View Full Version : НОВ МАНИАК НА 33
ОТ ЕДНА СЕДМИЦА И АЗ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА 33 :metal: 1.7 ИЕ БЕШЕ ЗАПУСТЯЛА НА 120000 РЕАЛНИ КИЛМЕТРА С КЛИМАТИК 93 .С СМЕНЕНИ РОЛКИ АНГЕНАЖИ ОБАЧЕ НИ БЕШЕ ПАЛЕНА 3 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА Я КАРАМ В КАТ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ:drool: АМА Я СТЯГАМ ПРЕД БЛОКА КОЛКОТО МОГА НАДЯВАМ СЕ ПАТИЛИТЕ ГЛАВИ ДА МИ ПОМАГАТЕ С САВЕТИ :tequilla:
Здрасти и честита нова придобивка.Качи някоя и друга снимкчица на алфата.Съвет винаги ще получиш, във форума има много компетентни хора.
СЕГА КАТО Я ИЗМИЯ ВЕДНАГА КАЧВАМ :) ЗЕХ Я ЗА 700 НЗ ДАЛИ Е добре единствено няма капачка за маслото ,сложен и някъф гаден найлон и нз от къде да намеря :( БЛАГОДАРЯ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ
700 лева е добре за 33ка .. ама докато не видим снимки трудно ше ти кажем със сигурност ... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма
firedragon
19-02-2009, 19:54
Всички ще помагаме кой с каквото може.Ако имаш въпроси питай.И аз като теб я стягам алфата пред входа и благодаря от сърце на колегите за помощта,която са ми оказвали. :respect:
... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма
Има,има...:metal::metal::metal::metal::metal::meta l::metal::metal:
Ела в неделя на срещата Стънимире, ако не дойдеш нема ти проговоря поиче:ban:
кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма :) това ми е голяма мъка
кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма :) това ми е голяма мъка
Честито колега за колата!!!
От къде си???
Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...
Честито колега за колата!!!
От къде си???
Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...
как и къде да намеря този лисан от сф съм да:)
JORDANGT
19-02-2009, 23:07
Какъв собственик на 33-ка си щом не ползваш LISAN SERVICE.Прегледай това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25984
Рано или късно всички отиват там.И по-добре да е рано.
ми все пак я имам от няколко дни и не съм запознат с сервизите :) мерси за съвета
Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него
Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него
благодаря за съвета колега :) мисля преди да ида при лисан да си сменя маслата ; и да си балансирам гумите , днес купих масло за скоросната кутия на кастрол дано е добро :) имам малък проблем с затварянето на преднея капак ключалката не иска да захапе самата кука на капака . дайте акъл как да действам ,все пак не ми се иска за сичко до посещавам Лисан , трябва да се уча като истински алфист :Lkingsmiley::flex:и горд член на клуба
Здравей колега честито 33, за капака най-вероятно се е смъкнала ключалката надолу(на мойта това е редовен номер) разхлаби я с ключе 10 и я вдигни малко нагоре, ако имаш нужда от помощ аз съм в Надежда 3 ,ако си наблизо свиркай
Здравей колега честито 33, за капака най-вероятно се е смъкнала ключалката надолу(на мойта това е редовен номер) разхлаби я с ключе 10 и я вдигни малко нагоре, ако имаш нужда от помощ аз съм в Надежда 3 ,ако си наблизо свиркай ЗНАЧИ КОЛЕГА ДА РАСЛАБЯ ЧЕСТА КОЯТО Е НА КУПЕТО КЪМ КОЯТО СА ВЪРЗАНИ ЖИЛАТА ТАКА ЛИ И ДА Я ДИГНА НАГОРЕ ? ЗАЩОТО СЕГА СЕ ЕДНО НЯМЯМ ЗАКЛУЧВАНЕ :sick1: БЛОГОДАРЯТИ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ АЛФИСТИТЕ СА ГОЛЯМА РЯБОТА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ :tank:
ЗНАЧИ КОЛЕГА ДА РАСЛАБЯ ЧЕСТА КОЯТО Е НА КУПЕТО КЪМ КОЯТО СА ВЪРЗАНИ ЖИЛАТА ТАКА ЛИ И ДА Я ДИГНА НАГОРЕ ? ЗАЩОТО СЕГА СЕ ЕДНО НЯМЯМ ЗАКЛУЧВАНЕ :sick1: БЛОГОДАРЯТИ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ АЛФИСТИТЕ СА ГОЛЯМА РЯБОТА ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОБЕЖДАВАМ :tank:
Точно така!Само внимавай,защото там има и регулиране наляво и надясно.Вдигни я ключалката нагоре и я затегни много леко.След това спусни капака и виж къде ще легне куката.След това я затвори.Колкото трябва ключалката ще падне надолу.След това я отвори и дозатегни ключалката.Успех с новата красавица!
Kostadin`
20-02-2009, 20:31
айде и от мен честито за новата придобивка със здраве да си я караш и много безаварийни километри.
БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА ОЩЕ УТРЕ ЩЕ ГО НАСТРОЯ :) ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ МОЖЕ ДА НАМЕРЯ ОРИГИНАЛНИТЕ КАПАЧКИ ЗА ДАЖАНТИТЕ С ЕМБЛЕМАТА :) БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
колеги дайте мнение . ДНЕС ЗАПАЛИХ 33ТО НА МЯСТО ЗАГРЯ ДО 85 ГАДУСА ВЕНТИЛАТУРА РАБОТИ ,НО ДУХА СТУДЕНО НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА СПОРЕД ВАС ? СИЧКО Е ТОЧНО ТЕРМОСТАТА Е НОВ ИМА АНТИФРИЗ :)
Радиаторчето на парното може да е запушило.Или жилото ти не е прехвърлило на топло.
Радиаторчето на парното може да е запушило.Или жилото ти не е прехвърлило на топло.
как може да се оправи сато се покара колата дали ще си оправи че не съм я кара:noooo:л много много
DJ_STIVAN
23-02-2009, 03:15
Провери си нивото на антифриза, може да е станала въздушна тапа ако нивот ти е ниско. Виж дали "кранчето" отваря и затваря. То се намира горе до акомулатора. Управлява се с електромотор ( виж дали като превключиш на топло мъркучът се загрява). Ако е запушено радиаторчето, дори и да ти работи кранчето, маркучът няма да стане по-топъл :disgust: