View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
DarkKnight
20-04-2010, 08:15
Преди 10-15 мин. на околовръстното направи ляв завой по Борис към Перник сива 156 1,8 с форумен стикер на задния прозорец и с врачанска регистрация. След като ме изпревари (просто беше в лявата лента) се опитах да го настигна за да му махна, но моята лента беше бавна, а той се престрои за ляв завой :)
Днес към 13.20 в задръстването на медицинска академия видях синя 145 със стикер на задното стъкло, а на предното ако не се лъжа надпис iqiq. Караше я една колежка.
detelazurno
20-04-2010, 22:44
Васъщност си видял pipi. Аз така и не разбрах защо нейният ник е лепнат наобратно. Тоя въпрос ме мъчи всеки пък щом и видя колата и някой ден ще взема да се сетя да я питам. За сега си мисля, че е за да си го чете отвътре като седи :)
KGB вчера беше "изловен" на локалното на 7ми км с едно черно комби 159
а аз бях инкогнито с една французойка :devil:
bouncer днес в 11:00 слизаше от цариградското към Дружба
ivan dimitrov
21-04-2010, 18:56
Колегата с черната 146 1.4 TS който прекоси Тополи преди 30 мин да знае че подпушва леко. Ако колата е била загряла е по вечко май.
SPEEDY-SD
22-04-2010, 11:42
Кой беше колегата с 155цата със затъмнени стъкла снощи пред сладк. Неделя на Ч.Връх мисля че се казваше Влади ,но без да искам му изтрих тел има сервиз в Стрелбище
сори за спама
detelazurno
22-04-2010, 11:51
Към 11:00, на бул. Александър Стамболийски пред бившия Рамстор, посока центъра, червена 155 със бели змии над страничните мигачи. Номера не го зпомних, но специфичното беше, че дясна предна врата беше черна/тъмно синя/тъмно лилава...някое от трите, но във всеки случай не беше червена
Вчера отново видях същата Алфа, която изглежда е някъде от квартала. Беше паркирана точно на завоя на Вардар и Божурище до влаковите линии. Там където паркира и D-I-V-A-K-A :) Това някъде към 20:15-20. А секунди преди това в обратна посока на светофара чакаше една сива 156-ца със стикер на МВР на предното стъкло.
Днес докато сърбах пък кафе до Билла, Люлин, видях една 156 май, сива да се пъне с нещо червено в посока към центъра и тунела
AntiLuuP
23-04-2010, 14:43
Днес между 14:00 и 14:30 карахме заедно от Земляне до бул. България през красно село с една колежка русичка мисля (беше с розова шапка). Караше тъмно синя 145ца 1.3 boxer на газ с номер СА 6854**
krsapunov
23-04-2010, 14:44
Krsapunov ;).
Опа стана грешка, 1966 е Дани - Sapper ;) мойта е синя 5011 ;)
Черна Алфа 155 с номер СА4868 или нещо подобно в кв.Сухата река със стикер на задния прозорец.
Опа стана грешка, 1966 е Дани - Sapper ;) мойта е синя 5011 ;)
Сори, не знам що реших, че е твойта ...:comphits:
Имам си комшия, сребрист 156 вагон с лепенка на клуба... забелязах лепенката покрай ремонта дето са го почнали по П. Каравелов.
Черна Алфа 155 с номер СА4868 или нещо подобно в кв.Сухата река със стикер на задния прозорец.
Muroman ще да е бил ;-).
detelazurno
24-04-2010, 11:16
Вчера към 18:00, на ЛукОйл-а на ъгъла на Константин Величков и Възкресение се засякохме с някой колега. Синя 145-ца с клубен стикер на задното стъкло. Той чакаше за десен завой, аз продължих направо. Когато се разминавахме аз му свирнах, а той ми присветна. Мисля, че в тази отсечка с въпросния колега се засичаме за втори път.
СА4860 ми е номера.:go:
Поздрави колега.
SPEEDY-SD
24-04-2010, 23:28
Червена 156 са4447 пред Мол София направи обратен завой точно пред сладкарница Неделя
събота вечер коегата MUROMAN застигнат малко преди Баумакс .... :Р
събота вечер коегата MUROMAN застигнат малко преди Баумакс .... :Р
Така си е признавам си.
Ти що не спря имахме алфиска среща там?:tongue2:
ludkanar
26-04-2010, 19:30
Днес на Цар Борис видях много позната черна 155-ца РА9229** колегата е от Пазарджик,но в момента забравих ника му.Да се обажда кой беше.
Така си е признавам си.
Ти що не спря имахме алфиска среща там?:tongue2:
Ами бързах да се прибера по светло в селцето .. другия път драсни едно Лс може да доида ако имам възможност :)
la squadra azzurra
26-04-2010, 21:36
Code, вчера на "Ботева", към 18.00 ч.:coolio: Както и всеки делник, в 16.30 ч., в детската градина до нас:-)
AntiLuuP
27-04-2010, 00:26
Преди около час в Павлово черна 156 ** 1002** ми даде предимство, благодаря за което :)
Кой беше колегата с 155цата със затъмнени стъкла снощи пред сладк. Неделя на Ч.Връх мисля че се казваше Влади ,но без да искам му изтрих тел има сервиз в Стрелбище
сори за спама
Влади се казва, но не пише тук. Ако ти трябва мога да те свържа с него.
tokata_pz_flex
27-04-2010, 13:07
Днес на Цар Борис видях много позната черна 155-ца РА9229** колегата е от Пазарджик,но в момента забравих ника му.Да се обажда кой беше.
Това е Токича :)
krsapunov
27-04-2010, 13:20
Вчера към 18:00, на ЛукОйл-а на ъгъла на Константин Величков и Възкресение се засякохме с някой колега. Синя 145-ца с клубен стикер на задното стъкло. Той чакаше за десен завой, аз продължих направо. Когато се разминавахме аз му свирнах, а той ми присветна. Мисля, че в тази отсечка с въпросния колега се засичаме за втори път.
Аз бях колега, тази отсечка я минавам всеки ден :) А ти случайно да живееш в блока дето е гаражчето на бате Ради с Брера-та?
detelazurno
27-04-2010, 14:07
Аз бях колега, тази отсечка я минавам всеки ден :) А ти случайно да живееш в блока дето е гаражчето на бате Ради с Брера-та?
Не, не. Аз съм в Западен парк. Точно на 5 мин от мястото където се засякохме. Но ако си ме виждал да минавам през Света Троица то е защото го правя почти всеки ден :)
ludkanar
27-04-2010, 21:06
Това е Токича :)
А точно така.Бях забравил ника на колегата иначе се сетих за колата.
Около 12.30 през центъра на Търново сребриста 156JTD, с рег.номер ВТ7897МВ , с увиснало до асфалта жило на ръчната спитачка! Да си го оправи, че ще бере ядове!
RoMeO_156_GTA
28-04-2010, 16:30
Около 12.30 през центъра на Търново сребриста 156JTD, с рег.номер ВТ7897МВ , с увиснало до асфалта жило на ръчната спитачка! Да си го оправи, че ще бере ядове!
Това на Чуков Алфата , но май не влиза във форума :roll:
Днес видях gigi с бавареца при МГУ и му махнах, ама той ме изгледа доста странно :)
Сигурно не ме позна...
На кой колега е 155-цата СА7839 днес я мернах в Гео Милев?
pinkmousy
30-04-2010, 10:10
Благодаря на колегата с черна/тъмно синя 146-ца, който ми спря на пешеходната пътека на Гоце Делчев тази сутрин :)
digitalundgrd
30-04-2010, 20:59
Днес видях 147-цата на mik mik на бул. Г.М.Димитров ;) Свирнахме си, дано да ме е познал ;)
светлосиня
Не знам на кой е,явно си имам още комшийски 155-ци.
Днес видях gigi с бавареца при МГУ и му махнах, ама той ме изгледа доста странно :)
Сигурно не ме позна...
Аз го видях днес пак там с алфата обаче и даже спряхме да се видим :)
Днес видях 147-цата на mik mik на бул. Г.М.Димитров ;) Свирнахме си, дано да ме е познал ;)
Мога ли да не ти позная лъскавата 147ца ;)
Stoyan Georgiev
03-05-2010, 00:20
днес видях едно момче със червена 33-ка на кръстовището за меден рудник, с което се спогледахме ама аз профучах и нямахме време да си махнем
да си каже кой беше :)
AntiLuuP
03-05-2010, 01:31
Днес около 17:20 на бул. България и Гешов посока НДК, черна 156ца със затмнени прозорци 1.8т.с и рег номер СА1430**
Днес, 08:15 на Цариградско шосе, малко след Окръжна болница - 166-ца, виненочервен металик с клубен надпис на задния прозорец. :)
Вчера alfonco147GTA беше засечен на пресечката на Царево село и Смърч в Белите брези с черния боксер 145 :) Май не беше сам, а ? :)))
thecleaner
04-05-2010, 23:08
Днес около 22,00часа 155ца светъл цвят някакъв, опита се да се дърпаме но определено беше счупено нещо по колата, меляше нещо и щтракаше зверски.
Днес около 22,00часа 155ца светъл цвят някакъв, опита се да се дърпаме но определено беше счупено нещо по колата, меляше нещо и щтракаше зверски.
А аз днес те видях на "Йерусалим".
AlfaFen145
04-05-2010, 23:39
искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...:shocked:
Ако си признае кой е ,евала му права !
искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...:shocked:
Ти си карал с 90 в града, после някой ти е виновен ...
Stoyan Georgiev
04-05-2010, 23:59
на охридски не е ли 80 ограничението, или не си спомням правилно?
отговор: бъркам
detelazurno
05-05-2010, 00:00
Викаш виновен е, че си карал с 90, а той се е пазил от дупките :angry:
AlfaFen145
05-05-2010, 00:34
добре ,карах с 80 просто казах 90 по инерция ....
Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
Въпроса е ,не с колко съм карал .....
!
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
#detelazurno (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4185) ,ако това ти е работата по цял ден правиш забележки във форума -евала ,че и такива са рядкост :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
detelazurno
05-05-2010, 01:26
A, прощавай! Не си бил с 40 над позволеното, а само с 30! Викаш няма значение, а? Аз пък казвам, че има! А опитай се да го проумееш пък като стигнеш до извода (евентуално) пак ела и се карай на колегите, че не са ти освободили пътя, за да можеш да вдигнеш 300!
Ти моята работа не я гледай! Знам, че чуждото винаги е по-готино, но първо си виж твоята паница па един ден като порастнеш може евентуално да се опиташ да хвърлиш един бегъл поглед към моята.
AntiLuuP
05-05-2010, 01:59
.....
Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
Въпроса е ,не с колко съм карал .....
!....
Ако не ме лъже паметта си на около 18+малко години, най-малкото си учил физика в училище... Как да няма разлика между това дали ще се удариш с 50 или със 80.... разликата е огромна...
Ако ти караш с 50 и другия с 50 удъра ти се равнява на 100км/ч, ако си с колан може и без драскотина да излезеш от колата, но ако ти караш с 90 и отсрещния кара с 50 се равнява на 140км/ч, а разлиакта от 100 до 140 на пръв поглед е малка ама всъщност е много голяма. За това с колко караш из града няма да коментирам и аз преди да се размажа бях с едно мислене след това с друго! Като понавъртиш повечко километри и попаднеш в някоя друга по заплетена ситуация ще се замислиш!
И не ти прави чест да се правиш на оборотен на батковците. От тях доста интересни неща можеш да научиш :)
п.п. Мога да кача и снимки на моето ПТП където ме натресоха с около 50+, мога и да кача снимки от ПТП-то на един приятел който отсече дърво (за статистиката на ФЕРАРИСТА) с 80+... разликата е потресаваща! А мога да кача и снимки от ПТП-то на друг познат със 140+ просто късмета ги остави живи.... Двигателя на майната си, стоманобетонен електрически стълб влачен около 10м и познай какво е останало здраво от тази кола!
AlfaFen145
05-05-2010, 08:49
Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:46 ----------
ДОБРЕ ДЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ?
Щом мисленето ви е толкова нисшо:sick:
Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
Така-искам някои ,който мисли трезво ,да ми каже ! КОЙ Е ВИНОВНИЯ Я ?
Примерно човека като навлиза в твоята лента преценява, че отсрещната кола е далеч и няма скоро да стигне до него, но това е при нормална скорост ...
Какви хора трябва да сме, за да приемем, че най-често катастрофи стават поради несъобразена скорост ?!?
DerMeister
05-05-2010, 09:48
Абсолютни фурнаджийски лопати сте. :clap2:
Точно па на този булевард ще взема да заседна и да чакам някоя Алфа да мине с 50 км/ч. Колегата да си знае, че ако кара с 50км/ч е по-малка вероятността да стане белята, а вие да си признаете, че е супер тъпо да те засекат изненадващо, па макар и заради дупка.
DarkKnight
05-05-2010, 09:48
Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
Kолега помисли малко и ще осазнаеш че има нещо в думите на другите, което е доста резонно ;) Вече ти казаха за ударите сега се замисли ти като карраш с 50 и с 80 колко бързо приближаваш мястото на "срещата"? От 50 не е трудно да се спре ;) А ако ти беше излязло някое хлапе с топка пак ли ще разправяш, че то е виновно?
Той, че е виновен виновен е, но и ти имаш вина. Дай го малко по-спокойно за да чуеш другите и да не си потрошиш колицата за да ти дойде акъла ;)
Stoyan Georgiev
05-05-2010, 09:57
alfafen , между 50 и 80 разликата е 50% без малко => 50 % по-дълъг спирачен път, сам си сметни колко по-бързо трябва да реагираш за да можеш да наваксаш. а като се движиш по-бързо и времето за реакция ти е много по-малко, защото изминаваш бая повечко разстояние за частите от секундата, които ти отнемат да реагираш...
нещата се натрупват и така.
не че всичките дето се изредиха карат само по ограниченията, ама когато самия ти си в нарушение не можеш да ходиш да пискаш, че и друг направил нарушение.
нарича се двоен стандарт.
Ще помоля дървените философи да попрестанат с "ако"-тата и да ползват темата по предназначение!
А ако колегата караше със 160, щеше да е отминал дупката и да я няма тази ситуация! Аман!!!
AlfaFen145
05-05-2010, 19:13
#MrX прав си колега!
Искам да кажа нещо последно!
Всичките неща ,които ми казахте съм съгласен с тях ,прави сте да !
Но не знам как да ви обесня ,че колегата беше на 10-15 метра пред мен -това не можете ли да си го обесните ?!?!
Както и да е не искам да споря ,тука просто има философи ,които трябва да си изкажат потенциалността и да се правят на ....
sof_bg случайно да е имал разходка до с. Бързия ? :)
The_Game
07-05-2010, 17:28
В Сряда на Автомагистрала Тракия видях Gelepz и един Пловдивски колега със светло синя 156-ца :)
Днес на Петрохан около 10:40 присветнах на една бяла 156, по-късно на околовръството една 155 бордо на моста м\у ломски форт и карулката за Калотина,а след него светла 156.
detelazurno
11-05-2010, 13:46
За втори път вече засичам около пазара на Красна поляна GTV, цвят бордо, с детелинки над мигачите, лепенки на extreme service и чудесен съскащ звук :) Вчера колегата го засякох тамън 2 пъти - на светофара до бензиностанция Шел и после излизаше от една пряка на Вардар. Точно докато чакаше да се включи на Вардар минах буквално на 1 метър от него (тогава видях, че има и бели километражи) с колелото и мислих да го питам кой е, но бързах да хвана един магазин (значи ще да е било към 18:00 часа горе долу), а и трябваше да му прекъсна големия хъс с който излезна от пряката, а с това и насладата от съссссссскането :clap2:
bouncer с турбо пуйката ще да е бил. :)
nightroller
12-05-2010, 16:41
Вчера видех Никола Цокев a.к.а. Коки, профуча по надлеза до НДК както си се разхождах и си блеех по небето :D ейй мноо бърза таз алфа бе :):):):)
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
bouncer с турбо пуйката ще да е бил. :)
Я е бил Боян я е бил брат му ;)
Около 18 часа под Беляковско шосе, сребриста Алфа 156 ВТ 84 85 ... ми даде предимство без да имам такова! Браво на младото момче и мерси!:notworthy:
mihail_mladenov
14-05-2010, 16:14
Днеска като си джитках из града, забелязах, че масово бяха излезнали 166-ци и 164-ки. Но не знам дали има колеги във форума с такъв модел във Враца.
Една много красива наточена 156ца ммм тъмно зелено (петролено май) металик ... спира зад 31 блок в Лазур (Бургас) т.е. не съм сигурен за номера на блока успореден е на народен юмрук ...често колата му сутрин е зад спирката на линия 12 .. предполагам е от форума ,ама кой ли е :) Много яка колица ,ще и щракна снимка тия дни да я покажа :) брони,фарове,прагове лдницааа :)
RoMeO_156_GTA
14-05-2010, 16:42
Днеска като си джитках из града, забелязах, че масово бяха излезнали 166-ци и 164-ки. Но не знам дали има колеги във форума с такъв модел във Враца.
Има колега и с двете http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=753 ;) Но май само той ...
Една много красива наточена 156ца ммм тъмно зелено (петролено май) металик ...
Тази :roll: http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=693647&postcount=456
Вчера видях двама колеги на Витоша, на площадчето при златните мостове ... по времето на снимките на една американска продукция - Конан Варварина 4.
Зелена 145-ца 4399 и
Черна 155-ца 8289 - имаше стикер на задния прозорец :grin:
Днес около 14 часа на светофара на Борис и Гоце Делчев мина сива 156 със стикер на задното стъкло с номер СА6354
Черна 156 със софийска регистрация и клубен стикер на задното стъкло днес към 19:50 на влизане в Ямбол?
Тъмно синя 145 с русенска регистрация и стикер на задното стъкло пак към 20:00 тази вечер между Сливен и Ямбол? ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВАТ!!!!
ludkanar
16-05-2010, 22:14
145-ца софийска днес към 19:15 по пътя за Благоевград.....
Черна 156 със софийска регистрация и клубен стикер на задното стъкло днес към 19:50 на влизане в Ямбол?
Тъмно синя 145 с русенска регистрация и стикер на задното стъкло пак към 20:00 тази вечер между Сливен и Ямбол? ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВАТ!!!!
Азззззз бях със 145.
Светла 155-ца с ямболски номер вчера забелязана на "Драган Цанков". Май и аз бях забелязан от хората, защото ме изгледаха странно.
Ако си карал над ограничението виновният си ти ;) колкото и да не ти се иска има ограничение! а ако на 10 метра пред тебе се престроява някой който кара с 40 50 ти и със 60 да си пак имаш време да реагираш нормално.. е ако си се направил на шофер и си карал със 140 .. кофти пич :) Но разлика от 40 от 70 и от 90 е големичка и времето за реакция и спиране е мъничко ..
Светла 155-ца с ямболски номер вчера забелязана на "Драган Цанков". Май и аз бях забелязан от хората, защото ме изгледаха странно.
Това е face/off:-D
repli засечен на кръговото на 4ти км днес към 13 часа, ама май не беше той в колата :-D
Днес към 18 и 20 на изхода на Люлин и после по околовръстното колегата ludkanar със 156...
ludkanar
17-05-2010, 22:04
Днес към 18 и 20 на изхода на Люлин и после по околовръстното колегата ludkanar със 156...
Да аз съм бил колег,но несъм те видял теб.
Да аз съм бил колег,но несъм те видял теб.
Днес пак те видях към 18 и 20 тъкно завиваше посока Люлин, дори ти светнах , но бях дегизиран със служебното Кади ;)
ludkanar
18-05-2010, 21:42
Днес пак те видях към 18 и 20 тъкно завиваше посока Люлин, дори ти светнах , но бях дегизиран със служебното Кади ;)
Е и днес несъм те видял,но поздравих двама колеги със 156 и 147 и на двамата им присветнах и се поздравихме,да казват кои са.
mihail_mladenov
18-05-2010, 22:17
Днеска в село Згориград беше забелязан колегата tonov и спря малко по-нагоре от центъра.
Дивака преди час в Люлин преди тунела :sniper:
MrX забелязан днес около Дупница.
DarkKnight
20-05-2010, 08:31
Тъмна 156 с акула на мястото където трябва да е вида на двигателя и номер ВР2113** или нещо от сорта вчера по южното околовръстно около 17:15 ч. Колегата ми премигна с аварийки, а аз с фарове :)
mihail_mladenov
20-05-2010, 15:24
Днес към 11 часа на Ахат, сиво GT с номер ВР 42.. ВВ, доколкото си го спомням.
MindFreak
20-05-2010, 20:00
Е и днес несъм те видял,но поздравих двама колеги със 156 и 147 и на двамата им присветнах и се поздравихме,да казват кои са.
:) Колега, аз бях със 147-цата видях те в последния момент, но успях да ти махна :) ...
ludkanar
20-05-2010, 23:18
:) Колега, аз бях със 147-цата видях те в последния момент, но успях да ти махна :) ...
Супер,сега остава да се появи и колегата със 156-цата като моя цвят.....а ти беше накачил мацките естествено че нямаше да ме забележиш:laughing1:
Grozdan,днес на моста на Захарна Фабрика :)
btw хубав звук има
ФЕРАРИСТ
21-05-2010, 20:17
Неска на Цариградско сива 156, СА 9455 - жтд....
detelazurno
21-05-2010, 22:31
Днес на Оборище около 16:30-17:00, малко преди светофара на бул. Ситняково беше паркирана една сива 156-ца със стикер и с големия спойлер. Номера ако не се лъжа беше нещо от сорта на СА 0688 МА или НА...не съм сигурен, а за последните 2 букви изобщо не съм сигурен. Мисля, че същата кола съм я виждал там и преди.
Добре че не бях с детето в последния момент го видях и се отдръпнах и той пак в насрещното после задминава друг от дясно ляво газ и на светофара спря и аз до него:lupe:Добре че не се наложи да спря внезапно заради куче дупка или нещо друго така че спазвай дистанция :paddle:Днес в 18 45 зала Фестивална ул.Атанас Узунов черен вагон 156 дизел ме задминава с 100км.h.
Gh0stRider
21-05-2010, 23:11
Днес на Оборище около 16:30-17:00, малко преди светофара на бул. Ситняково беше паркирана една сива 156-ца със стикер и с големия спойлер. Номера ако не се лъжа беше нещо от сорта на СА 0688 МА или НА...не съм сигурен, а за последните 2 букви изобщо не съм сигурен. Мисля, че същата кола съм я виждал там и преди.
там живее колегата ;)
detelazurno
21-05-2010, 23:22
там живее колегата ;)
А колегата е...?! :)
Gh0stRider
21-05-2010, 23:50
А колегата е...?! :)
cassillas :lupe:
Сива 166-ца ЕН 9878 ВМ днес в тревата около пистата в Долна Митрополия. Имам подозрения чия е, ама да видим дали ще се потвърдят.
mihail_mladenov
24-05-2010, 15:03
Днес към 14 часа бе забелязана 145-цата на sestrata_na_tonov до магазина за части за италиански коли до здравната каса, като левият стоп на багажника беше свален.
detelazurno
24-05-2010, 15:09
...... задният ляв стоп .....
Стига бе хора. Убивате ме с тоя лаф за задния стоп :yes: Разберете, че преден стоп няма! :biker:
Днес забелязан колега с червено Alfa GT със светлия кожен салон, махна ми и аз малко късно, но ме беше хипнотизирал с лъскавата колица. Това непосредствено до кръстовището на Гешов и Гюешево. Мисля, че е от кв. Лагера, но може и да бъркам. Поне тук има едно червено ГТ.
И към 20:15 часа забелязани по Гешов 2 коли на Екстрим сервиз - 164 и 156(предполагам V_A_N_K_A_T_A) пуйки да ръчкаторстват и свиха в моята посока, предполагам до Бобо отиваха, но не видях кой шофира.
Сива 166-ца СА 3470 РА днес на ъгъла на Славянска и Шишман. Май честичко я засичам.
Черна 156 форумно днес на OMV в Стара Загора около 19:00. Някой да се сеща?
Grozdan,днес на моста на Захарна Фабрика :)
btw хубав звук има
Колега, мерси!По принцип доста се оглеждам за Алфи с клубни стикери, но не съм те забелязал.
Видях Падрето(по-точно той ме видя:mrgreen:) на кръстовището на Бизнес Хотела,караше врежески автомобил :afro:На 24 май беше случката,ама аз чак сега зацепих :wow::shock::roll2:
Благодаря на колегата с черна/тъмно синя 146-ца, който ми спря на пешеходната пътека на Гоце Делчев тази сутрин :)
Хихи и мене ме има в темата, жалко че чак сега я открих. :mrgreen: Там винаги спирам!
ivan dimitrov
27-05-2010, 19:29
караше врежески автомобил
Въъъъх!
Ама колко вражески!?
На Моторът ли е изневерил или на Марката?
Накъде отива тоя свят Божееее!? Накъде!?
Днес на Около"Мръсното" сива 145 със оранжеви ако не се лъжа джанти, мисля че е колегата DSlavev, но не съм сигурен - свирнах му и си махнахме :)
assassin's
27-05-2010, 20:52
червена 159-ка СА 9202 ?? натам не запомних вчера в пред хотела в гр.Казанлък
На Моторът ли е изневерил или на Марката?
и на двете:grandpa::hehehm::hehehm:
Аз пък мисля, че това е модератора на раздела ... вчера го зърнах.
Колега, мерси!По принцип доста се оглеждам за Алфи с клубни стикери, но не съм те забелязал.
Аз бях цивилен :) :pokey:
ivan dimitrov
27-05-2010, 22:25
и на двете:grandpa::hehehm::hehehm:
Не е възможно това! Припознала си се!
Аз пък мисля, че това е модератора на раздела ... вчера го зърнах.
На първо четене да. Ама като не се виждат атрибутите (номерата) как да се прецени?
Пред оказиона срещу "Образцов Дом" спира една синя 145 чка. Ако собственикът чете(и пише) тук - да и търси място по - надолу. Днеска безмалко да я "сурнат". Разлях си кафето докато ръкомахах на комионетката да спре.
На първо четене да. Ама като не се виждат атрибутите (номерата) как да се прецени?
Кви табели бе бате...той си беше на офроуд в полето.
ivan dimitrov
27-05-2010, 23:17
Ми гледам китките околу които бръмчи не са розови.... пък тука нещо разправят.... .
Не го познавам лично човекът, по слухове и легенди се ориентирам само.
Ма щом е било на полето - ясна е работата.
К,во ти пука ?! Важното е да се бръмчи около нещо, кеф ти по-заоблено, кеф ти по-издължено...или к,вот падне.
nblagoev
27-05-2010, 23:50
Днес около 20:10ч. в Младост 155-ца ТХ6402** караше зад мен :photo:
Някой да се познава?
Jivko7777
27-05-2010, 23:54
Черна 156 форумно днес на OMV в Стара Загора около 19:00. Някой да се сеща?
Нещо номер :) Да не е бил Ферариста :)
Нещо номер :) Да не е бил Ферариста :)
И двете Алфи на Николай ги знам много добре. А и неговите са с ямболска регистрация а тази беще софийска.
Днес на Около"Мръсното" сива 145 със оранжеви ако не се лъжа джанти, мисля че е колегата DSlavev, но не съм сигурен - свирнах му и си махнахме :)
Абсолютно точно :BIGsmile:
Не е възможно това! Припознала си се!
Не съмhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/793886.gif,случката даже по-скоро беше,че той ме видя:hehehm:
Аз по дифолт съм си блейка (това 'фцъ блондиhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/355437.gif),та ако не присветна на някого с фаровете...от материята е:hehehm::hehehm::hehehm:
Днес около 20:10ч. в Младост 155-ца ТХ6402** караше зад мен :photo:
Някой да се познава?
Знам я тази, стои на паркинга до моя блок, но май не влиза във форума.
RoMeO_156_GTA
28-05-2010, 14:03
сива 166 с капак с карбоново фолио :shock:
ludkanar
28-05-2010, 18:30
сива 166 с капак с карбоново фолио :shock:
Знам 156-ца....
mihail_mladenov
28-05-2010, 20:34
Днес някъде между 11 и 30 и 12 00 часа, между пътя Бургас - Поморие, бе забелязана винено червена 159-ка с бургаска регистрация. Следобед на околовръстното на Велико Търново бе забелязана 156 с номер 3010.
Stoyan Georgiev
29-05-2010, 09:43
не съм бил аз явно, щото мойта е чисто червена и бях по-рано там :)
не познавам никой от бургас друг със 159, а вече виждам поне 3-4 различни :(
mihail_mladenov
29-05-2010, 13:38
Може и да ми се е видяло да е винено червена, но тогава пътувах с автобус за Враца. А и не можах да запомна номера, че мина бързичко в посока Поморие.
Stoyan Georgiev
29-05-2010, 14:02
аз бях още в 10 там
mihail_mladenov
29-05-2010, 15:52
ОК, тогава.
nblagoev
29-05-2010, 21:52
Днес около 13:00 - 13:30ч. Dodo155 на светофара на бул.Цар Борис III и бул.Никола Петков.
Около 18:00 видях и колегата Madjo на околовръстното...
ludkanar
29-05-2010, 22:59
Днес по обяд колегата със черната 75-ца на сетофара на Пашов в Перник,късно го мернах да му свирна.
detelazurno
30-05-2010, 00:09
Днес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толкова :)
digitalundgrd
30-05-2010, 10:21
Сивата 156-ца най-вероятно е колегата marian ?
detelazurno
30-05-2010, 10:41
Сивата 156-ца най-вероятно е колегата marian ?
И аз така предположих, но не се познаваме та не мога да кажа той ли е бил или не.
mihail_mladenov
01-06-2010, 22:06
Преди малко бе забелязана сива 145-ца с клубен стикер с номер ВР 9310 АР. Намираше се близост до площад Ботев.
Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59 нещо си. Днес към 20часа при блоковете на СУ на 4ти км го видях. Като му видях само предницата в профил и реших, че някой ми е откраднал колата, защото беше същия цвят, с тасове и змии над мигачите :grandpa:
Черна клубна 156 SW 2.4JTD пресече лошо патриарха в 19:35:static:
detelazurno
02-06-2010, 11:03
Днес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толкова :)
Освен този колега същия ден по-късно като минавах видях една светлосиня 156-ца (не онази която е в раздел продава, но същият цват) на същото място. Имаше малък клубен стикер на задното съткло и лепенки от италфест.
И аз така предположих, но не се познаваме та не мога да кажа той ли е бил или не.Ми вече се познаваме:handshake:
detelazurno
02-06-2010, 11:16
Ми вече се познаваме:handshake:
Радвам се за което :) Иначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....:censored:
Радвам се за което :) Иначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....:censored:Ти кат видя че съм от мафията що не се обади.Като коледна елха съм се накичил със стикери:go:
detelazurno
02-06-2010, 11:24
Ти кат видя че съм от мафията що не се обади.Като коледна елха съм се накичил със стикери:go:
Кой знае къде съм гледал защото видях само надписа на автостелките под номера още като те настигах. После се поогледах уж по теб и колата докато се разминавахме напред назад по колоните ама....кьорав карти не играе дет' се вика :)
Иначе то това важи и за теб. И аз съм белязан от знаците на мафията :)
RoMeO_156_GTA
02-06-2010, 16:55
Преди малко бе забелязана сива 145-ца с клубен стикер с номер ВР 9310 АР. Намираше се близост до площад Ботев.
Това е чичо VAN :grandpa:
Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59
Sm0k ;)
А аз да питам ... сребриста 156 с кожен салон и номер ЕВ .... днес във ВТ
Преди 30-тина минути карахме заедно с една зелена бегачкова 145-ца боксьор 1.3, май имаше лепенка Extreme на багажника, номер СА 89.... Ако се познае да свирка.:prescription:
Колата на V_A_N_K_A_T_A забелязана днес в Студентски около 19:00! : )))
Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59 нещо си. Днес към 20часа при блоковете на СУ на 4ти км го видях. Като му видях само предницата в профил и реших, че някой ми е откраднал колата, защото беше същия цвят, с тасове и змии над мигачите :grandpa:
A, аз бях това със змиите, малко късно отварям темата :) Твоята ли беше паркирана малко по-назад по същата редица, щото като паркирах преди да сляза от колата видях в огледалото да се подава една предница същия цвят като моята ;)
Sm0k ;)
А RoMeО гледам е запомнил колата :)
Освен този колега същия ден по-късно като минавах видях една светлосиня 156-ца (не онази която е в раздел продава, но същият цват) на същото място. Имаше малък клубен стикер на задното съткло и лепенки от италфест.
Аз понеже често съм в УНСС, тая същата светлосиня с лепенките от италфест я гледам от година и нещо редовно спира около университета и все се чудя на кого е, ама явно е някой от нашите. Да вземе да си признае най-после :)
И накрая, миналата седмица, не помня кой ден, мисля че сряда (26.05) преди обяд около 11 часа засякох на VFTI на светофара на Борис и околовръстното. Покарах малко зад него по околовръстното в посока Горна Баня, свирнах, светнах, ако ме е видял да каже :)
pinkmousy
04-06-2010, 11:35
Да има случайно колега от Красна поляна с червено ГТВ с номер 95ХХ?
Ранобудниче
04-06-2010, 12:24
Buxalkata в момента е паркиран в двора на сградата, приютила офиса, в който съм ситуирана.
detelazurno
04-06-2010, 13:06
Да има случайно колега от Красна поляна с червено ГТВ с номер 95ХХ?
Клубно такова тук в района знам за на bouncer турбо пуйката. Не му знам номера обаче. Неговата е бордо, с яки джанти, детелинки над мигачите и съссссска :boost:
A, аз бях това със змиите, малко късно отварям темата :) Твоята ли беше паркирана малко по-назад по същата редица, щото като паркирах преди да сляза от колата видях в огледалото да се подава една предница същия цвят като моята ;)
Еми явно, то друга 146 не спира на тази уличка :)
Иначе мойта от страни катоя погледнеш е 1:1 с твойта само дето е по-дълга, тасове - като твоите, змии над мигачите - като твоите, цвят - като твоя. Абе нали ти казвам в първия момент си помислих, че ми крадат колата.
pinkmousy
04-06-2010, 14:57
Не, казаха ми за червено, не бордо :) мерси все пак :) може да е бил на гости там ;) ако някой се познае, да си каже ;)
trustworthy
04-06-2010, 15:09
Синя 145-ца турбодизел, ВТ0249..., се пробва с мен на старта във Варна, на свтофара до затвора :)
Стара концепция са просто тези ТД и не вървят като жтд. Иначе не са лоши машинки.
adv_petrov
06-06-2010, 15:35
Вас лъжа, мене истина - в петък следобяда пред Окръжния съд в Бургас мина тъмносиня 145ца с бургаски номер, а вътре... младо попче в расо, и си кара така с едната ръка отгоре на волана, харабийската...
mihail_mladenov
06-06-2010, 15:38
Вчера между 20:00 и 20:20 на ОМВ Враца е видяна 156-ца Selespeed с номер СА 3456 РК.
firedragon
06-06-2010, 23:15
Вас лъжа, мене истина - в петък следобяда пред Окръжния съд в Бургас мина тъмносиня 145ца с бургаски номер, а вътре... младо попче в расо, и си кара така с едната ръка отгоре на волана, харабийската...
Този поп и аз съм го виждал,има и един друг със сива 145 1.4 ТС.Това Алфата е Божествена кола
Днес към 10:00 сутринта в кв.Лагера пред блок 16 засякох колега с тъмно-сив металик 145 . Тъкмо се намърдах на паркоместото си на бордюра и той ми махна. Да се издава кой е, често засичам колата в района, може да ударим по бира )
Истина... И аз съм го виждал...:saint:
Попът който дойде да кръсти племеницата също караше 145-ца,мъж на около 50 години.
Така ,че няма какво да се чудите.:grin:
С Алфа 145 е защото е младо попче, като поостарее ще е с 166 автомат.
detelazurno
07-06-2010, 13:38
С Алфа 145 е защото е младо попче, като поостарее ще е с 166 автомат.
Прескочи 146-цата ;) Не е изключено по пътя към 166 да мине и през нея :super: Аз онзи ден видях точно такъв екземпляр ;)
Значи викаш Богоугодни са наште колици....
Сребристо ГТВ с рег. А 7002 ** по пътя Н. загора-Ст. Загора днес по обяд
Преди няколко вечери в лозенец видях паркирана в няква малка улица тъмна (черна или тъмносиня, нещо такова) 155-ца, имаше стикер Club Alfa Romeo Bulgaria, само че не на задното стъкло а някъде по-надолу, или беше върху бронята или върху капака на багажника :) Отстрани по-колата имаше някви бели елементи. Регистрацията беше СА, номера не помня но май имаше няква 8-ца в него :) Стана ми интересно на кого е :)
Преди няколко вечери в лозенец видях паркирана в няква малка улица тъмна (черна или тъмносиня, нещо такова) 155-ца, имаше стикер Club Alfa Romeo Bulgaria, само че не на задното стъкло а някъде по-надолу, или беше върху бронята или върху капака на багажника :) Отстрани по-колата имаше някви бели елементи. Регистрацията беше СА, номера не помня но май имаше няква 8-ца в него :) Стана ми интересно на кого е :)
Tази знам на кой е ,ако е на друг не знам може и да е на rument_77
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=37014&d=1262855307
mitenceto89
09-06-2010, 11:51
156-цата е моя. Сещам се за случката, но тогава незнаех за темата, че я има и в този форум (защото съм член и на Фиат форума). А тогава докато с гледах към теб, един Опел Фронтера ме "подпря отпред" и докато се усетя да му свирна да спре да дава назад .... за щастие нацели емблемата, която и без това е избеляла и няма никакви щети.
Поздрави :)
mitenceto89
09-06-2010, 11:51
156-цата е моя. Сещам се за случката, но тогава незнаех за темата, че я има и в този форум (защото съм член и на Фиат форума). А тогава докато с гледах към теб, един Опел Фронтера ме "подпря отпред" и докато се усетя да му свирна да спре да дава назад .... за щастие нацели емблемата, която и без това е избеляла и няма никакви щети.
mitenceto89
09-06-2010, 11:52
Моля модератор да изтрие два от постовете ми и да сотави само един. Интернета ми е много гаден и съм натиснал няколко пъти бутона :)
Онзи ден карах покрай един спорт вагон в Ямбол, но нещо бях умислен и не помня номера. Аз бях със синя 145. Дали не съм метнал на теб ?
mitenceto89
09-06-2010, 13:35
Онзи ден карах покрай един спорт вагон в Ямбол, но нещо бях умислен и не помня номера. Аз бях със синя 145. Дали не съм метнал на теб ?
Да, а и снимка в папараци съм ти постнал даже. Бях паркирал до теб на OMV.
Клубна 147 сива с номер СА4493 на пазарчето в кв"Чайка" във Варна кой е?
Слуша доста селско музика за втори път го виждам, пъртво беше яко чалгия Софка. Един съвет от мен да си затваря прозорците докато слуша музика.
Furious 155
09-06-2010, 17:19
Попът който дойде да кръсти племеницата също караше 145-ца,мъж на около 50 години.
Така ,че няма какво да се чудите.:grin:
точно такъв видях една вечер в младост в 145-ца - само не беше видимо на толкова много години духовното лице. Стана ми много забавно!
BoxerPower
11-06-2010, 21:50
Днес в Разград се разхождаше една русенска 156-ца сив металик с номер Р2685** (последните букви не ги помня... май РК). Тъкмо прибрах колата и пича мина покрай гаража ми ;)
rumenti77
12-06-2010, 00:50
Tази знам на кой е ,ако е на друг не знам може и да е на rument_77
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=37014&d=1262855307 Аз съм бил.
Тази сутрин по пътя за Сф,след полицията на Владая,се прибрах с десен мигач,след като изпреварих един бус и Ванката профуча покрай мен със сивата стрела.Аз бях с камуфлаж-едно ZX бордо.След това на Княжево го настигнах,и повече не го видях за днес,нищо че е бил до Студенстки...
ФЕРАРИСТ
13-06-2010, 12:06
Сива 156, СА1030 с 4 хайванина в нея, на капанчетата след отбивката за Тетевен - Рибарица вчера към 5-6 следобед......с клубен надпис на заден джам.....мислех да чукна лафче, но бях убит и нямах време.....
На кого е 155цата 9255?Снощи я видях в Студентски град
Днес към 11 и нещо на светофара на Кауфланд в Овча Купел видях черна 159-ка JTDm Sportwagon Софийска регистрация. Ако е от форума моля нека сподели 120 или 150 коня му е печката. :)
Днес по Константин Величков карах до една сребриста 166 СА0910..
Stoyan Georgiev
14-06-2010, 15:36
петък следобеда/вечерта на Тракия около Траянови Врата един страхотен сив спайдър от края на 70те или 80те, човека си го караше яко на магистралата с пуснат гюрук. по едно време го проверих с колко кара и поддържаше стабилно 180 :) изглеждаше много запазена колицата, и когато ме изпревари му свирнах, и той махна, за съжаление не бях с алфонс и едва ли е разбрал защо му свирнах, макар, че го понащракаха девойките дето бяха с мен :)
nightroller
15-06-2010, 12:06
... макар, че го понащракаха девойките дето бяха с мен :)
кой като тебе ;)
На кого е 155цата 9255?Снощи я видях в Студентски град
Аз съм това,къде я видя?Там пред кафето на 35-ти ли?
pinkmousy
15-06-2010, 15:16
Някой със сива 166-ца днес около 2 следобед на Лерин 44-46 :) Да не се окаже колега...
Днес видях един отец да излиза от една червена 145 може и 6 да е било, на площад СВ.Неделя и замина надолу по Съборна
Вчера доста загледах една черна 75-ца малко преди светофара на Сребърна и Черни връх, идвайки от към Иван Вазов. Беше паркирал пред някаква Ланча с отворен капак и май помагаше нещо. Доста лъскава беше 75-цата, а и колегата нещо се загледа към мен. Ако пише във форума, да свирка.
Аз съм това,къде я видя?Там пред кафето на 35-ти ли?
Точно там, аз бях пеша но не съвсем инкогнито-с фланелка Alfisti.bg :evilsmiley:
Bouncer фокусиран на бул. Левски преди малко със 147чката, карахме няколко метра врата до врата, но аз бях инкогнито в бяла астра :oops:
От няколко дена мяркам едно черно GTV СА 9292 в Търговище :) ако е на някой от форума бързо да си признава
Турбопуйката на bouncer беше забелязана както кротко си седеше в гаража в един сервиз в Красна поляна миналия петък.
Точно там, аз бях пеша но не съвсем инкогнито-с фланелка Alfisti.bg :evilsmiley:
Еми аз бях във Face,на кафе.
mihail_mladenov
18-06-2010, 18:22
Днес към обяд до площад "Ботев" във Враца, се разминах с една Lancia Delta Integrale, кафява на цвят, но не обърнах внимание на номера й.
ludkanar
18-06-2010, 21:53
В неделя в Стефаново сива 156 7709 С или СА
Днес към 9:50 часа сутринта е забелязана непосредствено до кино Урвич сива 145 1,7 16V с шофьор една дама. Да си признава коя е, ако е от форума ?
Днес,Fear,в Младост при Макдоналдс,забелязан да се преустроява от дясна в средна лента към 18 00 часа:tongue2:
Днес,Fear,в Младост при Макдоналдс,забелязан да се преустроява от дясна в средна лента към 18 00 часа:tongue2:
Мани, престроявах се направо в лявата, че реших да сипя бензин в последния момент, а нямаше как да ходя до Shell-a на Цариградско, че бях в друга посока. :)
firedragon
19-06-2010, 19:08
Вчера сива 156-ца с клубен стикер и номер СА 0688 МН,на кафето до Лападунди в Студентски град.
Днеска забелязан Фуриус 155 на изложението на TOP GEAR.
mitenceto89
19-06-2010, 21:04
Преди 20мин., зад блок 38 в Студентски град (на паркинга до пералнята) сива 156SW, с вътрешен фейслифт и тъмно сива кожа. Пише 1.6TS. От форума ли е?
Замалко да се опитам да отворя вратата, но се сетих, че два дни съм в София без колата :screwy:
Доста добре изглежда :) Поогледахме я малко с един колега, та ако собственика ни е видял да не се притеснява :)
Мани, престроявах се направо в лявата, че реших да сипя бензин в последния момент, а нямаше как да ходя до Shell-a на Цариградско, че бях в друга посока. :)
Видях аз сложните маневри,аз бях под прикритие с А4 комби:drinking:
Видях аз сложните маневри,аз бях под прикритие с А4 комби:drinking:
Mда, много е неманеврена пущината, хич не ми беше лесно... :tooth:
PEPI-2ALFA
19-06-2010, 23:58
Днес като се прибирах от работа пеша на нашата улица се разминахме с Коки - той с колата. Около 19:05- 19:10ч.
tokata_pz_flex
20-06-2010, 10:53
Преди 20мин., зад блок 38 в Студентски град (на паркинга до пералнята) сива 156SW, с вътрешен фейслифт и тъмно сива кожа. Пише 1.6TS. От форума ли е?
Замалко да се опитам да отворя вратата, но се сетих, че два дни съм в София без колата :screwy:
Доста добре изглежда :) Поогледахме я малко с един колега, та ако собственика ни е видял да не се притеснява :)
Това май е fnt :>
mitenceto89
20-06-2010, 11:35
Това май е fnt :>
И аз така си помислих (заради аватара му), но в подписа му пише "156 diesel".
А и неговата май има релси за багаж и прагове.
И аз така си помислих (заради аватара му), но в подписа му пише "156 diesel".
А и неговата май има релси за багаж и прагове.
И по това време не е бил в студентски, а в западната част на София ;)
И по това време не е бил в студентски, а в западната част на София ;)
Да така е. Не съм бил аз. Моята е по-хубава :hump:
Koй снощи се състезаваще на Ботевградско с Голф 4 ГТИ , и после похаби малко нафта и за мен?:whistle:
сутринта към 9:00 се разминах на Първа българска армия точно пред бензиностанцията със сива 147
Koй снощи се състезаваще на Ботевградско с Голф 4 ГТИ , и после похаби малко нафта и за мен?:whistle:
Искаш да кажеш GTD....и когато си карам голфу, се оглеждай добре..:shutup::)))
Stoyan Georgiev
23-06-2010, 21:42
към 5-6 днес видях една сива 159 на кръстовището към созопол в Бургас, посока созопол :) 1.9 jtdm
Днес в 9:20 си кимнахме с един колега с 156 на семинарията, нямаше лепенки... дали е от тук :)
Черна 155 със Старозагорска регистрация и клубен стикер беше забелязана днес в Казанлък около 19:00 часа. Караше я една жена.
Днес по обяд бат Венци (VFTI) си почесваше лятната прическа на светофара пред Фантастико в студ. гр. и нищо не виждаше :rotfl:
Днес към 13:45 при кино Арена-запад към центъра мина една черна 164 с флагче.Вдигнах му ръка, но не ме видя, аз стоях на тротоара пред Кобрата и бях с черната тениска на 100 годишнината на Алфа(все пак небях инкогнито):-D.
с кой колега се разминахме на ескалаторите в Карфур:tooth:
Искаш да кажеш GTD....и когато си карам голфу, се оглеждай добре..:shutup::)))
156-ца се състезаваше с Голфчето Бобби ,но забравих ,че и ти имаш.:afro:
DarkKnight
02-07-2010, 11:00
Вчера вечерта (към 7 някъде) с един колега се разминахме на пътя между горубляне и младост, но твърде късно видях сърцето (беше с сребристите лайсни) и като му светнах вече се разминавахме. Та искам да кажа на колегата че много добре се е получило и да го попитам от къде си е взел лайсните, че като ги видях на живо ми се прииска и аз да си направя така сърцето :blush:
...... от къде си е взел лайсните, че като ги видях на живо ми се прииска и аз да си направя така сърцето :blush:
Във всяка автомания ги продават :grin:
Boschman
03-07-2010, 23:55
19:10 ч. Младост 1 до супер маркет Европа ( двата високи блока и блок 43) сребриста 156-ца и 166-ца със странен цвят :D не мога да го определя. Не обърнах внимание и на рег. номерата, само забелязах, че се обслужват от Екстрийм сервиз. Мойта красавица също беше там. Три Алфи на 10м една от друга :)))). И трите с надписи Екстрийм сервиз!!!
Pinky засечен днес след обяд в Русе.
Днес със SIS се разминахме в Студентски град. Светнах му, но той май не забеляза.
Satanism
04-07-2010, 23:02
тъмно сива 166-ца на транзитки, на гарата на Овча Купел, правеше ляв завой по трамвая, махнах, някой ми върна... и аз бях с транзитки, 156-ца SW :)
Това преди 6-7 дена....
166-цата изгелждаше много хубава....
Забелязана черна 156 с регистрация СА 2226 в Събота във Велинград. Дали е на някой от форума?
преди 2-3 дни в Младост1 до КФС се поздравихме с един колега :busted_cop: Не мога да се сетя как се пишеше във форума:grin: я да си признава :)
днеска тъмно сива 159 спортвагон на ул Тодорини кукли към 13 ч. мигнах незнам дали човека обърна внимание
cassillas
05-07-2010, 22:54
Вчера сива 156-ца с клубен стикер и номер СА 0688 МН,на кафето до Лападунди в Студентски град.
Това съм аз :go:
slik4eto
06-07-2010, 00:52
с кой колега се разминахме на ескалаторите в Карфур:tooth:
еи братле аз съм, ама бях без клубен стикер добре ,че ти носеше :)
Днес към обяд на влизане в София малко преди околовръстното колегата с 145 да си каже кой е :)
tokata_pz_flex
11-07-2010, 21:10
В Поморие пред кораба ... 3 коли - 156 , 147 и Опел Тигра ... ремапнати от Петко :) Не ги снимах , пежото ми беше в дясно на 5 метра от тях в улицата . Дали са форумни ? :)
в петък 09.07.2010, някаква Ловечка 147-ца караше по магистралата от Варна към Шумен в големия дъжд към 13:20. Докато го разминавах в последния момент видях клубен стикер, дори му пуснах аварийки за малко. Да си признава без бой кой е. Ние минахме доста бързо, но все пак пуснах аварийки да привлека внимание, така че се надявам да ни е видял.
Satanism
12-07-2010, 23:57
Днес към 17ч 159-ка SW караше в насрещното, точно срещу мен, надминавайки цялата колона на околовръстното точно преди бистришко шосе...да си каже кой ги върши тея селянии, ако е от тука, моля :starwars:
И на Пушкин, към 9:30 вечерта,пак днес, 145 или 146ца с червени габарити....много "тунинг" изглеждаше :D :D
Kaкто и 1200 спортвагона и обикновени 156-ци и всякакви други Алфи...как 1 не махна или светна.... :S
Май си имам нов съсед-отскоро една черна 156-ца 3332 със стикер на задното стъкло спира пред блока ми-да си признава кой е :-)
Май си имам нов съсед-отскоро една черна 156-ца 3332 със стикер на задното стъкло спира пред блока ми-да си признава кой е :-)
Тази много често я виждах в Младост а собственикът и май беше от Дружба. Ти къде живееш?
А днес на Леге през няколко коли бяха спрели два форумни кораба (166-ци) - на Вальо и на Боби75бг.
Днес като се прибирах от работа пеша на нашата улица се разминахме с Коки - той с колата. Около 19:05- 19:10ч.
Коя е твоята улица?
Коя е твоята улица?
Ходил си до Сандански, май ;) !
Ходил си до Сандански, май ;) !
Да, да, точно така! На връщане от Гърция се отбих до Сандански :)
Днеска във Търговище имахме гости една сива 156-ца Русенска със клубен стикер на задния прозорец.Да си признае кой беше!!!Не беше сам пък и бързах:Bolt: иначе щех да го стопирам за по едно ледено сокче!!:grin:
Тази много често я виждах в Младост а собственикът и май беше от Дружба. Ти къде живееш?
В Лозенец.
Преди околко 30 минути V_A_N_K_A_T_A профуча покрай "Лападунди" в студентски и съответно накара всеки косъм по мен да настръхне....:evil:
PEPI-2ALFA
14-07-2010, 08:30
Коя е твоята улица?
Тая с реставрираната базилика, до старата община. "Мара Бунева" се казва.
pinkmousy
14-07-2010, 14:10
Сива 166-ца на Солун, до бившия супермаркет Ена. За втори път май я засичам там :unsure:
detelazurno
14-07-2010, 15:00
На 3-ти този месец, в Гърция, малко след границата и по-точно след строежа до реката, тъмно синя или черна софийска 156-ца. Номера не го видях защото се разминахме бързо, а и бяхме в противоположни посоки (той се връщаше към България). Дали някой ще се познае?
преди 2-3 дни в Младост1 до КФС се поздравихме с един колега :busted_cop: Не мога да се сетя как се пишеше във форума:grin: я да си признава :)
С мен се засече, пребирах се към вкъщи. Видяхте в последния момент :biggrin:
Току що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито! :)
Transvaal Premier
14-07-2010, 15:59
Току що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито! :)
Сори за спама... мъ...т'ва сериозно ли, 8С :Tease:?
Един колега я е видял още началото на годината. Била на бул. България на бензиностанция "Шел". Дойде опулен при мене с въпроса - "КопеУе, кФа Алфа видех самооооо, беше инзвънземна... Къф е тоо модел бе?" Веднага се сетих, че става въпрос за 8С.
Трудно е за вярване, ама...
Такава кола би си купил само фен, а не я видях на парада за 100 годишнината, което е странно. :)
Аз пък те видях вчера пред зала универсяда, ама тъкмо се качвах в колата и не можах да те догоня.
Може собственика да си няма на идея за този форум, клуба и организацията за 100 години Алфа в София.
Ще е интересно да се разбере дали е фен на марката или просто е искал/а да има нещо което не се среща у нас.
Пууу много бързо ме разкриха.:busted_cop:
еи братле аз съм, ама бях без клубен стикер добре ,че ти носеше :)
на тези ескалатори засякох и колегата pastora и двамата ме изненадахте супер много и докато зацепя за какво става въпрос...:-P
С мен се засече, пребирах се към вкъщи. Видяхте в последния момент :biggrin:
ти в този район ли си,колега?Аз съм точно зад КФС :)
Дам, на ескалаторите бях с 2 бири от 3 литра, отивахме със сестра ми да се черпиме, че вече радко си идва в България ;)