Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само за статистиката - вече 12 птички и нов рекорден процент одобрение за Цвятко! Брех, този Цвятко! Колкото повече теми пускат против него, толкова повече увеличава одобрението си в тази анкета...

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Само за статистиката - вече 12 птички и нов рекорден процент одобрение за Цвятко! Брех, този Цвятко! Колкото повече теми пускат против него, толкова повече увеличава одобрението си в тази анкета...
      "Стокхолмски" синдром
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
        "Стокхолмски" синдром
        Грешиш, както отбелязах по-горе, само статистика.
        А и ще те помоля преди да коментираш мои постове, първо да научиш разликата между чугуна и стоманата - нищо, че си завършил Техническия Университет с отличие...

Comment

Грешиш, както отбелязах по-горе, само статистика.
          А и ще те помоля преди да коментираш мои постове, първо да научиш разликата между чугуна и стоманата - нищо, че си завършил Техническия Университет с отличие...
          Между кой чугун и стоманата - сивия или белия?

Comment

Между кой чугун и стоманата - сивия или белия?
            Въобще чугуна. Ще ти дам и жокер - при определен процент на въглерода желязовъглеродната сплав преминава от стомана в чугун. Научил ли си вече колко е този процент, или още си на мнението си в една тема от това лято?

Comment

• СТИГА БЕ ХОРА, СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                СТИГА БЕ ХОРА, СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!!!
                Е, Цвятко, ти пък искаш само за теб да се пише!
                Нека обменим и малко научна информация...

Comment

• Обменете я в друга тема, моля

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    Обменете я в друга тема, моля
                    Прав си. Тази тема си е само за теб. Но колегата като ме обвини в Стокхолмски синдром, па рекох да се защитя по някакъв начин.

Comment

Прав си. Тази тема си е само за теб. Но колегата като ме обвини в Стокхолмски синдром, па рекох да се защитя по някакъв начин.
                      Изобщо не ме интересува дали е за мен. Лошото е, че прекалено много станаха заяжданията и простотиите тук. Та даже и на бой налитат вече. Спрете се просто

И ако модераторката е на място, нека поизтрие цели теми пълни с простотии

Comment

Колегата вече не се занимава с чугуни, а с EMC2, Emulex, Brocade, Q-Logic и т.н., просто са повече парите Няма хляб в чугуна.

Comment

Колегата вече не се занимава с чугуни, а с EMC2, Emulex, Brocade, Q-Logic и т.н., просто са повече парите Няма хляб в чугуна.
                          Престанете и двамата! Какво псотигате като се заяждате? Нищо, абсолютно нищо. Само допринасяте за развитието на простотията. Пуснете си една тема за стомани, чугуни и т.н., пишете смислено, ще ми е интересно не само на мен

Comment

• Помолих нещо.
                            Без ефект.
                            Няколко дни да нямам време и възможност да вляза.. И сте го докарали бетер Кирковския.

И понеже достатъчно молби и призиви към възпитано поведение изписах, приключваме с тая сага и всичките подобни.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                            X