View Full Version : Тази неделя разговорите в мрежата на Мтел са безплатни...
Тази неделя по случей 10годиншнината на мтел...ще ви отпуснат 1 ден разговори без пари в мрежата на Мтел (тоест само към мтел) към Глобул и другите си плащаш....
За десет години лапане и най-скъпите цени в Европа...им се откъсна един ден без пари :roll:
ази неделя - от 00.00 до 23.59 часа, всички абонати на М-Тел с договор, както и Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си. Границата от 10 лева е наложена поради технически изисквания. Всички Прима клиенти имат възможност да презаредят картите си преди 00.00 часа в неделя. В противен случай няма да могат да се възползват от деня за безплатни разговори.
Безплатните разговори могат да се провеждат в мрежата на М-Тел от 00.00 до 23.59 часа на 18 септември 2005 г. Всички останали обаждания - към абонати на други мрежи или международни разговори, към услуги с добавена стойност (номера, започващи с 088 1 и кратки номера), изпращане на SMS и MMS, ще бъдат таксувани според избрания тарифен план.
„Вярваме, че мрежата ни е готова да посрещне огромния поток от обаждания, който очакваме. Разбира се, всяка система има и своите ограничения. Една съвременна антена осигурява покритие на определена територия и има зададен максимален капацитет. В резултат на оптимизация на мрежата, този максимален капацитет не се достига при обичайни ситуации. Възможно е обаче, ако 1500 човека започнат едновременно да звънят в един и същ участък на бул. Витоша например, някои от тях да чуят сигнал за заето, или получат съобщение, че мрежата е заета в момента. Ако това се случи, предварително молим за извинение и съветваме абонатите да се обадят след 10 минути или да пробват няколкостотин метра по-нататък,” каза Томас Клеменшиц, Главен технически директор на М-Тел.
п.с: ако не можете да звъннете направете една разходка от няколко километра и евентуално си купете една булфон карта :lol:
може да се нарече и 10 години пазарно поведение, създаване на работни места и прочие!
:)
въпрос на гледна точка, популистката е тази която казваш ;)
WhitePower
17-09-2005, 10:42
моите саболезнования купете си B-connecti за на можете поне да говорите с глобул ;)))))
маи ще е по зле от нова година ;)))
моите саболезнования купете си B-connecti за на можете поне да говорите с глобул ;)))))
кой па иска да говори с глобул ?!:)
от 500 контакта имам под 10% глобул абонати ;)
така че промото си е направо пирфектну ;)
Ами договориха се с "Вивател" и сега ни чакат пак най високите цени за мобилна телефония в Европа :evil: :cry: Така че могат да си позволят един ден "безплатни" разговори - отдавна сме ги предплатили :(
WhitePower
17-09-2005, 15:12
кой па иска да говори с глобул ?!:)
от 500 контакта имам под 10% глобул абонати ;)
така че промото си е направо пирфектну ;)
то мойе да е хубава ама на нова година говориш ли ??? НЕ
е са ще е по зле ;)))
то мойе да е хубава ама на нова година говориш ли ??? НЕ
е са ще е по зле ;)))
ехх аз по Нова година така сам са напил, че по -добре да немоа да говора
ако искаме да сме честни :))))
е на другия ден, като са освеста, моооже
това е социалната роля на мТЕЛ :)
Тия от ВиваТел...да вземат да си пуснат незаконната мрежа първо..пак тогава ще говорим.
Абре ебати държава(народа)...Министър на незнам си какво ти казва директно...серем се и на закона и на конституция...ще си давам лиценз на който и както си поискам...
Олиииии, започнах да говориа от рано сутринта.....:-) Имам разговор от 37 мин и ми капе мед от сърцето. Майчице как ще говоряяяяяяяяяяяяяяяяяяя....:-)
Айде по полека бре....цял ден не мога да се свържа с никой :evil:
ненаговорили се... алооо :mobile:
Какво ало бе Вальо, това е форума, не е "Джисиема" ;-)
Dodo 155
18-09-2005, 15:18
Айде по полека бре....цял ден не мога да се свържа с никой :evil:
Защото са изключили клетките гадовете мръсни :evil: :evil: :evil:
Ебати промоцията като не можеш да се свържеш с никого :evil: :evil:
Имам и Глобулски ГСМ и пробвах да си набера М-телския .... заето постоянно :evil: :evil: :evil:
Да им е*а м*****а еврейска :evil: :evil:
75 2.0 turbo
18-09-2005, 15:23
ХАХАХАХАХА ама са мрусни копелета а :?: от тази сутрин се опитвам да се свържа с тоз оня ма не успявам :idea: по добре да си беше платено поне да се свърже 4овек :!: :evil:
Crusader
18-09-2005, 17:21
По стар български обичай и М-тел се опитаха от юбилея си да наберат дивиденти, да накарат българина да си презареди Прима-та и да говори фрии. Ама, на "Мрежата заета" или "Претоварено" - дрън-дрън - мошенници. Ние в нашата група в Белене си говорим безплатно и съм виждал как 500 човека вдигат телефона си едновременно и почват да говорят и мрежата не се претоварва, а днес не мога да звънна на нито един от познатите ми колеги..... Ами ако трябва да викам "Бърза помощ" или "Пожарна" а ? Що ми се струва че някой е поограничил възможностите на мрежата днес и съм готов да се обзаложа че утре пак всичко ще е "ОК". Не стига че ни дерат кожата 10 години /в началото съм плащал разговори по близо 2 лв. а картата им струваше 144 лв./ ами и в единствения ден в който те сами обявиха, че разговорите са безплатни, си отрязаха възможностите на мрежата. Как да не кажеш че са мошенници. Това за награда дето толкова години плащаме едни от най-скъпите разговори в Европа.... 8)
Dodo 155
18-09-2005, 17:31
По стар български обичай и М-тел се опитаха от юбилея си да наберат дивиденти, да накарат българина да си презареди Прима-та и да говори фрии. Ама, на "Мрежата заета" или "Претоварено" - дрън-дрън - мошенници. Ние в нашата група в Белене си говорим безплатно и съм виждал как 500 човека вдигат телефона си едновременно и почват да говорят и мрежата не се претоварва, а днес не мога да звънна на нито един от познатите ми колеги..... Ами ако трябва да викам "Бърза помощ" или "Пожарна" а ? Що ми се струва че някой е поограничил възможностите на мрежата днес и съм готов да се обзаложа че утре пак всичко ще е "ОК". Не стига че ни дерат кожата 10 години /в началото съм плащал разговори по близо 2 лв. а картата им струваше 144 лв./ ами и в единствения ден в който те сами обявиха, че разговорите са безплатни, си отрязаха възможностите на мрежата. Как да не кажеш че са мошенници. Това за награда дето толкова години плащаме едни от най-скъпите разговори в Европа.... 8)
Когато разговора беше 2.00лв./м. (и то без ДДС) картата струваше 250$, а не 144лв. :wink:
А сега за 250$ си купуваш хубав нов апарат с карта на другия оператор :wink:
Е какво се чудите, да не сте очаквали нещо друго? А само се сетете колко карти Прима са продадени- който цяла година брои секундите сега е решил да налази примоцията и да се наговори.Добре, че поне го направиха в неделя, та да не пречат на хората да си вършат работата. :offtopic: От цялата работа аз съм на далавера, щото се хванах на бас за една бутилка Собиески, че точно така ще стане :drunk:
Какво ало бе Вальо, това е форума, не е "Джисиема" ;-)
сфиняваааай фтобусаа
джисиеема
амаха :)
ма на 3тото позваняване връзва:)
75 2.0 turbo
18-09-2005, 19:38
ма на 3тото позваняване връзваSmile.........вързва едни пишки то !!! аз цял ден нито един разговор не можах да проведа :evil:
Да им е*а м*****а еврейска :evil: :evil:
еврейска, гръцка, се в ...:censored:
чудим си се... за пропуснати ползи... или такива благини... едно съдченце.... дали немое си изкараме некой леф от мтел...
Ебати неделята. Цял ден се чувствам все едно беше нова година. Типично по български МТел изключват клетки, а всеки вика "Дай да набутам МТел" :censored: Наистина добре са го решили поне в неделя да е. Цяла сутрин не мога да се обадя на никой, чак следобяд.