Известие

Collapse
No announcement yet.

Нерегламентирана реклама

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
    Без да изпадам в излишни спорове. В всеки правилник има вратички, във всеки закон има вратички, въпроса е дали и как ги използваш. Тази вратичка да ни е проблема. Въпреки, че винаги има варианта да затвори една вратичка и да се отвори друга и то съвсем неволно
    Проблемът, Цвети, е в годините на израстване.
    Никой мод не може да компенсира тяхната липса.
    Тук нито сме в детската градина/училище с "моля другарката", нито сме деца и родители помежду си (освен с редки изключения). Нека всеки положи усилия да се самовъзпита - нали всички сме с претенции.
    И не - няма да трия.. Нека се вижда какви сме.
    Нито пък ще давам обяснения.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Привет, Велик Глигане!

За мен важното е, че признаваш вината си и ще си изтриеш съответната щуротия от подписа.
      А дали съм мъж или путьо, можеш да питаш приятелката си /същата тази приятелка, на която на времето издирваше бабата няколко дни в цяла София/, ако ме оставиш за около час насаме с нея - стига да е хубава, разбира се.
      И накрая - оставям ви не седмица, а месец без мен, както доскоро, защото и на мен от време на време ми писва да се боря с вятърни мелници.
      И видяхте ли се сега ... засегнахте Г-н Гайдаров .
      300 спам поста по-малко дневно у формо
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Още като се намеси Гайдаров на втори пост и бях сигурен, че темата няма да угасне без фойерверк

И накрая - оставям ви не седмица, а месец без мен, както доскоро, защото и на мен от време на време ми писва да се боря с вятърни мелници.
        Каре си ве Дон Кихоте Звучи супер, ама да ти кажа не ти вярвам, утре пак ще ти останат пет часа свободни и пак тука ще акостираш, ама не съм сигурен за радост или за съжаление...

А дали съм мъж или путьо, можеш да питаш приятелката си /същата тази приятелка, на която на времето издирваше бабата няколко дни в цяла София/, ако ме оставиш за около час насаме с нея - стига да е хубава, разбира се.
        И ако всичко останало в творчеството на Гайдаров можем да приемем, че е в рамките на допустимия спам, с който да се забавляваме, то изречения като горното според мен първо прекрачват всякакви граници и второ са вече наистина притеснителни и откровено недопустими. Имам подозрения, че и повечето психолози биха потвърдили, че в горното изречение има проблем, от който науката се е интересувала, ама не знам сега, може пък аз нещо... тъй че, не искам да се меся в работата на отговорните лица

А за това, че за "стила му на ухажване" на противоположния пол (особено когато се наблюдава поватаряемост на определен адресат), ако беше служител в частна компания, щеше да е уволнен във всяка нормална такава, само в нашия форум сме тотално импотентни да вземем мерки - за тая работа най-добре да си затворим очите
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Ключ?

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Да.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
            X