View Full Version : България гори!!!
Кво стана с тези пожари, то цяла българия гори. Според мен това са си често умишлени пожари :roll:
.......
http://targovishte.com/news.php?item.1522
Не мисля,че са умишлени,достатъчно топло е. Виж какво става в цяла Източна и Централна Европа.
blank_jack
28-07-2007, 04:40
Напротив - повечето мисля че са напълно умишлени, в България не знам да има примерно закон според който да не може да се строи на опожарени площи - а за мафията с дърводобива и нашите любими съседи турците просто ... жегите трудно стават причина за пожар без малко помощ от някой предприемач...
ХАЙДЕ ДА ПОМОГНЕМ!
Да не караме коли и така да намалим затопянето!
Не мислия, че е нещо толкова ненормално. Като се знае какви сме майстори и разбирачи, то колко му е да сме и добри подпалвачи. Става дума за БГ,.
J_I_V_K_O
28-07-2007, 10:53
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим... :Silent:
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните....
:Silent:
Ниска, ниска ама все ще влезнат в нанякой му в джоба. Територики малко щи поосвободят готови зо строене и изобщо на кой квот му хрумне тва си прави с тази държава.... То ся този пожар няма гасене след още една седмица и ще станем като пустиня няма да остане един зелен храст!
Търновска_алфа_фенка
28-07-2007, 14:15
Това е поредно лято, кеоето не минава без пожари. със сигурност и горешините си казват думата, но както казвате и вие колеги и парите не играят малка роля(както винаги...) А и между другото чух, че имало задържани за умишлени палежи.
Абсолютна мафия с добиване на дървен материал, цената на обгорелите дървета е с пъто по ниска от тази на нормалните. Незнам но около враца няма пожари наи близките за в ст.загора а от 2 дена цялата е в дим... :Silent:
Твоя проблем е, че не си в далаверата, а само гледаш и си с пръст в ..... там във врачанско си го знаеш!
J_I_V_K_O
28-07-2007, 15:29
как ме хвана...! Точено ми е през... че не съм в далаверата ам както каза колегата от горе след една седмица ще запреличаме на пустиня.... пък ти като си толкова хитър пали и купуваи евтино да искараш "много пари"
Явно хората се делят на такива на които им стиска и на такива, на които не им стиска.
На мене като не ми стиска, не се изказвам по адрес дали някой е направил далаверата или не.
В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?
В Бг сме майстори да констатираме. И кво направи като знаеш как правят далаверата? Пописа във форума и аре. Да си сигнализирал компетентен орган? Да си помогнал в събирането на доказатества а?
Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде :cry:
много деца има в тоя форум :lol:
На там духа вятъра. Вече никой не иска да довърши нещо до край.
Любим ми е примера с мойта автомобилна случка преди време, за която трябва ще да или да платя един акт за 100 кинта и да викам - нищо не може да се направи или да си търся правата.
Да, дадох над 500 лв., но се преборих, че не съм виновен и още по-хубавото - след няколко месеца беше оправен пътя, имаше маркировка и знаци.
Ако всеки си сяда на гъзера да чете и да си търси правата по законния ред, а не на приказки във форума има надежда!
Ми точно тва е че нищо неможе да се направи. Всичко тва са си поставени хора, мрасните пари са в тях, власта е в тях и нищо неможе да се направи колкото и доказателства да събираш нито аз, нито ти, нито някой друг можем да оправи нещата.За нас остава просто да си седим из форомите и всеки ден да си съобщаваме пожара какво е изпепелил днес или кво станало някъде другаде :cry:
Може, но не ти стиска или те мързи или не си убеден в идеята!
J_I_V_K_O
30-07-2007, 15:35
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите... :!:
Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!
докато седим и гледаме как всеки граби колкото може или прави далавери, както пише от горе, и всеки си казва "сам кво мога да направя" ще си висим и ще пишем из форумите... :!:
Именно.Всеки се скътава и чака друг да направи това, което трябва, но не и той самия.
Докато е така ще страдаме...така ни се пада!
Аз лично не съм направил нищо.Бях на работа по време на протестите...и аз съм виновен :roll:
J_I_V_K_O
30-07-2007, 18:10
в моят регион нищо не гори...
Добре, кажи лично ти какво направи за спасяването на гората в твоя район!
И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя :lol: той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
J_I_V_K_O
30-07-2007, 19:07
е трябва на напиша на алфата НГУ да я боядисам маскировачно и да обикалям горите... :lol:
И какво може да направи за спасяването на горите не само той ми който и да било: Да отиде с голи раце и да почне да му духа и маха на оганя :lol: той онзи руския самолет не свърши почти нищо пък ния без техника пак апсурт
Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?
И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно :)
Пък ти беше там и видя с очите си, че нищо не върши, нали?
И моля те почни да пишеш правилно.Както и да не се изказваш неподготвен.Не е трудно :)
Абе не съм бил там ама гледам по TV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некадърни, некомпетентни и не можем да изгасим един пожар в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре :? ебавайтея темата вече!
Абе не съм бил там ама гледам поTV кво става.
Е добре де ние с J_I_V_K_O сме некъдърни, некомпитентни и неможем да изгасим едно пожарче в рамките на половин България, вие го оправете тогава ама щото и вие само седите и пишите и спамите наще теми и нищо! От моя страна спирам вече че взехме много да спорим и не е на добре :? ебаваитея темата вече!
Тъй...аз не ти казвам какъв си...никъде не съм споменал дали си компетентен да изгасиш пожар, а те помолих да пишеш правилно!Дори в този пост в момента имаш х на брой грешки...направо ме домързя да ги преброя.Не се заяждам.Просто ти казвам.
Не ми увъртай думите :idea:
J_I_V_K_O
30-07-2007, 19:51
Малък_Alfa_гъзар дай да съберем по 2 кофи вода да огасим половин дърво и ето нашият принос, така като гледам всеки е допринесъл със хиляди тонове вода за гасене само ние с теб с нищо не сме направили :shock: дай да се запищем :)
Не бе продължавайте да си пишете тогава...никой не ви пречи :wink:
Айде лека вечер от мен.Оставям спама на вас.Аз не разбирам от такива неща... 8)
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български :?: :lol:
Милса,че си оправих грешките. Абе уш не се вода за толкова неграмотен ама защото на едно място пиша с английски букви тука с български и накрая каша.
Абе ти да не си някой учител по български :?: :lol:
:lol: :roll: