Log in

View Full Version : За децата и техните последствия

Orm
07-06-2008, 16:18
:D Абе колеги откакто ми се роди бебето аз съм най гадния , безодговорен баща ( според жена ми :D ) . По цял ден си почивам на работа и изобщо не й помагам с детето ....... А недай си боже да ме задържат 20 мин. на работа и край - бил съм при любовницата значи :D . Иначе много се обичаме :D . Та да ви попитам всички жени ли са така когато има бебе или съм аз само късметлията :D :D :D

acko88
07-06-2008, 16:36
Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си :lol: и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш :lol: :lol: :lol:

Orm
07-06-2008, 17:37
Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си :lol: и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш :lol: :lol: :lol:

Това дето съм писал е според жена ми :D :D .... Според мене не е така :D :D :D :D :D :D
Що памперси съм изхвърлил ако знаеш...... :D

gadimir
07-06-2008, 18:13
ще и мине....Споко :wink:

Pinky
07-06-2008, 18:51
и ще си намери да мрънка за нещо друго ;-)

alfageorgi
07-06-2008, 20:11
Не се коси бе пич , направи и още едно и ще млъкне .Като те слушам все едно слушам моята , абе явно всички жени ги правят по матрица-ожениш се и почва едно мрънкане , лигавене и т.н. Обаче с всичко се свиква , не обръщаш внимение и живота става като във вицовете.

trustworthy
07-06-2008, 20:23
Пусни оферта да си смените местата - тя да храни къщата, а ти - с детето! ;) Аз съм депозирал такава, ама нещо не се хваща половинката :roll:

Lucky
07-06-2008, 20:28
А, от тук нататък нищо няма да е същото :twisted:Но пък детето си заслужава :roll:

Orm
07-06-2008, 20:58
А, от тук нататък нищо няма да е същото :twisted:Но пък детето си заслужава :roll:

ФАКТ!!!! :D Като го земеш на ръце се едно си изпил 10 валериана :D :D :D

Ето го и дзвера :D :D :D

lyuli
07-06-2008, 21:12
много е готин!!!!!!!!!!!

Ранобудниче
07-06-2008, 21:22
нормално е - нарича се следродова или постродилна депресия (http://www.lekar.bg/news-43/info-1130).

но като гледам настаналия всеобщ мъжки мрънкалник, ми намирисва на ей т`ва (http://health.actualno.com/news_73568.html) :lol:

Орм, чедото ти е голям прекрасник :D

The_Game
07-06-2008, 22:42
много е готин!!!!!!!!!!!

Аууу голям сладур е. :P

pipi
07-06-2008, 22:58
Всичко е от хормоните. Обаче я помисли дали наистина и помагаш достатъчно?

Orm
07-06-2008, 23:01
Е верно през ноща и с крик не може да ме вдигнеш .... признавам си :roll:
Мерси за комплиментите колеги .... Абе помислих си щом сме почнали що не вземем и да направим в тази тема бебешка фотогалерия ( ако го разрешават правилата де ) :D

Xman
08-06-2008, 09:38
И моята мрънка и не се спира пич... :( - необходимо зло. Правя се че не я чувам
Макар , че дъщерите ми са на 12 и 8 г.

nhg
08-06-2008, 10:10
просто жените си мислят, че недостатъчно им обръщаме внимание / помагаме
отглеждането на детето е трудно и отговорно, аз се опитвам да прекарвам възможно най-много време със сина ми (на 2г3мес) без значение по кое време на денонощието...
не знам, според мен отговорността и 'ангажимента' на майките, които гледат децата си е по-голяма, на бащите пък им идва в повече работата и 'изхранването' на семейството

stanic
08-06-2008, 20:58
ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.

Такъв е живота и трябва малко да тарпиме,след време ще отмине. :whistle:

това пък е мойто злато:

fred
08-06-2008, 21:04
Бе не всички, но има и по лошо :lol: :roll: , не се бой.
При мен беше значително по добре положението, а сега и поотраснаха децата, Иначе като цяло все има мърморене за нещо от женска страна.

zmg
08-06-2008, 21:32
децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.

Ранобудниче
08-06-2008, 21:34
децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.

пу, пу - ако и за жена си тъй разсъждаваш, цена нямаш :firstprize:

Orm
08-06-2008, 23:50
[quote="stanic"]ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.

Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти :D ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя :D :D :D :D

Красиво бебе :wink:

stanic
09-06-2008, 09:31
Мерси,но мисълта ми не беше да се оплаквам просто исках да споделя ,че живота е такъв и жените са си такива в по голямата си част.Все пак съм с жена ми 6 години и сме живели абсолютно сами през това време и сме се опознали добре.
За всичко си има време и не мога без тях,визирам жената и бебето.
В по голямата си час от времето се поставям и тяхно място и за това,каквото и да говорят и правят аз винаги ще си ги обичам :kiss:

Колега квото и да си пишеме според мен е важно какво ти е на душата!

Иначе и твойто детенце е сладурче Пу-пу.....да не са му уруки!

stanic
09-06-2008, 09:57
Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти :D ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя :D :D :D :D

Красиво бебе :wink:[/quote]

Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.

Ще им мине сигурен съм :!:

Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти! :th_up:

Orm
09-06-2008, 10:40

Красиво бебе :wink:

Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.

Ще им мине сигурен съм :!:

Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти! :th_up:[/quote]

Ето сега вече верно не ме разбра :D . Нямах предвид тебе .... Просто исках да кажа за да се преживеят тези трудни моменти връзката трябва да се държи на чувства , иначе не става :wink:

stanic
09-06-2008, 11:00
:idea: сега те разбрах.Така Е съгласен съм с теб!

tipo1960
10-06-2008, 00:57
Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени :wink: .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.

stanic
10-06-2008, 10:14
Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени :wink: .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.

Пу-пу-голяма сладурана!