View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
......По-късно по магистралата страхотна синя Жулиета (от тези, със задно :) )
Това е бил Пешката - pe6kata212
Вчера около 20.30 колегата "136" със 159ТИ, колата е УНИКАЛНА на живо, свалих да му дам от единя прозорец флайер-че за фест-а и човека се представи, обаче аз от красотата на 59-ката забравих да се предсравя ... колата определено изпъква в задръстване на фона на прашните е-класи,пасатчета, хиксове и масата МПС-та !!!
В понеделник тази седмица към 10-10.20ч.....Суска се беше разплул в тъмносиня 156-ца и прекоси бул. България, движейки се по бул. Г. Делчев посока южният парк....:haha::spell:
Mury, засечен да си купува биричка във Фантастикото на красно село :D
Видях днес една алфа 156 по Хр. Колумб/Ал. Малинов.
Отличителни белези - жълти фарове ... вероятно ксенон 3000к. Не харесвам жълти фарове но това изглеждаше добре.
И все пак не можах да разгледам добре, защото щях да се разбия в един, който беше дал десен мигач но за сметка на това рязко смени една лента в ЛЯВО. :tequilla:
Видях днес една алфа 156 по Хр. Колумб/Ал. Малинов.
Отличителни белези - жълти фарове ... вероятно ксенон 3000к. Не харесвам жълти фарове но това изглеждаше добре.
И все пак не можах да разгледам добре, защото щях да се разбия в един, който беше дал десен мигач но за сметка на това рязко смени една лента в ЛЯВО. :tequilla:
И аз я видях там! Сребриста с "пейка", нали? Значи по едно и също време сме се движили. Да не би да беше с една тъмно сива 146-ца?
И аз я видях там! Сребриста с "пейка", нали? Значи по едно и също време сме се движили. Да не би да беше с една тъмно сива 146-ца?
Сребриста с жълти фарове, но не знам дали имаше "пейка" , защото я видях само за момент в огледалата.
Аз съм също със сребриста 156, без емблема отпред.
Вчера около 14:00 на булевард Рожен ако не се лъжа видях Купето на колегата nastybg (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=471).
Поздравления за поставеният Флаяр! :bg:
Днес, около 9:20ч на Първа БГ Армия (пред Кобра) мернах уникалния оранжев 156 Спорт Вагон .
Сутринта в Изток,Васил Цанев с уникалната му Брера Италия Индепендънт :wow::wow::wow::wow::wow:после се чухме и по телефона де..................:bg::bg::bg:
Вчера около 14:00 на булевард Рожен ако не се лъжа видях Купето на колегата nastybg (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=471).
Поздравления за поставеният Флаяр! :bg:
Да аз съм бил, да не си се движел "под прикритие", все пак не бих пропуснал ярко червената Жужи :P
Днес, около 9:20ч на Първа БГ Армия (пред Кобра) мернах уникалния оранжев 156 Спорт Вагон .
Тая кола от месец я гледам редовно пред 102-ри блок в Надежда 1 ... в последстви разбрах, че собственика живее до апартамента на мои роднини в същия блок !
Днес сутринта към 9 и 15 тъмно сива 159sw мина покрай мен докато разпаркирах,после карах зад нея от Стрелбище до СУ.
Да аз съм бил, да не си се движел "под прикритие", все пак не бих пропуснал ярко червената Жужи :P
С Жулиета бях .... но мисля че се беше концентрал докато летеше в насрещното :go: и прелетя покрай мен (на светофара до OMW)!
soldier81
20-09-2012, 10:17
Преди малко по "Тинтява" карах зад тъмно ГТ със стикери на Италфест на задното стъкло и един форумен.
После колегата ми махна да го изпреваря.
Бях с мотора,който зави по Русаля.:cheers:
Занемарена 155 с много форумни стикери в Дианабад?
soldier81
20-09-2012, 10:50
Занемарена 155 с много форумни стикери в Дианабад?
Моята е.
Не е занемарена,само така изглежда.
Моята е.
Извинения..на некарана поне от месец ми се видя.
+ вчера жечерта жълт Спайдър в Лозенец?
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:18 ----------
Моята е.
Извинения..на некарана поне от месец ми се видя.
+ вчера вечерта жълт Спайдър в Лозенец?
Tweety забелязан вчера в Младост 3.
dimitar_vd62
21-09-2012, 19:08
Баси кви клюкари сте софиянци.
Наблюдателни сме бе този :upsidedwnsmiley:
ако сам знаел колега да сам спрял да се запознаем.
Тая кола от месец я гледам редовно пред 102-ри блок в Надежда 1 ... в последстви разбрах, че собственика живее до апартамента на мои роднини в същия блок !
колега като идваш кам надежда при твоите роднини обадисе :cheers:
slik4eto
22-09-2012, 21:13
Момчета да ви разкажа днес ми се случи нещо странно.Отивам в едно село и както си карам аз гледам яко алфиии ма нема ми повервате една след друга викам спим ли кво стаа са ?Ама съм почти сигурен , че беше истинско алфа след афла
Момчета да ви разкажа днес ми се случи нещо странно.Отивам в едно село и както си карам аз гледам яко алфиии ма нема ми повервате една след друга викам спим ли кво стаа са ?Ама съм почти сигурен , че беше истинско алфа след афла
Мно'у Алфи, викаш... http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73279
;-)
Днес на Тракия след отбивката за Ихтиман в посока София беше станала катастрофа (в последствие разбрах, че Гугутката е пострадал, видях две коли супер смачкани и един труп да лежи до платното...абе ужас).Та в задръстването карахме рамо до рамо с прекрасна тъмночервена 159 JTDm, ама регистрация не видях...
Alexanderbb
24-09-2012, 19:42
Днес на Тракия след отбивката за Ихтиман в посока София беше станала катастрофа (в последствие разбрах, че Гугутката е пострадал, видях две коли супер смачкани и един труп да лежи до платното...абе ужас).Та в задръстването карахме рамо до рамо с прекрасна тъмночервена 159 JTDm, ама регистрация не видях...
Поправка, Гугутката пътувал в джип каран от някой мислещ се за богопомазан, който убил невинен човек.
Lei-chery
26-09-2012, 22:33
Кой беше колегата с номер 31/мисля/ от Италфеста, който днес към 20.00ч. мина покрай 8-ма поликлиника в Надежда...даде на заден да ми огледа колата и после продължи...? ;)
Червено ГТВ на Фантастикото на Кр.Село? Маце се качи и с потракващ вариатор се отнесе посока Борис...:pizza:
:)))..:static:
Lei-chery
27-09-2012, 06:39
Мани...не можеш да се скриеш...и някое чуждо гадже да повозиш, без да те гепят...;)
Мани...не можеш да се скриеш...и някое чуждо гадже да повозиш, без да те гепят...;)
Така си е :innocent:
ГТВ на Евлоги Георгиев Фейслифт с голямото крило:crazy: И едно едро момче го караше....мисля беше с екстремски табели:naughty: + Зелена 166 на България 2.4жтд И двете днес преди има ншма един час:clap2:
Аз бех дегизиран с една 124-ка:lol:
днес към 9:55 ч, при Билла в Левски В - 156-ца с номер от феста "37" (може и да е било нещо подобно -мернах го за 1-2секунди)
Вчера към 11 сутринта червено ГТВ леко смачкано отпред в дясно, с червен стикер на задното стъкло ... Бях със 147-цата !
badmadafaka
29-09-2012, 13:34
ГТВ на Евлоги Георгиев Фейслифт с голямото крило:crazy: И едно едро момче го караше....мисля беше с екстремски табели:naughty:
Ако е цвят "Бордо" може би е бил minkata (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=12297)...
Вчера към 11 сутринта червено ГТВ леко смачкано отпред в дясно, с червен стикер на задното стъкло ... Бях със 147-цата !Всъщност е вляво, ама не съм я виждал тая кола и не знам на кой е.:drinking:
Всъщност е вляво, ама не съм я виждал тая кола и не знам на кой е.:drinking:
.....:roll:...да не е пострадала принцеската???:big_wink:
п.п...много добре знаеш на коя кола на стъклото с червено пише "спортно сърце"...:drinking:
Ако е цвят "Бордо" може би е бил minkata (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=12297)...
Бордо и надписа т.спарк не беше къде трябва :shocking:
badmadafaka
30-09-2012, 08:15
...
Подозирам, че има много цска-ри с гт-та ...
Днес на мача на ъгъла с бул. овча купел, имаше 2, едното беше КН .
Едното беше сиво като моето, а другото светло синьо със стикер на вентура ...
Спрели един до друг гадовете ... а аз мойто го оставих на любляна да го мият ... :D
RoMeO_156_GTA
01-10-2012, 15:38
Един мой агент засякал тук в региона светло зеленикава 147 със СО номер и с някакво готино задно спойлерче . Да си признава кой е и да покаже снимка на задницата :)
Тази сутрин около 8 на Цариградско, посока Орлов мост, една тъмно синя 166-ца с клубни стикерчета на номерата. Караше я жена.
Около 9:30 в младост, по Сахаров и после по Йерусалим, черна 159-ка, 2.4 с лепенки на Милано Моторс на номерата.
:Tease:
Мен пък днес ме видя Цецо на Цариградско :D
Благодаря на колегата с черната 155-ца Silverstone,че ми направи място да се прибера на светофара на Домко в Люлин :notworthy:
Номера не запомних само видях,че започваше със "СО"
Преди 5 мин. На Мадрид видях мъжка путка в сива 147, ако влиза тук ще се разпознае
Преди 5 мин. На Мадрид видях мъжка путка в сива 147, ако влиза тук ще се разпознае
:shock:
:shock:
По пол мязаше на мъжки пол, но по държание - на путка и то не в добрия смисъл, пак му се играеше, само дето не му стискаше да играе :static:...
По пол мязаше на мъжки пол, но по държание - на путка и то не в добрия смисъл, пак му се играеше, само дето не му стискаше да играе :static:...
Стига си плашил хората ;)
Стига си плашил хората ;)
Никого не съм плашил, а и Лигльопутьото се ската и си продължи по пътя към Путколандия ...
D-I-V-A-K-A
07-10-2012, 00:51
Никого не съм плашил, а и Лигльопутьото се ската и си продължи по пътя към Путколандия ...
Ебати, някой май ти се е издурвил без да предполага, че ще му отвърнеш :lol_sign:
Highvoltage и pacho_kardana на светофара преди тунела на Люлин посока центъра.
Нещо май се бъзнаха,защото изфучаха сериозно напред. Присветнах не знам дали ме видяхте.
Аз бях зад вас (ама само на светофара :D )
Highvoltage и pacho_kardana на светофара преди тунела на Люлин посока центъра.
Нещо май се бъзнаха,защото изфучаха сериозно напред. Присветнах не знам дали ме видяхте.
Аз бях зад вас (ама само на светофара :D )
И кой беше по-бРъзия ? :drive:
speеdddddd
10-10-2012, 22:36
Вчера вечерта detelazurno се изниза от люлинският тунел и отпраши посока "дивака" :mrgreen:
RoMeO_156_GTA
15-10-2012, 19:28
Петък вечерта колегата "Angelovi69" премина бързо покрай съда :-P
angelovi69
15-10-2012, 20:58
Мда, разконспириран съм! В събота обаче се видяхме на паркинга пред Лидъл с rumanqska
Днес засекох един колега с златиста Brava с добра музика :D мяркал съм го някъде по форума аз бях със 145-цата зад теб.
benji_gb
17-10-2012, 18:59
Днес червена Жулиета ТХ 2400... на центъра в Добрич. Коя е колежката с това бижу?
speеdddddd
17-10-2012, 22:31
Одеве към 5 часа "алфредо" беше изложил "черната" срещу "Оринджа" в люлин...:choice:
Одеве към 5 часа "алфредо" беше изложил "черната" срещу "Оринджа" в люлин...:choice:
Той е редовен там :yes:
Сутринта flame изловен на светофара на шипченски проход и лидице :lupe:
На обяд в пазарджик засякох една много наточена златиста 145-ца, с надпис alfisti.bg. Кой ли е колегата?
Той е редовен там :yes:
Да беше спрял да се видим - да пием по бира :)
RoMeO_156_GTA
23-10-2012, 16:55
Сив ловешки изпънат Спортвагон 156 доста често засичам покрай общежитията на университета .
tokata_pz_flex
23-10-2012, 17:34
На обяд в пазарджик засякох една много наточена златиста 145-ца, с надпис alfisti.bg. Кой ли е колегата?
Моята кола е това ... ама не съм я карал аз :)
Днес се засякохме с acko88 на околовръстното.
Сутринта flame изловен на светофара на шипченски проход и лидице :lupe:
Другия път свиркай кат ме видиш:whistle:
Кой колега се вмъкна след мен сутринта да си получи документите в общ.Слатина, със суитчър на Алфа Ромео? :coolio:
В Пловдив на кръстовището ул.Полковник Бонев и ул Белград вече 20 дни виждам червена 156-ца не мърда , само прах трупа - "Направо ми се къса сърцето" Ако може да помогнем някак :)
Днес(май беше към 13.30-14.00ч) на Владимир Вазов(при Биллата) мернах т.червена 146-ца с ВТ регистрация, спортно окачване и яки джанти.
много ми заприлича на тази:
Рожен и Някъде в Тасос :-)
А може и да се бъркам??
Ако някой знае колега с тъмно синя Алфа 145 със Сливенска регистрация, подвизаваща се в София (днес беше на паркинга на кино Арена) нека каже ника му или ако той прочете това да свирка.
П.С. Бележката на прозореца му беше от мен !
ecotronic
27-10-2012, 19:58
Днес от паркинга пред Била в Дружба 2 потегли 166-ца светло-сив металик ...8846... и кара известно време пред мен.
Някой да си признае?
soldier81
28-10-2012, 19:07
Днес в комплекс "БелВали",колежка с тъмно червена 156ца,2085 мисля че беше номера.
Аз карах след нея с един Ленд Крузер.
Днес в комплекс "БелВали",колежка с тъмно червена 156ца,2085 мисля че беше номера.
Това е Гери.
Аз съм била да.:waving:
RUNNING WILD
29-10-2012, 20:41
днес се връщах от Самоков и на моста на щъркела срещу мен една тъмносиня 164 ми присветна с фарове за полиция тъкмо навреме беше с регистрация СО на там не го видях от дъжда,благодарско.
Васил Петров - днес в Младост 3 около 22 часа зави от Общината към Кауфланд.
lordliness
29-10-2012, 22:27
Днес видях алфа със смачкан покрив от паднала мазилка, вероятно от дъжда. :(
Поздрави на колегата с 156 -цата който ме пропусна на околовръстното днес!
IcemaN92
10-11-2012, 17:12
С колегата 136 с красивата червена 156ца се разминахме сутринта към 09:30 на Подбалканския път между Елин Пелин и Горна Малина,но докато реагирам да го поздравя беше късно!
Satanism
10-11-2012, 17:24
С колегата 136 с красивата червена 156ца се разминахме сутринта към 09:30 на Подбалканския път между Елин Пелин и Горна Малина,но докато реагирам да го поздравя беше късно!
Колегата 136 вече кара красива, червена 159ка, а 156-цата вече не е негова... :)
Днес на семинарията исках да пусна Odisey да завие пред мен, но много късно реагира.
Furious 155
11-11-2012, 23:07
Тази вечер Muroman в Младост 2 - поздравихме се 8-)
Черна 147-ца с номер ВР1606ВС....или нещо от сорта на паркинга на Джъмбо на Ботевградско.....бая Алфи спират там.
goshkata
12-11-2012, 20:32
Черна 147-ца с номер ВР1606ВС....или нещо от сорта на паркинга на Джъмбо на Ботевградско.....бая Алфи спират там.
През повечето време бях в кафето! Явно сме се разминали някакси...
През повечето време бях в кафето! Явно сме се разминали някакси...
......ъпсурТ...и аз там покиснах доста,висок с гола глава......
pinkmousy
13-11-2012, 11:42
Колегата с хубавката 166-ца, който я оставя така смело на ъгъла на Дойран и Лерин - от време на време наминават там едни паяци...
Днес по обяд синя 155-ца с регистрация ОВ, излизаше от паркинга на Макдоналдс - Цариградско.(Кои е хапвал джънк фууд :calc: )
goshkata
13-11-2012, 22:12
......ъпсурТ...и аз там покиснах доста,висок с гола глава......
Сетих се! Бях на съседната маса - нисък с гола глава!
Сетих се! Бях на съседната маса - нисък с гола глава!
....мисля,че и аз се сещам....бе живи и здрави,колата ти я бива,огледане я обстойно. ;)
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Днес по Околовръстното карах дълго зад светлосива 156SW 2,4 с лепенки Лисан на номерата.....
Днес май видях Flame на Шипченски пред пъвро районно аз бях със сивата 145 в насрещното.
Колегата дето спускаше бул България вчера към 19:30 с червена пловдивска 145 ФЛ и екстремистки номера да си регулира десния фар, че свети на гаргите в небето и в очите на околните.
Днес май видях Flame на Шипченски пред пъвро районно аз бях със сивата 145 в насрещното.
Аз минавах по Шипченски,но вечерта беше,сутринта бях без кола:Suicide:
dimitar_vd62
16-11-2012, 18:56
Да изклюкарствам и аз варненци - синьо GTV се разминахме няколко пъти по пътя за Побитите камъни:shutup:, а колегата със сребристата нафта 166 на булеварда пред Технополис да си сложи нови ламби отзаде че тея не светят и да я кара както требе щот замалко да помисля че ще отвори вратата и ще слиза.:pfbbt:
Furious 155
16-11-2012, 23:55
Днес в задръстването на сточна гара около 12:30, беше забелязан fnt, да управлява черната 159 SW. ;) Аз бях инкогнито с един Орел!
Евалата "дивак",много арна 56-ца :)
speеdddddd
17-11-2012, 21:06
Червена 159-ка СА 8986 или нещо такова с екстреме на номера ,днес към 17 часа на житница ....
Мерси за предимството което ми даде от пряката преди борис ... :flirt:
D-I-V-A-K-A
17-11-2012, 22:05
Евалата "дивак",много арна 56-ца :)
Мерси бате! И твоята както винаги е заслепяващо блестяща ;)
Днес в задръстването на сточна гара около 12:30, беше забелязан fnt, да управлява черната 159 SW. ;) Аз бях инкогнито с един Орел!
Ако беше с Алфата щях и аз да те видя :busted_cop: Свиркай друг път.
mihail_mladenov
21-11-2012, 07:03
Вчера към 14:30 на Богров засечена форумна сива 147-ца фейс. После някъде между 16:50 и 17:00 след моста Чавдар в София червена форумна 147-ца с номер СА 1470 или някакъв подобен бе номера, но не можах да го вида хубаво, че пътувах с градския транспорт към университета.
Кой беше специалиста с черна '159' СА0078ТМ или нещо такова, преди 30-40мин. на 'Константин Величков'?
Преди двореца на децата изпреварва трамвая отляво, т.е. през насрещното, после всички пред него завиват наляво към тунела на Люлин, а той от трамвайните линии продължава направо и всичкото това след като аз едва ускорих до 70км/ч да го видя кой е, ама той направо изчезваше - със сигурност НАД 100км/ч в 17ч. на столичен булевард :!:
ЕВАЛА :!: :!: :!:
lordliness
23-11-2012, 19:50
Аз видях някой, който в 5 часа сутринта се въртеше на паркинга между Лидъл и Била и накрая май се блъсна в бордюра.Алфа 156.
Кой беше специалиста с черна '159' СА0078ТМ или нещо такова, преди 30-40мин. на 'Константин Величков'?
Преди двореца на децата изпреварва трамвая отляво, т.е. през насрещното, после всички пред него завиват наляво към тунела на Люлин, а той от трамвайните линии продължава направо и всичкото това след като аз едва ускорих до 70км/ч да го видя кой е, ама той направо изчезваше - със сигурност НАД 100км/ч в 17ч. на столичен булевард :!:
ЕВАЛА :!: :!: :!:
Истински рацер :go:
digitalundgrd
26-11-2012, 00:33
Я да видим дали ще си каже кой беше колегата със сивата 147-ца дизел 16в, който реши да се състезава :roll2:, докато се возкахме :drive: с Чистача по светофарите преди няколко часа (25.11) около 22ч на правата след сточна гара :)
IcemaN92
26-11-2012, 22:39
Колегата Muroman засечен на паркинга на Кауфланд Хаджи Димитър към 20:30
Днес червена 156 с Велико Търновска регистрация и почти изкъртена лява лайсна пробвахме новата естакада на телевизионната кула
Сутринта на бул.България към 9:00 червена 156-да 2,4 печка Cadamuro design.....много арна.......
Сутринта на бул.България към 9:00 червена 156-да 2,4 печка Cadamuro design.....много арна.......
Бившата на Мишо :Tease::Tease:
Бившата на Мишо :Tease::Tease:
...и аз така си помислих,че е бившата на Мишо-136....ама ги немаше релсите на покриво.....той нали беше слагал.:Tease:
Иначе Кадата е супер......браво!!!!
Satanism
29-11-2012, 15:21
...и аз така си помислих,че е бившата на Мишо-136....ама ги немаше релсите на покриво.....той нали беше слагал.:Tease:
Иначе Кадата е супер......браво!!!!
Релсите са в "продава" ;)
Иначе аз неговата я засичам често там, човека май работи в една от сградите около ОМВ-то
Да благодаря на колегата със 156 бордо и ксенонови фарове, който ме пусна да се включа в колоната на Румънското посолство!
Номера не го видях добре, но беше нещо от сорта на СО 1247 :)
tokata_pz_flex
30-11-2012, 10:37
С6240ХС - Punto GT с номер от феста :) Спрял е на входа на фитнеса ми :cheers: ако е със смартфон и прочете това , да се качи до горе за кафе :)
Релсите са в "продава" ;)
Иначе аз неговата я засичам често там, човека май работи в една от сградите около ОМВ-то
A ти някъде в района ли си?
thecleaner
01-12-2012, 00:07
Одеве към 20,30 часа колега с 166ца дизел, реши че ще ме прескача на тунела на Подуене. До Ст. Гара, разбра колко много се е объркал, и зе да вика ма тя моята много тежка хаха :)
IcemaN92
01-12-2012, 00:44
Преди няколко часа на Владимир Вазов 147-ца дизел фейслифт и 159-ка комби раздаваха газ стабилно от Билата до КФС при Баумакс и после спряха на КФС-то при гонкаджийте.Номера на 159ката беше 8877,а на 147цата не го запомних.Евала,колеги страшни са ви колите:big_bow_down:.И аз спрях на КФС,но ми беше неудобно да дойда при вас.:blush:
П.С. Аз бях със зелената Дедра,която спря до вас на последния светофар и ви загледах!
П.С.2 Другия път трябва да се съберем с италианските автомобили заедно,че бяхме малцинство!:rockon:
thecleaner
01-12-2012, 00:55
Преди няколко часа на Владимир Вазов 147-ца дизел фейслифт и 159-ка комби раздаваха газ стабилно от Билата до КФС при Баумакс и после спряха на КФС-то при гонкаджийте.Номера на 159ката беше 8877,а на 147цата не го запомних.Евала,колеги страшни са ви колите:big_bow_down:.И аз спрях на КФС,но ми беше неудобно да дойда при вас.:blush:
П.С. Аз бях със зелената Дедра,която спря до вас на последния светофар и ви загледах!
П.С.2 Другия път трябва да се съберем с италианските автомобили заедно,че бяхме малцинство!:rockon:
Васил и Иван спреляците са тва ;)
Satanism
01-12-2012, 08:26
A ти някъде в района ли си?
Бъкстон-Павлово
Това бяхме аз и Иван ;) Другия път се обади не се срамувай :) И 147-цата е ГТА пакет не е фейслифт ;)
---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:34 ----------
Васил и Иван спреляците са тва ;)
Излизай да припадаш спрел :afro:
Бъкстон-Павлово
....е значи си в района....значи сме комшии.:)
IcemaN92
02-12-2012, 00:06
Това бяхме аз и Иван ;) Другия път се обади не се срамувай :) И 147-цата е ГТА пакет не е фейслифт ;)
Да моя грешка беше със задна ГТА броня опред не видях,защото се загледах в джантите (оригиналните ГТА) кат спрях на светофара до теб :D
П.С.Винаги съм искал да огледам 159ка от близо :in_love:
П.С.2 Аз съм момчето дето идва за двигателя от на Еньо дедрата,който не запали когато и ти беше.След което го взех и вече е на Делтата ми :drive:
---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:34 ----------
Излизай да припадаш спрел :afro:
а аз да идвам ли да припаднеш и ти:spoko::evilsmiley:
thecleaner
02-12-2012, 00:43
а аз да идвам ли да припаднеш и ти:spoko::evilsmiley:
Буахахаха, он си е припаднал заводски мани го... ШШШШШШШ ауе напрао на ФейсЛифта ги правиш евала :hehe:
Буахахаха, он си е припаднал заводски мани го... ШШШШШШШ ауе напрао на ФейсЛифта ги правиш евала :hehe:
ти си мълчи ! абе я кажи онзи ден как припадна и ти
спреляк!:hehe:
ecotronic
02-12-2012, 18:10
Днес на магистрала "Хемус" по посока София малко след тунела на Правец задминах красива 159 - ка цвят бордо. Аз бях със светло сивата ми 166-ца. Свирнах за поздрав и колегата май ми присветна. Някой ?
ФЕРАРИСТ
02-12-2012, 23:10
Неска към 3 без нещо по Цариградско към Орлов мост в червена печка 156 се возеше приятно къдрава кака, която вероятно се е зачудила защо некъв Смарт и се е разсветкал преди да завие към румънското посолство надолу по локалното.....
:))))
digitalundgrd
02-12-2012, 23:44
nastybg, мина покрай БНБ, и зави по Алабин, и продължи надолу по Стамболийски :)
Неска към 3 без нещо по Цариградско към Орлов мост в червена печка 156 се возеше приятно къдрава кака, която вероятно се е зачудила защо некъв Смарт и се е разсветкал преди да завие към румънското посолство надолу по локалното.....
:))))
Сигурно е Горица :popesmiley::popesmiley::popesmiley:
ФЕРАРИСТ
03-12-2012, 08:09
Сигурно, сигурно.......
Днес в Плвен 156 в два сиви цвята, лепенки, Голям спойлер и изцяло затъмнени (предни и задни) стъкла?
ludkanar
03-12-2012, 22:42
Днес по Струмската магистрала при диканя колега със 155 софийска мигнах му с аварийните докато се изнасях по баира...иии 145 тд благоевградска си карахме почти заедно...?
Днес в Плвен 156 в два сиви цвята, лепенки, Голям спойлер и изцяло затъмнени (предни и задни) стъкла?
Това е Тошко. :)
Червена 159 на Дондуков и
Левски към ...17 ч. ?
soldier81
05-12-2012, 13:15
Ваклинатора преди час на Румънското посолство.
Чакахме заедно на светофара,после ме пусна да изляза пред него на Цариградско.:cheers:
Бях с шарената Астра.
Към 12,30 светло синя 147-ца русенска, с номер от Италфеста на Паметника Левски и после по бул.В.Левски в София.
HACCP преди малко го засякох на Сливница преди моста на Захарната фабрика.
Свирнах с клаксона не знам дали колегата ме отрази :)
HACCP преди малко го засякох на Сливница преди моста на Захарната фабрика.
Свирнах с клаксона не знам дали колегата ме отрази :)
Колега ... чух клаксона но зад мен имаше една 166 и помислих че тои свири:busted_cop:! Но явно не!
Поздрави!
Ранобудниче
12-12-2012, 16:45
Сигурно, сигурно.......
Можеш да си съвсем сигурен :)
Но е нямала никакви чуденки, опасявам се - по всяка вероятност смартът е убягнал от полезрението й :oops:
Днес сутринта по околовръстното около 9 без кусуср черна 159-ка РК.....и на паркинга на Джъмбото на Ботевгрдско две 156-ци една до друга залепени.......
Онзиден вечерта в задръстването на Ситняково пред мол Сердика тъмно ГТВ, мисля че същото пак по тва време снощи на Черковна и карах зад него после и по Цариградко доста време, имаше лепенка рибка на задния капак, номер 6777 или нещо такова беше.
А вчера някой беше паркирал сива 166-ца на моя паркинг до линейките на Сливница, номер ...444, нещо с четворки.
Поздрави на колегата с 156 спорт вагона (2.4 JTD) който се засякохме в Пазарджик!
п.п. колега не ти ли правят проблеми за затъмнените предни стъкла?
вчеракъм 14:45ч Spellmaste забелязан в Младост 1 до метростанцията пред Аладин.
Офтопик - точно с паленето през зимата и двете ми италиански коли не са имали проблем.
Така че brazen може да си промени подписа на - Когато имате италианска кола, купете си акумулатор и не пишете глупости.
Stoyan Georgiev
17-12-2012, 13:25
Офтопик - точно с паленето през зимата и двете ми италиански коли не са имали проблем.
Така че brazen може да си промени подписа на - Когато имате италианска кола, купете си акумулатор и не пишете глупости.
абсолютно
Аз също нямам проблеми с паленето на двете ми италиански коли през зимата :)
вчеракъм 14:45ч Spellmaste забелязан в Младост 1 до метростанцията пред Аладин.
Не са виновни колите... 2 та дизела от подписа още не са ме изоставяли и в най-студените дни (палеха и под -25 миналите зими).
Но гледам да не сипвам боклуци в резервоара, да са заредени акумулаторите и да не остават без палене повече от няколко дена.
Сиво монтанско пунто с форумна лепенка на бул.България?
Moment4life
18-12-2012, 01:25
Или пък да си пише каквото си иска в подписа?
Събота - на паркинка на Джъмбо в Люлин - черна 147 фейслифт с много детелини !
Пичове, има си модератори - те решават дали написаното в подписа ми е рекламно, дискриминационно, убидно и т.н.(демек да нарушава правилата на форума) и дали пиша "ГЛУПОСТИ".
Ае стига спам в тая тема!
Stoyan Georgiev
18-12-2012, 10:26
обидно :D
Не може!!! Тук се въвежда ценз за писане и като цяло тия дето само си карат колите за кеф нямат никакво право да пишат каквото и да било! :neko:
Не се хаби, адаш!
Все ще има по някой, който да създава колорит с :dyrvo_v_kenefa: по форума. На мене и двете ми италиански коли, а и предишната си палят перфектно. На крива ракета и космоса и е крив:tooth:
По изключение съм съгласен с теорията на "босфорския пилафчия": дайте воля на раята! Нали само си говорят!?
Та и тука. Нека си пишат!
Тамън да им погледаме сеира и да знаем кой какъв е:haha:
Като ще е спам да е спам ... да си пише, ама някой ще вземе да му повярва.
А на колите нищо им няма, голфа на комшията като не запали миналата зима, докато мойте палеха какво, то и немско да не си купуват :)
Едно Волво, една Ланчиа и една Тойота и те постояха 2 седмици отпуска...
Може ли толкова да не си вярваме ми е чудно, като знам колко ядове има с други марки, а тук само нашите били зле.
Какъв въпрос го направихте, всеки да си пише каквото му е кеф, стига да не нарушава правилата .
Поздрави на всички с Алфи покрай 12-ти учебен блок на ТУ вчера. :coolio:
И на червеното ГТ по 'Константин Величков' преди час ;)
Поздрави на всички с Алфи покрай 12-ти учебен блок на ТУ вчера. :coolio:
Поздрави и на теб :balloon:
На светофара на Петко Тодоров и България тъмно сива 156-да с голяма пейка.....после запраши малко бесно по бул.България.
.....много хубав цвят.....:drinking:
Сребърна '147' 8484 мина сигурно с 80 по линиите в тунела на Люлин, за да се предреди на колоната от чакащи автомобили.
Сребърна '147' 8484 мина сигурно с 80 по линиите в тунела на Люлин, за да се предреди на колоната от чакащи автомобили.
Ми ти си чакай балък...................:biker::biker::biker:
Е, иначе как да има тарикати :)
:shocking: Баси тоя направо се е влачел едвам-едвам, как не е имало някой Голф да го изпревари по линиите за обратно, все пак говолим за Люлинския тунел - ускорител за елементарни частици!!! :drunk:
Абе Кире ти сега ква кола караш, Пунто може би? Бяло? Че нещо по Ломското някво някво бяло Пунто ми се пречка понякога.
:shocking: Баси тоя направо се е влачел едвам-едвам, как не е имало някой Голф да го изпревари по линиите за обратно, все пак говолим за Люлинския тунел - ускорител за елементарни частици!!! :drunk:
Абе Кире ти сега ква кола караш, Пунто може би? Бяло? Че нещо по Ломското някво някво бяло Пунто ми се пречка понякога.
Киро кара 156 :yawn::yawn::yawn:
Имам тъмно синя 156, но рядко я карам.
Предимно с ГрандеПунто се придвижвам, но е черно :)
lordliness
21-12-2012, 17:40
Кой беше с тъмносинята 166 ца с когото се зяпахме през стъклата върху паветата на ул. Царевец.
Satanism
25-12-2012, 16:08
Кой, със сива 56ца, ми заглеждаше колата пред нас, в Павлово? преди 5мин? :D
Пичове, има си модератори - те решават дали написаното в подписа ми е рекламно, дискриминационно, убидно и т.н.(демек да нарушава правилата на форума) и дали пиша "ГЛУПОСТИ".
Ае стига спам в тая тема!
Ако съм в квартала мога да те закарам до някъде....пропусна, че спирката на метрото ни е наблизко:))))
Днес видях една истинска Алфа (156, синя) по Хемус - красива, измита, лъсната, наточена и ...теглена с въже от джип. :)
Дружба 2, до т-маркет, светло синя 147, СА....
Шофьорското странично огледало е с цветовете на италианския флаг.
Подозирам го, че е от тука въпреки, че нямаше стикери :)
digitalundgrd
27-12-2012, 22:58
Бат Бобо караше лекичко арезето преди малко (21:30) по новия булевард, където е Кауфланд (бул.Скопие).
Днес засякох по пътя Юндола-Велинград черна 166-ца със странично монтиран номер. Май е форумна.
IcemaN92
30-12-2012, 19:11
Днес на Джъмбото на Ботевградско 159-ка 2.4 JTDm със СО регистрация и ленти на номера Лисан сервиз :)
adv_petrov
30-12-2012, 19:49
Кой се поздравихме вчера следобед на Богров със софийска форумна 164ка с лепенка на задното стъкло? На Хемус после една сребърна печка 156ца СА с няколко човека вътре нещо ми помпаше мускули в мъглата, ама нямах желание да я напляскам с 6-7000 оборота.
Между другото в началото на Хемус за пръв път видях огън да излиза от ауспух на кола - синя ланча комби пушеща като танк.
Днес на Джъмбото на Ботевградско 159-ка 2.4 JTDm със СО регистрация и ленти на номера Лисан сервиз :)
Тя си е там почти всеки ден.....моята е.;)
Всеки,който минава от там може да ми звънка на 0899101904 да пием по кафе ако имам време.
Днес видях още една странна 156-ца, черна с някакви надписи, с регистрация У и един огромен спойлер. Идваше от пътя Разлог-Юндола. Доста беше пипната, жалко, че не я снимах.
Днес видях още една странна 156-ца, черна с някакви надписи, с регистрация У и един огромен спойлер. Идваше от пътя Разлог-Юндола. Доста беше пипната, жалко, че не я снимах.
Може да е бил Ферариста.
Да си признава кои е колегата видян в Копривщица
Кой се поздравихме вчера следобед на Богров със софийска форумна 164ка с лепенка на задното стъкло? На Хемус после една сребърна печка 156ца СА с няколко човека вътре нещо ми помпаше мускули в мъглата, ама нямах желание да я напляскам с 6-7000 оборота.
Между другото в началото на Хемус за пръв път видях огън да излиза от ауспух на кола - синя ланча комби пушеща като танк.
Моя милост :innocent:
Кой си похапваше баничка в красивата червена 159-ка сутринта на спирката на Лъвов мост? :whistle:
Червена 159ti оня ден в Редута...СТРААААШНА!!
RUNNING WILD
08-01-2013, 21:25
Червена 159ti оня ден в Редута...СТРААААШНА!!
на обяд видях една и аз до Магахан нещо с 57 или 59 почваше номера.
Зелена 145 с големи надписи на Extreme близо до Г .М. Димитров. :waving:
RUNNING WILD
10-01-2013, 21:55
днеска се разминах у Люлин на обяд на Европа с некво пиченце нахлупило шапка и мачка асфалта с сребриста 155 с затъмнени задни стъкла и надписи на предните врати АЛФА РОМЕО,май беше сгодна женица свежо и розово ма гледаше ококорено и изплашено
Зелена 145 с големи надписи на Extreme близо до Г .М. Димитров. :waving:
Тази реовно я засичам по Младост.
Благодаря на колегата със 156-ца, който ме изчака да се опитвам да слезна безболезнено от паркингоподобното на кръстовището на ул.Солун и Пирински проход......е колкото и да опитвах не успях,задрах малко отдолу. :cheers:
Снощи една плевенска 155-ца беше спряла до кафето на 35-ти,и по късно някаква друга 155 караше зад мен пак от 35-ти надолу.Беше вечерта на 155:headbang:
Снощи една плевенска 155-ца беше спряла до кафето на 35-ти,и по късно някаква друга 155 караше зад мен пак от 35-ти надолу.Беше вечерта на 155:headbang:
И аз днес я мернах тая плевенската малко по-надолу с некви яки капли е
RUNNING WILD
15-01-2013, 16:18
днес на новият път в младост 2 ми свирна едно момче с сива 164 с петолъчки джанти май с 47 почва номера Чистача?
thecleaner
15-01-2013, 18:57
днес на новият път в младост 2 ми свирна едно момче с сива 164 с петолъчки джанти май с 47 почва номера Чистача?
:naughty:
Georgi Sartliyski
15-01-2013, 19:06
днес много готина червена жулиета пред пирогов жена я кара около 17 h
Днес към 10:30 на Гладстон преди тунела се засякохме с milenamr с бялата 155, ама нещо се беше улисала и май не ме видя :)
Черна жужа зад ОМВ-то на Владимир Вазов днес в 10 ч
Moment4life
19-01-2013, 16:53
Около 16:20, 155-ца бордо с номер 64 от италфеста, на входа на София от към Цариградско
Georgi Sartliyski
21-01-2013, 22:44
Днес една алфа я бяха заключили на Пирогов около 16 h малко кофти колега съчувствам ти на мнозина от нас се е случвало
Бордо 159 на пазара на Ив. Вазов? Екстремски номера тъмни стъкла отзад и стърчащ накрайник на гърнето?
Бордо 159 на пазара на Ив. Вазов? Екстремски номера тъмни стъкла отзад и стърчащ накрайник на гърнето?
Сигурно е Боян/Баунсър/,той нали ни е съсед от скоро,живее горе при 20-а поликлиника :twisted::twisted::twisted:
П.С.Абе ти тая твойта кола караш ли я,все пред гаража седи и все е измита....................
В неделя с Багера покарахме от Сандански почти до София.
Сигурно е Боян/Баунсър/,той нали ни е съсед от скоро,живее горе при 20-а поликлиника :twisted::twisted::twisted:
П.С.Абе ти тая твойта кола караш ли я,все пред гаража седи и все е измита....................
Кара се но рядко :( От идния месец се надявам да я джиткам ежедневно..че имах едни проблеми с властите :bounce8:
Днес по обяд някъде към 12-13.......черна 159 SW по бул.Константин Величков,поздравихме се учтиво с поглед.
Сутринта 156 Вагон тъмно синя на Черковна и Мадрид с ЕН номера,после 156 седан сива на моста Чавдар.................
145-цата на Марто 92 днеска на паркинга до Бродуей към 12ч.
Черна 147-ца с лепенка Клуб Алфа Ромео България на задния прозорец вчера сутринта към 8,00 на бул.България посока центъра. СА62...
Сутринта към 5 ..в кв. Витоша Бяла жужа и бяла 145-ца ?
badmadafaka
01-02-2013, 20:06
Нямаше ли и нЕкоя бЕла жига..? :Lkingsmiley:
RoMeO_156_GTA
03-02-2013, 12:18
Ловешки Спортвагон засичам често покрай общежитията , гледам май е на колегата georgi.petkov
Днес около обяд,покарах по бул.Сливница с сиво-зеленикава 75-ца 1.6
RUNNING WILD
05-02-2013, 10:11
в Люлин 8 видях вчера на обяд спряла на булеварда една сребриста 156 с черни джанти спици с триъгълниче детелинка зелена над мигача на калника
RUNNING WILD
09-02-2013, 19:05
над пазара Димитър Петков 156 черна 2.4 дизел СА 3105 КН с италфест лепенки и на задният номер клуб алфа и тн,кажете че Морфилусчо сигурен съм
RUNNING WILD
09-02-2013, 22:53
ама сигурно ли е?не можах да го оставя да скучае...
Някой ще се чуди защо му е писано по колата, но няма да съм аз... най-малкото не е черна, е я в подписа :super:
Някой ще се чуди защо му е писано по колата, но няма да съм аз... най-малкото не е черна, е я в подписа :super:
От къде знаеш че няма да си следващата му жертва :Tease:
RUNNING WILD
10-02-2013, 12:40
не бе щото е черна и е 156 и е дизел и почва с СА и завършва с КН даже съм написал RUNNINC да може да си модерира C НА G там той си знае може дори и предупреждение да си напише на колата.е жалко сори на собственика ще ме прощава
Susscrofa
10-02-2013, 13:57
не бе щото е черна и е 156 и е дизел и почва с СА и завършва с КН даже съм написал RUNNINC да може да си модерира C НА G там той си знае може дори и предупреждение да си напише на колата.е жалко сори на собственика ще ме прощава
Едно време в училищните тоалетни подобни на теб индивиди цапаха с пръстче стените.:):pizza:
Едно време в училищните тоалетни подобни на теб индивиди цапаха с пръстче стените.:):pizza:
С кафяв шрифт ли? :respect:
Хаха..ако някой ми напише така по колата го убивам на място...ако знаеш как се дере лака не е истина!
Иначе ефектна шега.
thecleaner
10-02-2013, 16:03
Хаха..ако някой ми напише така по колата го убивам на място...ако знаеш как се дере лака не е истина!
Иначе ефектна шега.
Внимавай какво си пожелаваш, да не рипне некои с пирон, тогава да видиш как се дере лака :)
reloading
10-02-2013, 21:05
Внимавай какво си пожелаваш, да не рипне некои с пирон, тогава да видиш как се дере лака :)
Пепел на устата !
RUNNING WILD
12-02-2013, 19:12
Иначе ефектна шега.
ти па дере се лака аз да немам шкурка на пръста,по скоро пръста щи се издере и после сърби ако натискаш
Satanism
12-02-2013, 19:26
Дере се, вярно е!И аз мислех да ти кажа, че не е добре така да правиш....
Поздрави все пак на колегата при езиковия център вчера. ;)
RUNNING WILD
16-02-2013, 21:13
днеска седе на Красно село на Фантастикото една алфа 164 синя с номер СА 5033,спря некъв човек с едно Поло и ме заговори без да го познавам оказа се че е Наско от 164 раздела,много приятен човек.
IcemaN92
16-02-2013, 23:47
Днес към 18:30 Bobo си говореше с някой на входа на КФС-то на Вазов и имаше една алфа 147 с джанти от 156ца на колегата Васил Петров мисля че е!Аз бях с Дедрата на паркинга пред Техномаркет! :)
Днес към 18:30 Bobo си говореше с някой на входа на КФС-то на Вазов и имаше една алфа 147 с джанти от 156ца на колегата Васил Петров мисля че е!Аз бях с Дедрата на паркинга пред Техномаркет! :)
Тоя дето си говорех е Васил Петров немож го сбърка ;) що не се обади да полафим.
на обяд видях една и аз до Магахан нещо с 57 или 59 почваше номера.
СА5778 :)
RUNNING WILD
18-02-2013, 18:10
днеска па в Банкя гледам един човек човърка по старата 164 и спрех,зимал си 3.0 и я оправяше,колегата ВАТ нещо такова.
digitalundgrd
18-02-2013, 18:22
VET
lordliness
22-02-2013, 13:40
Преди малко сребриста 156 PA JTD с черни капаци и покрив.
Поздравления за колегата с тъмната 155-ца преди малко. Карахме от Раковска до кв. Бели брези по бул. България ;)
D-I-V-A-K-A
24-02-2013, 01:33
Поздрави на колегата с бялата 155-ца с която се засякохме преди малко (към 01:00) на "Лъвов мост". Видях, че ми пусна аварийките, но късно ;)
Евала на водача на зеленикавия вагон 156/ май 1959 му беше номера/, че ми даде път на пешеходната пътека при Радиото 11.45 днес :strong:, при това аз още си бях на тротоара ...
А Червената 155 с бели ленти и регистрация РР, дето кара на дълги из Слатина, да вземе да пусне къси :roll:
Снощи към 18,30-40 на Ал.Малинов даваше газ посока Бизнес Парка, сива 155-ца 3047 номер, или нещо такова, имаше лепенка с ника/предполагам/ на задния прозорец, ама нали съм кьорчо :tooth: не можах да вида какво пише.
Снощи към 18,30-40 на Ал.Малинов даваше газ посока Бизнес Парка, сива 155-ца 3047 номер, или нещо такова, имаше лепенка с ника/предполагам/ на задния прозорец, ама нали съм кьорчо :tooth: не можах да вида какво пише.
Whitepower ще да е бил :alien:
Whitepower ще да е бил :alien:
Абе той Орлин май вече със Сааб се движи. Не знам дали все още си има 155-ца и ако има дали я кара.
Абе той Орлин май вече със Сааб се движи. Не знам дали все още си има 155-ца и ако има дали я кара.
Движи я бабичка, при това доста често.
Точно той беше, сега като го казахте го връзвам с надписа на стъклото.
GurgaPiti4
01-03-2013, 23:09
Поздрави на момчето с сивата 156-ца фейслифта от Пловдив на мафиозото днес след обяд и след тва на светофара на Камела с пича с синята 147-ца ми дигна ръка, надявам се в неделя да се видим и с двамата! :)
RoMeO_156_GTA
02-03-2013, 09:46
Ванката / Angelovi69 / засечен в лудницата (светофарите) на центъра :)
Сребриста 166 9099 на Кауфланд в Овча Купел с голяма клубна лепенка на задното стъкло и надпис Cuore Sportivo на предната броня?
angelovi69
02-03-2013, 19:46
Да, разконспириран съм, Тедо. Ходих да си прибирам колата от Г.О., познай при кого беше? Вчера пък аз на светофарите към Пишмана засякох 2 Алфи 156-та мина, но светофара отсече 147-та - фейсова, мисля че беше 7474 номера. Първата Алфа беше шофирана от мацка. Дали се водеха двете коли или беше съвпадение?
Между 19:30 и 19:40 покарах малко зад три ревящи класики.:band:
Тва ако не са били Тони, Гиги и Дексер, е па на ...
dellltata
03-03-2013, 21:28
:whistle:тони .декстър.деян ..сиреч 2.0 спрак.1.8 турбо и 1.8 турбо/бг/
съответно бях натупан здраво
Днес преди обяд 159 2.4 тъмносиня на паркинга на Джъмбо на Ботевградско. Мислех до нея да се паркирам и аз, ама видях че местата са за...инвалиди ;) , а аз не съм... ;) .
Днес преди обяд 159 2.4 тъмносиня на паркинга на Джъмбо на Ботевградско. Мислех до нея да се паркирам и аз, ама видях че местата са за...инвалиди ;) , а аз не съм... ;) .
Тая е моята....аз съм мозъчен инвалид и на мен ми е простено а и съм управител там.:):):)
....друг път ако си там и я видиш влез в Джъмбото и кажи на рецепцията да ме извикат.
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Тва ако не са били Тони, Гиги и Дексер, е па на ...
:whistle:тони .декстър.деян ..сиреч 2.0 спрак.1.8 турбо и 1.8 турбо/бг/
съответно бях натупан здраво
Бе не знам кои са ама са луди глави....само Гиги знам визуално,виждал съм го два пъти....може и друг да знам ама са не мога да стопля.
Satanism
03-03-2013, 22:17
Не, че нещо, ама да спираш на местата за инвалиди, ако не ти е необходимо си е чисто предизвикателство към съдбата....
Не, че нещо, ама да спираш на местата за инвалиди, ако не ти е необходимо си е чисто предизвикателство към съдбата....
Нобходимо ми е....а и съм инвалид освидетелствуван 1995 от ВМА!
...ма това е друга тема.;)
Между 19:30 и 19:40 покарах малко зад три ревящи класики.:band:
Значи ти си бил! Здрасти Кайо, приятно ни беше. :band:
Ама ако знаете как му се лепи на тиквата вендузата за кенефа!?
Такава реклама ще излезе!
Лощото е, че само го простудих!
Иначе, в името на сенейният мир с жена ми, съм съгласен, да си разменя Алфа 33 Имола 1.4 със задръстен катализатор и с мъка регулирана метанова уредба от форумен наш мъченик, за 159 спорт вагон, тъмносин металик с бежова кожа.Жената опрости, че е с автоматични скорости!
Отделно от шутовете в бъбреците, жената иска да се запознае с жената на Кайо!
Става опасно!
Че Кайо женен ли бре?Аз го мислех ерген
Значи ти си бил! Здрасти Кайо, приятно ни беше. :band:
Аз бях ама ме беше шубе да се включа малко по-активно....не ми се кара отново без книжка па и не съм рацер.:)
---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:18 ----------
Че Кайо женен ли бре?Аз го мислех ерген
.....ти и други така мислят.
Женен съм с две деца даже....сериозен,улегнал човек съм.:)
---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:21 ----------
Ама ако знаете как му се лепи на тиквата вендузата за кенефа!?
Такава реклама ще излезе!
Лощото е, че само го простудих!
Иначе, в името на сенейният мир с жена ми, съм съгласен, да си разменя Алфа 33 Имола 1.4 със задръстен катализатор и с мъка регулирана метанова уредба от форумен наш мъченик, за 159 спорт вагон, тъмносин металик с бежова кожа.Жената опрости, че е с автоматични скорости!
Отделно от шутовете в бъбреците, жената иска да се запознае с жената на Кайо!
Става опасно!
....Алфатекст е салона не е кожа Морди.
Иначе кат се затопли и домочадията ще запознаем.;)
RoMeO_156_GTA
04-03-2013, 19:28
Да, разконспириран съм, Тедо. Ходих да си прибирам колата от Г.О., познай при кого беше?
Мислех да дойда и да те стресна , обаче там е много страшно сега за пешеходци и не им прощават. Друг път ще пием лимонада, че Октана го пропуснах/не бях в града/ . Тази 147 фейс май е форумна , на колежката Galinda ако не се лъжа
mihail_mladenov
05-03-2013, 16:37
Бяла форумна 155-ца с номер СА 5502 нещо си, до пожарната във Враца засечена.