View Full Version : захранващ кабел
някои да знае от каде мога да си прекарам захранващия кабел на усилвателя от акомулатора кам багажника на 145 1,9jtd:ban:ако може и снимки ,предварително благодаря
Ето колега:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24961
Ползвай търсачката :)
Absente_
09-05-2009, 18:16
преди да тръгнеш да правиш тая операция поразгледай хубаво за дупчица с с гумена тапичка навътре зад педалите , не точно гумена е нещо между силикон и гума :bouncing_smiley: на мен на 156 жтд-то ми беше така и дупчицата е точно колкото да излезе кабела и води право нагоре към акомулатора(тая дупка мисля че са я правили алармаджийте и са запупили с онова за шумоизолация).И аз се бях приготвил да разглобявам... и т.н... ама тая дупчица ме улесно много прекарването на кабели ми беше 10 мин , като много внимавай с лайсните дето са долу отстрани , аз не успях да счупя нито една щипка ама... знам че лесно се чупят
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай :laughing1:) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит
аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP :screwy:
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай :laughing1:) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит
аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP :screwy:
Свали панела и от зад има винтчета.Виж да не са се разхлабили.Ако не е от там го разглоби и провери спойките.После,ако имаш пари,може да го изхвърлиш и да си вземеш ново.:Tease:
ЕЕЕЕ човек на 1 година е ебати ,аз че ше зимам ново че зимам ама много ме успокои да го хвърля вика :D :drunk: