Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрение на обявите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не всеки се сеща да прочете правилата преди да пусне обява.

Поради това би било добре след пускането на обява да се появява съобщение, че обявата ще бъде разгледана и одобрена от модератор и след това - евентуално публикувана. Както е в други сайтове за обяви. В противен случай, при липса на каквато и да е обратна връзка от системата, потребителят би си помислил, че има някакъв технически проблем и би опитал да пусне същата обява няколко пъти, каквото очевидно е направил и Боби - една и съща обява, пусната през 1 - 2 минути.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
      Ей голям рев за едно предупреждение...не ми се мисли какво би се случило,ако те бях наказал....
      "Това дет го е постанл Камен" е вярно,за това и съм снимал с телефона да видиш как си пуснал 3 обяви в рамките на 3 минути,а не през няколко дни ,както сам твърдиш...
      Жив и здрав бъди,празници идват,предупреждението ще падне по срок...
      Горе главата

P.S. ето тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3102 можеш да си опресниш правилата,както и да се запознаеш със сроковете за одобрение.
      Въпроса е принципен....никакъв рев.....
      И ти трябва да си ги опресниш....защото има бая одобрени обяви, който не са по формат и обратно....не случайно преди време пуснах подобна тема......отнасяща се за раздвла, който модерираш.....
      Обявите съм ги пуснал по веднъж, може би при опит за редакция да се е получило това натрупване.......след 2-3 дена ги пусмах пак ...интересно, защо не ги снима пак...щеше да стане по голямо натрупването....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не ...няма рев ....абсурд !
        Само дето в 3 теми се оплакваш от едно предупреждение...
        Аз одобрявам обяви,който са по шаблон и в който фигурират всички задължителни изисквания.
        Това от мен.
        Другите "бая" одобрени,нямам идея кой ги е пуснал,но недей упреква мен
        Заповядай и пресен скрииншот от Кошче,с всички не одобрени обяви от 09 юли 2017 до този момент.
        Искам да ми отбележиш ,къде са твоите,който УЖ си пуснал след 2-3 дни...Благодаря ти !

P.S. No more cry please
        Attached Files
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Не ...няма рев ....абсурд !
          Само дето в 3 теми се оплакваш от едно предупреждение...
          Аз одобрявам обяви,който са по шаблон и в който фигурират всички задължителни изисквания.
          Това от мен.
          Другите "бая" одобрени,нямам идея кой ги е пуснал,но недей упреква мен
          Заповядай и пресен скрииншот от Кошче,с всички не одобрени обяви от 09 юли 2017 до този момент.
          Искам да ми отбележиш ,къде са твоите,който УЖ си пуснал след 2-3 дни...Благодаря ти !

P.S. No more cry please
          Никой не вика бе човече, говорим си спокойно според мен.....но ти ако се напрягаш, това не е мой проблем!...пиши на български послеслова, няма да викам детето да превежда....това също е правило в форума...)
          Явно много си драпал едно време за тоя пост в форума(имам достоверно инфо по тоя въпрос)....но според мен, не си мисли, че си застанал на входа на Солунската митница....
          Пак според мен това одобряване, моделиране и спазване на дадени формати за обяви в продава е излишно......защото търговеца как си представи стоката, така ще си набере клиенти, всичко е търговски усет...тъпо е да му определяш правила и да не го допускаш на пазара......та това си е просто битак.
          Оставете потребителя сам да си управлява обявата, да може да си е изтрие, когато не е актуална и т.н....а не със седмици неактуална обява да виси в раздела...и това със заключването е само трупане на страници......
          п.п...той и Глобалният модератор беше недоволен по едно време от раздела ти, макар, че сега ти удари едно рамо в тая тема...).....ама не знам мнението му в тая тема ли беше, или в някоя друга......може и да се и заличил...)...той е леко непостоянен във вижданията си....добро момче е, изключителен фотограф, но за модерато му куцат някой неща....
          Поздрави и Весели Празници.....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Никой не вика бе човече, говорим си спокойно според мен.....но ти ако се напрягаш, това не е мой проблем!...пиши на български послеслова, няма да викам детето да превежда....това също е правило в форума...)
            Явно много си драпал едно време за тоя пост в форума(имам достоверно инфо по тоя въпрос)....но според мен, не си мисли, че си застанал на входа на Солунската митница....
            Пак според мен това одобряване, моделиране и спазване на дадени формати за обяви в продава е излишно......защото търговеца как си представи стоката, така ще си набере клиенти, всичко е търговски усет...тъпо е да му определяш правила и да не го допускаш на пазара......та това си е просто битак.
            Оставете потребителя сам да си управлява обявата, да може да си е изтрие, когато не е актуална и т.н....а не със седмици неактуална обява да виси в раздела...и това със заключването е само трупане на страници......
            п.п...той и Глобалният модератор беше недоволен по едно време от раздела ти, макар, че сега ти удари едно рамо в тая тема...).....ама не знам мнението му в тая тема ли беше, или в някоя друга......може и да се и заличил...)...той е леко непостоянен във вижданията си....добро момче е, изключителен фотограф, но за модерато му куцат някой неща....
            Поздрави и Весели Празници.....
            Имаше и стабилни подкупи на две,три места за да ме назначат (плащам като арабин) ...
            Не ти ли споделиха и за тях от достоверното инфо,или са пропуснали ?
            Винаги ми е било мечта,още от малък,да бъда модератор в раздел купува/продава.
            Дори не харесвам и Алфите ,но си купих по принуда (две дори,че и фиат взех...),за да мога да пробия във форума и един ден да се издигна като модератор.
            Така,че моля те,не заставяй на пътя между мен и мечтите ми.
            Благодаря !

Comment

Имаше и стабилни подкупи на две,три места за да ме назначат (плащам като арабин) ...
              Не ти ли споделиха и за тях от достоверното инфо,или са пропуснали ?
              Винаги ми е било мечта,още от малък,да бъда модератор в раздел купува/продава.
              Дори не харесвам и Алфите ,но си купих по принуда (две дори,че и фиат взех...),за да мога да пробия във форума и един ден да се издигна като модератор.
              Така,че моля те,не заставяй на пътя между мен и мечтите ми.
              Благодаря !
              Извинявай, че се намесих в личното ти пространство.....хубаво е човек да следва мечтите си..
              Но по самата тема нищо не каза, не съм я пуснал аз, само си давам мнението , явно има и други недоволни потребители, интересно защо само на мен обърна внимание, приемам го като лично, за което Благодаря.....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Извинявай, че се намесих в личното ти пространство.....хубаво е човек да следва мечтите си..
                Но по самата тема нищо не каза, не съм я пуснал аз, само си давам мнението , явно има и други недоволни потребители, интересно защо само на мен обърна внимание, приемам го като лично, за което Благодаря.....
                И тук не си прав,ако почнеш от началото на темата да почетеш,може би ще забележиш,че винаги отговарям на потребителите,за неща които засягат раздела който модерирам.
                Нямаше как да пропусна и теб,особено като се оплака на няколко места в целия форум,заради едно безобидно предупреждение

Comment

4 дена обявата ми чака одобрение... нещо не редно има ли?
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

И аз да попитам,вчера сутрин пуснах обява в раздел продава,още не е одобрена или друг е проблема?
                    166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

Би трябвало да виждаш, че е изтрита със забележка- НЯМА СНИМКИ.
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Нищо невиждам,но приемам забележката,ще снимам и отново ще я кача.

Comment

Пак ли съм объркал нещо,че обявата за джатни не я виждам още?

Comment

Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщение
                            Пак ли съм объркал нещо,че обявата за джатни не я виждам още?
                            В тоя вид няма и да я видиш.

Пише:
                            "Продавам 4 броя алуминиеви джанти от 166-ца 2.0 турбо"

Това според теб отговаря ли на изискванията за обявите в раздела?
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Здравейте,
                              имам отново една чакаща обява
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Колко време трябва да ''отлежи'' обявата при така наречените модератори за да бъде одобрена...трагедия!
                                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                                Alfa 166 2.4 JTD EX
                                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X