View Full Version : Вдигат Rock City Mall в Каварна
Ранобудниче
16-05-2008, 21:58
http://dom.dir.bg/2008/05/16/news3003646.html
То там всичко е Рок :roll: като тръгнеш от кмета...та до кея ...е има и море де :D
Абе тия молове.. хъм, никнат като гъби, а кой пазарува не е ясно
аз пазарувам!
Ранобудниче
17-05-2008, 22:06
То там всичко е Рок :roll: като тръгнеш от кмета...та до кея ...е има и море де :D
и морето е рок :lol:
Ранобудниче
17-05-2008, 22:10
не знам - аз не съм много фешън ориентирана, та не съм критерий - "обикалянето по магазини" ме изнервя.
способна съм да вляза в един магазин и да изляза с три костюма, решавайки сезонния въпрос радикално.
но мога да кажа, че в МОЛ-а на Стамболийски има много добра книжарница, а в онова голямо нещо зад завод Електроника - страхотен ключар.
останалото им съдържимо на този етап е и смятам да си остане загадка за мен :)
аз пазарувам!
Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход-са обречени на закриване повечето в близко бъдещея, без тия в големите градове -София, Варна, Пловдив и то ако не се нароят повече тука.А пък в Каварна ....
Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход
я пак :)
50% от населението на бг е в софия
като сложиш варна пловдив и още два големи града и стигаме до 80%
е кой са вълнува от другите 20? :wink:
аз се изкефих кво строителство на молове става във Варна... имат "фое мол" който стои полу-празен....
и до един месец им става готов едно друго огромно чудовище(Мол Варна) :)
http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/05/19/b142da84ba.JPG
и до 2 години(а може и по-малко) трябва да са готови и 'кулите' :)
честито! ще има къде да си пием кафето :)
http://business.actualno.com/news_162960.html
аз се изкефих кво строителство на молове става във Варна... имат "фое мол" който стои полу-празен....
Е тФа пък 'къв смесен магазин е ,не е истина! :x Само дето не продават блажна боя и хляб вътре !Ужас!
:crazy:
Доколкото знам 7 мола(или повече ) ще има тук.. :roll:
Иначе си прав pent ,ще има къде да се пие кафе и най-накрая ще имаме хубаво кино и ние :lol: :lol: :lol:
DanewRomeo
19-05-2008, 11:31
Кампания е най-бедната провинция в Италия, в същото време това е мястото с най-много молове на глава от населението на Апенините. Парадокс нали? Кой ги строи? Камората. А при нас? Местната олигархия. Какъв чуден паралел само!
Ми че то "мол-ове" винаги си е имало бе, ма сега е по фешън да са молове а не универсални магазини, идеята е перфектна, но както винаги в милата ни родина всяка идея се изкривява н-брой пъти и се получава едно голямо "ако"
тия двата (айде 3) мола в софия, са толко претъпкани че уикенда е просто невъзможно да се влезе....
и това си има причините, специално тука дано по скоро станат 20
че да има човек се пак къде да иде спокойно да си напазарува и да си бега, ебаго... :)
Ти добре пазаруваш, ама като сложиш броня на молове на глава от населението и ср доход
я пак :)
50% от населението на бг е в софия
като сложиш варна пловдив и още два големи града и стигаме до 80%
е кой са вълнува от другите 20? :wink:
тО и това е вярно, значи в София няма да се закрият засега :D
Кампания е най-бедната провинция в Италия, в същото време това е мястото с най-много молове на глава от населението на Апенините. Парадокс нали? Кой ги строи? Камората. А при нас? Местната олигархия. Какъв чуден паралел само!
Демек и у нас камората си ги строи с други думи :roll: :D
Абе на морето за 4-5 месеца ще си избият парите за останалото време ..... А и колко пари има да се перат още ехеее.... :big_money:
Ранобудниче
23-05-2008, 05:34
...
шшшт.. тихо :lol:
...
шшшт.. тихо :lol:
8) ок :D
Във Варна и Каварна има един такъв много странен момент, че много пазауват руснаци и румънци. Предишната фирма, за която работих притежаваше 2 магазина за най-висок клас мода във Варна и имам директни наблюдения. Румънците идват да си пазаруват от тук поне тези 2 марки защото при тях магазините са пълна скръб! пък и във Варна има много богати хора. най-добрата ни клиентка е от Варна. има резон за строежи на Молове ама пък чак 7.....7 мамка му...прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.
.прекалено е! няма толкова марки които да напълнят толкова молове! има нещо гнило.
Ти остави това,ами я се замисли колко човека разбират от управление на Мол-ове :roll:
Единият,който се строи ще има добро управление(което за мен е най-важният елемент ,за да има успех начинанието ),за другите...по-добре нищо :lol: Прословутият Мол Варна ,като зная кой му движи нещата и ми иде да се застрелям ритуално :lol:
Просто във Варна е мода.Един голям "бизнесмен "като направи нещо -и другите големи "бизнемсени " след него..Копи-пейст дет са вика :lol:Дано поне архитектите им са добри,че да не ни загрозяват града 'тез Мол-ове :lol:
DerMeister
23-05-2008, 10:20
Абе перат си парите хората.... :wink:
Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. :lol: Така че не се учудвайте.
Ранобудниче
23-05-2008, 23:20
Аз от молове мнго не разбирам, ама съм виждал една книжка от около 1000 ако не и повече страници с указания как се проектира мол. Имайки предвид, че повечето инвеститори едва ли са прочели толкова, дори като се включат и читанките. :lol: Така че не се учудвайте.
чукча не читатель..
апропо, тази вечер установих, че на бул. България (срещу Била) са заградили един приличен терен, а по огладата висяха надбили "България Мол".
вероятно не е новина, но за мен беше лека изненада.