Известие

Collapse
No announcement yet.

форум Giulia/Stelvio

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
    Първо да отбележа, че ми отговори след "грубиянският провакативен подход", а не след първото мнение в темата - явно е имало​ смисъл?!

И един човек да има за раздела, защо да не му предоставим възможност да пише свободно и да изрази мнение в определеният за това раздел?

Никой не го интересува в случая къде си била вчера и с кого си се возила.

Форумът в момента е отражение на държавата ни, а това твое последно изказване е типично за онези, които ни управляват, поднесено със същата надменност!
    Сега ли го разбра ?
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Мисля, че е редно в момента в който излезе нов модел на пазара да се създаде раздел за този модел. Дали ще се пише там няма значение. Може дори да разкаже някой и как го е омагьосал дилъра на коли с приказки. Или да се похвали как е пипал дадена кола отвътре.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първо да отбележа, че ми отговори след "грубиянският провакативен подход", а не след първото мнение в темата - явно е имало смисъл?!

И един човек да има за раздела, защо да не му предоставим възможност да пише свободно и да изрази мнение в определеният за това раздел?

Никой не го интересува в случая къде си била вчера и с кого си се возила.

Форумът в момента е отражение на държавата ни, а това твое последно изказване е типично за онези, които ни управляват, поднесено със същата надменност!
        Виж, нямам никакво намерение да влизам в безплодни полемики.
        Свободен си да мислиш каквото си искаш - това не ме засяга. В това число си свободен да смяташ, че с "борбата" си си извоювал раздела (дано това осмисли някой и друг житейски миг)
        Жив и здрав.

Разделът е факт.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първо да отбележа, че ми отговори след "грубиянският провакативен подход", а не след първото мнение в темата - явно е имало​ смисъл?!
          (правопис ???? )

Аз не ти ли отговорих още в началото ???

И извинявай, но ти ИМАШ ли Guilia/Stelvio, за да претендираш за собствен раздел???
          Ако пък имаш приятели, които са собственици на тези модели - защо не пишат те самите??? (или се връщаме ПАК на моя отговор...)

Както се каза - разделите се появяват, когато наистина има нужда от тях. За мен е достатъчно разумно като обяснение!

Нека бъдем по-културни и толерантни, за да бъде и Форума едно по-хубаво място за всички!
          Last edited by Alfa User; d.m.y г., 20:29.
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
          X