View Full Version : Срещи и мероприятия с 166-ци
Ами ъъ, таковата ... бъдещи собственици приемате ли?
Разбира се:
1. Ще се радваме да те видим;
2. По-полезно да опознаеш особеностите на модела преди да се метнеш на него, отколкото след това ;)
значи 13,00 от северната старна на Ал. Невски ?
Ako съм в София и аз ще дойда но сигурно ще ви чакам там с Шкодата да не ви засрамя по Цариградско с мойте 3 цилиндъра.:bouncing_smiley::jason2::devil:
значи 13,00 от северната старна на Ал. Невски ?
Да.
kpmaster
21-10-2009, 20:42
язък, няма да мога да дойда - от две седмици сме се заканили да идеме на пазар в Солун.... следващият път.... Гледам има тема от КГБ, че всяка втора неделя се събират феновете на италиянските автомобили от 14ч пред Ал. Невски - това още ли е валидно? Посещавате ли ги?
Аз отпадам за съжаление :-(
Поредните майстори и чистене след тях :-(
ще се опитам да дойда, но не обещавам...
язък, няма да мога да дойда - от две седмици сме се заканили да идеме на пазар в Солун.... следващият път.... Гледам има тема от КГБ, че всяка втора неделя се събират феновете на италиянските автомобили от 14ч пред Ал. Невски - това още ли е валидно? Посещавате ли ги?
Аз смятам да я посетя след малко. Заповядай, ще се радвам да се запознаем.
kpmaster
26-10-2009, 08:08
Аз смятам да я посетя след малко. Заповядай, ще се радвам да се запознаем.
Още не съм взел колата от сервиза и затова не можах да дойда.... :(
Уфф... аз до последно мислех че говорим за неделя...
Вчера се мотах около Ал. Невски, ...
прибрах се и щях, да почна да дудна, ама видях че е ставало въпрос за събота...
Нооо съм тъп на моменти... :unsure:
Уфф... аз до последно мислех че говорим за неделя...
Вчера се мотах около Ал. Невски, ...
прибрах се и щях, да почна да дудна, ама видях че е ставало въпрос за събота...
Нооо съм тъп на моменти... :unsure:
Нарочно ги правим в събота, за да не съвпада с общата среща в неделя.
Какво стана? Събирахте ли се... кои бяхте?
Какво стана? Събирахте ли се... кои бяхте?
Картел, Емчо, Гиги и аз. Юрети се объркал за неделя :)
Тая седмица ще се събиратели или е през седмица мероприятието?
kpmaster
31-10-2009, 22:54
Аз мисля утре да се завъртя към 14ч. около Невски - поне тази седмица имам възможност..
Утре няма среща на Невски, колега. Всяка втора и последна неделя от месеца се провежда.
Отделно, че тая традиция май умря - предният път бяхме 3 коли ...
Утре няма среща на Невски, колега. Всяка втора и последна неделя от месеца се провежда.
Виж , че всички почнаха да се делят на раздели .. което вдействителност е адски тъпо , ама ходи им го обясни ;)
kpmaster
01-11-2009, 01:17
благодаря за инфото - значи другата неделя...
:pokey:
Ари Ва !!!
Колеги, какво ще кажете за по една бира тази събота, 21.11.2009?
Тъкмо щях да споделя и аз същото ;)
Тъкмо щях да споделя и аз същото ;)
Би ли оправил картата на мястото, че нещо се е бъгнала?
Аз за събота съм ОК, стига да е след 16-17 часа, че играя мач...
Или просто кажете къде, пък аз ще се домърна след срещата...
:tank:
Картата със мястото на срещите е оправено. (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=390491&postcount=13)
Картата със мястото на срещите е оправено. (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=390491&postcount=13)
лелей ...
то тва 4 картофен пояс ва !!! :new_Eyecrazy:
Дата 21/11/2009
час ?
лелей ...
то тва 4 картофен пояс ва !!! :new_Eyecrazy:
...
Нали си имаш параход ;)
Любопитно ми е - по колко 166-ци се събирате на среща?
Любопитно ми е - по колко 166-ци се събирате на среща?
Различно, но обикновено поне по 7-8 човека, само последния път бяхме 4. Ти няма ли да дойдеш?
Различно, но обикновено поне по 7-8 човека, само последния път бяхме 4. Ти няма ли да дойдеш?
Аз все още съм без моята "кифла" , поради ред причини .. :/ Иначе може да намина и без нея тази събота - да се видим :)
Linkestis
17-11-2009, 22:32
От "нашта" рода ни пишете два парахода :)
Ако не мине коте път до събота, ние сме двама с един параход, както обикновено ;-)
Аз все още съм без моята "кифла" , поради ред причини .. :/ Иначе може да намина и без нея тази събота - да се видим :)
Нали ще ходиш да риташ, къде ще наминаваш ?:question:
Емо, целта на срещите е ние да се видим - със или без колите, така че направо идвай.
Нали ще ходиш да риташ, къде ще наминаваш ?:question:
Ритането е малко по-късно.. :) Ще мина макар и за малко ;)
Т.к. до сега не съм идвал и незнам...
ако наченете в два и половина, до колко горе-долу откарвате ?
:drinking:
Т.к. до сега не съм идвал и незнам...
ако наченете в два и половина, до колко горе-долу откарвате ?
:drinking:
Както дойде, но обикновено до към 5 и половина - 6 има хора - все пак е един път месечно, не е всеки ден. Идеята е да си направим късен обяд, да се видим, а вечерта все пак да остане свободна - да не ядосваме половинките.
да не ядосваме половинките.
За тези, които си имат :D Тези като мен , които са свободни вечерта пак са навън :)
За тези, които си имат :D Тези като мен , които са свободни вечерта пак са навън :)
Важното е вечерта да е свободна, пък който както иска да я оползотворява :)
Опаа! за малко да изпусна срещата :shocked:. Добре, че режих да проверя дали няма нещо ново :boxing:.
14:30 в кафето или на Ал. Невски?
Бройте ме и мене в събота.
Аз също ще положа усилия да дойда след мача ...
:metal:
Опаа! за малко да изпусна срещата :shocked:. Добре, че режих да проверя дали няма нещо ново :boxing:.
14:30 в кафето или на Ал. Невски?
Щях да те се обадя, нямаше да изпуснеш.
14.30 в бистрото. Този път на Ал.Невски няма да има никого.
Хай, ша ви помоля утре ако някой е дошъл по-рано от мен да запази маса от която да има видимост към телевизора, че и аз искам да гледам мача. (не че съм фен на някой от двата отбора). А в 17:00 на Герена......:tequilla:
kpmaster
20-11-2009, 23:13
и този път няма да мога да дойда :(... качете после снимки за пропусналите като мен мероприятието... пък които иска другата неделя на Невски да дойде и може да се разбереме нещо за преди новата година. Какво стана с идеята на Емо за събиране на 166 от цялата страна някъде в удобно за всички място - има ли развитие? :tequilla:
meto1973
20-11-2009, 23:59
и аз ще гледам да намина ако сварша по рано работа
Хай, ша ви помоля утре ако някой е дошъл по-рано от мен да запази маса от която да има видимост към телевизора, че и аз искам да гледам мача. (не че съм фен на някой от двата отбора). А в 17:00 на Герена......:tequilla:
Имам път към Казичене преди срещата да изправя и боядисам железните джанти и ще мина да попитам за маса.
thecleaner
21-11-2009, 20:22
Ето малко снимки от срещата днес.
Васил Петров
22-11-2009, 00:45
Лимонката е страшна :devil:
Благодарности на всички колеги и колежки, които дойдоха.
Една от най-хубавите срещи до сега. :flirt:
Pepko-Bepko
22-11-2009, 20:46
Кои е колегата със сивата 166 която има джанти от Лагуна 2?
Благодарности на всички колеги и колежки, които дойдоха.
Една от най-хубавите срещи до сега. :flirt:
Наистина беше много хубаво, и аз съм доволен :)
Тая събота ще се събирате ли? Или е през събота?
Ако ще има среща в повечето случаи се уговаряме тук.
Pepko-Bepko
28-11-2009, 13:24
Благодаря за отговора!
Linkestis
30-11-2009, 16:15
Кои е колегата със сивата 166 която има джанти от Лагуна 2?
Моя милост :)
Pepko-Bepko
01-12-2009, 19:33
Еи ...Аи честито тогава...:clap:Всичко наред ли е с тях...?За между болтовото състояние ми е ясно че е еднакво...Но Ет-то добре ли пасва на колата ?Опират ли някъде по калниците...?С какви гуми си ако не е таина...Извиняваите за спама,но съм любопитен.
Колеги, този месец ще пием ли бира? :cheers:
Какво ще кажете за 23-ти?
titanium
05-01-2010, 22:54
и аз съм за!!! :big_beer:
Аз най-вероятно няма да съм в София , но ако съм тук ще дойда :) Най-накрая с "Кифлата" :flirt:
kpmaster
06-01-2010, 09:58
за много години :)
и аз съм ЗА - дано не препия на рождения ми ден на 22-и за да съм на линия за 23-и :)) - то ще си покаже:) :beer:
и аз съм ЗА - дано не препия на рождения ми ден на 22-и за да съм на линия за 23-и :)) - то ще си покаже:) :beer:
Е, споко, до 14.00 ч. ще си се наспал, а ако си препил - клин клин избива ;) :big_beer:
Linkestis
06-01-2010, 16:41
Еи ...Аи честито тогава...:clap:Всичко наред ли е с тях...?За между болтовото състояние ми е ясно че е еднакво...Но Ет-то добре ли пасва на колата ?Опират ли някъде по калниците...?С какви гуми си ако не е таина...Извиняваите за спама,но съм любопитен.
За среща и аз съм за!
Гумите са 225/45/17 и няма никакъв проблем дори и при обилният сняг :)
Утре май се заформя среща на Лукойл-а на изхода към Пловдив...
Да спретнем представителство на 166-ците ?
:yes::yes::yes:
За много години колеги.. да сте живи и здрави всичките!
Коки - и аз съм ЗА! :)
За много години колеги.. да сте живи и здрави всичките!
Коки - и аз съм ЗА! :)
Ще запазиш ли?
Да видим само колко човека ще се навият.
BlackBaron
11-01-2010, 11:22
За много години и от мене.
Да ви кажа честно и на мен ми се идва ама не занм още дали ще съм на работа:spam_laser: така че с една дума не ме бройте!
Да видим само колко човека ще се навият.
Ами дотук са навити:
Коки, аз съм "ЗА"
:big_beer::big_beer:
и аз съм за!!! :big_beer:
Аз най-вероятно няма да съм в София , но ако съм тук ще дойда :) Най-накрая с "Кифлата" :flirt:
За среща и аз съм за!
Гумите са 225/45/17 и няма никакъв проблем дори и при обилният сняг :)
Общо 8 човека + мен и теб = 10. Найтролер сигурно ще дойде - говорил съм с него, така че според мен запазвай за поне 15 човека (да има резерва за Гиги, Тони, Картел, Емчо и т.н.).
Аз отпадам , защото ще карам Кифлата на бояджия за цялостно боядисване :drool: другия месец съм 1000% сигурен и лъснат !
Ако съм свободен на 23-ти,мога да мина да се видим,в Дружба,нали?
Плюс един натрапник, който дотогава може и да не е само натрапник. :spiteful:
Ами дотук са навити:
Общо 8 човека + мен и теб = 10. Найтролер сигурно ще дойде - говорил съм с него, така че според мен запазвай за поне 15 човека (да има резерва за Гиги, Тони, Картел, Емчо и т.н.).
Ние обикновено сме двама :grin:
За ядене и пиене Ви броя 4ма :) спокойно :)
За ядене и пиене Ви броя 4ма :) спокойно :)
Дата и час ???
Да видим дали този път ще се накумя
:big_wink:
Мързи ме да чета цялата тема , за кога става дума за среща и за къде?:dunno:
Мързи ме да чета цялата тема , за кога става дума за среща и за къде?:dunno:
Събота, 23 януари, 14.00 ч., бистро "Вселена" - Дружба 2.
КАРТА (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=390491&postcount=13)
Благодаря ти Коки.
Мястото на срещата ми е известно.
Ако се оправя,че съм понастинал ще се постарая да присъствам.;-)
Linkestis
12-01-2010, 11:56
И мен ме бройте за двама/и жената :)/
Има голяма вероятност да дойда за по :tequilla:
kpmaster
14-01-2010, 10:37
отпадам за срещата :( - няма да съм в БГ по това време. Весело изкарване и да качите снимки после...:drunk:
Има голяма вероятност да дойда за по :tequilla:
Тебе съм те броил вече ;)
gioventi_insolenza
22-01-2010, 18:21
Идват ли често нови хора по тия срещи или не? От известно време се чудя дали да дойда на някоя, но все отлагам и се чудя дали не е време вече...
BlackBaron
22-01-2010, 20:37
Идват ли често нови хора по тия срещи или не? От известно време се чудя дали да дойда на някоя, но все отлагам и се чудя дали не е време вече...
Наистина добър въпрос. Защото и аз си мисля да направя сефтето утре. Ако дойдеш ще сме двама новобранците:respect:
За съжаление няма да мога да дойда :angry1: , а как ми се идвашеее. Правя ремонт вкъщи, който мислех, че ще приключи доста по-бързо, но уви :angry1:. Гледам, че има нови хора за срещата, май скоро ще пълним пак паркинга с кораби :boost:
kamazadjiq
23-01-2010, 09:41
А къде и от колко е срещата днес? Може и аз да се включа като един новобранец.
gioventi_insolenza
23-01-2010, 10:16
Пишете ме... щом ще има новобранци идвам... 14:00 съм в Дружба... малко ми е далечко, но дано си заслужава... ;)
А къде и от колко е срещата днес? Може и аз да се включа като един новобранец.
Ето:
kamazadjiq
23-01-2010, 12:33
Вие се събирате точно до нас, аз мога и по чехли да дойда :lol:
Хубава среща стана. Снимки - по-късно :)
Има ли вариант следващата среща, когато и да е тя, да не е в събота ???
Че съботата ми тегава, а много бих искал да се включа в едно такова мероприятие...
BlackBaron
24-01-2010, 18:53
Хубава среща стана. Снимки - по-късно :)
Сори ама не ми се чака вече и аз ще кача пръв Снимки :butt:
Че съботата ми тегава, а много бих искал да се включа в едно такова мероприятие...
Все ще направиш едно изключение следващият път...
Не може да се угоди на всички, затова сме създали някаква традиция и който когато може ....
Идеята на съботата е, че неделя остава свободна за семейни ангажименти и почивка, а и за да не дублираме срещите на Ал.Невски, които са в неделя по същото време.
kpmaster
26-01-2010, 11:02
страхотни (макар и 3) снимки :).
Сигурен съм, че добре сте изкарали.:bg:
Колеги, февруари пропуснахме, но вече е време да се съберем. Какво ще кажете: 13-ти или 20-ти?
Аз съм за 20-ти , защото другата седмица няма да съм в София :)
И дано да е шибано времето ...
:new_Eyecrazy:
Коки... 13-ти е много добра дата :)
Сега да видиме кой ще идва и кой не :paddle:
Аз вече казах , че на 13-ти не мога .. явно всеки се съобразява със себе си :)
nightroller
07-03-2010, 13:33
Аз предлагам мястото на срещата да се премести в "Пипълс" първо е в центъра, второ всички го знаем, трето мястото е супер :) някак си не знам как стана така, че сега срещите са по-близо до колегите от Пловдив :):) а това с препускането по Цариградско го намирам за детинщина и няма да участвам :):)
Аз предлагам мястото на срещата да се премести в "Пипълс" първо е в центъра, второ всички го знаем, трето мястото е супер :) някак си не знам как стана така, че сега срещите са по-близо до колегите от Пловдив :):) а това с препускането по Цариградско го намирам за детинщина и няма да участвам :):)
Аз мога да ти отговоря веднага, но не ми се спори и кара с никого ;)
kamazadjiq
07-03-2010, 21:50
Koйто разбира в Дружба 2 се спира :kicking::punk:
Много фактори са повлияли да изберем това място и не "за да е близо до колегите от Пловдив".
Контактувам всеки ден с доста хора от този раздел на форума и всеки е на мнение че мястото е супер лесно и много удобно. Паркинга е може би от най-голямо значение.
Не е нещо, ама дайте една такава снимка и от "Пипълс"... а и там не се ли събирате всеки четвъртък?
Колеги, да се съсредоточим върху датата - досега имаме един глас за 20-ти и един - за 13-ти. Казвайте кой кога е ОК и да решаваме. Аз мога и на двете дати.
nightroller
08-03-2010, 11:10
Аз мога да ти отговоря веднага, но не ми се спори и кара с никого ;)
Добре де пиши на ЛС що е така :)[COLOR="Silver"]
Колеги, да се съсредоточим върху датата - досега имаме един глас за 20-ти и един - за 13-ти. Казвайте кой кога е ОК и да решаваме. Аз мога и на двете дати.
Аз немам право на глас...
Щото събота съм го отвоювал от жената за спортен ден...
Ама ако е кофти времето с най-голямо удоволствие ще се запознаем и на живо...
:noooo:
nightroller
08-03-2010, 16:08
Много фактори са повлияли да изберем това място и не "за да е близо до колегите от Пловдив".
Контактувам всеки ден с доста хора от този раздел на форума и всеки е на мнение че мястото е супер лесно и много удобно. Паркинга е може би от най-голямо значение.
Не е нещо, ама дайте една такава снимка и от "Пипълс"... а и там не се ли събирате всеки четвъртък?
Аз съм твърдо против каквито и да са срещи в абсолютния край на София :) най малко не е честно към колегите от другия край на града, освен това аз обичам да пия бира и не мога да си представя да идвам с колата ;) а таксито е майка си и баща си до нас :D. Освен тва ще опонирам по всяка една дума от твоя пост понеже мястото не е нито удобно нито лесно а и паркирате на тротоара ;) освен тва снимката дето си сложил е от първата сбирка след много дълго прекъсване и е нормално да се съберат толкова коли - сега колко са ? А и последното - да събираме се в четвъртък защото мястото е супер и идват и колеги от Перник ;) и от Дружба също :)
След като говорих с Коки обаче се разбра, че статуквото е неразрушимо и повече няма да пиша по тази тема :):):)
Благодаря за изчерпателният отговор.
За 13ти потвърждавам още 3 гласа.
...След като говорих с Коки обаче се разбра, че статуквото е неразрушимо и повече няма да пиша по тази тема :):):)
Не мисля, че статуквото е неразрушимо, но евентуална промяна на мястото би било добре да се обсъди като се видим на срещата, за да вземем предвид всички аргументи. На мен също това не ми е най-удобното място, но да видим какво ще кажат и другите. Все пак беше доста трудно да създадем тази традиция, затова дайте да не спорим в темата, а акто се видим, ще го обсъдим.
Найтролер, помисли и за други предложения, че Пийпълс малко множко ни идва вече.
kpmaster
09-03-2010, 09:53
Този път и аз ще мога да дойда :) - 1 глас за 13-ти:rosso_racers:
Събота, 13 март, 14.00 ч., бистро "Вселена" - Дружба 2.
Хубава среща. Благодарности на всички които присъстваха.
Няма ли да направим една среща в скоро време? :)
...
Ако не е и в събота ...
:ghost2:
На мен ми е все тая кой ден ще е.. само да не съм на работа :)
Миналият път обсъдихме вариант да направим срещата на Ал. Невски. Какво ще кажете за 29-ти?
nightroller
15-05-2010, 14:08
Миналият път обсъдихме вариант да направим срещата на Ал. Невски. Какво ще кажете за 29-ти?
Ами супер :) аз ще дойда да ви видя :) с това място на срещата нямам материални и морални спънки :D ;);)
RoMeO_156_GTA
17-05-2010, 20:51
Ако не следях темата , щях да си помисля , че имахте среща на Калояново :) Силно присъствие , само можеше да ги наредите за фотосесия :photo:
Добре де.. последно остава ли за 29-ти на Невски или? :)
Добре де.. последно остава ли за 29-ти на Невски или? :)
Ами ако няма други предложения, значи остава. Да изчакаме до довечера и ще го обявим.
Ами ако няма други предложения, значи остава. Да изчакаме до довечера и ще го обявим.
Ок, аз съм там :)
Колеги, да се готвим за среща:
29-ти май, събота, от 14.00 ч., на площад Св. Ал. Невски
Най-вероятно ще се съберем в пицарията до Художествената академия.
Ей спамери :death:
Ще гледам и аз да дойда ако колата е още жива след трак, драг и тем подобни истории
ше гледам и аз да додем, щом па е толко централно ;)
Бях на работа и ми се искаше май да е петък .. :innocent: Утре ще се видим :)
Като моя.
---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:31 ----------
Няма да ми наричаш красавицата "стара"! :devil:
Лифтът е на едно приятелче, скоро го взе ;)
Привет :) Ще понамина утре да се запознаем, а за въпросите май аз ще ги задавам :lol: Добре, че мястото е широко. Тези дни ми прави впечатление, че има много абитуриенти там,но ... и ние ще им покажем как се брои до 166 ....
И аз ще се появя, пък ще паркирам някъде настрани. ;)
И аз ще се появя, пък ще паркирам някъде настрани. ;)
Аз също съм нов за първи път ще посетя сбирките
Добре дошъл и тук и на срещата :)
И на мен ми се идва ама.... Качете някоя снимка...;-)
Снимки май никой не направи :) Иначе срещата не беше лоша, събрахме се 6-7 коли (3 от които нови попълнения) :)
Колеги, отдавна не сме се събирали в София. Предлагам да направим една среща на 14-ти или на 21-ви.
П.П. Миналият път на Ал. Невски се получи много добре - има и място за колите, а кръчмата до Художествената Академия предлага хубава градина с дебела сянка и студена бира ;)
jumbo797
02-08-2010, 19:25
Здравейте Колеги,досега все се разминавах със срещите поради ред причини,но сега и на двете дати който Коки предлага съм свободен и мисля да дойда,така че организирайте се Алфисти!
VIHHRONNY
20-08-2010, 12:53
АЗ на 21-ви съм на работа та ако нямате против на 22-ри, и ще доида и аз
АЗ на 21-ви съм на работа та ако нямате против на 22-ри, и ще доида и аз
По традиция правим срещите в събота. Освен това, този месец пропускаме - нямаше достатъчно мераклии за среща.
kpmaster
20-09-2010, 22:55
Аз пропуснах феста ама си мисля, че е време за една среща на 166 в Сф - какво мисли основната група? :):):pizza:
nightroller
21-09-2010, 11:59
Аз пропуснах феста ама си мисля, че е време за една среща на 166 в Сф - какво мисли основната група? :):):pizza:
и аз го пропуснах :):) а хубаво е среща да има организатора е ей оня баш душманин ;)
и аз го пропуснах :):) а хубаво е среща да има организатора е ей оня баш душманин ;)
Ами хайде тази събота - 25.09 на Ал. Невски? Юли пропуснахме, август не можахме да се организираме, сега мисля, че е добро време за по :cheers: Има ли навити?
nightroller
21-09-2010, 17:29
Коки, добре ще е ама с напредъка на седмицата мисля, че всеки си има вече планове за уикенда ... аз лично по това време ще бъда някъде между Абланица и Трявна :(
Коки, добре ще е ама с напредъка на седмицата мисля, че всеки си има вече планове за уикенда ... аз лично по това време ще бъда някъде между Абланица и Трявна :(
Давайте други предложения.
nightroller
21-09-2010, 18:27
Давайте други предложения.
другия викенд 02.10 ? аз ще идвам вече с колата, че ми писна да ме подхлъзвате всеки четвъртък :D:D:D
Ха те тамън ша ми паднеш.:hehe::cheers:
kpmaster
27-09-2010, 00:31
Аз съм за 09 Окт
Само 4-ма ли са навити? Казвайте кой е за 2-ри и кой - за 9-ти и да решаваме.
nightroller
27-09-2010, 17:53
Само 4-ма ли са навити? Казвайте кой е за 2-ри и кой - за 9-ти и да решаваме.
аз за втори плaнове нямам :) ако решите тогава - бройте ме :) за 9 ми предстои много "тежък" рожден ден и ще се почне от рано ... :D
9-ти октомври, събота, от 14.00 ч., на площад Св. Ал. Невски
Ще се съберем в пицарията до Художествената академия. :cheers:
nightroller
04-10-2010, 14:03
+ 1 (с колата) :D
kpmaster
05-10-2010, 10:57
супер - да започнем есенните събирания с това тази събота (09.Окт) :):):strong:
Здавейте колеги , бъдещ собственик на 166 приемате ли. Замислил съм се да минавам от 164 на 166 и бих имал желанието да огледам 166 от близо :cheers:.
nightroller
05-10-2010, 12:36
... Замислил съм се да минавам от 164 на 166 и ...
ами тогава е задължително ;)
Izvinyavam se za latinicata, no veche i nie s jenata sme v Sofiya i chakame ,,sabitieto,, koeto tryabva da se sluchi v Tokuda. Ako do 9-ti semeystvoto ne e s edin poveche i nie sme na sreshtata , ako nyamate nishto protiv... Picariyata blizo li e do Aleksandyr Nevski?:strong:
Izvinyavam se za latinicata, no veche i nie s jenata sme v Sofiya i chakame ,,sabitieto,, koeto tryabva da se sluchi v Tokuda. Ako do 9-ti semeystvoto ne e s edin poveche i nie sme na sreshtata , ako nyamate nishto protiv... Picariyata blizo li e do Aleksandyr Nevski?:strong:
Колега, стискам палци да се случи събитието и да сте много, много щастливи! Вие го заслужавате!
Колкото до един бъдещ собственик, т.е. аз, ще пропусна, че имам разни задачки в събота.
:baby_bringin: дано :)
За сега и аз съм го планирал да дойда.
nightroller
07-10-2010, 00:50
:baby_bringin: дано :)
За сега и аз съм го планирал да дойда.
е хайде де :) ще се съберем значи два фейслифта :):):)
ако дойде Лъки със шкодата ;) очаквай лекция по аеродинамика обаче :D:D:D
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
Колега, стискам палци да се случи събитието и да сте много, много щастливи! Вие го заслужавате!
Колкото до един бъдещ собственик, т.е. аз, ще пропусна, че имам разни задачки в събота.
ти да земеш да се махаш с тез задачки ела в петък в БКП-то и ще забравиш цялата събота ;)
leshoiad
03-12-2010, 21:59
Тук има някакво успиване............айде бе, предлагайте нещо за празниците, че току се сетя да дойда и двете ми години в София заминали ;) !!!!!!!!!!
val_mcrae
04-12-2010, 10:59
Тук има някакво успиване............айде бе, предлагайте нещо за празниците, че току се сетя да дойда и двете ми години в София заминали ;) !!!!!!!!!!
Не е по темата, но от твоя пост разбирам че си в Академия? :) Или не е така? :)
leshoiad
06-12-2010, 06:41
Да в Академия-та съм, да не би да сме колеги? Мдааааа ;) колеги сме но не в академията. Току що ти разгледах профила..............познаваме се!!!!!!!! Помниш ли парада преди 2 години, а след него резиденцията на президента.........?
Колеги, отдавна не сме се събирали. Да направим една кръчма по празниците? Какво ще кажете за 26-ти, неделя?
nightroller
21-12-2010, 21:20
Колеги, отдавна не сме се събирали. Да направим една кръчма по празниците? Какво ще кажете за 26-ти, неделя?
ами аз съм навит както винаги ама предвид кво правих последния път след срещата няма да идвам с колата ;)
ами аз съм навит както винаги ама предвид кво правих последния път след срещата няма да идвам с колата ;)
Идеята е да се съберем на софра, така че за всички ще е по-добре без коли :)
Ехо някой нещо за срещата???????
:pizza::pizza::drunk::drunk:
Ехо някой нещо за срещата???????
:pizza::pizza::drunk::drunk:е за днеска де:) а ти като си хванеш такси, що не минеш да ме събереш ?:)
nightroller
26-12-2010, 17:21
ете с тая среща в историята ке влезнем ;) чакаме снимки от Коки :):)
Коки... да вземем да раздвижим нещата :)
Има ли навити за 29.01.2011 - събота.
Надявам се този път да се съберем доста коли.
Ще гледам и всички да получат и лично съобщение относно събирането.
Зависи къде и от колко часа може и аз да се домъкна :)
Тази година ще има ли нещо като в ЕЛЕНА че миналата година имах голямо желание да дойда със семейството но имаше неотложни работи и така
Поздрави
Дамян
jumbo797
30-01-2011, 09:03
Да Колеги,ще чакам срещата,моналата година пропуснах,но тази година ще се постарая да дойда на срещата!
Пламене, чак днес виждам предложението. Аз съм "за", само че трябва да измислим друга дата - тази събота, 5-ти как ви се струва?
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
Тази година ще има ли нещо като в ЕЛЕНА че миналата година имах голямо желание да дойда със семейството но имаше неотложни работи и така
Поздрави
Дамян
Колега, в Елена беше пролетния събор за всички фенове на Алфа Ромео, който се организира от Клуб Алфа Ромео България. Националната среща на 166 беше в Априлци. Ще бъде чудесно, ако го превърнем в традиция, но ще трябва да проверим да не съвпада с някое мероприятие на клуба и да го съобразим с празниците. Иначе подходящи места за такава среща има - ще го измислим.
Pepko-Bepko
31-01-2011, 20:35
Аиде Коки чакаме в пълна готовност!:afro:
jumbo797
31-01-2011, 21:48
Казвайте час и дата!
ете с тая среща в историята ке влезнем ;) чакаме снимки от Коки :):)
Ето:
http://media.snimka.bg/8009/022273343.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273330.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273327.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273331.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273333.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273336.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273341.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273332.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273339.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273340.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273337.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8009/022273338.jpg?r=0
Тва за 5-ти къде ?
...
Че ако не спре да се върти земята, да зема и аз най-после да се класирам ???
:-|
Тва за 5-ти къде ?
...
Че ако не спре да се върти земята, да зема и аз най-после да се класирам ???
:-|
Ами по принцип - на Ал.Невски от 14.00 ч., ама нека потвърди който ще идва, за да не отидем 3-ма души.
Linkestis
03-02-2011, 18:56
Тоя на предпоследната снимка от къде го намерихте бре мяза на голфаджия :tooth: :tooth:
jumbo797
04-02-2011, 09:36
За 5-ти, да,казвайте за колко часа?
Пламене, чак днес виждам предложението. Аз съм "за", само че трябва да измислим друга дата - тази събота, 5-ти как ви се струва?
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
Колега, в Елена беше пролетния събор за всички фенове на Алфа Ромео, който се организира от Клуб Алфа Ромео България. Националната среща на 166 беше в Априлци. Ще бъде чудесно, ако го превърнем в традиция, но ще трябва да проверим да не съвпада с някое мероприятие на клуба и да го съобразим с празниците. Иначе подходящи места за такава среща има - ще го измислим.
Да грешката е моя за Априлци имах предвид.
Поздрави
Тоя на предпоследната снимка от къде го намерихте бре мяза на голфаджия :tooth: :tooth:
От Враца го събрахме тоя пустиняк :)
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
За 5-ти, да,казвайте за колко часа?
Ами по принцип - на Ал.Невски от 14.00 ч., ама нека потвърди който ще идва, за да не отидем 3-ма души.
Като гледам, няма много мераклии, по-добре да отложим докато се постопли малко времето.
От Враца го събрахме тоя пустиняк :)
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------
Като гледам, няма много мераклии, по-добре да отложим докато се постопли малко времето.
Което не пречи ако има желаещи да се съберем за по бира.
nightroller
04-02-2011, 13:59
Пламене, обикновено имаш добри идеи. Само моля пиши колко човека, от тези дето познаваш, биха дошли за да се знае колко ще има горе-долу... иначе обикновено става така, че се събираме а теб те няма и т.н.
leshoiad
15-03-2011, 07:01
Има ли мераклии за среща тази неделя, нейде на по кафе..........., че замирисаха девойките вече ;)
kpmaster
16-03-2011, 12:15
време е за среща да...
център, покрайнини (младост :) ), планина....
пишете кои къде предпочита и в петък, събота решаваме къде ще се проведе една пролетна сбирка..:cheers:
leshoiad
15-05-2011, 11:05
Колеги, няма ли да се видим преди Априлци и да направим една рекапитолация? Ако има желаещи за една импровизирана, давайте предложения за довечера.
kpmaster
21-09-2011, 18:24
ще намерим ли време преди феста да се видим или да считам срещите в четвъртък за отменящи тази среща...? :big_beer::tequilla:
leshoiad
21-09-2011, 19:37
Аз съм на линия утре! ;)
и аз, ако искате да направим едно мини-виждане за по бира:))
nightroller
22-09-2011, 11:33
и аз, ако искате да направим едно мини-виждане за по бира:))
+1 :):)
kpmaster
22-09-2011, 16:15
значи довечера в 8 в peoples..... :cheers:
Какво ще кажете да организираме една голяма среща в събота -19ти?
kpmaster
16-11-2011, 13:35
гледам няма много желаещи или четящи форума :)
аз съм навит за събота.
Нещо късноследобедно - към 17ч. примерно...
място?
Ами хайде за тази събота - 26-ти? Ама 17 ч. не е оферта, щото ще откараме цяла вечер, пък не ща да дразня жената. Преди като се събирахме в 14 ч. какво ни беше?
Асенов, бистрото там си бачка, нали?
Да разбира се. Има голяма маса в помещението за пушачи.
Аз съм навит за събота а неделя - Калояново :)
П.П.
Ако искате да направя пак една карта на мястото и как се стига до там.
бррр 14:00 тва е таман като си тръгнеш и сичките куки са наизлезли ...
бррр 14:00 тва е таман като си тръгнеш и сичките куки са наизлезли ...
Ти нали отказа "пиениету" :) :busted_cop:
Предложение за среща на 14 януари 2012 г. 14:00 - София, Младост 3 - Bar n grill Sweet - до община Младост.
Желаещите да заповядат, добре е до четвъртък да знам орииентировъчна бройка.
nightroller
06-01-2012, 15:51
Предложение за среща на 14 януари 2012 г. - София, Младост 3 - Bar n grill Sweet - до община Младост.
ехее супер най-сетне среща и там, мене ме пиши ще дойда със сигурност.
п.п. надявам се и Косьо да дойде ;)
kpmaster
06-01-2012, 16:14
аз ще уважа сбирката :smoke::picnic:
Предложение за среща на 14 януари 2012 г. - София, Младост 3 - Bar n grill Sweet - до община Младост.
Остава и час да определиш ;)
leshoiad
09-01-2012, 06:40
Кольо, пиши ме в бройката..........
аз ще уважа сбирката :smoke::picnic:
И аз, разБИРА се.
Забравих да спомена - ние ще сме семейно на срещата, та ако половинките ви имат желание, ще се радваме да се присъединят. :)
Забравих да спомена - ние ще сме семейно на срещата, та ако половинките ви имат желание, ще се радваме да се присъединят. :)
И ние ще сме семейно.
Аз съм на работа.Другия път. :)
leshoiad
11-01-2012, 06:49
Аз пък съм на хала на Коки от миналата пролет ;) Сещате ли се ;) Така, че ще съм сам!
Аз пък съм на хала на Коки от миналата пролет ;) Сещате ли се ;)
Браво, браво :)
Аз пък съм на хала на Коки от миналата пролет ;) Сещате ли се ;) Така, че ще съм сам!
Е това е хубава новина! Стискам палци!
leshoiad
12-01-2012, 06:38
Благодаря братлета.........!
nightroller
12-01-2012, 21:19
Благодаря братлета.........!
Честито, брат - това е най-хубавото нещо!!!
Аз няма да съм семейно по разбираеми причини, постжорови ;)
до събота, приятели!
Ще се опитам и аз да дойда
Ново предложение за среща - 25.02.2012 г., събота, 14:30 ч. Младост 3- Пицария Уго. Който ще дойде да вдигне ръка!
От около месец притежавам кораба 166 и до сега не съм идвал на срещите, но предполагам сте отворени за нови колеги и няма да имате нищо против да започна и аз да идвам на срещите???
nightroller
21-02-2012, 20:14
Ново предложение за среща - 25.02.2012 г., събота, 14:30 ч. Младост 3- Пицария Уго. Който ще дойде да вдигне ръка!
а нещо друго освен ръка мога ли да вдигна :):) :hitbycupid::lol_sign::smartass:
а нещо друго освен ръка мога ли да вдигна :):) :hitbycupid::lol_sign::smartass:
Ако можеш ... :butt::moon:
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
От около месец притежавам кораба 166 и до сега не съм идвал на срещите, но предполагам сте отворени за нови колеги и няма да имате нищо против да започна и аз да идвам на срещите???
Разбира се, ще се радваме!
kpmaster
22-02-2012, 08:58
Ще мина и аз...:rosso_spider::big_beer:
Вече е резервирана маса на втория етаж. Чакаме ви!
Alfaro76
22-03-2012, 23:45
Начи колеги, и аз искам да дойда ама май няма да успея.
От днес има още една красавица 166 да щъка по улиците, най-новата, моята :knock::Yeeeehaaa:
Надявам се да дойда на някое събиране да чуя това онова от вас.
Ще се пробвам да дойда за около час в петък.
nightroller
22-03-2012, 23:53
Начи колеги, и аз искам да дойда ама май няма да успея.
От днес има още една красавица 166 да щъка по улиците, най-новата, моята :knock::Yeeeehaaa:
Надявам се да дойда на някое събиране да чуя това онова от вас.
Ще се пробвам да дойда за около час в петък.
Честито! много се радвам че групата ни се увеличава!
петък в Толедо ли имаш предвид?
Alfaro76
22-03-2012, 23:58
не не, заблудил съм се от предния пост, той е бил за месец февруари, сори не съм обърнал внимание.
Ако скоро ще има срещичка ще се радвам да дойда и да се изфукам и аз с новата ми любов :crazy:
nightroller
22-03-2012, 23:59
не не, заблудил съм се от предния пост, той е бил за месец февруари, сори не съм обърнал внимание.
Ако скоро ще има срещичка ще се радвам да дойда и да се изфукам и аз с новата ми любов :crazy:
супер :) следи темата за срещите на модела (тази) ще има анонс когато се насрочи среща :)
krum_iliev
23-03-2012, 08:49
колеги кога ще има нова среща?!!!
Alfaro76
27-03-2012, 23:43
Колеги, предлагам да направим една срещичка
в неделя 01.04.2012г.
Аз съм за, ама дай място :).
+ още 1 новобранец алфист:waving:,ще се радвам да се видим и запознаем,само кажете къде и кога
nightroller
28-03-2012, 01:23
Пицария "Мама Миа" на колелото на Ал. Невски? :)
В колко часа . Не е ли по добре на някой паркинг. И след това на кафе или някъде другаде
В колко часа . Не е ли по добре на някой паркинг. И след това на кафе или някъде другаде
+ 1
krum_iliev
28-03-2012, 23:21
и аз съм за колеги аз съм нов и ще се раджам да се запозная с вас само кажете кога и къде и съм там
leshoiad
29-03-2012, 06:36
Аз ще пропусна............
сега последно какво стана ще имали среща. Къде в колко часа ... дайте малко подробности..
Alfaro76
29-03-2012, 22:38
Не знам кой от къде ще идва и дали това е проблем като разтояние,
но аз предлагам да се съберем на бензиностанция ЕКО на бул. България,
защото е гот, пък си има и всичко необходимо като храна, напитки и ако щете и гориво даже :roll2:
Само предлагам, ако не е удобно за повечето, кажете вие
друго място, за мен не е проблем в рамките на София :crazy:
Където кажете там съм . +1 за бензиностанцията всичко в едно е поне
nightroller
29-03-2012, 23:49
Не знам кой от къде ще идва и дали това е проблем като разтояние,
но аз предлагам да се съберем на бензиностанция ЕКО на бул. България,
защото е гот, пък си има и всичко необходимо като храна, напитки и ако щете и гориво даже :roll2:
Само предлагам, ако не е удобно за повечето, кажете вие
друго място, за мен не е проблем в рамките на София :crazy:
батки, ако се събирате там, викайте, аз ще дойда, хем ми е близо хем ми е интересно да ви видя колите :)
Alfaro76
30-03-2012, 00:00
батки, ако се събирате там, викайте, аз ще дойда, хем ми е близо хем ми е интересно да ви видя колите :)
значи за мястото се разбрахме, 15ч. как ви се струва като час?
nightroller
30-03-2012, 00:10
значи за мястото се разбрахме, 15ч. как ви се струва като час?
мен ми се струва добре. тази неделя нали?
мен ми се струва добре. тази неделя нали?
Батка, срещите винаги сме ги правили в събота.
nightroller
30-03-2012, 00:29
питам просто бе човек :)
nightroller
30-03-2012, 00:52
Колеги, предлагам да направим една срещичка
в неделя 01.04.2012г.
така... значи да реализираме предложението - неделя 01.04 - от 15.00 на бензиностанцията ЕКО на бул. България.
това ли е финала на предложението - ако да - аз подкрепям.
така... значи да реализираме предложението - неделя 01.04 - от 15.00 на бензиностанцията ЕКО на бул. България.
това ли е финала на предложението - ако да - аз подкрепям.
Аз предлагам да го направим в събота от 15.00 ч.
nightroller
30-03-2012, 01:12
Аз предлагам да го направим в събота от 15.00 ч.
предложението е априори адекватно да го подложим на обсъждане :) или да не се занимаваме с подробности и просто да си остане по замисъл спонтанно ?
именно спонтанността ни липсва от доста време насам.
Традициите също трябва да се уважават :)
nightroller
30-03-2012, 01:32
Традициите също трябва да се уважават :)
то да са традиции да ги уважаваме ама традиции на по две години изменени, оплювани, нескопосани места на края на географията, традиции направени от хора, които отдавна нямат Алфа 166 - еми, някак си ми си се струва като черно-бял ням филм, който се прожектира и досега и всички ревът що не се гледа :) ами просто е - не е интересен :)
та да обобщя за мене си - предложението за ЕКО ми харесва и хич не ме интересува кой ще дойде аз ще бъда там ще си гледам Алфата през витрината, ще пия сокче и ще се кефя :) хич не ме еня за каквито и да било традиции и подобни глупости - идеята на феновете на Алфа винаги е била спонтанни срещи за кеф без териториални междуособици и подобни глупости :)
В неделя от 15 супер . Ще бъда там за да си ги гледаме двамата от витрината .
Alfaro76
30-03-2012, 08:03
Момчета спокойно бе не "хапете" така,
аз не знаех за традиционния ден че е събота,
просто си купих нова кола и исках да ви се изфукам :waving:
Аз работя всяка събота и в този случай няма как да присъствам на което и да е събиране,
та ако може поне тази седмица да го направим в неделя ще съм щастлив да се запозная с вас :meeting:
Не изменяйте съботния ден за срещите, просто тази неделя, който има възможност да дойде на ЕКО-то в 15ч., аз ще бъда там...