View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
RUNNING WILD
07-03-2013, 17:00
в Люлин на обяд редовно виждам сива 166 СА 6682 с лепенка алфа разпльокана на задната броня
Вчера (петък) някой колега рибар с червена 156-ца на гьола на Кривина...
RUNNING WILD
09-03-2013, 12:48
не съм засичал такава по водоемите,няколко сребристи 156,а една редовно седи на Чепинци.
не съм засичал такава по водоемите,няколко сребристи 156,а една редовно седи на Чепинци.
Аз седя на Чепинци 2243
RUNNING WILD
11-03-2013, 18:47
в неделя бях там,добре ще се обадя ако те засека свиркай и ти сребриста 164 -8479 има лепенка щука на задният капак,днес в Божурище в 12 на обяд клубна черна 156 с затъмнени задни стопове,и една 164 сребриста с регистрация СО 3842 нещо такова
Дивака,даваше газ на шестака преди около час в люлин.
Брутален звук :jumping:
D-I-V-A-K-A
12-03-2013, 02:02
Хахаха, да тамън днес го сътворих този звук че нещо беше много тиха, та чак ме дразнеше и още му се радвам :)
156 е брутална всяка седмица като ходя до рибарския магазин си я гледам сладко сладко,даже мислях да я крада :)
D-I-V-A-K-A
12-03-2013, 12:52
156 е брутална всяка седмица като ходя до рибарския магазин си я гледам сладко сладко,даже мислях да я крада :)
Хаха, сега поне ще знам къде да я търся :biggrin:
В Пловдив след тунела при стария град ме издуха една черна 159-ка. След това в стария град видях едно семейно GT, даже имаше детска седалка отзад... И там Алфите са по няколко на пресечка.
Днес около 15 часа на Васил Априлов посока от бул. България към УХТ с едно лачено rosso GTV имахме лека закачка. Колегата имаше надпис Twinspark Team на задния прозорец. Поздрави за колата, много добре изглежда!
AnastasKOSTOV-REX сигурно е бил
Уникално запазена и лачена 155-ца на бул. Гоце Делчев преди Южният Парк. пред един блок до една сребриста 156 SW. Номерът й е 2227. Поздравления на колегата, колата е уникална и я виждам не за пръв път. Може би една от най-запазените в БГ :)
Днес в Пазарджик засякох една бяла Жулиета, ако е форумна да си признава собственика...
RUNNING WILD
19-03-2013, 20:00
вчера на ул.Цар Симеон видях червена варненска 33 с едно младо момче вътре,беше вързал задният багажник или споилер с тел беше овързано нещо така ми се видя.
Вчера на паркинга на Джамбо неква 155-ца....бордо с бели ленти и надпис OZ.....с номер РР.......
......бе бая Алфи минават от там.
RUNNING WILD
24-03-2013, 13:13
в младост до българско школо виждам червена 33 са 1234 с клубен надпис на задното стъкло,често я засичам.
Вчера пред клуб ''Шугар'' една 156-ца беве спряла зад ГТВ Бордо фл. ?
Вчера на Калояново, 147-ца фейс, стикер на предния прозорец и сичкото джам беше затъмнен. Мисля, че регистрацията беше Сливенска, но не помня.
PEPI-2ALFA
25-03-2013, 19:10
Днеска в Сандански докато се минавах покрай спряла 33-ка и я оглеждах, гледам до нея Мордохай с малката алфистка, ама не можах да спра да се видим.
RoMeO_156_GTA
29-03-2013, 18:29
Плевенска сива 147ца JTD с джанти на трите големи кръга? :)
Днес малко преди Калояново около 1 без нещо задминах Алфа 155 2.5 ТД с клубни шини. Колегата и той се беше запътил към ретро ралито. Да си каже бързо кой е.
RUNNING WILD
31-03-2013, 18:13
нощеска в 2.30 на бул. Борис 3 гледам една 156 се ръчка у тъмницата по паветата,бургаска регистрация с черен заден спойлер,та спряхме на сфетофара и заговорих колегата да не скучае май ника е ПАЧО нещо такова,и гледам днес на пазара Димитър Петков седи една червена 147 клубна с неква изчанчена рисунка на задното стъкло.
Тази тема става леко безсмислена вече, днес видях 30 Алфи...
Колега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?
Колега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?
Щото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...
Днеска в Сандански докато се минавах покрай спряла 33-ка и я оглеждах, гледам до нея Мордохай с малката алфистка, ама не можах да спра да се видим.
А аз ти носех нео, дето ти го обеах преди половин година, ама ме гонеха яко задачите!
Скоро пак е дойда.
Едит: това е новата придобивка!
.....та значи ако не е със стикер не е форумна....а?:bouncing_smiley:
RUNNING WILD
31-03-2013, 22:57
Щото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...
света не започва и свършва в 10 сутринта да си спреш алфата на Тортата в ПЗ и да гледаш лошо света през слънчеви очила,благодарение на темата познавам някой колеги и колите им и никовете в форума с които за зло или добро си пишеме/сме си писали,това че теб никой не те забелязва нали не те обижда?
света не започва и свършва в 10 сутринта да си спреш алфата на Тортата в ПЗ и да гледаш лошо света през слънчеви очила,благодарение на темата познавам някой колеги и колите им и никовете в форума с които за зло или добро си пишеме/сме си писали,това че теб никой не те забелязва нали не те обижда?
Не бе, спирам в 9 часа, предпочитам при антените на покрива на общината, а слънчевите очила ги нося само от време на време, защото обичам да гледам лошо в очите... А това, че никой не ме забелязва изобщо не ми е проблем, напротив. Виж тия тикви като теб няма как да не ги забележиш, правописа ти изкарва очите от далече...
lordliness
31-03-2013, 23:18
И аз не знаех, че само по стикерите се търсите, моята няма, няма и да има( жалко не съм от форума, няма и да бъда). така като чета само софиянци се виждате :)
RUNNING WILD
31-03-2013, 23:20
ясно до партийният дом и си рупаш баничка в страната на изгряващият микрочип,като гледаш лошо в очите да не си от тези дето не можеш да ги настигнеш да им се извиниш после?хубаво че си наблюдателен е чети темата ако не ти харесва знаеш си отговора-игнор.
ясно до партийният дом и си рупаш баничка в страната на изгряващият микрочип,като гледаш лошо в очите да не си от тези дето не можеш да ги настигнеш да им се извиниш после?хубаво че си наблюдателен е чети темата ако не ти харесва знаеш си отговора-игнор.
Леле, дълбоко ме засегна да знаеш, отивам да се хвърлям в Марица... :dyrvo_v_kenefa:
RUNNING WILD
31-03-2013, 23:25
И аз не знаех, че само по стикерите се търсите, моята няма, няма и да има( жалко не съм от форума, няма и да бъда). така като чета само софиянци се виждате :)
ми явно е прието че щом имаш стикер си фен и по се заглежда,и моята няма стикер едва ли и ще има,заглеждам се като спра до някой и го огледам ако има змийчета и детелинки иначе в движение виждаш доста на ден,има някой си седят някъде постоянно и ти става любопитно задочно познаваш ли човека от тука примерно,е не само в София на всякъде си зяпам.
---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
Леле, дълбоко ме засегна да знаеш, отивам да се хвърлям в Марица... :dyrvo_v_kenefa:
не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см
не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см
Нали ме игнорира, защо продължаваш да ме цитираш? Нещо не можеш да живееш без мен ми се струва... :drinking:
RUNNING WILD
31-03-2013, 23:32
не съм те игнорирал КАК можа да го помислиш?ти велики нехаресвачо на теми...за къде сме без теб да ни кажеш истината в очите колко сме скучни и сиви с темите си.
Капиш ми вика ... Боли ли да си толкова комплексиран ? :humpx:
.....та значи ако не е със стикер не е форумна....а?:bouncing_smiley:
Не колега, така ми беше най-лесно да обясня идеята на темата, иначе и аз не съм имал стикер никога :whip:
Susscrofa
01-04-2013, 13:01
Не разваляйте темата!
Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.
Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая.
Капиш ми вика ... Боли ли да си толкова комплексиран ? :humpx:
Боли ме да гледам как думите ми се интерпретират грешно...
Васил Петров
03-04-2013, 21:44
Не разваляйте темата!
Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.
Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая.
Така е!!!!!!!!!
reloading
03-04-2013, 21:57
Стикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
Стикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
А ако не ти изглежда добре колата, просто защото си в труден период и нямаш средства да я направиш добре изглеждаща, това прави ли те по-малко фен, че да не си заслужава да те отбележат? Не си ли фен на марката в този вариант? А ако нямаш стикер, какво пак не си заслужава да те отбележат?
Стикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак. Получава се парадокс - имаш пари да си направиш колата лъскачка, пък нямаш пари за членски внос и си слагаш само стикер - и вече си в елита. На мен ми се струва глупаво. Ако темата има смисъл да седи, то смисълът е да се отбелязват всички коли, не само тия със стикери. Щото съм виждал коли със стикери, на външен вид добре, ма в техническо отношение колата е развалина, понякога даже опасно за движение.
Но искам да отбележа, че темата си е хубава и е нужно да я има, стига да няма разделение.
Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...
Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...
Е то аз не съм плюл никого, нито пък теб. Иначе е така, аз също виждам бая Алфи всеки ден, даже не им обръщам вече никакво внимание, ма има хора дето се впечатляват, нека си пишат в нея. Друго аз критикувах - това, че някои искат да ги разделят колите на ставащи и неставащи. Ето това е глупаво.
Нямах в предвид теб, колега, но в случая съм съгласен с теб!
dimitar_vd62
04-04-2013, 20:01
Е аз имам стикер че да разберат хората че имаме форум поне.Инак съм елитен ама безработен.:drinking:
Stoyan Georgiev
04-04-2013, 20:01
ей васко, честита 147чка :)
RUNNING WILD
04-04-2013, 23:42
много грозно каране на червена 147 в 21.30 вечертта сега,мина на Малинов на 2 червени сфетофара без да спира и зави към Цариградско и аз след него че ходих до центъра,изгубих го от поглед буквално караше с 130-150 надолу,голем келеш мина на сантиметри от мене и щеше да се забие в рейса от дясно дето беше спрял на сфетофара,не можах да видя номера дори дали беше софийски.
badmadafaka
05-04-2013, 08:56
Стикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак.
Батка мисля, че повечето бъркат клубния стикер с "форумния" стикер... ;)
Клубния стикер няма нищо общо с бялото (черно, червено, кой какво го влече да си го направи) надписче, което всеки, който иска може да си лепне на колата и което много хора наричат "клубен стикер" или "форумен стикер". Стикера, който показва, че си член на КАРБ е триъгълник, на който е изобразена детелинка на фона на БЪЛГАРСКОТО знаме и пише година (на членство).
Не, че не съм виждал някоя и друга Алфа с "пунта" на клубен стикер де... :kiss:
Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна....
:gruebel: Понеже не съм достатъчно полиглот може и да съм разбрал грешно, но НЕ си казвал, че темата е излишна просто няма смисъл да я има :bash: :Някак си е тъпо да почнеш спам 3 страници и после да кажеш - "уно моменто аз нищо не съм казал" :oops:
Вчера следобяд фейсова 147 кара по околовръстното посока Люлин сума време зад мен...шофьора беше с очила.:biker:
---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 09:58 ----------
По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.:big_flowers:
Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.:super:
digitalundgrd
05-04-2013, 12:39
По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.:big_flowers:
И задължително зеленото човече от рекламата да са вози отгоре на тавана на 59-ката :naughty: Ако не друго поне ще си разпознаваем от далече :yes:
Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.:super:
А даже като ученици носихме ни, по наше време, абе не е лошо,:super:
Вчера към 12 вечерта на правата на Кауфланд тъмно синя 156-ца JTD, колата беше доста лачена, може да е бил колегата KuKu ...
И задължително зеленото човече от рекламата да са вози отгоре на тавана на 59-ката :naughty: Ако не друго поне ще си разпознаваем от далече :yes:
......а по-добре аз да се боядисам зелен.:rotfl:
Тъмно син вагон /СА 60-36/,с клубен стикер по Владимир Вазов и Черковна,след десет сутринта.
Satanism
08-04-2013, 21:41
Тъмно син вагон /СА 60-36/,с клубен стикер по Владимир Вазов и Черковна,след десет сутринта.
ТаА ше да е мойта :)
Имаме ли си форумна 156-ца тъмно синя или черна(беше тъмно...) с рег номер КН 2323 @@ ???
D-I-V-A-K-A
11-04-2013, 23:36
Имаме ли си форумна 156-ца тъмно синя или черна(беше тъмно...) с рег номер КН 2323 @@ ???
Май на колегата ivencio му беше някакъв подобен номера, ако не се лъжа.
Днес към 20:30-20:45 две 156-ци по бул.България,едната с регистрация СТ5003..или нещо такова рекламираща Ферариста polyurethan.me и другата с регистрация У......:beer:
Днес към 20:30-20:45 две 156-ци по бул.България,едната с регистрация СТ5003..или нещо такова рекламираща Ферариста polyurethan.me и другата с регистрация У......:beer:
Единия направо си е бил Феро :static::static::static:
http://www.youtube.com/watch?v=F_ChsltzZMc&fb_action_ids=10200959544087856&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200959544087856%22%3A453 434518068067%7D&action_type_map=%7B%2210200959544087856%22%3A%22og .likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Една позната алфа на позната физиономия
http://www.youtube.com/watch?v=F_ChsltzZMc&fb_action_ids=10200959544087856&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200959544087856%22%3A453 434518068067%7D&action_type_map=%7B%2210200959544087856%22%3A%22og .likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D (http://www.youtube.com/watch?v=F_ChsltzZMc&fb_action_ids=10200959544087856&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200959544087856%22%3A453 434518068067%7D&action_type_map=%7B%2210200959544087856%22%3A%22og .likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D)
Една позната алфа на позната физиономия
- Пич, Алфата е със задно нали?
- ?!? :hmm:
ПП: Поздрави на всички покрай Домко и Прадо-то (Младост) : )
digitalundgrd
17-04-2013, 15:36
... явно ръчната лови добре....:)
D-I-V-A-K-A
17-04-2013, 22:18
- Пич, Алфата е със задно нали?
- ?!? :hmm:
ПП: Поздрави на всички покрай Домко и Прадо-то (Младост) : )
Хахахха, вярно, че няколко човека ме питаха този въпрос :rotfl: А ние с теб изпадахме в шок и ужас :crazy:
ludkanar
19-04-2013, 00:16
Хахахха, вярно, че няколко човека ме питаха този въпрос :rotfl: А ние с теб изпадахме в шок и ужас :crazy:
Давай снимки да я видим де...аз защо не я зная?
Преди около 2 часа се закачихме с една доста бърза брера по бул. българия. Бях дегизиран в гадното бързо поло :) Бая понавървява алфата и е 4x4 сериозна работа...
черна 156 седан с номер от италфеста 236 в сухата река между 51 и 52 блок
Номер 236 (тъмна 156-ца):lupe: от Италфеста вчера към 18,30 в задръстването на Малинов и червена 146-ца тази сутрин на светофара на Раковска и Дондуков с лепенка Екстрийм на задния калник, с двама трима младежи вътре, ама ми беше неудобно да се зазяпвам :blush:
Номер 236 (тъмна 156-ца):lupe: от Италфеста вчера към 18,30 в задръстването на Малинов и червена 146-ца тази сутрин на светофара на Раковска и Дондуков с лепенка Екстрийм на задния калник, с двама трима младежи вътре, ама ми беше неудобно да се зазяпвам :blush:
Ти - днес до метростанция Младост 3.
И да си купиш летни гуми!
Кой колега с 146ца - СА 11-24 и стикер на страничния прозорец работи в Хидрофорс /двора на бившия мебелен завод Москва/ Военна рампа.
Поздрав на всички Алфички в района на Пици-Фрици (Младост незнам коя част). Има от всичко по нещо - 159, 156 вагонресторанти и др... :cheers:
Ти - днес до метростанция Младост 3.
И да си купиш летни гуми!
Е по лятна от Goodyear Exellence здраве му кажи ;-)
Младост 1А, пред фитнес Атлетик, бл. 505 май беше - много често виждам паркирано червено КуВе (много лъскаво) с клубен стикер и малка лепенка "clubalfaromeo" на задния джам, с Джуниър джантета(до скоро беше със спиидлайнките с малки и големи кръгове). Поздрави на Колегата!
Поздрав на всички Алфички в района на Пици-Фрици (Младост незнам коя част). Има от всичко по нещо - 159, 156 вагонресторанти и др... :cheers:
и 145-ци има тук-там. Поздрави!
Е по лятна от Goodyear Exellence здраве му кажи ;-)
Т.е. ще си ги караш на железни джанти с тасове?
Т.е. ще си ги караш на железни джанти с тасове?
При липсата на други нямам голям избор. Търся хубави джанти вече два месеца, но не мога да намеря :depressed:
При липсата на други нямам голям избор. Търся хубави джанти вече два месеца, но не мога да намеря :depressed:
http://www.ebay.it/itm/set-4-CERCHI-IN-LEGA-18-ORIGINALI-ALFA-ROMEO-GIULIETTA-159-nuovi-/111057895972?pt=Cerchi&hash=item19db910224 (http://www.ebay.it/itm/FCG48-KIT-4-CERCHI-DA-17-x-ALFA-ROMEO-159-BRERA-SPIDER-GIULIETTA-5x110-ET41-/190820898412?pt=Pneumatici&hash=item2c6dcfd66c)
Ако взема 159-ка ще се постарая да я обуя с такива.
Вчера на "Малинов" имаше горяла 166. Дали е на някой от форума?
Черна 166-ца 3333 вчера поне 3-4 пъти я засекох в Младост :kicking:
днес в Пазарджик забелязах toki4a ама как я беше лъснал таз кола:-D
RUNNING WILD
28-04-2013, 21:03
аз па 2 пъти засичам по младост и по камбаните като ходя пеша и да тичам черна 159 кара я много сгодна женица и май се сещам от къде ми е позната,една вечер миналото лято имах среща на Околовръстното към 9 вечертта на Хюндай и мина покрай мене с 156ца аз бях с гръб и ми свирна,та ели е Гери убавицата ели па не е...днес на МОЛ Сердика висях и към 18.00 беше спряла клубна сребриста 156 с малък червен надпис на задното стъкло и номер СА29 нещо си.
Светла 156-ца с неопределен но хубав цвят с надпис отстрани ALFA ROMEO 156......а и сега като се прибирах по Ботевградско зад мен караше 156 SW черна май беше кросвагонетка.....
Тази вечер карахме с едно кросвагонче по Константин Величков - светкахме си, махахме си. Някой да се познава?
... черна 159 ...
:th_up:
Мисля че колегата Highvoltage беше спрял до мен - черно ГеТе, вчера към 23.00 на улица Иван Вазов (това е втората пресечка след Хепито на раковска посока бул.цар Освободител)
angelovi69
03-05-2013, 22:47
Снощи вечерта във Велико Търново лачена 146 СА 5147 --паркирана малко над Царевец. Кефещи са трите лепенки на заден десен джам от Италфестове...ама много. Не ми беше удобно да обикалям край колата. Кой?
днес в Пазарджик забелязах toki4a ама как я беше лъснал таз кола:-D
А бе тоя пич с каква вакса я лъска тая кола?...:coolio:
Нека да подскаже, че моята бледнее...:boxed:
ivailo rachev
04-05-2013, 16:46
От два дена засичам виншнева софийска 146 ТИ.Нека каже кой е.Днес се разминахме на автокъщите,аз бях с черното КуВе.
Благоевградска сребриста 156-ца с кристални стопове,голяма пейка и стикер Лисан в Благоевград към 17:30....спря пред младежкия дом.
159 Вагон 2.4 с ЕН номера,днес на магистрала Хемус,катерихме заедно Витиня :evilsmiley::evilsmiley::evilsmiley:
PEPI-2ALFA
04-05-2013, 21:20
Благоевградска сребриста 156-ца с кристални стопове,голяма пейка и стикер Лисан в Благоевград към 17:30....спря пред младежкия дом.
Може би Джалев
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77026
Снощи вечерта във Велико Търново лачена 146 СА 5147 --паркирана малко над Царевец. Кефещи са трите лепенки на заден десен джам от Италфестове...ама много. Не ми беше удобно да обикалям край колата. Кой?
Тази е моята.
soldier81
05-05-2013, 17:36
Колега с червена 156 ,вчера сутринта ми пожела лека работа минавайки покрай мен до резиденцията на Катар в Драгалевци.
Може би Джалев
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77026
....а баш те тая е колата.:drunk:
Черна 159sw на паркинга на Жъмбото на Ботевградско...СА....ТН..гологлав шофьор...качиха се жена и детенце.
Черна 159sw на паркинга на Жъмбото на Ботевградско...СА....ТН..гологлав шофьор...качиха се жена и детенце.
Mоже би е Виктор
V_A_N_K_A_T_A
07-05-2013, 01:58
Mоже би е Виктор
ТН е сравнително нова регистрация. Съмнява ме да е Виктор...
RoMeO_156_GTA
08-05-2013, 10:09
Варненско сребристо GTV до парка, мисля че е на колегата Jorkko
b_angelov
08-05-2013, 15:54
Черна 159 седан, номер CA... засечен на 2-ри 3-ти край Карлово.
Светло сив 159 вагон, с плевенски номер (май) си помахахме на проход Беклемето.
Днес сутринта около 9.00ч на бул. "Първа Българска Армия" черна пловдивска 146-ца нещо се опитваше да ме изпревари. Дали е някой от форума?
Софийска 166-ца с форумен стикер на Брюксел, днес към 9:45-9:50ч.
Поздрави!
Софийска 145-ца жтд с номер СА ...... снощи на Макдоналдс на окръжна към 1 сутринта.
angelovi69
12-05-2013, 07:42
Вчера, около 9,30 Търновска 147-ца спряла на отбивка малко преди град Шипка, слизайки от връх Шипка - 4309 беше номера.
Пак вчера, ТХ 0919 или 1909 го видях около 20 ч. вечерта да катери баира за с.Донино над Габрово. Тая 155-ца отдалеч прави впечатление.
Поздрави на двамата колеги.
Ако не се лъжа вчера на концерта на ДБД мернах Григор, но докато се усетя го изгубих от поглед :metal:
Ако не се лъжа вчера на концерта на ДБД мернах Григор, но докато се усетя го изгубих от поглед :metal:
Абе Григор не се губи така лесно от поглед :spiteful::spiteful:
Днес към 10:30 на Мак драйв във Варна една 147-мица с номер В 1313 .Имаше и стикер на задното стъкло. Кой беше?
boris037
17-05-2013, 21:21
Днес в Пловдив към 19:15 на бул "6'ти септември" червено ГТВ модел 1978г. Чак не повярвах, че още се движат такива коли по улиците.
Днес по бул.България и Околовръстното към 9:00 тъмно сива Брера.....на Околовръстното малко преди отбивката за Ботевградско тъмно синя или черна 159 на аварийни....
Мъри засечен преди малко на светофара на Ситняково и Оборище
Мъри засечен преди малко на светофара на Ситняково и Оборище
Абе и аз те видях,ма се чудех дали си ти :baby::baby::baby:
На 13.05 сутринта към 10 ч, черна 156-ца пред Икономическия колеж в Пловдив.
Вчера на магистралата около 15.00ч черна или тъмно синя 156-ца Силистринска СС**** караше зад мен, аз влязох в Стара Загора, тя продължи към Бургас в нея посока.
ПП. Коригирах се колега Satanism.Благодаря.
Satanism
19-05-2013, 10:41
СС е Силистра, между другото :)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1214381#post1214381
alfageorgi
21-05-2013, 11:02
Много добра червена 159-ка ТI , комби със софийска регистрация , днес в центъра на Плевен.Спрях до нея и видях собственика , ама толкова не бях адекватен от снощи , че не рискувах да заговоря човека.19-те стоят чудесно , а и цялата кола беше лъсната , за разлика от моята .Бях спрял под един кестен и цялата бе в листа и какво ли не от снощния порой.
detelazurno
21-05-2013, 13:03
С Динко се засякохме в неделя сутринта около 11 на Долна Диканя точно на края на магистралата до обърналия се камион с ягоди.Още като видях регистрацията ми стана ясно,че е той,но пък успя да ме изпревари и първи ме поздрави :)
Вчера към 19:00-19:30 тъмно синьо ГТВ на паркинга на Джамбо на Ботевградско карано от хубава жена придружена от висок мъж с дълга,вързана коса...влезнаха в Джамбото май съм ги виждал вътре и друг път.
Да си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
Младост, сива 164-ка па и похотлив...аз залагам на Румбата :magic:
RUNNING WILD
22-05-2013, 21:34
Да си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
да към 7.40 от околовръсното се прибирах към младост и минах през 4 и видях черна 159 пред мене и след 100 метра се сетих че това е секс символа на форума,викам чакай да се отъркам в разкоша ама вазира напред елегантно подскачайки по бабуните след завоя дето изпревари и пресече двоина непресечена лента,а виждам в една черна 147 засичам много арно моме голема чокозела е даже ми дава път възпитана е,абе рядко можеш да видиш грозна жена в Алфа,въпреки че имам една позната дето не говоря с нея много е противна тя кара червена 145 и е военна по професия лесбиика е с руса къса коса мрачно лице и е ужасно дебел глиган просто отврат та тя май покрива разликите.
dimitar_vd62
22-05-2013, 21:38
Как пък разбра че е лесбийка
да към 7.40 от околовръсното се прибирах към младост и минах през 4 и видях черна 159 пред мене и след 100 метра се сетих че това е секс символа на форума,викам чакай да се отъркам в разкоша ама вазира напред елегантно подскачайки по бабуните след завоя дето изпревари и пресече двоина непресечена лента,....
Е то там няма място без бубуни, освен това този адски ме беше изнервил с тия 30км/ч дето караше и се чудеше къде е тръгнал, а ако не се лъжа ти го изпревари веднага след мене ....:smoke:
RUNNING WILD
23-05-2013, 11:46
Как пък разбра че е лесбийка
ами защото излиза с мъже само да се напива с тях и се целува и се натиска с жени.
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
Е то там няма място без бубуни, освен това този адски ме беше изнервил с тия 30км/ч дето караше и се чудеше къде е тръгнал, а ако не се лъжа ти го изпревари веднага след мене ....:smoke:
не съм бе аз съм от добрите влачих се след охлюва разбира се как ще правя нарушение...ей ама пък много наблюдателна си била ем е сутрин хората са сънени ем правиш нарушение ем гледаш в огледалата ем виждаш всичко.
blacksnoopy
24-05-2013, 01:26
От 2-3 дни има една ударена сива 156 в София на Каблешков до КОМСЕД. СА 4255 или подобен.
:no:
От 2-3 дни има една ударена сива 156 в София на Каблешков до КОМСЕД. СА 4255 или подобен.
:no:
И аз я видях онази вечер,но е меко казано ударена,тя направо си е тоталка :icon_frown::icon_frown::icon_frown:
Онзи ден към 18:30ч. - карах зад сребриста 166ца в Слатина - СА 4499 @@
Поздрави!
RUNNING WILD
24-05-2013, 10:30
вчера в 6 следобяд преди караулката на Пънчарево пресована от пред и от зад сива фейстлифтова 156 комби СА 2563
thecleaner
24-05-2013, 10:42
вчера в 6 следобяд преди караулката на Пънчарево пресована от пред и от зад сива фейстлифтова 156 комби СА 2563
Колега които рядко влиза във форума, но познаващ доста хора от тук :)
Вчера червена 159 1.9 печка.!
май я караше жена.
Първо се връцна, а после забеляза , че е засякла баба си и и ми намигна.Покарахме от караулака на Ломски Форт до бул. Европа заедно, като екип и беше много приятно. Не дадохме на никой да се ебава с нас!:cheers:
Поздрави на колегата с 145 -цата от Велико Търново и стикери на задното стъкло (късно ги видях) с които се засякох ме на околовръстното на София към 19:30!
lordliness
25-05-2013, 19:54
Днес видях в Струмица една 166 Е......
Тъмо червена 159 вагонетка с кутия отгоре излезна от паркинга на Жъмбо на Ботевградско....мноу убав цвет.
Черна 155-ца пред пожарната в Пазарджик, с големи бели джанти и бели крушки на фаровете за мъгла. Ако е форумна, бих се радвал на инфо за крушките.
tokata_pz_flex
01-06-2013, 19:10
Е тва е Токича :) За сефте ли му виждаш колата :)
Виждал съм я по срещите неговата, но не помня как точно изглеждаше :). И аз мисля да си сложа бели крушки за мъгла, да е в тон с ксенона.
Сива 166 на Ворино в Бели Брези - СА 4047 СХ.
До колегата със сребриста 156 с клубен стикер на страничното стъкло и номер 2276 - браво за днешното бързо и яростно при тунела за Люлин!
Сива 166 на Ворино в Бели Брези - СА 4047 СХ.
Този ми е съсед май май...........:arrow:
Satanism
02-06-2013, 10:06
3 литрова (може и да не й пише, де)?Не е ли на joros тая?
Сутринта в Пазарджик, един колега със сребриста 166-ца направи доста селска постъпка, като с пилене на гуми изпревари една фиеста от дясно. Иначе евала за полираните джанти.
Снощи към 21ч. се напъвахме с един колега с ГТ на бул.Габрово в посока към бул.Сливница :)
Благодаря на колегата с 166ца сив металик, който ме пусна да завия. Шипченски проход, днес към 18:40-19:00.
....неква сивеещо-бежоева 159-ка вагонетка с Екстрийм лепенки на номерата към 18 и кусур от Околомръсното към бул.България....
blacksnoopy
06-06-2013, 15:14
Една сребриста 166-ца на Луи Айер вчера я пуснахме да си излезне от паркомястото. Номерът беше 6661 или нещо подобно.
Черна 156 СА 2167 КС вчера около 19 часа в Банишора. Това не е ли Прасчо?
Виждал съм я по срещите неговата, но не помня как точно изглеждаше :). И аз мисля да си сложа бели крушки за мъгла, да е в тон с ксенона.
тури си ксенон на халогенните вее ... като мен
щи дам едни бели крушки:wierdo:
Някой да се познава.......вчера и днес в центъра на Монтана.
Черна 156 СА 2167 КС вчера около 19 часа в Банишора. Това не е ли Прасчо?
Или 2479? :?
Днес мина един такава 156 1.8 покрай мен в Банишора....
Не му знам номера. Тази, за която говоря, я видях и днес, но май е 1.6.
Тъмна 156-ца се удари преди 30мин на кръговото на паметника Левски в едно камионче. Не беше виновен човека, ама е отзад...дано да има каско колегата, че доста беше смачкана алфичката отпред.:icon_frown:
Или 2479? :?
Днес мина един такава 156 1.8 покрай мен в Банишора....
Прасето кара тъмно синя......
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
Много вървят тия 155-ци...тая вечер към 23.20 ч. на бул. А. Малинов в Младост посока от околовръстното към Цариградско ....една тъмно червена ревяща като мойта баба се опъваше на жтд-то..:naughty:
Пред Фантастикото в Красна поляна имаше една лъскава черна 147-ца с червен кожен салон... поздрави :)
Бе днеска пред Президенството ме задмина една спортвагонеста дизелова 156, ма такъв пушек пусна, че замъгли всичко, баси църните печки :wierdo:.
Ако собственикът на врачанския Спортвагон с клубен стикер ВР 2749 ВА или нещо подобно, който в момента е паркирал на Славянска, прочете това, може да ми се обади за по кафе на 0885 932769. Реагирам веднага. :)
Някой скъсваше сомчетата на Богров
Днес към 11-12 тъмно синя 159-ка с много хубави джанти на ул.Солун и Пирински проход,беше станал лек калабалък....човека учтиво ме остави да мина,час по-късно жълта 156 с номер ЕН.....с оптика гта на паркинга на Била на бул.България....някога е била красавица........
Преди два дена на Ботевградско червена 147-ца СТ......поздравихме се даже разменихме две думи на един сфетофар.
Тва може да бъде само един човек. :spiteful:
thecleaner
16-06-2013, 00:29
И други има с бабички, де одат на риба бе.
invinceble
16-06-2013, 11:49
Пловдив, Паркинга на Кауфланд в кючука
IcemaN92
16-06-2013, 22:36
Към 17-17:30 на подбалканския път точно след с.Горна Малина,мина софийска 146ца силно съскащ дизел със спици,се разминахме (аз излизах от с.Долна Малина с CBR-а).Мисля че беше колегата acko88.:big_bow_down:
RUNNING WILD
16-06-2013, 23:46
сребристата 164 е дизелова и е на едно момче полицай мой познат,не съм аз :)
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
не съм бате един пич мой приятел е,на платено не ходя само в естествено водоеми може да е далече ама...
Одеве се разминах с една 159-ка спортвагон с пловдивска регистрация, вероятно колегата DiStefano. Или може би не...
сребристата 164 е дизелова и е на едно момче полицай мой познат,не съм аз :-)
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
не съм бате един пич мой приятел е,на платено не ходя само в естествено водоеми може да е далече ама...
Да на задната седалка имаше полицейко яке:yes:
С Алекс (Alfa User) днес си махнахме на Медицинска Академия. 155-цата (дето ми я отмъкна преди 5 години) все още изглежда супер!
Днес към 17 ч карах зад една 159-ка 2,4 ЖТДм КУ 4 небесно кафява . Вечерта до Сердика център сребриста 156 с пейка спойлер и стикер на форума .
Вчера сутринта, червена 75-ца със старозагорска регистрация и форумен стикер на задното стъкло, гастролираше из слънчев бряг ...
Бяла 145-ца с много добри джанти снощи към 17,45-18 на светофара на Дондуков и В.Левски.
alfonso_90
19-06-2013, 12:51
Вчера сутринта, червена 75-ца със старозагорска регистрация и форумен стикер на задното стъкло, гастролираше из слънчев бряг ...
ДА.. лятото съм в района на Слънчев бряг,Свети Влас :beer:
В сряда около 21 часа пред Be So засякох сива Брера СА9996, а няколко дни поред мяркам и една 166 СА0973 в близост до сладкарница Неделя в Младост 3.
, а няколко дни поред мяркам и една 166 СА0973 в близост до сладкарница Неделя в Младост 3.
Тя по принцип там живее. :spiteful: Да не си станал комшия?
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Днес около 18:30-19 часа в задръстването на Цариградско една тъмна 166 ми даде път. До мен имаше и едно ГТВ с номер от рода на 0939. Дали са форумни?
Тя по принцип там живее. :spiteful: Да не си станал комшия?
За няколко дни само. Бях в командировка, а хотелът беше в региона.
2 145-ци,1 146-ца и 1 75-ца на Жъмбо паркинга те точно сега.
.......и един висок индивид ми оглеждаше 159-ката.
digitalundgrd
25-06-2013, 22:23
Днес към 17:45 Радко Поморийски, беше вдигнал капака и ровичкаше по една Алфа 156 фейс лифт на светофара на Цариградско при разклона за Герман :)
Днес сутринта съзрях багерчето с оная червенокоса убавица, иде реч за 159-та...да не си помислите нещо друго, че човека дом и семейство има.....явно минава на пряко през моят квартал, че откакто разкопаха за това метро в Младост, е тури му пепел......
Той ми махна, ама аз се бях загледал по дирника на неква кака и в последният момент реагирах....
Днес сутринта съзрях багерчето с оная червенокоса убавица, иде реч за 159-та...да не си помислите нещо друго, че човека дом и семейство има.....явно минава на пряко през моят квартал, че откакто разкопаха за това метро в Младост, е тури му пепел......
Той ми махна, ама аз се бях загледал по дирника на неква кака и в последният момент реагирах....
Поздрави! Верно от там ми е по-бързо минаването. С малкия бях в колата, че всяка сутрин го карам до Надежда при баба му.
Не те бях виждал в 156-цата. 155-цата по ти отиваше ;).
Поздрави! Верно от там ми е по-бързо минаването. С малкия бях в колата, че всяка сутрин го карам до Надежда при баба му.
Не те бях виждал в 156-цата. 155-цата по ти отиваше ;).
Тук си много прав...чуствам се някак си некомфортно....но червеният дявол си го пазя в гаража за по добри времена.
RUNNING WILD
08-07-2013, 15:27
в двора на НАП черна 147 са 7272 с клубни лепенки и от зад и на предното,абе защо всички алфи с клубни стикери дето видя са подържани и измити без деруги без криви и боядисани брони всичко е лачо само моята е драма,кара ме да се замислям.
Кой беше 236 ти номер на феста?
dimitar_vd62
08-07-2013, 16:50
в двора на НАП черна 147 са 7272 с клубни лепенки и от зад и на предното,абе защо всички алфи с клубни стикери дето видя са подържани и измити без деруги без криви и боядисани брони всичко е лачо само моята е драма,кара ме да се замислям.
От уепенките е ша знайш.
А, мойта си я взех с деруги и така си карам, не е само твойта, за другото съм опрятен :)
ivailo rachev
17-07-2013, 15:08
Вишнева силистренска 155-ца със номер 5455 е забелязана на паркинга на Лидъл в Габрово със форумен стикер на задното стъкло.Нека си каже кой е.Аз бях със шареното Пунто дето оглеждах Алфата странно :D
Сиво ГТВ за 2-ри път го засичам след Кокаляне в посока Самоков.
PEPI-2ALFA
18-07-2013, 20:09
Около 6 тая вечер на изхода на Сандански се разминахме с черна 146-ца с късо подстригана мадама зад волана. Мисля, че е същата, която половин час преди това видях в града с Лисан-ски ленти на номерата. :waving:
RUNNING WILD
18-07-2013, 22:15
Сиво ГТВ за 2-ри път го засичам след Кокаляне в посока Самоков.
и аз го виждам това.
Такаа...с кой симпатичен колега се спогледахме така сутринта на ул.Чумерна :blush:, тъмно сива 147-ца, СА60.... нещо такова май беше.
DerMeister
23-07-2013, 09:20
Вчера (22.07) синята Брера с черни джанти и екстриймски лепенки беше цял ден на ул. Кукуш....
Към 20:00-20:10 арна 156-ца с гуема пейка на бул.България..
СА4114..или 1441ММ.
Към 20:00-20:10 арна 156-ца с гуема пейка на бул.България..
СА4114..или 1441ММ.
Тъмносиня, нали? Със същата покарахме привечер по новата магистрала Струма.
Тъмносиня, нали? Със същата покарахме привечер по новата магистрала Струма.
Да тъмносиня.;)
mihail_mladenov
05-08-2013, 19:18
В събота около 15:00 часа на паркинга на Paradice Center тъмно сива белгийска Жулиета.
Да тъмносиня.;)
A ти снощи май хапваше и пииваше в кръчмето зад училището в Брезите .................:popesmiley::popesmiley::popesmil ey:
A ти снощи май хапваше и пииваше в кръчмето зад училището в Брезите .................:popesmiley::popesmiley::popesmil ey:
Даааа бре.....с Тролера бехме.:)
....е оти не се обади бре да пийнем по нещо?
Даааа бре.....с Тролера бехме.:)
....е оти не се обади бре да пийнем по нещо?
Ходих до едни приятели да им върна едно нещо,и трябваше да се прибирам,че домочадието ме чакаше за вечеря :afro::afro::afro: С кой си бил ???
В събота около 15:00 часа на паркинга на Paradice Center тъмно сива белгийска Жулиета.
Тази редовно я мяркам в БПС ...
Ходих до едни приятели да им върна едно нещо,и трябваше да се прибирам,че домочадието ме чакаше за вечеря :afro::afro::afro: С кой си бил ???
С nightroller-O.....
Тази редовно я мяркам в БПС ...
БПС не знам какво означава, но пред БСП-то аз редовно мяркам една 159 Ку4 три и две :) Изтичат ми очите всеки път :big_heat:
БПС не знам какво означава, но пред БСП-то аз редовно мяркам една 159 Ку4 три и две :) Изтичат ми очите всеки път :big_heat:
Бизнес Парк София :)
От няколко дни виждам едно изоставено черно ГТВ.след ОМВ-то на гр. Берковица....посока Монтана със спаднали гуми...:unsure:
От няколко дни виждам едно изоставено черно ГТВ.след ОМВ-то на гр. Берковица....посока Монтана със спаднали гуми...:unsure:
Е напомнпай ги....:rotfl:
RUNNING WILD
10-08-2013, 00:10
още един път да вдигнат горивата и гражданските и ще ги виждаш на всякъде,а темата-видях те ти ли беше ще е за градският транспорт като се прехвърляме по рейсовете.
Е напомнпай ги....:rotfl:
Нямам въздух в тия жеги:shoot::.....м/у другото чужда кола не барам!
RUNNING WILD
10-08-2013, 14:02
да ме прощава Мордохи ама в смисъл?не крадеш или не караш?
да ме прощава Мордохи ама в смисъл?не крадеш или не караш?
За какво да те прощава.:dunno:.......не крада, а и избягвам да карам чужда кола......
RUNNING WILD
10-08-2013, 17:36
а чужда жена караш ли?склоняваш ли я към прегрешение...ако кажеш избягвам не е отговор,ако пък не ще увисне по стените твоя икона някой ден по стените Свети Боби Алфаджийски
То с чуждите жени е като с колите - чуждата ..тка кокали нема! :super:
RUNNING WILD
11-08-2013, 23:13
бях на Мальовица днес и в Говедарци срещу мене сребриста 164 са 1989 май беше номера,момчето ми присветна с фарове не го знам кой е.
а чужда жена караш ли?склоняваш ли я към прегрешение...ако кажеш избягвам не е отговор,ако пък не ще увисне по стените твоя икона някой ден по стените Свети Боби Алфаджийски
:)))....ако задоволиш чужда жена си направил добро....но ако счупиш чужда кола не е на добре....е така разсъждавам...
dimitar_vd62
13-08-2013, 20:47
И в двата случая ще се охарчиш.
И в двата случая ще се охарчиш.
:)))...заависи......когато е доволна жената, може и питка да омеси.....но за колата си прав.
Furious 155
16-08-2013, 01:00
Доко - на мотора развозваше една девойка из Лазур вчера, но не разбра, че алфист го насвири от едно волво
Доко - на мотора развозваше една девойка из Лазур вчера, но не разбра, че алфист го насвири от едно волво ��
Къв е тоя алфист с шведски трактор.....:smoke:
Furious 155
17-08-2013, 17:01
164-ката на BatVas се развозва из Лазур, в Бургас но не хващам кой я кара!
164-ката на BatVas се развозва из Лазур, в Бургас но не хващам кой я кара! ��
E по носа не го ли познаваш?
Furious 155
17-08-2013, 20:32
E по носа не го ли познаваш?
Не го видях аз, иначе добре го издаде. Тя 155-цата беше там, като я караше баща му.
Днес сутринта покарахме заедно с Колега, с тъмно червен дизелов Спорт Вагон, по пътя от с. Ковачевци(Самоковско) до с. Бистрица. рег номер СА 2334 @@ или нещо такова.
Колегата определено може да кара!:respect:
Поздрави!!!
164ка сив металик даваше газ по ул.”Акд.Марко Семов” в посока към Г.М.Димитров , без да знае за снимачния екип на КАТ скрил се зад входа на метростанция Мусагеница...
Дали не беше thecleaner ? Това към 12:15 на обяд.
Сутринта видях паркирани близо до обръщалото на панчаревските автобуси: 166 сив металик , много лъскава и въобще често я виждам там. Но днес зад 166цата беше спряло черно GT с много хубава боя и джанти.
Преди седмица се сблъскахме с ПИТБУЛ в Костинброд.
Много гаден тип.
пък и жена му една още по - гадна,,,,,
Покани ни с бира!
Жена мечта!
Много добри хора!
Явно ще си ходиме на гости!:th_up:
thecleaner
21-08-2013, 00:14
164ка сив металик даваше газ по ул.”Акд.Марко Семов” в посока към Г.М.Димитров , без да знае за снимачния екип на КАТ скрил се зад входа на метростанция Мусагеница...
Дали не беше thecleaner ? Това към 12:15 на обяд.
Сутринта видях паркирани близо до обръщалото на панчаревските автобуси: 166 сив металик , много лъскава и въобще често я виждам там. Но днес зад 166цата беше спряло черно GT с много хубава боя и джанти.
Може и аз да съм бил, ма уж се дзверих усърдно за милиционери, инак ако са ме снимали не ми се мисли с колко минах :) Ти с 56цата ли беше не съм те видял, всъщност някакъв мотор ме гонеше май само.
IcemaN92
21-08-2013, 00:32
Днеска беше заформена мини Алфа срещичка на КФС-то на Вазов - 159 черна комби,156ца фейслифт и 2 145-ци (едната май е на колегата миро,паркирана самотно СА 4860 ХХ).Поздрави,момчета.Бях с червената Делта дето спря до 156-цата,ама ми беше неудобно да си поприказваме за вашите красавици,особено 156-цата и 159-ката.
На 11.08 на новата отсечка на ам Тракия -посока Бургас ,доста време покарахме с една бяла 156 с с черен покрив и готини черни джанти №СА...... ,след което се заиграх с едно джипче Митсубиши и отпраших напред.
Ето и две Алфи в Созопол:
IcemaN92
25-08-2013, 11:33
Черна Алфа ГТ с номер 0110 софийска редовно я виждам в с.Горна Малина.Спира при едни приятелчета.Понякога и нощуват тук.
ФЕРАРИСТ
27-08-2013, 13:08
Лачена пернишка синя 155ца РК2922 втори ден дреме пред хотел Пар Авион в Априлци.....
В събота вечерта като на парад в Китен карахме с колега от Бургас А 8827...Също така имах честта случайно да се запозная с бащата на AnastasKOSTOV-REX (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=9025) !
Черна 156 с ПВ 24-26 или нещо подобно на околовръстното и бул. Европа.
Присветнах и, ама или не ме видя или не отчита на 33-ки:sad:
Черна 156 с ПВ 24-26 или нещо подобно на околовръстното и бул. Европа.
Присветнах и, ама или не ме видя или не отчита на 33-ки:sad:
Точно там и аз те мернах към 08.00ч.
Фейслифтова 156 SW с номер СА0320ТС е спряла под нас...
RUNNING WILD
08-09-2013, 02:19
бях на гости в село Чеканчево към 00.00 часа и там на края на селото пред една къща в тъмното сгушена форумна сребриста 156 с детелинки по нея и яко надписи не я гледах много в мрака ама е СА 2279 РМ,и още една нагиздена 145 с петолъчки джанти напудрена пак софииска седеше пред кръчмата.
ludkanar
08-09-2013, 09:31
Лачена пернишка синя 155ца РК2922 втори ден дреме пред хотел Пар Авион в Априлци.....
Знам я колата,но момчето не е от форума мисля.
Сива 147 фейслифт в Олимпиада Гърция засечена в събота СА 46???
червена 146 СА ,,,,, на път за Серес
soldier81
09-09-2013, 11:35
Преди малко някой да беше в посолството на Катар?
RUNNING WILD
09-09-2013, 12:03
преди малко дадох път на Околовръстното на колега с уникална жълта 156 с джанти като озе рейсинг с споилери ЕН 0045 страшно изпълнение.
IcemaN92
09-09-2013, 22:57
бях на гости в село Чеканчево към 00.00 часа и там на края на селото пред една къща в тъмното сгушена форумна сребриста 156 с детелинки по нея и яко надписи не я гледах много в мрака ама е СА 2279 РМ,и още една нагиздена 145 с петолъчки джанти напудрена пак софииска седеше пред кръчмата.
156-цата е на колегата Венци - Tifozza.А 145цата е QV-то на един приятел номера и е 9292. :go:
RUNNING WILD
10-09-2013, 09:41
ама май верно беше 9292 145 цата и беше много фешън,от секъде изкачат алфи от мрака в това село бе.
Преди малко някой да беше в посолството на Катар?Язе :)
Как ме разконспирира?
soldier81
11-09-2013, 22:25
Аз бях с вас докато опъвахте ролетката ,и ви видях с какво дойдохте.
ecotronic
12-09-2013, 13:15
Синя пловдивска Брера (70 10 или нещо такова) от известно време паркира в София близо до Пирогов.
Много е арна :)
Аз бях с вас докато опъвахте ролетката ,и ви видях с какво дойдохте.Е, защо не се обади? Или не можа да ме познаеш по тази снимка на аватара :)
Е, защо не се обади? Или не можа да ме познаеш по тази снимка на аватара :)
Сигурно си бил без очилата, ухахаа... :-) ;-)
soldier81
12-09-2013, 21:51
Без очилата беше,иначе щях да те позная 100%
Щяха ли да ме пуснат с такива очила :crazy:
soldier81
14-09-2013, 13:54
Е как,няма кой да те спре,даже щях да те позная веднага :bounce8:
IcemaN92
14-09-2013, 16:17
ама май верно беше 9292 145 цата и беше много фешън,от секъде изкачат алфи от мрака в това село бе.
И Фиати и Ланчий също :headbang:
П.с. Вчера софийска червена 147ца се закачих за нея и после я изпреварих на подбалканския.Аз бях с червената Делта,ако се познае колегата евала готини джанти.
Е как,няма кой да те спре,даже щях да те позная веднага :bounce8:Значи, живот и здраве, ако Борисов ми звънне пак, ще се запознаем лично ;)
Днес, 11:55, София, бул. Сливница от Опълченска към К. Величков: АР 155 2.0 с ДКН 7839 или 7938.
Днес 19.30h Бургас, от светофара на окръжна болница до кръговото на ВХТИ (изхода на града, посока София) Колега със сива 156 2.4 JTD с регистрация РВ 4906 ВМ - видимо вървяща, но не чак толкова, че да се опъне на мотора ми:evilsmiley:
Малко безразсъдно тръгна на зиг-заг в трафика, но ще му простим това му превъзбуждане. Колега, ако пишеш тук да знаеш, че искрено се накефих на колата ти :drive:
Не знам дали е за тук тва въпросче, но все пак... злочестивата 156-ца на някой от тук ли е?: http://insmarket.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/-%D0%9F%D0%B0%D1%8F%D0%BA-%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B2-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%B8-%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-_l.a_at.1_i.424243.html
Черна 147-ца с тъмни стъкла, черни джанти и лентички екстрийм на номерата, сутринта пред мен на бул.България към 7,45-8ч.
Черна 147-ца с тъмни стъкла, черни джанти и лентички екстрийм на номерата, сутринта пред мен на бул.България към 7,45-8ч.
аз бех:-D