PDA

View Full Version : Тази неделя разговорите в мрежата на Мтел са безплатни...

KGB
16-09-2005, 23:40
Тази неделя по случей 10годиншнината на мтел...ще ви отпуснат 1 ден разговори без пари в мрежата на Мтел (тоест само към мтел) към Глобул и другите си плащаш....

За десет години лапане и най-скъпите цени в Европа...им се откъсна един ден без пари :roll:

ази неделя - от 00.00 до 23.59 часа, всички абонати на М-Тел с договор, както и Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си. Границата от 10 лева е наложена поради технически изисквания. Всички Прима клиенти имат възможност да презаредят картите си преди 00.00 часа в неделя. В противен случай няма да могат да се възползват от деня за безплатни разговори.

Безплатните разговори могат да се провеждат в мрежата на М-Тел от 00.00 до 23.59 часа на 18 септември 2005 г. Всички останали обаждания - към абонати на други мрежи или международни разговори, към услуги с добавена стойност (номера, започващи с 088 1 и кратки номера), изпращане на SMS и MMS, ще бъдат таксувани според избрания тарифен план.

„Вярваме, че мрежата ни е готова да посрещне огромния поток от обаждания, който очакваме. Разбира се, всяка система има и своите ограничения. Една съвременна антена осигурява покритие на определена територия и има зададен максимален капацитет. В резултат на оптимизация на мрежата, този максимален капацитет не се достига при обичайни ситуации. Възможно е обаче, ако 1500 човека започнат едновременно да звънят в един и същ участък на бул. Витоша например, някои от тях да чуят сигнал за заето, или получат съобщение, че мрежата е заета в момента. Ако това се случи, предварително молим за извинение и съветваме абонатите да се обадят след 10 минути или да пробват няколкостотин метра по-нататък,” каза Томас Клеменшиц, Главен технически директор на М-Тел.

п.с: ако не можете да звъннете направете една разходка от няколко километра и евентуално си купете една булфон карта :lol:

valjo
16-09-2005, 23:59
може да се нарече и 10 години пазарно поведение, създаване на работни места и прочие!

:)

въпрос на гледна точка, популистката е тази която казваш ;)

WhitePower
17-09-2005, 10:42
моите саболезнования купете си B-connecti за на можете поне да говорите с глобул ;)))))
маи ще е по зле от нова година ;)))

valjo
17-09-2005, 11:13
моите саболезнования купете си B-connecti за на можете поне да говорите с глобул ;)))))
кой па иска да говори с глобул ?!:)
от 500 контакта имам под 10% глобул абонати ;)

така че промото си е направо пирфектну ;)

BatVas
17-09-2005, 11:15
Ами договориха се с "Вивател" и сега ни чакат пак най високите цени за мобилна телефония в Европа :evil: :cry: Така че могат да си позволят един ден "безплатни" разговори - отдавна сме ги предплатили :(

WhitePower
17-09-2005, 15:12
кой па иска да говори с глобул ?!:)
от 500 контакта имам под 10% глобул абонати ;)

така че промото си е направо пирфектну ;)

то мойе да е хубава ама на нова година говориш ли ??? НЕ
е са ще е по зле ;)))

valjo
17-09-2005, 15:32
то мойе да е хубава ама на нова година говориш ли ??? НЕ
е са ще е по зле ;)))
ехх аз по Нова година така сам са напил, че по -добре да немоа да говора
ако искаме да сме честни :))))

е на другия ден, като са освеста, моооже
това е социалната роля на мТЕЛ :)

KGB
18-09-2005, 02:30
Тия от ВиваТел...да вземат да си пуснат незаконната мрежа първо..пак тогава ще говорим.

Абре ебати държава(народа)...Министър на незнам си какво ти казва директно...серем се и на закона и на конституция...ще си давам лиценз на който и както си поискам...

GT
18-09-2005, 08:26
Олиииии, започнах да говориа от рано сутринта.....:-) Имам разговор от 37 мин и ми капе мед от сърцето. Майчице как ще говоряяяяяяяяяяяяяяяяяяя....:-)

KGB
18-09-2005, 12:42
Айде по полека бре....цял ден не мога да се свържа с никой :evil:

valjo
18-09-2005, 12:47
ненаговорили се... алооо :mobile:

mariobg
18-09-2005, 14:20

Какво ало бе Вальо, това е форума, не е "Джисиема" ;-)

Dodo 155
18-09-2005, 15:18
Айде по полека бре....цял ден не мога да се свържа с никой :evil:
Защото са изключили клетките гадовете мръсни :evil: :evil: :evil:
Ебати промоцията като не можеш да се свържеш с никого :evil: :evil:
Имам и Глобулски ГСМ и пробвах да си набера М-телския .... заето постоянно :evil: :evil: :evil:
Да им е*а м*****а еврейска :evil: :evil:

75 2.0 turbo
18-09-2005, 15:23
ХАХАХАХАХА ама са мрусни копелета а :?: от тази сутрин се опитвам да се свържа с тоз оня ма не успявам :idea: по добре да си беше платено поне да се свърже 4овек :!: :evil:

Crusader
18-09-2005, 17:21
По стар български обичай и М-тел се опитаха от юбилея си да наберат дивиденти, да накарат българина да си презареди Прима-та и да говори фрии. Ама, на "Мрежата заета" или "Претоварено" - дрън-дрън - мошенници. Ние в нашата група в Белене си говорим безплатно и съм виждал как 500 човека вдигат телефона си едновременно и почват да говорят и мрежата не се претоварва, а днес не мога да звънна на нито един от познатите ми колеги..... Ами ако трябва да викам "Бърза помощ" или "Пожарна" а ? Що ми се струва че някой е поограничил възможностите на мрежата днес и съм готов да се обзаложа че утре пак всичко ще е "ОК". Не стига че ни дерат кожата 10 години /в началото съм плащал разговори по близо 2 лв. а картата им струваше 144 лв./ ами и в единствения ден в който те сами обявиха, че разговорите са безплатни, си отрязаха възможностите на мрежата. Как да не кажеш че са мошенници. Това за награда дето толкова години плащаме едни от най-скъпите разговори в Европа.... 8)

Dodo 155
18-09-2005, 17:31
По стар български обичай и М-тел се опитаха от юбилея си да наберат дивиденти, да накарат българина да си презареди Прима-та и да говори фрии. Ама, на "Мрежата заета" или "Претоварено" - дрън-дрън - мошенници. Ние в нашата група в Белене си говорим безплатно и съм виждал как 500 човека вдигат телефона си едновременно и почват да говорят и мрежата не се претоварва, а днес не мога да звънна на нито един от познатите ми колеги..... Ами ако трябва да викам "Бърза помощ" или "Пожарна" а ? Що ми се струва че някой е поограничил възможностите на мрежата днес и съм готов да се обзаложа че утре пак всичко ще е "ОК". Не стига че ни дерат кожата 10 години /в началото съм плащал разговори по близо 2 лв. а картата им струваше 144 лв./ ами и в единствения ден в който те сами обявиха, че разговорите са безплатни, си отрязаха възможностите на мрежата. Как да не кажеш че са мошенници. Това за награда дето толкова години плащаме едни от най-скъпите разговори в Европа.... 8)
Когато разговора беше 2.00лв./м. (и то без ДДС) картата струваше 250$, а не 144лв. :wink:
А сега за 250$ си купуваш хубав нов апарат с карта на другия оператор :wink:

koolio
18-09-2005, 18:47
Е какво се чудите, да не сте очаквали нещо друго? А само се сетете колко карти Прима са продадени- който цяла година брои секундите сега е решил да налази примоцията и да се наговори.Добре, че поне го направиха в неделя, та да не пречат на хората да си вършат работата. :offtopic: От цялата работа аз съм на далавера, щото се хванах на бас за една бутилка Собиески, че точно така ще стане :drunk:

valjo
18-09-2005, 19:09

Какво ало бе Вальо, това е форума, не е "Джисиема" ;-)
сфиняваааай фтобусаа
джисиеема
амаха :)
ма на 3тото позваняване връзва:)

75 2.0 turbo
18-09-2005, 19:38
ма на 3тото позваняване връзваSmile.........вързва едни пишки то !!! аз цял ден нито един разговор не можах да проведа :evil:

valjo
18-09-2005, 19:42
Да им е*а м*****а еврейска :evil: :evil:

еврейска, гръцка, се в ...:censored:

Naso
18-09-2005, 20:56
чудим си се... за пропуснати ползи... или такива благини... едно съдченце.... дали немое си изкараме некой леф от мтел...

Venci
19-09-2005, 09:39
Ебати неделята. Цял ден се чувствам все едно беше нова година. Типично по български МТел изключват клетки, а всеки вика "Дай да набутам МТел" :censored: Наистина добре са го решили поне в неделя да е. Цяла сутрин не мога да се обадя на никой, чак следобяд.