PDA

View Full Version : Поставки за рег. табели...

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 00:32
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 5-6.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....

fein86
30-12-2008, 00:42
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....

Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!

Pepo
30-12-2008, 00:45
......малко тъпо да попитам за това тука, но от седмица насам си търся от черните поставки за регистрационните номера, и не мога да намеря, а ми трябват към 10-на.......продават ли се някъде, или само кат ги дават......никога не съм се замислял.....
Продават се в КАТ. Ако не си уредиш, пиши ми на ЛС, ще ти пратя по куриер.

Bella
30-12-2008, 00:56

Здравей!

Отиди в сервиза Примотек срещу Зара-та.
Там можеш да вземеш ... на мен в началото ми ги подаряваха,но след това започнаха да искат по 17-18 лева :angry:

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 01:04
Баси....тия в тоя примотек нещо много интересен ценоразпис имат.....
Иначе като се замисля то и още една само ще ми върши работа, но предполагам че те не са направине за често вадене и сваляне на номерата, така че щото очаквам да се счупят затова искам повече от 1-2....

trace
30-12-2008, 01:16
Имам 1 бр. (другия го върнах в КАТ с номерата), ще ти го подаря.

Gogata
30-12-2008, 10:09
Провери в най-близката автоморга.Аз от там си взех като ми трябваха преди време и дори не искаха пари да им давам.

hsr
30-12-2008, 10:28
Пробвай да почерпиш пичовете където слагат табелите в КАТ, сигурно няма да ти откажат да ти дадат, ако ли не поне ще ти кажат от къде да си купиш!!!

На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2 :)

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 10:38
На руския пазар провери ли? Най-много да са по 3-4 лв, пък в Димитровград сигурно са 2 :)
Мда, това е идея, ще трябва да се пораздвижа натам догодина.....

Xman
30-12-2008, 11:47
Продават се-в ,,Пежо".
Струват 5-6 лева

koolio
30-12-2008, 12:10
В КАТ ги дават на корем и безплатно.

detelazurno
30-12-2008, 13:14
И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли? :balloon:

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 13:19
И аз имам една, ако искаш ще ти я подаря. Интересно ми стана обаче, какви номера сменяш толкова често, че ще ти се чупят....имаш някои фалшиви и се криеш ли? :balloon:
Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......

robygas
30-12-2008, 14:32
Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 14:36
Ако искаш се обади след нова година и кажи колко ти трябват-5,10,20....
Виж на тебе мое да ти звънна че и без това се каня да намина през тебе....хем ще го комбинирам......

robygas
30-12-2008, 14:44
Това е единственно и само твое решение .........:notify:
Само кажи какво си решил за да отида да ти ги взема!

fein86
30-12-2008, 16:33
Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......

Сега нарочно ме ебаваш нали :pp: лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!

Без лоши чувства :handshake:

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 16:38
Сега нарочно ме ебаваш нали :pp: лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!

Без лоши чувства :handshake:
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......

fein86
30-12-2008, 16:42
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......

Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!

ФЕРАРИСТ
30-12-2008, 16:44
Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!
Е да, пък и гледам да различавам кое е нарушение, и кое е престъпление......