View Full Version : Alfa MiTo позор за марката.....
1.4 MPI - 78 к.с. ебати смеха.... а аз се гордеех че от доста години (да помогнат колегите) нямаме кола по 90 конски сили..... позор.... опел изпълнения... си купувам БМВ
ти шегуваш ли се:Suicide:
това 1.4 MPI все едно некоя Шкода:cussing: ..........100 коня ОК ама 78:death:
Alfa User
04-10-2008, 17:41
Че то кой прави Алфи вече, че пък и за моторите да имате претенции :native:
Умря вече тая работа ... :???:
Nasko_77
04-10-2008, 18:57
Е то това е може би, някакъв опит да извадят малко по-икономична Алфичка на пазара:)
Що да е позор бе бате, нека има и некоя по-икономична АЛФА! Не може само бегачки! Макар че съм сигурен че и с тоо мотор е фурия!
Митето заслужава да се движи единственно около контеинерите в НАДИН! Даже и там няма да я оценят добре.....УЖАС!
не е моят автомобил и няма да бъде. може да е убоу ама е слабинко. аз чеснтно се ядосвам че алфа не прави мощни мотори
Видях автомобилчето на живо и ми хареса, а то си има и мотор с турбо 155 к.с. ако не ви допада с малко коне има го и с много.
не е моят автомобил и няма да бъде. може да е убоу ама е слабинко. аз чеснтно се ядосвам че алфа не прави мощни мотори
Ми то Алфа не прави мотори от доста време вече . Ако на Фиат казвате мотор за Алфа добре .
1.4 MPI - 78 к.с. ебати смеха.... а аз се гордеех че от доста години (да помогнат колегите) нямаме кола по 90 конски сили..... позор.... опел изпълнения... си купувам БМВ
Ми купи си бмв ,що караш "АЛФА РОМЕО" тогава? Защото те кефи тръпката да караш АЛФА РОМЕО,а не да си пенсионер с бмв
Аре стига сте мрънкали. Пилоти на звръхзвукови машини :haha:
За слава никой не работи.
Аз се надявам МиТо да се продава добре та барем мръдне малко тая марка щото вече ее жалко.
И аз искам Алфа да е най-ексклузивната марка АМА НЯМА!!!
Аре стига сте мрънкали. Пилоти на звръхзвукови машини :haha:
За слава никой не работи.
Аз се надява МиТо да се продава добре та барем мръдне малко тая марка щото вече ее жалко.
И аз искам Алфа да е най-ексклузивната марка АМА НЯМА!!!
Колко си заблуден.....:screwy:
Обоснови се защо мислиш,че АЛФА РОМЕО не е "ексклузивна" марка?
Ми купи си бмв ,що караш "АЛФА РОМЕО" тогава? Защото те кефи тръпката да караш АЛФА РОМЕО,а не да си пенсионер с бмв
добре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия , и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата е най добрата хахахахаха ужас ужас....
Отговор за Pebles : http://fin-forex.com/in-europe-sales-of-cars-are-reduced/
И по-точно : Italian Fiat Spa also reports on reduction of sales: last year decrease has made 6,3 %. The greatest falling demand was observed at the sports mark Alfa Romeo which sales have decreased on 28 %.
добре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия ако имах пари, и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата са най добрите хахахахаха ужас ужас....
Ти си фен на лукосзните каквото е бмв 7 серия нали? Аз съм фен на евтните красиви бегачки с богата история и традиция - В ТОВА ОТНУШЕНИЕ ПО-ДОБРА МАРКА ОТ АЛФА РОМЕО НЯМА. Недеи да се изказваш така моля те ! И аз мислех че 145/146 е "бабушкерска" но покарах 146 1.7 Боксер 16в и си промених мнението ..аиде здраве да е
Ти си фен на лукосзните каквото е бмв 7 серия нали? Аз съм фен на евтните красиви бегачки с богата история и традиция - В ТОВА ОТНУШЕНИЕ ПО-ДОБРА МАРКА ОТ АЛФА РОМЕО НЯМА. Недеи да се изказваш така моля те ! И аз мислех че 145/146 е "бабушкерска" но покарах 146 1.7 Боксер 16в и си промених мнението ..аиде здраве да е
ми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...
добре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия ако имах пари, и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата е най добрата хахахахаха ужас ужас....
Егатиии алфиста си! Неам думи! Като сте толко отворени карайте бмв-та бе! А мойта "бабушкерска" АЛФА ще те направи смешен! Поне сте големи алфисти само за бмв-та си мечтаете, егати смеха! Неиживяно детство! АЛФАТА компромис ли е за теб че я караш? + това мнението ми го написах за повдигане на АЛФИСТКИЯ дух, ама ти откъде да се сетиш!!! Между другото ти въобще алфист ли си или просто си губиш времето тук?
по принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...
ми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...
Бате като гледам колата ти не е първа младост и е нормално да висиш по сервизите! На тея години бмв-тата се разпадат! А за новите бмв-та просто неам думи брат! Повярвай ми че са пълни бангии! В крайна сметка искам да ви кажа с уважение към всички, да не забравяте че това е форума на АЛФА РОМЕО, а не на бмв!
Кво нападнахте жена ми бе? Момичето си обича марката и си я защитава, не виждам какво лошо има в това! Това че някои от вас не могат да съберат кинти за мечтаното бмв и карат АЛФА по принуда щото е по-евтина си е ваш проблем!
брато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....
по принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...
Това си е твое мнение бате! Карал съм коли каквито сигурно не си и сънувал, но единствено АЛФАТА ми дава КЕФ! Всеки обаче си има мнение, и твоето си е за теб! Само да ти кажа че има и много АЛФИСТИ които наистина си ценят марката и милеят за нея! Жалко че ти не си от тях! Всъщност не е чак толко жалко!!!!!!
брато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....
Демек не си пенсионер ли още ли? Виж братле, не искам да се караме тук, просто ме дразни, че жена ми си защитава марката, народа я нападна и се заговори за бмв. Не е нужно да знаеш историята на АЛФА за да я обожаваш!
ми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....
Furious 155
05-10-2008, 00:58
алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина
е точно на тая фраза не мога да се съглася - почети малко кое къде се прави и кое откъде идва и ще разбереш кои марки и техните модели са некачествени!
хаххахахха как го реши че ше съм по-доволен? Напротив имам 316-ка е36 в сравнение с алфата разликата е 100 кубика е сякаш е 2 цилиндара + 100 кончета :lsabre: Всеки човек си има определени изисквания..
ми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....
Най-големите нещастници карат бмв 3-та серия и Голф 3-та серия!А тека според теб Форд и Опел И ФВ са по-добри от алфа....е ако е така значи си голем "нацист" ...за Ауди не говоря щото много го мраза и ще почна с 1 псувниииии
"Нацист" го казвам като човек който почита само немското, не се заглежда в нищо друго защото го е страх да не би да е по-добро :thumbup:
Nasko_77
05-10-2008, 01:05
MaVrUt...
Ти пък недей да определяш кой е Алфист в този форум и кой не!
Не определяй също и кой, колко е фен на марката и защо влизал тука!
Аз също не ти искам Бе еМ Ве-тата. Нито пък ме кефят..ок? Или викаш... не може да бъде.?!
Успокой топката и истимаро... ни се надсмивай на нас "заблудените":thumbup:
БМВ е много добра кола за това спор няма! ФВ Голф също е добра кола за което има спор...Просто Алфа е по-добра и от 2-те за повечето потребители в този форум, БМВ не смея да плуя щото си върши работа, а мнението за голфовете се базира на техните водачи, повечето са мангали или селяндури с определен стил на шофиране, непоносим за останалите участници в движението....Алфа е начин да си уникален...пък ти ако не я мислиш за достатъчно добра, я продаи и си вземи друга марка, може пък някои да се зарадва на твоята :thumbup: И Според Мен бмв си е добра марка но не повече от алфа - нямат достатъчно стара история, прават моторите редови не Ве образни което ме дразни, и не искарват конете както алфа за пример давам Алфа 146 1.6 120 кончета - БМВ е36 316 100Коня с дълги скорости което я прави още по бавна при ускорение :thumbup:
Чудя се въобще кво праиш в тоо форум? Не може да плюеш така марката! Това че си спестил пари от закуски да си купиш баба алфа на 30 години и не може да излезнеш от сервизите, не значи че всички алфи са като твоя кошер! И се съобразявай малко с думите си относно марката, щото тук има и ценители които ще се вбесят и ще ти изпият мозъка със сламка! А относно здравината на алфа и немските возила пак може да поспориме ама не ми се занимава бате!!! Остани си с мнението!!!
Nasko_77
05-10-2008, 01:13
MaVrUt...
И още нещо... много са ми смешни ей такива като тебе... дето си мислят, че ние не можем да имаме БМВ-та или темподобни и за това караме клетите Алфички и страдаме:hehehm:
П.С всъщност... трябваше по-рано да забележа какво пише под никнейма ти и да не се връзвам като хлапак:)
ба алфа на 30 години и не може да излезнеш от сервизите, не значи че всички алфи са като твоя кошер! И се съобразявай малко с думите си относно
Всъщност не е важно алфата на колко години е, а как са се грижили собственниците през тези години! А и си е до вкус примерно аз предпочитам някоя перфектна бабичка пред чисто нова от магазина...секи си е фен на различното...аиде стига че се искендзах яко на темата, уж беше за митето ама тоя Маврут много ме ядоса, моля модераторите да ме ИЗВИНЯТ ЗА СПАМА!
Така срахте тая тема, че напрао задръстихте кенефа!!!
Мито си е издънка тотална и абсолЮтна, не ми харесва и не само на мен. Освен че не прилича на кола, цената й е достатъчно нагла за да те откаже от тая абсурдна кола! Политиката на Алфа е на водещ в бранша, а не би трябвало да е така ... да си правят каквото искат с традицийте на марката не е най-подходящото в тоя момент. Заебават всички заклети фенове на Алфа, които са я подкрепяли в тия десетилетия.
няма какво да си кривите душата алфите са кенефи.... масленият филтър за брера 2.2 съм го взимал за САТУРН....
последните истински алфи са 164 и 33 те наложиха най-тъпото - предното предаване....
а БМВ 1 е със задно е те тва е... няма база за сравнение с БМВ.... всичко свършва 80-те
аз избрах типото с лупи, с фиатски мотор щото ми е по лесно да му намирам части за фиат и по-лесно се тунингова.... те тва е... АЛФА в настоящето е убита марка с абсурдни модели без логично разпределение по сегменти и без ясна линия за развитие...
няма какво да си кривите душата алфите са кенефи.... масленият филтър за брера 2.2 съм го взимал за САТУРН....
последните истински алфи са 164 и 33 те наложиха най-тъпото - предното предаване....
а БМВ 1 е със задно е те тва е... няма база за сравнение с БМВ.... всичко свършва 80-те
аз избрах типото с лупи, с фиатски мотор щото ми е по лесно да му намирам части за фиат и по-лесно се тунингова.... те тва е... АЛФА в настоящето е убита марка с абсурдни модели без логично разпределение по сегменти и без ясна линия за развитие...
рест ин пийс Алфа Ромео.
дреме ти бе, дорде се продават коли с тая емблема ще има кво да караш... алфа ромео отдавна фалира и сега е просто марка на Фиат. Фалита с оглед на колите, които предлагаха беше логичен...
иначе по темата - мито ми се искаше да впечатлява повече за тези пари... отпред е "комично тъжна", а мотора, който те е зарадвал толкова много, е за сенокосачка.
:angry:Странно Защо почти всички нови коли биват оплювани
:angry:Странно Защо почти всички нови коли биват оплювани
тва е лесно...
причини бол - като почнеш от "гроздето е кисело" и стигнеш до 1,4 мпи 78 коня с леко спорен дизайн ...
тва е лесно...
причини бол - като почнеш от "гроздето е кисело" и стигнеш до 1,4 мпи 78 коня с леко спорен дизайн ...
Всъщност...Смятам че си прав :yes:
Ей, защо още не съм си получил пенсията:question:
Новите двигателчета на БМВ са наисина "пенсионерски" :haha::haha:
Ей, защо още не съм си получил пенсията:question:
Новите двигателчета на БМВ са наисина "пенсионерски" :haha::haha:
fnt, ти си изключение........Малко си се заблудил,ама т`ва си е твое решение..........
Учудвам се колко хора тук не понасят марката, обаче я карат! За мен това е тъпнЯ. Като не ти харесва, защо я караш, какво правиш в форума? АРЕ СТИГА СТЕ Я ПЛЮЛИ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ МАЛКО!!! Спирам да пиша тук, че стана отврат пълен!
Учудвам се колко хора тук не понасят марката, обаче я карат! За мен това е тъпнЯ. Като не ти харесва, защо я караш, какво правиш в форума? АРЕ СТИГА СТЕ Я ПЛЮЛИ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ МАЛКО!!! Спирам да пиша тук, че стана отврат пълен!
колко много?
повечето хора тук обожават марката и колите си, просто са лекинко разочаровани от реалностите и бъдещето на Алфа Ромео.
несериозно е да се пусне Алфа с 78 коня, но ако за теб е ок, аз бих поставил под съмнение алфиста в теб преди всички останали. Но и ти караш и искаш да караш 150+ само нали?
Колкото по темата за БМВ и другата лигоч в темата - това е просто спам. Аз лично предпочитам да уважавам другите марки и феновете им, но да си гледам моята.
Аз лично предпочитам да уважавам другите марки и феновете им, но да си гледам моята.
именно ,но другите не мислят така , само АЛФА е колата за тях , други не признават , хехе някой са напрао жалки...
ако е глупост че алфа е некачествена кола и е много под БМВ начи може да си треснеш глаата ф някой остър ръб
коя алфа и кое бмв?
именно ,но другите не мислят така , само АЛФА е колата за тях , други не признават , хехе някой са напрао жалки...
Добре де, обясни ми защо караш АЛФА?! Отговори ми честно на тоя въпрос!
което и да е
общи приказки.
виж - много харесвам 6цата и 1ца купе - страхотни коли с много добри мотори като цяло.
от алфите много харесвам Брера, 147, 159 и ми не ми е много приятно, че гамата им мотори отстъпва на горните.
Но нека не забравяме, че там където свършват цените на Алфите почват цените на БМВ.
И нека не забравяме, че съм ФЕН на своята си марка и ще си я карам с кеф, ако ще да трябва да си удрям главата и в тъп ръб.
Аз не казвам, че АЛФА е най-добрата! Просто на мен ми доставя най-голям кеф!
Аз не казвам, че АЛФА е най-добрата! Просто на мен ми доставя най-голям кеф!
е кеф де ...
лошото колега е, че с го'син Лука ди Мео каза, че с Мито трябвало марката да се възроди и да била възвърнела славата и добрите си дни. С всичките 78 коня ли ще трябва да стане това или с част от тях?
и темата е зарад това, не за бмв или за немското автомобилостроене като цяло.
е кеф де ...
лошото колега е, че с го'син Лука ди Мео каза, че с Мито трябвало марката да се възроди и да била възвърнела славата и добрите си дни. С всичките 78 коня ли ще трябва да стане това или с част от тях?
и темата е зарад това, не за бмв или за немското автомобилостроене като цяло.
Не съм се запознал с моторите на МИТО, но предполагам има и по-мощни от тия 78 коня. Както и да е, за мен това е дамска кола и не ме касае!
Голфа няма дефекти, затова няма и сервизи за голф , произвеждата се малко части, ако недай боже се натресе някъде, само тогава се чупи нещо, той просто върви, понякога и без гориво /това се дължи на немския гений/, той вечен, вътре нищо не се чува, само свиренето на вятъра , ако поотвориш прозорците /никой не може да върви пред него, освен вятъра/ само пирамидите са по трайни от него мдаааа:haha::haha:
е не те касае, но носи емблемата на Алфа и респективно се приема, че е алфа и това влияе на общата репутация на марката, за коята казваме, че ни пука, нали?
само пирамидите са по трайни от него, мдаааа:haha::haha:
аййдеее и търтея намесихме в темата :)
е не те касае, но носи емблемата на Алфа и респективно се приема, че е алфа и това влияе на общата репутация на марката, за коята казваме, че ни пука, нали?
Ми аз неведнъж съм си казвал мнението, че миткото е позор за марката, дори и без 78-те коня. Сигурен съм, че ще стане обаче любима кола на чалгаджийките.:firstprize:
аййдеее и търтея намесихме в темата :)
Това косвено /ти вярно го наричаш пирамида :native:/, но всъщност може и да не е случайно пък....:screwy:
Това косвено /ти вярно го наричаш пирамида :native:/, но всъщност може и да не е случайно пък....:screwy:
Ясно - Търтея е виновен, че митко е маломощен.
То сигурно и Търтея е направил немските машини вечни и нескърцащи на 5 години. Търтея и Маврута са пирамида.
:shock::calc:
Ясно - Търтея е виновен, че митко е маломощен.
То сигурно и Търтея е направил немските машини вечни и нескърцащи на 5 години. Търтея и Маврута са пирамида.
Така излиза наистина, няма друго обяснение :thumbup:А преди това е построил пирамидите :idea2:
/много обичам вино мавруд:cheers:/
Добре де, обясни ми защо караш АЛФА?! Отговори ми честно на тоя въпрос!
карам я защото ми харесва самия модел, дизайна на колата колкото и на стара да изглежда , ако ще да бъде някъф модел на трабант пак щях да си я взема , а другите алфи не, и малко 33-ка, и единствено друга алфа бих карал 166 , харесват ми големите коли , не бих си взел никога 145/6/7 155/6 щото са ми смешни и почти масови вече...никога не съм предполагал че ше карам алфа и съм нямал желание, щот тес дет праат спагети и минети не са са хвалене, докато не бях виждал 164-ка си го казвах, но като я видях и си казах че ше си зема , и тва е, въпрос на вкус , и тва че караш алфа не значи че тва е единствената марка, държите се като лапета с теа изказвания и нареждания по адрес на други марки и фенове , и не можеш да определяш къф е човека по тва ква кола кара(освен голфаджийте) , супер детинско е...
Абе последната истинска алфа си беше за мен 75 .... и другите алфи (по-новите) са добри, но не толкова :lsabre: Чакаме 169, задно предаване, платформа от мазерати какво повече, а и 8С Компетизионе не е за изхвърляне, тъпото е че Митето го имитира ама с тея 78 коня незнам как ше го настигне :haha: :haha:
Маврут - Ти си най-голямото дете по твоята логика виж - "и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето" е тогава кфо викаш че които определя по колата бил дете...ми ти си още в болницата(Новороден си) :thumbup:
Stoyan Georgiev
05-10-2008, 14:14
абе ай се скрийте с теа бмв-та къде са най-добрите коли на света :haha: бмв от 10-15 години свестен автомобил са не изкарали, а пък да ми твърдиш, че алфа е мизерна марка сравнение с бмв :firstprize: оди пий нещо умно, бмв-та съм имал шанса да карам от цялата им гама и освен м3 и м6 които са в изцяло различен клас като автомобили една свястна няма,
в семейството сме имали няколко немски автомобили и са пълна скръб на фона на алфата, не само като представяне на пътя ами дори и вози и комфорт и визия
че мито е издънка - ми издънка е според мен също
айде със здраве :)
ПП: вчера един такъв със 320д новичко на 5000км вика айде да ги сложим на линията колите, мойта няма 700 км още и е ограничена, на 5 сфетофара подред беше назад, а уж е с по голям двиг. :) а вътре самата кола е като с тесла дялана :)
Stoyan Georgiev
05-10-2008, 14:22
въпрос на вкус , и тва че караш алфа не значи че тва е единствената марка, държите се като лапета с теа изказвания и нареждания по адрес на други марки и фенове , и не можеш да определяш къф е човека по тва ква кола кара(освен голфаджийте) , супер детинско е...
затова съм съгласен с теб, но и ти не се изказвай толкова рязко и да отричаш марка, във форума на фен-клуба и :)
абе ай се скрийте с теа бмв-та къде са най-добрите коли на света :haha: бмв от 10-15 години свестен автомобил са не изкарали, а пък да ми твърдиш, че алфа е мизерна марка сравнение с бмв :firstprize: оди пий нещо умно, бмв-та съм имал шанса да карам от цялата им гама и освен м3 и м6 които са в изцяло различен клас като автомобили една свястна няма,
в семейството сме имали няколко немски автомобили и са пълна скръб на фона на алфата, не само като представяне на пътя ами дори и вози и комфорт и визия
че мито е издънка - ми издънка е според мен също
айде със здраве :)
ПП: вчера един такъв със 320д новичко на 5000км вика айде да ги сложим на линията колите, мойта няма 700 км още и е ограничена, на 5 сфетофара подред беше назад, а уж е с по голям двиг. :) а вътре самата кола е като с тесла дялана :)
Първо честито за придобивката.
И реалността... нали се сещащ ще твоята кола след две години ще е безумно по-евтина от това бмв а след 7-8 години ще се чудим как да не си вземем 159 за 8 хиляди лева.... реалност....
Stoyan Georgiev
05-10-2008, 15:00
Първо честито за придобивката.
И реалността... нали се сещащ ще твоята кола след две години ще е безумно по-евтина от това бмв а след 7-8 години ще се чудим как да не си вземем 159 за 8 хиляди лева.... реалност....
реалност, ама аз не съм я взел с мисълта да я продавам 100% :) нека да си карат бмв-тата дето не поевтиняват и да се гърчат в грозната пластмаса :) пука ми че на година ще губя по 10 бона от цената, като съм в колата ми е готино и комфортно, и знам , че когато ми трябва имам конските сили за да изпреваря нормално
ПП: мерси за поздрава :)
НЕ СА НАУЧИ ДА МИСЛИШ И ДА СЕ ОПИТАШ ДА РАЗБЕРЕШ НЕЩО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗСЕРЕШ..........
В Италия има закон който забранява на младите шофьори да карат коли по-мощни от 80кс........успех с мисленето:new_Eyecrazy:
StarChild
05-10-2008, 15:06
Със цел да се повторя от друга тема за Мито това не е единствения мотор бе хора има и други агрегати. Цитирам се от темата в раздел Алфа Ромео.....
...."Онзи ден ходихме до Милано моторс с шевчето да капарираме една 159ti и си говирхме с търговецът който ни е приятелче( и се нядявам да се видим с него в лесново) аз го попитах нещо за Мито и той ми казва чакай да видиш каква осичка се задава с 1.8 агрегат турбо бенцина 220 кончета и тогава да видиш самолетче на четири колела..."
Това, че сте попаднали на слабничкия мотор и започват веднага плюванията просто неразбирам. Цялата тема сте оспамили безмислено е да се спори за глупости!
И ако 220 та даже и другия турбо мотор със 155к.с са слаби имайки предвид тежеста и габаритите на купето ок сигурно всички сте пилоти във F1!No Comment!
Просто хората правят модификации за фсеки вкус и предпочитания и естесвено всеки джоп. Зависи кой клиент какво търси, преди всичко това е продукт за който потребителите(визирам клиентите) да могат да избират от различните предлагани варианти съдейки по техните потребности и нужди.
....Хайде стига толкова съм дрънкал, че търговецът в мен започна да се обажда...:)
StarChild
05-10-2008, 15:14
НЕ СА НАУЧИ ДА МИСЛИШ И ДА СЕ ОПИТАШ ДА РАЗБЕРЕШ НЕЩО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗСЕРЕШ..........
В Италия има закон който забранява на младите шофьори да карат коли по-мощни от 80кс........успех с мисленето:new_Eyecrazy:
Да и това е най-важната причина която забравих да спомена.;) Закон който изцяло подкрепям макар, че и на някои възрастни трqбва да се забрни да управляват по мощни коли, но това е друга тема...:arrow:RESPECT!
На всеки средно интелигентен човек от ранна възраст му е ясно, че използването в разговор на мръсни и обидни думи по никакъв начин не прави тезата му по-силна!!! ..... срам ме е да чета половината постове...
Nasko_77
05-10-2008, 17:09
чакай малко ееее , фешанче , сигурно съм по голям на години от тебе ама аи , тва че съм казал че съм малак за 7-ма серия не значи че съм на 18 ! ебахти балъка, аи не са обаждай повече , карай си убития гълабарник и по тихо....Не не си по-голям. Има-няма поне 10 год. е разликата ни в моя полза.
То си личи по езика ти;) Виждал съм и твой снимки някъде из форума. Имай на впредвид, че мога да бъда много по-вулгарен и арогантен от теб, но не ми отива на годините.
Айде сега да ми покажеш КЪДЕ точно изполвах обидни думи срещу теб:thumbup:
Тинейджър обидна дума ли е:screwy:
Освен да падаш главоломно в очите на всички тук с този език... друго нищо не правиш.
Ще кажеш че не ти пука, но съм сигурен че от сега нататък ще ти е много кофти... като знаеш, че всеки ще има лоша преценка за теб. Едва ли някой ще те взима на сериозно вече във форума. То ест... показа колко ти е акълчето. Където и да постваш... познай;) Глас в пустиня.
Та така... да водиш спор е едно, а да се държиш брутално е съвсем друго.
Като пораснеш малко... може би ще правиш разликата.
Ето: АЗ ВОДИХ ПРОСТО СПОР:)
стига си викал бе гуро на алфа. Акон мислиш че сега разбрах за тоя ти закон.. не съм... ама кво ме -бе като в България го няма....... абе нищо по темата не каза.....
па за колегите дето хвалят 8С ---
Джеръми го каза (а топ гиър винаги са хвалили алфа)
"да си купиш алфа (8С) заради техническите й характеристики и възможности е като да си купиш порно филм заради сюжета"
стига сте си кривили душите карайте опелски мотори и те тва е....
че кой та кара да четеш и да си хабиш нервите , не убиждам марката просто казвам факти , ше кажеш че алфа е по напред от БМВ ли ? ако ми кажеш да искам да кажеш с какво !?
1-во АЛФА Е 101 пъти по-красива!
2-ро АЛФА е марка с доста по-голяма съзтезателна история, а и изобщо алфа по стара марка с повече традиции!
3-то Алфа не масова кола (което за мен е по-добре от масова)
4-то Алфа има душа!
5-то По душа аз съм алфист...
6-то алфите поне не прават смешни реодви мотори ами знаят тъи наречената технология на Ве-образният двигател а бмв до е46 не я знаех за 6 цилиндровите
7-мо Алфите не са ли по-евтини?С парите за БМВ можеш да си вземеш 2пъти по-бърза и по-нова алфа ;)
8-60-те 70-те и 80-те АЛФА Е НОМЕР 1!
4-то Алфа има душа!
6-то алфите поне не прават смешни реодви мотори ами знаят тъи наречената технология на Ве-образният двигател а бмв до е46 не я знаех за 6 цилиндровите
7-мо Алфите не са ли по-евтини?С парите за БМВ можеш да си вземеш 2пъти по-бърза и по-нова алфа ;)
8-60-те 70-те и 80-те АЛФА Е НОМЕР 1!
че алфата има душа може да го разказваш на децата си за лека нощ,алфа праят смешни и некачествени мотори
и с парите за БМВ верно можеш да си земеш по бърза по нова но и по голям боклук от БМВ
през теа години алфа е номер 1 за тебе само...
как може да прикаате такиа глупости не знам, ма то от кадето и да го погледнеш алфата е със светлинни години зад БМВ и половин Италия щи го каже сигурно, аи вече спирам да пиша тук, не искам никви неща по мой адрес, все едно не съм писал ! то се едно да споря със стената..
Ок прости факти... мотора на старото М3 последния шестак в М-ка е S54B32 с работен обем 3246 сс и 343 hp (252 kW) при 7900 оборота....... няма да споменавам а биметална технология на блока и заз космическото газоразпределение и т.н...
при алфа, модел 147 3.2 GTA V6 - работен обем 3179 cc с максимална мощност 250 PS (184 kW) при @6200 оборота.
Признавам 3.2 мотора на алфа е супер имам късмета Бобо да има такава кола и да я карам ама м-ката кърти и на звук и на вървене... за пътно поведение не споменавам щото е безсмислено алфата даже няма щпер и е на предно... има опция за КУ2 ... смях....
Nasko_77
05-10-2008, 18:14
алфа праят смешни и некачествени моториАми да, ето... нищо не знаеш за Алфа значи. И пак го доказваш с това.
Нямаш си и на представа колко много е дала Алфа на Автомобилостроенето в миналото. И Италянското изобщо. Имаше достатъчно история на марката в някой раздел, но далеч не цялостно.
За спорта... няма да коментирам, че не мога да пиша толкова много.
А на теб... като такъв голям БМВ "фен" (в което няма лошо)... да ти дадем за домашно: Благодарение на кой и какво фирмата БМВ съществува до днес!
Дерзай... имаш НЕТ. И ако не е било това, което ще намериш(надявам се)... днес на какво ли щеше да си такъв голям фен:)
Нео мен новите коли не ме интерсуват въобще ...я сравни на алфовите мотори в6 старите примерно на 90 с на някое бмв..нема такова бмв с такъв звук! Нито пък на тези години, с табло изпреварило времето си (Говорим за 90-тата) аааааааааа мнооо се дразна кат бмв са по-хубави кфо праиш тука?
Когато БМВ СЕ МОЛЕХА НА ВАРТБУРГ ЗА ЛИЦЕНЗ, АЛФА ПОБЕЖДАВАХА НА ГРАНД - ПРИ!
Чакай малко.. Абе тука се изсранха кви ли не неща не по темата... аз говоря за настоящето ... за миналото знам много повече от повечето тука, и заради това ме е яд. за съжаление всичко свършва пре 80-те.... както и в спорта.... за алфа... за турбо мотора на БМВ няма смисъл да говорим...... това е за 80-те.... и после единствено в туристическия шампионат...(ограмни успехи) ...
ГОВОРИМ ЗА НАСТОЯЩЕТО....
а иначе за БМВ го казах примерно... и е глупаво а говорите против техниката на БМВ защото е на космическо ниво пред алфа....
Новатия маник ,ми харесва има чар количката, проблема според мен е не,че са пуснали 78 конски сили а ,че нямат повече от 260 в серийно производство.
За настоящето може! Но за в бъдеще няма да е така! И в миналото не е и за в бъдеще няма да е ! Погледни новата 7-ца чисти Хиундай....ИЗДЪНКА ! И Митето за мен е ИЗДЪНКА ! Нормално всеки се дъни! Но Новата 169 ще е с платформата на мазерати, и кфо ше ми каеж и че мазерати са по-назад от БМВ? :haha:
pe6kata212
05-10-2008, 18:33
Виж сега господин Мааврут,я ми изброй колко модела имат твойте Баварци и се опитай да изброиш/по памет/колко модела има Алфа Ромео.Защо/не мога да разбера/съдите за една марка по последните модели,а не погледнете в историята на колата.То едно име се гради с времето,а не с последния модел.Напарви си труда и преброй моделите на съоветните марки и ще ти стане ясно кое е по добро.
Сега сигурно ще кажеш,че и аз не разбирам,и аз не съм Алфист.Сигурно и аз не знам какво да карам.
п.п.Ако обичаш не говори с тоя тон,защото това е признак на слабост.Делмек нямаш какво да кажеш и само си чешеш езика.Щом толкова те кефи БМВ кво правиш тук.Относно информацията,можеш да четеш и да не се обаждаш.Ние сме тук за да си помагаме ,а не да се харесваме.
Хайде Поздрави на всички и стига сте се карали
Nasko_77
05-10-2008, 18:34
НЕО.. от тебе пък ни най-малко съм очаквал, подобно отричане(ако мога така да кажа) от марката.
Защо сравняваш стар с нов двигател? Къде забрави съобразяването с разни ЕКО-норми в по-съвременните двигатели и други такива окуцявания?
Аутоделта... 3.7 кво ти става бре:???:
Очаквах да погледнеш към класиките, щом си се зарибил по дрифтачки.
75 3.0 V6 24v или нещо от рода, ама... да таковаш:hmm:
Виж сега господин Мааврут,я ми изброй колко модела имат твойте Баварци и се опитай да изброиш/по памет/колко модела има Алфа Ромео.Защо/не мога да разбера/съдите за една марка по последните модели,а не погледнете в историята на колата.То едно име се гради с времето,а не с последния модел.Напарви си труда и преброй моделите на съоветните марки и ще ти стане ясно кое е по добро.
Сега сигурно ще кажеш,че и аз не разбирам,и аз не съм Алфист.Сигурно и аз не знам какво да карам.
п.п.Ако обичаш не говори с тоя тон,защото това е признак на слабост.Делмек нямаш какво да кажеш и само си чешеш езика.Щом толкова те кефи БМВ кво правиш тук.Относно информацията,можеш да четеш и да не се обаждаш.Ние сме тук за да си помагаме ,а не да се харесваме.
Хайде Поздрави на всички и стига сте се карали
май ти не разбра какво съм написал не съм фен на алфа като цяло нито на БМВ като цяло, казвам само че бмв води по всичко всичко пред алфа продажба развитие и т.н по дизайна вече еъпрос на вкус , в мойте приказки никой няма да се вслуша(не че ми пука) но виж NEO е много по разбиращ от който и да е тук,човека им казва как стоят нещата те пак си знаят тяхното, повечето не знаят моделите на алфа преди 80-та и тръгнали дами спорят че алфа е най великата като се опират на това че карат алфа , а човека не знае и бъкел от история развитие модели и всичко определящо марката като цяло, е тва ме дразни, аз поне си признавам че не знам нищо , защото не ме е интересувало, знам единственно на модела който карам и само нещата който ми трябват,не съм искал да се карам с някой , просто така се стекаха обстоятелствата, и аз си защитавам моето, както всеки прави
ами като незнаеш нищо,защо спориш и се дразниш с хората които знаят мн.повече от теб?
ами като незнаеш нищо,защо спориш и се дразниш с хората които знаят мн.повече от теб?
а ти ваобще видя ли от какво тръгна всичко и прочете ли за какво съм спорил , не съм спорил с по разбиращи от мен, с хора на еднакво ниво на знания !
pe6kata212
05-10-2008, 19:05
Ми да попитаме и Нео,защо се е спрял на Алфа щом се възхищава на БМВ.
Абе всички сме Алфисти ,но не всеки иска да си признае.
Никой не твърди ,че Алфа е черешката на тортата.Просто всеки търси емоция и я намика под различна форма.
Същото е и с жените,по тая логика грозните жени всичките да са останали Моми,но за всеки влак си има пътници
Когато БМВ СЕ МОЛЕХА НА ВАРТБУРГ ЗА ЛИЦЕНЗ, АЛФА ПОБЕЖДАВАХА НА ГРАНД - ПРИ!
НЕО.. от тебе пък ни най-малко съм очаквал, подобно отричане(ако мога така да кажа) от марката.
Защо сравняваш стар с нов двигател? Къде забрави съобразяването с разни ЕКО-норми в по-съвременните двигатели и други такива окуцявания?
Аутоделта... 3.7 кво ти става бре:???:
Очаквах да погледнеш към класиките, щом си се зарибил по дрифтачки.
не бе брат, аз че съм сектант съм... че иска стара алфа ИСКАМ... написах темата защото се възмутих и ми писна от глупостите на управата на Алфа. За старите модели преди арна и т.н. само хубаво, за спортните успехи (макар не винаги победи по скоро ноу хау в развитието на атмосферни мотори в Ф1) няма спор. Просто немога да хвана философията на марката... и стига с тая169... всичко ще от разни ГМ голи не от италиански ;)
апък за турбоделта.... не забравяйте за алпина ;)... за модела 850 АЛПИНА БИ ТУРБО със 720 к.с. - началото на 90-те... темата е излияна и без да искам намесх бмв.
Ми да попитаме и Нео,защо се е спрял на Алфа щом се възхищава на БМВ.
Абе всички сме Алфисти ,но не всеки иска да си признае.
Никой не твърди ,че Алфа е черешката на тортата.Просто всеки търси емоция и я намика под различна форма.
Същото е и с жените,по тая логика грозните жени всичките да са останали Моми,но за всеки влак си има пътници
незнам защо, щото имах плакат на ГТА (с хиксове на фаровете) началото на 90-години кога бях дете.
Пак ви казвам БМВ го дадох за пример и не съжалявам защото БМВ са една от най-високотехнологичните марки за мен.
Нео аре кажи де аиде да сравним 169 с новата 7-ма серия? какво бмв-то е по-добро ли...? Интересува ме мнението ти :)
маврут4о с какжо ли алфа е поже4е от бмв ми с тва 4е аз от 5 години сам в сервиз и нито една алфа не е до6ла с скасан колянов вал!а едно бмв 725(твоята ме4та 7 серия) бе6е през 2 месеца в бокса и познаи за кво?каса6е ги като весник тея валове!а за тва 4е ги ядат и като солети е др вапрос!за дизаин няма да говорим!http://zazz.bg/play:b73ea40a виж тва и тогава дерзаи!!
Nasko_77
05-10-2008, 19:20
аз поне си признавам че не знам нищо , защото не ме е интересувало, знам единственно на модела който карамДобре... ето ти малко за да знаеш, нещичко за напред....
при марката Алфа Ромео за първи път се въвеждат SOHC,DOHC, дисковите спирачки,задното окачване и още много други "не значителни" технологии;)
Правели са и самолетни двигатели.
Дори първият Български бомбардировач ДАР-10А Бекас е с двигател Алфа Ромео например.
135 R.C също е с мотор на Алфа... както и други модели самолети.
Дълго време в началото Ферари... са ползвали мотирите на Алфа в Ф1 и са печелили постоянно. И всъщност... Ферари се ражда от Алфа Ромео...
Хайде стига ти, че и без това не те интересува.
А разбра ли вече от какво е спасена мъртвата след войната компания БМВ???
Или аз да ти кажа... щом си луд фен на БМВ.. да знаеш де;)
АКО НЕ БЕШЕ АЛФА НЯМАШЕ ДА ИМА ФЕРРАРИ ! А ЛАМБОРГИНИ СИГУРНО ЩЯХА ДА ПРАВЯТ ТРАКТОРИ! ТАКА СИ Е !
Енцо Феррари започва кариерата си като пилот на АЛФА РОМЕО и после решава да направи собствен автомобил, и естественно алфа му помага :thumbup:
Маврут гледай - http://zazz.bg/play:8b1da481 от 3:00 до към 3:20 :thumbup: ПОЗДРАВ!
Що мълчите кажете нещо за клипчето де?!?!?!
Еееее до преди малко на 1 секунда мнение сега ... тцтцтцтц :haha:
Нео аре кажи де аиде да сравним 169 с новата 7-ма серия? какво бмв-то е по-добро ли...? Интересува ме мнението ти :)
безсмислен спор..... чети из нета за БЪДЕЩАТА алфа и за новата седмица която пускат.... смех... сравняваш боб с домати....
и стига с тая база щото окачването ще е ГМско от най евтините модели на американците ;)
Nasko_77
05-10-2008, 20:01
Аз чакам Мавруд да видим, дали може да си реши домашното относно БМВ:)
И не се заяждам... просто да разбера колко е фен.
cvetelin
05-10-2008, 20:12
такъв мотор в 75 няма ;)
тоя е от 164 :)
алфист :Р
Всичкото и е хубаво на Алфата , но докато е Алфа . А сега е ФИАТ и вземете се примирете най после че след 164 , 33 и 155 8V свършва Алфа Ромео и започва един фиат . Колко от вас са чували Алфа 164 или 155 да издумка дебитомер или вариатор - един от основните ви проблеми на всички които си мислите че карате Алфи а дефакто сте във Фиат с лупи ;)
П.С. Темата си е за коша още след 4-тото мнение
Nasko_77
05-10-2008, 20:16
Нео...
Аз пък четох, че платформата ще е на Мазерати куатропорте;)
Нео...
Аз пък четох, че платформата ще е на Мазерати куатропорте;)
Да откъм двигателите .
Но окачването им е ГМ икономичен клас .
Оптимизиране на цената се кава ;)
Nasko_77
05-10-2008, 20:23
такъв мотор в 75 няма ;)
тоя е от 164 :)
алфист :РВерно бе... прав си(тоя път):)
И Цветелине не се гледа подписа... :thumbup:
cvetelin
05-10-2008, 20:25
Поне не развалям 75-цата с такива грозни джанти !
ей смешко когато извадиш кола по добра от тая за която говориш тогава ще приема забележката ти...
ама така спамер и го даваш голем алфист... возил са у 2 3 алфи и вече мноу голям алфист...
когато извадиш кинти да си правиш колата тогава ще правиш забележки...
cvetelin
05-10-2008, 20:25
Верно бе... прав си:)
верно я :Р
пишман алфист го даваш :)
Абе "УМЕН" ти като гледаш подписа кфо ше рече това, че и ЗМГ няма алфа ли?
cvetelin
05-10-2008, 20:32
zmg - Потребител от форума притежаващ най-добрите за мен алфи ;) и кво ако тои го беше казал, така както няма подпис и не се хвали по форумите не се прави на тарикат щеше да го нападнеш така ли?
защо говориш за другите ?
покажи ти какво имаш?
има доста хора които имат качествени коли, но не се занимват с форуми...
Nasko_77
05-10-2008, 20:37
верно я :Р
пишман алфист го даваш :)Къф Алфист бе...
Стандартен потребител съм:)
Друго откри ли...:haha:
То одеве в бързината, сигурно и един вагон правописни грешки имам...
хем постоянно редактирах, ма си беше лудница и бая бях запалил:)
Къф Алфист бе...
Стандартен потребител съм:)
Друго откри ли...:haha:
То одеве в бързината, сигурно и един вагон правописни грешки имам...
хем постоянно редактирах, ма си беше лудница и бая бях запалил:)
ма си стана купон а.....
Ми То малчанието е знак на съгласие... алфа като марка и СПОРТНО СЪРЦЕ замира или май вече умря
cvetelin
05-10-2008, 20:54
Ми То малчанието е знак на съгласие... алфа като марка и СПОРТНО СЪРЦЕ замира или май вече умря
ко съм на тебе ша си продам алфата и ша си зема 30ка м3 ево ... да им покажеш, че е по добро :Р
ко съм на тебе ша си продам алфата и ша си зема 30ка м3 ево ... да им покажеш, че е по добро :Р
брат алекс ма вози у неговата е30ка... еми ко да ти кажа.... напрай 4-ка на дрифт... е30 с 2.8 мотор.... 200к.с..... нема ко да сравнявам..
Nasko_77
05-10-2008, 20:56
Нео... пиян си.:)
Алфа е в процес на възкръсване.
Какво си се зачепил за това МиТо бре... А2 уби ли авторитета на Ауди.
Нека и Алфа имат такава въшчица. Даже закъсняха.
cvetelin
05-10-2008, 20:57
да де ама ауди имат и коли които слават марката...
па наще само са излагат :)
cvetelin
05-10-2008, 20:57
брат алекс ма вози у неговата е30ка... еми ко да ти кажа.... напрай 4-ка на дрифт... е30 с 2.8 мотор.... 200к.с..... нема ко да сравнявам..
нъл знаеш там е друга бира :haha::haha:
да ма ер ес 6 а? ебаси комбито па и кой сега говори за ауди.... те па у моторшпорта са в небесата ... да не скачаме там....
да са живи и здрави и ауди и бмв и ситроен дори.
аз ще си карам Алфа или квото е там ако ще да е с пластмасов холден матор и с гм задно от ефтините.
cvetelin
05-10-2008, 21:01
да ма ер ес 6 а? ебаси комбито па и кой сега говори за ауди.... те па у моторшпорта са в небесата ... да не скачаме там....
да не говорим за S серията и Р8..... не намесвайте ауди плс :)
за С серията тря си продадете половината алфи си купите дискове и накладки .....
мое си продам, мое да не си.
с ауди не моем се мерим хич... там 4х4 ... турболегенди... абе мани там е мазало....
с ауди не моем се мерим хич... там 4х4 ... турболегенди... абе мани там е мазало....
не искам да се меря с никого.
аз искам да ми е приятно в моята Алфа и си ми е...
Nasko_77
05-10-2008, 21:07
Е добре де... 8С не слави ли Алфа?
Що не го ебавате в калъбълъка...
Има супер техн. характ. 4.2 до 100 примерно, в8 мотор, със задно е, звука му е един път, супер спортно е... абе живо мазерати в леко и красиво купе.
А ГТА-то ще е още по изрУд.
Гледайте малко клипчета в НЕТА бре... не ви ли кефи.
Търсил съм баварка и Ауди по-бързо но... гугъла не е чувал за тях!;)
не искам да се меря с никого.
аз искам да ми е приятно в моята Алфа и си ми е...
е и у моя леген ми е приятно ма само на мен..... било друсло.. бучало... много горяло.... ужасссс...
cvetelin
05-10-2008, 21:09
Е добре де... 8С не слави ли Алфа?
Що не го ебавате в калъбълъка...
Има супер техн. характ. 4.2 до 100 примерно, 8в мотор, със задно е, звука му е един път, супер спортно е... абе живо мазерати в леко и красиво купе.
А ГТА-то ще е още по изрУд.
Гледайте малко клипчета в НЕТА бре... не ви ли кефи.
Търсил съм баварка и Ауди по-бързо но... гугъла не е чувал за тях!;)
счупен ти е гугъла ... ми са струва
ти топ гиър гледал ли си... най-гледаното шоу в света....
4.2 е до 60 мили ;)
"да си купиш алфа (8С) заради техническите й характеристики и възможности е като да си купиш порно филм заради сюжета"
е и у моя леген ми е приятно ма само на мен..... било друсло.. бучало... много горяло.... ужасссс...
е га и коя е па с толкова прИтенции?
земи едно ауди а3 тди да я извозваш нея специално.
е га и коя е па с толкова прИтенции?
земи едно ауди а3 тди да я извозваш нея специално.
Владу то е той аз сега нали по мъже си падам....
Nasko_77
05-10-2008, 21:13
счупен ти е гугъла ... ми са струва
Р8 за колко ги набира 100 бре? Да не е счупен твоя;)
Или М6
Владу то е той аз сега нали по мъже си падам....
извини ма, че не ти следя развитието.
и фиата ли не им допада?
Р8 за колко ги набира 100 бре? Да не е счупен твоя;)
Или М6
а кубатурите кви са бе...........
Мате4ко ти се изложи три пъти повече от мен е брато , и както каза човека като имаш ти алфа тогаа мое да приказваш, за ся ше си траеш , шот чупя чепа..
извини ма, че не ти следя развитието.
и фиата ли не им допада?
е той си ми отива на нравите....
Дж. Лукас ще прави "Завръщането на джегалите" - мое му дадеш фиата за спейс шип.
Курвата на Бонд щерла да е с Форд Ка, мислим че Чубака мое да е с Фиат Браво Жтд Рок'нРол спешъл.
cvetelin
05-10-2008, 21:17
тая тема стана класика ... предлагам да бъде важна в раздела и всеки нов потребител да я прочете преди да реши да пише каквото и да било:haha::haha::haha:
Nasko_77
05-10-2008, 21:17
ти топ гиър гледал ли си... най-гледаното шоу в света....
4.2 е до 60 мили ;)
Е да де... 60 мили
И кво лошо има в думите на Джеръми... за 8С.
Демек... тя не е само техн. харектеристики а и... още
да 8ц е баш за порняк и порнотии. само трее свалим 35 кила инак трее праа порняк сам.
Nasko_77
05-10-2008, 21:22
а кубатурите кви са бе...........
Кви са... :)
4.7 срещу повече за другите:Tease:
Nasko_77
05-10-2008, 21:25
кефиш..... Р8 е 4.2......
Ми да де... ;)
Ми да де... ;)
ко да ,коя е по-убава и има по убав мотор... тая с по-малка кубатура и повече к.с. или с по голяма и по-малко к.с.
8цъ , ръ8, це200
друго си е да си има име ... например МиТко.
кажи сега нено с ръка на сърце...
даваш ли 145цата за МиТо или не я даваш?
Nasko_77
05-10-2008, 21:32
ко да коя има по убав мотор... тая с по-малка кубатура и повече к.с. или с по голяма и по-малко л.с.Стига с тея конски сили.
Хем знаеш, че не е само конете важното. Тряа и да е лека.
Тя за това е и по-бърза и от еМ ки и от еР-ки:)
А ГТА-то с 500к.с:Р
Айде Алфа да си е изгубила спортното:go::twisted:
Ма за 78 конювата
кекекекекекке
чакай да направя допитване до другия поллл...
ТИ ЛУД ЛИ СИ НИКОГА ЗА НИКОЯ... тва е като да си хванал някоя детсвена да си я направил по твай вкус и да те слуша и да изпълнява.... НИКОГА........
Ма за 78 конювата
кекекекекекке
той ще си я тунингова - едно 84 ще стане ...
а ти Цветелин - даваш ли 75 за митко, а?
аа имал си алфа... типо фейс лифт с лупи :)
сори, не знаех :)
едит: темпра ... обърках
Секи с колата си :) Мечтата ми е ДЖУЛИЯ ГТА и тя ли е темпра ? :haha: че 146 не е толко яка кат алфите преди 1990 така е, кат мине време и аз ше си зема стара алфа :thumbup: за сега с тази
cvetelin
05-10-2008, 21:38
а ти Цветелин - даваш ли 75 за митко, а?
е тва беше риторичен въпрос а ?
аз от самото начало плюя по тва недоразомение на "марката"
мисля да си карам алфата... фиат вече имах :haha::haha:
cvetelin
05-10-2008, 21:39
Секи с колата си :) Мечтата ми е ДЖУЛИЯ ГТА и тя ли е темпра ? :haha: че 146 не е толко яка кат алфите преди 1990 така е, кат мине време и аз ше си зема стара алфа :thumbup: за сега с тази
както ги режат за скраб ... няма да останат много много....
тва е лесно...
Новото си е ново..и е по готино от дъртото..маи мисля тъй щот съм под нафтоза...или пък гроздито и кисело:wein::help:
Nasko_77
05-10-2008, 21:45
Ах колко е гадна...
http://www.youtube.com/watch?v=vX93trcL57o
http://www.youtube.com/watch?v=UPC1qUEn1Jc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Lr7i3OAPYMw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Eem6EzD1jBM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GxKr53WFK6Q&feature=related
както ги режат за скраб ... няма да останат много много....
ти за скраб ражда къде си видел да взимат
cvetelin
05-10-2008, 21:46
Ах колко е гадна...
http://www.youtube.com/watch?v=UPC1qUEn1Jc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Lr7i3OAPYMw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Eem6EzD1jBM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GxKr53WFK6Q&feature=related
ае кви са тея глупости мани го тва ся
говорим за миТо:)
Ах колко е гадна...
[/url]
ми чи то и Драго ги прай така да звучат колите че и по добре....
Nasko_77
05-10-2008, 21:53
ае кви са тея глупости мани го тва ся
говорим за миТо:)Аз последно си говорих с Нено за убавите нови алфи бе:spell:
Аз последно си говорих с Нено за убавите нови алфи бе:spell:
Как може нова тоалетна да е хубава... абе убит алфист си ти...
Nasko_77
05-10-2008, 21:58
Как може нова тоалетна да е хубава... абе убит алфист си ти...Еее брао бе... грях ти на душата... тука вече гроздето е кисело:)
Еее брао бе... грях ти на душата... тука вече гроздето е кисело:)
кое кисело бе.... кажи какви алфи си карал и после ми кажи какви не съм.... че спориш.... мисля че имам представа а?.........
аз отивам с ГТВ 3.2 да си купя цигари на Бобо че ме изяде....... тука съм до 10 мин....
Nasko_77
05-10-2008, 22:04
кое кисело бе.... кажи какви алфи си карал и после ми кажи какви не съм.... че спориш.... мисля че имам представа а?.........Ти спориш бе...
Искаш да не харесвам 8С например:)
Пък аз не мога мамка му:)
и кво сега ... никой не иска мито.
Наско ти ще дадеш ли роувъра за митко?
Nasko_77
05-10-2008, 22:16
и кво сега ... никой не иска мито.
Наско ти ще дадеш ли роувъра за митко?Аз ли... аз още в първите страници... показах, че на мен ми харесва....
И това, че тази ще е линията за напред. От 8С.
Много ме радва това;)
Аз ли... аз още в първите страници... показах, че на мен ми харесва....
И това, че тази ще е линията за напред. От 8С.
Много ме радва това;)
а роувъра?
Nasko_77
05-10-2008, 22:20
а роувъра?
Хах... всичките ги давам... няма проблем:)
Ма ти съмняваш ли се..
Nasko_77
05-10-2008, 22:22
А ти.. 147-цата?
аааййдеее имаме желаещ за митко.
дайте сега да плюем друга кола.
147цата я давам и за метро. и за Брера.
за всичко я давам.
Купих цигари ...... мое пишем цяла нощ/////
абе той Владу иска брера с части за сатурн да си купува.... абе кво искате като великата марка АЛФА
се продава заедно с лачете в един магазин и заради това алфите немат отбор в туристическите автомобили.... а как мразя американците....
Nasko_77
05-10-2008, 22:27
аааййдеее имаме желаещ за митко.
дайте сега да плюем друга кола.
147цата я давам и за метро. и за Брера.
за всичко я давам.
Ами да... като сме почнали... ъ-ъ-ъ-... по 149 пропуснахме да плювнем:)
ама аз съм сериозен ти представяш ли си некви американци ни серат на марката а ние блее... те така е.. а БМВ са маняци
Купих цигари ...... мое пишем цяла нощ/////
абе той Владу иска брера с части за сатурн да си купува.... .
а ти брера с части за марс да си виждал.
аз не съм претенция като тебе. дреме ми дали матора е пластмасов и дали задния мост е палувал с негри.
аз съм тоя с геврека - стига ми там да има емблема и на преднио капак.
Nasko_77
05-10-2008, 22:34
ама аз съм сериозен ти представяш ли си некви американци ни серат на марката а ние блее... те така е.. а БМВ са маняци
Сигурно най ще те изкефи секс между Алфа и БМВ с цел... забременяване.
Както и се беше подхвърлило някъде.
Прав ли съм:)
tokata_pz_flex
05-10-2008, 22:36
Щом до секс се стигна , стана страшно . Добър вечер на всички :) МиТко е мноу изцъклен !
МиТко е мноу изцъклен !
нали.
отзад и в профил хваща, но фронтално е трагикомично.
но ще го бартеросат за роувъра.
така че дай друга да циклим.
Nasko_77
05-10-2008, 22:39
Щом до секс се стигна , стана страшно . Добър вечер на всички :) МиТко е мноу изцъклен !Е то секс винаги е имало...
Като например при ВАГ и Ламбо и май се роди Р8:)
И при БМВ и Ровър... отроче.. Х5
Бах тея крадливи шваби:)
И добър вечер:)
моя опит с ражданията при автомобили ... по-добре е да не си там.
а ти брера с части за марс да си виждал.
аз не съм претенция като тебе. дреме ми дали матора е пластмасов и дали задния мост е палувал с негри.
аз съм тоя с геврека - стига ми там да има емблема и на преднио капак.
акой рева за ГТА пакет ... добре ти наливам акъл в главата....
tokata_pz_flex
05-10-2008, 22:42
Той само Роувъра става за бартеросване . Аз 145-ти номер не го давам . Ако има 145 чисто нова , я пазарувам веднага . Тия новите сейванти за нищо не стаат .
акой рева за ГТА пакет ... добре ти наливам акъл в главата....
тва беше щот6о ми беше пукната леко предната броня. залепиха я за 40 лева и реших, че ГТА пакет е само за експрезиденти.
tokata_pz_flex
05-10-2008, 22:43
Тва беше грубо :haha:
тва беше щот6о ми беше пукната леко предната броня. залепиха я за 40 лева и реших, че ГТА пакет е само за експрезиденти.
ма той Петко Атанасов си е президента на клуба не е екс..
извиневам се. да се ебъ в членъ.
Nasko_77
05-10-2008, 22:46
Той само Роувъра става за бартеросване . Аз 145-ти номер не го давам . Ако има 145 чисто нова , я пазарувам веднага . Тия новите сейванти за нищо не стаат .Ехеее... полудяхте ли бе:)
Глей ся кво става...
МиТО кола на годината и ще я изкъртят от поръчки.
Французойките:)
сега мито пакет освен да сложа. френски.
дайте да се обзаложим кой ще е най-бързо загубилия цената си супер автомобил произведен в 500 броя
дайте да се обзаложим кой ще е най-бързо загубилия цената си супер автомобил произведен в 500 броя
е тея сбраха ли части за 500 броя? ще броим ли и кабриото?
tokata_pz_flex
05-10-2008, 22:48
И с огромни колелета ..
Nasko_77
05-10-2008, 22:51
Абе то и за Фиата 500 май така се говорише ма обра точките и супер се продава.
Абе то и за Фиата 500 май така се говорише ма обра точките и супер се продава.
щото е легенда.
и RZ струваше 500 000 марки ама на....
и RZ струваше 500 000 марки ама на....
е виждаш ли - каза неква глупост и хората спряха да пишат.
е виждаш ли - каза неква глупост и хората спряха да пишат.
ква глупост истината говоря ама тука при болните алфисти понятия са наобратно
Nasko_77
05-10-2008, 23:01
Да хвърляме боб... няма смисъл.
Поживьом... у видим.
Лично аз се надявам да допринесе положително на марката.
Въпреки, че смятам за по-ефикасно това, да възвърнат изцяло задното си на всички модели... а не само на един-два. А защо не и Боксерите.
tokata_pz_flex
05-10-2008, 23:02
Много ще е хубаво за да истина ... по вероятно е Дачия да ни купи :native:
Nasko_77
05-10-2008, 23:07
Много ще е хубаво за да истина ... по вероятно е Дачия да ни купи :native:http://www.rs-auto.bg/news/article/4466/alfa-romeo
tokata_pz_flex
05-10-2008, 23:09
Да , ама това ще стане следващия век ... с това темпо дето я карат .
http://www.rs-auto.bg/news/article/4466/alfa-romeo
ами айде дано....
Nasko_77
05-10-2008, 23:10
Аз съм оптимист по тоя въпрос:)
Маврут гледай - http://zazz.bg/play:8b1da481 от 3:00 до към 3:20 :thumbup: ПОЗДРАВ!
:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize:
tokata_pz_flex
05-10-2008, 23:12
Имаме си и женско присъствие вече :thumbup:
tokata_pz_flex
05-10-2008, 23:23
Човека с бързата печка :)
Nasko_77
05-10-2008, 23:24
Хахх... къде бил ключа за бараката... пък аз си играя да търся:)
http://clubalfaromeo.com/?Section=1&Entry=70
Е? Бива ли:)
tokata_pz_flex
05-10-2008, 23:27
То това е старо като света . Дано стане реалност . Ако не стане 2008 , има време ... до 2020-2030 :)
Хахх... къде бил ключа за бараката... пък аз си играя да търся:)
http://clubalfaromeo.com/?Section=1&Entry=70
Е? Бива ли:)
Алфа Ромео 169 , страшна кола....мн е яка. Пък Ne0 нека да си казва,че новите коли са били издънки.........
Колата е без забележки-бих си взела една,ако имах възможност.......... :) :rosso_racers:
Nasko_77
05-10-2008, 23:32
То това е старо като света . Дано стане реалност . Ако не стане 2008 , има време ... до 2020-2030 :)Старо старо ма кой да гледа.
Пък аз тръгнах да я търся тая статия в НЕТА... щото помня, че бях я чел някъде пък то под носа:)
И какво викахте за MiTo :dunno::devil:
tokata_pz_flex
06-10-2008, 00:59
Че цял живот сме си мечтали да си джиткаме с кривогледа кола
Nasko_77
06-10-2008, 01:06
И че Ще има версийка с 230 кончета за която се говори, че ще е килъра на Мини:tongue:
http://www.autoblog.com/2008/06/24/alfa-mito-gta-confirmed-with-230hp/
Абе то хубаво ще е "1750cc 230hp turbo four, with variable valve timing and direct injection" ама този път да вземат вариатор от нещо друго , иначе пак ще се излагаме ;)
Nasko_77
06-10-2008, 01:27
Айде и още...
http://carscoop.blogspot.com/2008/06/alfa-romeo-confirms-mito-gta-with-230hp.html
Извод... малкото "грозниче" избива всички лоши осички в класа си...
Клиото РС, Корсата ОПЦ и Мини-то. Типично за Алфа;)
Алфа се излагали с това МиТо...:haha:
1.4mpi 78hp-skoda fabia killer :haha:
1.4mpi 78hp-skoda fabia killer :haha:
мухахаха кой спи бе.... етого извода убихме шкода...
освен ко не турят някой дизелак.....
требва и нощен живот.....
Nasko_77
06-10-2008, 02:08
1.4mpi 78hp-skoda fabia killer :haha:Е хубу де... за икономичионе...
Важното е, че ще има и 230к.с.... топ версионе:)
Nasko_77
06-10-2008, 02:11
В клас въшка Алфа МиТо рулз...:-P
тва е..
cvetelin
06-10-2008, 08:58
В клас въшка Алфа МиТо рулз...:-P
тва е..
а стиа рива по тва мито бре.... не разбра ли, че е недоразомение :)
болен си ти:prescription::prescription:
Susscrofa
06-10-2008, 10:14
Лелеееее на това му казвам тема аз.
Не виждам нищо заплашително в пускането на пазара на подобни коли, дори от АР. Чак пък такъв проблем да е това. Спортния дух не означава задължително стотици коне. На мен количката ми харесва, ако това е цената, АР да го има, няма лошо. Все пак пазара диктува, ВСИЧКО. Не виждам и никакъв смисъл от сравняване на марки като ауди, бмв, АР и т.н. Това е все едно да питаш някой защо е от Левски или ЦСКА. Адски тъпо.
:bg::bg::bg:
И на мен си ми харесва MiTo пък. И съм почти сигурен, че 78 "коньовата" версия ще се харчи най-много. :-P
Иначе е малко оцъклена отпред, ама не е толкова страшно. Страшна й е цената... :shutup:
Stoyan Georgiev
06-10-2008, 12:58
ой, извода е че сички сме набутани и караме фиат ромео с опелски ДВГ и тез със бмв-та са по-хитри шото техните коли са правени от хора в бели престилки а наш'те фиати са ги правили в обор извън торино и не струват 5 копейки
айде да мирясаме вече
Е хубу де... за икономичионе...
Важното е, че ще има и 230к.с.... топ версионе:)
За икономичионе ше сложат некой м-джет 150 коньов кво е тва mpi :naughty::evil:
http://zazz.bg/play:f196e34a
http://zazz.bg/play:d175095b
http://zazz.bg/play:2c4036a7
http://zazz.bg/play:2c4036a7
dido76bg
06-10-2008, 13:46
Нено как пална фитла само... Има и 150 кончена иначе MiTo.
Ми то Алфа не прави мотори от доста време вече . Ако на Фиат казвате мотор за Алфа добре .
хай сга не се фащай за буквата. все пак 3,2 в гт-то е "арезе" мотор, а не опел нали. поне е италиански.
ой, извода е че сички сме набутани и караме фиат ромео с опелски ДВГ и тез със бмв-та са по-хитри шото техните коли са правени от хора в бели престилки а наш'те фиати са ги правили в обор извън торино и не струват 5 копейки
Ами бмв ще купува италианки дизели за новите си модели......така че...
От всичките страници на тази тема разбрах, че съм направил правилен избор с марката :drinking:
MainaCore
06-10-2008, 19:26
На панаира милата седмица хубаво огледах митото и мисля, че е жив ташак ;)
cvetelin
06-10-2008, 19:27
На панаира милата седмица хубаво огледах митото и мисля, че е жив ташак ;)
ако беше ланча щеше да е друго нещо а :wow:
tokata_pz_flex
06-10-2008, 19:28
Ланча щеле да пускат нов мъник - Ланча МиМа
cvetelin
06-10-2008, 19:29
Ланча щеле да пускат нов мъник - Ланча МиМа
тва сигурно ша е сестричката на митко :)
MainaCore
06-10-2008, 19:33
Майтапа на страна ама си е ташак
Nasko_77
06-10-2008, 19:38
що бре ... къ не мое излезете на глава с някой и айде бан...:screwy::screwy:
кълнете го и вие ко му са давате :wow:Ей сеирджия...:dark2:
жабарски при тва.... те и топ гиър го наредиха.... единствената грозна кола в гамата...
cvetelin
06-10-2008, 19:41
жабарски при тва.... те и топ гиър го наредиха.... единствената грозна кола в гамата...
швабското си е швабско ... корава раута:wow::wow::wow:
Nasko_77
06-10-2008, 19:44
Майтапа на страна ама си е ташак
Викторе...
Всичко ново е ташак а?
Ма следе някоя друга година, като нарежат и последната ИСТИНСКА Алфа... кво прайм:crazy:
Няма Алфисти, няма Алфи... сменяме марката.
Ейии... на изчезване сте маа му стара.:razz:
Цветелине... искам Автограф на феста брат:upsidedwnsmiley:
trustworthy
06-10-2008, 22:11
половеин час чистих, доколкото ми беше възможно, спама, псувните и флейма.
Викам да и дадем още един шанс на темата ;)
Nasko_77
06-10-2008, 22:46
Една бира за господина:)
Една бира за господина:)
Давай, ти си :drinking:
Nasko_77
06-10-2008, 23:22
Давай, ти си :drinking:Напротив...
Алфистите са...
Нямам класика аз. Карам Фиат Ромео:)
И не виждам никав позор да е МиТо...
.
Евала на модераторите, пичове са, бая са се постарали....
Да продължим темата,аз лично предпочитам една мръсна гадна дърта трансаксиална к*рва пред тва мито ли е кво е :jumping::butt: То кола за чучарки :haha:
Напротив...
Алфистите са...
Нямам класика аз. Карам Фиат Ромео:)
И не виждам никав позор да е МиТо...
.
Аз за това си придадох фиат-а 156. Ако знаеш какво чух един път, разбирам че ще се събират "класиките" на лабиринта и си викам ей сега ще мина да ги видя, а от там по телефона ми казват- няма да ти се израдват много ако дойдеш. Тогава си казах, че трябва да махам фиата :bowdown:
Всичко тече и се променя, дали е за добро или лощо понякога е трудно да се каже, но това са фактите и мерцедеса, не е този от 30-60 години и какво ли още не. Та няма лошо да има и Мито с по малък двигател, а така или иначе ще го има и с по големия.Въпрос на избор.
От всичките страници на тази тема разбрах, че съм направил правилен избор с марката :drinking:
Мислиш ли? Аз преди години направих обратната на твоята смяна и нито за момент не съжалявам:))
Nasko_77
07-10-2008, 14:28
Аз за това си придадох фиат-а 156. Ако знаеш какво чух един път, разбирам че ще се събират "класиките" на лабиринта и си викам ей сега ще мина да ги видя, а от там по телефона ми казват- няма да ти се израдват много ако дойдеш. Тогава си казах, че трябва да махам фиата :bowdown:Мда.. направо да ти се отще...
А честита Ви листовка за ИТАЛФЕСТ!
МиТо на корицата !!!
Да ЖИВЕЙ МиТ(к)о :clap::clap::clap:
http://www.picvalley.net/u/1245/1980076498.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1245/1980076498.JPG)
А честита Ви листовка за ИТАЛФЕСТ!
МиТо на корицата !!!
Да ЖИВЕЙ МиТ(к)о :clap::clap::clap:
http://www.picvalley.net/u/1245/1980076498.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1245/1980076498.JPG)
Това си е бебето на 8ЦЪТО :) кво се оплаквате :)) .
Ха нека ви!Защото го плюехти МИТкО та :rotfl:
cvetelin
07-10-2008, 16:27
не турихте една истинска алфа, фиат некв и някоя ланча ... турили сте ми туй дет не прилича на алфа ама хич..:sad::sad:
то по едно време беше ферари калифорния на мястото на МИТкО ама...
Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите :)
cvetelin
07-10-2008, 16:32
Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите :)
надали ша са промени нещо най мноу още повече да почнат да го плюят :)
то по едно време беше ферари калифорния на мястото на МИТкО ама...
Eee Миткото си е Митко ;)
Ферарито е прекалено нереално. Ако ти си отговорна за дизайна - Браво!
Eee Миткото си е Митко ;)
Ферарито е прекалено нереално. Ако ти си отговорна за дизайна - Браво!
не съм