PDA

View Full Version : Молба към колега от Дупница

pitbull
08-03-2010, 19:05
Здравейте колеги имам голяма молба към някой колега от гр.Дупница. Харесал съм си една Алфа 164, но нямам никакво свободно време да отида да я огледам,молбата ми е ако някой има свободно време да и хвърли едно око и да я наснима отвсякъде. Мерси предварително ,после ще има почерпка:big_beer:
Ето и линк към обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11254379707818915&f1=details

wwweb
08-03-2010, 19:14
От сега мога да ти кажа, че колата не става. В Дупница няма нито една читава кола. Ако откриете, обадете ми се, ще дойда да черпа!

vasko graminov
08-03-2010, 19:14
много е готина ;-)

nicks1
08-03-2010, 20:37
Точно от тази автокъща си купих 156-та. И да ти кажа нямам оплакване. Собственика е стабилен и спокойно можеш да се пазариш.

Jivko7777
08-03-2010, 20:52
Кораба на снимки е доста хубав :) Сега друг е въпроса в какво състояние е, но определено си заслужава да се погледне...и ако свали цената на около 2000 лв, направо ще е супер оферта :smoke:

wwweb
08-03-2010, 21:15
Всяка седмица събота или неделя ходя да гледам коли в Дупница, тъй като си търся още една по-малка. Това продължава вече 3-ти месец... изводите оставям на вас.

Последната, която пробвах, не можеше да завива на дясно, ама изобщо! Според продавача били меки гумите! Ха-ха-ха...

Няма да ми стигне цяла тема да пиша на какви неща съм се наслушал по Дупница. Тва кой си е взел кола от там или бъкел не разбира какво купува, или е бил най-големия късметлия на света.

thecleaner
08-03-2010, 21:30
Всяка седмица събота или неделя ходя да гледам коли в Дупница, тъй като си търся още една по-малка. Това продължава вече 3-ти месец... изводите оставям на вас.

Последната, която пробвах, не можеше да завива на дясно, ама изобщо! Според продавача били меки гумите! Ха-ха-ха...

Няма да ми стигне цяла тема да пиша на какви неща съм се наслушал по Дупница. Тва кой си е взел кола от там или бъкел не разбира какво купува, или е бил най-големия късметлия на света.

На Дупница има много дараци, но има и много добри Алфи. Участвал съм за последните 2 години, поне в закупуването на 6-7 Алфи, което означава че аз съм ги избирал. Та от Дупница са купени 155 2,0 8V на смешна цена. Колата беше на 16 години и си и седяха найлоните по нея. Мойта 156 на цена която още е трудно да се намери дори към днешния момент. Колата беше на 100к км. сега е на 120к. 166 2,4JTD в много добро състояние със сички шукарий работещи. Имай в предвид мое мнение че тамошните джамбази са доооооста по-културни от Горублянските дисове. Така че не робувай на Дупница, Горубляне и т.н. С малко късмет и много обикаляне мое си земеш от всякъде нормална Алфа.

wwweb
09-03-2010, 11:26
Здравейте колеги имам голяма молба към някой колега от гр.Дупница. Харесал съм си една Алфа 164, но нямам никакво свободно време да отида да я огледам,молбата ми е ако някой има свободно време да и хвърли едно око и да я наснима отвсякъде. Мерси предварително ,после ще има почерпка:big_beer:
Ето и линк към обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11254379707818915&f1=detailsСъбота или неделя, ако ходя, ще я погледна, но пак повтарям - не възлагай големи надежди.

PEPI-2ALFA
09-03-2010, 17:35
...и ако свали цената на около 2000 лв, направо ще е супер оферта :smoke:
Ами на стъклото май си пише 2000 лв.

wwweb
09-03-2010, 18:26
Ами на стъклото май си пише 2000 лв.
По-скоро 2800 :)

Бе за 2200 ще я дадат, а нищо чудно и за 2. Друг е въпроса дали и за 2 си струва :)

assassin's
10-03-2010, 23:24
От сега мога да ти кажа, че колата не става. В Дупница няма нито една читава кола. Ако откриете, обадете ми се, ще дойда да черпа!

тук мога да го оспоря тва!моята я купих от там преди 3 години от коя автокъща непомня вече!а и след катоя закачихме да и видим реалните километри се оказаха те!така че не се знае на кон или на магаре ще се попадне!

renyx
10-03-2010, 23:39
тук мога да го оспоря тва!моята я купих от там преди 3 години от коя автокъща непомня вече!а и след катоя закачихме да и видим реалните километри се оказаха те!така че не се знае на кон или на магаре ще се попадне!

Има хора , които така ще ти върнат километража , че и в Милано Мотърс няма да разберат.

assassin's
11-03-2010, 16:59
то може и да има но за 3 години съм сменил свещи,кабели и дебитомер по тази кола,а я карам като чужда и за 18 месеца съм и навъртал 50 000км!кво повече да искам гори масло 500-800 грама на 10 000км!мисля че е повече от добре!

pitbull
12-03-2010, 08:34
Събота или неделя, ако ходя, ще я погледна, но пак повтарям - не възлагай големи надежди.
Мерси предварително колега,ако ходиш би ли могъл да я наснимаш от вътре.

wwweb
12-03-2010, 11:14
Мерси предварително колега,ако ходиш би ли могъл да я наснимаш от вътре.Непременно.

ludkanar
12-03-2010, 11:40

А аз мисля че не ти е ясно това с километрите,има момчета които ги правят на колкото си искаш и немойеш да ги хванеш никога.А до това че има читави коли там има и моята я купих от човек който си има борса там но просто като я видях и тва беше моята кола.Макар да я взех на 180 000 км е добре запазена като салон и тва малко след като се регистрирах тук във форума.

assassin's
12-03-2010, 21:02
е хубаво ся да с еобясняваме или не,казах колата я карам 3-та година и не се е обадило нищо!кой как ги правел,кое несъм знаел голяма работа!на алфадига показва тва което показва и на таблото!тва гледам тва е вярно!и още нещо,като купувах задните врати неможеха да се отворят все още ги раздвижвам,явно е на има няма 400 000км!вие знаете по добре

wwweb
13-03-2010, 21:05
Видях колата. Лично аз не съм впечатлен, но не съм и имал други очаквания.

- Мотора не е спокоен, има вибрации. Чува се стържене и някакво чаткане. Чаткането вероятно е от ролка, стърженето от нещо по-сериозно.
- Трябва да се прави ауспух.
- Форсира се мудно, замисля се.
- Има луфтове тук там.
- Десните мигачи не работят, индикацията за тях също.
- Драскотините се виждат и от снимките по-долу.
- Вътре е позапазена, но трябва да се изпере из основи.
- Ще купуваш гуми.

Това е общо взето. Цената, на която е готов да я даде е 2300 лв. Преценявай и действай ;)

pitbull
14-03-2010, 21:41
Голямо мерси колега wwweb:notworthy:,като идваш към София да се обадиш да черпа