View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
И отново уникалната сребриста 156-ца, със Зандер пакет ако не се лъжа.Сутринта към 10ч. карахме заедно от моста в Дружба до Билата в Младост, където взе завоя на ръчна :thumbup:
Колата е супер :bowdown:
А към 15,30-45 в Американския колеж, червена 155-ца, спогледахме се с колегата, аз бях пеша :)
Abar7h забелязан на пазара в Борово, аз бях под прикритие с 'жипа.
А па тоапа тоааа оня Brazen секи ден го гледам тука в квартала :jumping: да земе да се обади да пием нескафе
Тази вечер на Гемето до автомивката забелязана бордо 146 ако не се лужа половината я намаше,но колегата си я караше и така :( моите съболезнования !
Това е Емо.
Мойта кола е, но не съм бил аз :)
---------- Post added at 14:18 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
Днес сутринта на бул. България бърза сребриста 166 с форумен стикер :)
Пак мойта е била, казаха ми че са те видяли :)
detelazurno
19-02-2011, 17:03
Преди около час, в Овча Купел, на Обиколна, сива 156-ца с червен клубен стикер. Регистрацията помня, че започваше с М и нататък май нещо от срота на 553... Но съм сигурен, че започваше с М
mihail_mladenov
20-02-2011, 11:13
В Свищов - 166 ВТ5554.. 2.4 JTD
- 156 ЕН 3418 ВР
Враца - 166 СА 2760 РХ 2.4 JTD
viktorivanov
20-02-2011, 20:45
Днеска към 3 часа на билата на опълченска забелязана Алфа 156 2,0 сива , със стикери на вантотреид , на светофара се поздравихме. РЕГ -СА 8588 **
detelazurno
20-02-2011, 20:52
Преди около час, в Овча Купел, на Обиколна, сива 156-ца с червен клубен стикер. Регистрацията помня, че започваше с М и нататък май нещо от срота на 553... Но съм сигурен, че започваше с М
Днес същата кола пак беше там, само дето номера няма нищо общо с това което съм споменал по-горе. Пак започва с М, но цифрите са нещо от сорта на 3266
Ранобудниче
20-02-2011, 21:06
Аз па видях червената 145-ца на Николайчо в Габрово, завряна в един сокак :tooth:
Е - после поседнахме и на една маса, де ;)
На мен колега със 147-ца ми даде път на паркинга на Сити център преди около час.
В БТВ Новините от 19:00 като даваха репортаж за камерите с радари бяха снимали една сива 75ца на Вапцаров :)
В БТВ Новините от 19:00 като даваха репортаж за камерите с радари бяха снимали една сива 75ца на Вапцаров :)
Хаха признавам си ... аз съм :) а 200 метра преди това да бяха ме снимали как излезнах от светофара.... (devil)
AlfaFen145
20-02-2011, 22:57
Днес на горнобански черна 155-ца със голямммм спойлер и златни 'жанти (:
п.с- много готина бибипка имаше :))))
Сива 156-ца от романса надолу с номер СА 95 00 ако не се лъжа с Голяма екстриим стикер на задното стъкло и екстримски табелки на номера да си признава кой е ?
Ранобудниче
21-02-2011, 09:58
Благодаря на колегата с тъмносиня 145-ца за осигуреното предимство на кръстовището на В. Левски и Графа. Софийска регистрация, мисля 8984, без претенции да съм напълно точна в помненето..
А па тоапа тоааа оня Brazen секи ден го гледам тука в квартала :jumping: да земе да се обади да пием нескафе
Абе нема лошо! Ще дрънна.
Днес около 9.45 на бул Иерусалим - на светофара с локалното на Цариградско - засечена ярко червена 146-ца с клубен стикер и мисля, че имаше змии на калниците. Колегата да ме извини че не го поздравих -бях с температура... и бързах за лекаря...
Благодаря на колегата с тъмносиня 145-ца за осигуреното предимство на кръстовището на В. Левски и Графа. Софийска регистрация, мисля 8984, без претенции да съм напълно точна в помненето..
И аз те видях на петте кюшета,ма отпраших напред,и колегата го видях също:yawn::yawn::yawn::yawn:
gkalinov
21-02-2011, 19:47
На 20. февруари,в един от репортажите на БТВ-АЛФА 75,сива на цвят с черен капак отпред.Беше се позасилила порядъчно.
Тази вечер, на Централна гара - 145-ца, 1.6 КютекСпарк, със ОГРОМЕН стикер на Екстрийм сервиз на задното стъкло.
червена алфа 155 вт4043вк или 4340 не запомних на константин величков днес в 7:50ч
червена алфа 155 вт4043вк или 4340 не запомних на константин величков днес в 7:50ч
Аз бях на път към работа :)
Да си признава кой беше колегата с ГТВ-то което беше паркирано при магазин 345 в кв.Банишора около 19-20:00 часа
pinkmousy
23-02-2011, 09:37
Колегата със сива 156 с номер OB, който искаше да ми мине през краката на пешеходната пътека на Гоце Делчев преди малко - разбирам, че по селата нямате пешеходни пътеки, но почети правилника поне - ти трябва да спреш, а не аз!
badmadafaka
23-02-2011, 20:03
Днес около 18 часа на "жълтите павета" едно черно GT, оперирано от колежка... :dunno:
detelazurno
23-02-2011, 20:13
Днес около 18 часа на "жълтите павета" едно черно GT, оперирано от колежка... :dunno:
1117 ли му беше номера?
Това всеки ден го гледам до офиса. Паркира на гърба на БНБ
Днес към 18:15 на паркинга на Кауфланд - кв.Овча купел е забелязана много лачена червена 155 със софийска регистрация, не помня номера. На колега от форума ли е ?
Днес сутринта от кв.Надежа посока Надлеза забелязана сина 159ка и към 12-13:00, 156ца с големият спойлер и бели джанти на ул.Христо Силянов при 8ма поликлиника в кв.Надежа и към 19:30-40-50 ДИВАКА на надлез Надежда
Днес на Красно село около 17:45 сива 156 ТП СА6534.. мисля , че беше номера с голям стикер на задното стъкло.Кой беше колегата?
mitenceto89
28-02-2011, 12:39
Колега vladev, няколко пъти те виждам в Студентски град, но незнах, че си от форума.Другия път обещавам да се "обознача", като те видя :)
Много лачена тая 156ца ;) Такава търсех и аз, ама намерих след като бях купил моята (същата вечер :D)
Колега vladev, няколко пъти те виждам в Студентски град, но незнах, че си от форума.Другия път обещавам да се "обознача", като те видя :)
Много лачена тая 156ца ;) Такава търсех и аз, ама намерих след като бях купил моята (същата вечер :D)
ИИиии, мерси! :)
Драсни на едно ЛС (да не пълним темата) къде в студентски живееш да се оглеждам като минавам.
detelazurno
28-02-2011, 13:06
Тъмно синя 155-ца, С 8289 НР, с малак клубен стикер и мъничко италианско знаме на капака на багажника. В момента се намира на жълтите павета, точно пред вратата на офиса. Ей сега като влизах го видях. Поогледах се, но нямаше никой покрай колата. Поглеждам отвреме навреме през прозореца да видя дали е още долу ;) Кой ми е на гости? :busted_cop:
ИИиии, мерси! :)
Драсни на едно ЛС (да не пълним темата) къде в студентски живееш да се оглеждам като минавам.
А днес имах възможност да огледам отблизо твоята красавица при Румен.
П.С. А сме и градски ;). Ако се прибираш за празниците може да направим някоя среща.:cheers:
D-I-V-A-K-A
01-03-2011, 01:13
Днес сутринта от кв.Надежа посока Надлеза забелязана сина 159ка и към 12-13:00, 156ца с големият спойлер и бели джанти на ул.Христо Силянов при 8ма поликлиника в кв.Надежа и към 19:30-40-50 ДИВАКА на надлез Надежда
Ти защо не свиркаш като ме виждаш :) аз нещо все те пропускам, но днес ти видях колата пред блока ;)
Пък аз мисля, че твоята виждам често пред френдс! :yes:
Ти защо не свиркаш като ме виждаш :) аз нещо все те пропускам, но днес ти видях колата пред блока ;)
Тя е почивка сега :D Еми когато тя видях посока триъгалника един бус не ми даде го изпревара да свиркам, светкам, викам :D а на надлеза ти отиваше посока Надежа, а аз чаках на светофара посока Мария Луиза.
Ако чете форума, мерси на колегата със сребристата 146ца дето ме пусна да завия по Раковска към 18:30
Чия форумна червена 155-ца с голям надпис MOTUL отзад, засичам почти всяка сутрин на Коперник и после на Шипчеснки проход. А днес кара пред мен чак до Дружба. Колега , който спира за кафенце сутрин на кафето срещу Т-маркет :tongue:
Е кой е тоя от квартала,аз не съм я засичал.
Е кой е тоя от квартала,аз не съм я засичал.
Е а де? И аз тва питам. От две седмици го засичам сутрин към 8.
Хм, този хем ми звучи познат като визия със 155-цата, хем не се сещам, ама това сигурно е и защото аз само през деня съм в района...
badmadafaka
02-03-2011, 14:04
Поздрав за "колегата" с тъмно синя 145-ца, който тази сутрин на участък с две ленти за движение, при ограничение 60 км/ч реши по невероятно мъжки и присъщ само на истинските играчи и рейсинг шофьори начин, да изпреварва някакъв дето се движеше с над 100 км/ч, при което се наложи аз да спирам драматично за да не се вземем челно... Евала бе пич, супер си! :bg:
Днес около 13:30 на бул.Гешов черен фиат браво с голям надпис на Алфа Ромео на задното стъкло.:shocking:
badmadafaka
02-03-2011, 15:01
Какъв е проблема..? разбирам да беше "Голф" или "Опел", ма то фиат... Дет' се вика, на една поточна линия са правени с твоята :wow:
Днес около 13:30 на бул.Гешов черен фиат браво с голям надпис на Алфа Ромео на задното стъкло.:shocking:
Тва е щото не си виждал Голф 2 с една от големите лепенки BMWPower-bg.net на задния джам...:wow::metal:
Аз някъде много назад в тая тема (преди 4-5 години) имам сниман един голф със зелена куве детелинка отзад и някакво надписче алфа ромео.
Едит: ей я
^ Може Гоуфо да му е под дупето, пък Алфа - в сърцето :)
Я да признава кой е колегата с тъмната Алфа 8188 в Редута ако пише тук, че сме МНОГО комшии с него в момента...:gayfight:
Какъв е проблема..? разбирам да беше "Голф" или "Опел", ма то фиат... Дет' се вика, на една поточна линия са правени с твоята :wow:
Абсолютно никакъв.Брат ми има браво и някои неща са едно към едно.Стана ми странно , защото стикера не беше клубен.
mihail_mladenov
04-03-2011, 18:57
Днеска докато бях на ОМВ колегата J_I_V_K_O от Враца дойде да пазарува, но въобще не го познах в началото, а после като му видях Лексуса паркиран до банкомата.
Кои бяха тия 'убавци дето бръмчаха преди малко по Гешов, май едната кола беше на Бобо ГТВ-то.
Само аз ли видях преди малко по новините - в Испания ББорисов се возеше в Тезис, а испанския премиер в 166...:pimp:
Светланчи
07-03-2011, 10:25
В неделя на пазара в Димитровград точно до автогарата имаше една 155ца, много беше готина..не видях номера, но цялата беше в лепенки.Имаше една голяма лепенка, на която мисля пишеше Алфа Ромео 155...Ако колегата пише във форума, браво за колата- изглеждаше чудесно :)))
Явно всичкия тоя народ в града (Ямбол) с алфи са алфаджии, интересно що повечето си чупят така вратовете като се разминаваме. Одеве с един колега с като моята сива 156-ца се зяпахме като влюбени гълъбчета пред Кауфланд на светофарите. Едни любовни погледи, едно чудо....:big_love::roll2: ,но сигуно ще да е зяпал случайно,щот като гледам участието на ямболиите във форума, започвам да си мисля, че съм единствен...:drive:
viktorivanov
07-03-2011, 23:09
Днеска на ул. Хайдут Сидер срещу ПГТЕ зад мене беше спряла червена 156 със стикери на Лисан.
Червена 156 РА5722 в Лозенец-форумна ли е?
Снощи към 18.25ч на кръговото на Люлин засечен колегата с пернишката "666-ца" дето я миха мацките на италфеста :)
Вчера мернах паркирана черна 156-ца с голямо крило отзад, бургаска, пред "Деспред" на летището в София.Много арна, ако пише колегата тук да се обади :)
mitenceto89
09-03-2011, 11:29
... започвам да си мисля, че съм единствен...:drive:
Не си единствен, колега.Има хора, които предимно четът форума (и аз съм един от тях). Но в повечето случаи, ако забележа,че някой с Алфа се "загледа" по мен, гледам да му сигнализирам по някакъв начин, че съм от форума.Присветвам с фарове, махам с ръка, пускам аварийни ако е след мен и т.н. Мисля, че тази седмица те засякох и теб в Ямбол, но бях без колата (на лечение е при Лисан), но вече няма да те пропускам така :)
ПП: И наистина има мноого алфаджии , а не алфисти.
Не си единствен, колега.Има хора, които предимно четът форума (и аз съм един от тях). Но в повечето случаи, ако забележа,че някой с Алфа се "загледа" по мен, гледам да му сигнализирам по някакъв начин, че съм от форума.Присветвам с фарове, махам с ръка, пускам аварийни ако е след мен и т.н. Мисля, че тази седмица те засякох и теб в Ямбол, но бях без колата (на лечение е при Лисан), но вече няма да те пропускам така :)
ПП: И наистина има мноого алфаджии , а не алфисти.
Къде се задържаш повече колега, в София или в Ямбол? Драсни ми рег. номер да те позная по нещо...и да много е вероятно да си ме мернал, карам доста из града.
Поздрави!
Мерси на колегата със сребърната 166 СА 4336 ММ ,вечерта на стадиона Васил Левски,който ми даде път.
IcemaN92
09-03-2011, 19:15
Колеги,някой има ли информация за червената 155-ца на бул.Константин Величков и ул.Цар Симеон с номер Е 2363 ** дали се продава???Стой там от доста време,а съм мераклия да я купя!!
П.п. Също има и една на ул.Тодорини Кукли при спирката на автобус 120 при Герена с удар отзад (пак червена)??Номера не и го помня!
Който знае нещо за тях да ми пише ЛС!!!!
П.п. Също има и една на ул.Тодорини Кукли при спирката на автобус 120 при Герена с удар отзад (пак червена)??Номера не и го помня!
Който знае нещо за тях да ми пише ЛС!!!!
Тази се продаваше над 1 година в Мобиле,но никой майче не я купи в крайна сметка.Кара я мъж на средна възраст от Х.Димитър. Искаше и височка цена за времето си .
Поне от 2-3 месеча не е мърдана от там от където си я видял ти.
А защо не си купиш читава и подържана 155-ца , а не изоставена такава?
IcemaN92
09-03-2011, 21:50
Тази се продаваше над 1 година в Мобиле,но никой майче не я купи в крайна сметка.Кара я мъж на средна възраст от Х.Димитър. Искаше и височка цена за времето си .
Поне от 2-3 месеча не е мърдана от там от където си я видял ти.
А защо не си купиш читава и подържана 155-ца , а не изоставена такава?
Висока-висока колко да е висока??Някаква цифра помниш ли точна??
Пък за купуването на читава - просто искам аз да си я направя.Имам желание просто!:tongue2:
П.п. За да не е спам - Колегата Светльо - digitalundgrd засечен да минава тихичко по Хайдут Сидер вчера към 19:00 :lupe:!
Сива 166 с екстремистки табелки на номерата (не обърнах внимание на номер обаче) по Константин Величков днес към 16:30 !:frown:
Днес, в 9:50 на телевизинната кула, чаках на светофара зад форумна (имаше клубна лепенка на номера) т. синя 156-ца, КютекСпарк. Пресветнах на колегата, но той не ме забеляза. После зави наляво към Цариградско и отпраши... :)
detelazurno
10-03-2011, 11:00
Сутринта към 8:50 на Стамболийски, точно след Ботев беше забелязан колегата el_maxico :biker:
Днес, в 9:50 на телевизинната кула, чаках на светофара зад форумна (имаше клубна лепенка на номера) т. синя 156-ца, КютекСпарк. Пресветнах на колегата, но той не ме забеляза. После зави наляво към Цариградско и отпраши... :)
Ти ли беше зад мен? :)
Мернах те, ама повече ми беше на акъла, че позакъснявам, затова и отпраших бързо-бързо надолу после. ;)
ПС - Черна е, не тъмно-синя, ама е мръсна сега, та си се заблудил.
Кой беше колегата със сива 147ца с уникална джанта който набиваше сандвичи от "Цорко" в кв.Надежда
RangeUser
11-03-2011, 01:40
Днес около 15:30 в студентски град сива 156 фл-2 :) Имам съмнения че е колегата psavov :drinking:
Днес около 15:30 в студентски град сива 156 фл-2 :) Имам съмнения че е колегата psavov :drinking:
Ами наминах оттам по това време, най- вероятно съм бил аз :)
Сутринта на Св.Наум черна 146, не я видях добре май беше Abar7h
Сутринта на Св.Наум черна 146, не я видях добре май беше Abar7hПозна :)
mihail_mladenov
11-03-2011, 14:48
Монтанска 156 1.9 JTD с номер М 4576 ВА на паркинга на Кауфланд Враца
Червенето ГТВ V6TB СА 0299 (или нещо от сорта)от преди час на обиколната улица на Люлин на колега от форума ли е ?
viktorivanov
11-03-2011, 23:36
:D Ето ни и нас
D-I-V-A-K-A
12-03-2011, 02:49
Добре сте се строили пред Хенри Форд, аз как така съм ви пропуснал :sleep:
Скоро +1 :razz:
infernus
12-03-2011, 09:40
Черна 155 СА 6096 яко се ръчкаше снощи по канала, да си признава кой е, имаше и още една алфа... :)
Колегата със 156-цата У 7371 .. зад който бягах преди малко по крайречния в Ямбол, дали влиза във форума?
viktorivanov
12-03-2011, 14:24
Скоро +1 :razz:
Голяма секта ще станеме. И тримата сме от един клас а сега и ти :)
Днес видях една черна 156-тица в района на Хиподрума с номер СА3237.Колега или не?
Днес с един колега със 156-ца се поздравихме на паркинга на Била България. Поздрави! :wein:
MrX засечен на влизане в Ускорителя на елементарни частици. Само че аз бях замаскиран в едно плевенско Поло.
viktorivanov
12-03-2011, 20:27
MrX засечен на влизане в Ускорителя на елементарни частици. Само че аз бях замаскиран в едно плевенско Поло.
Това би трябвало да е кодовото название на люлинския тунел? :stretcher:
Засечена е 156-ца с форумни стикери пред торти Чочко.:picnic:
Бат Вас с 155 на 202ра
Даа бе и още 1/3-та от форума пандизчии-хахаха;-)
Даа бе и още 1/3-та от форума пандизчии-хахаха;-)
и аз бях там видех ви :D
RoMeO_156_GTA
13-03-2011, 14:28
Кой беше колегата с червена 145-ца с ВТ номер и червен стикер на форума участващ в протеста :)
Кой беше колегата с червена 145-ца с ВТ номер и червен стикер на форума участващ в протеста :)
Най-вероятно е бил Stefanov
The_Game
13-03-2011, 17:56
Аз видях на протеста една мацка с червена 156-ца с яки джанти :) Идеално се получи протеста :)
Черна 146 ца с РК регистрация (номер не запомних) с надпис на двете врати Алфа ромео в района на Хиподрума.
Също така с колегата SPEEDY-SD се засякохме на бул.Европа.
Кой е колегата със 166-та СА3272 който се подвизава в кв. Надежда 1 :grandpa:
Вчера на Билла Славия имаше 2 уникални Алфи:
Алфа 156 черен мат, ГТА луук фарове.
Алфа 159 особено преливащо сиво.
Кой е колегата със 166-та СА3272 който се подвизава в кв. Надежда 1 :grandpa:
Това е бившата ми 166-ца, сега я кара колегата moniiii:cheers:
Това е бившата ми 166-ца, сега я кара колегата moniiii:cheers:
Трябва се видим в този колега, на един г*з место ми е да пием по бира. :cheers:
Да си признае кой беше колегата със сива 145-ца, който се пържеше по бул. България към 12 часа.
Днес около 14ч синя(или черна) 156 пусна всички аларми по Добри Войников :BIGsmile:
RangeUser
16-03-2011, 22:31
Около 17:00 до 3то РПУ колежка с червена 146ца с бели джанти - и двете много хубави :twisted:
Черна лъсната 146-тица с някакви лети джанти на гоце делчев и българия преди 15-тина минути :) И един колега със 156 SW със стикерче на форума и с плакатче на протеста срещу цените на горивата пред 1-ви блок на техническия около обяд може би :)
D-I-V-A-K-A
17-03-2011, 12:03
Около 17:00 до 3то РПУ колежка с червена 146ца с бели джанти - и двете много хубави :twisted:
А вечерта май същата колежка ми свирна докато правех моята каляска на Арена-та.
detelazurno
17-03-2011, 12:09
Тая дето ни свирна май не беше с бели джанти :sheep:
D-I-V-A-K-A
17-03-2011, 12:16
Тая дето ни свирна май не беше с бели джанти :sheep:
Мммм не знам, не си спомням джантите, ама може и да си прав ;)
Какво сте правили бре? Аз минах покрай Арената, видях, че се ръчка нещо по твоята, ама нямах възможност да се отбия да ви видя.
detelazurno
17-03-2011, 12:58
Какво сте правили бре? Аз минах покрай Арената, видях, че се ръчка нещо по твоята, ама нямах възможност да се отбия да ви видя.
Arena Coast Customs :kicking:
Чупихме, трошихме и тия 3 неща :tequilla:
156 фейслифт със силистренска регистрация,сива на мивката на Г.М-то днес към 14 00
156 фейслифт със силистренска регистрация,сива на мивката на Г.М-то днес към 14 00
Ехе колега много си бърз :plane: Аз бях !
156 фейслифт със силистренска регистрация,сива на мивката на Г.М-то днес към 14 00Ти ли мина със 155 пред 4-ти блок на ТУ днес към 11:25? :)
Да:oops:,и твоята 146 я видях-не бой се
Да:oops:,и твоята 146 я видях-не бой сеАз чак в последния момент те познах, и нямаше за кога да те освирквам :D
Вчера към 15,30 между 3 и 4-ти блок в уличката сива 145 или 146 незнам, само отпред я мернах, щото завих към паркинга. Почти съм сигурна, че е форумна, ако не се лъжа е на acko88.
D-I-V-A-K-A
17-03-2011, 17:28
Като се видим, ще ти покажа, ще останеш учуден ;)
http://gorivo.net/
Кой ли е колегата на първото видео в дясно :)
Светланчи
17-03-2011, 18:37
Синя 145-ца с затъмнени прозорци е паркирана пред офиса ми :))) на кого е? Номера СА8075 **
Кой е голегата с бежава 146-ца на който вчера свирнах на ул. Христо Силянов в кв.Надежда, а днес го видях на разклонението на 83 и 86 има на задния прозорец форумен стикер
Сутринта, около 10, на телевизионната кула видях Пимпвагона на Пинко (даже свирнах) и да ви кажа, много приятно му стои оранжевото.
Във вторник имах щастието да видя пребоядисания вагон на Пинко, даже ми спря на пешеходната пътека пред радиото. Махнах му, ама не ме позна.
Днес по обед в СтЗ сребриста 155 СН 3030 **.На предния джам горе в ляво имаше лепенка предполагам с ника на колегата.Да си признава бързо :smile:
pinkmousy
18-03-2011, 16:46
А, вчера май мярнах оранжево вагонче на Пирински проход, наистина готин цвят, май като на пежо 206.
badmadafaka
18-03-2011, 16:57
Баш като на Пежо е бил според мене...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57803
Искам да кажа на колегата СА9057 черна 145ца -Спрял си като галфон на тротоара до Била Славия. Вярно че жените летим на метли, ама с количката трябва да мина по земята.
Колеги, преди да спрете, моля помислете как човек с бебешка количка ще мине покрай колата ви!
mihail_mladenov
18-03-2011, 18:14
Черна 147-ца с номер СА 8815 РА 5 врати, с багажник за ски отгоре до училище Хр. Ботев.
Във вторник имах щастието да видя пребоядисания вагон на Пинко, даже ми спря на пешеходната пътека пред радиото. Махнах му, ама не ме позна.
Последните две седмици не го карам аз, дадох го на Косьо Грънчаров (бившия изп. директор на Милано Моторс и Булвария), че той в момента няма кола. Приятелче, как да не му услужиш...
Та ако видите пимп-вагона близките 10-15 дни (а може и повече, не знам), да знаете, че не съм аз.
Днес към 14часа по канала fiore кара около 10минути зад мен и май не ме позна :stumm:
Днес по обяд в Лозенец.:lupe:
rumenti77
19-03-2011, 22:01
Днес по обяд в Лозенец.:lupe:
Ммда, аз там работа.Даже те видях когато я снима.
И моята работа е там. Що не излезе да пием по нещо...
mihail_mladenov
20-03-2011, 10:50
Русенска 156-ца с номер Р 0455 АК с форумен стикер на задното стъкло, 1.9 JTD. Видяна вчера до банка SGB.
още една русенска мома...
Преди малко засечен Дивака на Монтевидео в Овча Купел , първо към 19 и 20 пусна някви хора на пешоходната пътека посока Нов Български , после и на връщане го засякох :)
vaklinator
21-03-2011, 22:13
Че откъде ги намери тези грамадни стикери бе колега?
Май и аз искам такива:(
D-I-V-A-K-A
21-03-2011, 23:50
Преди малко засечен Дивака на Монтевидео в Овча Купел , първо към 19 и 20 пусна някви хора на пешоходната пътека посока Нов Български , после и на връщане го засякох :)
Ееее защо не се обади да се видим за малко ;)
Ееее защо не се обади да се видим за малко ;)
Първия път направих някъв опит ама мно бърво изфуча , а после бях на отсрещния тротоар и нямаше и да ме забележиш :)
Че откъде ги намери тези грамадни стикери бе колега?
Май и аз искам такива:(
Аз познавам един човек дето може да ти направи,а и не обича хич да пие бира.:balloon:
Черна 145-ца с номер СА9057АА Втори ден се върти около нас, дали е някой от тук?
Черна 145-ца с номер СА9057АА Втори ден се върти около нас, дали е някой от тук?
а ти случайно да мина днес с пътната помощ покрай била Хаджи Димитър към 14
Вишнево GTV с номер ако не греша СА8460 днес сутринта около 8,20 на Гешов (тунелчето под Цар. Борис III посока Бул. България (той зави към ВМА де)
Снощи в Мол ъф София,плевенския спорт вагон,на който махнах,и пред мен беше една сива 156,форумна мисля че беше с номер 0686,май на колегата касилас(не помня как се пише)
Снощи в Мол ъф София,плевенския спорт вагон,на който махнах,и пред мен беше една сива 156,форумна мисля че беше с номер 0686,май на колегата касилас(не помня как се пише)
Аз бях с плевенския вагон. Поздрави! :cheers:
Уникална светло винена 155 на разклона при Околовръстното посока Мрамор
Някой съфорумец от Стара Загора днес да е бил в Ямбол със сива 156-ца СТ 8418 АМ ?
alfonco147GTA
28-03-2011, 02:42
Искам да кажа на колегата СА9057 черна 145ца -Спрял си като галфон на тротоара до Била Славия. Вярно че жените летим на метли, ама с количката трябва да мина по земята.
Колеги, преди да спрете, моля помислете как човек с бебешка количка ще мине покрай колата ви!
Останал съм с впечатлението че където и да отида, дори и да се постарая, все ще бъда трън в очите на някой! Бях за малко и на бързо не съм искал да преча на никой...
Разбира се че е от тук :th_up:
Аз колко пъти вече спирам пред твоя блок и един път несе засекохме...
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Останал съм с впечатлението че където и да отида, дори и да се постарая, все ще бъда трън в очите на някой! Бях за малко и на бързо не съм искал да преча на никой...
Ххаххха Благооо ти неразбра ли че си извън законя нон стоп!!?!?
Тъмна 145-ца спряна точно след светофара на Коперник, сутринта към 8,15. Мисля че е форумна. Погледнах номера, ама кой да запомни :lol: 4250 или нещо подобно
Днес между 4-5 колега със сива 155 ми присветна на малинов докато влизах в локалното до школата, но така ме беше напекло, че неможах да реагирам!
Днес, около 9 без 15, от телевизионната кула по посока цариградско се бяхме наредили една синя 159-ка, един сив и моя син спортвагони.
Разбира се че е от тук :th_up:
Нищо лично. Ама като спрете напреко и знаеш ли какви маневри правя за да мина? Ти за малко, друг за малко при нас е почти всеки ден.Не е като да няма как да се спре да не пречиш нито на пешаходните, нито на моторните.
Черна 146 с номер ЕН 6031 днес в СтЗагора
а ти случайно да мина днес с пътната помощ покрай била Хаджи Димитър към 14
Ами много вероятно е да съм бил аз, на два пъти през деня се въртях из района.
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
Нищо лично. Ама като спрете напреко и знаеш ли какви маневри правя за да мина? Ти за малко, друг за малко при нас е почти всеки ден.Не е като да няма как да се спре да не пречиш нито на пешаходните, нито на моторните.
Спокойно колежке, и аз му се накарах наживо, че и пред нас беше спрял... Помоли ме да не пускам снимките, че голяма излагация :bangin:
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
[QUOTE=acko88;865185]Аз колко пъти вече спирам пред твоя блок и един път несе засекохме...[COLOR="Silver"]
Ами следващия път като идваш към нас :mobile: за да :cheers: аз ти загубих номера, като ми свиха телефона, но ти поне виждаш моя на секретарката пред блока
156 с номер СА1706 в Цариградски комплекс.Мисля,че е наша защото фаровете и бяха тип ГТА :) иии една 155(бордо мисля) **0845** със стикери на КАРБ (член на клуба)
Вчера с Абарт-а се разминахме в мисля кв. Крастава Поляна се води несъм сигурен
Тъмна 145-ца спряна точно след светофара на Коперник, сутринта към 8,15. Мисля че е форумна. Погледнах номера, ама кой да запомни :lol: 4250 или нещо подобно
Добре, сутринта отново я видях и го запомних 2540, миналия път само малко съм сменила местата на числата :oops: :crazy:
Добре де, хвани поне пийни едно сутрешно кафе с колегата, да спреш да се тормозиш, че постоянно го виждаш в района. ;)
Добре де, хвани поне пийни едно сутрешно кафе с колегата, да спреш да се тормозиш, че постоянно го виждаш в района. ;)
Само два пъти съм го виждала :-D
Все трябва отнякъде да се почне. ;)
Furious 155
31-03-2011, 11:12
Снощи се поздравихме с един колега с тъмна 156 на Лукойл-а преди Красна Поляна - да казва кой е :).
Днес карахме известно време един зад друг с една черна 166 - 2.0 ТС номер СА 2891 по К. Величков - посока ВМА (доста лъскава с единичен накрайник на ауспуха - 166 дали е от форума колегата) аз бях с черна ниска 164 с една детелинка с вплелтено в детелинката 4 на задния капак.:)
Днес карахме известно време един зад друг с една черна 166 - 2.0 ТС номер СА 2891 по К. Величков - посока ВМА (доста лъскава с единичен накрайник на ауспуха - 166 дали е от форума колегата) аз бях с черна ниска 164 с една детелинка с вплелтено в детелинката 4 на задния капак.:)
Да не си взел на Дани Q4-ката?
Да не си взел на Дани Q4-ката?
Да , до събота ще реша дали да я взема окончателно (купя)! Вчера вечерта я взех пробно :)
badmadafaka
31-03-2011, 15:54
Ти си alfista vero батко... :respect: Казваш нещо и го правиш... Евала! И к'во - КУ4-ката, кучка ли е или не е..? :)
Вчера с Абарт-а се разминахме в мисля кв. Крастава Поляна се води несъм сигуренНе съм бил аз, но странното е, че още един приятел ми се обади да ме пита аз ли съм минал през красна поляна... :shocking: Или си имам двойник, или някой ми кара колата без да знам :D
Черна 155 ца с емблема на задната колонка и клубен стикер към 13:30 на кръстовището на Ляпчев и Малинов... беше за направо, а аз за дясно, малко по-назад.
vaklinator
31-03-2011, 22:15
Черна 155 ца с емблема на задната колонка и клубен стикер към 13:30 на кръстовището на Ляпчев и Малинов... беше за направо, а аз за дясно, малко по-назад.
Прилча ми по описание на моята, ама не си спомням днес да съм се мотал по младост??!?
Настръхнах като я видях... Нямаше как да не извядя телефона и да я снимам просто! За втори път я виждам- първия на ЦЦС-а спряна, днес на Дойран(преди светофара с Гоце Делчев).
П.П: Пичове, дали има още собственици на Жулиета в БГ, вие как мислите ? Питам, защото не съм се ровил да търся...
Настръхнах като я видях... Нямаше как да не извядя телефона и да я снимам просто! За втори път я виждам- първия на ЦЦС-а спряна, днес на Дойран(преди светофара с Гоце Делчев).
П.П: Пичове, дали има още собственици на Жулиета в БГ, вие как мислите ? Питам, защото не съм се ровил да търся...
Тази същата миналата седмица я видях спряна на Дойран. Видях и още една червена с транзитни номера на Евлоги Георгиев.
:evil:
Да си признава кой е ?:):)
pinkmousy
01-04-2011, 17:44
Колега си прибираше детето в 164-ката на Гоце Делчев снощи в 18ч.
И колега със сива 156 ме изгледа странно докато излизах от паркинга 10 мин по-късно :)
А на паркинга на Технополис - Младост4 към 19ч си беше направо алфа сбирка :)
Вчера май видях mordohy на кооперативния пазар в Люлин.
Червена 33-ка 4х4 с КН регистрация ?
А на паркинга на Технополис - Младост4 към 19ч си беше направо алфа сбирка :)
Само дето една от италианските машини си е показала рогата и един от колегите не е успял да запали. НО след кратък размисъл от страна на алфонса :Yeeeehaaa:
Днес около 15.00ч. със синя 145-ца със стикер на задното стъкло си покарахме по Сребърна и Ч. връх
Днес около 15-16:00 часа Уникална винена 156 по К.Величков
RangeUser
02-04-2011, 21:17
И аз съм я засичал там, много яка !! :jumping:
И да не е офф, днес на паркинга на бтв сива 146ца и редовно една 155ца без задна броня :-P
Днес около 17:30 мина из Хиподрума една 155 бордо.Нямаше как да видя номера , защото се разхождах из парка, но успях да видя , че има стикер на задното стъкло.
Кой беше колегата с 159 SW който се пуска с тази бърза Хонда
error145
03-04-2011, 00:58
Днес се поздравихме с един колега на ул. Оборище. По спомен черна 155. Да си признава. :)
RangeUser
03-04-2011, 21:30
Днес около 17:30 черна 159 SW Ti на К.Величков, посока ВМА :hehehm:
Днес около 16 часа на входа на Плевен ме изпревари една сива, лъсната, 166-ца (с плевенски номер, разбира се).
D-I-V-A-K-A
03-04-2011, 22:16
Днес около 17:30 черна 159 SW Ti на К.Величков, посока ВМА :hehehm:
Тя е на собственика на Вентура и аз го видях днес ;)
infernus
03-04-2011, 22:33
Черна 145 на НДК петък вечер около 20:30-21:00, евала на колежката как ни даде път като заблудени пешеходци без пешеходна пътека. Пак Евала!
Я Боян [bounce] да си признае какво прави в моя квартал ... пък даже с общи познати се движи ...
Сребриста 156 същата като моята, само че 2.4JTD, карахме известно време един зад друг в Редута, като на парад :)
Червена 146 на Околовръстното и Симеоновско, малко след 9:30
стори ми се че има стикер на задния джам
номерът беше СА 6999 или 9666
RoMeO_156_GTA
05-04-2011, 14:25
Червената 146-ца на Цвети засечена вчера из ВТ
Цял ден гледам от прозореца една страхотна 156ца дето е спряла недалеч от Била Славия. Бързо да казва кой колега е с номер РК1985, че съм му хвърлила око на спойлера:big_love:
IcemaN92
05-04-2011, 15:25
Колегата Highvoltage с уникалната 2.5ца засечен вчера на К.Величков към 15:00 !:bounce8:
Сиво-синя 147-ца с клубни стикери с номер ВР 9121 ВС - всеки ден в Младост 1 около метрото.
В събота към 22:00 по бул. България карахме посока Бояна,една черна 147-ца с форумен стикер и табелка на номера на Екстрим сервиз даваше газ ама нещо все го настъпвах отзад хахах
detelazurno
05-04-2011, 17:54
156-цa, бордо със затъмнени прозорци и червен стикер пред градинката на Свети Седмочисленици някъде към 13:30, днес. Номера не го видях.
Да си признае кой е колегата - неделя 03.04. на бул. България сива 166 - 2,5 V6 , свирна ми за поздрав и аз му свирнах , бях с ГТВ-то.
nblagoev
05-04-2011, 19:23
156-цa, бордо със затъмнени прозорци и червен стикер пред градинката на Свети Седмочисленици някъде към 13:30, днес. Номера не го видях.
Моята е. :)
Сутринта покарахме със sapper по бул.България и се получи много яко.:rosso_spider:
Вчера преди обяд, черна 156 с пернишки номер 7707 или нещо подобно при Билла на България, в същото време на светофара беше червено ГТ и старата 156-ца на търтея :-)
Вчера преди обяд, черна 156 с пернишки номер 7707 или нещо подобно при Билла на България, в същото време на светофара беше червено ГТ и старата 156-ца на търтея :-)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57458
ludkanar
06-04-2011, 12:46
Мдааа туй съм бил аз,самоче нее много черна и несъм те видял тебе иначе щах да свирна.
Кюстендилска 155 с флагче на задна щора и клубна лепенка на номера, засякохме се за малко на Яворов - той отклони за Цариградско :)
Кюстендилска 155 с флагче на задна щора и клубна лепенка на номера, засякохме се за малко на Яворов - той отклони за Цариградско :)
"Soldier81"!
До Била Славия зелена 155 СМ6204...Като се връщах от маркиращия център на Житница минах покрай една 164 бордо спряла до гараж Земляне.Номера не запомних, но знам , че е форумска.
soldier81
06-04-2011, 17:24
Днес се поздравихме с един колега на ул. Оборище. По спомен черна 155. Да си признава. :)
Аз бях,ама на Черковна беше:roll2:
И 156цата на Морфей от Ситняково към Телевизионната кула към 16,30 някъде.
Аз бях,ама на Черковна беше:roll2:
И 156цата на Морфей от Ситняково към Телевизионната кула към 16,30 някъде.
Светнах ти няколко пъти преди да се престроиш за завоя :)
IcemaN92
06-04-2011, 21:23
Колегата Highvoltage отново засечен - днес към 12:00 да излиза от ул.Одрин на бул.Сливница
П.п.За пореден път се изумявам какъв звук вадят 6-цилиндровите алфи:noooo::Yeeeehaaa::naughty:
Днес на ул "Милин камък" в Лозенец засякох една легенда 155 сива на цвят с огромни подозрения, че принадлежи на "WhitePower"!!!
kaloiannnnn
07-04-2011, 12:19
Я да си признава кой беше колегата с счервената 156 на светофара на караулката за <--> К брод?
Ранобудниче
07-04-2011, 12:47
Я да си признава кой беше колегата с счервената 156 на светофара на караулката за <--> К брод?
Кога?
Преди малко на ъгъла на Шишман и Иван Вазов - хубава млада дама с червено ГТВ, само че на газ ;–)
kaloiannnnn
07-04-2011, 17:55
Кога?
14:00 и малко поздравихме се!
Ранобудниче
08-04-2011, 06:50
14:00 и малко поздравихме се!
Чудех се дали не съм била аз, но не. За последно ходих в тая посока в неделя, макар и приблизително във времето, за което говориш.
pinkmousy
08-04-2011, 10:08
155 бордо тази сутрин (към 9:30) ми даде път на пешеходната пътека на Гоце Делчев, за което благодаря :)
Вчера до Арена запад една сива 147 имаше сблъсък с синьо пунто.
WhitePower
08-04-2011, 13:50
Днес на ул "Милин камък" в Лозенец засякох една легенда 155 сива на цвят с огромни подозрения, че принадлежи на "WhitePower"!!!
той е ;)
RoMeO_156_GTA
08-04-2011, 13:59
Колегата Dimicha мина вчера покрай мен в Свищов, но докато му позная 155-цата и замина ... После я видях спряна на общежитията.
Доста Алфички видях из града - FoRiU , DIDO_7736 , Спортвагона с 20"ките , червена 164-ка , 156-ца с бяла лента и още други знайни и незнайни .
Ха Люси от Свищов да не е сложил 20-ките пак. Последно ги беше сложил на ГТВ-то :)
moonwhisper
08-04-2011, 16:53
Днес,пред стадион Раковски около 3 часа съзерцавах сребристa alfa с клубен стикер:smile:
badmadafaka
08-04-2011, 17:09
Вчера около 10 часа сутринта се разминах пред "Червило" с една черна 145-ца с бял форумен надпис на задното стъкло и БЕЗ регистрационен номер :new_Eyecrazy:
RoMeO_156_GTA
08-04-2011, 20:02
Ха Люси от Свищов да не е сложил 20-ките пак. Последно ги беше сложил на ГТВ-то :)
На Спортвагончето са явно пак :) Два дена нон-стоп го засичам по улиците , ще е абонат на бензиностанцията :butt:
Днес,пред стадион Раковски около 3 часа съзерцавах сребристa alfa с клубен стикер:smile:
Ако е била 155 съм бил аз :blush:
За кой град става дума ? Че по описанието ти трябва да съм аз но се съмнявам в града. :D
Днес по "Цар Борис 3" се разминахме ако не се лъжа с Цвети.
Вчера по обед синя 145-чка фейслифт при ТУ-София след хотел Витоша :) Имаше форумно стикерче на задния джам :afro:
la squadra azzurra
09-04-2011, 14:55
Тъмно синя/май/145-ца СА 0114 - вчера, към 17.00 ч. на "Г.М.Димитров"...
Абеееее в блока, в който живея в Пловдив спира една бежева 146-та редовно. Номерата не ги помня, но ми стана интересно да не е форума. Явно собственика живее в същия блок:duel:
mihail_mladenov
09-04-2011, 19:43
Преди 15 мин на паркинга на Билла Враца беше спряла зелена 146-ца фейслифт с номер СА 2678 КТ
Днес, към 17:30 на Попа видях уникално черно класическо Спайдърче и... седалката ми подгизна. :)
Вчера (вече) на 09.04 две сребристи 147-ци една след друга на Автомивката на ОМВ на бул. България, даже бях зад едната :)
Veni-6ou
10-04-2011, 13:19
Вчера (вече) на 09.04 две сребристи 147-ци една след друга на Автомивката на ОМВ на бул. България, даже бях зад едната :)
:bath:
Аз бях при прахосмукачката и подсушавах !!!
Ако става въпрос за към 18 ч.
:bath:
Аз бях при прахосмукачката и подсушавах !!!
Ако става въпрос за към 18 ч.
Мда, първата подсушаваше. за 18:00 става въпрос :)
Veni-6ou
10-04-2011, 14:34
:lupe:
Вече и мен ме изловиха !!!
Вчера около 17.00ч. на светофара на МакДоналдс до НДК се наредихме в трите платна една до друга-сиво ГТ-черна 159 и моя милост!Красота!:)
Почти от Варна до Стара Загора карахме с една 166-ца заедно номера беше СТ 3676 или 7636 едно от 2-те.По пътя видях и една бяла 156-ца с затъмнени стопове даже го поздравих като бях за малко зад него :D.За 166-цата не съм сигурен дали е от форума но за 156-цата съм сигурен.Спогледахме се палаво :D
А и също докато бях в Варна баща ми е бил до Практикер на паркинга и един от колегите го е поздравил да казва кой е :D
Ей сегичка като дойдох на работа се насладих на едно много красиво черно ГТВ 2.0 JTS спряло на паркинга на малкото НДк пред БТВ.:Yeeeehaaa:
Вчера вечерта на сбирката на OMW Бояна бургаска сива 166 с Zenge пакет
Satanism
10-04-2011, 19:07
Вчера вечерта на сбирката на OMW Бояна бургаска сива 166 с Zenge пакет
с куйо?!?!
с куйо?!?!
С пакета на Ermenegildo Zegna, как може да не го знаеш:BIGsmile::BIGsmile::BIGsmile:
Satanism
10-04-2011, 19:12
Простете... rofl :D
Вчера срещу паркинга на НДК сребриста 156 с бяли големи ОЗ-ки, днес пак я видях но не не помня къде...мисля че колата е 2.5 и се продава в мобиле.:unsure:
Вчера срещу паркинга на НДК сребриста 156 с бяли големи ОЗ-ки, днес пак я видях но не не помня къде...мисля че колата е 2.5 и се продава в мобиле.:unsure:
Може би това.....
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=52899
Да си признае кой колега днес пред Skye City в Гео Милев правеше снимки на старата си легенда, черна 155-ца
Да си признае кой колега днес пред Skye City в Гео Милев правеше снимки на старата си легенда, черна 155-ца
Ники Flame живее там ,може той да е бил.;-)
Днес около 13.30 Вальо бодро крачеше и развяваше коси на кошарите.
Към 17.00 се разминах с вагона на Пинко на семинария, но не видях той ли караше.
И двамата не видЕха репатракУ :sleep:
Аз бях:photo:
Днес към 19:30 на семинарията се разминах с червена 147-ца със стикери на Екстрийм по номерата (чакаше за ляв завой към семинарията).
Май днес спрях до тази същата кола на АТМ Център....гумите и май са йокохама доста изтъркани.
Днес, точно зад централна гара, към 13:30 един колегист с 155, много лъсната,червена, с светли джанти спици.Голяма красавица ! И после в 17:00 в лозенец - черна 156 SW , с четирилистна детелина отпред на калниците. Да си признават !!!
detelazurno
12-04-2011, 09:16
Тая сутрин яко улов.... Първо ogi100 на кръстовището на Вардар и Тодор Александров. После в Света Троица, в уличката срещи трето сива 145-ца с клубен стикер. Малко по-късно на Тодор Александров, тончно на гърба на механотехникума сива 156-ца с голямата пейка, имаше и предно спойлерче, а и сърцето на емблемата беше custom made. Не се и опитах да запомня номера, но ми се струва, че съм я мяркал на снимки из форума. Тааа, всико това в промеждутака от 8:20-8:50 :firstprize:
Вече 2 сутрини под ред на кръстовището на Хладилника виждам една синя 146-ца със спойлер и отзад червена лепенка. Мисля, че номера беше СО, може и за цифрите да се сетя, може би 6441 :unsure:. Да си признава кой работи наблизо :waving:
mihail_mladenov
12-04-2011, 11:02
В неделя вечерта към 19:50 до тролейбусната спирка на площад Суми видях J_I_V_K_O с Лексуса и след това зави към тях. А и доста бързо ускорява тази машина.
Днес около 13:10-20 беше засечен Buxalkata в преката срещу печатницата на бул.Хан Кубрат
Buxalkata
12-04-2011, 21:24
Днес около 13:10-20 беше засечен Buxalkata в преката срещу печатницата на бул.Хан Кубрат
дам дам ... :whistle:
Днес към 19.00 часа на ул.Монтевидео в Овча Купел "Пуснах" Satanism да направи ляв завои ... тои дали ме позна ?
Satanism
12-04-2011, 23:19
Днес към 19.00 часа на ул.Монтевидео в Овча Купел "Пуснах" Satanism да направи ляв завои ... тои дали ме позна ?
Познах те, ама в последствие...мерси :)
E не може да не пуснеме хубавицата да мине :Р
RangeUser
13-04-2011, 11:59
В 8:30 BatVas бореше трафика на К.Величков по линията :tank: