View Full Version : Дискусия - срещи във Варна
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Изпукахме я вече тая ракийка. Пък и май ще пропусна Италфеста,че доста работа ми излезе...мамка му!
Здравеите колеги!От 2 седмици сам собственик на 156 2,4jtd.Кога ще има среща във Варна че да се запознаем?!?
trustworthy
21-09-2007, 10:00
Неделя, 30 септември, морска гара, 17:30. заповядай! ;)
АААА Супер!Ще направя всичко възможно да намина! :D
IamPablo
22-09-2007, 02:47
Неделя, 30 септември, морска гара, 17:30. заповядай! ;)
опа ами да зема да се джойнна, дано да се ме уволнили от втората работа(едната свършвам в 5 другата почва 6) тай кат гледам тия златни накаде върви сезона ше успея май да дойда. Аз съм пресен пресен взех си алфата оня ден, днес я обслужих (деа тая ролка за анг ремък 109 лева) нещо я дайте телфонче на някой да му звънна да го питам за тая сбирка 30-ти?
Тръстуърти ти варна си бил а така
Kamen666
22-09-2007, 09:35
Я си кажете кой кога мисли да тръгва за феста че да организираме нещо като колона :)
На 30-ти ще пропусна, че пак съм на работа. А за феста ще тръгвам петък около обяд. Само не знам къде ще се спи там.
Аз може ли да дойда ? В смисъл, че не познавам никой и не съм с подходяща кола за събора :blush:
Аз може ли да дойда ? В смисъл, че не познавам никой и не съм с подходяща кола за събора :blush:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7827
Поканени са всички притежатели и любители на италианските автомобили.
Може ,защо да не може ;)
Може ,защо да не може ;)
Да ама не ме виждаш като съм без Алфата :( , Преди седмица ти святках с фарове точно на отбивката за "Варна Комерс" , но йикаква реакция .Идваше от крайезерният път към Метро , аз бях с бял Орел Комбо. :)
Kamen666
22-09-2007, 22:43
Боянски,давай да тръгваме заедно в петък по обяд,звъни си запази стая,аз днес резервирах в х-л Грудо
Може ,защо да не може ;)
Да ама не ме виждаш като съм без Алфата :( , Преди седмица ти святках с фарове точно на отбивката за "Варна Комерс" , но йикаква реакция .Идваше от крайезерният път към Метро , аз бях с бял Орел Комбо. :)
:) И аз да ти намигам когато съм със служебната и ти ще има да са чудиш
" тоа па зако ли ми святка "
А за свое оправдание ще кажа че не съм те познал ;)
borko9966
26-09-2007, 15:58
от днес вече сме чипосани
Ха честито :)
Ела в неделя да те инспектираме :)
borko9966
26-09-2007, 16:53
ако не съм строшил до тогава мотора ще дойда
da be mom4eta kakvo 6te go var6ime tazi sedmica nikoi nishto ne kazva ako vremeto i mqstoto sa kakto vinagi shte se sabereme i 6te obsadime ne6tata broite me i mene za nedelq 17:00h
да бе момчета какво ще го вършиме тази седмица никой нищо не казва ако времето и мястото са както винаго ще се събереме и ще обсъдиме нещата бройте ме и мене за неделя 17:00ч
ALFA CORSE
28-09-2007, 12:15
Последните постове са преместени в общи приказки да си пишете на воля :)
Рекламните флайери за посещение на
Италфест 2007 вече са в мен.
Едва ли за 2 дена ще мога да покрия целия град,
и да сложа под чистачката на всички италианки,
затова който има желание да помага да се обажда
и без това не остана много време.
pininfarina
04-10-2007, 20:36
Рекламните флайери за посещение на
Италфест 2007 вече са в мен.
Едва ли за 2 дена ще мога да покрия целия град,
и да сложа под чистачката на всички италианки,
затова който има желание да помага да се обажда
и без това не остана много време.
Ако можеш утре да донесеш колега или да се обадиш да дойда да взема и да изпратя нашият снабдител да наслага. Ако решиш нещо се обади - 0888757558 - -Иво
Тази неделя ще има среща, но от колко часа- 17.30 или 15.30. Моля отговорните лица да уточнят часа :D .
ALFA CORSE
10-10-2007, 15:20
Тази неделя ще има среща, но от колко часа- 17.30 или 15.30. Моля отговорните лица да уточнят часа :D .
Верно кво правим с часа :?: Кога ще сменяме?
Еми казвайте час и да си сефтосвам личноста в сбирките ви :roll:
didofurnira
10-10-2007, 20:06
ми няма да е лошо да уточните час че май ще имате гости
trustworthy
10-10-2007, 20:30
ми няма да е лошо да уточните час че май ще имате гости
Гарелов го беше казал, бе :) 17:30 в неделя 14 октомври, паркинга на Морска гара. Най-вероятно ще сменим часа на по-ранен за следващите срещи, но смятам, че засега е добре да си остане седемнайсе и трийсето :roll:
didofurnira
10-10-2007, 20:38
а така ние се събираме в 16.00
така че ако има желаещи от добрич ще ви посетим 8)
здравейте момчета и момичета,нарочно задавам тук въпроса,понеже не ми се занимава с хора от други градове,интересува ме някой продава ли джанти алуминиеви 14 или 15 цола 4х98????
ALFA CORSE
12-10-2007, 11:21
здравейте момчета и момичета,нарочно задавам тук въпроса,понеже не ми се занимава с хора от други градове,интересува ме някой продава ли джанти алуминиеви 14 или 15 цола 4х98????
Трябва да си пуснеш обява в КУПУВА и просто пиши, че те интересуват оферти само от Варна :wink:
Каз Свилен
24-11-2007, 10:28
Срещата на 25 ноември в нормално време ли остава?
spe4elist
24-11-2007, 16:34
Срещата на 25 ноември в нормално време ли остава?
за информация провери "Среща Варна 25.11.2007"
:spiteful: да не стане като предния път
ital_fen
04-12-2007, 14:43
колеги тази неделя 09.12.2007г срещата остава в 15.30 нали???
Аз май ще идвам с Фиатчето ми. Че един прецени да раздели емблемата на Алфата на две и почти успя. Пазете се от ремарке с номер в5900... мрази АЛФИ!!!!!! :D
spe4elist
04-12-2007, 15:00
колеги тази неделя 09.12.2007г срещата остава в 15.30 нали???
Аз май ще идвам с Фиатчето ми. Че един прецени да раздели емблемата на Алфата на две и почти успя. Пазете се от ремарке с номер в5900... мрази АЛФИ!!!!!! :D
Мястото и часа не са променени, има и нова тема 09.12.07!
pininfarina
07-12-2007, 20:29
Дайте да го намерим това ремарке и да му направим "мечка" в движение да видим как ще се почувства :gayfight:
Ало Варна.. кво става.. шо нямаше среща на 23.12.2007 ??? аз за първи път да се наканя и то да няма..
Срещата за 30-ти Декември от 15.30ч.ли е?Ако е тогава аз ще дойда.
ALFA CORSE
24-12-2007, 23:16
Ало Варна.. кво става.. шо нямаше среща на 23.12.2007 ??? аз за първи път да се наканя и то да няма..
Щото срещата се пада да е на 30ти (последната неделя на месеца) :)
Идвай :D
аахххх...... дано да имам шанса да я зърна тая белла :shock:
Каз Свилен
25-12-2007, 18:47
15:30? Аз съм там.
Тия не монтираха ли кука от самолетоносач на морска гара, че не ми стига дължината на пистата да приземявам изтребителчето :)
15и 30 на 30.12 ще се опитам да дойда за първи път ми е не ме съдете лошо :D
15и 30 на 30.12 ще се опитам да дойда за първи път ми е не ме съдете лошо :D
Welcom to the JuNgLe !!
Добре си ни дошъл в сектата ;)
ЦЕЛИЯ КЛУБ ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЕМО (iskrev) !! Чух се в навечерието преди нова година и на нова година с него...
Каза да ви предам специални подрави на всички !
(сори че сега се сетих)
трява да се прибере към 20-25 този месец ;)
Дано всико е наред с него... че по тея морета, като гледам кво става :?
Мерси! Да се връща, че го чака белисимата да й върне първоначалния вид.
Да напомня,че в неделя 13.01.2008г. е поредната редовна среща и първата за 2008 година.
Не се плашете от факта,че и Варна като всички градове в БГ,не е почистена както трябва!
15:30часа морска гара,да си честитим новата 2008 обиколка около слънцето! :rosso_racers:
Там съм! Какво стана с одеялцата?
spe4elist
11-01-2008, 21:02
Да се обаждам ли на Мускетарите за 30-40 места ? :roll:
Трябваше да съм на работа в неделя, но специално заради Вас, си завъртях смяната и, живот и здраве, ще се видим ... :gayfight:
Там съм! Какво стана с одеялцата?
Ти ще си един от първите които ще разберат,какво става с останалите одеалца,още повече,че ще разчитам на твоята помощ с "близнаци 156" да ги доставим там където имат нужда от тях :D
:spoko:
Какво беше, 15.30 на морска гара? :roll:
spe4elist
12-01-2008, 16:17
Викнал съм 20 места в Мускетарите - шъ успе'йм ли дъ ги зъпълними ??? :lol:
Ми ако додиш, ша ги запълним :D
Ми ако додиш, ша ги запълним :D
Той,да не е.ееее,от тези които не идват редовно.... :static: Ей бате, Бояне,че те вече цяла България на знай... :Yeeeehaaa:
Каз Свилен
12-01-2008, 23:00
Няма как, ще бъда там - като един от "младите" още по-зомбирани членове на сектата ще съм задължен да бъда там, още повече, че вероятно ще е за последен път преди да отпраша на гурбет за месеци...
spe4elist
13-01-2008, 18:42
Такаааа, днес бе осъществена дългоочакваната първа среща на феновете за 2008г. Имаше доста присъстващи, но и доста отсъстващи. :smackbum:
Въпреки гнусният варненски януарски мъглив студен на пориви следобед, се събрахме, явно най-върлите, фенове на италиански "белиссими", които може би по-точно и най-вече някои от тях, бяха "калллнисими" (напр. моята). Срещата бе кратка и мила, след което постигнахме бърз консенсус по повод отправянето към база "Тримата мускетари", където стоплихме душите наши ...
:cheers:
spe4elist
13-01-2008, 19:23
Ето и снимковия материал от срещата ... >>> (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209840&photo=1)
После питай пак: "Кой е didofurnira"? :D
spe4elist
13-01-2008, 19:57
Е, не го познавах колегата, бре? Вече шъ съ знайм ...
trustworthy
13-01-2008, 20:34
Е, не го познавах колегата, бре? Вече шъ съ знайм ...
Аплодисменти за Дидо и ентусиазма му да дойде от Добрич за варненската среща. Не му е за първи път :clap2:
Каз Свилен
13-01-2008, 21:36
Радвам се, че бях на тази среща! Ще ми топли душата през следващите 4 месеца!
здравеите момчет за много години и от мене малко касно се сетих ама няма как така сме ние моряците надявам се сте изкарали хубаво на коледа и нова година и така и трябва да баде е за сега от мене това и някои ако чуе тео с новата 145 дизела да ми кайе че ще го шибам :твистед: не е писал 1 смс как е колата и рочееб аиде това от мене поздрави на момчетат и умната в снега
здравеите момчет за много години и от мене малко касно се сетих ама няма как така сме ние моряците надявам се сте изкарали хубаво на коледа и нова година и така и трябва да баде е за сега от мене това и някои ако чуе тео с новата 145 дизела да ми кайе че ще го шибам :твистед: не е писал 1 смс как е колата и рочееб аиде това от мене поздрави на момчетат и умната в снега
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеииииииииииииииии ПИИИИИИИИЧЧ !!!!!!! Къси си бее..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кога ще си идваш ? имаме едни чакащи ни бутилки тука...
Ще ти се обадя да те чуя, просто никакво време не ми остава тея дни.
А ти ако имаш някакъв достъп до интернет... пусни 1 смс или сигнал, аз ще намеря компютар :)
ти пиши 1 смс кога ще се прибираш, да тее посрещнем ;) :lol: :lol: :lol:
trustworthy
14-01-2008, 14:21
Ейй! Ще глобявам вече по литър нафта всеки, който спами в темата :smackbum: Направихте я 100 страници бе :paddle:
Ейй! Ще глобявам вече по литър нафта всеки, който спами в темата :smackbum: Направихте я 100 страници бе :paddle:
Забравих, имаш много поздрави от Павката Василев от Бургас! И очевидно литър нафта от мен... :roll:
шшшшшшТТ !
2 литра нафта вече, ама не се стърпях :evil:
Таз нафта ще я пиеш или вкъщи се топлите с нея? Че гледам автобуса още седи долу зазимен :Tease:
trustworthy
14-01-2008, 17:20
Таз нафта ще я пиеш или вкъщи се топлите с нея? Че гледам автобуса още седи долу зазимен :Tease:
Я погледни снимките от срещата ;) Колата я изкарах в момента, в който понамаляха коловозите. Аз по непочистен път не си троша броните. Има бензинови коли за такива поводи :lol:
@Диабло
Тебе може да ти копирам чипа и да отървеш глобата :)
Бензиновите си остаат картерите, не броните. Дизеляците не знам да имат картери, щот нафтата мазна, нема нужда от масло :D . Айде и от мене 1л, стига сте ревали.
didofurnira
14-01-2008, 17:58
колеги май няма много снимки от срещата
или още не са качени
пп навръщане голям мъглоч бре :shock: щях да подмина добрич :D
AlfaRomeo
14-01-2008, 19:43
То си има отделна нема за снимките,Бре Нео :wink:
didofurnira
14-01-2008, 19:59
ето малко снимки за колегата ne0
www.snimka.bg/album.php?album_id=209815 (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209815)
ммм, някой ще може ли да помогне ?
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 8314da4db0 (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=18757&sid=2e1356cc1d85faffd1dc8e8314da4db0)
Какво стана за срещата на 27. от колко часа е.
15:30 ч. Морска Гара Варна
Хората са го определили ето
тук (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7827) ;)
spe4elist
21-01-2008, 18:23
А после ще пием бира - ТАМ!
На неофициалната и извъредна среща на "правоъгълната маса" в бирария "Алба"решихме да Ви предложим за 24.02.08. заедно с колегите от Добрич,да погостуваме на Бургаските ни колеги :band:
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата :D
Така, че има достатъчно време да се организираме и подготвим :D
Към тези две мероприятия смело могат да се включат и колеги от други градове,които желаят :D
Следващата неделя на редовната ни среща ще поговорим за това,но мисля,че можем да коментираме и тук :D
trustworthy
03-02-2008, 19:29
На неофициалната и извъредна среща на "правоъгълната маса" в бирария "Алба"решихме да Ви предложим за 24.02.08. заедно с колегите от Добрич,да погостуваме на Бургаските ни колеги :band:
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата :D ...
Много добри идеи ви идват на маса бе :lol: повечето от тези, които са били в 'алба', не се вясват по срещите, ама иначе са много дейни :)
Много добри идеи ви идват на маса бе :lol: повечето от тези, които са били в 'алба', не се вясват по срещите, ама иначе са много дейни :)
Въпрос с повишена трудност:...ти към кой се числиш :?:
....аман от :spam: в повечето теми.....
spe4elist
03-02-2008, 20:43
А за Жеравна е определен месец март без да сме уточнили дата :D ...
... Което идва да рече, че сигурно са дейни :wink: , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща :wink:
Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук, тъй като не всички идват на всички (редовни и извънредни :wink: ) срещи и информацията може да не достигне до всеки. Още, всеки може да даде предложение и да достигнем до оптимален вариант... Пък тогава, властупотребяващите, да си кажат тежката дума ...
trustworthy
03-02-2008, 22:18
... Което идва да рече, че сигурно са дейни :wink: , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща :wink: ...
Абе нали ги знам аз що за стока са :) Не ги оправдавай :lol:
...Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук...
:th_up:
То се видя, че когато Бургас не идва във Варна, Варна отива при Бургас. Неокил и Нено не ги броя, щото момчетата два пъти идваха миналата зима по нашия край :clap2:
Каз Свилен
03-02-2008, 22:44
... Което идва да рече, че сигурно са дейни :wink: , и са много заети делови хора, та чак пропускат и по някоя среща :wink: ...
Абе нали ги знам аз що за стока са :) Не ги оправдавай :lol:
...Освен това, според мен няма лошо програмата да я обсъдим тук...
Идеята я бива, но ме смущава, че нещо не успях да се запозная с човека, който я дава за малкото месеци, когато съм член на клуба и съм пропуснал една единствена среща. Въпреки това не трябва да се караме, а да се възприемаме такива, каквито сме. Нали всички като ЖУЛИЕТА сме влюбени в РОМЕО (АЛФА)?
Участието и присъствието на срещи, сбирки и други е на доброволни
начала. Тоест изисква се да имаш възможност и да имаш желание.
За последната една година варненската група организира 3 дарения
на дом за деца лишени от родителски грижи. Инициативата беше на
Mikoasp и срещна пълната подкрепа на повечето "сериозни и
несериозни" Членове. Според мен има по-голяма стойност от присъствието ни на Морска гара!
Ето това има значение, защо много от нас не намериха време да
дойдат и да подкрепят тази инициатива или да съдействат?
Защото не са имали възможност. ОК.
През миналата година проведохме и една неформална двудневна среща във Варна.
Ако не се лъжа от София и страната пристигнаха около 20 коли. Погледнете варненци
с колко коли се представихме 6-7! А можехме да сме доста повече и да стане още по-силна среща.
Много от нашите хора не сметнаха за необходимо да отделят повече
от 3 часа време за 2та дни или да бъдат полезни с нещо около
организацията и това си е тяхно право. Нямаме право да държим
сметка на никого дали идва или не, кога или защо. Всичко е
доброволно, другото е чесане на езици в което също няма нищо лошо :D
:D дайте сега да спретнем една пред пролетна ихня на открито с огънче и други такива благинки.
Приемат се всякакви предложения за вили, бунгала, бараки, резиденции и други.
Дано и времето да е с нас! 8) Присъствието и участието не са задължителни :idea: майтап :D
spe4elist
04-02-2008, 13:00
Участието и присъствието на срещи, сбирки и други ...
:bravo:
:D дайте сега да спретнем една пред пролетна ихня на открито с огънче и други такива благинки.
Приемат се всякакви предложения за вили, бунгала, бараки, резиденции и други.
Дано и времето да е с нас! 8) Присъствието и участието не са задължителни :idea: майтап :D
:rosso_racers: :BBQ: :picnic: :on_da_beach: :bravo:
spe4elist
04-02-2008, 13:39
Идеята я бива, но ме смущава, че нещо не успях да се запозная с човека, който я дава за малкото месеци, когато съм член на клуба и съм пропуснал една единствена среща. Въпреки това не трябва да се караме, а да се възприемаме такива, каквито сме. Нали всички като ЖУЛИЕТА сме влюбени в РОМЕО (АЛФА)?
:shock: :!: :?: :!:
Ако съм разбрал правилно - визираш мен!
1. Не се смущавай :wink:
2. Мисля, че се запознахме.
3. Съществото на работата ми не позволява да присъствам на всяка среща (през неделя съм на работа) :evil:
4. Не се караме, смятам, че съм позитивен и контактен човек.
Предлагам на следващата среща да побеседваме! :D
Аз па може да дойда до Варна. Ей така за спорта нищо че вие имате идеи за Бургас :lol: :lol: :lol:
Алооооооо!
Някой хора се върнаха в първи клас май - какви са тия списъци на присъстващите и разцепление на колектива - нали всички сме приятели :)
Аааайде наздраве и да се прегърнем за общата кауза!
trustworthy
05-02-2008, 12:06
Алооооооо!
Някой хора се върнаха в първи клас май - какви са тия списъци на присъстващите и разцепление на колектива - нали всички сме приятели :)
Аааайде наздраве и да се прегърнем за общата кауза!
Ти споровете ги остави! Кажи сега кога най-после ше докараш на Батвас бившето гадже? :)
Ами спечелиста да каже - оставил съм я да й сменят компютъра в Бош сервиза. И да я накарат да запали пущината :)
....... И да я накарат да запали пущината :)
Дай аз ще я пална ...... с една туба керосин :lol: :lol: :lol: Викам да пробваме да направим нещо заедно че за т'ва. Нещо май няма ентусиазъм за пътуване а и то времето ще е гадно ....... Все такива работи :wink: :twisted: :lol: :screwy: :tequilla: :crazy:
Тази неделя е втора за месеца, тоест ще има среща - редовна :)
Наканил съм се да дойда :), но сега разбрах, че алфата няма да ми е
готова за неделя :frown:
trustworthy
07-02-2008, 11:07
Тази неделя е втора за месеца, тоест ще има среща - редовна :)
Наканил съм се да дойда :), но сега разбрах, че алфата няма да ми е
готова за неделя :frown:
Ми автобус 146 мога да ти предложа да хванеш до морска гара :lol:
Мерси за поканата :)
Предвид, че няма да шофирам мога и с бутилчица да дойда :idea:
Това трябва да се види- Tinoto в градски транспорт :D. Май ще пропусна тази неделя по независещи от мен причини.
@boian
... е ела да видиш! Аз имам доста км зад гърба си на пасажерската седалка в 146 на thrustworthy. Колата някак си се отваря все едно е с нови джанти :D
spe4elist
08-02-2008, 11:18
Запазил съм масата в Мускетарите - сега остава и да дойда :D
Ми ако не дойдеш, ще се видим на "Алба"-та :D
Това прозвуча като заплаха :) Ще ме включите ли и мен?
spe4elist
09-02-2008, 13:42
Ми ако не дойдеш, ще се видим на "Алба"-та :D
Там отиват двойкаджиите на поправка!!! :lol:
Ееееех, само аз съм редовен и на срещите на Морска гара и на неофициалните срещи! А ръкостискане пред строя и потупване по рамото - найн!
trustworthy
09-02-2008, 21:54
Ееееех, само аз съм редовен и на срещите на Морска гара и на неофициалните срещи! А ръкостискане пред строя и потупване по рамото - найн!
Точно ти ли бе ?! :lol: Дето цяло лято само на снимката от аватара ти те гледахме :)
sega kak da rabiram shte ima li ili nqma da ima kazvaite da znam koga da se parzulna do dolu tozi p1t shte gledam da ne vi izlgam s opeli i koli ot sorta ako trqbva s nqkoi 4avdar shte doida :oops:
:lol:
Адаш, там сме...15:30
малко е студенко, ама.....сме на линия
vanboxer
10-02-2008, 13:27
може ли и аз да доида да се запознаем,жсе пак съм нов :roll:
аз още дълго ще се моля на някой член от семейството да ме подкрепят с някоя италянка за срещите, понеже мойто Фифи здраво го е хванал "грипа"... лош сезон, няма оздравяване!
ще се конкурираме с emilio кой повече ще изкара в бокса
какви са плановете за неделята която идва по то4но 24.02.2008 времето е доста хубаво и не си заслужава да я пропиляваме
Ще има ли среща утре и от колко часа?
Тази неделя 24.02
15 и 30 на морска гара.
Супер, ако мога ще дойда, че аз съм най-новият алфа юзър тука във Варна :)
Иван Доичев
23-02-2008, 13:56
Чудесно туко що се регестрирах и се радвам че ще мога да получа съвети от по старите в форума тук.Пишете и мен на срещата
pininfarina
23-02-2008, 15:15
Хайде колеги - пак ще имаме гост от Сливен, няма да се излагаме я. Не се ослушвайте - всички на морска гара в 15:30 на 24-ти февруари. :D
Хайде колеги - пак ще имаме гост от Сливен, няма да се излагаме я. Не се ослушвайте - всички на морска гара в 15:30 на 24-ти февруари. :D
Що ни крадеш хората :).....нали ние тука се оформяме за неделята :wink:
аз пак ще трябва кола назаем да взимам и за тази среща :(
писна ми вече! и аз ще си купя алфа накрая ...
EJlekTpa
24-02-2008, 14:31
Аз този път ще си зема фотоапарата да направя малко снимки най-сетне само някой после трябва да ми обясни как се качват снимки :roll:
Отвори ми се работа в неделя и не можах да присъствам :( Надявам се на другата среща да съм там!
аз бях за първи път на срещата и останах очарован.......вече ще съм редовен :lol: :lol: :lol:
Има ли ентосиасти, в петък вечер да отидем на "гонките" ??!
Нещо като неофициална срещичка, може после бира... ала бала...
само незнам къде е по удачно, под моста, или на Лукоил?!
Снощи случайно слязах под моста и имаше много надъхани голфаджий :lol: :lol: :lol:
pininfarina
28-02-2008, 12:46
Може да направим тая работа.
Предполагам, че ще съм свободен тогава.
Може пък и да накажа някой голфче, или както му е там името, стига да имат мотори по-големи от 2.0 16v защото иначе няма смисъл да горя нафта само :twisted:
предлагам да направим един сборен пункт, и който иска да дойде...
от там цялата колона(надявам се да сме повече от 2-3 кли) да вървим заедно ?!
да речем ...... към 8... 8:20, Ама Къде ?!
pininfarina
28-02-2008, 14:47
Ами може пак на морска гара, какво ще кажете
Според мен е супер.
20:00ч. смятам че е ок ?! да почакаме до към 20:30 и ще решим накъде ще ходим ?!
Аз съм "за" тая работа. 20:00 часа среща на морска гара, ала бала до 20:30 и после към КРЗ или Лук Ойл, макар че е по-добре да минем през КРЗ първо.
и аз това си мислех, хем е по-наблизо, и е горе доло по път !
И после може да минем през Лукоил ! ;)
Значи Последно,
20:00 Среща на Морска гара
чакаме до 8:30 и тръгваме към КРЗ-то !
От там като ни омръзне, отиваме към Лукойл!
След това оцелелите(защото предполагам ще има доста дошли само да се отбележат) може да отидем да направим по някоя друга бира, и да обсъдим ПОБЕДИТЕ :lol: :lol: :lol:
някой друг няма ли да каже твърдо, че ще дойде ?
EJlekTpa
28-02-2008, 22:00
Ха-ха-ха...абсолютно твърдо заявявам ДА аз ще дойда :!: :roll: :lol: :roll:
Ха-ха-ха...абсолютно твърдо заявявам ДА аз ще дойда :!: :roll: :lol: :roll:
Ще дойдеш ако те взема :lol: :lol: :lol:
pininfarina
28-02-2008, 22:34
:rotfl:
Няма много интерес, ама все пак смятам да намина към 8 :lol:
Ами Аз ще съм там.... !!
Всеки е добре дошъл :D
Направо ме е срам да сложа снимките...
на морска гара имаше няколко коли,
докато отидохме до КРЗ и се пръснахме......
Който недойде, може само да съжалява......
май само аз се отбелязах в няколко старта,
но коментарите оставям на колегите...
п.п. снимките са с телефона, на КРЗ нямаше грам светлина и не съм снимал... но имаше страшно много хора и коли..
http://images24.snimka.bg/005267057.jpg
http://images24.snimka.bg/005267059.jpg
http://images24.snimka.bg/005267061.jpg
http://images24.snimka.bg/005267065.jpg
http://images24.snimka.bg/005267068.jpg
Дизелака на Диабло никой не успя да му се опне на КРЗ .. само неква сива алфа боксер доколкото разбрах :lol: :lol: :lol:
EJlekTpa
01-03-2008, 12:17
Хаха като на господина, който продава същата червена във форума да не е ? :lol:А колкото до Диаблото.... Еееййй туй е мъжа ми ...аз вече казах,че се гордея много :!: :D :wink:
EJlekTpa
01-03-2008, 23:37
Амии...какво да ви кажа пак много изтървахте...клипчета незная как да ви пусна да видите как Тео издуха една Ibiza, една Mazda и какви пергели прави...но мога поне да ви дам малко снимчици да видите,че поне има 3-4 човека, които са редовни вече 2-ра вечер :wink: Ето и линка към снимките ---> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223944 <--- Enjoy!
:spiteful:
http://images24.snimka.bg/005272769.jpg
еехх, много Арна тая 33-ка бря... :lol: :lol: :lol:
п.п.
Маздата беше V6 :lol: :lol: -половин кола
Сеат Ибиза ТДИ - никъв шанс
от вчера една Kорса GSI.... с ~ половин кола
май е това за сега :lol: :lol:
Междодругото, извън кръга на майтапа, алфата на Тео спря тока на всекви бегачки и псевдо бегачки, напрао си умряхме от кеф италянците оная вечер :wink:
Твърдо смятам, че следващата седмица ще е прекрасно, ако се съберем повечко Алфи, тъй че да няма парко места на КРЗ за другите :twisted: :twisted:
само мога да кая едно "верно е" тео показа какво могат италианците
Ако има кандидати довечера за КРЗ аз ще съм там към 9 :twisted:
borko9966
04-03-2008, 16:46
много съм изтарвал ама така е като не сте ме поканил
малко хора май я следят тая тема
ALFA CORSE
05-03-2008, 00:33
Аз я следя ама не съм запален по драг-а. Може да дойда като зрител някой път :)
Аз я следя ама не съм запален по драг-а. Може да дойда като зрител някой път :)
Според мен, повечето се скатават !
И аз не съм Кооии знае колко голям фен на драг, ама най-малкото е, че няма къде да се кара на писта, а по пътната мрежа е доста опасно !
Идеята на цялата работа беше, най-вече да се събираме по-често.
По-точно, тези с по-малко ангажименти вечер ;)
Тая вечер беше ли на КРЗ-то, не те видях ?!
момчета и момичета имам една 166-ца 99 година ако някои прояви интерес да пише за повечко инфо
Тая вечер беше ли на КРЗ-то, не те видях ?!
Не снощи не бях
но днес или утре ще се запиша
Айде тая вечер те чакаме, ако искаш спри до мен, аз ще съм там по раничко от към 8:30 :!:
Днеска е малко гадно времето....нз ще видим по късно
момчета и момичета имам една 166-ца 99 година ако някои прояви интерес да пише за повечко инфо
Е ти напиши инфо, пък знае ли се..... :D
не знам дали разбрахте обаче аз имам малко сведения че няма да бадеме сами тази неделя долу на морска гара поддочух че цллуб бмв и разни други искали да бадат там к1м 15:00 така че ако сбирката остава за 15:30 няма да има място каде да се паркираме особенно когато бмв-тата ако доидат започват да разчертават паркинга там
pininfarina
05-03-2008, 18:01
Ами ще трябва да си намерят друго място за сбирките май колегите. Или да си сменят часа на срещите ми се струва :D
ALFA CORSE
05-03-2008, 18:16
не знам дали разбрахте обаче аз имам малко сведения че няма да бадеме сами тази неделя долу на морска гара поддочух че цллуб бмв и разни други искали да бадат там к1м 15:00 така че ако сбирката остава за 15:30 няма да има място каде да се паркираме особенно когато бмв-тата ако доидат започват да разчертават паркинга там
Като погледнах темата в бмв форума, те се събират там още от началото на февруари, досега не съм ги забелязал?
Вече поне година се събираме на морска гара и това е най-доброто място, на което сме се събирали от началото на срещите...
идеята е на да покайеме какво могат колите ни дали са алфи или бмв-та а колко мойем да се сабереме на една маса и колко мойеме да изя2деме и да изпиеме не мислите ли вапроса не опира до това кои колко мойе а как го мойе
pininfarina
05-03-2008, 20:47
идеята е на да покайеме какво могат колите ни дали са алфи или бмв-та а колко мойем да се сабереме на една маса и колко мойеме да изя2деме и да изпиеме не мислите ли вапроса не опира до това кои колко мойе а как го мойе :metal:
STOIKO_4O4O@ABV.BG
05-03-2008, 23:34
ПРЕДНАТА СЕДМИЦА СА БИЛИ БМВ И ХЮНДАИ ЗАЕДНО НА МОРСКА ГАРА И Е СТАНОЛО ГОЛЯМО ШОУ : НЕ Е ВАЖНО КОИ КАКВА МАРКА КОЛА КАРА ВАЖНО Е ЧЕ ВСИЧКИ СМИ МАНЯЦИ И СМЕ ОТ ЕДНА КЪВ: И ЩЕ Е ХУБАВО ДА СЕ САБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ :P
pininfarina
06-03-2008, 08:12
ПРЕДНАТА СЕДМИЦА СА БИЛИ БМВ И ХЮНДАИ ЗАЕДНО НА МОРСКА ГАРА И Е СТАНОЛО ГОЛЯМО ШОУ : НЕ Е ВАЖНО КОИ КАКВА МАРКА КОЛА КАРА ВАЖНО Е ЧЕ ВСИЧКИ СМИ МАНЯЦИ И СМЕ ОТ ЕДНА КЪВ: И ЩЕ Е ХУБАВО ДА СЕ САБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ :P
Напълно те подкрепям колега
То лошо няма да сме повече колеги, но ще има ли място всички да се наместим на тоя паркинг ?
ital_fen
06-03-2008, 22:20
Дано да ни събере паркинга, че ако не ни събере някой трябва да си намери др. нясто а не ми се иска да сме ние. Дано да се съберем да направим шоу :lol:
Ей колеги тая вечер на крз и на лукоил после щеше да стане много яко ама тия куки разтуриха хубавата работа :!:
STOIKO_4O4O@ABV.BG
06-03-2008, 23:43
ДОБРЕ Е ДА СЕ ОТИДЕ ПО РАНО ЗАШТОТО ЩЕ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ КОЛИ ОТ ПРЕДНИЯ ПЪТ : ГОВОРИХ С АВЕРИТЕ ОТ БМВ 8)
Ей колеги тая вечер на крз и на лукоил после щеше да стане много яко ама тия куки разтуриха хубавата работа :!:
Идвай в неделя на събора, задължително 8)
Колега много яка твойта алфа, толкова хубава 33ка не бях виждал
Ми в неделята ела да я гледаш толкова кът ти харесва :lol: :lol: След час съм на крз, ако искаш се мятай 8)
trustworthy
08-03-2008, 10:03
Утре там ли сме, Варнаааа :director:
Там смеее :D /стига да не ми изплюй някой маркуч на хидравликата :evil: /
trustworthy
08-03-2008, 10:47
Там смеее :D /стига да не ми изплюй някой маркуч на хидравликата :evil: /
Е ти или си на смяна, или ти изплюва маркуч на хидравликата :lol:
Ша искаш да са возиш на Koni FSD, ама нъцки :D
vanboxer
08-03-2008, 10:53
там сме ами как :D
sa6o_bassa
08-03-2008, 11:10
сега последно от колко часа сме в неделя? 15 или 15.30
sa6o_bassa
08-03-2008, 11:24
:P а и още нещто,щом като има хора които ходят на гонки на крз да се съберем в неделя вечер там след срещата на морска гара? аз съм за,жъпреки че като ходя на крз рядко виждам мн алф,но такива има.
ital_fen
08-03-2008, 11:37
Като гледам клуба на БМВ как спират около оградата да има място да въртят, ние ще им направим ли място, или пак си спираме на обичайното място? Дайте да се разберем че да няма сърдити :mrgreen:
Има ли промяна за мястото и часа????
sa6o_bassa
08-03-2008, 20:00
mi to mai sami si zadavame vaprosite i sami si otgovarqme
trustworthy
08-03-2008, 20:55
15:30 , морска гара, както обикновено ;)
pininfarina
08-03-2008, 21:00
На линия сме и тоя път :-)
Дори ще гледам да не закъснея и да съм там навреме ;-)
ital_fen
08-03-2008, 21:21
На линия сме и тоя път :-)
Дори ще гледам да не закъснея и да съм там навреме ;-)
Айде живот и здраве и аз съм там. Таман да ти покажа новата кола. Вдъхнових се от ника ти и си я купих :mrgreen:
като отидеме долу ще решим ако цлуба на бмв са преди нас там защо да не им направиме място все пак те само за това стават да правят шоу мойе да погледаме малко иначе и аз сам на линия в 15:30
vanboxer
09-03-2008, 11:54
Там съм аз.Дано този път да имам повече времерче миналия път ми беше за сефте и почти с никой не се запоэнах абе малко иэолиран бях :(
vanboxer
09-03-2008, 11:56
Аз съм Иван VANBOXER :D
Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
ital_fen
09-03-2008, 19:30
Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
Напълно те подкрепям колега, наистина беше мноо зле. Имаше шоу но за сметка на това неможахме да огледаме новодошлите, и да си поприказваме. :x
ALFA CORSE
09-03-2008, 19:59
[quote="-Kris-":1ur7tgfu]Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
Напълно те подкрепям колега, наистина беше мноо зле. Имаше шоу но за сметка на това неможахме да огледаме новодошлите, и да си поприказваме. :x[/quote:1ur7tgfu]
С други думи бяхме отишли на сбирка на BMW :wink:
Аз що останах с впечатлението, че те дойдоха на Алфа среща :?
Здравейте колеги! Искам да попитам, понеже съм нов в клуба на Алфа, само в неделя ли се събирате? През седмицата правите ли си някакви срещи? Много бих искал да дойда на някоя среща, но незнам кога и къде. Тази седмица къде ще се събирате, че и аз да дойда, ако може?
MickeyYP
09-03-2008, 20:13
Привет от Хюндай-клуба :) Едно време гаснех ( и още гасна де) по Alfa GTV и днес като ви видях... ауу.. :D 8) Само дето сте прави за това,че мястото е малко за всички ни,може някой път да се уговорим и срещата да е пак заедно,но на по-широко... че и ние този път се ръчкахме в ребрата,да не говорим,че дори не можахме да спрем един до друг... Но,целта на поста ми е друг.Първо - радвам се,че се засякохме. И второ - в цялата тарапана успях да снимам дзверчето на aya (малко отзад,но беше невъзможно да се провра отпред :? ) ,та ви подарявам снимката :) С най-добри пожелания и поздрави ! (и още една,Фиата на фона на Алфетите :D )
sa6o_bassa
09-03-2008, 22:29
на мен ми хареса --> стана шоу,но и места нямаше.Oт скоро сам с алф и член на клуба (за 1 път идвам),но няма да се откажа да го правя.
на мен ми хареса --> стана шоу,но и места нямаше.Oт скоро сам с алф и член на клуба (за 1 път идвам),но няма да се откажа да го правя.
Да не би да си с една сива 146-ца, дето и често обича да ходи към КРЗ :roll:
sa6o_bassa
09-03-2008, 22:48
ахам,даже моя алф беше спрян днес пред фиата,след като почнаха с пергелите там го скатах.ами аз ходя ама маи само сеир гледам,с една vectra 1,6 се пробвах само и с едно fiat puno jtd
ital_fen
10-03-2008, 18:52
[quote="ital_fen":3uvxkw91][quote="-Kris-":3uvxkw91]Ако е така и следващия път по-добре да си търсим друго място за събиране
Напълно те подкрепям колега, наистина беше мноо зле. Имаше шоу но за сметка на това неможахме да огледаме новодошлите, и да си поприказваме. :x[/quote:3uvxkw91]
С други думи бяхме отишли на сбирка на BMW :wink:[/quote:3uvxkw91]
Tо май бяхме отишли на универсална среща . То БМВ-та, ОПЕЛ-и, ХЮНДАЙ
То не се видя кой с какво е дошъл, бяхме се разпрострели от входа на морска гара до кея.. Наистина стана шоу, но за сметка на нас.
ital_fen
10-03-2008, 18:56
Другият път, колегата който купи моето браво, ще си е оправил съединителя и ако се навие ще покажа как кола с предно може да се върти на място по-бързо от кола със задно :mrgreen:
P.S. Бравото няма спиране като тръгне.....
ALFA CORSE
10-03-2008, 19:36
Tо май бяхме отишли на универсална среща . То БМВ-та, ОПЕЛ-и, ХЮНДАЙ
То не се видя кой с какво е дошъл, бяхме се разпрострели от входа на морска гара до кея.. Наистина стана шоу, но за сметка на нас.
Да, аз не успях да видя купето :)
Абе кофти си беше като цяло. Много народ, много нещо, не можеш да се видиш с никой. Тошко го видях чак на тръгване:)
Незнам за Опелите и Хюндай но ние ще сме всяка неделя на морска гара и не си мислете че всяка неделя ще заемаме целия площад за екшън !!
Място има за всички там и мисля че ще се убедите че е по хубаво да сме на куп от колкото да сме разединени !! Мислете глобално !
Поздрави от Клуб БМВ :)
abarth77
10-03-2008, 22:18
Аз също мисля, че колкото повече любители на автомобилите се събират заедно, толкова по-добре. Вярно е, че БМВ-тата малко избутаха останалите този път. Ако са коректни би трябвало следващия път да оставят "италианците" на преден план. Не е нужно да влизаме в излишни спорове :waving:
trustworthy
10-03-2008, 22:27
Незнам за Опелите и Хюндай но ние ще сме всяка неделя на морска гара и не си мислете че всяка неделя ще заемаме целия площад за екшън !!
Място има за всички там и мисля че ще се убедите че е по хубаво да сме на куп от колкото да сме разединени !! Мислете глобално !
Поздрави от Клуб БМВ :)
:th_up: трябва разбирателство да има
И едно Жокерче :
Ако искате да сте сами на морска гара този уикенд е момента !
Повечето от БМВ Клуба сме в Сливен на Карандила
spe4elist
10-03-2008, 23:34
Колеги! Приятели!
Дайте да сме по-конструктивни - и без това паркингът е доста голям, да вземем да го използваме по-рационално! За следващият път съм поканил фенове на truck-, bus- и agro- клубовете на: MAN, DAF, Scania, Volvo, Kamaz, TATRA, Setra, Чавдар, Neoplan, ЮМЗ, Беларусь ... Знам и други марки ... Та, на въпроса - предлагам следващата среща да протече при следния дневен ред: 1.) Каране на седлови влекачи (важи само за двуосните) на задни гуми; 2.) Майсторско управление (осморки) на съчленени автобуси на заден ход и 3.) Дръпки на 402 м с верижни трактори в две сесии - една за западни машини и една за руски...
ALFA CORSE
10-03-2008, 23:55
Тъй като алфите се събираме бая време на морска гара миналото лято едвам намирахме място само за нас, а не знам какво остава за двата клуба на едно място :shock:
Утре вечер - 11 март смятаме да се събереме малко италянски фенове на Морска гара към 20:00 - 20:15 до към и 30 и да слизаме към КРЗ. После по биричка както си се полага, всеки е поканен :idea: :idea: :idea:
Дано се съберем повече от 3 коли :lol:
sa6o_bassa
11-03-2008, 08:47
kris --> брой ме дошъл довечера. :P Хайде колеги да покажем италианките.
ital_fen
11-03-2008, 09:48
Тъй като алфите се събираме бая време на морска гара миналото лято едвам намирахме място само за нас, а не знам какво остава за двата клуба на едно място :shock:
Прав си колега, и аз мисля че няма да има място. Аз също имах познати от клуба на БМВ, и на мене ми се иска да сме повече, но както видяхте нищо не се получи. Мисля че няма колега който да не се притесни за колата си когато започнаха да въртят. Ако всеки път се тревожим за колите си няма никакъв смисъл.
vanboxer
11-03-2008, 10:16
Ako me pusne jenata i az moje da doida
Eto malko klip4eta ot vratkite na BMW v nedelia :D
http://vbox7.com/play:070afbfd
http://vbox7.com/play:fd4fda5d
http://vbox7.com/play:64ae4766
:wink:
Хуу че ме няма мен :cry:
Голяма излагация, коята ще бъде поправена следжащия път :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе,
Така като гледам, май някой трябва да смени мястото или часът на срещата...
Нямам нищо против хубавата сбирка коята организирахме...
Но мисля че нашата цел на събирането не е това !
Ние пак може да правим общи сбирки (клубовете), НО да се запази досегашната идея и начин на протичане на нашите срещи :!:
Пък и в крайна сметка, ние се събираме там от Дооста време,
разбирасе това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение :!:
ital_fen
11-03-2008, 12:29
Хуу че ме няма мен :cry:
Голяма излагация, коята ще бъде поправена следжащия път :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе,
Така като гледам, май някой трябва да смени мястото или часът на срещата...
Нямам нищо против хубавата сбирка коята организирахме...
Но мисля че нашата цел на събирането не е това !
Ние пак може да правим общи сбирки (клубовете), НО да се запази досегашната идея и начин на протичане на нашите срещи :!:
разбирасе това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение :!:
Не мисля че беше излагация. Все пак някой хора помислиха че това е шумен БЕНЗИН :D
P.S. За твойта алфа на КРЗ легенди се носят :mrgreen:
spe4elist
11-03-2008, 14:02
...
разбира се това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение :!:
Верно, колегиалност трябва да има, но е ФАКТ, че те си показаха магариите, а нашата среща - пропадна! Всъщност, ако никой не ги е канил, значи са се самопоканили! Което е израз на лошо възпитание!!!
Аз не знам те къде си провеждат срещите, щото не ме и интересува! Докато явно те знаят кога и къде са нашите срещи - значи представляваме интерес за тях! Сещам се за приказката за гладната кокошка и просото, за лозето и виното и ... други такива :twisted:
Верно, колегиалност трябва да има, но е ФАКТ, че те си показаха магариите, а нашата среща - пропадна! Всъщност, ако никой не ги е канил, значи са се самопоканили! Което е израз на лошо възпитание!!!
Аз не знам те къде си провеждат срещите, щото не ме и интересува! Докато явно те знаят кога и къде са нашите срещи - значи представляваме интерес за тях! Сещам се за приказката за гладната кокошка и просото, за лозето и виното и ... други такива :twisted:
Баце мисля че си разбрал къде са ни срещите и те ще се провеждат точно там където последната неделя бяхме всички това е минало през анкета гласуване и така на татък и въобще не ме интересува твоето мнение по въпроса за кокошките и просото !!
Че сме си показали магариите верно признавам и аз участвах но както казах по горе не всеки път си показваме магариите така че ще ви оставим и вие да си покажете вашите !!
spe4elist
11-03-2008, 18:33
Баце мисля че си разбрал къде са ни срещите и те ще се провеждат точно там където последната неделя бяхме всички това е минало през анкета гласуване и така на татък и въобще не ме интересува твоето мнение по въпроса за кокошките и просото !!
Че сме си показали магариите верно признавам и аз участвах но както казах по горе не всеки път си показваме магариите така че ще ви оставим и вие да си покажете вашите !!
Предполагам, че не очакваш да се регистрирам във вашия форум и да се прехласвам със суперлативи по повод на висшия пилотаж, който показахте на простосмъртните, каращи Алфа!
Всеки има право да прави каквото си иска, вкл. да си провежда анкети и други тям подобни. В тази връзка, и на това място, в ТОЗИ форум Аз изразих мнението си за шоуто на 10.03.
hristiqn
11-03-2008, 19:16
Аз докато се наканя да докарам кару4ката и то събирания няма да има :roll:
ALFA CORSE
11-03-2008, 19:41
Аз докато се наканя да докарам кару4ката и то събирания няма да има :roll:
Ще има, не се притеснявай, идвай :)
pininfarina
11-03-2008, 20:52
Аз съм за морска гара в 15:30 всяка втора и последна седмица от месеца и този път няма да направя кефа на никой за да си преместя колата ( въпреки че я преместих по мое желание) и мисля да си спирам и да се подреждам както досега :D . Който иска да дойде и да ме премести.
Аз съм за морска гара в 15:30 всяка втора и последна седмица от месеца и този път няма да направя кефа на никой за да си преместя колата ( въпреки че я преместих по мое желание) и мисля да си спирам и да се подреждам както досега :D . Който иска да дойде и да ме премести.
Аз,се "подреждам" заедно с повечето от Вас,там на морска гара от 2006 година :D Потърсете с търсачката и ще видите :!: Снимал съм много, и съм качвал много снимки и клипове,както това е правил и ALFA CORSE,разбира се и още много от Вас :D
Обществена тайна беше за нас,че в неделя,ще се съберем няколко форума :!: Няма лошо,всичко е ОК!Място под слънцето ,трябва да има за всеки :D
Мисля,че такива срещи следва да ни сплотяват,а не скарват....да,и на мен не ми се нрави мириса на "изгоряла"гума,и всякакви ГСМ-и,но за всичко си има хора :D
ПОЗДРАВИ на всички фенове :!:
ital_fen
12-03-2008, 08:50
Ами и аз мисля другият път да се подредя кадето си се събираме по принцип! Нямам против да се събираме с колегите от другите клубове, но да не си пречим. В момента в който някой започне да пречи на друг, стават излишни конфликти. То е ясно кой копира идеята, но наистина морска гара е на цяла Варна. Нека БМВ-тата да си се подреждат където си искат, ние сме си на линия. А именно:
Всеки който не с квадратен или правоъгален автомобил се подрежда
в средата. :mrgreen:
P.S. Без лоши чувства :D
Незнам колегите снощи дали са ходили на КРЗ, и дали е имало хора но аз тая вечер ще се пусна надолу с няколко приятели.
Ако има желаещи да заповядат :twisted:
MickeyYP
12-03-2008, 09:29
...
разбира се това незначи че сме си платили за мястото.. и видиш ли да гоним другите, но трябва да има колегиалност и уважение :!:
При нас също беше със гласуване... единственото,което знаехме е,че и БМВ-Клуб ще са там.И като отидохме се разбра,че Алфа,Опел и още не знам си кой също имат среща.Дайте да не издребняваме за такива неща,доколкото знам Мроска Гара не е частна собственост на никой от вас.... :? На нас ни беше хубаво да засечем клубовете,но и ние не можахме да си видим колите както трябва.Просто явно неделите ще е така... :wink:
spe4elist
12-03-2008, 11:25
Колеги! Приятели!
Дайте да сме по-конструктивни - и без това паркингът е доста голям, да вземем да го използваме по-рационално! За следващият път съм поканил фенове на truck-, bus- и agro- клубовете на: MAN, DAF, Scania, Volvo, Kamaz, TATRA, Setra, Чавдар, Neoplan, ЮМЗ, Беларусь ... Знам и други марки ... Та, на въпроса - предлагам следващата среща да протече при следния дневен ред: 1.) Каране на седлови влекачи (важи само за двуосните) на задни гуми; 2.) Майсторско управление (осморки) на съчленени автобуси на заден ход и 3.) Дръпки на 402 м с верижни трактори в две сесии - една за западни машини и една за руски...
Добре де, всеки има право да е там - така е, ама защо точно в нашето време. Предлагам да изместим часа и всички ще са доволни.
ALFA CORSE
12-03-2008, 12:36
Добре де, всеки има право да е там - така е, ама защо точно в нашето време. Предлагам да изместим часа и всички ще са доволни.
То ние така или иначе лятото го местим от 17:30 ама още е рано :)
Еми да го преместим 14:30 временно и да си нареждаме колите там като за среща, не по цялата морска гара разпилени. Пък после нека ни мирише на гуми 8)
sa6o_bassa
12-03-2008, 13:20
да това не е лоша идея :-)
spe4elist
12-03-2008, 14:31
Еми да го преместим 14:30 временно и да си нареждаме колите там като за среща, не по цялата морска гара разпилени. Пък после нека ни мирише на гуми 8)
А не мислиш ли, че като си сменим часа, току случайно и от бмв ще са решили да го сменят със същия :screwy:
А не мислиш ли, че като си сменим часа, току случайно и от бмв ще са решили да го сменят със същия :screwy:
Нашата фикс идея не е да се заяждаме с екземпляри като ТЕБ !!!
щом като изкате сбирките да протчат в този формат няма да ви пречим а и не сме искали да ви пречим просто тази неделя се получи така че първичното в нас надделя и всички видяхме резултата
Опитвах се да обясня нещата на няколко пъти обаче на колегата spe4elist явно му прави кеф да се заяжда !!
Някои от вас ме познават и знаят че не съм такава личност !
Поздрави :)
Не се притеснявайте толкова бре хора, :D във Варна има и други "морски гари" :D ,повечето от Вас трябва да помнят :)
Хайде,включвайте се още от тая събота 15:30 часа
Подчертавам,че това е извъредно мероприятие и няма нищо общо с редовните ни срещи,които си остават-всяка втора и последна неделя от месеца=15:30 ч.морска гара
За повече инфо следете тая тема от колегите от Фият Клуба:
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=24965
spe4elist
12-03-2008, 15:15
Баце мисля че си разбрал къде са ни срещите и те ще се провеждат точно там където последната неделя бяхме всички това е минало през анкета гласуване и така на татък и въобще не ме интересува твоето мнение ...
Опитвах се да обясня нещата на няколко пъти обаче на колегата spe4elist явно му прави кеф да се заяжда !!
Някои от вас ме познават и знаят че не съм такава личност !
Поздрави :)
:shock: Аз ли се заяждам ?!?!
Е браво бе, изпокарайте се сега за глупости :?
Иво, не виждам логика ако се събираме там от 14:30, да се събират и те от тогава ???
Абе Ивчо тия писанки баце по форума нямат смисъл , дай да пием по кафенце и да се разберем кой какво иска да каже пък ако не стигмен до консенсус можем да избистрим темата за акомулаторите в багажника ми ;)
trustworthy
12-03-2008, 21:48
Аз също предлагам да не излизаме от добрия тон. Това, че ние започнахме да се срещаме там преди колегите от другите марки не ни дава ексклузивни права върху територията.
От друга страна, колегите също би трябвало да проявят съответното разбиране и толерантност към алфа-агитката
Не мисля, че някой би имал против срещите да се състоят по едно и също време, стига да се дава възможност да се спазят масовките от автомобили.
Аз лично бих се радвал да си общувам с бмв-феновете (и/или кои да е други такива) по срещите.
Аз лично се накефих на сбирката, евала на колегите от БМВ...все пак направиха шоу. Вярно че не можахме да се видим ние, но пък веднъж за няколко години не е проблем, че сме се засекли. Гарантирам че ако имахме представители със задно предаване нямаше да останем безучасни...то една 145-ца показа какво може един дизел :!: :twisted: , представям си ако беше със задно предаване. Просто освен БМВ-тата и Алфите имаше и страшно много други хора и автомобили. Те все пак бяха 15-20 автомобила, не повече.
Подкрепям trustworthy (Пламен)...нека поддържаме добрия тон
п.п.
Все си мислех накрая да минем през кръга всички Италианки, да им покажем какво е красота и дизайн и да отпрашим всички към някоя кръчма(дори и с колегите от БМВ форума)
abarth77
12-03-2008, 23:02
Аз също предлагам да не излизаме от добрия тон. Това, че ние започнахме да се срещаме там преди колегите от другите марки не ни дава ексклузивни права върху територията.
От друга страна, колегите също би трябвало да проявят съответното разбиране и толерантност към алфа-агитката
Не мисля, че някой би имал против срещите да се състоят по едно и също време, стига да се дава възможност да се спазят масовките от автомобили.
Аз лично бих се радвал да си общувам с бмв-феновете (и/или кои да е други такива) по срещите.
[/quote]Аз лично се накефих на сбирката, евала на колегите от БМВ...все пак направиха шоу. Вярно че не можахме да се видим ние, но пък веднъж за няколко години не е проблем, че сме се засекли. Гарантирам че ако имахме представители със задно предаване нямаше да останем безучасни...то една 145-ца показа какво може един дизел Exclamation Twisted Evil , представям си ако беше със задно предаване. Просто освен БМВ-тата и Алфите имаше и страшно много други хора и автомобили. Те все пак бяха 15-20 автомобила, не повече.
Подкрепям trustworthy (Пламен)...нека поддържаме добрия тон
п.п.
Все си мислех накрая да минем през кръга всички Италианки, да им покажем какво е красота и дизайн и да отпрашим всички към някоя кръчма(дори и с колегите от БМВ форума)[/quote]
Браво на вас! Това е адекватния начин на мислене. Все пак главното, което ни обединява всички е любовта към автомобилите!
момчета момчета не знам за какво е тая цялата дандание ама идеята както бяхме започнали е да си изкараме добре мисля че бмв показаха неща които ние не мойеме да правиме това че те са издевателства ли варху колите си не означава че сме см1ртни врагове мисля че сбирката се получи добре просто следващия п1т ще поставиме колите така че всеки клуб да са на едно място а не праснати като мухи около лаино а за сбирката тази сабота сам сагласен там сам
колеги, още един въпрос, знам че това типо е пипано доста, но има ли някой от Варна, от алфа форума, дето да покаже нещо такова:
http://vbox7.com/play:9aa8d23d
пак да кажа, знам че това типо е доста пипано, Но става въпрос за Алфи, а те са доста пъргави и нервни под капака, така че има ли някой който да има умението да покаже това.
п.п.
че да ме научи и мен де, за да покажем и ние, че въпреки предното предаване, можем да направим не по малко шоу :):):)
vanboxer
13-03-2008, 00:32
ТАМ СЪМ В СЪБОТА :D
дамм... това е 4х4
ама аз ще ти покажа подобни работи ;)
spe4elist
13-03-2008, 09:41
Абе Ивчо тия писанки баце по форума нямат смисъл , дай да пием по кафенце и да се разберем кой какво иска да каже пък ако не стигмен до консенсус можем да избистрим темата за акомулаторите в багажника ми ;)
Ти ли си бре, баце, чак сега те познах, нема се караме, пък може и по бирка да вкараме, може и по две ... Peace, man! :cheers:
Ти ли си бре, баце, чак сега те познах, нема се караме, пък може и по бирка да вкараме, може и по две ... Peace, man! :cheers:
И аз малко късно разбрах кой си ама Искрев ме светна и си викам няма начин да не пием по бира ;) и да заровим томахавката
Относно акомулаторите остана само моя дъртия,другия се оказа с окъсяване за това показваше на уреда ви винаги 10 волта
кой те светна е отделен въптос :lol:
sa6o_bassa
13-03-2008, 23:28
ебаси то 3 дни кавга и накрая се осъзнахте.бравооо :P
Каз Свилен
14-03-2008, 00:08
Най после мир! БМВ врагове ли ни са? Те са също като нас - влюбени в колите си. Е, ние сме малко по-влюбени. Съвсем естествено е когато се отнася за АЛФА (не припомням усукването на врата на Форд, когато минава ТЯ). Само искаме спокойствие, когато се срещаме само Алфистите, защото искаме да споделим енергията на великолепната ни емоция от карането на това божествено превозно средство. :!:
аз смятам да отида да се поззабвлявам с момчетата от фиат все пак всички сме италианци по малко така че четете форума и се мятаите
Каз Свилен
14-03-2008, 00:37
[/quote]Peace, man! :cheers:[/quote]
Браво Иво! Разбирам, че си над дребните страсти на хора, които се преструват, че са благонамерени, но в края на краищата ще стане ясно, че преследват някакви неясни за нас неизкушените за власт души цели. Go, go, go!!! :firstprize:
Каз Свилен
14-03-2008, 01:08
[quote="Icco®":fu3vp8ct]Абе Ивчо тия писанки баце по форума нямат смисъл , дай да пием по кафенце и да се разберем кой какво иска да каже пък ако не стигмен до консенсус можем да избистрим темата за акомулаторите в багажника ми ;)
И аз малко късно разбрах кой си ама Искрев ме светна и си викам няма начин да не пием по бира ;) и да заровим томахавката
Относно акомулаторите остана само моя дъртия,другия се оказа с окъсяване за това показваше на уреда ви винаги 10 волта[/quote:fu3vp8ct]
Е, Peace, Peace, Peace... Но при следващата извнредна за нас среща в Аспарухово ще трябва да вземем някои важни за нас решения. Моля Старейшините да бъдат там. И напишете къде точно, но в нашия форум!
Да, хубаво ще е да изнесете крайна информация за срещатата тук, защото много много колеги непосещават фиатския форум...
Kamen666
14-03-2008, 09:52
Верно е !
Я раздуйте сега каква е организацията за събота
Оставащите във Варна овце от нашето стадо се канят да си довършат тази неделя гумите ако мислите че ще ви пречат дръпнете малко часът на вашата сбирка а аз ще ги убедя да си намерят работа и да закъснеят с 1 час :)
ALFA CORSE
14-03-2008, 16:22
Оставащите във Варна овце от нашето стадо се канят да си довършат тази неделя гумите ако мислите че ще ви пречат дръпнете малко часът на вашата сбирка а аз ще ги убедя да си намерят работа и да закъснеят с 1 час :)
Ние сме всяка втора и последна неделя на месеца, а не всяка неделя :)
Верно е !
Я раздуйте сега каква е организацията за събота
Веднага Ви раздувам :D
Първо идеята е обща,не само на колегите от Фият клуба :D Главни "виновници" са :
nikki_sixx - Ники от Фият клуба и моя милост представител на
КАРБ
Не пуснах отделна тема,защото знам,че сме интелигентни и оправни и ще успеем да се организираме следейки тази тема :D
Срещата е на паркинка до паметника на Карантината тази събота 15.03.2008 15:30 часа .Тук,оглед на италианките,обмяна на опит,коментари за проведената среща на 9.03.08-морска гара,фото сесия......
Следва предвижване на 500 метра до "кръчмето"наречено Red Rock
Тук,бурни коментари на халба за всичко около нас,живота,жените,бразилките и най-вече за секса в събота вечер например
Някоя от Вас си спомнят поредни срещи през миналото лято,именно там:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10893
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11332
Спокойно местенце,прекрастна видимост към Варна,наподобяваща "Сицилианска"атмосфера
Тази събота 15 март 2008г. начало 15:30 часа!
Качвам и снимки......
Kamen666
14-03-2008, 16:41
абе бара ми е познат.....май съм ходил и аз ..... :oops:
ама немога да зацепя де беше това,да не е ония плаж до аспарухово където се събирахме миналото лято ?
абе бара ми е познат.....май съм ходил и аз ..... :oops:
ама немога да зацепя де беше това,да не е ония плаж до аспарухово където се събирахме миналото лято ?
:oops:
Точно на плажната ивица!Утре до 12:00ч.ще званя да резервирам преблизителни места :D
За събота остава ли??
Подчертавам,че това е извъредно мероприятие и няма нищо общо с редовните ни срещи,които си остават-всяка втора и последна неделя от месеца=15:30 ч.морска гара
Това място да не би да беше някъде в ляво преди да започне баира за Галата ?
браво на колегата много се радвам на такива момчета които поемат нещата в рацете си и ни организират да се вийдаме по-честичко пишете мене и Сашо 2x155 черна и червена там сме