View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
Роберта забелязана сутринта в задръстването в Орландовци малко преди Мерцедес.:biggrin:
Сложил си ми GPS на колата, признай си :boxing:
rumenti77
18-06-2009, 17:19
Днес докато си ремонтирахме ул.Омая(кв.Княжево)мина покрай мене сива 156 с клубни лепенки ама му забравих номера(нали съм си ПРОЗЗЗ).:oops::tooth:
benji_gb
18-06-2009, 17:47
Днес докато си ремонтирахме ул.Омая(кв.Княжево)мина покрай мене сива 156 с клубни лепенки ама му забравих номера(нали съм си ПРОЗЗЗ).:oops::tooth:
Да не съм бил аз ? :devil::devil:
Днес, малко след 18:00 на Черни връх ме пропусна колега със 145, фейслифтната, със сливенска регистрация СН 5519.
Специални благодарности за него, аз бях инкогнито - с Peugeot 405. :tooth:
rumenti77
18-06-2009, 19:26
Да не съм бил аз ? :devil::devil:
Може,ако минаваш и утре от там,аз съм оня"тъмня"(не съм РОМ):tooth: с татос на лявата ръка.Може да пиеме по бира.
Silvester9
18-06-2009, 19:48
Може,ако минаваш и утре от там,аз съм оня"тъмня"(не съм РОМ):tooth: с татос на лявата ръка.Може да пиеме по бира.
Ти в коя фирма работиш ако не е тайна? Сори за спама :)
rumenti77
18-06-2009, 19:59
Преди в Инжстрой,а сега във Вива2000 .Защо?
benji_gb
20-06-2009, 20:55
Днес на светофара на пресечката за Драгалевци бях засечен от колежка със сива 156, която ми бибитна (съответно и аз) имаше стикер ЛИСАН СЪРВИС и номера беше С443...(мисля) ама нали съм си КУХ не можах да запомня другото:oops:. Та да си признава коя е ;-)
Сложил си ми GPS на колата, признай си :boxing:
Признавам си ,че оня ден те пуснах на разклона на ИПк Родина на Цариградско да се включиш в движението.:lol:
Вчера пред Експо-центъра беше забелязана 164-ката на БатВас.
ludkanar
21-06-2009, 13:37
днес на Експо-центъра синя 145 клубна,колега беше с малко детенце.забравих номера:hmm:
Признавам си ,че оня ден те пуснах на разклона на ИПк Родина на Цариградско да се включиш в движението.:lol:
A аз благодарих ли ти, щото ако не съм друг път да не ме пускаш? :oops:
Walker забелязан пред Т-маркет Младост1 :kicking:
Днес на светофара на пресечката за Драгалевци бях засечен от колежка със сива 156, която ми бибитна (съответно и аз) имаше стикер ЛИСАН СЪРВИС и номера беше С443...(мисля) ама нали съм си КУХ не можах да запомня другото:oops:. Та да си признава коя е ;-)
ей ме на мен, аз бях :-D
видях клубния стикер на задния джам и реших да бипна
vaklinator
23-06-2009, 23:51
На 21,06 сребриста 156 1.8 на магистралата от Дупница посока София номер ВТ******
ludkanar
24-06-2009, 08:10
днес на Експо-центъра синя 145 клубна,колега беше с малко детенце.забравих номера:hmm:
никой ли несе позна
benji_gb
24-06-2009, 17:31
Снощи около 21:00 часа черно GT на Копитото. Друго не успях да видя, защото валеше и се бях позасилил :oops:
RoMeO_156_GTA
24-06-2009, 17:58
Вчера около 15 ч мернах wazzz по центъра :devil:
Днес към обяд видях на 5-те кьошета .
Видях страшно лъсдкава 155-ца,винено червена с ксенони и лепенка на челното стъкло Martini racing -
регистрация ЕН.
[QUOTE=MUROMAN;508430]Днес към обяд видях на 5-те кьошета .
Видях страшно лъсдкава 155-ца,винено червена с ксенони и лепенка на челното стъкло Martini racing -
регистрация ЕН.[/QUOTE
Тоя пич, май е от Русе...ако не се бъркам, независимо от регистрацията...по ника съдя!
Днес в Ст Загора видях АР 147 карана от колежка,рег С 7755
rumenti77
26-06-2009, 18:36
Днес колегата Benji_gb пак мина по ул.Омая видя че е затворена и не спря да пиеме по бира:drunk:.Лошото е че и аз късно го видях.
benji_gb
27-06-2009, 16:01
Днес колегата Benji_gb пак мина по ул.Омая видя че е затворена и не спря да пиеме по бира:drunk:.Лошото е че и аз късно го видях.
:oops:
към 10 по бул.Витоша посока Южния парк една сива 156 СА5491** набичила яко Металика :punk: дали е нашенска? :)
малко по-късно по Цариградско още една 156 само че SW със стикери на клуба.Присветнах му и след това на отбивката след Мак Доналдс му свирнах :whistle: я да си казва кой е :cheers:
MaDHaCkEr
28-06-2009, 01:56
На метрото на Обеля сива 145ца :) бързах аз и в последния момент видях че ми махна. :)
thecleaner
28-06-2009, 02:07
малко по-късно по Цариградско още една 156 само че SW със стикери на клуба.Присветнах му и след това на отбивката след Мак Доналдс му свирнах :whistle: я да си казва кой е :cheers:
Видях те когато те изпреварвах и преди да завия караше зад мене. Мернах нещо като стикер но не бях сигурен.
Видях те когато те изпреварвах и преди да завия караше зад мене. Мернах нещо като стикер но не бях сигурен.
как ще си сигурен като прошуча покрай мене :spiteful:
AntiLuuP
29-06-2009, 03:26
Преди малко на К.Величков черна 147 СА 88**** Мисля че беше нафта....Застанана от ляво на едно такси аз на същото такси застанах от дясно светна зелено и изгубихме таксите ама на Лукойла на сердика се разделихме ....
И след това на Медицинска академия 146 червена с черни джанти стори ми се че мацка я караше ... Не се разглеждах за подробности че в тъмното съм много кьорав :D
Днес на ул. Бяла черква, а после по Витошка, карах зад един черен спортвагон 2.4 ЖТД със стикер на клуба и лого на Екстрийм тунинг.
detelazurno
29-06-2009, 10:08
Вчера около 15:30 в Мрамор, малко преди Доброславци зелена 155-ца подмина закъсал нов Опел Астра (тва електрониката си е*ало майката като почне да се мокри) ама видях клубния стикер на задното стъкло чак като отмина.
detelazurno
30-06-2009, 21:06
Днес се разминах с Pipi до тунела на Люлин, но тя май не ме видя :go:
Случайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)
И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
На кой е ?
Имам огромно желание да я разгледам отблизо :)
thecleaner
01-07-2009, 22:53
Кои са се дърпали към 22.30 в Люлин да казват, сива 156ца и червена 155ца. 156ти е бил напред.
Случайно минавахме с колата в някой Младост .. не знам кой (до хит)
И видях собственика на една страхотна Алфа Ромео 75 , червена с бели джанти , и номер СА 2646 АХ ако не се лъжа , да се грижи за нея ..
На кой е ?
Имам огромно желание да я разгледам отблизо :)
знам я.Страхотна е 75-та:big_bow_down: V6 пише отзад :) снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума :) но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците ;)
знам я.Страхотна е 75-та:big_bow_down: V6 пише отзад :) снимал съм я в папараци за съжаление не я видях на ИталФеста предполагам не посещава и форума :) но няма начин толкова потдържана класика да не е известна на маниаците ;)
Искам с някой да отида да го видя кой е този ..
Яка е алфата .. май е възрастен собственика , та може и да не влиза във форума ..
Един приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P
" София,Младот 1"
Едно "С" си изял.
Това е 75 3000 12в в6 АМЕРИКА на Юлиян.
Тази е нали?
Това е 75 3000 12в в6 АМЕРИКА на Юлиян.
Тази е нали?
Тази е ..
И тези джанти ..
Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
Много е звер .. много.
Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?! :D
Тази е ..
И тези джанти ..
Мале , колко я е отворил , не е истина просто ..
Много е звер .. много.
Както и да го смятам е или 185 или 192 к.с. .. или повече ?! :D
Толкова някаде, не мисля че е повече щото трябва да е 24в а 3000 24в в бг съм виждал само на уникалният модел RZ.
Един приятелски съвет така .. оправи си местоживеенето :P
" София,Младот 1"
Едно "С" си изял.
мерси за поправката,колега ;) въобще не съм забелязал:oops:
Тук е мястото да "благодаря" на колегата с черната 155-ца СА 8366 **, не знам дали е от форума, но се опита безуспешно да ме пребие на Цариградско. Ако чете да знае, че е пълен идиот и не си засужава колата, даже никаква не заслужава:jason2:
Днес, около 3 следобяд, MaDHaCkEr избуча по трамвайните линии на "Ломско шосе", след колелото на 7-цата, посока център.
П.С. Бях с MUROMAN и тъкмо паркирах "совалката", в търсене на PVC коляно из местните железарии.
AntiLuuP
04-07-2009, 19:21
Тук е мястото да "благодаря" на колегата с черната 155-ца СА 8366 **, не знам дали е от форума, но се опита безуспешно да ме пребие на Цариградско. Ако чете да знае, че е пълен идиот и не си засужава колата, даже никаква не заслужава:jason2:
ЪЪъъ Тва е кретенско .... какво имаш предвид да те пребие да те отнесе или ... :dunno::no::jason2:
ЪЪъъ Тва е кретенско .... какво имаш предвид да те пребие да те отнесе или ... :dunno::no::jason2:
засече ме по много селски начин, въпреки че много добре ме видя. не знам,може би го хвана яд, че го изпреварвам....:dunno:Иначе за бой имам една метална палка на задната седалка, можеше да тествам здравината и в главата му:devil:
засече ме по много селски начин, въпреки че много добре ме видя. не знам,може би го хвана яд, че го изпреварвам....:dunno:Иначе за бой имам една метална палка на задната седалка, можеше да тествам здравината и в главата му:devil:
ами днеска един пич със 145-ца (червена) в Младост 4 ме изуми как без притеснение,че идва от път без предимство(едно "y"-образно кръстовище) си минааа....аз му свирнах,защото явно не се осъзна,че ако не си гледах пътя като него,щеше да стане сакътлък:no:
PEPI-2ALFA
05-07-2009, 17:09
Вчера около 18.00 пред фри шопа на Кулата 1 винено-червена (ако не бъркам цвета), 155-ца със софийска регистрация и с китосан преден капак над десния фар. Реших, че ще го снимам на излизане от магазина, но... беше си заминал.
MaDHaCkEr
06-07-2009, 01:26
Днес, около 3 следобяд, MaDHaCkEr избуча по трамвайните линии на "Ломско шосе", след колелото на 7-цата, посока център.
П.С. Бях с MUROMAN и тъкмо паркирах "совалката", в търсене на PVC коляно из местните железарии.
Не съм ви видял братле иначе щях да спра да ви видя :)
GTV с номер 6363 към 14 на Сливница и Опълченска. С клубен стикер и надпис Лисан сервиз. Да се обажда :grandpa:
digitalundgrd
13-07-2009, 20:14
Вчера на 12.07.2009 видях в района около Кино Арена Запад (до кардиологичната 3-та градска болница) около 18-19ч. една черна или тъмно синя Алфа 166 преди фейс лифта. С шофера се спогледахме.....не помня номера, но мисля че имаше 1 и 6. Някой да се познава?
Вчера на 12.07.2009 видях в района около Кино Арена Запад (до кардиологичната 3-та градска болница) около 18-19ч. една черна или тъмно синя Алфа 166 преди фейс лифта. С шофера се спогледахме.....не помня номера, но мисля че имаше 1 и 6. Някой да се познава?
Там има една синя 166 СА 9921 ** няколко пъти съм го засичал в района :)
А теб преди малко те видях за пореден път пред аптеката .. някой път ще спра да се видим :)
digitalundgrd
15-07-2009, 00:36
Мини нямаш грижи :) Аз си я паркирам, така че да си я наглеждам по всяко време :)
Мини нямаш грижи :) Аз си я паркирам, така че да си я наглеждам по всяко време :)
Сега не беше където стои обикновено :)
digitalundgrd
15-07-2009, 01:09
Хахах нямаше места като дойдох, но пак си я виждам - леко по диагонал ми идва ;)
лелче с 145-ца бордо(не запомних номера) ако четеш тук...
следващия път,ако караш по Сливница ,в лявата лента с 30 ....много ще ти се радвамhttp://www.pic4ever.com/images/fingersmiley.gif
По Сливница посока Люлин във вторник вечерта сива алфа 156 :)
Видях, че е клубна чак след като ме изпревари колегата, за жалост номера не помня, СА 9........ :oops:
AntiLuuP
16-07-2009, 22:53
На стамболийски пред едно заведение Лачена 33-ка черна с лепенки и свежи джанти С 6869..... ???? И една 147 купе с лепенка екстрийм ... ама номера е мъгла ....
По Сливница посока Люлин във вторник вечерта сива алфа 156 :)
Видях, че е клубна чак след като ме изпревари колегата, за жалост номера не помня, СА 9........ :oops:
На Мариан номера беше май някакъв подобен :)
nikolova05
18-07-2009, 14:39
лелче с 145-ца бордо(не запомних номера) ако четеш тук...
следващия път,ако караш по Сливница ,в лявата лента с 30 ....много ще ти се радвамhttp://www.pic4ever.com/images/fingersmiley.gif
Лелиното, може и аз да съм била, когато завивам на ляво и има коли пред мен, ми се налага да карам и с 20 км., така че ще ми бъде интересно да видя какво ще направиш. Не знам дали мен си видяла, но мисля, че изказването ти е малко кухо.
ФЕРАРИСТ
19-07-2009, 07:47
Лелиното, може и аз да съм била, когато завивам на ляво и има коли пред мен, ми се налага да карам и с 20 км., така че ще ми бъде интересно да видя какво ще направиш. Не знам дали мен си видяла, но мисля, че изказването ти е малко кухо.
Ей ся вече стана интересно да видим как ще се разберат дамите, моля всички коментари по темата временно да стихнат......:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:: bowdown:
На Мариан номера беше май някакъв подобен :)Аз всеки ден от там минавам но номера ми е 3523
nikolova05
19-07-2009, 17:25
Ей ся вече стана интересно да видим как ще се разберат дамите, моля всички коментари по темата временно да стихнат......:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:: bowdown:
За съжаление спор няма да има. :drive:
Светло синя 156 /с вдигнат капак/ снощи околко 23 ч. на магистрала Тракия.
digitalundgrd
20-07-2009, 12:39
хахах както каза един път raiders - Алфата се познава от далече, само като видиш кола с отворен капак - значи това е Алфа
Jivko7777
20-07-2009, 13:18
хахах както каза един път raiders - Алфата се познава от далече, само като видиш кола с отворен капак - значи това е Алфа
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Той Влади щото беше единствения с вдигнат капак на летния събор миналата година :)
Той Влади щото беше единствения с вдигнат капак на летния събор миналата година :)Аааа и на Велинград беше така:shutup:
Stoyan Georgiev
21-07-2009, 21:05
сегодня на молу в б-с един младеж с 146ичка тъмно синя ме гледаше любопитно как въртях на ръчна на празния паркинг :D
RoMeO_156_GTA
21-07-2009, 21:29
Май мернах на pent 147цата , но не съм сигурен :)
.. как въртях на ръчна на празния паркинг :D
Това с 159ката ли :Suicide::Suicide::Suicide:
вчера ш бургас на околовръстното много красива сива 156ца селеспийд ниска с много яки джанти номера беше А 6080 или 8060 :balloon:
Stoyan Georgiev
21-07-2009, 21:57
Това с 159ката ли :Suicide::Suicide::Suicide:
и без това за 15 хил. километра съм ги направил на леща гумите, пък там паркинга е от полиран бетон и като вървиш можеш да се подхлъзнеш да се изтърсиш... ;)
Jivko7777
22-07-2009, 00:56
и без това за 15 хил. километра съм ги направил на леща гумите, пък там паркинга е от полиран бетон и като вървиш можеш да се подхлъзнеш да се изтърсиш... ;)
Охххх смятай какъв въртеж е станал :shutup: :shutup: :shutup:
То човек да не се пошегува с вас, добре, че с повечето се познавам, виждали сме се по сервизите...:tooth:
Той Влади щото беше единствения с вдигнат капак на летния събор миналата година :)
Аааа и на Велинград беше така:shutup:
Ето защо няма да ме видите повече на събори :hehe:, е поне и с Алфа
Иначе по темата, когато видя Алфа и то 156 все ми идва да махна, не знам защо...
в неделя след тридневно обикаляне по пътищата на страната ни на излизане от Велико Търново най-после видях друга 159-ка! черна седан с доста приятн джанти. светнахме си, изкефихме се и кой от къде е :)
Stoyan Georgiev
22-07-2009, 10:18
доволен ли си баунсъре ? :)
вчера май видях Григор на пътя около зоопарка, ама аз бях инкогнито в служебната астра :wierdo:
RoMeO_156_GTA
22-07-2009, 11:07
в неделя след тридневно обикаляне по пътищата на страната ни на излизане от Велико Търново най-после видях друга 159-ка! черна седан с доста приятн джанти. светнахме си, изкефихме се и кой от къде е :)
Ако е била тази , търновска е и не е от форума :) Малко в лош момент съм я хванал тук :unsure:
Jivko7777
22-07-2009, 13:53
Иначе по темата, когато видя Алфа и то 156 все ми идва да махна, не знам защо...
и съм така и винаги присветвам ама до сега само веднаж съм получил обратното :unsure: :unsure: :unsure:
мисля че беше точно тази. много кеф ми стана! по пътя имаше още една Алфа 147 която ми светна и се поздравихме и странното беше че не беше с българска регистрация. наточена, лъскава с некъв тунуг доста приятен.... :)
@ Стоян - как да не съм доволен човече! уникална е колата! няма такава стабилност и возия :) а и се среща рядко и хората се заглеждат. в Добрич имах чувството че карам бентли :) само неква пластмаса потропва в багажника и ми къса нервите но в сряда влиза в сервиза да я преслушат :)
Чевена 159 :drool: СТ 4440 ?? в Ст.Загора.Някой да си я познав?
145 сива с номер 4818 ако не се лъжа с невероятно нарисувана емблема на алфа на предния капак!! Веднага да качи снимка ако чете тук :director::director::director:
п.п. има и стикер на задното стъкло и много често седи на паркинга пред блока Колонел между руски и мола
Васил Петров
24-07-2009, 19:38
145 сива с номер 4818 ако не се лъжа с невероятно нарисувана емблема на алфа на предния капак!! Веднага да качи снимка ако чете тук :director::director::director:
п.п. има и стикер на задното стъкло и много често седи на паркинга пред блока Колонел между руски и мола
аз също съм я засичал (караше я една красавица :tongue2:)
thecleaner
24-07-2009, 19:56
да вчера карахме от Ректората до Орлов мост кола до кола какво ли не правих :clapping: да и привлека вниманието и освен един два шанаджийски погледа никакво внимание :)
MaDHaCkEr
25-07-2009, 19:59
Вчера на Поморие на една червена красавица 146ца и правеха фотосесия до морето :) Колата мисля че е от форума, защото ми беше доста позната. Имаше червена лента на предното стъкло с надпис Alfa Romeo
life style
25-07-2009, 20:14
егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале
вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
MaDHaCkEr
25-07-2009, 20:42
Нещо ти е лошо ми се струва?
thecleaner
26-07-2009, 00:03
егати безсмисленната тема, "маи те видях вчера" "амм таи ли, можи, що не са обади за по "бира"" , "ъм деазнам, досрамяма" хах е може ли да се обсъжда кои кого е видял? е като си го видял и ко ? до там само ! хахах малеее мале мале
вече като видя алфа ше показвам среден пръст, да се разпознаваме, и като питате после кои беше, ш кажа "ъм аз бях" земи ся и тоя среден , и повече не поглеждаи към колата ако ме видиш !
Смени си доставчика колега, тая трева не става.:screwy::screwy::screwy:
ФЕРАРИСТ
26-07-2009, 00:13
Ама разбира се, даже ако искаш да си най - коментирания тука, може не само среден да показваш, а да спираш и да покажеш това дето символизира средния, за нула време ще станеш мтого известен......аз съм си монтирал под предната броня една ръчичка със среден, изкарал съм я на лостче и с механизъм като се размина с Халфа и веднага и показвам среден.....
"life style" Покажи среден пръст и ще си намериш майстора ...тъкмо известно време няма да пишеш глупости във форума!
А за протокола вчера видях един пич(156 синя с прагове и 17-ки джанти не видях номера) в 14.15 около медицинска академия,колата беше готина ама да питам колегата ако чете,толко ли ти беше студено в най топлия ден до сега ,че беше със свалени прозорци и се потеше от 37 - 38 градусовата температура на пътя или ти е развален климатика :cold: .Опитах се да го снимам ,но батерията на ГСМ-а беше към края и не се включи фотото ..... :drunk:
С 1523 Алфа 147 графит. Да си казва кой е! Днес в Търново на излизане към София до МЕТРО на светофара се засякохме.
Е теб пък не те разбирам..
Веднъж ти сложиха бан на другия ник.
Регистрира втори -всички се направиха ,че не са видели.....:flirt:
Само се заяждаш с хората.Като не ти харесва,като те дразнят,ами не влизай ...
Или поне да не пише разни :sheep: "премудрусти"
Stoyan Georgiev
27-07-2009, 14:59
адски готин и спокоен човек
ти си невероятен
Вчера(27-ми) под Колхозния пазар във Варна, видях маслено зелена, доста добре изглеждаща 146-ца. Регистрацията започваше с Р, но нататък не запомних. Шофьора беше жена с още 2-3 човека. Аз си бях с моята червена алфа с бял капак.
oххх котьо как искам да ми покажеш среден пръст на някой светофар, та да се увериш лично тогава е ли или не е тъмно, влажно и ароматно в собствения ти гъз. сладур! :paddle: :priest:
oххх котьо как искам да ми покажеш среден пръст на някой светофар, та да се увериш лично тогава е ли или не е тъмно, влажно и ароматно в собствения ти гъз. сладур! :paddle: :priest:
кво му се обяснявате на този, не виждате ли, че е прост като джапанка. :screwy: Размахва средни пръсти, ама само виртуално... Да не мислите, че му стиска да го прави наистина. Темата е, за да се опознаем с хората от клуба и да свържем колите и собствениците им, ама трябва малко сиво вешество, за да го осъзнаеш:laughing1:
Черна 156 рег. ВТ 2001 ?? в Стара Загора.Някой ще се познае ли?:Tease:
Днес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
Май е от форума, но не съм сигурен :)
Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история :D:respect:
Днес на магистралата от Асеновград към София една червена 33-ка, която мисля, че беше с пловдивска регистрация.
Май е от форума, но не съм сигурен :)
Аз леко изпраших пред нея, ама дълга история :D:respect:
с гоуеми джанти ли беше :)
с гоуеми джанти ли беше :)
Май беше с железни. Не обърнах внимание.
firedragon
30-07-2009, 15:47
Онзи ден видях колегата Bodom беше на гости в Бургас на 20 метра от нас беше спряна колата.Много добре изглеждаше
mirchozo
30-07-2009, 18:28
Онзи ден ходих към Бургас. От Варна до Обзор "джиткахме" с една сребриста 156-ка (същата като моята) с бургаска регистрация А 18... нещо си (номера не помня). Първо реших да не изпреварвам, да си караме 2-те алфи една след друга, ама се насъбраха една колона и с 70-80км/ч и никакво развитие, никой не изпреварва и така изтраях 5-10км. Ръчнах ги и по някое време въпросната алфа ме настигна, покарахме културно, и така до Обзор... Абе кеф....Я да видим някой ще си признае ли?
днеска сутринта кам 9 и нещо в горубляне засякох колегата buxalkata
RoMeO_156_GTA
30-07-2009, 23:16
Колегата INTEGRALE май беше засечен във ВТ . Огледа една 156 бордо и изчезна :Tease:
INTEGRALE
31-07-2009, 10:51
Колегата INTEGRALE май беше засечен във ВТ . Огледа една 156 бордо и изчезна :Tease:
Не, не съм бил аз. Не съм мърдал от Пловдив тези дни :naughty:Да не би някой да ми е дублирал джантите :boxing:
Издирвам 156-ца с фейслифта отпред Кросвагон.Днес по магистрала Тракия след разклона за Костенец посока София към 4 часа. Бързо да казва от тука ли е.След това карахме заедно по Цариградско и се отклонихме от него по посока Телевизионната кула,Борисова градина.
Номера на колата е : С 0287 XX
Черна (мисля) 155 1.8 със стикер на Клуб Алфа Ромео. Номера беше СА 4860 . По Търново в Люлин 8 и зави наляво към Кооперативния пазар.
Това май е Muroman
Ако била с черни джанти, аз неговата по това я познавам :tequilla:
Днес с Бобби се разминахме в Младост, ама човекът се е подстригал и едвам го познах.:wow:
Това май е Muroman
Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. :) Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. :) Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.
Идеята беше да те поздравя пич. :wow:
Не знаех,че си ти ,но аз винаги си поздравявам колегите алфисти.:bg:
Бибитката не я чух,че мн ми гърмеше музиката.
Благодаря, така предположих. Другия път ще присветна, за да се види. :)
Колега mirchozo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6534), съшият ден пътувах на там, около 10 може би да е било, карах след една 156-ца, но не видях номера добре, да не си бил ти :), имаше яко алфи по пътя и там, един колега от Търново с червена 145, с клубен стикер на челното стъкло беше спрял на същата улица, да си признае...
155-ца ЕВ 2777 ** вчера по пътя София-Варна между Брестница и Микре се засякохме , направихме си едно готино каране , аз пуснах аварийни , колегата също ме поздрави като присветна - да се казва кой е :-)
mirchozo
08-08-2009, 19:13
Колега mirchozo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6534), съшият ден пътувах на там, около 10 може би да е било, карах след една 156-ца, но не видях номера добре, да не си бил ти :), имаше яко алфи по пътя и там, един колега от Търново с червена 145, с клубен стикер на челното стъкло беше спрял на същата улица, да си признае...
Ами аз минах около 15:00ч по тоя път, така че едва ли съм бил аз.Пуснах няколко пъти аварийни ама не видях отговор, тъй че едва ли е бил колега от форума. Повтарям че номера беше бургаски, а колата караше едно младо момче и вдясно по-възрастен(на годините на баща му), както и да е...
Аз пък днес пред аква-парка в Приморско видях една зелена 145ца с детелинки на калниците, с бургаска регистрация. Махах като луд, но човека май не ме видя. Една седмица по морето и не засекох никой от форума :idea:
Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак:Lkingsmiley:
Да казва колегата от В. Търново ли е
Вчера сутринта пътувах за Китен. На Карнобат се разминах със сива 156-ца с голямо нарисувано лого на марката на предния капак:Lkingsmiley:
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=540417&postcount=3754
thecleaner
10-08-2009, 16:09
Че е неговата неговата е.Колегата ако реши не може едно кафенце да изпие с некоя приятелка без да гръмне целия форум, чак жал ми става :dunno:
Точно той е бил. Сега рових по снимките от срещите на 155. :) Пусна ми аварийни замалко, не знам идеята каква беше. Бързах обаче и затова само бипнах за поздрав.;
:jason2:
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:48 ----------
Днес с Бобби се разминахме в Младост, ама човекът се е подстригал и едвам го познах.:wow:
:big_heat:..жегата ме е налегнала, зимата няма да се постригвам:))
ludkanar
14-08-2009, 18:01
Днес в центъра на Перник към 15:30 часа.Бяла 156-ца с Пазарджишка регистрация...
Stoyan Georgiev
16-08-2009, 18:42
айде хубостника с червена 156 да си каже кой е
щяхме да се блъснем заради него до черноморец преди малко ама кой ти спазва стопове, предимства и т.н.
Миналата събота карах зад кюстендилска 156 - номерът беше КН 5712 АР. Мисля, че е от форума.
А докато бях на Лозенец видях доста Алфи, но нито една позната. За сметка на това, на плажа се засякохме с Лисан на живо.:yes:
Видях и Линеа-та на колега от форума на ФИАТ - Авео.
166 с номер СА 0200 хамелеон и червена 159 СА 2766
Днеска засякох VFTI ,че се беше паркирал на една задънена улица на Ботев преди Стамболийски
DerMeister
20-08-2009, 14:10
Някой колега да живее на Гурко и да слага бележки по алфите с покана за "да научите нещо интересно за Алфа Ромео"? Нямах време иначе щях да звънна. :balloon:
Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа. :tooth:
digitalundgrd
20-08-2009, 14:29
Не само на теб...Мен постоянно ми лепват на чистачките точно от този сервиз, където и да отида....Паркинга на Мола, Паркинга на Арена запад, Паркинга на Сити центъра...Абе няма спасение :)
DerMeister
20-08-2009, 14:33
Eй, омръзна ми от флаери. На мен в събота на паркинга на Арена-Младост някой ми беше сложил флаер с адрес на сервиз за италиански автомобили, неговата кожа. :tooth:
То не беше флайър. Ръкописно върху част от пощенски плик... :kicking:
firedragon
21-08-2009, 11:16
Някой колега да живее на Гурко и да слага бележки по алфите с покана за "да научите нещо интересно за Алфа Ромео"? Нямах време иначе щях да звънна. :balloon:
Звучи много потайно,интересно ми е какво ли е? :roll:
AntiLuuP
22-08-2009, 19:16
Преди около час по Бъскон(гадните павета) се разминах с бързата червена 147 GTA която се продава във форума С 3300 ... Стойката и е уникална ....
ludkanar
22-08-2009, 19:35
Я сега да си кажат колегите които ходиха на море по Ахтопол,Царево,Приморско.Доста алфи засякох но само тези са заснети...
И аз много алфи засякох. 3 дена бях в Ахтопол до 21ви. Нищо чудно да сме се разминали някъде :)
la squadra azzurra
22-08-2009, 23:30
Пернишка Алфа 156 7717 /или нещо подобно/ да е минавала онзи ден през Бургас:whistle: Аз бях с бялото Инфинити, което ти направи път на кръстовището на Лукойла.И после дори не се изнервих на чуденката да направиш левия завой на "Шела" с двете непрекъснати ленти, където всеки втори опит завършва с:rip:
ludkanar
23-08-2009, 17:46
Пернишка Алфа 156 7717 /или нещо подобно/ да е минавала онзи ден през Бургас:whistle: Аз бях с бялото Инфинити, което ти направи път на кръстовището на Лукойла.И после дори не се изнервих на чуденката да направиш левия завой на "Шела" с двете непрекъснати ленти, където всеки втори опит завършва с:rip:
Е аз бях колега 7707,а като видях трафика и се отказах да завивам.Мерси за тва дет ме пусна<че се бях поизнервил малко и си викам един свестен тука взе че ме пусна.Замалко да убъркам пътя.
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:42 ----------
И аз много алфи засякох. 3 дена бях в Ахтопол до 21ви. Нищо чудно да сме се разминали някъде :)
И аз си тръгнах на 21-ви,но си мисля че несъм те засичал.Аз бях блиско до главната улица.моята е тъмно синя 156.
Е аз бях колега 7707,а като видях трафика и се отказах да завивам.Мерси за тва дет ме пусна<че се бях поизнервил малко и си викам един свестен тука взе че ме пусна.Замалко да убъркам пътя.
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:42 ----------
И аз си тръгнах на 21-ви,но си мисля че несъм те засичал.Аз бях блиско до главната улица.моята е тъмно синя 156.
Аз бях от 18 до 21ви. И бях на квартира точно точно на центъра над супер маркета, който e срещу пицарията. Даже още една сива 166ца се появи там, до детското влакче.
ludkanar
24-08-2009, 00:03
Аз бях от 18 до 21ви. И бях на квартира точно точно на центъра над супер маркета, който e срещу пицарията. Даже още една сива 166ца се появи там, до детското влакче.
Не съм те забелязал колега,другия път нащрек.
AntiLuuP
26-08-2009, 00:06
Днес отново забелязах дивата синя Брeра 3.2 СА 1616 .... Движеше се по Бъкстон посока околовръсното....
la squadra azzurra
26-08-2009, 22:42
Я да видим кой ни е на гости в Бургаза...:lupe:
Furious 155
26-08-2009, 22:55
пешеходеца е - Walker мисля!
Днес към 18:45 видях сребриста 147-ца в кв.Красна поляна,точно на светофара за Гараж Земляне и Овча купел,с номер
СА 0777 ВА 1.9 JTD с четерима човека вътре караше жена.Много ми запрелича на тази на dodo 155 с фейслифта.
Аз бях :)
Събрал съм малко материал ;)
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Аз бях :)
Събрал съм малко материал ;)
Днес на прибиране една синя 147 JTD караше зад мен известно време и си се поздравявахме :)
А пък на отиване с една сива 145 си карахме заедно доста време :)
Днес по пътя от Приморско до Бургас карахме пакет с една прекрасна черна 156ца facelift Crosswagon Q4 рег номер СА 4068 МН :balloon::balloon:
WarsteineR
03-09-2009, 04:02
Колега Бонев много разбързан беше оня ден :)
Поздрави!
Сряда 02.09.09 около обед сива 147 1.6ТС с лепенка на задното стъкло Клуб Алфа Ромео. Беше паркирана около блок 64 в квартал Чайка Варна. Регистрация СА... Оглеждах се, оглеждах се ама никой нямаше около нея.
Същия ден 159 бордо пак със софийска регистрация караше по Цар Освободител и после зави по Владислав. Две бурии отзад и невероятен звук. Не успях да я разгледам добре - много бързо се изнесе:-)
Преди 3-4 дни в младост 1а свирнах на тъмна 147 с Q2 джанти и шофйора ми махна, но не зная кой беше
Днеска видях на опълченска една 159 червена ti и от зад пишеше 4.2 JTDm .Един приятел верно си помисли че има такъв двигател :firstprize:
Днеска видях на опълченска една 159 червена ti и от зад пишеше 4.2 JTDm .Един приятел верно си помисли че има такъв двигател :firstprize:
На един познат е, 2.4 е обърнато естественно.С джанти тип тел. шаиба нали?
Да тя е евалата!
Е чак евалата, според мен е селско и смешно :roll2:
Абсолютно, остава и едно куатро надпис да тури и ще е като Алди :roll2:
Вчера около 3 следобед Фиоре беше на гумаджийницата на Семинарията. А днес видях на БатВас 164-ката на бул. "Македония".
la squadra azzurra
04-09-2009, 22:10
Абре, тука из Бургас, най-вече в "Славейков", много честичко мяркам една сребриста 166-ца с черни джантури и все мисля, че е на колега от форума.....
digitalundgrd
04-09-2009, 22:34
code
Ето и темата за боядисаните черни джанти :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35404
Абре, тука из Бургас, най-вече в "Славейков", много честичко мяркам една сребриста 166-ца с черни джантури и все мисля, че е на колега от форума.....
На "code" е .
Е да има нещо вярно ама аз евалата, че разбрах на кой е е може и АМГ да си сложи не му пречи на човека :roll2:
Снощи към 22 часа покарах зад една червена 146 рег. СН 0467 АХ.......
Днес като се прибирах на кръстовището при итерпрет - сив спайдър със черни джанти и една чернокоса хубавица вътре го караше :wow:
С PA регистрация беше.
За малко да се прибия докато се заглеждах :shocking:
Jivko7777
07-09-2009, 19:44
Снощи към 22 часа покарах зад една червена 146 рег. СН 0467 АХ.......
Да не би да беше 1.8 ТС :)
Да не би да беше 1.8 ТС :)
Не видях.Валеше много силно.Но зави някъде из Нова Загора.
Jivko7777
08-09-2009, 00:34
Не видях.Валеше много силно.Но зави някъде из Нова Загора.
Еми да то затова те попитах дали е 1.8 ТС като каза че е СН регистрация...
ПП:Между другото преди се беше навил да идва на срещите в стз ама какво стана, незнам...
С този пич се погонихме малко из центъра на СФ миналата седмица.
Готина 155-ца с клубен червен стикер отзад.
Много бързи бяхме и двете Легенда естествено. :tooth:
Jivko7777
08-09-2009, 15:16
С този пич се погонихме малко из центъра на СФ миналата седмица.
Готина 155-ца с клубен червен стикер отзад.
Много бързи бяхме и двете Легенда естествено. :tooth:
И на кой е тази легенда да си признае бързо :tooth:
Днес в Пловдив видях една алфа със стикер на клуба един паркниг и я щракнах с телефона /аз съм със сребристата/
RoMeO_156_GTA
12-09-2009, 22:07
Днес в Пловдив видях една алфа със стикер на клуба един паркниг и я щракнах с телефона
На колега от форума е :)
Някой да се познава , номер СА 7943 МС с лепенка на Лисан сервиз на номера
Също и ВT 6912 ( и двете са сребристи 156) с голям стикер на форума
hristo 156
12-09-2009, 22:29
Я да види кой е колегата от Варна със черната 156 1.9jtd комби,хубаво се погонихме.:go:
Христо_Сираков
12-09-2009, 22:31
Синьо CTV РВ7213КА движещо се между гр.Баня и гр.Карлово тази вечер около 21.20 с около 160км да си признава кои е ако е от форума
Jivko7777
12-09-2009, 23:28
Днес в Пловдив видях една алфа със стикер на клуба един паркниг и я щракнах с телефона
Колегата е R-156 :) хванахме го :)
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=10104
Колегата е R-156 :) хванахме го :)
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=10104
Няма мърдане :)
Jivko7777
13-09-2009, 11:34
Няма мърдане :)
Естествено къде ще ходи без да знаем ние аааа :clap: :respect:
giogiaro_89
13-09-2009, 16:54
Днес видях колегата дрига и женаму с турбо боксера на околовръсното при люлин.Бях до него на светофара на филиповци с полото.
ludkanar
13-09-2009, 23:17
Я да видиме дали колегата щеси каже.Днес към 14:00 софииска 166 тъмно синя ме испревари и после се погонихме малко,много лачена със ксенон.
Вчера вечерта видях GTV-то на Bobo паркирано в квартала (Лагера). Знам че при нас е ад с паркирането, ама другия път я поприбери повече, щото като знам как минават от там боклукчиите с камиона....
Случайно да си бил при човека който реставрира класическите Алфи? :big_love: :) Живея там от одавна а не съм се запознал с него ...
Черно МиТо рег. СА 4547 или 4745...та мисълта ми беше,някой да си го познава?:mobile:
Снощи, една сребриста 156-ца кара зад мен дълго:) От Мебелната палата,чак до светофара ,преди лятно Тракия(аз завих надясно)
Не видях номера,че ми светеха ксИноните...:strong:
Да казва кой беше :flowers::dance:
Докладвам - вчера около 19 часа се разминахме с Венко на пътя между Младост 3 и Горубляне. А днес видях Уайт Пауър как се беше заклещил в Лозенец на "Йоан Екзарх" и "Димитър Димов".
mirchozo
15-09-2009, 19:38
Снощи, една сребриста 156-ца кара зад мен дълго:) От Мебелната палата,чак до светофара ,преди лятно Тракия(аз завих надясно)
Не видях номера,че ми светеха ксИноните...:strong:
Да казва кой беше :flowers::dance:
Може и аз да съм, ако е било към 16-17ч, по това време се прибирам у село.
Аз пък днес около 17:30ч карах зад една сива 156-ца като моята, (селеспийд май беше) с варненска регистрация, от Мола до Аксаково, че и бая дръпна на магистралата... Да си признава кой е.
пп Сега като прочета по-внимателнУ, аз ксИнони нямам, значи не съм бил аз, пък и щеше да си цъкната...
Днес 14,48 на Централна гара/СФ/ е спипана 155-цата на колегата Buxalkata.
Няма да издавам гаджето дето се возеше до него.:tongue2:
Jivko7777
15-09-2009, 19:51
Днес 14,48 на Централна гара/СФ/ е спипана 155-цата на колегата Buxalkata.
Няма да издавам гаджето дето се возеше до него.:tongue2:
Абе ти направо ме убиваш винаги ги хващаш всички няма бягане просто...Добре че не съм от София :)
Абе ти направо ме убиваш винаги ги хващаш всички няма бягане просто...Добре че не съм от София :)
И ти ме убиваш пич,няма тема дето ти да не си писал.
Има много да го гоните търтея.:grandpa:
На колега от форума е :)
Някой да се познава , номер СА 7943 МС с лепенка на Лисан сервиз на номера
Също и ВT 6912 ( и двете са сребристи 156) с голям стикер на форума
СА7943 МС е брат ми :)
detelazurno
15-09-2009, 20:49
Аааа, шъ мъ прущаваш ама има още хляб да яде момчето. Мен досега не ме е изловил. Всъщност досега никой не ме е хващал. А само като се замисля онзи ден поне 2-3 алфи с клубни стикери караха около мен, но явно и те са бързали та нито ме докладват нито са ме щракнали :)
Верно е за GTV-то на Бобо, няколко пъти стърчи пред блока, да не го подкачи някой, че там се разминават малко на кантар...
Jivko7777
15-09-2009, 21:00
И ти ме убиваш пич,няма тема дето ти да не си писал.
Има много да го гоните търтея.:grandpa:
Аааа въобще и не мога да се занимавам да правя това...И пиша само там където ми харесва и е интересно т.е. около 20 теми...
Аааа, шъ мъ прущаваш ама има още хляб да яде момчето. Мен досега не ме е изловил. Всъщност досега никой не ме е хващал. А само като се замисля онзи ден поне 2-3 алфи с клубни стикери караха около мен, но явно и те са бързали та нито ме докладват нито са ме щракнали :)
Абе все пак се представя доста добре...То и мене не ме е хванал никой още :)
RoMeO_156_GTA
15-09-2009, 21:33
СА7943 МС е брат ми :)
Значи сме селски :D Няколко пъти го засичам на село :) (Добри Дял)
пп Сега като прочета по-внимателнУ, аз ксИнони нямам, значи не съм бил аз, пък и щеше да си цъкната...
Е,теб те познавам :):):):)
Вечерта към 9 беше,ама явно не е от форума:afro:
Между другото,днес видях колата на колегата
adv_petrov :):):)Тъмнозелена 156-ца,с монтански номер:)
Срещу Райфайзен,над ДЗИ:)
Не я снимах:photo:
Верно е за GTV-то на Бобо, няколко пъти стърчи пред блока, да не го подкачи някой, че там се разминават малко на кантар...
Колега ти да не си с тая 145-ца с черните джанти.. Виждам че я спираш близо до нас! Трябва да се запознаем! :)
Вчера на магистрала Хемус засякох сребриста 156 Selespeed С 7719 ** , знам че е клубна , ама не знам на кого е :)
adv_petrov
17-09-2009, 00:33
е, то и нямаше и нужда от снимки (въпреки че беше след автомивка ;) - изключително подробно и пълно описание на фактическата обстановка :) Мойта е, тя там си домува милата....
е, то и нямаше и нужда от снимки (въпреки че беше след автомивка ;) - изключително подробно и пълно описание на фактическата обстановка :) Мойта е, тя там си домува милата....
Много е красива:thumbup::wub:
adv_petrov
17-09-2009, 14:54
(това тук е емотикончето дето се покланя, на скайпа например го има) :) Е ако някой ме светне как се стига до прословутия паркинг на Терапията и ми каже за следващата среща, ще я доведа да и се полюбуват, и без това само точа лиги на другите алфи от снимките :)
ludkanar
17-09-2009, 19:19
Я сега да си каже кой е колегата със тъмно сивата 156-ца която ме отвея по магистралата за Перник от Дупница номера му беше СА9397..
вчера на светофара на цадиградско,посока Пловдив засякох червено QV на задното стъкло му пишеше ника но го забравих :oops: завършваше на ****bg я да си каже кой е:busted_cop::cheers:
Днес към 13:30
digitalundgrd ,забелязан пред ПГТЕ "Х.Форд" (под моста на захарната) :)
digitalundgrd
19-09-2009, 00:27
еххехе Браво :) Добре пресичате групово на пешеходната пътека ;)
Сутринта около 9:45 по Бул.Сливница една сива 145-ца 1.4ТС СА4747 ... карана(пилотирана) от една колежка/състезателка, си напрвихме една гонка от светофар до светофар..... да си признава! Много се ядоса на дядото с ладата :roll2: !
detelazurno
19-09-2009, 10:14
Леко с гонките, че преди около час и половина видях една размазана 156-ца, бордо. Беше се центрирал челно в един стълб. Други коли нямаше, така че явно се дължи на невнимание и мократа настилка. Не беше клубна или поне нямаше стикери. Гледката е в Дианабад от малко след басейна, посока семинарията.
Бяхме първи коли на светофара! "Гонката" беше до около 70км/час!Нищо, което да застрашава някой :)!То докато тръгнеш и спреш .... :)
ФЕРАРИСТ
19-09-2009, 21:11
Сиво ЖТД, 1.9 С7212 с четири човека вътре на Тракията посока Стара Загора....
Леко с гонките, че преди около час и половина видях една размазана 156-ца, бордо. Беше се центрирал челно в един стълб. Други коли нямаше, така че явно се дължи на невнимание и мократа настилка. Не беше клубна или поне нямаше стикери. Гледката е в Дианабад от малко след басейна, посока семинарията.
Тази и аз я видях .. просто без коментар :stumm:
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:46 ----------
А вчера СА 4216(или нещо такова не помня със сигурност) ** сива 145 с бели джанти и клубен стикер на Руски паметник , караше руса къдрава колежка :D
digitalundgrd
20-09-2009, 20:00
Днес, преди около 30мин (19:30ч) на излизане от жк. Надежда и по-точно на ОМВ на Ломско Шосе. Бях тръгнал посока кръговото....и един колега със 146 мисля (бежова или сива на цвят, не видях точно ;) )...реши явно, че искам да се дърпаме ?!!? Та аз разбрах за намеренията му едва като ми се лепна на задната броня...ахахах от там върнах една надолу и общо взето нещата си останаха така, както започнаха....Вече на кръговото аз завих надясно, а той продължи на право :)
Таа колега, който и да си ти :) Следващия път бипни на светофара, че имаш някакви мераци , не ми стой така на бронята, та барем да сваря да мина на бенз за "дръпката" аахахах :)
На 2 пъти сутрин около 8 часа през с.Мусачево софийско засичам сива 145-ца със стикер на клуба на задния прозорец и някаква рисунка или лепенка на капака отпред.
На 2 пъти сутрин около 8 часа през с.Мусачево софийско засичам сива 145-ца със стикер на клуба на задния прозорец и някаква рисунка или лепенка на капака отпред.
Тази седи често на паркинга срещу цирка до мола, но никой от форума не се обажда и аз съм питал за нея
Точно за нея написах и аз горе .. кара я руса къдрава колежка :)
Jivko7777
22-09-2009, 20:53
Днес към 17:00 на главмата улица в Нова Загора се засякохме с колегата mimouzunov...:)
в неделя на магистрала тракия мернах една светлосиня GTV6 :clapping: не помня номера мисля че беше СА НМ
и вчера в долна баня една бяла 155-ца със стикери от тракдей-а :devil:
абее вчера към 6-7 една сива 145 с детелинки,джанти от новото QV иии дупка в генерацията :roll2:паркира две коли до мен пред блока ми в Младост1 ще се познае ли някой... беше и със затъмнени джамове
digitalundgrd
23-09-2009, 14:23
Днес към 12и30ч на моста от жк.Надежда към Макдоналдс Орион видях raiders :)
Jivko7777
23-09-2009, 15:17
Днес към 12:30 през Нова Загора мина уникално направена червена 156 с рег. У 5223 (5232)...Отзад пишеше само JTD, но беше с 17-ки, много ниска, и с уникални спойлери...
Днес сутринта около 7:40 на булевард "Овча Купел" един дядо със 145-ца CA8685... най-учтиво щеше да ме бутне само и само да не ми даде предимство! Давам мигач да се престроя пред него(имаше място поне за 2 коли) и той най-безцеремонно даде газ ,за да не се прецака, и аз навих обратен волан, иначе щеше да правим ламарини :furious: :thumbdown::bangin: ! Също така се движехме с една сребриста 156-ца 1.9ЖТД и една друга 156-ца(селеспийд) с антикрило и надпис на задния Жам Райконен Ф1.
mirchozo
23-09-2009, 18:58
Днес сутринта към 7:30ч бибитнах на една натокана червена 156-ца точно срещу автогарата във Варна. Номера е, В... не го помня. Я да видим някой ще се познае ли...
Точно за нея написах и аз горе .. кара я руса къдрава колежка :)
Да и аз това видях и следващия път се мятам пред колата.
всеки е свободен да пише както си иска и както му е удобно в интернет пространството, на който не му е приятно има право да изрази мнението си също, но мое лично мнение е просто
Не си съвсем прав. Правилното и грамотно писане показва уважение към тези, които после ще четат написаното. :grandpa:
Интернет пространството може и да е свободно, но този форум НЕ е и тук си има правила. А и както каза колегата поне от едно голо уважение към останалите участници не е лошо от време навреме да се пише малко по-грамотно.
А и темата не е за правописа, така че св въздържайте от спам и офтопик.
Stoyan Georgiev
24-09-2009, 16:28
това е спам раздела ако не се лъжа
Колеги, някой знае ли нещо за тая размазаната 156 бордо на завоя от Дианабат към гара Пионер, след Тинтява? От вчера стои там, заварена за един стълб.
Stoyan Georgiev
24-09-2009, 16:39
ю
Колеги, някой знае ли нещо за тая размазаната 156 бордо на завоя от Дианабат към гара Пионер, след Тинтява? От вчера стои там, заварена за един стълб.
Намерих тема за нея:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39349
ю
Ти си цар на безсмислените постове,заклевам се!
Stoyan Georgiev
24-09-2009, 18:24
без да искам пуснах два пъти едно и също мнение и вместо да изтрия текста съм антиснал "ю"
Jivko7777
24-09-2009, 18:44
Е па то половината пишем само глупости :big_whoops::firstprize: :firstprize: :firstprize:
Христо_Сираков
24-09-2009, 22:39
днес около 15.00ч. в гр. Баня засечено ГТВ бордо ама от по старичките с номер К5535.. или 5553 не помня точно
pinkmousy
25-09-2009, 08:12
Божествена червена 159, номер 9977, ми е съсед, бързо да си признава кой е :cheers:
Видях черна 145ца във Варна с номер H 7897 **, ако не греша. Отзад беше със стикер на клуба и още един стикер на багажника сайт Xenon нещо си :D Шофьора говореше по телефона хаха
DarkKnight
25-09-2009, 21:48
Днес един колега с черна 156 СМ1725** мисля че беше кара след мен от раковска до окръжна (жалко че бях с голфа).
EDIT: Забравих да кажа че беше към 6 и 20 вечрта
DarkKnight
26-09-2009, 14:41
Да си признава колегата със 145-цата СА0250** и с клубна лепенка кой е? Излових го в овча купел при цигарената фабрика
Васил Петров
26-09-2009, 16:04
Да си признава колегата със 145-цата СА0250** и с клубна лепенка кой е? Излових го в овча купел при цигарената фабрика
аз съм :tooth: там ми е училището ВУЗФ.
DarkKnight
26-09-2009, 16:13
Аз съм IT във ВУЗФ :gangstah:
Близко ти е от дружба до овча купел :rotfl: (аз съм от горубляне та те разбирам :tooth:)
Може да пием по кафе между лекциите ти :)
:shocking:
Близко ти е от дружба до овча купел :rotfl: (аз съм от горубляне та те разбирам :tooth:)
Абе хора - верно ли бре - аз също уча във ВУЗФ ...
Как може да не знаеме че сме колеги - всъщност сме двойни колеги хаха
Кофтито е че аз завърших 4-ти курс и на 8-ми октомври ми е държавния, иначе можеше да се виждаме за по кафе между лекциите ...
ALFADROG
26-09-2009, 17:09
днес около 13.00 засечена зелена 155 с номер ..0767 на ломското, а клубен стикер. И една 155 3778 а в обеля една черна 155 много наточена и маи я караше една руса кака.:big_wink:
Васил Петров
26-09-2009, 18:39
когато видиш алфата се обади аз ще се оглеждам за твоита :notify:
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
Кофтито е че аз завърших 4-ти курс и на 8-ми октомври ми е държавния, иначе можеше да се виждаме за по кафе между лекциите ...
брат стискам палци за взимането на държавният изпит :thumbup:
AntiLuuP
26-09-2009, 19:38
Предполагам оня ден с теб се разминах на тодор каблешков и бъкстон , аз те загледах ти ме загледа ама ксенона ме поряза лошо и не видях имаш ли стикер или не ... а може и да не си бил ти просто алфи с този цвят са много голяма рядкост ...
DarkKnight
29-09-2009, 09:00
То не пречи на откриването на 5-ти да пием по кафе ;)
когато видиш алфата се обади аз ще се оглеждам за твоита :notify:
...
Моята е в къщи поне до 10.10 че трябва да я правя.
А иначе гледам си на лекции :p
Васил Петров
29-09-2009, 17:44
То не пречи на откриването на 5-ти да пием по кафе ;)
Моята е в къщи поне до 10.10 че трябва да я правя.
А иначе гледам си на лекции :p
дам на лекции съм до петък и после на фест :crazy:
Сутринта се разминахме с Ковача при последната спирка на тролеите в Младост.
Ковача засечен вчера вечерта по Иван Гешов до към светофара за Красна поляна
аз се бях скрила в една астра невидимка
сива 156SW в Младост1 с клубен стикер СА2822 не успях да го снимам че ми светна зелено :tooth:
thecleaner
01-10-2009, 21:21
сива 156SW в Младост1 с клубен стикер СА2822 не успях да го снимам че ми светна зелено :tooth:
Тоя па кой ли е бил? :Suicide:
Днеска към 7 мернах QV то на колегата dido76bg в квартала ама не го снимах
dido76bg
02-10-2009, 00:11
Днеска към 7 мернах QV то на колегата dido76bg в квартала ама не го снимах
Беще закотвено пред Офис 1 на Джеймс Баучер, че пред блока са разкопали и те така...
The_Game
02-10-2009, 15:19
Вчера на излизане от София през Цариградско засякох една Ямболска 155-ца Сребриста.
Мисля, че човека е от Елин Пелин. Нямаше клубни стикери 155-цата.
RoMeO_156_GTA
02-10-2009, 15:55
Днес май мернах tokata_pz_flex на пътния възел във ВТ , но не съм сигурен :grin:
Ако селският тарикат със сива 156 св СА 6141 МА чете форума, да знае, че ляв завой на Раковата не се прави от средна лента.
Вчера на излизане от София през Цариградско засякох една Ямболска 155-ца Сребриста.
Мисля, че човека е от Елин Пелин. Нямаше клубни стикери 155-цата.
Венелинката /face/off / си видял.
Ми дадох му стикер,ама той го прееба и после не сложи друг,келемето му с келеме.
rumenti77
03-10-2009, 10:01
Тъмно зелена 156ца и черна 33ка с клубни стикери в Мусачево,мойте извинания за неодобствата причинени поради ремонта на пътя Мусачево-Равно поле:roll2:Другият път като минете може да спрете да пиеме по бира.Лесно ще ме познаете,аз съм единственият бял от бригадата:tooth:
Тъмно зелена 156ца и черна 33ка с клубни стикери в Мусачево,мойте извинания за неодобствата причинени поради ремонта на пътя Мусачево-Равно поле:roll2:Другият път като минете може да спрете да пиеме по бира.Лесно ще ме познаете,аз съм единственият бял от бригадата:tooth:
Ще се обадя веднага щом ви мерна да слагате асфалта и легналите полицаи. 33-та е мойта и е тъмно зелена, а 156-та на nasmitacha :crazy:
Днеска на черни връх видях V6цата на Wolfy :thumbup:
detelazurno
05-10-2009, 14:48
dido76bg забелязан да ме задминава по трамвайните линии покрай Mall of Sofia, днес около 10:00-10:30 ;)
nasmitacha
05-10-2009, 16:15
оп аз бях а тия легнали полицай дет ги сложиха през 5 метра ти нали си наш човек трееше да ги направиш по малки !!!! :indian::drunk:
Bonev забелязан на тунела на Люлин посока Люлин , малко след това MaDHaKeR го видях и му дадох път , ма той не ме видя , че бях с баничарката , въпреки това постъпи културно и ми благодари :)
detelazurno
05-10-2009, 20:35
Днес явно ми е ден ;) Около 18:30, digitalundgrd е забелязан да прави ляв завой от Щросмайер към Крум Стоянов (посока моста на Захарна фабрика). Мина точно покрай мен, но аз бях под прикритие :cool: