PDA

View Full Version : Поредното безхаберие по улиците на София...

goro
03-06-2008, 22:46
...Човекът си е спрял на средата между двете платна,пуснал си е аварийните и е отишъл да си напазарува до пазара наблизо... :evil: Мястото е булевард П.Ю.Тодоров и образувалото се задръстване беше чак до бул.България...Ей заради такива типове няма да се оправим...Защото всеки си прави каквото си иска...Незнам дали нямаше някакво птп,но дори и в такъв случай,нищо не пречи за избута колата на страничната пряка,а не да пре...ва цялото движение.

http://i.data.bg/08/06/03/986291_t.jpg (http://img.data.bg/i.php?id=986291)

Kuku
03-06-2008, 23:00
Има ПТП :roll: НО само и единствено, ако има ранени хора, тогава автомобилите не трябва да се местят - можел/а е спокойно да измести автомобила за да не пречи :roll:

Violator
03-06-2008, 23:03
Според мен със сигурност не го е карала жена и не е виновна тя :twisted:

pipi
03-06-2008, 23:11
Според мен със сигурност не го е карала жена и не е виновна тя :twisted:

Аз съм 100% убедена, че е мъж. В повечето случаи те спират така, за да си купят цигари примерно. Всяка суртин засичам поне по един.

DerMeister
03-06-2008, 23:47
Точно па с тая кола е по-вероятно да е жена. А и те се имат за привилигировани и извинени да си оставят колите както си искат, понеже нали са жени и не могат да паркират и маневрират. Работя в центъра на София и от опит и какви ли не простотии съм си направил този извод. Някои чак ти се карат как можело да им правиш забележка, че са супер нахални и прости да пречат на другите с некадърността си.
Мъжете вече са просто само нахални и нагли в повечето случаи. :lol:

ShoxXx
04-06-2008, 00:42
To се вижда, че има ПТП, вие си продължавате да обинявате човека било то жена или мъж.

Gligan
04-06-2008, 19:01
To се вижда, че има ПТП, вие си продължавате да обинявате човека било то жена или мъж.

Щом няма пострадали МПС-то СЕ ПРЕМЕСТВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ ПРЕЧИ НА ДВИЖЕНИЕТО АКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО, а тоя или тая трябва да я/го линчуват за това. Заради такива лумпени страдат всички участници в движението :evil: Полицаите трябва да им пишат актове заради подобни изпълнения

Az4o
04-06-2008, 19:28
Абе сигурно не съм наред с очите нещо, ама къде видяхте очевидното ПТП? :roll:

ShoxXx
04-06-2008, 19:45
Недейте така. Не се знае какво е станало и къде е щипнал собственика.

Kuku
04-06-2008, 19:54
Абе сигурно не съм наред с очите нещо, ама къде видяхте очевидното ПТП? :roll:Има счупени пластмаси и стъкла на пътя, вратата на колата е сгъната в долния край, включени са аварийните светлини ;)

Orm
04-06-2008, 20:12
Днеска едно тъпанарче сгази моторист на " Пейо Яворов" . Май го уби....

pinko
04-06-2008, 20:19
Днеска едно тъпанарче сгази моторист на " Пейо Яворов" . Май го уби....

32-годишен мъж загина при тежка катастрофа, станала на бул. “Пейо Яворов“ близо до Телевизионната кула. Мъжът е карал мотоциклет в платното в посока Цариградско шосе.
Районът на катастрофата е отцепен и по бул. “Пейо Яворов” има голямо задръстване в двете посоки, съобщи Фокус.
На мястото на инцидента има полиция и съдебен лекар. В платното, където е станал ударът, на разстояние от около 20 метра, има спрян лек автомобил със смачкан преден калник и до него стои жена.
Инцидентът е станал около 15.50 часа, съобщиха от КАТ. Мотоциклетистът е загинал на място. По първоначални данни той е карал мотора без каска. Мъжът е бил професионален шофьор, но не е имал нужната категория за управление на мотоциклет.
Загиналият е работел във фирма за ВиК инсталации, офисът на която се намира близо до мястото на инцидента. Той е бил женен, с малко дете, разказаха колегите му, пристигнали на местопроизшествието.

dir.bg

http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,28639.0.html

Orm
04-06-2008, 20:49
Жена е била значи..... Ами лека му прист на човека ... абе аз се чудя как не ги е страх в това движение в София да карат мотори ....

pinko
04-06-2008, 20:51
Жена е била значи..... Ами лека му прист на човека ... абе аз се чудя как не ги е страх в това движение в София да карат мотори ....

Че кво значение има жена, мъж или педераст

Човека с мотора е бил по къси гащи, без каска, без книжка и е излязъл с ендурото от гората и се е хвърлил под колата.

Тва е. Чист самоубиец.

Violator
04-06-2008, 21:57
Да ама познах, че е жена, с мотора е карал бързо тя не го е видяла отнела му е предимството може и мигач да не е пуснала и готово

nasty
05-06-2008, 02:28
Да ама познах, че е жена, с мотора е карал бързо тя не го е видяла отнела му е предимството може и мигач да не е пуснала и готово
Брат осъзнай се !
прочети какво си написал и прочети и другите факти и се засрами.
Мотора е карал бързо - ети едно нарушение на моториста ,после е без каска ,без книжка.Тва че е карала жена - я прави виновна 100% според теб - тц тц ...
Че има шматки има ама недей така.
И човека да почива в мир :(

rapid_boy
05-06-2008, 12:42
Автобус блъсна и уби момиче (ОБЗОР)

05 юни 2008 | 10:10 | Агенция "Фокус"

София. Малко след 9 часа тази сутрин автобус на Столичната компания за градски транспорт (СКГТ) с номер 79 блъсна и уби на място момиче. Инцидентът стана на кръстовището на булевардите “Дондуков” и “Васил Левски”. По думите на очевидци автобусът се е движил на зелен светофар. Според тях вероятно момичето се е подхлъзнало и е паднало под едната гума на автобуса.
Загиналата пешеходка е на видима възраст около 20-25 години. В момента тялото й е покрито.
На мястото са се събрали много хора, които обсъждат инцидента.
Шофьорът на автобуса е седнал на стълбите на най-предната врата на автобуса и се е хванал за главата. Той отказва да разговаря с когото и да било. Шофьорът е с шест месеца стаж. Борислав Стефанов от „Линеен контрол – Автотранспорт” към Столична компания за градски транспорт уточни, че последствията за шофьора ще бъдат решени от съда и прокуратурата. Според него – ще има наказание със сигурност, но не може да се каже дали то ще е затвор.
На мястото на инцидента има екип на Спешна помощ и съдебен лекар.
Лекарят от линейката обясни, че вероятната причина за смъртта на момичето е тежка черепно-мозъчна травма.
Платното за движение в посока Сточна гара е затворено. Това затруднява движението на превозните средства.

Ето още малко черна хроника колкото и да ми е неприятно... Колеги кажете ми кога ще спрем да се избиваме по тези пътища и до кога невинни хора ще трябва да плащат за чуждото бежаберие!?!? Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е... :not-fair: :cussing:

Pinky
05-06-2008, 14:48
Нека не правим догадки, без да сме запознати с обстоятелствата.

Но едно е сигурно - понякога "ежедневни", уж не толкова груби, нарушения, могат да имат фатален изход.

cassillas
05-06-2008, 15:03
1. Мотористите карат прекалено агресивно и се мушкат между колите без да мислят че е много вероятно някои да не ги види и да ги бутне.

2. Самата култура на цялото движение в София е ниска и не е подходящо място за мотори.

Постояно ми се случва да погледна в огледалото и отзад да е чисто и хоп в следващия момент някои моторист(донор) ме изпреварва с бясна скорост от дясно - и винаги си казвам"Добрече не реших да сменям лентата". За справка да кажа че в някои щати на САЩ е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.С една дума там няма разлика дали караш кола или мотор - винаги седиш по задръстванията и светофарите!

Жалко за човека - лека му пръст.

Old Fox
05-06-2008, 15:43
1
е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.
То и тука не е позволено.

Violator
05-06-2008, 15:46
Добре, че се чуват отдалече и аз си карам на отворен прозорец иначе и аз да съм отнесъл един два моториста до сега, някои са доста ненормални

търтей
05-06-2008, 15:46
абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
а как карат е ясно на всички

cassillas
05-06-2008, 16:21
абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
а как карат е ясно на всички
Спрян от КАТ имаш предвид ,нали?
Аз съм виждал - веднъж бяха спрели едно 49см2 скутерче защото момчето нямаше каска.Което си е съвсем правилно да го спрат, ама само това съм виждал!

Kuku
05-06-2008, 16:40
Е, те със скутер и мен са ме спирали, за това, че карам без номер и после се оказа, че нямам и документи :lol:
Ама с мотор, никой не им спира на катаджиите... :lol:

deadairplane
05-06-2008, 16:49
Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е... :not-fair: :cussing:
На този сфетофар този автобус прави десен завой. Точно на този сфетофар както и на 90%от сфетофарите когато на автомобилите им свети зелено и трябва да направят десен завой на пешеходците също им свети ЗЕЛЕНО при което автобусът е трябвало да пропусне пешеходците. Като управлявате автомобилите си защо не гледате как светят светофарите? Кой е виновния сега а? За детеубиец наказанието би трябвало да бъде разтрел. При това е ВИНОВЕН!!!!