View Full Version : Има ли жертви от градушката вчера
Колеги има ли пострадали от градушката вчера която се разрази след срещата??? Аз май нямам ама сърцето ме болеше като гледах кви орехи се стоварваха в/у любимата ми и алармата присветваше...... :cry: :?
За късмет и на мен ми се размина, но аз превантивно метнах едно одеало на любимата. А дъжда беше ......
Докато сложа одеалото и бях мокър все едно съм скочил я басеин с дрехите. Ужас просто. Дано няма пострадали колеги :(
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :D
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :D
Аз пък се прибрах да гледам филм ама нали се сещаш пред нас кви дървета има та .......май и нема нищо
Ако в такъв момент нямате нищо друго под ръка вадете стелките отвътре. Така съм спасявал на баща ми ладата. :wink:
e стелките са малки бре. за целта имам винили някой ако иска има в изобилие - цена 20 лв размерите са 4х3м :roll:
Малки, малки, а без хич? :roll:
мен па ме фана на път и май нищо и нема ... май
Ние с Евгени бяхме от корпуса за бързо реагиране...и спасихме машините :D
Какви са тия винили...дай някакво инфо :?:
ми това са рекламните постери дето висят по билбордовете. материала е много хубав - нещо като гумиран бризент... размерите са 4х3м...
бързм да вметна тия с алфата не са за продан :?
Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.
Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки :roll:
пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански :shock:
Защо не са бре...на морето като си завивам колата да не изстине като захладнее рекламата ще им правя.
Добре тази гума колко е дебеле...до колко си спомням не е много и май няма да върша работа срещу градушки :roll:
пс: ако тези с алфата не ги даваш искам някоя реклама на женски бански :shock:
X2 8)
EvgeniiM
11-07-2005, 16:17
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
Dodo 155
11-07-2005, 16:23
Аз сега съм командировка и не съм в София, но любимата е пред нас и незнам дали не е станала като войнишко канче :? :(
Звънях на жена ми да провери какво е положението, но според нея нищо и нямало, тя сигурно очаква да се продъни тавана за да ми каже :P :D За всеки случай звъннах на застрахователя да си взема номер за щета, че иначе ще ме отсвирят докато се прибера :evil:
Все пак някой дали е пострадал :?
Dodo 155
11-07-2005, 16:29
Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка :evil: Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба :?
Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера :evil: Най-силна била в района на Плиска и Изток.
абе не бяха малки парчетата - колкото олипс да кажем ама щом на майка ми на ипсилона няма щети явно е била слаба ракия 8)
Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка :evil: Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба :?
Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера :evil: Най-силна била в района на Плиска и Изток.
Абе аз по принцип си имах следи от нещо такава ама май нямам от в4ера...ианче на балкона най - голямото топче беше по-голямо от индииско орехче направо ми се сгади като го видех
EvgeniiM
11-07-2005, 16:36
Точно в момента на градушката,т.е. като мина над нас бяхме в студентски град и размера беше на грахово зърно, а и в центъра около нас също не видях пострадали коли, така че Додо, споко, права е жена ти
добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата :DАбе хубава е бирата ама аз май имам малко поражения поне сутринта ги мернах като я измия ше си покаже :cry: :cry: :cry:
Аз точно се прибрах и гледам почва да вали град та извадих на бързо две одеала и покрих колите ама май не беше толкова силен, но пък както казаха колегите страх лозе пази. Така на големият град преди години си набих тавана на уното щото викам а ся кво ще ме мокри то вали слабо и после.... :? :?
Дано няма пострадали че знам като си видиш колата набита какво е чувството :(
Ами на мен ми стана малко гадно сутринта ама са 5-6 бомби4ки така 4е нема ко да ревем :wink: :wink: :wink: и то на тавана и не се виждат толкова
aaa верно ли бре :shock:
начи иаз мое да имам....
....мамата.... :evil:
Da бе бате по тавана са няколко но по капака няма той беше по под дърветата а и не се у4удвам все пак какъв вятър духаше и го е завихряло
с градушката се разминахме се,ама за сметка на това пък едната предна джанта .. :brickwall се наложи да се изправя благодарение на "прекрасния" околовръстен път :evil: под всяква критика са софийското пътно :machinegunner от както помня поне от година -две този път никой не се сеща да го направи!Дупките наистина са ужасни,а после как човек да си вземе хубави джанти :no_no_no
Вчера след поредния дъжд като се загледах и се оказва че аз имам не малко поражения.......... :ranting: :furious: :angry1: :mad: сега ще трябва да се оправям със застрахователи, но по ме притеснява факта че може майсторите да не докарат цвета..........ше требе после да...... :dark: :bangin: :bash:....ебати, тия емотикони не свършват.... :boxing: :death: :paddle: ...и има и още.....
аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ
аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ
Ще го предложа в сервиза който мисля да ми обслужат колата безкасово.....