View Full Version : За децата и техните последствия
:D Абе колеги откакто ми се роди бебето аз съм най гадния , безодговорен баща ( според жена ми :D ) . По цял ден си почивам на работа и изобщо не й помагам с детето ....... А недай си боже да ме задържат 20 мин. на работа и край - бил съм при любовницата значи :D . Иначе много се обичаме :D . Та да ви попитам всички жени ли са така когато има бебе или съм аз само късметлията :D :D :D
Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си :lol: и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш :lol: :lol: :lol:
Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си :lol: и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш :lol: :lol: :lol:
Това дето съм писал е според жена ми :D :D .... Според мене не е така :D :D :D :D :D :D
Що памперси съм изхвърлил ако знаеш...... :D
ще и мине....Споко :wink:
и ще си намери да мрънка за нещо друго ;-)
alfageorgi
07-06-2008, 20:11
Не се коси бе пич , направи и още едно и ще млъкне .Като те слушам все едно слушам моята , абе явно всички жени ги правят по матрица-ожениш се и почва едно мрънкане , лигавене и т.н. Обаче с всичко се свиква , не обръщаш внимение и живота става като във вицовете.
trustworthy
07-06-2008, 20:23
Пусни оферта да си смените местата - тя да храни къщата, а ти - с детето! ;) Аз съм депозирал такава, ама нещо не се хваща половинката :roll:
А, от тук нататък нищо няма да е същото :twisted:Но пък детето си заслужава :roll:
А, от тук нататък нищо няма да е същото :twisted:Но пък детето си заслужава :roll:
ФАКТ!!!! :D Като го земеш на ръце се едно си изпил 10 валериана :D :D :D
Ето го и дзвера :D :D :D
Ранобудниче
07-06-2008, 21:22
нормално е - нарича се следродова или постродилна депресия (http://www.lekar.bg/news-43/info-1130).
но като гледам настаналия всеобщ мъжки мрънкалник, ми намирисва на ей т`ва (http://health.actualno.com/news_73568.html) :lol:
Орм, чедото ти е голям прекрасник :D
The_Game
07-06-2008, 22:42
много е готин!!!!!!!!!!!
Аууу голям сладур е. :P
Всичко е от хормоните. Обаче я помисли дали наистина и помагаш достатъчно?
Е верно през ноща и с крик не може да ме вдигнеш .... признавам си :roll:
Мерси за комплиментите колеги .... Абе помислих си щом сме почнали що не вземем и да направим в тази тема бебешка фотогалерия ( ако го разрешават правилата де ) :D
И моята мрънка и не се спира пич... :( - необходимо зло. Правя се че не я чувам
Макар , че дъщерите ми са на 12 и 8 г.
просто жените си мислят, че недостатъчно им обръщаме внимание / помагаме
отглеждането на детето е трудно и отговорно, аз се опитвам да прекарвам възможно най-много време със сина ми (на 2г3мес) без значение по кое време на денонощието...
не знам, според мен отговорността и 'ангажимента' на майките, които гледат децата си е по-голяма, на бащите пък им идва в повече работата и 'изхранването' на семейството
ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.
Такъв е живота и трябва малко да тарпиме,след време ще отмине. :whistle:
това пък е мойто злато:
Бе не всички, но има и по лошо :lol: :roll: , не се бой.
При мен беше значително по добре положението, а сега и поотраснаха децата, Иначе като цяло все има мърморене за нещо от женска страна.
децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.
Ранобудниче
08-06-2008, 21:34
децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.
пу, пу - ако и за жена си тъй разсъждаваш, цена нямаш :firstprize:
[quote="stanic"]ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.
Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти :D ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя :D :D :D :D
Красиво бебе :wink:
Мерси,но мисълта ми не беше да се оплаквам просто исках да споделя ,че живота е такъв и жените са си такива в по голямата си част.Все пак съм с жена ми 6 години и сме живели абсолютно сами през това време и сме се опознали добре.
За всичко си има време и не мога без тях,визирам жената и бебето.
В по голямата си час от времето се поставям и тяхно място и за това,каквото и да говорят и правят аз винаги ще си ги обичам :kiss:
Колега квото и да си пишеме според мен е важно какво ти е на душата!
Иначе и твойто детенце е сладурче Пу-пу.....да не са му уруки!
Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти :D ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя :D :D :D :D
Красиво бебе :wink:[/quote]
Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.
Ще им мине сигурен съм :!:
Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти! :th_up:
Красиво бебе :wink:
Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.
Ще им мине сигурен съм :!:
Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти! :th_up:[/quote]
Ето сега вече верно не ме разбра :D . Нямах предвид тебе .... Просто исках да кажа за да се преживеят тези трудни моменти връзката трябва да се държи на чувства , иначе не става :wink:
:idea: сега те разбрах.Така Е съгласен съм с теб!
tipo1960
10-06-2008, 00:57
Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени :wink: .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.
Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени :wink: .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.
Пу-пу-голяма сладурана!