View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
badmadafaka
19-12-2010, 21:42
днес около 16.30 в мола на Стамболийски на -3 имаше едно сребристо ГТВ с лепенка "спарко" по средата на стопа но беше толкова мръсно, че нямаше никакъв шанс да му се види номера :calc:
mitenceto89
20-12-2010, 16:19
Днес по обяд, сива 146, със стикер на задното стъкло, беше паркирана до УНСС , точно до пешеходната пътека. Исках да оставя бележка /като фиш/, но нямах на какво да я напиша :)
firedragon
20-12-2010, 16:33
Днес по обяд, сива 146, със стикер на задното стъкло, беше паркирана до УНСС , точно до пешеходната пътека. Исках да оставя бележка /като фиш/, но нямах на какво да я напиша :)
Аз пък днес те видях като мина до Лападунди и зави в пресечката на баба Яга, и онзи ден пак беше спял зад 14 блок.
С кой колага се гонихме днес по околовръсното при автоморгите на Люлин около 16:15.Черна алфа 156 селеспийд. :)
да си признава кой колега с зелена 146 се преследвахме днес по ботев около обяд
Вчера Григор въртя нещо гуми в снега на паркинга пред ПИБ :-P
Кой с 155цата (с клубен стикер) се заяждаше с некъв опел по Сливница вчера към 12 часа?
badmadafaka
21-12-2010, 12:50
Вчера (или по-точно днес) около 2.30 часа през нощта между светофара на Горубляне и Интер Експо Център подминах като спряла една тотално заскрежена сребриста 166-ца...:flex:
MaDHaCkEr
21-12-2010, 21:47
да си признава кой колега с зелена 146 се преследвахме днес по ботев около обяд
:waving: аз бях, бързах да се придвижа по най-бързия начин до надежда, а това движение в центъра го мразя :) 155цата доста хваща окото :thumbup:
mitenceto89
21-12-2010, 21:52
Аз пък днес те видях като мина до Лападунди и зави в пресечката на баба Яга, и онзи ден пак беше спял зад 14 блок.
Живея в 14 бл., а гаджето в 40 бл. Така че колата всеки ден е или пред 14 или пред 40.
ludkanar
21-12-2010, 22:53
Днес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...
Снощи в 18:20 в Дружба, на кръстовището на Димитър Списаревски и Христофор Колумб, едно тъмно GTV (май бордо) спря на спирката на тролей 11.
Да си казва кой е. :)
DarkKnight
22-12-2010, 09:22
Снощи колегата Madjo беше спрял до нас в Младост 4 (предполагам че е той защото на легендата имаше стикер madjo на предния прозорец)
D-I-V-A-K-A
22-12-2010, 09:45
Вчера Венци (VFTI) е забелязан да минава покрай СУ кум 15:30 :super:
Вчера Flame беше спрял на паркинга на Жолио Кюри през три коли от мен.
Я пък ти-не съм я видял 155-цата въобще.
Satanism
22-12-2010, 20:08
червена 146-ца с клубен стикер 9663, днес следобяд на Била България
:waving: аз бях, бързах да се придвижа по най-бързия начин до надежда, а това движение в центъра го мразя :) 155цата доста хваща окото :thumbup:
и аз се бях запътил на там :D и гледах бързо да се махна от центъра :D ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на Локото
Снощи на екото на Вапцаров имаше една 145ца 1.3 с алфистки и отзад една 146(не видях с какъв мотор) охрана :D.Да си признават кои са :D
slik4eto
23-12-2010, 12:02
Днес към 13:10 на изхода на базар Илиенци да си казва кой беше колегата със сивата 156 SW с лентите на номера който аз разпространявах.Номера май беше СА0022**...
Колега това е баща ми пак ли е щпорил ЖТД то или е бил културен :) тои за сега не влиза в форума но има време
Как се виждате в мъглата колеги?
Минеш ли София след Враждебна и качиш ли се на магистралата всичко се оправя ,става слънчево и температурата е 18 градуса .
да си признава кой е колегата с 159ката СА5605 мисла че беше днес около 12 се мота из Надежда
Днес около 12ч. на обяд на ул. Софийски герой до 51СОУ видях една светла 156 СА7098... Имаше някакъв стикер на задното стъкло , но неуспях да видя какъв е.Колегата добре се грижи за белисимата.10 мин. по-късно се видяхме с fiore.Да ви е жив и здрав Ясенчо и да стане фен като баща си.
kaloiannnnn
23-12-2010, 18:08
колега да беше казал едно мерси на буса които те пусна на надлез надежда,
колега да беше казал едно мерси на буса които те пусна на надлез надежда,
МЕРСИ КОЛЕГА!!!
ludkanar
23-12-2010, 18:12
Колега това е баща ми пак ли е щпорил ЖТД то или е бил културен :) тои за сега не влиза в форума но има време
Кротък беше ;-) само се почудих защо след като му свирнах над 3-4 пъти неми отвъна но няма значение
MaDHaCkEr
23-12-2010, 18:17
и аз се бях запътил на там :D и гледах бързо да се махна от центъра :D ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на Локото
Мерси колега :) от Обеля съм но доста често ходя към надежда. И аз съм те засичал доста пъти предимно около Биллата
Мерси колега :) от Обеля съм но доста често ходя към надежда. И аз съм те засичал доста пъти предимно около Биллата
Нали знаеш виждаш ли Надежда значи си в Обеля :D мое измислиме некоя празнична бира!
vaklinator
23-12-2010, 21:00
Бала 155 2,0 до оградата на мултигруп на Г.М.Димитров
С клубни стикери на задните врати
mitenceto89
24-12-2010, 14:44
"Поздрав" за шофьора на тъмна /синя или черна/ Алфа 156 седан - СН8707.. , който снощи около 23ч., на кръговото след АМ Тракия реши да ни изпревари всички 5 коли,които бяхме навлезли в кръговото и накрая от лявата лента да ми сече пътя за да завие към Ст.Загора.Явно не му пукаше, че видимостта беше не повече от 15-20 метра, а и настилката беше достатъчно хлъзгава.
ЕВАЛА на такива като него :bowdown:
Нямаше стикер и незнам дали чете форума, но все пак...
badmadafaka
24-12-2010, 17:12
Ами както в доста теми вече колеги изказаха мнение, 156 вече е доста популярен модел...
Евала на пича със тъмна 156-тица, който вчера ме опъти как да стигна до езерото в Банкя :D Интересно ми е дали чете форума :)
с кой колега неска се поздравихме при 74-то в надежда
Поздрави на колегата със зелената 33ката, с който се поздравихме на Гешов :)
Buxalkata
25-12-2010, 11:40
Вчера се засякахме с Buxalkata на Темпо-то в Надежда, аз му цъкнах аварийките, ама явно той не ме позна ;)
другия път малко по обедително колега :) ,че спя общо взето всеки път :)
днес сутринта форумна сива 155ца беше засечена в люлин
RoMeO_156_GTA
25-12-2010, 17:19
Sm0k засечен токущо пред вкъщи :kicking:
Вчера около 13 часа на паркинга на Супермаркет Пени ,колега съсъ същата досущ като мойта 166 -сребриста,с номера от ляво ми изкара акъла.Реших ,че ми задигат возилото.Да си каже кой е:afro:
Днес в 16:10 по Дойран мина една светла 159SW.Вдигнах му ръка в последния момент, защото ми се видя като колегата mury.
Ами както в доста теми вече колеги изказаха мнение, 156 вече е доста популярен модел...
Това е май единствената причина поради която ще взема да я сменя.:)))
Снощи покарахме на един светофар заедно с Мурджев./К.Величков към 18,30 вечерта/
Свирнах,но не ме видя.Снимах го ,но снимката не се получи мн добре.:smile:
кой е колегата с червена 155 с номер С 2846...?
Беше засечен на 24 по Цариградско а аз бях с един Опел
кой е колегата с червена 155 с номер С 2846...?
Беше засечен на 24 по Цариградско а аз бях с един Опел
Сигурно е Бобби
Днес околи 20:00 на бул.Хан Кубрат в Надежда сива 146 номера мисла, че беше 0301 или 0103 не съм сиг нещо такова е :D
Днес след обед на "Пещерско шосе" една 147 -ца с кърджалийска регистрация като, че ли ми свирна с клаксон.
Днес в 16:10 по Дойран мина една светла 159SW.Вдигнах му ръка в последния момент, защото ми се видя като колегата mury.
Аз бях,но и аз те видях в последния момент,инае аз там живея:afro::afro::afro:
Снощи покарахме на един светофар заедно с Мурджев./К.Величков към 18,30 вечерта/
Свирнах,но не ме видя.Снимах го ,но снимката не се получи мн добре.
Не съм те видял въобще:photo::photo::photo:
mihail_mladenov
30-12-2010, 14:09
Днес покрай ОМВ Враца мина монтанска 156 SW с номер М 98.. ВА черна на цвят.
Преди малко nmushnikov цъкаше с дългите на светофара на 'Баумакс' с Мултипла-та.На изхода на Ст.Загора посока Казанлък тъмна 156 ФЛ СТ 6669 ** малко след него 166 сребриста,ама не запомних номера ѝ.
Сиво GTV с Великотърновски номер ВТ 2628 засечено днес на влизане в Атина. Бяха млади момчета.
PEPI-2ALFA
31-12-2010, 09:02
Вчера в ранния следобед на излизане от Доспат се разминах със синьо смолянско ГТВ с немалък заден спойлер.
Днес Мариан го засекох на Сливница и Кн. Величков, но той май не ме видя, че бяхме в различни посоки, а нали има мантинела.
Та поздрави и весело посрещане на новата година. Това се отанся за всички :)
Днеска , около 20ч и 15 мин. , тъмносиньо или черно ГТ с гръцки номера, ама явно се ориентираше добре и от това съдя, че е наш, не ми даде да го изпреваря и до кръстовището на бул. Европа отнесе много попържни,естствено на гръцки, щото езика им е много описателен и богат в това отношение.
Там естествено го отнесох на леда и до Люлин си подсвикжахме и подсвяткахме. После се поздравихме на светофара и той зави към Люлин, а аз отпраших напред!
Да си признава кой е!
RoMeO_156_GTA
01-01-2011, 02:40
Ziko засечен ей сега из квартала . Явно празнува тук нейде :band:
И една софийска бордо 164 ТС фейс
Вчера към 1 часа на обед пред Била Бояна засечен колега със стикер на клуба и култовото вече K&N :D:D
mihail_mladenov
01-01-2011, 10:44
Днес вечерта някъде около 00:30-тина минути в квартал Младост във Враца бе паркиран Лексуса на J_I_V_K_O, но не мога да се сета за името на улицата, но тя е успоредна на тази, която е до училище "В. Левски".
Защо при наличието на три алфи бат Вас кара БМВ 7 в Мелник?!?:shutup:
Satanism
02-01-2011, 04:04
щот в БМВ 7 хич не е лошо сигурно :D
щот в БМВ 7 хич не е лошо сигурно :D
Е, то сигурно не е лошо, но все пак имаш на разположение АЛФИ...:flirt:
Е, то сигурно не е лошо, но все пак имаш на разположение АЛФИ...:flirt:
1 в гаража
1 в сервиза
1 в Мелник
Ама явно е изкарал на чичо си Бавареца,да погъзареее:afro::afro::afro:
Няколко пъти вече забелязвам до 152 блок в Надежда гтв-то на Боян
Да го видят мацките ,те нали на БМВета се Лепят.:in_love:
Satanism
02-01-2011, 23:18
внимавай, на 7ци не само мацки се лепят :D
Исках да се убедя , че V6 на ГТВ-то ми е по бързо от 8 -те цилиндъра на 745i в БМВ-то, ами напролет ще ги засичаме. То в тия БМВ-та няма тръпка бре вътре едно тихо - давам газ и викам , а то нищо не прави, като погледнах километража 180 (УПС) Уж тия новите БМВ-та били икономични - вярно като го взех последните 500 км средния му разход беше 11,6 , а за времето, което аз го карах постигнах 18,8 на 100 . иначе си бях с 164 - ката към Сандански (там празнувах)
А алфите ми:
1. ГТВ-то на сняг не го изкарвам и си почива в отпляван гараж
2. 155-цата я оставих във Вентура имаме още работа , чакам да ми дойдат Магнакор кабелите от Англия, с тях да сложа Денсо иридиум свещи и после при бояджиите да освежаване - иначе карах нея по коледните празници до Свищов
3. 164 -ката си се кара ежедневно и бях с нея по нова година :)
П.П. Случайно да е от форума червена 159-ka с номер СА8404 АС - не знам с какъв двигател, нямаше надписи ама е с двойката ауспуси отзад. Вчера карахме заедно от Д Диканя до Новото кръгово на Перник. Естествено като дойде магистралната част ме мина, но не можа да ми избяга надалеч, както знаете - "БатВас е винаги зад Вас" - не може да ми се избяга лесно, само за малко пуснах едно БМВ 3-ка между нас, ама то се умори и пак го минах :)
както знаете - "БатВас е винаги зад Вас"
Тоя лаф го бях забравил :-D
adv_petrov
03-01-2011, 11:30
Пичове, кои бяха вчера под Чепеларе тия 4ма клети сюрмаси, дето се спускаха с една червена алфа цели 10 км с изхвърлена вода? Сърце ме заболя...Дадох му вода ама май не му помогна...Дали са се прибрали по живо - по здраво? Между другото зад тях караше известно време и една тъмна лачена 166, май с пазарджишки номер беше.
"БатВас е винаги зад Вас"
Хахаха тва ме разби :D :D :D :D Днес около 10:00 при 8ма поликлиника в Надежда Сива 166ца
Тоя лаф го бях забравил :-D
Лафа не е щото съм бавен и все съм зад някого, а защото колкото и да си бърз не можеш да ми избягаш. Вече ми се губи, как така това стана лаф, ама се базира на поредица от случки. Една от случките провокирала лафа е от разказ на Бобо , който тества автомобила на друг колега от форума и разказва как колата върви здраво, но накрая обобщава "Уж върви много , пък колкото пъти погледна в огледалото БатВас е все зад мен и не мога да откъсна" ... и други подобни случки, та вече не помня кой го каза на някаква сбирка "БатВас е винаги зад Вас" друга случка е пътуване до Русе (клубно) мисля Вальо и Насо го казаха , но вече не помня от къде е ......и си остана ....дори миналата седмица този надпис, бе поставен от момчетата във Вентура гараж на 2 литра кутия масло предназначена за мен и оставена в сервиза. (забравена от мен по скоро) :)
Около 17:00 червено GT СА1034РА с екстремиска лента на номера беше засечено да влиза с мръсна газ при "Сите българи" посоко Мария Луиза :go:
digitalundgrd
03-01-2011, 17:28
Това май е Dagi
Лафа не е щото съм бавен и все съм зад някого, а защото колкото и да си бърз не можеш да ми избягаш. Вече ми се губи, как така това стана лаф, ама се базира на поредица от случки. Една от случките провокирала лафа е от разказ на Бобо , който тества автомобила на друг колега от форума и разказва как колата върви здраво, но накрая обобщава "Уж върви много , пък колкото пъти погледна в огледалото БатВас е все зад мен и не мога да откъсна" ... и други подобни случки, та вече не помня кой го каза на някаква сбирка "БатВас е винаги зад Вас" друга случка е пътуване до Русе (клубно) мисля Вальо и Насо го казаха , но вече не помня от къде е ......и си остана ....дори миналата седмица този надпис, бе поставен от момчетата във Вентура гараж на 2 литра кутия масло предназначена за мен и оставена в сервиза. (забравена от мен по скоро) :)
Доколкото помня първи Мурджев го каза. :-)
Снощи към 18.00ч. тъмна нагласена/поне така ми се видя, че беше тъмно, но така ми звучеше :-)/ 155-ца, караше зад мен по ул.Лидице. А сутрина на Ал.Малинов пуснах пред мен тунингована червена 156-ца, която зави на светофара на била.
Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.
Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.Сигурно дивака е бил.
Сигурно дивака е бил.
И стикера трябва да е бил червен :)
И стикера трябва да е бил червен :)
ДА червен беше,той е бил :)
D-I-V-A-K-A
04-01-2011, 23:57
Днес към 13:00 червена алфа 146ti (СА 1444 май беше рег. номер) с клубен стикер катереше изнанагорното при НБУ.
Аз бях, признавам си без бой, ама стикера все още ми е бял :P
Alfafen145 видян преди 30-40 минути на Попа :-)
DarkKnight
06-01-2011, 10:43
Две сутрини се засичам с една черна 156-ца със стикери "Shark" на задната броня и първия път ми присвирна, сутринта намалих да го поздравя... номера беше 5370 или нещо от сорта...
156-чката изглежда доста добре :)
Тук сред нас ли е дамата, която много лошо "изгоря" преди малко, спирайки на пешеходната пътека пред ДСК срещу 1-о районно? Сребърна 156 с номер от кюстендилско 9183... ЦГМ дойде и я отнесе като куцо пиле домат за 3 мин по часовник... и това с размотаването, барем вземе, та се появи отнякъде, да мине глобата на място...
Снощи около 19:30 видях на басейна Спартак една 146-ца синя фейслифт,с размазана лява страна,калника и стърчеше 2 метра в страни,но беше в движение :ranting::ranting:
Явно нещо не им е бил ден на 146-ците, вчера към 18:30 пък видях на паркинга пред магазина за полилеи с кривите прозорци на околовръстното точно срещу M-Комплект 33 една сребриста 146 фейслифт със смачкана предница.
Ебаси както е тръгнало секи момент чакам някой да напише "на кой е брутално размазаната черна 146-тица паркирана на Фритьоф Нансен" :D:D:D
soldier81
06-01-2011, 18:00
Тъмно синя 155ца №СА0419 в момента в гаража на Министерство на отбраната,много запазена изглежда.
Снощи към 18.00ч. тъмна нагласена/поне така ми се видя, че беше тъмно, но така ми звучеше :-)/ 155-ца, караше зад мен по ул.Лидице. А сутрина на Ал.Малинов пуснах пред мен тунингована червена 156-ца, която зави на светофара на била.
:waving: Аз съм с 55-цата.
Преди 1/2 час покарахме малко с mimouzunov по Цариградско :-)
Днес около 14:00 - 15:00 беше забелязано GTV-то на Боян (bouncer) на бул.Опълченска посока бул.Сливница
Satanism
10-01-2011, 21:03
Кросвагон С ---- ХХ, някакъв светъл цвят беше.Около 19:15 на Борис III и Околовръстен Път, 2 коли пред него силно димяща сива 156-ца фейслифт, което ми прилича да е pooh, после зави по Монтевидео покрай НБУ и изчезна....
Bouncer беше "хванат" на два пъти в неделя - под моста на НДК и после на Константин Величков :-)
Ама хубаво му е GTV-то :-)
Вчера към 16:45 видях 166-ца покрай Арена Запад с бургаски номер А 2526 ... и надпис Екстрийм на номера. Да си признава кой е. Аз бях в нелегалност с един Галант.
Да си признава кой е голегата с червената 156-ца СО0900 която постоянно се върти из кв.Надежда
Черна 145-ца фейслифт, с 15ки джанти, редовно я засичам паркирана на стадион Васил Левски. :-)
П.П.: Стига колегата да чете и да няма против, някой път искам да ги сравним с моята на височина :-)
vaklinator
11-01-2011, 19:47
Furious 155 днес в Младост. Взаимно се поздравихме. Едва го догоних
speеdddddd
11-01-2011, 21:22
Galof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази .... :tank:
Сутринта в 8:15 на ул.Софийски герой беше паркирана червена 145 със силистренска регистрация.Кой е колегата, цялата беше в стикери.
Миро забелязан преди около час да завива в посока CCS при моста на влюбените - съответно беше освиркан адекватно, ма от тая генерация явно не се чува :biggrin:
infernus
11-01-2011, 23:20
Да си признае кой беше спортиста с 147 бордо в студентски под зимния дворец, дето аха да ме изпревари и взе медала/слънчогледа от ченгетата та и на връщане още беше при тях и ронеше сълзи :)
vaklinator
11-01-2011, 23:49
155-ца с клубни стикери на паркинга на площада на авиацията тази сутрин?
Galof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази .... :tank:Брат ми е бил с колата и се е прибирал от работа! Аз съм невинен! :D
soldier81
12-01-2011, 09:02
155-ца с клубни стикери на паркинга на площада на авиацията тази сутрин?
Моята е била,там живея:clapping:
Моята е била,там живея:clapping:
Къде се намира площада на авиацията? :)
Къде се намира площада на авиацията? :)и аз това се чудя :D :D
vaklinator
12-01-2011, 11:03
Къде се намира площада на авиацията? :)
На кръговото на цариградско ве. Не си ли виждал едно самолетче там?
Ако ходиш всеки божи месец до данъчното /НАП/ще го намразиш официално:)
Ако ходиш всеки божи месец до данъчното /НАП/ще го намразиш официално:)ааа да сетих се :D ама незнаех че това е площада на авиацията
Satanism
12-01-2011, 12:13
червена 156-ца дизел с клубен стикер, днес пред ВМА 9:25...прилича ми на Мишо-136, ама нямаше багажници...
Ако ходиш всеки божи месец до данъчното /НАП/ще го намразиш официално:)
Сетих се къде е ,благодаря аз пояснението.:drive:
Сутринта в 8:15 на ул.Софийски герой беше паркирана червена 145 със силистренска регистрация.Кой е колегата, цялата беше в стикери.
СС8556... днес успях да видя номера.
Черна 145-ца фейслифт, с 15ки джанти, редовно я засичам паркирана на стадион Васил Левски. :-)
П.П.: Стига колегата да чете и да няма против, някой път искам да ги сравним с моята на височина :-)
Здравей колега, ако говориш за черна 145 JTD със 15'' Junior джанти е мойта :) Ако не - явно сме повече :P . Нямам нищо против сравняването на височините на колите 8-)
Здравей колега, ако говориш за черна 145 JTD със 15'' Junior джанти е мойта :) Ако не - явно сме повече :P . Нямам нищо против сравняването на височините на колите 8-)
За нея говоря, дето с 00 почва номера ;–)
Аз след малко тръгвам от офиса натам, ако не те засека днес може утре вечер :-)
mihail_mladenov
12-01-2011, 19:46
Вчера на околовръстното на Плевен се разминах с сива 166-ца с номер ЕН 8758 .. или нещо от този сорт бе номера.
Днес видях зелена 155 с размазана предница в тунела от Константин Величков, като минаваш под Цар Борис III.(към ВМА)
VFTI днес към 15:30 пред Мол Сердика :)
Кой е колегата с 159ката СА1234 забелязан вчера към 6 и нещо при НДК
Satanism
14-01-2011, 00:27
pooh забелязан отново на Монтевидео, днес сутринта към 9:30....
D-I-V-A-K-A
14-01-2011, 12:43
pooh забелязан отново на Монтевидео, днес сутринта към 9:30....
С теб явно за малко сме се разминали, защото и аз бях на Монтевидео по това време :)
Satanism
14-01-2011, 13:26
С теб явно за малко сме се разминали, защото и аз бях на Монтевидео по това време :)
аз бях прикрит в сива примера р12 комби :)
firedragon
14-01-2011, 20:19
Сива 156-ца 1.9 ЖТД феслифт номер сс9767 преди малко на Марсилията в студентски град. Имаше екстремистки стикер на номера.
mihail_mladenov
15-01-2011, 11:58
Кой русенски колега ме поздрави с аварийки, днеска към 11 часа до болницата в Свищов? Той бе със сива 156 2.4 ЖТД с номер Р 7583 АМ.
Снощи след Практикер на Цариградско се поздравихме с една 145-ца.Да си казва бързо :)
digitalundgrd
17-01-2011, 14:34
Вчера в МОЛ-а на Стамболийски май ме освирка един черен лачен кросвагон, но го видях в последния момент, че си търсех парко място :) Ако чете колегата да си каже кой е ;)
firedragon (http://www.clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=5848) Предавам се това съм бил аз cc 9767
firedragon
17-01-2011, 23:13
Много добре изглежда колата. Аз ходих до магазина и я поразгледах като излязох :drool:
Много добре изглежда колата. Аз ходих до магазина и я поразгледах като излязох :drool:
мерси колега самоче ми трябва нов халоген и предна решетка защото ено куче реши да пресича в неподходящ момент
Много Алфости у наше село ве :)
сива 156-ца на газ, СН2919 мисля беше, вчера(Неделя) след 13:30 на магистралата за Пловдив след тунела, десния спирачен маркуч му беше поувиснал на колегата, но не смогнах да го настигна, доста я настъпваше... .
D-I-V-A-K-A
18-01-2011, 02:27
Много Алфости у наше село ве :)
Е па като се правиме на ученолюбиви така е :P
Вчера около 17.00ч. на паркинга на БИЛА-Бояна, бяха засечени:
-колега с тъмно синя 156 с номер СТ.....нещо си, и 166 (фейслифт) с хасковска регистрация.Бяхме спрели един до друг както традицията повелява.:jumping:
assassin's
18-01-2011, 11:07
Вчера около 17.00ч. на паркинга на БИЛА-Бояна, бяха засечени:
-колега с тъмно синя 156 с номер СТ.....нещо си, и 166 (фейслифт) с хасковска регистрация.Бяхме спрели един до друг както традицията повелява.:jumping:
Абе колега и аз те позагледах и до колкото разбрах уж си кимнахме!Аз съм със СТ -то
Абе колега и аз те позагледах и до колкото разбрах уж си кимнахме!Аз съм със СТ -то
Точно така си беше, но да се отчета тука!:)Поздрави
mihail_mladenov
18-01-2011, 20:16
Преди малко на "Дунав" във Враца забелязана синя 145 с номер Е 8350 ВН.
Днес на улицата на Миленкаа в Студ Град сива 156 фислифт СС9767 .. мно я настъпваше момчето ... имаше късмет че бях с служебния ваген :Д:Д:Д
Днес беше засечен D-I-V-A-K-A да минава покрай 101во у-ще в Надежда около 11часа някъде
vaklinator
19-01-2011, 16:08
Днес черна 155 С0209ХА на Ал. Малинов
IcemaN92
19-01-2011, 16:34
Черна 147 много лачена и силно бръмчаща със номер СА3738** да си признава кой е че вчера разпищя алармите на колите по ул.Хайдут Сидер....:tooth::asthanos::big_love:
П.п Неска пак мина,но по-бавно(тихо:spiteful:) :sleepy::sex::clapping:
Червена 155ца С(А)1245 пред сервиза на Шкода в Надежда на бул.Хан Кубрат
detelazurno
19-01-2011, 19:03
Черна 147 много лачена и силно бръмчаща със номер СА3738** да си признава кой е че вчера разпищя алармите на колите по ул.Хайдут Сидер....:tooth::asthanos::big_love:
digitalundgrd :flex:
assassin's
19-01-2011, 19:09
Доста лачена 75-ца днес около 12 пред ВТУ:"Т.Каблешков" номера СА220??!!!??
digitalundgrd
19-01-2011, 19:10
Мда аз бях ;) Всеки ден минавам от там :smoke:
Ти да не си от учениците, които седят на оградата :biggrin:
viktorivanov
19-01-2011, 19:14
Аз мойта Алфа я паркирам там. Ние с Iceman92 учиме там. Мойта също я спирам там. CA 3114 HT.
Вчера се засякох с някой колега на 4-ти километър и се поздравихме. Караше 156 1,8 електриковозелена май беше.
IcemaN92
19-01-2011, 20:21
Мда аз бях ;) Всеки ден минавам от там :smoke:
Ти да не си от учениците, които седят на оградата :biggrin:
аха :naughty: а 147-цата ти е уникална просто :coolio:
П.п По Сливница 159-ка с номер 9797 или 6767 ?? 8-)
mihail_mladenov
19-01-2011, 20:34
Днеска доста Алфи бяха засечени във Враца. Ето кои са те:
- 146 ЕН 6571 ВА junior - засечена в близост до зъболечението (пред входа на психодиспансера)
- 166 СА 9208 МВ 2.4 JTD - ОМВ
- 145 СА 3028 НК - ОМВ
- 145 ВР 0246 АТ - със форумни стикери на страничните стъкла
D-I-V-A-K-A
19-01-2011, 21:06
Днес беше засечен D-I-V-A-K-A да минава покрай 101во у-ще в Надежда около 11часа някъде
Хахаха, мен редовно можеш да ме видиш в Надежда, ама аз незнам как съм те пропуднал :)
Хахаха, мен редовно можеш да ме видиш в Надежда, ама аз незнам как съм те пропуднал :)
Теб днеска те видях на стария път за Овча Купел към 19 без нещо... наи беше свършил лекции и бързаше да се прибереш :Д
С кой колега с 145-ца се спогледахме на кръстовището в локалното на Околовръстното преди Арена- Младост, вчера към 17.00ч.8)
е аз се правех на ученолюбив :BIGsmile: и докато чадахме пред даскало те видях като мина :D
Днес на улицата на Миленкаа в Студ Град сива 156 фислифт СС9767 .. мно я настъпваше момчето ... имаше късмет че бях с служебния ваген :Д:Д:Д
Колега как няма да натискам, разни уш шофиори от младост до студентски град ме засякоха поне 10 пъти а останалите бяха зверски заспали много мразята такива дни светне зелено не тръгват тръгват на жълто като се наспят как да не се изнерви човек
Аз тебе те видях една вечер на Г.М-то на десен завой да дърпаш ръчни:ph34r:
Аз тебе те видях една вечер на Г.М-то на десен завой да дърпаш ръчни:ph34r:
Какви ръчни колега , не съм бил аз по простата причина, че ръчната ми не работи, а и аз такива работи много мразя :) обичам да си натискам само газта повечко
Проблема е че той самия незнае къде в надежда се намира :D :D :D
хихи какъв кеф че МиТо-то е само с надписи по номерата. Не може да ме бройкате:Р
Проблема е че той самия незнае къде в надежда се намира :D :D :D
Ти за тва си му навигатор :D :D
Колега как няма да натискам, разни уш шофиори от младост до студентски град ме засякоха поне 10 пъти а останалите бяха зверски заспали много мразята такива дни светне зелено не тръгват тръгват на жълто като се наспят как да не се изнерви човек
Дам прав си , има и такива дни ... ама кво да ги праиш .. гледам да се въздържам че ми слагар тефтерчето на "трупчета"....
mihail_mladenov
21-01-2011, 15:33
145 ВР 7730 ВА TD
viktorivanov
21-01-2011, 19:38
Засечена Алфа 145 с регистрация ВТ 6218 в преките до НДК откъм 22 СОУ. Отзад има надпис Alfisti.bg
Ако е била черна най-вероятно е covacha ?
viktorivanov
21-01-2011, 19:52
Дам , черна беше
Какви ръчни колега , не съм бил аз по простата причина, че ръчната ми не работи, а и аз такива работи много мразя :) обичам да си натискам само газта повечко
Твоята не е ли сребърна 156 фейслифт със силистренски номер.
хихи какъв кеф че МиТо-то е само с надписи по номерата. Не може да ме бройкате:Р
Ай да видим.
viktorivanov
21-01-2011, 23:16
Абе я да си кажете вчера на Лукойла в Люлин , преди тунела който е спряхме 3 Алфи - на 1 колонка 156 на 3 и 4 166 и мойта 156ца??
Твоята не е ли сребърна 156 фейслифт със силистренски номер.
Да колега но ако не вярваш ела да опиташ и да видиш че няма как да друпна ръчна защото не работи жилата са сцепехи и раждясали от лятото още и чакам да мине зимата за да ги сменя. Възможно е по ряско да съм влязъл в завоя, но чак с ръчна няма начин просто :)
На прибиране от Пловдив по магистралата ни задмина тази красавица
Светлосиня 145 фейслифт на паркинга на Билла - Хладилника, през една кола от нея имаше и сребриста 156, днес около 14:00-14:30.
Да колега но ако не вярваш ела да опиташ и да видиш че няма как да друпна ръчна защото не работи жилата са сцепехи и раждясали от лятото още и чакам да мине зимата за да ги сменя. Възможно е по ряско да съм влязъл в завоя, но чак с ръчна няма начин просто :)
Може и да ми се е сторило,аз говоря за един случай когато идваше по Драган Цанков и зави на дясно по Г.м-то към мивката и ми се стори че колата занесе с ръчна,аз карах след теб но по-бавно.Иначе колата е хубава,аз на мивката съм я виждал.
А аз кво да кажа? Едва ли има друг Жип на планетата с такива ленти на номерата:evil::evil:
http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_2228.jpg
http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_2229.jpg
А аз кво да кажа? Едва ли има друг Жип на планетата с такива ленти на номерата:evil::evil:
http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_2228.jpg
http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_2229.jpg
Между другото, откъде мога да се сдобия с такива ленти за номерата? :-)
Между другото, откъде мога да се сдобия с такива ленти за номерата? :-)
Пиши на fiore, аз от него си взех :rockon:
Следобеда, като че ли един пич със 155 ми помаха на семинарията, сори, че не го пуснах, ма не съобразих! :waving:
Следобеда, като че ли един пич със 155 ми помаха на семинарията, сори, че не го пуснах, ма не съобразих! :waving:
Аз бях :)
Аз бях :)Хаха е запознали сме се задочно :) Пък скоро и на живо :excl:
Днес около 18:30 тъмна 155ца във Фондови жилища
RangeUser
25-01-2011, 16:29
Червена 145ца с черен капак и клубен стикер, днес към 9:00 до СОТ 161 в Дружба :) Много готина !:love:
И на същото място 155ца малко след 15:00 :)
Току що една червена 156-ца ме освирка в Студентски до УНСС. Не се усетих навреме, че е Алфа - чак после загрях.
Към 21:45 на паркинга на Сити център, ниво -1, светла 145-ца фейслифт и до нея сребриста 156 :-)
Червена 155-ца зад мен по Шипченски проход сутринта към 8
Снощи към 22:20 на Александър Невски по паветата ме задмина 145 светлосиня - като на Васил Петров :yes:
Черна 146 софийска регистрация 0314 в кв. Стрелбище.
Вчера около 19 часа черен спортвагон с плевенски номер се пускаше бавно-бавно по Славянска.
Вчера около 19 часа черен спортвагон с плевенски номер се пускаше бавно-бавно по Славянска.
Oоо, това ще да съм бил аз. :D Зяпах за място и изобщо не съм те видял.
P.S. Като е чист вагона е син. :)
mihail_mladenov
29-01-2011, 13:55
Сива 156 СА 9544 МВ дизел до Интернет зала Matrix във Враца.
сива 155 направи ляв завой на Г.М.Димитров посока Климент Охридски към 15:30 ч.
А бе днес кой ми бибитка в Пловдив на Рогошко шосе по-обед с едно сиво ГТВ, бързо да си признава ? Аз бях в другото сиво ГТВ. :surrender::tooth:
tokata_pz_flex
31-01-2011, 21:59
На мен така днес на околовръстното в Пазарджик ... черна 166-ца . Да казва кой беше ... та дори ми махаше :)
Днес пред УНСС-то небесно синя 156 РА - нещо си :D с голямият спойлер и до нея винено червена пак 156-ца
mihail_mladenov
01-02-2011, 23:10
Днес към 15:00 часа след Стария пазар в посока площад Руски мина синя 145-ца с номер ВР 1592 или 1596 ВХ.
Днес около 22 часа на орлов мост-Нено с оранжевото браво,Теди Бухалката и Венелин face/off:biker:
RangeUser
02-02-2011, 13:25
Днес пред УНСС-то небесно синя 156 РА - нещо си :D с голямият спойлер и до нея винено червена пак 156-ца
Те са винаги там :yes:
Днес пред УНСС-то небесно синя 156 РА - нещо си :grin: с голямият спойлер
Всеки ден я засичам на отиване и връщане от работа, винаги стои там. :)
ludkanar
03-02-2011, 18:59
Днес към 10 по паважа на Княжево към Горнобански път тъмен кросвагон СА25.. или 52.. неси спомням,нямаше стикер да си казва колегата.Аз се бях дигизирал с един пасат 5.5 сив с ПК регистрация.
mihail_mladenov
04-02-2011, 19:19
Днес по пътя Свищов - Враца преди обяд:
- 156 SW ЕН 4961 ..
- 145 ВР 6007 АР
- 145 ЕН 8448 ..
- 156 ВР 3360 АТ
Днес на автомивката и бензиностанция ВИТО в Димитровград се засякохме с един старозагорски колега бързо да казва кой е ! :D
червена 156 Т.С.
CT 1619 .. дано не съм объркал номера
Днес мисла, че беше забелязан Mury в кв. Надежа при Билата.
Днес около 09.00ч. на сфетофара пред хотел "Хемус" колега с черна 155 с КН....регистрация и залепено на задното стъкло знаменце от "100г. Алфа Ромео"!
<<< ОТБЕЛЯЗАН>>>:cheers:
Днес около 09.00ч. на сфетофара пред хотел "Хемус" колега с черна 155 с КН....регистрация и залепено на задното стъкло знаменце от "100г. Алфа Ромео"!
<<< ОТБЕЛЯЗАН>>>:cheers:
Туй е soldier81. Знаменцето не е залепено на стъклото, а на щората ;)
Туй е soldier81. Знаменцето не е залепено на стъклото, а на щората ;)
Напълно възможно!:) Видях го когато вече отпрашваше по Арсеналски, а съпругата ми го е видяло по-добре и ми обърна внимание как хората си слагат знаменцето, а нашето стои на задната седалка.:chair:
Поздрави.
Buxalkata
07-02-2011, 17:03
Днес около 22 часа на орлов мост-Нено с оранжевото браво,Теди Бухалката и Венелин face/off:biker:
Чак не помня :) хахаа всички на куп ли си ни видял :) ?
Кой колега днеска се въртеше като обран евреин на бул. България след OMV-то около лачената си 155-ца по обед някъде :) Бях зает да си слушам звука от гърнето и не се сетих да свирна :D:D :oops:
Събота (Неделя) малко след BILLA в Люлин,посока тунела :)
Чак не помня :) хахаа всички на куп ли си ни видял :) ?
Почти,дори на Вендо му звънях.
viktorivanov
08-02-2011, 19:11
Тази сутрин в 7,30 след тунела на Люлин преди светофара - сива Алфа Ромео 155 със лепенка на клуба на задния прозорец.
Я да си признае кой е дивакът с винено червената 155-ца, който вчера сутринта към 8:20 караше с поне 160 покрай моргите на изхода от Пазарджик в посока Пловдив? :prison: Пазарджишка беше регистрацията ..
RangeUser
08-02-2011, 19:28
Днес в Х.Димитър по обяд червена 155 :-o
detelazurno
08-02-2011, 19:52
Сутринта на Щросмайер в 8:35 засякох 145-ца, бордо с пловдивска регистрация и клубен стикер. Мисля, че на задния ляв прозорец имаше 3 стикера от Италфест
vladeto_
08-02-2011, 20:30
Черна 156-ца вчера и днес се засичама около Русенския УНиверситет с рег. номер РР 0666
Събота (Неделя) малко след BILLA в Люлин,посока тунела :)
Да бях казал кой съм видял :D :blush: :haha:
Abar7h
viktorivanov
08-02-2011, 21:34
Аз тебе те видях днеска в даскало ама с кракомобила :firstprize:
Аз си го карам редовно :D :pokey:
И като си тръгваш от даскало не се прай на луд,ами свирни и ме метни до Люлин и без тва си на газ :D
viktorivanov
08-02-2011, 23:01
Объркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]
Да бях казал кой съм видял :D :blush: :haha:
Abar7h
Хохохо как си ме разпознал изпод цялата тая кал :roll2: А тва беше много култов момент - 4 човека в алфата + два Чук и Гек-а + барбекю и чувал въглища :D Бирата не я споменаваме :D
Объркал си се батенце , ГАЗ нямам и няма и да и сложа ако ще и на керосин да трябва да се движиме и бензина е 5 лв. литъра.... не съм всеки ден към Банкя , така че като ме видиш идваш и питъш накъде съм и ще те метна ;]
Шегувах се за мятането :)
Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
Извинявай,ако има нещо :thumbup:
viktorivanov
09-02-2011, 19:47
Шегувах се за мятането :)
Иначе за газта съм се объркал,защото нали на ЛС ми каза,че има ограничиел на газта,но си има предвид педала на газта а не горивото :P
Извинявай,ако има нещо :thumbup:
Ти си луд , кво да има. Бай дъ уей видях я вашата Алфа в Люлин онзи ден там горе след кооперативния. Надали е била някоя друга.
Да си признае кой е колегата със сиво ГТВ, който всеки ден докарва или прибира съна си от 101-во училище в Надежда.
RoMeO_156_GTA
11-02-2011, 16:10
Черно Мито да си признава ако е някой от тук (много си е хубаво на живо) и Силвето (hell_cat) с GTV-то засечени :kicking:
Те щото много червените МиТ(к)о(вци) из София :evilsmiley:
Твоята специално беше бройната днес следобед към 15 ч. от Цариградско към Яворов и после по Др. Цанков :hehe:
Преди малко в Хиподрума мина червена 156 СА4530.Коя е колежката?
Ранобудниче
13-02-2011, 16:50
Преди малко в Хиподрума мина червена 156 СА4530.Коя е колежката?
Браво, бре!
А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиеш :tooth:
Черна лачена 156-ца със Софийска регистрация,затъмнени стъкла,голям спойлер на багажника и с ниско окачване се разминахме на участъка между Велинград и Варвара (колегата идваше от Велинград).Случайно да е съфорумец?
Днес по обед в гр. Раднево сива 156-ца на задния прозорец с стикер алфа ромео клуб българия спря зад мен и слезна пак с хубава жена ей т'ва е да караш алфа :D
CT 3547 **
Браво, бре!
А да си пиеш бирата в Пипълсо мо`еш, ама не си видял какви коли карат тия, с които си я пиеш :tooth:
:oops:Аз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
Ранобудниче
13-02-2011, 19:39
:oops:Аз те видях от прозореца на блока(4-и етаж) и съм я виждал с лети джанти.Да не е имала някаква извънредна среща в Пипълсо , защото няколко часа по-късно мина една бордо 155 с голям стикер на заднато стъкло?
Не знам за извънредна среща.
Водих една тумба побеснели тийнейджъри на Рожденденски боулинг :)
п.п. През зимата със 17-ки нек`си не ми се кара :innocent:
Кой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.
Кой беше колегата със сива 155 2.0 16V рег. номер СА 1130 МН, с когото карахме заедно от Пловдив до София и си махнахме после на Цариградско? Тази кола съм я виждал и друг път, ама не се сещам къде.
Сигурно тук (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43334) си я виждал
Във Велинград сме се настанили в хотел Клептуза до един колега с 155 РА1773ВВ със стикер на задното стъкло. До вторник сме тук ако колегата го види може да пием по нещо.
Ами колега когато кажеш. аз днес си дойдох от Стара Загора и съм си тук:cheers:
Днес мисла, че беше забелязан Mury в кв. Надежа при Билата.
Не съм бил аз:innocent::innocent:
viktorivanov
13-02-2011, 21:23
Mury забелязан вчера на бул. България в посока Билата нагоре , следобяда.
Днес от паркинга на Джъмбо излизаше 146 бордо със стикер на задния джам,колкото успях да видя беше 1.6 ТС :)
На ОМВ Ст. Загора преди 10-ина минути ГТВ бордо с рег. СА 1501 **
Дойнов , гледаш ли в огледалцата за задно виждане?Няколко пъти ти присветнах , ама ...
На скоро видях една 155ца със златни джанти, регистрацията май й беше СН. Случайно да е форумна или някой да има повече инфо за нея?
Аз бях!
Добре се повозихме :)
mihail_mladenov
14-02-2011, 17:33
Вчера към 17:00 часа tonov засечен на Червеният площад, сигурно се е прибирал от срещата В Монтана.
Mury забелязан вчера на бул. България в посока Билата нагоре , следобяда.
Това вече бях аз:flirt::flirt::flirt:
В Пловдив червена 145-ца PB 2503 MK :P
Сутринта сива 166 СА4499 при стадиона
badmadafaka
15-02-2011, 14:57
В точно 12:10h на Орлов Мост, завиване по Евлоги Георгиев черна Брера :respect:
Оперираше я една мацка дето нямаше вид като да чете форума, ма все пак да си кажа, може и да бъркам :flirt:
Ямболска 156-ца сива У 07** ** днес се въртеше в Александруполи.Някой да се познава?:unsure:
Дивака беше засечен на светофара на ул. Възрожденска и бул. Хан Кубрат в Надежда и отиде посока кв. Триъгълника
Засечен Дивака също и на "Константин Величков" днес по обед, побръмчахме си в движение :))
Сутринта сива 166 СА4499 при стадиона
Това е Емо.
mitenceto89
16-02-2011, 17:45
Днес около 12 на светофара до УНСС сива 145/СА...../ с големия стикер.
Веднага след това сложих един стикер, от големите, под чистачката на една сива 146 и след час и половина се видях със собственичката, която също посещава форума.Дано се е зарадвала на стикера.
Днес сутринта на бул. България бърза сребриста 166 с форумен стикер :)
Сряда вечер 156 сива СА2752 или нещо подоно в Студентски град се разминахме до лападунди и една черна 156 2,4 жтд и сива 156 на паркинга пред джой в младост да си казват веднага :Д :picnic:
Вече две сутрини на бул. Рожен зелена 155 - 1,7 TS - всички надписи са и налични, нама стикери номера е СА 3716 (за последните две цифри не съм сигурен)
Вече две сутрини на бул. Рожен зелена 155 - 1,7 TS - всички надписи са и налични, нама стикери номера е СА 3716 (за последните две цифри не съм сигурен)
Тя тази е надежданска ... а теб Бат Вас мисла, че вчера привечер те засякох с 155 да се прибираш ... или не си бил ти ?
вчера около 15.00ч - засечен кафяв кросвагон 156 със Софииска регистрация на околовръсното на Перник(от Радомир посока ПК - преди първата детелина, на която се отби вдясно)
badmadafaka
17-02-2011, 13:29
...Веднага след това сложих един стикер, от големите, под чистачката на една сива 146 и след час и половина се видях със собственичката, която също посещава форума.Дано се е зарадвала на стикера.
И викаш this was the beginning of a beautiful friendship :handshake:
Иначе напоследък по пътищата наистина се виждат доста алфи (може би повечето притежавани от алфаджии...). Аз вече отбелязвам само ако е бил някакъв уникален екземпляр и/или ако видя някакъв "издайнически" стикер :hehe:
RangeUser
17-02-2011, 20:50
Днес на витошка до НДК червена 145ца тунинг СА0544, и една колежка със 147 на паркинга на БТВ :hehehm:
Днес на витошка до НДК червена 145ца тунинг СА0544, и една колежка със 147 на паркинга на БТВ :hehehm:
И двете собственички работят в Шоуто на Слави!:)
RangeUser
18-02-2011, 01:07
Значи днеска 100% съм ги видял вътре в телевизията :spiteful:
Тя тази е надежданска ... а теб Бат Вас мисла, че вчера привечер те засякох с 155 да се прибираш ... или не си бил ти ?
Аз съм бил , ако 155-цата е червена и с великотърносвки номер "ВТ"
Аз съм бил , ако 155-цата е червена и с великотърносвки номер "ВТ"
ти си бил