If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яко... Един авер има некъф Лексус хЕбрид, та все го базикам да го изфорсира да му чуем гласа, 500 коня пък мълчат кат гъз..., та ония казва "ми немога"
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59781
....и т.н....
Има бая теми без нужните отговори.....не вярвам и на моята някой да даде смислен......в по старите поне управата се обяснява до някъде...)).....
п.п..Благодаря на Иво и Алекс. че изказаха своето мнение......темата беше за тези който управляват клуба и форума.....но само те взеха участие, другите ......предпочитат да трият, и да не говорят....
Бобби,Какво очакваш да се случи ? Има една много стара и правилна поговорка но няма да я казвам щото отново ще получа бан,а тука във тоя форум много много не обичат да им се говори истината.
Бобби,Какво очакваш да се случи ? Има една много стара и правилна поговорка но няма да я казвам щото отново ще получа бан,а тука във тоя форум много много не обичат да им се говори истината.
Нищо не очаквам да се случи,не съм от онези българи, който чакат някой да ги оправи.... просто казвам това което мисля, за да не си мислят управниците, че са на прав път....... щом живееш в тая държава, тоез управляваш тази марка автомобил и си му заклет фен, според мен имаш право на глас....а не да си овца....и да се съгласяваш някой да ти диктува правила, който нямат нищо общо с права.....ай стига бе....
п.п...ако те е страх от БАН...файда няма....стават всички послушници.....друг е въпроса да се държиш възпитано и да не обиждаш и заплашваш......евала правя на Суска едно време ги ебаваше яко със слово....е пратиха го за доста време в конслагер....ама не обиждаше и заплашваше......сега са станали по демократични, само трият....уж не си по темата...))
А кажи за какво те наказаха последно....излей си душата....тук май няма да трият.........няма как да ти обещая имунитет, ама ти си решаваш.....мълчанието в днешно време не е злато...или в конкретният случай, покорна глава сабя не я сече.....е това последното е много шибано за българина....историята го е доказала.....
Тук сме различни...ти например си фен на рейсинга, друг е фен на техн. обслужване и точните определения, едни са само фенове .....трети са пияници...така ги определят виртуално, ама реално хората са свързани с Алфа.....ни повече, ни по малко от тези който определят правилата.....та с две думи:
Няма разбиране...
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
В тоя раздел трябва да участват активно хората, който управляват форума......да, ама не......какво повече може да се каже....
Дефинирай "хора които управляват форума" ?
Какво па толкоз има да му се управлява на тоя форум. Некви серсеми пишат и се драчат вътре, кой прав, кой крив, фенове всички, няма лошо. Ама като цяло всъщност какво има за управление ? Един сайт съдържащ информация..., малко подръжка на техниката от време на време, някоя реклама да се качи, движение на мегабити и трупане на трафик съответно стИнки (стотикни), общо взето нищо ново под слънцето. Останалото.., сеир, нЕкое съборче, бира, кИбапчИта, пушилки от гуми, обичайните неща нормални за един автофорум.
Пс Аз само да кажа че на последната си кола не съм сложил стикер "Клуб Алфа Ромео България", не е случайно, за разлика от предишните ми шест Алфи. Въпреки това продължавам да влизам, чета, помагам (когато мога), т.е. с форум или без, фенове ще има винаги, информация също се намира. Живи и здрави от мен.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
[QUOTE=mirchozo;1536112]Дефинирай "хора които управляват форума" ?
Ти сериозно ли ме питаш ...?...елементарно.....тези, който трият и наказват с БАН....е те управляват форума..........да не ти казвам за последното си предупреждение....а то е защото модератора не си е свършил работата и аз съм виновен, че дублирам обявата, след указаното време.....а защо не е одобри,....защото му дреме, защото не е възнаграден.....
В тоя форум имам чувството, че доста хора имат права, с който могат да ебават другите....[COLOR="Silver"]
Не забелязваш ли, че повечето модератори не са действащи.......
Еееееее братче, няма оправия... Когато един модератор си върши работата и банва простотията и некоректното отношение или коментари, значи е гаден и всички го обвиняват в цензура и всички смъртни грехове, ама как можело да не оцени интеуекта на съфорумците, та да ги банва.
Същевременно пък се оплакват, че не си вършел работата (по отношение на банването) и един вид никой не следял за спазването на бон тона.
Е добре тогаз, да има ли банване или да няма? Датс дъ куесчън.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части, Alfa Romeo 156 1.9JTD,150 коня.
Еееееее братче, няма оправия... Когато един модератор си върши работата и банва простотията и некоректното отношение или коментари, значи е гаден и всички го обвиняват в цензура и всички смъртни грехове, ама как можело да не оцени интеуекта на съфорумците, та да ги банва.
Същевременно пък се оплакват, че не си вършел работата (по отношение на банването) и един вид никой не следял за спазването на бон тона.
Е добре тогаз, да има ли банване или да няма? Датс дъ куесчън.
Нещо не си в час......вникни в нещата и тогава коментирай....права и правила, кой за какво го наказват.....бедна ти е фантазията.....за едни може, за други не може......като се сблъскаш с някой неща ще разбереш за какво иде на реч....
Нещо не си в час......вникни в нещата и тогава коментирай....права и правила, кой за какво го наказват.....бедна ти е фантазията.....за едни може, за други не може......като се сблъскаш с някой неща ще разбереш за какво иде на реч....
Точно ти не разбирам от какво се оплакваш. Наистина. Бърбориш необезпокоявано всяка нощ и още се жалваш за някакви банове от 2008, от когато почти не е останал модератор.
Що се касае до другите (клубните) въпроси, когато имаме готовност и преценим, ще ги направим достояние. Дотогава, който колкото ще да подскача - неподготвени няма да се изхвърляме като.. (ще пропусна сравненията). Не забравяй, че всеки от нас е работещ човек (някои бачкаме по 12-14 часа еври факин ден), с лични и семейни ангажименти, от които крадем, за да има клуб и форум. В момента се опитвам да пиша промени и по устава, за сметка на и без друго 4-5 часовия си сън всяка нощ. Не си мисли, че като “ни ръчкаш” ни даваш начална скорост. Нищо подобно. За себе си лично мога да кажа, че такъв подход ме демотивира яко. И е време да допуснеш, че може да има и друга гледна точка.
На този етап не се предвиждат заплати за модераторите, така че предлагам да спреш да чоплиш тоя въпрос изобщо.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Аз имам време в излишък, богата обща култура, мога да пиша, няколко образования, няколко езика, мога да те заместя, щом ти е толкова натоварено и нямаш време. Ще го направя с удоволствие, ще те отменя за да имаш време за почивка и семейството.
Защо след като нямате време не се откажете да го прави някой друг с радост и да не се оплаква колко му тежи това?
Не става нали?
На какво условие не отговарям?
Аз не мога да разбера нещо друго: някой е отворил кафене/ресторант/кръчма или каквото там.. Ако ти харесва обстановка/обслужване/предлагане/меню/клиентела/музика и пр. сядаш и консумираш; ако ли не - има и други подобни обекти, никой не те кара насила да пиеш кафе/бира/водка и т.н. точно тук
Ми като не ме кефи престилката на сервитьорката просто няма да сядам при нея, ще съзерцавам друга 'убавица!
Или ако пък съм толко радикален ще си отворя моя си кръчма (по мой вкус) и ще си поркам - дали сам или с клиенти зависи от тяхното желание, но със сигурност ще ми е все тая дали харесват колко обеци и татуировки има бармана при положение че за мен това няма значение..
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Аз не мога да разбера нещо друго: някой е отворил кафене/ресторант/кръчма или каквото там.. Ако ти харесва обстановка/обслужване/предлагане/меню/клиентела/музика и пр. сядаш и консумираш; ако ли не - има и други подобни обекти, никой не те кара насила да пиеш кафе/бира/водка и т.н. точно тук
Ми като не ме кефи престилката на сервитьорката просто няма да сядам при нея, ще съзерцавам друга 'убавица!
Или ако пък съм толко радикален ще си отворя моя си кръчма (по мой вкус) и ще си поркам - дали сам или с клиенти зависи от тяхното желание, но със сигурност ще ми е все тая дали харесват колко обеци и татуировки има бармана при положение че за мен това няма значение..
в случая няма друга кръчма, само тази е.
Винаги, когато някой като Бобби, има гражданска позиция, става неудобен за тези, които си мислят, че държат Господ за шлифера и клакьорите около тях.
Това по принцип, да не си помислите, че визирам нещо конкретно, не разбира се.
Comment