Log in

View Full Version : Плюене по ALFA

Pages : 1 [2] 3

plamen petkov
22-07-2009, 20:29
Колегата иска да сравняваме алфа със самолет ама ний сме скромни и ще кажем че е самолет сред колите , лесно е да се плюе защото могат да се кажат хиляди глупости и нищо реално ,виждам че има и фенове на голф обаче аз нищо нямада кажа за него защото не е на нивото на алфа тя се сравнява с ауди,бмв и мерцедес

ivo_red
22-07-2009, 20:47
Как къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бързаhttp://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif

явно четем различни теми

pacho_kardana
22-07-2009, 21:19
Какво стана сега...?Човек да не може да си похвали алфата във Клуб Алфа Ромео България...в крайна сметка всеки си хвали това което има,но явно във алфа форума трябва да хвалим всички други марки освен алфа..не знам как може дакова нещо!
:cheers:

Fear
22-07-2009, 21:22
Не мисля,че тези 2 мнения са еднакви..останах с впечатлението,че се опитваш да е убедиш алфа какъв боклук е!
С грешно впечатление си останал. ;)
Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите. :tooth:
Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.

За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те. :naughty:

pacho_kardana
22-07-2009, 21:30
С грешно впечатление си останал. ;)
Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите. :tooth:
Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.

За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те. :naughty:

Мен алфата ме кефи повече от бмв,мерцедес и т.н. затова си я поставям най-отгоре не защото не се чупи или харчи малко или пък поради друга причина,ами защото просто ме кефи!!!

plamen petkov
22-07-2009, 21:34
точно за това -фиат се конкурира с коли от най-ниския клас форд,опел,фв след това са алфа и ланча с ауди,бмв и мерцедес и накрая ферари с порше обаче много разбирачи слагат алфа под ниския клас щото била италиянска то и ферарито е италиянско ама ги бие всички наред :cheers:

Jivko7777
22-07-2009, 21:41
Какво стана сега...?Човек да не може да си похвали алфата във Клуб Алфа Ромео България...в крайна сметка всеки си хвали това което има,но явно във алфа форума трябва да хвалим всички други марки освен алфа..не знам как може дакова нещо!

Абе остай :ranting: Ние с тебе да си гледаме и обичаме ЖТД-тата пък другите да викат каквото искат :unsure:

Аз с Джулияна (Алфата ми) не се разделям :hitbycupid:

pacho_kardana
22-07-2009, 21:42
Абе остай :ranting: Ние с тебе да си гледаме и обичаме ЖТД-тата пък другите да викат каквото искат :unsure:

Аз с Джулияна (Алфата ми) не се разделям :hitbycupid:

Виж сега ЖТД-то си е друга бира..но мен не ме е срам да си призная недостатъците му!Например на празен ход е много шумно..за други не се сещам в момента! хахах

Jivko7777
22-07-2009, 21:47
Виж сега ЖТД-то си е друга бира..но мен не ме е срам да си призная недостатъците му!Например на празен ход е много шумно..за други не се сещам в момента! хахах

Ми шумно е ми как...:wierdo: Нали трябва мощноста на Алфата да се усеща дори на празен ход :rotfl: :rotfl: :rotfl:

alfa_erazor
22-07-2009, 22:15
Аз да ви върна малко по темата "Плюене по ALFA"
От около 2 години се каня да си купя Алфа, и съм се наслушал на всякакви критики от познати.
В смисъл, на когото съм споменал че искам да си купувам алфа, не ми е казал, евала браво добър избор, всички почват да обясняват колко е зле, как се чупи, как италианците немогат да правят коли и т.н.

Та останах с впечатлението че едва ли не тия коли се разпадат в движение, направо да се чуди човек как съществуа фирмата, като продава толкова дефектни стоки.

Но аз си бях решил, и не ми пукаше (както предполагам всеки, който си е купил алфа;))
и противно на това което бях слушал, колата ме закара от София до Добрич, и обратно и дори още е в движение :shocking:, карам я почти всеки ден, вече близо 2-ри месец.

Ако някой които се чуди дали да си купи Алфа, чете темата, да му кажа, да не вярва толкова на 'плюенето', доста преувеличават :)

pacho_kardana
22-07-2009, 22:22
Аз да ви върна малко по темата "Плюене по ALFA"
От около 2 години се каня да си купя Алфа, и съм се наслушал на всякакви критики от познати.
В смисъл, на когото съм споменал че искам да си купувам алфа, не ми е казал, евала браво добър избор, всички почват да обясняват колко е зле, как се чупи, как италианците немогат да правят коли и т.н.

Та останах с впечатлението че едва ли не тия коли се разпадат в движение, направо да се чуди човек как съществуа фирмата, като продава толкова дефектни стоки.

Но аз си бях решил, и не ми пукаше (както предполагам всеки, който си е купил алфа;))
и противно на това което бях слушал, колата ме закара от София до Добрич, и обратно и дори още е в движение :shocking:, карам я почти всеки ден, вече близо 2-ри месец.

Ако някой които се чуди дали да си купи Алфа, чете темата, да му кажа, да не вярва толкова на 'плюенето', доста преувеличават :)

Тези хора просто завиждат..ако става дума за колата от подписа мн добър избор много безаварийни километри!
Хората просто не знаят че италианците произвеждат мн добри коли..! ;)

pr_00f
22-07-2009, 23:12
Иначе темата отдавна си е за Общи приказки, ще я преместя там след малко.

plamen petkov
23-07-2009, 08:57
еее браво бе колега pr_off една от най важните теми за алфа в общи приказки за хиляден път се уверявам че модераторите на клуб алфа са прикрити голфаджии ами сменете името на клуб фолксваген :cheers:

pacho_kardana
23-07-2009, 09:01
еее браво бе колега pr_off една от най важните теми за алфа в общи приказки за хиляден път се уверявам че модераторите на клуб алфа са прикрити голфаджии ами сменете името на клуб фолксваген :cheers:

Най-добре "клуб голф"

plamen petkov
23-07-2009, 09:13
аз просто се чудя как може от 15 000 човека само 3-4 държат за алфа ами че аз да пиша в форума на фолксваген сигурно ще има поне 5 -ма които да държат за алфа ,от този форум виждам само оплаквания и плюене по алфа как очакваме да има добро мнение за марката сред хората та те използват наши цитати от форума за да си доказват че алфа е калпава кола /лично съм го виждал/ :bash:

Kuku
23-07-2009, 09:20
Сам смятай, колко са добри, щом АлфаДЖИЙТЕ се отказват от Алфите си :lol: :lol: :lol:

ivo_red
23-07-2009, 09:44
Сам смятай, колко са добри, щом АлфаДЖИЙТЕ се отказват от Алфите си :lol: :lol: :lol:
да бе, ама интересното е, че не се отказват, ами само дрънкат глупости. дори и тея дето са се отказали(като СФИНКСА) и те висят във форума на алфа непрекъснато и следят всяка тема.За мен например Голфа е дрънголник, но не вися във Фау Ве форума по тая причина:moon::hehe:

Fear
23-07-2009, 09:56
Кой казва, че не поддържаме Alfa?
Струва ми се, че поне моите мнения ги четете като дяволa евангелието. :evil:

Kostadin`
23-07-2009, 10:02
Кой казва, че не поддържаме Alfa?
И аз това искам да знам?

plamen petkov
23-07-2009, 10:15
Май проблема не е в алфа а в хората ,да сте чули голфаджия да каже че колата му харчи 10 л да сте чули че не върви, че има скъпи части ,че се разваля ,няма такъв може да се е набутал обаче държи на неговото за това е такова мнението за голфа и друг си купува голф набутва се здраво обаче от хорски срам пак започва много здрава ... докато при алфа не е така взимаме си колите със страх и като се пукне гума и почваме да ревем колко са некачествени

santo_traficante
23-07-2009, 10:24
ЕХХ много мога да говоря за гордия собственик на Голф:whistle:
обачее без да си кривите душата Голфа е по здрав повече буркани носи:tooth:и ако се счупи евентуално /което рядко става/ през ноща се е самооправил:tooth:
кой не ще такава здрава кола:spiteful:

Kostadin`
23-07-2009, 10:38
Май проблема не е в алфа а в хората ,да сте чули голфаджия да каже че колата му харчи 10 л да сте чули че не върви, че има скъпи части ,че се разваля ,няма такъв може да се е набутал обаче държи на неговото за това е такова мнението за голфа и друг си купува голф набутва се здраво обаче от хорски срам пак започва много здрава ... докато при алфа не е така взимаме си колите със страх и като се пукне гума и почваме да ревем колко са некачествени
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=154706

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=150703

pacho_kardana
23-07-2009, 11:01
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=154706

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=150703

Да неби случайно да се опитвате да приличате на голфаджиите?!?!?!?!!?!?!??!
аз казвам че алфата се чупи...че харчи много и т.н. (за бензина говоря) не ги отричам тия неща,но все пак си я поддържам и въпреки тези така да се каже недостатъци ме кефи!Защо трябва в този форум да плюем собствените си коли..само не мога да разбера какво означава "алфата много се чупи"!?!Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!

alfa_erazor
23-07-2009, 11:08
Според мен всеки който си кара колата и се грижи за нея, 'поддържа' марката.
Не е нужно да се оправдава пред някого, да се доказва или да му обяснява каквото и да е.

Теб те кефи Алфа, караш си я, друг го кефи Голф, кара си го. За всеки влак си има пътници :)

Mirela
23-07-2009, 11:12
Теб те кефи Алфа, караш си я, друг го кефи Голф, кара си го. За всеки влак си има пътници :)

Преди незнам колко страници написах почти същото всичко се опира до вкуса на човек и какво търси!

pacho_kardana
23-07-2009, 11:12
Според мен всеки който си кара колата и се грижи за нея, 'поддържа' марката.
Не е нужно да се оправдава пред някого, да се доказва или да му обяснява каквото и да е.

Да!Вярно си е!Но какъв е смисъла да кара алфа и да не спира да се оплаква и да я плюе?!?!Защо не гледат някои алфиси положителните качества ами не спират да подчетават отрицателните...?!

morfius
23-07-2009, 11:20
Потоп спретнахте бре :-D

Имам си и Голф 3, 1.6 моно, 94 г., наследство... от първа ръка се убедих, че митовете и легендите са си точно митове и легенди.
Не, че е нещо зле като техническо състояние, напротив... но и той се чупи като за кола на старо.
Той е в семейството от преди Алфите ми, но никога не съм го приемал като мой преди да го наследя... но му знам рогите, неудобен ми е, управлението е дразнещо и като цяло е поредното потвърждение, че този тип коли не ми пасват... Ладата ако беше с хидравлика и климатик щеше да ми е по-сгодна от него.

Та да се върна на темата, не разбирам какво точно плюете, не ви пасва нещо или просто си мрънкате по нашенски... проблема с повечето ни Алфи е, че са изтерзани от предни собственици, карани по отвратителни пътища, с гадни горива, поддържани с несигурни консумативи и ремонтирани с несигурни части а не в марката.
Няма нечупливи марки, има само митове... както казах по-горе :wierdo:

Jivko7777
23-07-2009, 11:30
Да неби случайно да се опитвате да приличате на голфаджиите?!?!?!?!!?!?!??!
аз казвам че алфата се чупи...че харчи много и т.н. (за бензина говоря) не ги отричам тия неща,но все пак си я поддържам и въпреки тези така да се каже недостатъци ме кефи!Защо трябва в този форум да плюем собствените си коли..само не мога да разбера какво означава "алфата много се чупи"!?!Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!

Точно така всичко е до късмет на каква кола ще попаднеш :unsure:

plamen petkov
23-07-2009, 11:33
Да наистина е най лесно е да махнеш с ръка и да кажеш мене си ме кефи ,обаче когато всички говорят включително и алфаджии колко е скапана марката ме изнервя друго е че се отразява и на ред други неща като бързо обезценяване ,в сервизите също ,постоянно дате питат много ли гори ,а не много ли върви докато за голфа и жените и децата знаят че са по бързи от ферари и по здрави от мерцедес за това и един голф е по скъп и от мерцедес Е класа това ако не е глупост

pr_00f
23-07-2009, 11:46
Да наистина е най лесно е да махнеш с ръка и да кажеш мене си ме кефи ,обаче когато всички говорят включително и алфаджии колко е скапана марката ме изнервя друго е че се отразява и на ред други неща като бързо обезценяване ,в сервизите също ,постоянно дате питат много ли гори ,а не много ли върви докато за голфа и жените и децата знаят че са по бързи от ферари и по здрави от мерцедес за това и един голф е по скъп и от мерцедес Е класа това ако не е глупост

Всъщност така като гледам единственият "алфаджия" темата май си ти.

pacho_kardana
23-07-2009, 12:02
Всъщност така като гледам единственият "алфаджия" темата май си ти.

И мен ме брой! :cheers:

digitalundgrd
23-07-2009, 12:03
Алфата какво е виновен че предния собственик я е карал само в "лютеницата" така да се каже и е давал високи обороти за да се смазва по-добре.. ххаха!Ами ако предния собственик си е карал да речем 2.0 ТС и го е карал не повече от 2 000 оборота и не повече от 120км извън градско и си я е поддържал редовно (ремъци,масла и др консумативи) колата ще е златна!

Стига бре хора! Да не искате да кажете, че Голфаджиите си карат колите с 120 извън града и до 2000 оборота! Та те постоянно хвърчат от ляво и от дясно и са в "лютеницата"....Нали са "рацери" .... Не се излагайте! :???:

plamen petkov
23-07-2009, 12:04
съгласен съм и да съм единствения алфаджия който говори с цифри в полза на алфа обаче хора като теб pr_off точно махат сериозните теми защото не им оттърва защото всяка приказка за боклука голф се наказва дори и тук вие сте сателит на форума на фолксваген вече не си спомням колко мои теми сте заключили ГОЛФАДЖИИ !!!

Kuku
23-07-2009, 12:06
Даже не разбрахте аз и ПрУф какво ви казахме, НАЛИ?!

Jivko7777
23-07-2009, 12:06
Абе стига сте се карали по-между си :ranting: :ranting: :ranting:

pacho_kardana
23-07-2009, 12:07
Стига бре хора! Да не искате да кажете, че Голфаджиите си карат колите с 120 извън града и до 2000 оборота! Та те постоянно хвърчат от ляво и от дясно и са в "лютеницата"....Нали са "рацери" .... Не се излагайте! :???:

Има и спокойно шофьори които носят дефиницията "бастуни",пенсионери и др подобни!
Преди наколко седмици видях един чужденец с една алфа 2.0 ТС и често назано си караше по ограниченията в сф и г/д до 2к оборота!

Kuku
23-07-2009, 12:09
Пачо, надявам се не мислиш, че това е лошо?

digitalundgrd
23-07-2009, 12:12
Това са ЕДИНИЦИ! Тия с лепенките ГТИ и 16V, ремус, итн ОПРЕДЕЛЕНО не си карат голфовете до 2000 оборота, а те са МНОЗИНСТВО!!! Карат душманската и хич не им дреме колата с какво масло е, дали има възможност да роди итн...Докато ние тука...оф ама трябва да карам със Селения, щото разбираш ли колата ще завари мотора...или ооо задължително трябва да сложа чип, ако реша да я карам по-спортно (с 200)....

Kostadin`
23-07-2009, 12:13
съгласен съм и да съм единствения алфаджия който говори с цифри в полза на алфа обаче хора като теб pr_off точно махат сериозните теми защото не им оттърва защото всяка приказка за боклука голф се наказва дори и тук вие сте сателит на форума на фолксваген вече не си спомням колко мои теми сте заключили ГОЛФАДЖИИ !!!
Брато ставаш смешен вече.Не мога да разбера какво искаш да докажеш,че си най-големия Алфист тука ли?Лична Алфа може да съм нямал,но близо две години държахме на чичо ми 33-ката и се влюбих в марката,сега ми предстой да си взимам кола и естествено тя ще е Алфа Ромео.

pacho_kardana
23-07-2009, 12:22
Пачо, надявам се не мислиш, че това е лошо?

Не мисля,че е лошо просто искам да кажа че има такива шофьори и ако човека я е поддържал и си купиш колата от него ще е голям късмет!

Това са ЕДИНИЦИ! Тия с лепенките ГТИ и 16V, ремус, итн ОПРЕДЕЛЕНО не си карат голфовете до 2000 оборота, а те са МНОЗИНСТВО!!! Карат душманската и хич не им дреме колата с какво масло е, дали има възможност да роди итн...Докато ние тука...оф ама трябва да карам със Селения, щото разбираш ли колата ще завари мотора...или ооо задължително трябва да сложа чип, ако реша да я карам по-спортно (с 200)....

Виждал съм хора,които карат най-нормално сега за това ли трябва да спорим...в крайна сметка ако имаш късмет може да ти изпадне такава кола!

plamen petkov
23-07-2009, 12:29
Е БРАВО КОЛЕГАТА ГОЛФАДЖИЯ PR_OFF МИ Е ИЗТРИЛ ПОСТА СМЕНЕТЕ СИ И МЕТО НА ФОРУМА

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

ЗА колегата v.valkanov аз искам да докажа че алфа не е толкова лоша колкото я описват голфаджиите които са повече тук тук има толкова объркани хора имат УЖ алфа а казват че е боклук а голф а е супер митовете и легендите живеят в обърканите хора

pacho_kardana
23-07-2009, 12:30
Е БРАВО КОЛЕГАТА ГОЛФАДЖИЯ PR_OFF МИ Е ИЗТРИЛ ПОСТА СМЕНЕТЕ СИ И МЕТО НА ФОРУМА

ника не му ли е pr_00f ?
Ами по темата..ако предния собственик е бил голям душманин на теб ти остават само ремонтите,частите и тем подобни глупости..ами ако я е карар нормално и в ограниченията не би трябвало да има такива проблеми..също така да се опитват за затворят километража преди малко видях една тема още един родил 2.0 ТС .. е не може да се кара да високите обороти постоянно и да му няма нищо!

pr_00f
23-07-2009, 12:32
Мммм нещо не схванах, никакъв пост не съм трил.
И бих те посъветвал да го даваш малко внимателно с лепенето на етикети.

Явно сериозно си се объркал ако си мислиш че тази тема спада в категорията сериозна. Всъщност даже дост се зачудих в Общи приказки ли да я преместя или е по-достойна за Ча подраздела.

А ако искате да сами да се пишете в категорията "алфаджии" лично аз нямам нищо напротив.
Но поне в този форум се прави доста сериозна разлика между "алфаджия" и "алфист".

t0ff1
23-07-2009, 12:33
Нз аз я карах моята 20 мин. и се счупи мотора...нз кфо да говоря повече...

pacho_kardana
23-07-2009, 12:35

Да не е 2.0 ТС?Точно за това говоря!Много съжалявам за мотора!Явно предния собственик доста се е възползвал от 155 коня!

Fear
23-07-2009, 12:48
Tи като я взе, обслужи ли я? Смени ли всичко, което се сменя, когато си купиш кола "на старо"?
Или я взе и я подкара с 200? :ranting:

plamen petkov
23-07-2009, 13:15
да колега pr_off има разлика между алфаджии и алфисти и точно тук проличава кой какъв е чудно ми е за какво е този форум да се оплакваме от калпавата алфа ли ,хе хе сега видях защо си преместил темата в общи приказки- За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo. това пише отгоре, да вярно бях забравил че сте форум на фолксваген:puke:

Mirela
23-07-2009, 13:18
да колега pr_off има разлика между алфаджии и алфисти и точно тук проличава кой какъв е чудно ми е за какво е този форум да се оплакваме от калпавата алфа ли ,хе хе сега видях защо си преместил темата в общи приказки- За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo. това пише отгоре, да вярно бях забравил че сте форум на фолксваген:puke:

Айде тогава махай се от този форум на фолксваген http://s9.rimg.info/bdc4d51c76a257ecc39f93ed7dbcfc14.gif

Вземи направи един нов форум на алфаджии, а алфистите нека си стоят тука

pacho_kardana
23-07-2009, 13:21

Почти съм съгласен с теб!В крайна сметка не можем да кажем че никой не е правил нищо по колата и да лъжем другите хора че харчи 5л./100км но в крайна сметка трябва да ги приемем!И все пак тук трябваше да отбележим положителните и качества!!!

pr_00f
23-07-2009, 13:21
А като сме форум на VW се чудя защо един истински "алфаджия" пише тук :)

п.с И според теб викаш по правилното място за тази тема е раздел Алфа Ромео - "Всичко свързано с миналото, настоящето и бъдещето на марката."

Даммм определено май си прав....

@пачо - ми тя моята си харчи 5/100 какъв е проблема :)

plamen petkov
23-07-2009, 13:22
гуспоице мирела не си ти човека който да ми казва какво да правя особенно пък и Голфаджия :lupe: ето само за час имаше поне 2 оплаквания от алфа колегата pr_off даже заключи една тема GTV а колко бяха похвалите николко дори и в форума на фв не се плюе толкова по алфа още колко факти трябва да изкарам

Mirela
23-07-2009, 13:30
гуспоице мирела не си ти човека който да ми казва какво да правя особенно пък и Голфаджия :lupe:

Сега аз ти казах какво да направиш. Направи един форум на алфаджиите, а алфистите нека да са си тука. http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif

Незнаех, че карам голфhttp://s16.rimg.info/5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif ама добре, че ми каза хубаво е да научавам за новите ми придобивки от хората http://s16.rimg.info/4a6a5a27932d4dea0537f858e761ab72.gif

П.П А ти знаеш ли защо е заключена темата А? Защото не е за правилния раздел!
П.П2 не е много удачно да попитам аз , защото не съм много голяма ама ти на колко си години?

pr_00f
23-07-2009, 13:33
Е как бе, нали пазя честта на Алфа.

Я какво пишеше в заключената тема за ГТВ

Безобразно чупливи...Вчера счупих мотора на моята...за 3 седмици през ден ми е в сервиз колата...моята е една хамелеонова сигурно сте я виждали по улиците...красива и безобразно чуплива кола .. не съм доволен изобщо от нея...

А това че темата съесем не беше в правилният раздел, и че автора е пуснал едно и също нещо на поне 5 места във форума са дребни и незначителни подробности. :super:

Kuku
23-07-2009, 13:33
Пламене, къв ти е проблема, че някой си плюе колата?
Като не е доволен, да я хвали ли?
Като му се е счупила, да лъже ли?
Да, И Алфите се трошат, кво да се прави....

pacho_kardana
23-07-2009, 13:37
Пламене, къв ти е проблема, че някой си плюе колата?
Като не е доволен, да я хвали ли?
Като му се е счупила, да лъже ли?
Да, И Алфите се трошат, кво да се прави....

Ама целта на тая тема е не да лъжеме че са мн добри и че не се трошат,нито че харчат малко ами да отбележим положителните качества

pr_00f
23-07-2009, 13:40
Ми че аз като отбелязах ниският разход ме обявиха за голфаджия.

Kuku
23-07-2009, 13:40
Ама целта на тая тема е не да лъжеме че са мн добри и че не се трошат,нито че харчат малко ами да отбележим положителните качестваЛошо.... :lol:

plamen petkov
23-07-2009, 13:45
Браво pacho точно за това отворих темата защото е много модерно да се плюе по нещо по кето всички плюят и да се слееш с тълпата ,тук е нормално да се плюе за щяло и нещяло по алфа но когато кажеш нещо хубаво всички алфаджии ти се нахвърлят и всъщност се вижда че оставаме шепа алфисти

Kuku
23-07-2009, 13:49
:lol:

pr_00f
23-07-2009, 13:50
@plamen petkov - Май не четеш какво ти се пише.
Тук правим разлика между "алфист" и "алфаджия".
Като искаш да се класифицираш като "алфаджия" или "алфист" - нямам нищо напротив - проблема си е изцяло твой.

Но ако още един път обидиш хората които си пишат с теб на "алфаджии" ще последва стандартно нарушение за обида на потребител.

Mirela
23-07-2009, 13:51
Кики изпревари ме http://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif
някой да заключи тази тема, стана ми вече фаворит

plamen petkov
23-07-2009, 13:56
А в форума отдавна има стандартно и постоянно нарушение за обида по алфа:big_flowers:

Kuku
23-07-2009, 14:00
Това е истината, брато - чупят се, мамичката им мръсна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ivo_red
23-07-2009, 14:06
Кики изпревари ме http://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif
някой да заключи тази тема, стана ми вече фаворит
защо да се заключва темата? защото ти нямаш и един пост по нея ли? в последните 3-4 страници само тъпотии се изписаха, а темата си е ясно формулирана. Колегата Пламен е прав за едно- тук 4/5 само плюят по алфите, ами продайте ги и яхвайте тойотите и Фау-Ветата бе. Относно дали голфовете са рацерски, 90% от тях са 1,4 (60 кс) и 1,6 (75 кс) но с много лепенки, спойлери. Карали я в лютеницата нонстоп и не се чупи изобщо- айде моля ви се сериозно да си говорим..те се трошат, ама чарковете им са стотинки...имаше 2 извадки от VWфорума, мноокрасноречиви, тях никой не ги коментира...емнахте човека,защото си е доволен от колата. Ами да, не я е купил от Горубляне, или някой друг джамбазин и ...оооооо, изненада, още не му се е счупила. Аз пак ще кажа: дайте ми пример за кола 96г, 2,0 литра бензин атмосферка, сток, да сравним кой какво има в купето и под капака и да сверим коя как върви и коя колко струва. ако някой извади нещо по-добро, ще му стисна ръкатаи ще го призная, останалото е....яко семкаджийска история

plamen petkov
23-07-2009, 14:08
Значи според вас ние сме мазохисти харесваме чупливи ,с висок разход ,със скъпи части и стоящи по 24 ч в денонощието коли в сервизите за всенародното плюене по алфа е виновен алфиста защото той си е втълпил че взима италиянски боклук който не може ида се опре на голфа хора добре сми ама ша са опрайми ivo и на теб браво според мен ако продължават така трябва може би малцината истински алфисти да си направим наш си форум но от сега казвам че ще се броим на едната ръка

Kuku
23-07-2009, 14:23
....vКой, какво "по-добро" да извади?
По-здраво, по-бързо, по-евтино, по-.... какво?!
Вие май верно започнахте да се превъзнасяте :lol:
Харесвайте си колите, но няма да е лошо малко да слезете на земята :wow:
Пламене, по-бързо с вашия си форум, че току-виж се появил някой "ГоУф ГТи" да ви изпревари :lol:

pacho_kardana
23-07-2009, 14:26
Много трудно да убедиш някой "разбирач" в реалността!

pr_00f
23-07-2009, 14:28
Абсолютно съм съгласен.
И особено ако "разбирач" е в кавички.

plamen petkov
23-07-2009, 14:33
абе хора разберете че тази кола има и плюсове далеч съм от мисълта че е перфектна обаче си имам малко цифри които съм събирал преди и да си помисля да имам алфа например като части е по евтина от бмв и е по бърза от бмв според DAT и TUV е по здрава от пасат и вектра плюс това харчи като нормална кола при нормално каране защото знаете че алфа за разлика от други може да се кара и ненормално и следователно се отразява и на разхода тъй че като плюете пюйте с факти

pacho_kardana
23-07-2009, 14:41
абе хора разберете че тази кола има и плюсове далеч съм от мисълта че е перфектна обаче си имам малко цифри които съм събирал преди и да си помисля да имам алфа например като части е по евтина от бмв и е по бърза от бмв според DAT и TUV е по здрава от пасат и вектра плюс това харчи като нормална кола при нормално каране защото знаете че алфа за разлика от други може да се кара и ненормално и следователно се отразява и на разхода тъй че като плюете пюйте с факти

Аз пък първо си взех алфа и после разбрах колко е здрава! :super: И само да кажа че ако видял форума преди да си взема алфата може би нещата тук щяха да ме разубедят!Защото в тази тема последните страници видях само как някои съфорумци се опитвад да ни втълпят минусите на алфата а темата е за точно обратното! :hmm:

pr_00f
23-07-2009, 14:45

А ти замислял ли си се за факта че доста от хората тук са открили топлата вода много преди теб ? И самият факт че са членове на това общество доста преди теб и, че карат Алфи не ти ли дава повод за размисъл ( да светне малка червена лампичка , някакво предупредително звънче да издрънчи в главата) че всъщност се опитваш да продаваш краставици на краставичаря ( и то на дърт краставичар при това.)
А цифричките който си събрал от хартиики и от нета , хората отдавна са ги набрали чрез собствен опит.

п.с. И си сложи в подписа каква ти е колата.
п.п.с - Може да потърсиш къде точно на клавиатурата се намира клавиша "SHIFT".

ivo_red
23-07-2009, 14:54
Кой, какво "по-добро" да извади?
По-здраво, по-бързо, по-евтино, по-.... какво?!
Вие май верно започнахте да се превъзнасяте :lol:
Харесвайте си колите, но няма да е лошо малко да слезете на земята :wow:
Пламене, по-бързо с вашия си форум, че току-виж се появил някой "ГоУф ГТи" да ви изпревари :lol:

то си пише,ако можеш да четеш, ще разбереш...аз лично не виждам да си казал нито едно от всичките, така че минаваш към семкаджиите:smoke:

plamen petkov
23-07-2009, 14:54
колега ако мислиш че да си член на клуба те прави по алфист от другите се лъжеш много като ви чета какво пишете според мен алфите ви не излизат от сервиза в което много се съмнявам ,цифричките ми са от официални извадки а не някой да ми говори на ушенце колко била калпава дадена кола и аз да вярвам като бонак въпреки че я имам в гаража 156 2,0тс

ivo_red
23-07-2009, 14:56
Аз пък първо си взех алфа и после разбрах колко е здрава! :super: И само да кажа че ако видял форума преди да си взема алфата може би нещата тук щяха да ме разубедят!Защото в тази тема последните страници видях само как някои съфорумци се опитвад да ни втълпят минусите на алфата а темата е за точно обратното! :hmm:
мани тва, ами те изкарват и тъп

Fear
23-07-2009, 14:56
A сега! Кой е по-голям фен? Може би щеше да се разубедиш, а? :wow:
Aз пък си взех алфата, просто защото след като седнах в една такава, реших, че това е колата, която искам да карам!
И въобще не ме интересуваше, колко е трошлива, колко харчи и пр. подобни глупости, точно както и в момента не ме интересуват тези неща - крам си колата и й се кефя!

Ха сега отново - кой е по-върл фен, а! :naughty:

pr_00f
23-07-2009, 15:06
Ми не знам на мен алфата ми е нощувала в сервиз само за боядисване.
Всички други посещения са били планирани и в рамките на няколко часа( смяна на консумативи и части).
В замяна на това съм си имал проблемчета, не е като да съм нямал. Но пък си беше доста добра колицата.

Въпрос с повишена трудност:
Защо не карам Алфа ?

@plamen petkov и ivo_red
p.s. http://www.seoconsultants.com/windows/keyboard/

Най в ляво - вторият клавиш отдолу нагоре.

pacho_kardana
23-07-2009, 15:09
A сега! Кой е по-голям фен? Може би щеше да се разубедиш, а? :wow:
Aз пък си взех алфата, просто защото след като седнах в една такава, реших, че това е колата, която искам да карам!
И въобще не ме интересуваше, колко е трошлива, колко харчи и пр. подобни глупости, точно както и в момента не ме интересуват тези неща - крам си колата и й се кефя!

Ха сега отново - кой е по-върл фен, а! :naughty:

Не можах да разбера какво общо има да си фен пък аз не мисля че си по-голям фен от мен,защото и аз г/д си купих алфата поради същата причина:видях я и първоначално ме изкефи стойката и (заради спортното окачване) после ,че цвета и е необичаен и не са толкова срещани!И като седнах си казах това е колата и като видях как върви се влюбих!
И сега по темата да кажа,ако искаш направи тема в която всеки да се оплаче от алфата си!Сигурно ще има доста хора които да пишат в нея!Аз няма да пиша там поради простата причина да чукна на дърво, че няма от какво да се оплача освен един датчик!

Kuku
23-07-2009, 15:12
то си пише,ако можеш да четеш, ще разбереш...аз лично не виждам да си казал нито едно от всичките, така че минаваш към семкаджиите:smoke:Ама ти очакваш да ти се обяснявам ли?! :?
Аз даже Алфа нямам....

tanatos
23-07-2009, 15:13
Чета,чета и умирам от смех. Всяка една марка коли се чупи, троши, прее*ава, всяка една марка има силни и слаби страни. Въпроса е всеки да си намери баланса, а това става единствено чрез опит. Немогат да се правят генерални изводи за конкретна марка автомобили, заради няколко човека които са си купии 1234123 годишни коли и нещо им се е строшило, и давай в случая Алфа Ромео или която и да е друга марка са кошове.
Алфа не е по различна от останалите, това е кола, не се прави от извънземни, прави се от хора.Алфистите си харесват алфите с + и - им, както Голфаджиите Голфовете, Опелджиите-Опелите, Хондаджиите-Хондите и така нататък.. Всеки изгражда някакъв култ към любимата си марка, но нетрябва да забравя че това е просто кола.
Имал съм възможност да имам доста коли и всяка една от тях си е имала проблемите, единствено Ланд ровъра не ми е правил грам проблем от както го имам (2 години и малко) ама и тои некъде ще изппиищи, я въздушните възглавници я скоростната..няма вечни неща.
Да се играе на "кой е по-по най" е излишно в автомобилния свят.Много скоро ще стана собственик на Алфа и ако започне да се троши кво да направя да я подпаля и да си взема парите от каското ли? Разбирам недоволния колега ама ако беше си купил опел, хонда, бмв, пежо, ситроен и беше се счупил, сега сигурно щеше да обяснява как тези коли са еба*ти боклуците. И стига с тези цифрички от сайтове разни, това са пълни гпупости..

pacho_kardana
23-07-2009, 15:17
Чета,чета и умирам от смех. Всяка една марка коли се чупи, троши, прее*ава, всяка една марка има силни и слаби страни. Въпроса е всеки да си намери баланса, а това става единствено чрез опит. Немогат да се правят генерални изводи за конкретна марка автомобили, заради няколко човека които са си купии 1234123 годишни коли и нещо им се е строшило, и давай в случая Алфа Ромео или която и да е друга марка са кошове.
Алфа не е по различна от останалите, това е кола, не се прави от извънземни, прави се от хора.Алфистите си харесват алфите с + и - им, както Голфаджиите Голфовете, Опелджиите-Опелите, Хондаджиите-Хондите и така нататък.. Всеки изгражда някакъв култ към любимата си марка, но нетрябва да забравя че това е просто кола.
Имал съм възможност да имам доста коли и всяка една от тях си е имала проблемите, единствено Ланд ровъра не ми е правил грам проблем от както го имам (2 години и малко) ама и тои некъде ще изппиищи, я въздушните възглавници я скоростната..няма вечни неща.
Да се играе на "кой е по-по най" е излишно в автомобилния свят.Много скоро ще стана собственик на Алфа и ако започне да се троши кво да направя да я подпаля и да си взема парите от каското ли? Разбирам недоволния колега ама ако беше си купил опел, хонда, бмв, пежо, ситроен и беше се счупил, сега сигурно щеше да обяснява как тези коли са еба*ти боклуците. И стига с тези цифрички от сайтове разни, това са пълни гпупости..

И аз се опитах да кажа нещо такова,но явно никой не ме разбира!Не знам за кой пореден път да казвам, че тази тема е за да похвалим алфите си и да оплюем другите марки!

Kuku
23-07-2009, 15:19
Добре де, ЗАЩО да оплюваме другите марки?
Какво са ни направили?

pr_00f
23-07-2009, 15:19
И тогава за чии чеп темата се казва "Плюене по Алфа"

И защо си мислите че като сте във форума на Алфа Ромео можете да си плюете по другите марки ?
И защо по дяволите някой трябва да плюе по нещо ?

Kostadin`
23-07-2009, 15:21
9

plamen petkov
ееее ко стана плюене ,плюене накрая била добра кола вие знаете ли изопщо за какво става въпрос или просто така си пишете специялно за колегата pr_off след всяка дума натисках този бутон дето ти е трън в очите доволен ли си :spoko:

pacho_kardana
Добре де, ЗАЩО да оплюваме другите марки?
Какво са ни направили?

Нищо не са ни направили но като говориме лоши неща за другите марки може би алфата ще изпъкне и нещо подобно не съм я пускал аз тази тема но мисля че схванах смисъла и!

tanatos
23-07-2009, 15:22

И защо си мислите че като сте във форума на Алфа Ромео можете да си плюете по другите марки ?

Това е Български Национален Спорт. Плюенето.

pacho_kardana
23-07-2009, 15:23
ееее ко стана плюене ,плюене накрая била добра кола вие знаете ли изопщо за какво става въпрос или просто така си пишете специялно за колегата pr_off след всяка дума натисках този бутон дето ти е трън в очите доволен ли си :spoko:

защо не напишеш веднъж правилно ника му? pr_00f мисля че така се пише!Не обичам да ми бъркат ника и затова те поправям!

ivo_red
23-07-2009, 15:24
Ама ти очакваш да ти се обяснявам ли?! :?
Аз даже Алфа нямам....

Пич, още в пъврия ми пост, който си цитирал (недотам скопосано), не си схванал идеята (тя е, ако твърдиш, че голф ГТИ, или което си искаш там, че с нещо е по-добро от Алфата, да се обосновеш и да покажеш защо) Дали имаш Алфа, или не, не ме вълнува особено..а дали ще ми се обясняваш пък съвсем. причслих те към семкаджиите, защото и ти, като колежката Мирела, не казваш нищо по темата, а само спамиш. Аз не твърдя, че карам най-великата кола в света и съм далеч от тази мисъл. просто се дразня, когато някакви "капацитети" си мислят, че знаят всичко на тоя свят и "отварят очите" на простолюдието

pacho_kardana
23-07-2009, 15:24

Аз лично не съм пускал темата нито казвам нещо лошо за другите марки!

ivo_red
23-07-2009, 15:27

Казва се, защото всички плюят по Алфа, включително и 2/3от тоя форум. А темата е да се докаже, че не винаги е основателно това и да се разбият митовете, че Алфа е кенеф, а Голфа е върха на автомобилостроенето.:super:

ancho
23-07-2009, 15:28
Няма да се обеснявам, поне за сега де :-P обаче само ще кажа че поддържам твърденията на колегата Пламен Петков. Ако някой има против може да му думам малко :)

И колкото до моя разход, щото мернах, че някой си мисли, че лъжа-той е реален, просто знам как да карам и кога да карам :)

pacho_kardana
23-07-2009, 15:32
Няма да се обеснявам, поне за сега де :-P обаче само ще кажа че поддържам твърденията на колегата Пламен Петков. Ако някой има против може да му думам малко :)

И колкото до моя разход, щото мернах, че някой си мисли, че лъжа-той е реален, просто знам как да карам и кога да карам :)

Ако става въпрос за мен не си мисля че лъжеш ,но ми стана интересно,защото повечето собственици на 2.0 не им дават почивка иначе този разход е възможен!

morfius
23-07-2009, 15:32

Плачем за тема/раздел - бисери от форума :super:

Kuku
23-07-2009, 15:41
.... Начи, глей са, първо, не ме наричай "пич", защото това означава "копеле".
Второ, не знам кой, какво не е схванал, но знам, че от предишната страница насам ви ебаааам по тъча и вие още не сте го разбрали, сешшш ли се :idea:
Трето, каквото трябва съм казал, а какво имам предвид - за домашно....
Четвърто, темата още в своя замисъл "да се фукаме и да плюем по всички" е обречена да свърши с един куп лайна вътре и май само ти и Пламен не го осъзнавате.
Пето, с тая тема може да докажете само и единствено, че не ви е мястото тук :idea:
Шесто - ДА, определено мога да ти отворя очите за много работи, ама това струва пари, пък те ще ти трябват за гориво и ремонти по колата, та ми е свидно да ти ги искам :lol: :lol: :lol:
Седмо.... 7 ми е любимото число :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

WhitePower
23-07-2009, 15:41
че и аз не харесвам алфа и само плюя по нея плюя и по голфовете по всичко плюя

:repuke:

Fear
23-07-2009, 15:58
И сега по темата да кажа,ако искаш направи тема в която всеки да се оплаче от алфата си!
Честно казано, взе да ми омръзва вече - я посочи, къде съм се оплакал от Alfa-та си или пък съм плюл по марката, че аз нещо не се сещам. :hmm:

pacho_kardana
23-07-2009, 16:15
Честно казано, взе да ми омръзва вече - я посочи, къде съм се оплакал от Alfa-та си или пък съм плюл по марката, че аз нещо не се сещам. :hmm:

Не си казал нищо лошо но не си на моето мнение!И няма да престана докато не те убедя!Но след малко ще ми се наложи да ставам...

Kostadin`
23-07-2009, 16:19
Катанец...:priest:

pacho_kardana
23-07-2009, 16:19

Може ли превод?

Kostadin`
23-07-2009, 16:21
Не си казал нищо лошо но не си на моето мнение!И няма да престана докато не те убедя!Но след малко ще ми се наложи да ставам...

Може ли превод?

Просто не виждам смисъл от тая тема като няма да се уважава чуждото мнение.

pacho_kardana
23-07-2009, 16:24
Просто не виждам смисъл от тая тема като няма да се уважава чуждото мнение.

Така и не разбрах какво е катанец..

Kostadin`
23-07-2009, 16:26
Така и не разбрах какво е катанец..
Някой да я заключи темата,това имах предвид.

santo_traficante
23-07-2009, 16:54
до къде стигнахте:lupe:
ее 24 страници само...още може:naughty:

ivo_red
23-07-2009, 17:17
Начи, глей са, първо, не ме наричай "пич", защото това означава "копеле".
Второ, не знам кой, какво не е схванал, но знам, че от предишната страница насам ви ебаааам по тъча и вие още не сте го разбрали, сешшш ли се :idea:
Трето, каквото трябва съм казал, а какво имам предвид - за домашно....
Четвърто, темата още в своя замисъл "да се фукаме и да плюем по всички" е обречена да свърши с един куп лайна вътре и май само ти и Пламен не го осъзнавате.
Пето, с тая тема може да докажете само и единствено, че не ви е мястото тук :idea:
Шесто - ДА, определено мога да ти отворя очите за много работи, ама това струва пари, пък те ще ти трябват за гориво и ремонти по колата, та ми е свидно да ти ги искам :lol: :lol: :lol:
Седмо.... 7 ми е любимото число :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Браво бе - 10 реда изписа, без да кажеш нищо смислено. Е, поне доказа, е можеш да броиш до 7 ;)
Това за какво ще си давам парите, си е моя работа.
Това, че пишеш n на брой мнения, без да си осъзнал каква е темата също е похвално. А каква е тя, ти оставям за домашно ;)
Едва ли ти си точно човека, който казва на кой, къде му е мястото, сешшш ли се. Хората са казали, ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи.

Kuku
23-07-2009, 17:22
Йе, йе... ю ар дЪ мен :lol: :lol: :lol:

Jivko7777
23-07-2009, 17:28
Абе темата беше плюене по Алфа, после мина на плюене на всички други марки, а сега май отиде на най-лошото да се плюете по - между си :spell:

plamen petkov
23-07-2009, 17:41
Леле още един член на клуба фолкс-алфа госин Куку абе вие да не сте някаква секта анти-алфа казваш че трябва да ти плащаме за да ни отвориш очите другото не можах да го разбера а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфа иначе им гълтат пошилката

Kuku
23-07-2009, 17:47
Оууууу йееее - ю ар дЪ мен тууу.... крейзи, фаст енд фюриус, алфа оунър, май мен :lol:
Ги ми файф, дуде :lol:

pr_00f
23-07-2009, 17:49
:crazy::static:

Aма как си противоречиш само в едно мнение

а за възвеличаване на алфа никой не говори просто искам да отворя очите на хората без да говоря безмислици и приказки от 1001 нощ че алфа е над фв и е почти до бмв като ниво

а някой ми говореше за ГТИ-ки колко вървяли да фв трябва да направят спортен двг за да успее да се движи до алфа иначе им гълтат пошилкатаАле, але , кой каза уволнение ?

plamen petkov
23-07-2009, 17:55
Ооо колега pr_off виждам че rep power ми пише 0 явно имаш пръстче в това да си жив и здрав и да се множат голфовете ти :bowdown:

ivo_red
23-07-2009, 18:05
Йе, йе... ю ар дЪ мен :lol: :lol: :lol:

:drinking::punk:

Mirela
23-07-2009, 18:33
защо да се заключва темата? защото ти нямаш и един пост по нея ли? в последните 3-4 страници само тъпотии се изписаха, а темата си е ясно формулирана....

Аз ли съм толкова тъпа, че неможах да разбера какво искаше да кажеш с този дълъг пост http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Та имах предвид, че тази тема освен спам аз друго невиждам в нея http://s.rimg.info/07a55894c5ddb46df499496ce3604235.gif ааа извинявай пропуснах колко много се посмях днес http://s16.rimg.info/5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

П.П Забравих да кажа, че ти и Пламен май живеете в заблуда! http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

ivo_red
23-07-2009, 19:21
Аз ли съм толкова тъпа, че неможах да разбера какво искаше да кажеш с този дълъг пост http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
Та имах предвид, че тази тема освен спам аз друго невиждам в нея http://s.rimg.info/07a55894c5ddb46df499496ce3604235.gif ааа извинявай пропуснах колко много се посмях днес http://s16.rimg.info/5908e5042ba6737b93fc717d2f4aabd4.gif

П.П Забравих да кажа, че ти и Пламен май живеете в заблуда! http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

спам е изказване,което не е по темата. Твоите в тази тема специално, за другите не знам, всички отговарят на това описание...кое ми е заблудата, че карам по-добракола от Голф ли?:dunno:

plamen petkov
23-07-2009, 19:53
Вече 25 страници не съм видял едно мнение срещу алфа което да е подплатено с факти обикновенно бяха от рода на/ йо йо мен / и здраво лигавене явно повечето хора тук са си взимали алфа от няма и къде да има нещо да ги кара демек са търсели голф ама евтин и направили форум в който да се оплакват че алфа не е толкова грозна като фв и че върви повече ама това е лошо щото харчи с половин литър повече от любимия им голф абе могат плюсовете на алфа да се обърнат срещу нея и тази помия е в форума на алфа :puke:

arieca155
23-07-2009, 20:03
колеги,засрамете се!

ivo_red
23-07-2009, 20:46
не мога да разбера защо трябваше да бъде осрана хубавата тема с преместване в Общи приказки. Преди имаше модераторски контрол да се пише по темата, а сега всеки, който няма кво друго да прави, спами. :tequilla:

tanatos
23-07-2009, 20:59
Тука работата стана като в оркестър в който пианиста свири джаз, тромпетистите свирят поп фолк, барабаните рок, струнните свираят класическа музика, с две думи - тюрлч гчвеч. Колегата Пламен Петков, нищо лично към него ама ако срещне учителката си по Български език, да я шибне яко по муцината. Аз, че не пиша правилно не пиша ама такива изиречения от 4156454 думи без грам препинателн знак или точка, сефте виждам.
Пак казвам, всички колии са боклуци. И като сравнявате давайте малко по конкретно, коя Алфа е по гадна от кой Голф(или каквото и да е там друго)? От гол 1 ли 2ли, 6 ли...Верно е,че голф са 6те най големи грешки на човечетвото ама конкретизирайте бе колеги. И не само за VW а за всички марки и модели. Много общо така..

plamen petkov
23-07-2009, 21:03
Да това беше темата на истинските алфисти не за първи път заключват ,трият и преместват моя тема просто на някой не му изнася тук видяхме огромно желание за смачкване на имиджа на марката голфовете са по малко от голфаджиите но пък поне видях че има 3-4-ма истински алфисти които трябва да отстояваме имиджа на марката ,колегата pr_off може да заключи темата като преди това напише VOLKSWAGEN FOREVER и след това заключи и форума и го изтрият от интернет

Kostadin`
23-07-2009, 21:22
Да това беше темата на истинските алфисти не за първи път заключват ,трият и преместват моя тема просто на някой не му изнася тук видяхме огромно желание за смачкване на имиджа на марката голфовете са по малко от голфаджиите но пък поне видях че има 3-4-ма истински алфисти които трябва да отстояваме имиджа на марката ,колегата pr_off може да заключи темата като преди това напише VOLKSWAGEN FOREVER и след това заключи и форума и го изтрият от интернет
А другите в тоя форум сме "Лукови глави" нали??? :rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl:

Kris
23-07-2009, 21:25
според мен модераторите са виновни ...

pr_00f
23-07-2009, 22:22
Модераторите на сапун. Але-але-але.

Щях да забравя - VOLKSWAGEN FOREVER :super:

Ей сегинка отивам да си пазаря 3-4 голфа и един пасатор за цвят. Дали са затворили на Горубляне?

п.с. Ако ще ми пишеш ника - поне го пиши правилно.

п.п.с. Никой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?

Kostadin`
23-07-2009, 22:26
Модераторите на сапун. Але-але-але.

Щях да забравя - VOLKSWAGEN FOREVER :super:

Ей сегинка отивам да си пазаря 3-4 голфа и един пасатор за цвят. Дали са затворили на Горубляне?

п.с. Ако ще ми пишеш ника - поне го пиши правилно.

п.п.с. Никой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?
Защото много се чупи и докато запалиш и вече е блокирала? :rotfl:

ПП: Крис без лоши чувства,ама сте си виновни,имаше един коментар който според мен обсъжда модераторската работа,а уж за това се дават 10 наказателни и 3 дена бан.Като не си изпълнявате задължениеята така е.

pr_00f
23-07-2009, 22:28
Е хайде сега - не сме чак такива садисти.
То хората не знаят за какво и как се използва "Shift" ти искаш да ги гоним.:tequilla:

Време е за биричка.

ivo_red
23-07-2009, 22:28
Никой не ми отговори на въпроса с повишена трудност - Защо не карам Алфа ?
:gives[1]:

pr_00f
23-07-2009, 22:29
Грешка.
Има си сериозна причина.

Kris
23-07-2009, 22:33
Пасат е хубава кола, луксозна такава с висок стандарт.

pr_00f
23-07-2009, 22:35
Съвсем точно.
Надявам се някой ден да успея да събера пари да си купя пасат 3-ка, еххх какъв кеф ще бъде само.
Нисък разход , не се чупи , абе супер.

AntiLuuP
23-07-2009, 22:43
Съвсем точно.
Надявам се някой ден да успея да събера пари да си купя пасат 3-ка, еххх какъв кеф ще бъде само.
Забравяш че трябва да е комби щото ако не е комби не е никакъв пасат ... :tequilla:

ancho
23-07-2009, 22:43
Ако става въпрос за мен не си мисля че лъжеш ,но ми стана интересно,защото повечето собственици на 2.0 не им дават почивка иначе този разход е възможен!

Знам какви пари летят за ремонт на ТС-а, както и по останалата част на 156цата, пък и ми е жал да я тормозя и си я карам кротичката, за града си върви идиаално, разход предоволен за 155к.с. За сега какво повече да искам :)

Kostadin`
23-07-2009, 22:46
Съвсем точно.
Няма да сбъркаш,вярвай ми!Фолксваген е колата,не се чупи,върви много и гори малко.Явно моето ФВ е правено в Тайланд...шанс....

Kris
23-07-2009, 22:47
Забравяш че трябва да е комби щото ако не е комби не е никакъв пасат ... :tequilla:

Пасат седан няма.

AntiLuuP
23-07-2009, 23:41
Пасат седан няма.
Ясно значи седана било няква гадна реплика ...
А ето един истински бърз, готин и икономичен пасат 3ка....

pr_00f
23-07-2009, 23:43
Продава ли се ?
Има компресор гледам ммммм.... точно по вкуса ми .

Kostadin`
23-07-2009, 23:47
Продава ли се ?
Няма да се притесняваш ще те уредим с лепенки и надписи Г60 и ВР6. ;)

AntiLuuP
23-07-2009, 23:48
Има и теглич +20hp

pr_00f
23-07-2009, 23:51
Аааа теглича не го бях видял.
Сега няма да мога да спя.
И все пак :

Kostadin`
23-07-2009, 23:53
И все пак :

Купил си си голф мк2?

pr_00f
23-07-2009, 23:54
Цццц,
Не позна, аз колите си ги пиша в подписа.
Други ?

AntiLuuP
23-07-2009, 23:57
Щото алфата се чупи и гори много ...
В крайна сметка се предавам ....

souze
23-07-2009, 23:58
Цццц,
Други ?

Имаш две либрички на части???:wow:

pr_00f
23-07-2009, 23:59
Е къде ги видя 2 като са 3.
Аз съм търговец и развивам непозволена търговия във форума.

Kostadin`
24-07-2009, 00:01
Е къде ги видя 2 като са 3.
Аз съм търговец и развивам непозволена търговия във форума.
Ще те изкажа на мама,ти ще видиш......:wow:

mitaka_cs
24-07-2009, 00:08

Отговорът има ли нещо общо със 155-цата, която имаше:gruebel:
Беше писал, че вече няма да взимаш малолитражка:tequilla:

pr_00f
24-07-2009, 00:27
Е то същия 2.4 го има в 156 и 166.
Друго е.
А 155-цата си беше много добра и вървеше като 1.8.

kokless
24-07-2009, 00:29
За да не ти "плюят" колата?

AntiLuuP
24-07-2009, 00:34
Е добре де не сме врачки...поне аз де и всеки ще измисля нещо глупаво докато не кажеш каква е причината ...

pr_00f
24-07-2009, 00:34
Ццццц.
Ланча също е "талянска бангия".
А причината е смислена за съжаление и проблема е в Алфа.
А причината съм я писал :)
Който ме знае - няма да се чуди.

kokless
24-07-2009, 00:38
5,8/100км. Наистина добра причина,ако е това:) :) :)

Alfa Mania4ka
24-07-2009, 01:00
Как къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бързаhttp://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif

Mире, какво се занимаваш да обясняваш не мога да разбера.
Не си ли чувала лафа "нащо гардже е най - убаво". . .
Всеки който мисли че кара Алфа, ще усъзнае че всъщност само подържа алфа :roll2:

pr_00f
24-07-2009, 01:01
Не е и това. :spoko:

Затрудних ви значи :)

п.с
Оооо Мацка - добре дошла в спам темата.
Къде се губиш ? Взе ли изпитите?

AntiLuuP
24-07-2009, 01:32
Aми заради Алфата на Венци... Наказал те е на газ и ти си решил че повече няма да караш алфа .... :? :D

koolio
24-07-2009, 09:24
Всеки който мисли че кара Алфа, ще усъзнае че всъщност само подържа алфа :roll2:

А, колежке, отде тез еретични мисли :-P.

plamen petkov
24-07-2009, 10:15
Хе хе оставих ви да се полигавите 2 страници и пак не можете да кажете нищо смислено поне като плюете и изливате помия по алфа се обосновавайте но пък липсата на конкретни факти ме кара наистина да мисля че алфа е доста добра кола и че всички глупости които се бълват са плод на завист и глупост и не на последно място на некомпетентност :haha:

pr_00f
24-07-2009, 10:23
Може ли 2 въпроса към теб?

1. От колко време имаш Алфа ?
2. Все пак на колко години си ако не е тайна ?

plamen petkov
24-07-2009, 10:30
алфа имам от гдина но съм се занимавал с авто дизайн от 96 и една от любимите ми марки са мерцедес и алфа през тези години доста съм се интересувал и за двете плюс това съм работил и на бензиностанция 6 г така че имам н якакъв поглед върху колите и съм на 29

mitaka_cs
24-07-2009, 10:50
Защо не карам Алфа ?

Я какво намерих:lupe:

Поради разрастване на семейството се наложи да си потърся по-голяма кола (комби) и понеже вече намерих новата си красавица старата е осъдена да седи пред блока. Няма кой да я кара, и ми е жал да седи да събира прахоляка и да вехне. Просто не е създадена за това.
И пак нещо се губи...

ivo_red
24-07-2009, 11:48
Е, за какво трябваше да ни "открехваш"??! ние така блажено си живеехме в заблуда:scherzkeks::drive:

Ето защо беше преместена темата в общи приказки....
А после темата била спамърска.Е, кой я прави такава? Кое от всичките изказвания е по темата и защо продължавате да серете по нея? Видя се, че нещо смислено не можете да кажете по нея. 1 аргумент не написахте

Не е и това. :spoko:

Затрудних ви значи :)

п.с
Оооо Мацка - добре дошла в спам темата.
Къде се губиш ? Взе ли изпитите?

Може ли 2 въпроса към теб?

1. От колко време имаш Алфа ?
2. Все пак на колко години си ако не е тайна ?

Съвсем точно.

Продава ли се ?

И все пак :

Цццц,
Други ?

Kuku
24-07-2009, 11:51
Ма за кво да ти пишем аргументи бе?!

pr_00f
24-07-2009, 11:53
Имаш добре :)
Заслужи си почерпка - колкото можеш да изпиеш.

А отговора на въпроса е - последното комби което може да събере повече от 2 сака е спряно от произведено от Алфа преди почти 20 години. И какво правим по дяволите ?
То бива недомислие ама чак пък толкова :(

AntiLuuP
24-07-2009, 11:58
Имаш добре :)
Заслужи си почерпка - колкото можеш да изпиеш.

А отговора на въпроса е - последното комби което може да събере повече от 2 сака е спряно от произведено от Алфа преди почти 20 години. И какво правим по дяволите ?
То бива недомислие ама чак пък толкова :(
Е добре защо трябва да е комби 166 ще събере цяла крава в багажника... а колкото до SW na 156 не съм поглждал колко е голямо багажното пространство, но не изглежда по малко от това на Ланчията ...

ivo_red
24-07-2009, 12:00
Ма за кво да ти пишем аргументи бе?!

Споко, от тебе не очаква никой нищо смислено:spoko:

pr_00f
24-07-2009, 12:03
Багажника на 166 е по малък от на 155. На литраж разликата не е голяма но на функционалност....

Пробвай да вкараш количка в багажника ( а моята след сгъване става доста малка) и виж колко място остава.
Мерси.

п.с За мен 156 се води комби единствено заради 5-тата врата.

Kuku
24-07-2009, 12:06
Споко, от тебе не очаква никой нищо смислено:spoko:Нормално, в тая върло-смислена тема.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pr_00f
24-07-2009, 12:07
Дето се вика каквото почукало такова се изтропало :)

Kuku
24-07-2009, 12:09
Пръц :lol:
Дрис :lol:
И секви такива фекално-екскерементални хубавинки :lol: :lol: :lol:

AntiLuuP
24-07-2009, 12:12
Багажника на 166 е по малък от на 155. На литраж разликата не е голяма но на функционалност....

Пробвай да вкараш количка в багажника ( а моята след сгъване става доста малка) и виж колко място остава.
Мерси.

п.с За мен 156 се води комби единствено заради 5-тата врата.
:flex::gruebel::drive: Ами всъщност тези малки подробности не ги знаех, но няма начин да няма начин ...

ivo_red
24-07-2009, 12:12
Дето се вика каквото почукало такова се изтропало :)

А именно?

plamen petkov
24-07-2009, 12:14
ето и аз мога да плюя по алфа -йо йо мен дрън дрън каква кола карам ама защо не карам друга тоалетната на село ми е пълна ето това са аргументите ми че алфа е боклук :super:

ivo_red
24-07-2009, 12:15
ето и аз мога да плюя по алфа -йо йо мен дрън дрън каква кола карам ама защо не карам друга тоалетната на село ми е пълна ето това са аргументите ми че алфа е боклук :super:

:headbang:

DerMeister
24-07-2009, 12:16
А именно?
Първото мнение в темата:
"Идеята ми е тук да се дават реални примери и цифри за качествата на ALFA ROMEO да си вдигнем самочувствието и да докажем на голфаджиите че има по добри коли ."
Моят отговор: Колкото и да си харесвам колата, колкото и да ма кефиеь и въпреки фактът, че ако мога да си избирам отново кола, пак ще си избера тази, казвам най-отговорно, че тва са ебаси трошливите и досадни коли. Все нещо им има и наливаш пари кат ракия в бидон. Та каквото почукало, такова се изтропало.

pr_00f
24-07-2009, 12:16
Бре ся и боклук била.

Тук никой не казва че Алфа е боклук.
Просто както беше казано многократно всяка кола си има и силни и слаби страни.
И не виждам къде е проблема да си плюем слабите страни на колите.

Kuku
24-07-2009, 12:22
Кви Алфисти сте вие бе :lol: :lol: :lol:

pr_00f
24-07-2009, 12:23
Къш от тука - подмолен фиатски агент такъв :super:

plamen petkov
24-07-2009, 12:50
хора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ :bowdown:

ivo_red
24-07-2009, 13:00
Първото мнение в темата:
"Идеята ми е тук да се дават реални примери и цифри за качествата на ALFA ROMEO да си вдигнем самочувствието и да докажем на голфаджиите че има по добри коли ."
Моят отговор: Колкото и да си харесвам колата, колкото и да ма кефиеь и въпреки фактът, че ако мога да си избирам отново кола, пак ще си избера тази, казвам най-отговорно, че тва са ебаси трошливите и досадни коли. Все нещо им има и наливаш пари кат ракия в бидон. Та каквото почукало, такова се изтропало.

Това не е изтропване. Ако така приемаш собственото си мнение е лошо...Изтропването го свършиха други...
Иначе донякъде съм съгласен с теб, че италианците са царе на всякакви схеми с цел източване на пари от хората.

DerMeister
24-07-2009, 13:03
Това не е изтропване. Ако така приемаш собственото си мнение е лошо...Изтропването го свършиха други...
Иначе донякъде съм съгласен с теб, че италианците са царе на всякакви схеми с цел източване на пари от хората.
Изтропване е от гледна точка на това, че колегата е очаквал да завалят хвалби и т.н., а в крайна сметка се оказва, че повечето сме реалисти и всеки казва каквото му е на душата. За мен това е хубаво.

AntiLuuP
24-07-2009, 13:04
Добре де не мислите ли че ако бяха наистина такива курници каквито ги описват - Милано Моторс Фиат и всички производни щяха да са фалирали преди доста години, а вместо това те се разрастват като чели ???

DerMeister
24-07-2009, 13:06
Добре де не мислите ли че ако бяха наистина такива курници каквито ги описват - Милано Моторс Фиат и всички производни щяха да са фалирали преди доста години, а вместо това те се разрастват като чели ???
Ооо тука си далече от логиката. Те като нови не са курници. Хората ги взимат, карат 5 гдини макс и после взимат новите модели, а ние им оправяме курниците. Направете анкета колко са Алфи-те втора ръка купени и колко нови.

plamen petkov
24-07-2009, 13:12
Колега искаш да кажеш че една алфа след 5 г е за скраб а е дин фолксваген до 20-тата си година се разработва интересно и логично :dance:

pr_00f
24-07-2009, 13:14
Колегата каза че си купуваме стари коли.
И какво са ти влезли VW в главата че все тях ни набиваш на очи.
Завист ли те гони що ли?

AntiLuuP
24-07-2009, 13:15
Ооо тука си далече от логиката. Те като нови не са курници. Хората ги взимат, карат 5 гдини макс и после взимат новите модели, а ние им оправяме курниците. Направете анкета колко са Алфи-те втора ръка купени и колко нови.
Определено това е така ... ама то същото важи и за немските , а да не говорим за френските кошници ...
Няма вечни неща... просто едни дават фира по рано от други...
Много се говори и против форд...
Ами бившата ми кола беше форд и за 22 години на пътя са му сменени 2пъти носачи 2 пъти накрайници съединител и каре ... + обичайните обслужвания ... за нещо по сериозно не мога да се сетя .....
(казвам 22 години защото баща ми я караше преди мен и и беше опънал 500 000++км)

DerMeister
24-07-2009, 13:19
Всички коли стават курници след 5тата година. Няма изключения. Просто някои са така направени, че се чупят повече. Защо на 20 годишната ми Корса и е още оригинално окачването и нищо не тропа? Ся верно, че изгни. :-P Или защо имам приятел с БМВ 97ма година на 200000км, който не е пипнал нищо по него, кара го като олигофрен и само ме пита "абе пак ли си на сервиз". Кво да му кажа по точно? Аз му казвам: ми на сервиз съм кво да направа. Ама като я взема наиш как и се кефя. :super:

tanatos
24-07-2009, 13:29
Една позната, работи в маркетингова агенция, в момента правят проучване за автомобили и понеже търсиха някакво бмв не по старо от 3 години ме помоли да ми направи интервю. Интервято не е толкова важното. По важното е че ми показа списък с марките който търсят, те търсят по няколко коли прозведени след 2006. Общо 200 коли от различни марки. Алфа Ромео я нямаше, а списъка е направен според продаваните коли в българия.Имаше 15 марки коли но не и алфа нито фиат.
Мен слабо ме касае, но това, че един дълър (в българия конкретно) се разраства не означава, че продава. Много добре знаете, че се перат пари през тези представителства. Разрастването не е критерий. Продажбите са критерия!!
VW са на 5то място по продажби а Алфа ги нема в 15тицата. Дали шв са курница а????Айде малко реализъм. Шибания крайслер 300ц има повече продажби от всички моделии на алфа в българия.
Некой да ми обясни причините??????????

Kuku
24-07-2009, 13:34
хора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ :bowdown:ПламенЧО, спри да си записваш и отвори подразделите за да видиш от какво се оплакват колегите и какви ремонти са правили по колите си..... същото се отнася и за Иво - коне с капаци :idea:
Пуснали били тема за доказване - малък е форума и темите в него, че виждаш ли ТЕ щели да доказват еди-какво-си в тая тема - мА кои бЕхте вие беееееее, ДОКАЗВАЧИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Откривателите на топлата вода :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П.
Абе, капацитети, вие знаете ли кой е открил топлата вода, А?

AntiLuuP
24-07-2009, 13:43
Ееее tanatos не знам ама аз преди месец може би ходих на оглед - ами на горубляне познай кои бяха преобладаващите коли - Италянките и мерцедесите... Тук там пасат, БМВ или бърза ГОуФ 3ка, от време на време опелче ...
Т.е. въпреки че е курник почти всеки предпочита алфа 98 година с фул ел. пакет от колкото "нечуплив VW" 93 и като се возиш в него чувството е същото като да се возиш в москвич 12ка ....

plamen petkov
24-07-2009, 13:46
причините че не се продават много алфи и като стари икато нови е всеобщото настройване срещу нея да вземем например една много играна игра НФС там алфа има само в една от поредиците и и даже с алфа брера се започва т,е, е най бавната а доста напред се отваря голф това наистина няма пряка връзка с продажбите но човек който играе тази игра след време ще си купи не алфа брера а голф ,а друго нещо е българина той не разсъждава от всякъде чува че фолксваген е здрава,икономична,евтина абе перфектна и си я взима и след това си блъска главата но от срам казва че е добра така че всичко е до настройка на мисленето ако се говореха хубави неща за алфа щеше да е обратното

DerMeister
24-07-2009, 13:46
Ееее tanatos не знам ама аз преди месец може би ходих на оглед - ами на горубляне познай кои бяха преобладаващите коли - Италянките и мерцедесите... Тук там пасат, БМВ или бърза ГОуФ 3ка, от време на време опелче ...
Т.е. въпреки че е курник почти всеки предпочита алфа 98 година с фул ел. пакет от колкото "нечуплив VW" 93 и като се возиш в него чувството е същото като да се возиш в москвич 12ка ....
И тука си има и друга страна на медала. Алфите в Италия са по 500-1000 евро дори. Вкарват я, прас една боя и айде 6000лв. Далаверата е яка. А и гоуфовете и бмв-тата не мое да се застоят. За 2 месеца една 320-ка може да си смени 5 собственика. Пробвай да продадеш Алфа. :lupe:

tanatos
24-07-2009, 13:48
Говоря за нови коли. За съжаление няма как да знаем каква е статистиката за коли 2ра ръка. Общи приказки от типа кой какво предпочита в случая не вървят. Ако найстина се продаваха толккова,защо търговците не са се светнали и да вкарват само алфи а????? Нереде логиката?

Kuku
24-07-2009, 14:07
Желязо!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=25084&stc=1&d=1248433676

pacho_kardana
24-07-2009, 14:15
Желязо!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=25084&stc=1&d=1248433676

Това може да се случи на всяка кола!Пък за счупения мотор нали вече казах,че предния собственик се е възползвал от високите обороти и 155коня и вече си казва своето!Мислиш ли ако едино бмв,мерцедес,ауди и т.н. ако се кара постоянно в "лютеницата" ще му издържи дълго време мотора?

santo_traficante
24-07-2009, 14:16
на Горубляне не ги виждате Пасатите и ГоуФувете защото след като слезне от автовоза броя 3 дни и колите са продадени.
а за продажба на Японски коли няма да коментирам колко бързо излитат:super:
Талянките и Французойките най се заседяват

Fear
24-07-2009, 14:16
хора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ :bowdown:
Добре бе братле, понеже си много упорит, довечера ще постна файлчето, в което съм си описал всички неща, които съм правил по колата в тези година и 4 месеца, в които я имам.
Дано останеш доволен, най-накрая. И взем и да кажеш най-после, ти каква кола караш.

Kuku
24-07-2009, 14:17
Да, Пачо, аз много добре разбирам някои неща, за разлика от други.... ма нали темата е за плюене :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пък ако вземеш да отвориш разделите, ще стане страшно :lol: :lol: :lol:

pacho_kardana
24-07-2009, 14:22
Добре бе братле, понеже си много упорит, довечера ще постна файлчето, в което съм си описал всички неща, които съм правил по колата в тези година и 4 месеца, в които я имам.
Дано останеш доволен, най-накрая. И взем и да кажеш най-после, ти каква кола караш.

Той каза 156 2.0 ТС и само да ти кажа,че колата ти е на 9 + години и не знаеш какво се е случвало с колата преди да я купиш!Ако си я взел чисто нова и е започнала да се прецаква тогава вече може да казваш какъв боклук е!Иначе нямаш правилна преценка!

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Да, Пачо, аз много добре разбирам някои неща, за разлика от други.... ма нали темата е за плюене :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пък ако вземеш да отвориш разделите, ще стане страшно :lol: :lol: :lol:

Пак казвам това са коли девет десет + години и е нормално вече едната да не иска да запали и т.н. както предполагам знаеш електрониката на алфа е немска и тя дава дефекти!:lupe:

ivo_red
24-07-2009, 14:24
ПламенЧО, спри да си записваш и отвори подразделите за да видиш от какво се оплакват колегите и какви ремонти са правили по колите си..... същото се отнася и за Иво - коне с капаци :idea:
Пуснали били тема за доказване - малък е форума и темите в него, че виждаш ли ТЕ щели да доказват еди-какво-си в тая тема - мА кои бЕхте вие беееееее, ДОКАЗВАЧИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Откривателите на топлата вода :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П.
Абе, капацитети, вие знаете ли кой е открил топлата вода, А?

Хайде да вкараме малко ориентацията. Темата си беше много хубава, докато ти не почна да споделяш с нас ценните си мисли и идеи. Видя се и Сфинкса с неговата здрава Тойота. А междудругото "ху да фък ар ю", та раздаваш квалификации и оценки?! Явно имаш някакви комплекси, които не ти дават мира:flex: Аз не съм създал темата, но си коментирам в нея като нормален човек, който зачита мнението на другите. Аз не съм ти правил квалификации, защото възпитанието ми не го предполага. За теб не може да се каже същото. :puke:

Моята позиция е, че си харесвам колата и ме кефи много. Кефи ме и самата идея Алфа Ромео. Това, че на някой не му изнася, или няма достатъчно разсъдък, за да го проумее, не ме интересува. Още в началото на темата съм казал, че Алфа не може да се мери по задравина с японските коли, но дава нещо друго в замяна на това. Нещо, заради което всички сме тук. Защото колкото и да плюете, всички висите във форума на Алфа и явно ви пука.

Fear
24-07-2009, 14:40
Той каза 156 2.0 ТС и само да ти кажа,че колата ти е на 9 + години и не знаеш какво се е случвало с колата преди да я купиш!Ако си я взел чисто нова и е започнала да се прецаква тогава вече може да казваш какъв боклук е!Иначе нямаш правилна преценка!
Кхъм...

Не е до това, за съжаление - всичко е до поддръжка и гледане на колата. И тъй като почти всички сме си взели коли на 5, 10, че и повече години, никой не може да каже, как са я мъчили тази кола предишните собственици.
Така че, гледайте си колите, поддържайте си ги, карайте си ги - ако се счупи нещо, ами дошло му е времето.
Това е положението. :)

Други разяснения искаш ли? :)

pacho_kardana
24-07-2009, 14:46
Кхъм...

Други разяснения искаш ли? :)

Сега не мога да разбера какво искаш?

Fear
24-07-2009, 15:02
Сега не мога да разбера какво искаш?
Искам да разбереш най-накрая, че съм фен на марката, не я плюя, не й изтъквам недостатъците и си обичам колата!
Само че, за разлика от вас, не съм кон с капаци и уважавам другите производители.

По-просто от това, няма как да го кажа!

pacho_kardana
24-07-2009, 15:04
Искам да разбереш най-накрая, че съм фен на марката, не я плюя, не й изтъквам недостатъците и си обичам колата!
Само че, за разлика от вас, не съм кон с капаци и уважавам другите производители.

По-просто от това, няма как да го кажа!

И аз уважам другите прозиводители!Но просто алфата ме кефи най-много и това е!Как може да не го разбереш а толкова поста исписахме с глупости..:lupe:

Kuku
24-07-2009, 15:20
.... Кажи бе, ДОКАЗВАЧ с ориентация - кой е открил топлата вода?!

Fear
24-07-2009, 15:40
И аз уважам другите прозиводители!Но просто алфата ме кефи най-много и това е!Как може да не го разбереш а толкова поста исписахме с глупости..:lupe:
E как да не съм го разбрал бре!? Нали и в поста ми, който си цитирал, пиша, че си обичам колата.
В някой от по-горните постове пък бях писал, че ме кефи.

Четете темата, като дявол евангелието, и това го бях писал! :evil:
:tooth:

pacho_kardana
24-07-2009, 15:43
E как да не съм го разбрал бре!? Нали и в поста ми, който си цитирал, пиша, че си обичам колата.

Еми тогава със здраве да си я караш и единствено да сменяш консумативи,да наливаш бензин и да си правиш кефа! :cheers:

ivo_red
24-07-2009, 15:51

Точно така е, а някои даже и не четат преди да се изкажат. (Не визирам колегата Пачо)

Kuku
24-07-2009, 15:57
УМИШЛЕНО ЛИ СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ВИЖДАШ ВЪПРОСА МИ....

santo_traficante
24-07-2009, 16:08
кой е открил топлата вода?!

жокер:-P

ivo_red
24-07-2009, 16:09
УМИШЛЕНО ЛИ СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ВИЖДАШ ВЪПРОСА МИ

Не ме вълнуваш изобщо, още по-малко спрелите ти въпроси! Ако ще и с огромни букви да пишеш, това не променя колко малко смисъл носят те, сешшш ли се:lupe::smoke:

Kuku
24-07-2009, 16:19
Какъв смисъл да ти нося бе - зададох ти въпрос :idea:
Кажи си, че не знаеш и готооо.... :lol: :lol: :lol: :lol:

pr_00f
24-07-2009, 16:29
Топлата вода съм я открил АЗ.

Малеее от 3 часа не съм плюл по Алфа.
Какво ли да измисля този път....

ivo_red
24-07-2009, 16:31
Какъв смисъл да ти нося бе - зададох ти въпрос :idea:
Кажи си, че не знаеш и готооо.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Адашът Иво Сиромахов може да отговори на твоя въпрос ;)

http://siromahov.blog.bg/lichni-dnevnici/2007/05/30/koi-otkri-toplata-voda.75044

Kuku
24-07-2009, 16:51
Толко ли беше срамно да си кажеш, че И това не знаеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pr_00f
24-07-2009, 17:03
И все пак да запазим добрият тон между нас :director:

Kuku
24-07-2009, 17:05
Аз между мен съм си го запазил, ама между вас не знам дали ще го запазя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ivo_red
24-07-2009, 17:06
Толко ли беше срамно да си кажеш, че И това не знаеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Говори се, че римляните са я открили топлата вода, ама те хората не знаят, че всъщност си бил ти...:roll2:

Kuku
24-07-2009, 17:12
Кои римляни бе? Тия със здравите Алфи ли? :lol: :lol: :lol:

ivo_red
24-07-2009, 17:28
Кои римляни бе? Тия със здравите Алфи ли? :lol: :lol: :lol:
Ами действието се развива има-няма няколко хиляди години преди здравите Алфи:bouncing_smiley:
Жалко, че Сфинкса зачезна някъде, та не може да ни обясни как на практика той въвел марката Алфа Ромео в България и бил един от пионерите преди 8 г., но му трябвали 5г., за да се убеди къв кенеф са :rotfl:
Все откриватели и пионери в тоя форум и все не карат Алфа...:thumbup:

Mirela
24-07-2009, 17:38

АААААА злобчо дека се губиш хи-хи-хи-
Утре ще ти звънна, че не съм те чувала скороhttp://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gif

Kuku
24-07-2009, 17:39
Ами действието се развива има-няма няколко хиляди години преди здравите Алфи:bouncing_smiley:
Жалко, че Сфинкса зачезна някъде, та не може да ни обясни как на практика той въвел марката Алфа Ромео в България и бил един от пионерите преди 8 г., но му трябвали 5г., за да се убеди къв кенеф са :rotfl:
Все откриватели и пионери в тоя форум и все не карат Алфа...:thumbup:Е, нема как всички да сме дръпнали напред с "96г., 2,0 литра бензин атмосферка" - само истинските АлфаДЖИЙ го можете :lol: :lol: :lol:

pr_00f
24-07-2009, 17:42
И аз си мислехче ако беше тук SFINKS как щеще да ви нахрани само... Но за съжаление отнесе 1 месечен бан.

Mirela
24-07-2009, 17:42
Е, нема как всички да сме дръпнали напред с "96г., 2,0 литра бензин атмосферка" - само истинските АлфаДЖИЙ го можете :lol: :lol: :lol:

Вземи първо си купи Алфа и тогава се дърпай http://s16.rimg.info/86567154cfdf01d0bfea315ec5298c9c.gifиама внимавай някой да я дръпне с въже, че е останала на пътя:wow:

Kuku
24-07-2009, 17:51
Нямам нужда от Алфа - и така ги разминавам като счупени :lol: :lol: :lol:

pacho_kardana
24-07-2009, 17:54
И аз си мислехче ако беше тук SFINKS как щеще да ви нахрани само... Но за съжаление отнесе 1 месечен бан.

Е не може ли да му махнете бана за 10 мин?:drool:

Mirela
24-07-2009, 17:57
Нямам нужда от Алфа - и така ги разминавам като счупени :lol: :lol: :lol:

ИИИИ разби ми детските мечтиhttp://s17.rimg.info/fc879f8e9ecb72482b01cc2b30a0921e.gif

pr_00f
24-07-2009, 17:57
За 10 минути няма да може да ви нахрани всички. :Lkingsmiley:

pacho_kardana
24-07-2009, 17:58

Еми тогава преценете за колко мин и там му махнете бана.. :drool:

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Еми тогава преценете за колко мин и там му махнете бана..:bouncing_smiley: :drool:

Speeder
24-07-2009, 18:00
Аз предлагам да се отвори тема "Плюене по АлфаДЖИИте"
Насъбрал съм мазна храчка :wow:

ivo_red
24-07-2009, 18:12
Е, нема как всички да сме дръпнали напред с "96г., 2,0 литра бензин атмосферка" - само истинските АлфаДЖИЙ го можете :lol: :lol: :lol:

Не ми иронизирай колата, защото нито си я виждал, нито имаш представа в какво състояние е. Опитите ти да ме засегнеш са меко казано жалки. Не знам защо продължаваш с дребнавото си заяждане, явно това ти носи някакво извратено чувство за пълноценност. както и да е...За моята кола никога не съм твърдял, че е най-велика в света, но в тоя ценови диапазон не можах да открия нищо по-добро, а преди 2г. търсих около 3 месеца, преди да намеря тази, или по-скоро тя да ме намери. Ти като си толкова отворен ми кажи за тия пари и с тия показатели коя е по-добра? Ако обичаш ми отговори по темата, а не с някакви други глупости...

И това за Алфаджия така можеш да наричаш себе си, но не и мен ;) Нямам нищо общо с подобно понятие и никога не съм имал!

Mirela
24-07-2009, 18:17
явно това ти носи някакво извратено чувство за пълноценност. както и да е...

Той е много извратен ти незнаеше ли?:shocking:

plamen petkov
24-07-2009, 18:24
хора сериозно от време на време почнохте да ми липсвате тука от такава сериозна тема я превърнахте в шампионска ЛИГА ,имаше хора дето се оплакаха от алфа и аз ще се оплача за една година най скъпото нещо по нея е крачна помпа 8 лв /теглих заем за нея щото знаете че частите за алфа са по скъпи от на ферари/ и капва от време на време масълце от двг ,според мен ако беше голф нямаше да има такива огромни проблеми ама на като не разбирам от коли ,имам идея да направим статистика за отделните модели колко се чупят така итака сме много

Fear
24-07-2009, 18:54
Понеже обещах, ето, качвам файлче със всичко, което досега съм правил по колата.
Изводите всеки да си прави сам, и да тълкува нещата, както му изнася.

Аз ще повторя, карам си с кеф колата и не ми пука, а когато трябва да правя нещо по нея - правя го и толкова. :)

ivo_red
24-07-2009, 19:00
Понеже обещах, ето, качвам файлче със всичко, което досега съм правил по колата.
Изводите всеки да си прави сам, и да тълкува нещата, както му изнася.

Аз ще повторя, карам си с кеф колата и не ми пука, а когато трябва да правя нещо по нея - правя го и толкова. :)

Аз освен консумативите за 2г. съм сменил радиатор (около 130-140 лева ако не се лъжа), че стария се спука и цилиндърче на съединителя (някъде 70-тина лева беше). 10 000 к.навъртях и сега планирам нова смяна на масло и др. течности:doctor:
Всичко се прави при Румен, така че ако някой не верва, мое да се консултира с него.

Kuku
24-07-2009, 19:18
.... Джугара-джагара, джугара-джагара :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirela
24-07-2009, 19:20
Джугара-джагара, джугара-джагара :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я по сериозно...

се лигави http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

ivo_red
24-07-2009, 19:25
Лицето Куку замина в игнор листа, да не излопа от притиснение пак що не му отговарям:sick1:

Jivko7777
24-07-2009, 19:31
Ако продължавате така може накрая роман да се издаде от тая тема :bouncing_smiley: :bouncing_smiley: :bouncing_smiley: Ама за сега е само 33 стр, като станат 400 и почвам да го пиша :lol: :lol: :lol:

plamen petkov
24-07-2009, 20:22
С тия лиготии от 33 стр ще изкараш 3-4 смислени другото е ушав с пача от хора които не знаят защо пишат тук и даже не се опитват да разсъждават

Mirela
24-07-2009, 20:28
С тия лиготии от 33 стр ще изкараш 3-4 смислени другото е ушав с пача от хора които не знаят защо пишат тук и даже не се опитват да разсъждават

Дали ние незнаем или ти незнаш нямам си и на идея, ама ми е интересно как толкова много хора са на едно мнение, а ти и Иво противоречите http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

santo_traficante
24-07-2009, 20:29

зависи!
на кой по колко ще "сипе":clown:

plamen petkov
24-07-2009, 20:38
Хъм толкова много хора ! това че сте се събрали 5-6 човека с еднакво ниво на развитие и просто си говорите врели некипели без никаква връзка по темата или по всякаква друга тема и казваш ние всички все едно говориш за хиляди срещу нас двамата и отново няма смисъл в писаното много думи а смисъл йок

arieca155
24-07-2009, 21:31
Първото мнение в темата:

:thumbup:

ivo_red
24-07-2009, 21:32
Хъм толкова много хора ! това че сте се събрали 5-6 човека с еднакво ниво на развитие и просто си говорите врели некипели без никаква връзка по темата или по всякаква друга тема и казваш ние всички все едно говориш за хиляди срещу нас двамата и отново няма смисъл в писаното много думи а смисъл йок

:th_up:

galinves71
24-07-2009, 21:53
колеги,пак искривихте темата.

Kuku
25-07-2009, 14:06
Лицето Куку замина в игнор листа, да не излопа от притиснение пак що не му отговарям:sick1:Кажи бе, ДОКАЗВАЧ?! :?

С тия лиготии от 33 стр ще изкараш 3-4 смислени другото е ушав с пача от хора които не знаят защо пишат тук и даже не се опитват да разсъждаватВ тема със заглавие "Да докажа, колко съм тъп и ограничен!" няма кой да те похвали..... РАЗСЪЖДАВАЧ :lol:

plamen petkov
25-07-2009, 14:17
О колега куку домъчня ми за глупостите ти случайно да не беше в сервиза отново да оправяш голфа си ? хей хора 5-6 ма сте ама ръсите глупости за хиляда просто да ви завиди човек то и аз обичам да ръся глупости ама вие ма минавате като голф -алфа:rotfl:

Kuku
25-07-2009, 14:52
В глупава тема се пишат глупости!

И си малко в грешка - минаваме те, като "Голф" СЧУПЕНА "Алфа" :lol:

ivo_red
25-07-2009, 15:29
Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! - възкликнал Моканина по повод на Куку-вците. Жалко, че вече не мога да се насладя на умопомрачителните му коментари, но съм сигурен, че от тях струи ерудиция и интелект и се обяснява нагледно как той е най-горната кора на л****то, а всеки на различно мнение от неговото е кретен и идиот...Обикновено такова поведение е присъщо на хора, които имат сериозни съмнения в самите себе си и се опитват сами да си докажат, че струват нещо. Лошото обаче е, че дори и да заблудиш другите, себе си няма как да заблудиш:oops: темата била тъпашка и идиотска, но той не спира да пише в нея. Ясно е какво го е привлякло :naughty:

galinves71
25-07-2009, 15:54
Колеги,не се дразнете така щот си правим лоша реклама на висшестоящите тук!

plamen petkov
25-07-2009, 17:46
Еех хора оцапахте темата а след това казвате че е тъпашка в началото не беше докато не влязоха разни елементи дето мечтаят да си купят гоуфове ,опилчита и форчита

galinves71
25-07-2009, 17:52
Винаги така става,започва с конкретен въпрос или тема и се превръща в поредна порция диалог м/у 2-3ма.

ivo_red
25-07-2009, 17:52
Еех хора оцапахте темата а след това казвате че е тъпашка в началото не беше докато не влязоха разни елементи дето мечтаят да си купят гоуфове ,опилчита и форчита

То съвсем ясно и отчетливо може да се види кой какви постове има и колко от тях са по темата и колко от тях са смислени. Също така може да се проследи след появата на кои еУементи темата придоби семкаджийско-аграрен характер:busted_cop: Въпросът е, че никой не желае да го направи...

Kuku
25-07-2009, 17:58
Евала, ДОКАЗВАЧ :!:
Супер сте, РАЗСЪЖДАВАЧ.... върха сте..... вие сте истински АЛФИСТИ :idea: