View Full Version : ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Светланчи
01-11-2010, 12:51
Па да ти е честит :)
Благодаря ти :)))))
detelazurno
01-11-2010, 15:35
Опитали са се да ми изкъртят задната емблема или пък са искали да се докопат до ключалката. Не знам. Обаче много да се пази тоя пакостник!!!
Сега емблемата ми седи малко изкочила в следствие на напъна и не може да се прибере (поне на пръв поглед. Още не съм се опитвал да я правя).
:heavy_cry:
И при мене е така от доста време . Дори бих казал малко по зле .
Ръчичките му ще му ги навра там където не му грее слънце ако го набарам такъв .
А ако случи да съм в настроение като днешното не знам - дано да има скорошна снимка за да го възстановяват по нея .
Скапан, скапан, скапан живот :not-fair:
Светланчи
03-11-2010, 11:24
Скапан, скапан, скапан живот :not-fair:
Я сподели, какво е станало ? :(
Е то е дълга история, но накратко, от два месеца само кофти неща ми се случват и нещо вече нервите не ми издържат и имах нужда просто да го кажа! :help:
DarkKnight
03-11-2010, 11:51
Е то е дълга история, но накратко, от два месеца само кофти неща ми се случват и нещо вече нервите не ми издържат и имах нужда просто да го кажа! :help:
Е то живота е гаден, ама винаги може да стане и по-гаден... Така че давай го по-весело :)
Гадните моменти спомагат да ценим приятните:). Как ще разбереш, че нещо е хубаво, ако не си усетил негативните страни. Както споделя една приятелка...животът е топка....върти се постоянно и ни показва различните си страни. Горе главата, след период на падение, идва период на възход и тогава живота изглежда два пъти по приятен:).
Satanism
04-11-2010, 11:46
Обява:
Търся си алфистка, да ми изтърка предния капак....с гъба.... :whistle::whistle:
за подробна длъжностна характеристика на лс :D
Обява:
Аз пък си търся алфист за....друга работа :tongue:
Тук ми заприлича на АДРЕС4000:butt:
Satanism
04-11-2010, 12:06
хм....интригуващо....
може да измислим нещо на обменни начела :innocent:
Тук ми заприлича на АДРЕС4000
:laughing1:
detelazurno
04-11-2010, 12:10
Обява:
Хммм, фейсбука не беше ли с друг адрес бре? :whistle:
Satanism
04-11-2010, 12:12
Там е работата, че симпатична алфистка е два пъти по-привлекателна от симпатична жена....а по фейсбука алфистките не са много ;)
Светланчи
04-11-2010, 12:17
Там е работата, че симпатична алфистка е два пъти по-привлекателна от симпатична жена....а по фейсбука алфистките не са много ;)
Ми почти всички жени от форума имаме фейсбук :)
Jivko7777
04-11-2010, 12:17
оххх не ви е лесно и на вас :)
Satanism
04-11-2010, 12:22
Ми почти всички жени от форума имаме фейсбук :)
Tърсенето на хора във фейсбук чрез юзърнейма във форума на алфа не дава добри резултати....+ всичките алфистки....са събрани на едно място в алфа форума :D
отделно може би аз нямам фейсбук или не искам да го използвам по тоя повод :Р
Светланчи
04-11-2010, 12:25
Tърсенето на хора във фейсбук чрез юзърнейма във форума на алфа не дава добри резултати....+ всичките алфистки....са събрани на едно място в алфа форума :D
отделно може би аз нямам фейсбук или не искам да го използвам по тоя повод :Р
За мен аз съм същото име там, но никой не може да ме открие....а за фейсбук повярвай ми не ти трябва...на мен ми е като наркотик- аз вече не мога без него :((((
Satanism
04-11-2010, 12:33
Той лесно се трие фейсбука, ама се отклонихме от темата и капака ми пак неизтъркан ще остане.... :D
Светланчи
04-11-2010, 12:35
Той лесно се трие фейсбука, ама се отклонихме от темата и капака ми пак неизтъркан ще остане.... :D
хахахах....все някоя мацка ще прояви интерес :)
Нетриваемо е човече, Дори да умреш, профила ти седи там:)
А ЦРУ, КГБ и ДС бдят:) Сега вече и ЦЦ
мне, ЦЦ следи сайта imoti.bg и нема време вече за Фейсбука. :butt:
Satanism
04-11-2010, 12:55
Нетриваемо е човече, Дори да умреш, профила ти седи там:)
А ЦРУ, КГБ и ДС бдят:) Сега вече и ЦЦ
Не е вярно, профила се трие.
Светланчи
04-11-2010, 13:00
Не е вярно, профила се трие.
Трие се да :) и вече те няма :)
Jivko7777
04-11-2010, 13:01
Е ако умреш трудно ще се изтрие като никой не ти знае паролата :)
Само се деактивира. не се трие. Аз затуй не си правя.
Светланчи
04-11-2010, 13:04
Е ако умреш трудно ще се изтрие като никой не ти знае паролата :)
ми ще напишеш завещание, в което ще си напишеш и паролата предварително :)...
Satanism
04-11-2010, 13:08
Според мн ако умреш фейсбука ще ти е последната грижа.... :lol_sign:
Светланчи
04-11-2010, 13:10
Според мн ако умреш фейсбука ще ти е последната грижа.... :lol_sign:
хахаха...спирам да ви чета...отивам да си използвам обедната почивка за да обядвам....и само да ви кажа не мислете за такива неща, все още сме млади :)))
:-o, човек да не отиде до обядва, 10мин докато изчета сега. И тая тема, от къде тръгна до къде стигна :spam: .
В крайна сметка не разбрах кой ще мие капака на колегата? :whistle:
Светланчи
04-11-2010, 14:08
:-o, човек да не отиде до обядва, 10мин докато изчета сега. И тая тема, от къде тръгна до къде стигна :spam: .
Ми май ще трябва да я закара на автомивка :) хиихихих
Satanism
04-11-2010, 14:12
Аз съм отворен за предложения ....пък ако трябва ще го изцапаме капака наново.. :whistle::flirt:
Ми май ще трябва да я закара на автомивка :) хиихихих
:yes:
Satanism
04-11-2010, 14:14
Така ще кажете вие....:depressed:
Светланчи
04-11-2010, 14:17
Така ще кажете вие....:depressed:
еми по добре истината...вече е студено :) ще се разболеем на тоя студ :)
Ти не беше ли Jenata na drigata....Какво е това Светланчи ...:baby:
Светланчи
04-11-2010, 15:37
Ти не беше ли Jenata na drigata....Какво е това Светланчи ...:baby:
Ми смених си ника..нещо лошо ли има :) все пак това аз си го решавам :) нали?...
Ми смених си ника..нещо лошо ли има :) все пак това аз си го решавам :) нали?...
....вероятно вече си ничия...
tokata_pz_flex
04-11-2010, 15:51
Що пък да е ничия :) Може би иска да има самоличност а не принадлежност в форума :)
Светланчи
04-11-2010, 15:52
....вероятно вече си ничия...
Ами Дригата не мисли така да ти кажа честно :)
...и какво казвахте за фейсбука...
detelazurno
04-11-2010, 17:02
.....
Както и ние не разбрахме кой ще ти върши "другата" работа на теб? ;) :whistle:
Както и ние не разбрахме кой ще ти върши "другата" работа на теб? ;) :whistle:
Поради липса на желаещи, ще си я свърша сама :tongue:
Поради липса на желаещи, ще си я свърша сама :tongue:
Ей пак късно чета бе деба :coolio:
Satanism
04-11-2010, 19:55
за вас не знам..аз се уредих с капака за другото лято :clapping:
Jivko7777
04-11-2010, 20:42
за вас не знам..аз се уредих с капака за другото лято :clapping:
Ай стига бе чак другото лято ли :D
Satanism
04-11-2010, 20:44
Ай стига бе чак другото лято ли :D
.ем.....не искаме да простудим девойката я :D
Jivko7777
04-11-2010, 23:33
.ем.....не искаме да простудим девойката я :D
Ееее ти пък, после ще я стоплим бе :coolio:
Егати готиното време навънка, а аз седа в тоя офис тъп, нямам работа и умирам от жега :big_heat: :not-fair:
Светланчи
05-11-2010, 13:57
Егати готиното време навънка, а аз седа в тоя офис тъп, нямам работа и умирам от жега :big_heat: :not-fair:
Хахаха, Гери, това ми е много познато :(((((
Satanism
05-11-2010, 13:58
www.youtube.com ;)
Хахаха, Гери, това ми е много познато :(((((
мдамммм не сте сами :D и аз съм така
Satanism
05-11-2010, 14:11
Ей, я не мрънкайте, тука е 12 градуса, духа вятър 30 мили, вали дъжд все едно през сито си го минавал, навън е пълно с грозни рижави хора и опасни големи женища, а аз имам часове след малко...а след няма и 4 часа ще е тъмно....и по-лошо може да е:)
Светланчи
05-11-2010, 16:06
Да ви се похваля...прочетох половин книга :))) надявам се в понеделник да прочета и останалата половина :))
Аз взех малко почивка и съм в Плевен. Бях забравил колко готино и живо изглежда градът в хубаво време ...
Satanism
06-11-2010, 00:16
петък вечер.....скука..... :S
петък вечер скука ... не Пиенеееее :D
detelazurno
06-11-2010, 01:27
Петък вечер...ааа, тоест събота рано сутрин, прибирам се от концерт, няма глас, няма уши.... Супер :) Тъкмо си компенсирах факта, че си останах с дясна рък само за украса за следващите поне 7-8 дни :noooo:
Satanism
06-11-2010, 01:41
аз пък си напазарувах разни благинки за каляската, за да убия скуката :D
Jivko7777
06-11-2010, 05:36
Ква скука бе :)
Ква скука бе :)
Време е за пиячка ,скука всяка тука забравете.:thumbup:
перфектното време за бира и семки в парка след малко отпатувам на там
Светланчи
10-11-2010, 16:11
Днес е един тъп и скучен ден.....и ще полудея вече!!!
Ай стига бе....малко по-свежо :clapping:
Светланчи
12-11-2010, 12:21
Нищо интересно не се случва, освен че днес е петък- последния работен ден за тази седмица и аз имам работа от сутринта :((
яко скукааааааааааааааааааааааааааа
Satanism
12-11-2010, 12:36
Във вторник трябва да говоря 15 минути на немски.... :mail2:
как ШИ станИ тая работа.... :comphits:
Светланчи
12-11-2010, 12:37
Във вторник трябва да говоря 15 минути на немски.... :mail2:
как ШИ станИ тая работа.... :comphits:
Мога да ти помогна....не е толкова трудно...даже изобщо не е трудно :)
Не ми се работи, ама хич...:furious::comphits:
Satanism
12-11-2010, 12:42
Мога да ти помогна....не е толкова трудно...даже изобщо не е трудно :)
Според мен никой не може да ми помогне :D
Може и да се справя, щом вече и на сън се хванах, че се упражнявам с говоренето :D
firedragon
12-11-2010, 12:43
Днес е Свети Петък,ученето за деня приключи и ще си ходя към Бургас :static:
Светланчи
12-11-2010, 12:47
Според мен никой не може да ми помогне :D
Може и да се справя, щом вече и на сън се хванах, че се упражнявам с говоренето :D
Немският език изобщо не е труден!
Satanism
12-11-2010, 12:50
Съгласен съм, просто много късно реших, че ще ми трябва и започнах да полагам някакви усилия, и сега ми е малко смешано, щото реално го уча 5та година, а не знам много :)
Аз пък за трета седмица ще си дам почти всички пари за колата-лоша 166:shoot:
Satanism
13-11-2010, 00:26
Аз пък за трета седмица ще си дам почти всички пари за колата-лоша 166:shoot:
Гладуването не е толкова неприятно, като знаеш, че колата ти е оправена, нали :D :D :D :Dw
отивам на малко съботен риболов
За швабите?...:pokey:
отивам на малко съботен риболов
Завиждам ти благородно.Аз ще ходя на съботна работа след малко.:comphits:
danchev63
13-11-2010, 08:10
А аз не съм спал добре, щото мислих куп глупости как да станат. Нищо не помага за безсъние както опитите да измислиш решение как да решиш дали си решил :-) :-)
Офффф дано се намери решение та да се наспя днес.
Събота е!Ще ида на работа малко по-късно!Но иначе ме събудиха в 4,30:bash:- ебати кефа!
Jivko7777
13-11-2010, 20:28
Събота е!Ще ида на работа малко по-късно!Но иначе ме събудиха в 4,30:bash:- ебати кефа!
Еми тей тес мацки не те оставят на мира :spell:
Гладуването не е толкова неприятно, като знаеш, че колата ти е оправена, нали :D :D :D :Dw
Абе тя алфата си иска своето,ма малко ще почака:pizza:
Абе тя алфата си иска своето,ма малко ще почака:pizza:
Ники ще е на здравословно гладуване. :flirt:
Никой не ебава движението с предимство, колегиалността и минималните мозъчни напъни да не заемаш 3 места на паркинга, та да може и другарчето да си намери местенце. Ей ма скофтен народ.
За 2 дена само от късмет съм се разминала 10на пъти да не ме направят на хармоника, ама до кога ли ще е.
Никой не ебава движението с предимство, колегиалността и минималните мозъчни напъни да не заемаш 3 места на паркинга, та да може и другарчето да си намери местенце. Ей ма скофтен народ.
За 2 дена само от късмет съм се разминала 10на пъти да не ме направят на хармоника, ама до кога ли ще е.
Докато не си купиш 'жипка, тогава гледай сеир :))
Светланчи
15-11-2010, 11:08
Искам да ви кажа колко ми е зле :( легнах си в 5 сутринта и станах в 8:30 и много ми се спи.....и ми е едно гадно такова...ужасссс :(((
Докато не си купиш 'жипка, тогава гледай сеир :))
да видим до кога ще е сеир
гледа ме една патка на среща, че съм на 1 метър от нея и ми прави ляв пред муцуната :dark2:
На един приятел му връчиха служебно камионче, всъщност джип пикап... това го питах наскоро - има ли разлика в поведението на околните около него.
Отговора беше - много малка... идиотията явно вече спиране няма дори като я гледаш от високо.
Та не знам какъв джип трябва да си купиш за целта... може би военен Хъмър :evilsmiley:
Satanism
15-11-2010, 11:54
Не е така, аз често карам на майка ми старата кола, която е едно Ситроенче Ц3...Отношението към мен когато съм с нея и когато съм с комбито или със служебното Маренго е много различно.
След поредния случай, в който виждам някой с вратовръзка, овесена до ташаците (горд младоженец, разбирш ли, нищо общо с алфа ромео), искам да напомня на колегите: вратовръзката следва да стига точно до токата на колана. Ни повече, ни по-малко. Не подлежи на обсъждане.
detelazurno
15-11-2010, 13:19
Искам да ви кажа колко ми е зле :( легнах си в 5 сутринта и станах в 8:30 и много ми се спи.....и ми е едно гадно такова...ужасссс :(((
Споко. В събота си легнах някъде към 5:30. Станах в 6:30. После дремнах още малко от 7:30 до към 8 и това ми беше. След което цял ден на крак. Вчера си легнах някъде към 3 и си викам сега ще имам врема да се наспя. Днес сутринта станах както винаги в 6:30. След това дремнах от 7:30 до към 10 когато една приятелка ме събиди по телефона. И все пак добре, че ме събуди, че имах малко работа стуринта и не знам как си мислих, че има за кога да спя още, но ако го бях направил още малко нямаше да се вместя в графика си.
да видим до кога ще е сеир
гледа ме една патка на среща, че съм на 1 метър от нея и ми прави ляв пред муцуната :dark2:
Споко. Последните 2 пъти когато щяха да ме уадрят все беше в дясната врата и то и двата пъти дори и не отчетоха моето присъствие. Първото беше когато един джип каран от някаква лелка излезе от една пряка все едно е единствена кола на пътя, а втория беше брутален. Рейс, от дългите със скорост около 60 някъде се бе насочил право към мен. И двата пъти имаше човек с мен на пасажерската седалка който и в двата случая щеше да седне в скута ми да си се погушкаме и да покараме заедно. И на двата случая другия нито пипна спирачки нито направи видим опит да избегне сблъсък. Късмет, че и двата пъти имаше на къде да бягам. А по-прясния случай е от днес когато един се целеше в моята врата. Явно като съм сам искат мен да целят, но като има човек до мен задължително искат да го накарат да седне при мен.
След поредния случай, в който виждам някой с вратовръзка, овесена до ташаците (горд младоженец, разбирш ли, нищо общо с алфа ромео), искам да напомня на колегите: вратовръзката следва да стига точно до токата на колана. Ни повече, ни по-малко. Не подлежи на обсъждане.
А я кажи ризата до кое копче се закопчава? :devil:
Зависи. Ако искаш да си селския идиот, я закопчаваш до горе, без да слагаш вратовръзка :tooth:
Srsly, въпрос на личен избор, стил, настроение и сезон е, дали 1 или 2 копчета ще оставиш разкопчани.
Зависи. Ако искаш да си селския идиот, я закопчаваш до горе, без да слагаш вратовръзка :tooth:
Srsly, въпрос на личен избор, стил, настроение и сезон е, дали 1 или 2 копчета ще оставиш разкопчани.
Е па аз викам по-добре селския идиот със закопчана догоре риза, отколкото разгърден тракторист-комбайнер.:evilsmiley:
Светланчи
15-11-2010, 16:42
Е па аз викам по-добре селския идиот със закопчана догоре риза, отколкото разгърден тракторист-комбайнер.:evilsmiley:
Определено е по- добре :) лятото един такъв с разкопчана риза дойде в офиса и щях да получа инфаркт...после сънувах кошмари...ужас :((
Явно се е виждало нещо страшно отдолу.....
Ако беше някой "Аполон", едва ли щеше да се уплашиш ...:naughty:
Няма как да се съглася, че това е разгърден тракторист.
http://2.bp.blogspot.com/_jqDVdBjBFJE/SiXqU7V3JhI/AAAAAAAABOc/Li827thr3w8/s400/1-button-suit.jpg
Светланчи
15-11-2010, 17:27
http://2.bp.blogspot.com/_jqDVdBjBFJE/SiXqU7V3JhI/AAAAAAAABOc/Li827thr3w8/s400/1-button-suit.jpg
Мисля, че и с разкопчана риза ще изглежда добре :P
Та да му се види вуната по гърдите. "Булгар, булгар....":)
Satanism
16-11-2010, 00:13
КОлко точно ще е селско да си лепна една табелка Ti отзадЕ на комбито, при положение, че засега от Ти оборудването имам само праговете? :naughty:
КОлко точно ще е селско да си лепна една табелка Ti отзадЕ на комбито, при положение, че засега от Ти оборудването имам само праговете? :naughty:
Па нали си у Ингланд,там няма такъв израз селско:oops:
Satanism
16-11-2010, 00:59
Па нали си у Ингланд,там няма такъв израз селско:oops:
То проблема не е, че ще е селско за пред другите, а се боря вътрешно със себе си.Малко ми се струва, като да си сложа ///М на 316-ката...от друга страна според мен придава на колата нотка на агресивност....може би?
Както и да е, вече си поръчах табелката, за някакви дребни е и е нова, оригинална..и е от 159-ка :D, а сега видях, че на 156 е различна, ама й искат 26 евро на нея и не ми се дават :D
Добре де ТИ не ли бензин... срам те е от дизела ли? :shock:
Ранобудниче
16-11-2010, 10:23
Не е разгърден.
Този тракторист е дизайнер.
Satanism
16-11-2010, 10:38
Добре де ТИ не ли бензин... срам те е от дизела ли? :shock:
тц, 156Ti е 2.0jts или 2.4jtdm и е грейд, като дистинктив
Светланчи
16-11-2010, 15:00
Аз пък ям сладолед :)
Пфф, днес е един от онези дни, в които трябва да ми забранат да шофирам :drive: :boost: :devil::crazy:
Пфф, днес е един от онези дни, в които трябва да ми забранат да шофирам :drive: :boost: :devil::crazy:
Що?Да не се случи нещо подобно....http://vbox7.com/play:e0191787
Хм,абе да не си ти това?
:crazy:
Хм,абе да не си ти това?
Лелеле, то си трябва талант за тва, мани. :shocking:
А и не съм казала, че съм карала лошо :coolio: Само на брат ми му се видя малко тясно на дясната седалка, та се поопъна няколко пъти :crazy:
detelazurno
19-11-2010, 11:56
Хм,абе да не си ти това?
:noooo::Bolt:
Лоши алфисти всяват смут по улиците:spiteful:
detelazurno
20-11-2010, 14:44
Пффффффффффффффффффффффф :angry::disgust:
Васил Петров
20-11-2010, 16:10
Лоши алфисти всяват смут по улиците:spiteful:
Колко пааа да са лоши.(преди светофара на КАТ) :bounce8:
Парите ми са кът... усещам се, че в последно време мисля само щуротии. Май "глада е по-силен от тока" ;)
Много щастлив :dance::dance::dance: най - сетне книжката ми е в ръчичкитееееееееее :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:: dance::dance::dance::rosso_spider::rosso_spider::r osso_spider:
firedragon
22-11-2010, 22:07
Да ти е честита колега и да не ти взимат точки.
Колко пааа да са лоши.(преди светофара на КАТ) :bounce8:
Къде на Г.М-то ли?
Васил Петров
23-11-2010, 00:46
Дааааааааааааммммммммм :super: :go:
Светланчи
23-11-2010, 10:02
Супер кеф....нямаме ток в офиса :))) дано и батериите на лаптопите да свършат скоро :)))) и ще е много забавно :)
detelazurno
23-11-2010, 10:50
Супер кеф....нямаме ток в офиса :))) дано и батериите на лаптопите да свършат скоро :)))) и ще е много забавно :)
До около 2 часа и това ще се случи. Надуй подсветката на екрана до край и ще ускориш процеса. Затармозявай го с разни глупости (например HD клипчета в youtube) и да видиш как до час и половина ще си ходите :)
Светланчи
23-11-2010, 10:51
Свърши вече...преди 10 мин дойде тока....ужас :((((
detelazurno
23-11-2010, 10:53
Значи в време за грубите мерки. Някой да направи късо или просто да открадне главния бушон :wierdo:
ние пък нямаме ток... само при асансьорите
чудя се вятърът дали ми е издухал колата
няма мляко за кафето
дали да си ходя?
detelazurno
23-11-2010, 11:18
Хвърляй 2 тухли 4-ки в джобовете и отивай :)
Само не забравяй да ги махнеш, като джапаш през ловките, че ще потънеш :)
4те сега ги правят много рехави, да топлят и не тежат
някое павенце трябва
егати лятната буря посред ноември
пак
pikli4ka
24-11-2010, 15:22
Времето е прекрасно :grin:
Jivko7777
24-11-2010, 23:56
Ако ей тей изкараме на 20 градуса зимата супер :grin:
Трябва ми работаааааааааааа и париииииииииииииии :heavy_cry: де*а скапаната криза от тва безпаричие ми писна вече :frown:
firedragon
27-11-2010, 11:38
Вчера излязоха класиранията за специалностите в университета и съм приет авиационна техника и технологии и съм много щастлив :dance:
Вчера излязоха класиранията за специалностите в университета и съм приет авиационна техника и технологии и съм много щастлив :dance:
Ехаа, честито! Много интересно звучи!:th_up:
firedragon
27-11-2010, 11:49
Ехаа, честито! Много интересно звучи!:th_up:
Благодаря,наистина ще е интересно,а дай боже някой ден и пилот да стана.
вчера се инцидентирах с пружина и амортисьор и сега съм с бушонирано око, зашита вежда и счупен зъб :boxed::tooth:
много тъпанарско изпълнение
и никой не ми верва, че си разглабям колата
а пък какво е гадно като кихам и не мога да се смея
вчера се инцидентирах с пружина и амортисьор и сега съм с бушонирано око, зашита вежда и счупен зъб :boxed::tooth:
Ха ха ха по същия начин си извадих въздуха като си свалях пружините от амортисьора :) Тогава лежах 2мин на земята и неможах да разбера как, защо и много ли съм се ударил... Има и такива моменти :spoko:
Satanism
30-11-2010, 12:00
2 санта сняг в Англия......ОЛЕЕЕЕЕ....какво ще правим сега?!!
Ще затворим университета, летищата, ще спрем влаковете и ще затлачим магистралите, естествено.... :help::bored:
Пребита си от любовника си :tooth:
Ахам, има скоби за тия пружини, пчилата е виновна, че не ти е казала, макар да не е пчИла. Трябва да е било брутално...:spoko:
Ахам, има скоби за тия пружини, пчилата е виновна, че не ти е казала, макар да не е пчИла. Трябва да е било брутално...:spoko:
Казал съм й изобщо да не пипа без да пита :priest:
Светланчи
03-12-2010, 11:55
Днес ще бъде много гаден ден!!!
DarkKnight
03-12-2010, 11:59
Днес ще бъде много гаден ден!!!
Защо така?
Светланчи
03-12-2010, 12:00
Защо така?
Защото служебните телефони не спират да званят! Енергото нещо са изгасили тока и клиентите не спират да званят..и ми омръзна да обеснявам!
DarkKnight
03-12-2010, 12:02
Защото служебните телефони не спират да званят! Енергото нещо са изгасили тока и клиентите не спират да званят..и ми омръзна да обеснявам!
Кофти е така, но поне утре е почивен ден ;)
Светланчи
03-12-2010, 12:07
Кофти е така, но поне утре е почивен ден ;)
Да! Добре че утре е събота!
Абе може и аз да бъркам, но:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=zhk+Slatina%2F%D0%B6%D0%BA+%D0%A1%D0%BB%D0%B 0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0&daddr=ul.+Manastirska%2F%D1%83%D0%BB.+%D0%9C%D0%B0 %D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D 0%B0&hl=en&geocode=FYlNiwIdoI1kAQ%3BFY1LiwIds45kAQ&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=18&sll=42.683382,23.367614&sspn=0.002705,0.004823&ie=UTF8&t=k&z=18
Движа се аз от точка А към точка Б на горния линк. А от точка Б идва кола, която няма пуснат мигач (т.е. продължава на право). Знаци няма. Не съм ли аз с предимство??
В тази ситуация в крайна сметка спрях, за да избегна удър, при което му махам на въпросния шофьор - един вид какво прави. От негова страна последва селската постъпка - ръчна и слезе от колата.
Какви хора сме не мога да разбера аз. Хем е в нарушение, явно не знае правилата за движение, ми се прави и на голямата работа. НЯМА да се оправим, да знаете!!!
detelazurno
03-12-2010, 17:25
Абе може и аз да бъркам, но:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=zhk+Slatina%2F%D0%B6%D0%BA+%D0%A1%D0%BB%D0%B 0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0&daddr=ul.+Manastirska%2F%D1%83%D0%BB.+%D0%9C%D0%B0 %D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D 0%B0&hl=en&geocode=FYlNiwIdoI1kAQ%3BFY1LiwIds45kAQ&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=18&sll=42.683382,23.367614&sspn=0.002705,0.004823&ie=UTF8&t=k&z=18
Движа се аз от точка А към точка Б на горния линк. А от точка Б идва кола, която няма пуснат мигач (т.е. продължава на право). Знаци няма. Не съм ли аз с предимство??
В тази ситуация в крайна сметка спрях, за да избегна удър, при което му махам на въпросния шофьор - един вид какво прави. От негова страна последва селската постъпка - ръчна и слезе от колата.
Какви хора сме не мога да разбера аз. Хем е в нарушение, явно не знае правилата за движение, ми се прави и на голямата работа. НЯМА да се оправим, да знаете!!!
Много малко хора знаят, че правилото на дясностоящия важи дори за нерегулирано Т-образно кръстовище!
Ти си в правото си, а идиота просто си е идиот!
Дясно стоящия важи винаги, ако няма знаци/светофари/регулировчик... ако ще петоъгълно да е кръстовището :)
А другото е комплексарщина до небесата.
Мойто беше по скоро ритуричен въпрос. А за комплексарщината си прав. Дори и да е с предимство и да не съм прав, не мисля, че има правото да слиза и да се саморазправя.
Мойто беше по скоро ритуричен въпрос. А за комплексарщината си прав. Дори и да е с предимство и да не съм прав, не мисля, че има правото да слиза и да се саморазправя.
Какво стана после, като слезна?
...и аз да си кажа какво ми тежи от днешният ден :?
Седя си на спирката на метрото в центъра на Виена, а около мен се разхожда някакъв тип, облечен що-годе нормално, но с вид на ромски произход....
Аз съм се замислил затова, че имам доста задачки да свърша днес....поглеждам към тунела за да видя дали идва метрото и си пресекохме погледите с въпросният "господин", който в този момент реши че трябва да дойде да си говорим. Идва той и ме пита на език подобен на немски, но в който език преобладаваха повече жестовете и мимиките на къде са "Университета и Шотентор". Аз бях така любезен да му обясня, че въпросната спирка, на която е Университета е в нашата посока на две спирки от там където сме ние в момента. Той ми благодари, аз видях че вече идва метрото, качих се вътре, но той реши че трябва да ме пита от къде съм, какъв съм, къде отивам....
Показах му че не ми се говори, но той беше настоятелен, обясних му че съм от България и той ми заговори на нещо между български и македонски и ми каза че бил македонец.:new_Eyecrazy:
Въпреки че виждаше колко съм незаинтересован, той започна да ми се жалва колко е нещастен, как спял в снега на улицата и 2 дни не е ял. Дойде и заветният момент, в който ми поиска и пари.... Казах му че нямам пари, а истината е че в себе си имах наистина много малко пари. Продължи да ми нахалства, накрая като видя че няма да му дам пари ме започна да ме кълне:hmm: Кълнеше на македонски, но му разбрах всичко. Бях шокиран, защото ако ме напсува няма да ми стане толкова обидно, но ми каза ужасни неща. Кълнеше "нищо хубаво да не видя, само лоши неща да ми се случват..."
В същият момент дойде следващата спирка и той се насочи към изхода да слиза, но спирката не беше тази, за която той питаше! Преди да слезе ми каза нещо съвсем обидно, това беше момента в който ми падна пердето със все курниза....започнах да го нареждам и му замахнах да го удрям.....усетих се че има камери в метрото и ако го ударя, на следващата спирка ще ме изчака полицията...
Не го ударих, но му пожелах всичко казано да му се връща....
След като слезе, той започна да се оглежда на спирката и се отправи към едни други хора, предполага сценарият е бил същият както с мен. Това беше момента в който бях убеден че тоя не е нуждаещ се, а просто поредният нагъл мошенник:chair:
Цял ден съм шокиран от тия думи които чух от тоя.....
Бях чувал досега от мои познати "видиш ли българин в чужбина - стой далече от него!", но сега наистина си давам сметка защо е така. Поредния "тъмен балкански субект". Не се впечатлявай въобще от глупостите му, кой знае колко е пиян или друсан... На мен преди 1-2 месеца пред нас към 3 часа през нощта някакъв индивид ми скочи на бой ей така от нищото, ама замахва все едно не знам какво съм му направил...е беше кльощав и си го отнесе...по това което видях след като го укротих съдя, че беше надрусан стабилно!! Такива отрепки въобще не ги допускай да ти развалят настроението! Гледай си живота и не си трови душата. :)
Satanism
03-12-2010, 21:14
Обясни ли му културно, че е тъпо парче и, че ти си с предимство?
Какво стана после, като слезна?
Обясни ли му културно, че е тъпо парче и, че ти си с предимство?
В момента, в който видях, че слиза бясно си викам, ще му обясня културно, но, ако не разбере - квото сабия покаже. В следващия момент се усетих, че този от дума няма да разбере и, че трябва направо без приказки да се оправим. Проблемът беше, че бях със закупчан колан и яке, т.е. докато слезна, той щеше да ми е пред вратата, а тогава има огромно предимство. Та си продължих на там, на където бях тръгнал. Ако беше слезал по-бавно и аз щях да слеза и да му покажа липсата на знак, но той спря с ръчната и веднага след спирането беше извън колата.
Сега като се замисля, можеше да се дръпна на 20м и тогава да слезна, но няма смисъл да падам на неговото ниво :chair:
Бях чувал досега от мои познати "видиш ли българин в чужбина - стой далече от него!", но сега наистина си давам сметка защо е така. Поредния "тъмен балкански субект". Не се впечатлявай въобще от глупостите му, кой знае колко е пиян или друсан... На мен преди 1-2 месеца пред нас към 3 часа през нощта някакъв индивид ми скочи на бой ей така от нищото, ама замахва все едно не знам какво съм му направил...е беше кльощав и си го отнесе...по това което видях след като го укротих съдя, че беше надрусан стабилно!! Такива отрепки въобще не ги допускай да ти развалят настроението! Гледай си живота и не си трови душата. :)
Гого, тоя беше на 40+ години, то мене това ме втрещи...
badmadafaka
04-12-2010, 13:02
@ves_v8: виенското метро е едно от най-гнусните, пълни с помияри места, в които съм бил, дори софийската централна гара "от ония години" не е била такава сбирщина на алкохолици, наркомани и всякакви други боклучета... Аз не знам за какво изобщо си му говорил нещо - биеш директен игнор на всички които ти говорят каквото и да било (освен ако не е нещо полиция примерно) и те така... Това е според мен стратегията там.
На мен пък гаджето тая нощ, като съм заспала ми взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н.:icon_frown: Събуди ме и може да се сетите какъв разговор последва.Баси гадната нощ. Не че съм била права с някои смс-и,:oops: ама нормално ли е пък да ми рови в телефона. Т'ва мъжете сами си създавате проблемите егати. :depressed:
firedragon
04-12-2010, 13:56
На мен пък гаджето тая нощ, като съм заспала ми взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н.:icon_frown: Събуди ме и може да се сетите какъв разговор последва.Баси гадната нощ. Не че съм била права с някои смс-и,:oops: ама нормално ли е пък да ми рови в телефона. Т'ва мъжете сами си създавате проблемите егати. :depressed:
Личната свобода е строго неприкосновена! Няма право да ти рови в телефона,това е твоя лична кореспонденция, в която можеш да пишеш каквото искаш и на когото искаш. И аз съм бил любопитен да видя какво има в телефона на приятелката ми(просто ей така,от чисто любопитство,не, че не и вярвам), но е против принципите ми и не съм го правил. Поглеждам там само ако тя ми разреши. Личното пространство на всеки човек е сакрално място,в което само той може да те допусне. Не се чувствай гадно заради действията си. За да се стигне до тях значи има причина и тя е достатъчно силна.
detelazurno
04-12-2010, 14:33
Oooo, ще прощаваш ама ми става смешно. Не конкретно за случката ами за такива смешковци като приятеля ти. Напоследък стана така, че и аз се сблъсках с такива ситуации, които меко казано бих определил като абсурдни! Какво е това следене, какво в това чудо?!?! Баси! Не ги разбирам тия изпълнения, честно!
Oooo, ще прощаваш ама ми става смешно. Не конкретно за случката ами за такива смешковци като приятеля ти. Напоследък стана така, че и аз се сблъсках с такива ситуации, които меко казано бих определил като абсурдни! Какво е това следене, какво в това чудо?!?! Баси! Не ги разбирам тия изпълнения, честно!
Ми и аз тва казвам! Дето има една приказка: "Ако се дебнеме, ш'се хванеме!"
Кому е нужно?
Абе любопитството е голяма работа...знаете за котката. Geri_ms само дето и вие го правите. Зор да видите какво има в телефоните. Добре че знам как да крия ... :mobile::blush:
Добре де,защо живеете с даден човек след като искате да се криете:grandpa:
detelazurno
04-12-2010, 14:48
Абе любопитството е голяма работа...знаете за котката. Geri_ms само дето и вие го правите. Зор да видите какво има в телефоните. Добре че знам как да крия ... :mobile::blush:
Въпроса не е в това да знаеш как да се криеш, а защо е необходимо да се криеш. Сега, ако те си имат проблеми, но въпреки всичко продължават да са заедно си е техен проблем, но стигне ли се до момента с криенето..... Плюс това и криеницата е интересна игра в която не малко пъти нарочно поставяш нещата на ръба на правилата.
Добре де,защо живеете с даден човек след като искате да се криете:grandpa:
Мда, ама ние дори не живеем заедно. А иначе и аз вече се чуда какъв е смисъла да продължаваме....както и да е. Цялата работа с проверките е тъпа, а най-лошото е че не е за пръв път.(и изобщо не говора само за телефона)
То въпросът не е в ровенето, а как се допуска някой да ти рови ? Аз лично бих изтрелял с шут по задника ровещия, това е нарушаване на лично пространство и неуважение. Всеки е любопитен, но това е ... Няма ли доверие, всичко останало е бошлаф.
Furious 155
04-12-2010, 15:05
сега минах по околовръстното от симеоново до българия и в обратната посока е АД. Огромна кална река се образува по симеоновско, както и по самото околовръстно в "новия" му участък! Генералът хич не се е справил с правилното отводняване на участъка, не че количеството вода е нормално, но и в по-малък дъжд е пак силно ограничено водооттичането. От дарагалевци и симеоново идва кален потоп към града и се изсипва по околовръстното и надолу!
http://focus-news.net/?id=n1467794
охх главата ми ... всеки път си казвам малко ще пия ... :bored:
охх главата ми ... всеки път си казвам малко ще пия ... :bored:
И аз като се напия после докато ми е ад в главата си повтарям как никога повече няма да пия:Tease:
И аз като се напия после докато ми е ад в главата си повтарям как никога повече няма да пия:Tease:
познато след всяко тешко запиване спирам алкохола ... до следващия път
..... взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н.:icon_frown: .......
Вече ще знаеш, че е хубаво да си триеш sms-ите :yes:
detelazurno
04-12-2010, 22:35
Вече ще знаеш, че е хубаво да си триеш sms-ите :yes:
Това не е никакво решение!
Аз пък обичам да си ги пазя. Кеф ми е! Защо трябва да се крия ако ми е кеф?!
Satanism
04-12-2010, 22:44
рацерства ми се... :biker: :gruebel:
а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
Е то това са все рацерски бегачки оборудвани със :gas:
На мен ми е най-смешно когато видя някой член на т.нар. от мен "бус рейсинг лига".Аз си карам 140-160 и в огледалото ми се задава някой бус със всичките му рекламни надписи и ми светка път да му правя:screwy::censored:
Днеска на околомръсното в проливен дъжд, неква фиестичка 1.2 със СО регистрация и 5 неадекватника вътре, зор да ме изпревари ... и после щеше да се завре пред мен да го омлатя право в дясната врата... аз карам кротко и на дистанция... оня напнал въшката до прекъсвач в съседната лента и накрая без мигач без нищо скача в моята лента.
А причина никаква за подобна маневра нямаше.
Кретенията е пълна...
Satanism
04-12-2010, 23:18
Днеска на околомръсното в проливен дъжд, неква фиестичка 1.2 със СО регистрация и 5 неадекватника вътре, зор да ме изпревари ... и после щеше да се завре пред мен да го омлатя право в дясната врата... аз карам кротко и на дистанция... оня напнал въшката до прекъсвач в съседната лента и накрая без мигач без нищо скача в моята лента.
А причина никаква за подобна маневра нямаше.
Кретенията е пълна...
Taм е работата, че на мен ми се случва в Англия тая работа.
А още по-страшното е, че до вчера им бяха заринати магистралите в сняг, от тея малоумници сигурно 1 на 10 има зимни гуми, та въшкарите с летните гуми се напичат със 130тина при ограничение 113км/ч без фарове, при положение, че се дига егати пелената от платното и отделно вали, а аз с комбито, с 3 пъти повече коне средно и зимните гуми седя и карам кротко....по едно време се чувствах доста не на място...
Е ти все още си външен там... нормално :)
Аз гледам да не върша глупости, няма смисъл... инак такива съм ги церил нееднократно ... пънат се пънат па квакнат, и току видят колко може по-голям двигател 8-)
Но в такава ситуация... не мерси, да отлита...
А, че идиотите не са само у нас... в това не се и съмнявам.
Satanism
04-12-2010, 23:29
E за 3 години барем съм станал вътрешен :D
щом вече без ГПС се оправям из Англията... :)
А иначе най-фрапантното беше...карам си аз и по едно време нещо почна да бучи.....викам бах мааму кво стана ся....минаха още 5 секунди и покрай мене минава една фиеста от тея по-заоблените вече...с някви 16ки и 5 цола кюнец, вътре някво шамарче с козирка с няква руса дебелана....надмина ме....напред 5км права, празна магистрала, 4 ленти, той си седи в най-бързата... :D
А да не мислиш, че знам кога си отишъл 8-)
Но се чудя там такива не ги ли шокат здраво като ги хванат... или рядко ги хващат?
Аз съм установил, че най-големите комплексари, които създават най-големи опасности на пътя, са "въшкарите". От разните Поло, Корса, Фиеста, Пунто, 206, Клио и подобни съм се нагледал на повече рискови изпреварвания и неадекватности, отколкото от черни джиБове.
Satanism
04-12-2010, 23:35
А да не мислиш, че знам кога си отишъл 8-)
Но се чудя там такива не ги ли шокат здраво като ги хванат... или рядко ги хващат?
Ми до 130км не се занимават много много...иначе после яко ги шибат...не е като в БГ.
Те тук си имат едно ANPR, демек аутоматик нъмбър плейт рекогнишън.
Демек паркират една патрулка някъде и ако мине някой без технически/застрховка/роуд такса, тва почва да писка и го гонят...същото с камерите, а по магистралите особено около големите градове цялата дължина на магистралата се следи с камери и глобичките направо по пощата
Само дето мен не ме лови тая работа :D
Значи... до 20 км. отгоре... не е страшно.
Поне надявам се там няма знаци хранилки/изненади?
Satanism
04-12-2010, 23:43
Значи... до 20 км. отгоре... не е страшно.
Поне надявам се там няма знаци хранилки/изненади?
Не :)
Само където е необходимо...те нямат и много знаци, де...само един бял задраскан с черно, който означава националното ограничение важи и това е.
Магистралата има ограничение 70 мили и дори няма знаци за скорост по нея, само евентуално на светлинните табла изскача нещо ако има ремонтче тва онова, катастрофа, задръстване и т.н...
А националното им колко е?
На мнение съм, че ако един път не е наръсен със знаци като морзова телеграма... и без да се преминават тия 20 км. отгоре - се пътува много лесно и удобно... и се стига за почти същото време, каквото ако се джигитства между знаци и хранилки.
Не :)
Магистралата има ограничение 70 мили и дори няма знаци за скорост по нея, само евентуално на светлинните табла изскача нещо ако има ремонтче тва онова, катастрофа, задръстване и т.н...
Което значи през цялото време и навсякъде светкат разни ограничения :grin: Ремонти ,катастрофи задръствания ,честно казано не помня кога за последен път минах по някоя магистрала без да спра и то не за малко време :bash: А за градско/лондонско просто..... no comment. Миналата неделя прекарах 4 часа и половина на М1 ,през което време изминах само 3 мили.
Само в БГ няма задръствания по магистралите ,щото няма пари за ремонти :tooth:
Satanism
04-12-2010, 23:58
Днес съм карал M2-M25-A12(N) и обратно и освен на моста да си платя другаде не съм намалял под 100..и като цяло за тебе не знам, но аз пътувам най-често по M2 и много рядко имам проблеми с трафик.
Самият факт, че комбито даде 5.2/100 със 115-120тина поддържана скорост е показателен за днес :)
M2 си има алтернативата М20 и по голямата част от трафика за Довър минава по М20 ,за това и М2 е спокойна от към трафик. Има си значение времето и денят в ,който пътуваш ........абе кво ти ги обеснявам ,ти ги знаеш тея неща по добре и от мене :grin: ,но като цяло М1 ,М3 и М4 не стават за нетърпеливи шофьори. Да не говориме ,какво става при малко по лоша пътна обстановка.
Jivko7777
05-12-2010, 03:38
охх направо се успокоявам като гледам колко е хладно на север... :tooth:
http://vremeto.bg/city.php?city=35979
http://vremeto.bg/city.php?city=34782
Виж обаче има съчуствам в Австралия, в неделя и понеделник го дават 41 градуса :evil:
http://vremeto.bg/city.php?city=7067
detelazurno
06-12-2010, 11:01
Хехе :) Попаднах случайно на нещо свързано с предния разговор за криенето и ровенето в телефоните :)
Британско
изследване установи, че 14% от съпругите следят електронната поща на
съпрузите си, 13 на сто четат SMS-ите им, а 10 процента проверяват
историята на посещаваните сайтове.
Satanism
06-12-2010, 20:46
Добре, къде е справедливостта?!
Приятелката ми се тъпче с хляб, ориз и майонеза едновременно, след което хапва 1/2 шоколад за десерт и тежи 50кг
От всичкото това аз стигам само до ориза и вече не ми стават панталоните от лятото...
firedragon
06-12-2010, 20:50
И аз съм така. Мога да изям половин София и няма да има никакъв ефект от това. Всичко е до ген и метаболизъм :tooth:
И аз съм така. Мога да изям половин София и няма да има никакъв ефект от това. Всичко е до ген и метаболизъм :tooth:
И аз съм от тая партия ;). Затва съм казал: кон бегач и мъж ебач трябва да са слаби!:smoke:
И аз съм от тая партия ;). Затва съм казал: кон бегач и мъж ебач трябва да са слаби!:smoke:
И като станеш на 33, и си само мъж баце :)
Satanism
06-12-2010, 23:05
Добре де, от това, което казваш, не виждам да имаш някаква огромна заслуга за това, че гените ти са такива, че не дебелееш?
В смисъл ние, дето качваме кво, кучета ни яли?
А като се замисля, че преди няма 2 години вземах Алеко-Черни връх за 42 минути....
Добре, къде е справедливостта?!
Приятелката ми се тъпче с хляб, ориз и майонеза едновременно, след което хапва 1/2 шоколад за десерт и тежи 50кг
От всичкото това аз стигам само до ориза и вече не ми стават панталоните от лятото...
Хахаха,разбирам те напълно!
Аз откакто се ожених,качих 18кг и вече 3г се боря с тях,ама нещо не се получава...к'во да се прави,съдба...на 21 е по-лесно някак си...:Suicide:
pikli4ka
07-12-2010, 09:02
Аз откакто се ожених,качих 18кг и вече 3г се боря с тях,ама нещо не се получава...к'во да се прави,съдба...на 21 е по-лесно някак си...:Suicide:
По този повод моя мъж има една много хубава приказака : "Един мъж след като се ожени или напълнява, или се развежда" :prescription:
е още сме женени, но той понапълня :)
Satanism
07-12-2010, 09:41
Е аз чак до такива числа не съм стигнал, ама не ми е хич лесно тук на село, където цялото движение се изразява от хола до кухнята и 50м до центъра... :cussing:
detelazurno
07-12-2010, 10:52
По този повод моя мъж има една много хубава приказака : "Един мъж след като се ожени или напълнява, или се развежда" :prescription:
е още сме женени, но той понапълня :)
Общо взето е неписан закон, че на един мъж му трябва жена до него, за да напълнее. Като под "жена до него" се разбира не само съпруга, а и гадже.
Общо взето е неписан закон, че на един мъж му трябва жена до него, за да напълнее. Като под "жена до него" се разбира не само съпруга, а и гадже.
Сега : Без да се засягат жените ...... :Suicide:
Един мъж преди да се ожени
Прибира се , отваря хладилника за да хапне преди лягане и вътре гледа само една скумрия , затваря хладилника и отива да спи.
След като се ожени
Прибира се , повдига завивката и гледа една "скумрия" , завива я пак и отива да яде .
Добре де, от това, което казваш, не виждам да имаш някаква огромна заслуга за това, че гените ти са такива, че не дебелееш?
В смисъл ние, дето качваме кво, кучета ни яли?
А като се замисля, че преди няма 2 години вземах Алеко-Черни връх за 42 минути....
Е па нямам заслуга, ама нямам и вина, че не мога хич да кача. Едно време като си спомням на кво се подлагах - фитнес по специална програма, хранене през 3 часа, отделно по един хляб на ден, протеини ... И все 60 кила при 1.80 ръст. Така че тоя процес е по-труден от отслабването ;).
Satanism
07-12-2010, 13:20
Е па нямам заслуга, ама нямам и вина, че не мога хич да кача. Едно време като си спомням на кво се подлагах - фитнес по специална програма, хранене през 3 часа, отделно по един хляб на ден, протеини ... И все 60 кила при 1.80 ръст. Така че тоя процес е по-труден от отслабването ;).
Ако не качваш докато тренираш, значи проблема е в тренировката или храненето....мускулите не са като мазнините, те не се горят от бърз метаболизъм... ;)
Сега : Без да се засягат жените ...... :Suicide:
Един мъж преди да се ожени
Прибира се , отваря хладилника за да хапне преди лягане и вътре гледа само една скумрия , затваря хладилника и отива да спи.
След като се ожени
Прибира се , повдига завивката и гледа една "скумрия" , завива я пак и отива да яде .
Хихи :lol:, само да вметна, че си зависи и от жената де ;)
Иначе аз лично от нерви слабея много. Като тръгнах с приятеля ми бях 50кг., като се разделяхме бях 40. За 2 месеца без него станах 44, са от един месец сме събрани и съм вече 41-42... :grin:, та нервите са му майката, тва е :crazy:
DarkKnight
07-12-2010, 13:49
Ако не качваш докато тренираш, значи проблема е в тренировката или храненето....мускулите не са като мазнините, те не се горят от бърз метаболизъм... ;)
Да но когато нямаш мазнини се трупа по трудно мускулна маса... :(
Хихи :lol:, само да вметна, че си зависи и от жената де ;)
Иначе аз лично от нерви слабея много. Като тръгнах с приятеля ми бях 50кг., като се разделяхме бях 40. За 2 месеца без него станах 44, са от един месец сме събрани и съм вече 41-42... :grin:, та нервите са му майката, тва е :crazy:
А знаеш ли какво става като събереш нерви плюс метаболизам - 20 дена минус 15 кг. Вече 2 месеца с мъки съм качил под 10 :(
Иначе зависи от жената - или качваш много или сваляш много, но важното е да е много.
А извън темата - вкарал съм се в някакъв филм заради жена и честно - жените сте много странни същества :(
Satanism
07-12-2010, 13:49
Тва с нервите е различно при всеки човек.В четвърти клас качих 20кг от нерви за лятото...после много време ги свалях...
А извън темата - вкарал съм се в някакъв филм заради жена и честно - жените сте много странни същества :(
Хех, благодаряяяя :blush:, ама мога да кажа същото и за вас мъжете. От 3 месеца съм в същия тоя филм ;) :stumm:
pikli4ka
07-12-2010, 14:10
Ох горкия :)
да ти кажа и аз не ги разитам ... :prescription:
DarkKnight
07-12-2010, 14:21
Хех, благодаряяяя :blush:, ама мога да кажа същото и за вас мъжете. От 3 месеца съм в същия тоя филм ;) :stumm:
Ако си като в моя филм - извинявай, знам колко е гадно :Suicide:
Ох горкия :)
да ти кажа и аз не ги разитам ... :prescription:
То май проблема е че сами не се разбирате :p
За всеки филм си има роли - изборът е да участваш или не. Или поне колко време ;) И дали намираш смисъл в ролята си.
detelazurno
07-12-2010, 14:29
Ц-ц-ц-ц. Тия ни изпиха мозъците, ей!
За всеки филм си има роли - изборът е да участваш или не. Или поне колко време ;) И дали намираш смисъл в ролята си.
Подкрепям!
DarkKnight
07-12-2010, 14:35
Ц-ц-ц-ц. Тия ни изпиха мозъците, ей!
...
За теб знам че си в същия филм :p
...
Подкрепям!
И аз!
detelazurno
07-12-2010, 14:36
За теб знам че си в същия филм :p
Къде повече, къде по-малко ;)
DarkKnight
07-12-2010, 15:06
Къде повече, къде по-малко ;)
Е то не може съвсем същото, но е доста близък, направо римейк :prescription:
detelazurno
07-12-2010, 15:13
Е то не може съвсем същото, но е доста близък, направо римейк :prescription:
Както каза Ники - важното е дали намираш смисъл в ролята си ;) Мисля, че това горови достатъчно, така че аз спирам да обсъждам своите занимания публично :)
Big brother is watching you :lupe:
Да но когато нямаш мазнини се трупа по трудно мускулна маса... :(
А знаеш ли какво става като събереш нерви плюс метаболизам - 20 дена минус 15 кг. Вече 2 месеца с мъки съм качил под 10 :(
Иначе зависи от жената - или качваш много или сваляш много, но важното е да е много.
Оно жената не е като човека - ти го ебеш, оно та цалива! Я мене да ме ебе некой очите че му извадим!:headbang::bounce8:
detelazurno
07-12-2010, 16:39
Оно жената не е като човека - ти го ебеш, оно та цалива! Я мене да ме ебе некой очите че му извадим!:headbang::bounce8:
Ти не се заричай, че гъз пол нема. Да не ти излезне късмета :doctor:
DarkKnight
07-12-2010, 16:40
Както каза Ники - важното е дали намираш смисъл в ролята си ;) Мисля, че това горови достатъчно, така че аз спирам да обсъждам своите занимания публично :)
Big brother is watching you :lupe:
Е са никой не знае нито сюжета нито актьорите :p
Чувал съм че им 'аресвало ама нямам намерение да разбирам защо :roll:
Ти не се заричай, че гъз пол нема. Да не ти излезне късмета :doctor:
Без кълнене ако може :headbang:
detelazurno
07-12-2010, 16:44
Е са никой не знае нито сюжета нито актьорите :p
Не се знае знаели се ;)
Без кълнене ако може :headbang:
Аз не го кълна. Само го предупреждавам, да се пази, че както на няколко пъти намекнах вече не се знае кой чете тука :)
DarkKnight
07-12-2010, 16:49
Не се знае знаели се ;)
...
Ок извинявам се... дилма при теб е по-голям :spell: а при мен е по-тъжен :crybaby: :roll:
detelazurno
07-12-2010, 16:57
Ок извинявам се... дилма при теб е по-голям :spell: а при мен е по-тъжен :crybaby: :roll:
Няма филми :) Просто се стремя да не се получат :D
Няма филми :) Просто се стремя да не се получат :D
Абе в такива случаи по-добре филмът да е порно, а не драма ;).
detelazurno
07-12-2010, 17:25
Абе в такива случаи по-добре филмът да е порно, а не драма ;).
Че кой е казал, че е драма? ;)
на всичкия мархморлук който имам след никулден нещо нервите неска ми дойдеха в доста повече ...
Не се знае знаели се ;)
Аз не го кълна. Само го предупреждавам, да се пази, че както на няколко пъти намекнах вече не се знае кой чете тука :)
А, нема шанс, то ако щях да претърпя такава метаморфоза, по-добре да беше станало преди да вляза да уча. Нали знаеш зашо е по-добре да станеш педераст, отколкото вишист? По-лесно е да ти влезе нещо отзад, отколкото в главата. :gayfight:
Вчера ни сюрпрезираха, ще ще ни вдигат гаража, мрън
надявах се да го ползваме поне още някоя годинка
налазили са с бележки целия квартал :Topic-is-closed-bg:
Satanism
10-12-2010, 11:50
налазили са с бележки целия квартал :Topic-is-closed-bg:
Тва от тея консервените, дето са по улиците ли е?
То така и така като ти напишат бележката после 1 година докато се сетят да го вдигнат, така че ;)
Furious 155
10-12-2010, 11:59
налазили са с бележки целия квартал :Topic-is-closed-bg:Е той не е ли бетонен???
бетонен, ламаринен, все тая
нацвъкали са всичко
много смотан ден ... и на всичкото отгоре пак изгорях с 20лева ... хем знам че там седът господата с бурканите ... :x
Баси,само аз ли отработвам за 31-и? :-x
Furious 155
11-12-2010, 14:31
Баси,само аз ли отработвам за 31-и? :-xне, ама ми се ще да не го отработвам целия... все пак тая вечер идва новата година :)
Баси,само аз ли отработвам за 31-и? :-x
Оплакваш ли се ?
Някой са на работа и на 31-ви и на 1-ви :sad:
Оплакваш ли се ?
Някой са на работа и на 31-ви и на 1-ви :sad:
Не!
Исках да си говорим за нещо......:sad:
Satanism
11-12-2010, 22:15
Не ми се пътува утре.... 12 часа влакове, прехвърляния, летища и за капак самолета е пълен до полседното местенце...
Не ми се пътува утре.... 12 часа влакове, прехвърляния, летища и за капак самолета е пълен до полседното местенце...
Как е времето в UK?
Поне ще се прибереш за празниците..нещо положително,нали?:firstprize:
Satanism
11-12-2010, 22:20
Как е времето в UK?
Поне ще се прибереш за празниците..нещо положително,нали?:firstprize:
8 градуса....направо да не ти се тръгва :D :D :D
8 градуса....направо да не ти се тръгва :D :D :D
Абе друго си е в BG, даже и около нулата да е...
Приятен път!
Satanism
11-12-2010, 22:24
Абе друго си е в BG, даже и около нулата да е...
Приятен път!
Мерси :)
Добре, че за брата съм купил едно PSP и need for speed, та поне ще имам да се занимавам :D :D :D
Мерси :)
Добре, че за брата съм купил едно PSP и need for speed, та поне ще имам да се занимавам :D :D :D
Е...колко са 3 часа полет..пийнете по 1-2 бири и лафче да има....няма да го усетите....:yes:
Jivko7777
13-12-2010, 22:03
Баси искам да съм тиган :shock:
Винаги сит, винаги на топло и винаги жената те държи за дръжката :D
firedragon
13-12-2010, 22:05
:shock: Всякакви неща бях чувал като желания,ама твоето ме разби тотално.
Jivko7777
13-12-2010, 22:41
:shock: Всякакви неща бях чувал като желания,ама твоето ме разби тотално.
Винаги сит, винаги на топло и винаги жената те държи за дръжката :tongue:
detelazurno
13-12-2010, 22:42
Винаги сит, винаги на топло и винаги жената те държи за дръжката :D
Тефал, ти мислиш за всичко :static:
Eй как не ми се бачка ! Обзе ме едно предпразнично настроение, а има още бая работа и работни дни.
Искам да си почивам вече. .....може и като тиган :)
Jivko7777
14-12-2010, 16:12
Eй как не ми се бачка ! Обзе ме едно предпразнично настроение, а има още бая работа и работни дни.
Искам да си почивам вече. .....може и като тиган :)
В тигана му е майката :mrgreen:
:chair:
С тефал ти можеш всичко, направо си представям как шибвам снощния дрижтаджия в главата с него :bash:
:chair:
С тефал ти можеш всичко, направо си представям как шибвам снощния дрижтаджия в главата с него :bash:
И ще си го е заслужил напълно .....че даже и дръжката може в д...то,ама по добре не, че щом е избягал така значи е п....ас и може да му хареса.
Jivko7777
14-12-2010, 17:28
Ей на тигана колко предназначения има :mrgreen:
Jivko7777
14-12-2010, 20:00
Относно дамите, сексът е като снега - никога не знаеш колко сантиметра ще бъде,нито колко дълго ще продължи :devil:
много е студено бе да го евааа
Satanism
16-12-2010, 00:05
Забелязвам тревожна тенденция....все повече цървули карат алфи.... :S