да е препратил нещо.
А и да е препратил, ако не е нещо злепоставящо, какво от това?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Маркирам НЕ защото не ни отразява в "среднощен експрес" ,а си пише навсякъде другаде и това пренебрежително отношение към пияниците е леко дразнещо.
А и от време на време се заяжда с останалите съфорумници по недостатъчно елегантен начин-тоест липсата на финес в тази му дейност е меко казано неприемлива за мен.
Иначе като цяло е добронамерен и според мен,като определено се старае да даде всичко от себе си за да ни забавлява.
Comment
-
-
Току що потвърдих, че не харесвам поведението на въпросният потребител. Бих направил същото и ако анкетата визираше Нострадамус. В техническата част на форумът, трябва да се пише ясно и разбираемо. Ако анкетата беше - " да се банне ли отново Цвятко", бих гласувал с "не". Никой не е съвършен, но всеки трябва да се стреми към съвършенство. Ако написаното от някого теябва да се тълкува, то е по добре да не се пише.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, този колега като че ли го написа най-добре.?
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Comment