View Full Version : Поредното безхаберие по улиците на София...
...Човекът си е спрял на средата между двете платна,пуснал си е аварийните и е отишъл да си напазарува до пазара наблизо... :evil: Мястото е булевард П.Ю.Тодоров и образувалото се задръстване беше чак до бул.България...Ей заради такива типове няма да се оправим...Защото всеки си прави каквото си иска...Незнам дали нямаше някакво птп,но дори и в такъв случай,нищо не пречи за избута колата на страничната пряка,а не да пре...ва цялото движение.
http://i.data.bg/08/06/03/986291_t.jpg (http://img.data.bg/i.php?id=986291)
Има ПТП :roll: НО само и единствено, ако има ранени хора, тогава автомобилите не трябва да се местят - можел/а е спокойно да измести автомобила за да не пречи :roll:
Violator
03-06-2008, 23:03
Според мен със сигурност не го е карала жена и не е виновна тя :twisted:
Според мен със сигурност не го е карала жена и не е виновна тя :twisted:
Аз съм 100% убедена, че е мъж. В повечето случаи те спират така, за да си купят цигари примерно. Всяка суртин засичам поне по един.
DerMeister
03-06-2008, 23:47
Точно па с тая кола е по-вероятно да е жена. А и те се имат за привилигировани и извинени да си оставят колите както си искат, понеже нали са жени и не могат да паркират и маневрират. Работя в центъра на София и от опит и какви ли не простотии съм си направил този извод. Някои чак ти се карат как можело да им правиш забележка, че са супер нахални и прости да пречат на другите с некадърността си.
Мъжете вече са просто само нахални и нагли в повечето случаи. :lol:
To се вижда, че има ПТП, вие си продължавате да обинявате човека било то жена или мъж.
To се вижда, че има ПТП, вие си продължавате да обинявате човека било то жена или мъж.
Щом няма пострадали МПС-то СЕ ПРЕМЕСТВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ ПРЕЧИ НА ДВИЖЕНИЕТО АКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО, а тоя или тая трябва да я/го линчуват за това. Заради такива лумпени страдат всички участници в движението :evil: Полицаите трябва да им пишат актове заради подобни изпълнения
Абе сигурно не съм наред с очите нещо, ама къде видяхте очевидното ПТП? :roll:
Недейте така. Не се знае какво е станало и къде е щипнал собственика.
Абе сигурно не съм наред с очите нещо, ама къде видяхте очевидното ПТП? :roll:Има счупени пластмаси и стъкла на пътя, вратата на колата е сгъната в долния край, включени са аварийните светлини ;)
Днеска едно тъпанарче сгази моторист на " Пейо Яворов" . Май го уби....
Днеска едно тъпанарче сгази моторист на " Пейо Яворов" . Май го уби....
32-годишен мъж загина при тежка катастрофа, станала на бул. “Пейо Яворов“ близо до Телевизионната кула. Мъжът е карал мотоциклет в платното в посока Цариградско шосе.
Районът на катастрофата е отцепен и по бул. “Пейо Яворов” има голямо задръстване в двете посоки, съобщи Фокус.
На мястото на инцидента има полиция и съдебен лекар. В платното, където е станал ударът, на разстояние от около 20 метра, има спрян лек автомобил със смачкан преден калник и до него стои жена.
Инцидентът е станал около 15.50 часа, съобщиха от КАТ. Мотоциклетистът е загинал на място. По първоначални данни той е карал мотора без каска. Мъжът е бил професионален шофьор, но не е имал нужната категория за управление на мотоциклет.
Загиналият е работел във фирма за ВиК инсталации, офисът на която се намира близо до мястото на инцидента. Той е бил женен, с малко дете, разказаха колегите му, пристигнали на местопроизшествието.
dir.bg
http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,28639.0.html
Жена е била значи..... Ами лека му прист на човека ... абе аз се чудя как не ги е страх в това движение в София да карат мотори ....
Жена е била значи..... Ами лека му прист на човека ... абе аз се чудя как не ги е страх в това движение в София да карат мотори ....
Че кво значение има жена, мъж или педераст
Човека с мотора е бил по къси гащи, без каска, без книжка и е излязъл с ендурото от гората и се е хвърлил под колата.
Тва е. Чист самоубиец.
Violator
04-06-2008, 21:57
Да ама познах, че е жена, с мотора е карал бързо тя не го е видяла отнела му е предимството може и мигач да не е пуснала и готово
Да ама познах, че е жена, с мотора е карал бързо тя не го е видяла отнела му е предимството може и мигач да не е пуснала и готово
Брат осъзнай се !
прочети какво си написал и прочети и другите факти и се засрами.
Мотора е карал бързо - ети едно нарушение на моториста ,после е без каска ,без книжка.Тва че е карала жена - я прави виновна 100% според теб - тц тц ...
Че има шматки има ама недей така.
И човека да почива в мир :(
rapid_boy
05-06-2008, 12:42
Автобус блъсна и уби момиче (ОБЗОР)
05 юни 2008 | 10:10 | Агенция "Фокус"
София. Малко след 9 часа тази сутрин автобус на Столичната компания за градски транспорт (СКГТ) с номер 79 блъсна и уби на място момиче. Инцидентът стана на кръстовището на булевардите “Дондуков” и “Васил Левски”. По думите на очевидци автобусът се е движил на зелен светофар. Според тях вероятно момичето се е подхлъзнало и е паднало под едната гума на автобуса.
Загиналата пешеходка е на видима възраст около 20-25 години. В момента тялото й е покрито.
На мястото са се събрали много хора, които обсъждат инцидента.
Шофьорът на автобуса е седнал на стълбите на най-предната врата на автобуса и се е хванал за главата. Той отказва да разговаря с когото и да било. Шофьорът е с шест месеца стаж. Борислав Стефанов от „Линеен контрол – Автотранспорт” към Столична компания за градски транспорт уточни, че последствията за шофьора ще бъдат решени от съда и прокуратурата. Според него – ще има наказание със сигурност, но не може да се каже дали то ще е затвор.
На мястото на инцидента има екип на Спешна помощ и съдебен лекар.
Лекарят от линейката обясни, че вероятната причина за смъртта на момичето е тежка черепно-мозъчна травма.
Платното за движение в посока Сточна гара е затворено. Това затруднява движението на превозните средства.
Ето още малко черна хроника колкото и да ми е неприятно... Колеги кажете ми кога ще спрем да се избиваме по тези пътища и до кога невинни хора ще трябва да плащат за чуждото бежаберие!?!? Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е... :not-fair: :cussing:
Нека не правим догадки, без да сме запознати с обстоятелствата.
Но едно е сигурно - понякога "ежедневни", уж не толкова груби, нарушения, могат да имат фатален изход.
cassillas
05-06-2008, 15:03
1. Мотористите карат прекалено агресивно и се мушкат между колите без да мислят че е много вероятно някои да не ги види и да ги бутне.
2. Самата култура на цялото движение в София е ниска и не е подходящо място за мотори.
Постояно ми се случва да погледна в огледалото и отзад да е чисто и хоп в следващия момент някои моторист(донор) ме изпреварва с бясна скорост от дясно - и винаги си казвам"Добрече не реших да сменям лентата". За справка да кажа че в някои щати на САЩ е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.С една дума там няма разлика дали караш кола или мотор - винаги седиш по задръстванията и светофарите!
Жалко за човека - лека му пръст.
1
е забранено да се минава между колите с мотори и дори на светофарите мотористите са длъжни да си стоят чинно зад колата пред тях, а не да мушкат наи-отпред.
То и тука не е позволено.
Violator
05-06-2008, 15:46
Добре, че се чуват отдалече и аз си карам на отворен прозорец иначе и аз да съм отнесъл един два моториста до сега, някои са доста ненормални
абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
а как карат е ясно на всички
cassillas
05-06-2008, 16:21
абе аз до ся спрян моторист не съм виждал ...
а как карат е ясно на всички
Спрян от КАТ имаш предвид ,нали?
Аз съм виждал - веднъж бяха спрели едно 49см2 скутерче защото момчето нямаше каска.Което си е съвсем правилно да го спрат, ама само това съм виждал!
Е, те със скутер и мен са ме спирали, за това, че карам без номер и после се оказа, че нямам и документи :lol:
Ама с мотор, никой не им спира на катаджиите... :lol:
deadairplane
05-06-2008, 16:49
Знам че тук пише, че вероятно момичето е виновно, но още нищо не се знае и е напълно вероятно и да не е... :not-fair: :cussing:
На този сфетофар този автобус прави десен завой. Точно на този сфетофар както и на 90%от сфетофарите когато на автомобилите им свети зелено и трябва да направят десен завой на пешеходците също им свети ЗЕЛЕНО при което автобусът е трябвало да пропусне пешеходците. Като управлявате автомобилите си защо не гледате как светят светофарите? Кой е виновния сега а? За детеубиец наказанието би трябвало да бъде разтрел. При това е ВИНОВЕН!!!!