View Full Version : Въпрос за прехвърляне на кола.....
Значи момчета , нуждая се от бърз съвет. Хаесах си една кола в Бургас ( аз съм от София) , колата е на лизингова къща в София но човекът е в Бургас . Лизинга е изплатен но колата не е прехвърлена още на негово име . Та въпроса ми е има ли вариант , като отида в Бургас той да ми даде някакво пълномощно за да може лизинговата къща без негово присъствие в София да я прехвърли направо на мене ?
Колеги спешно ми трябват някакви варианти за да знам какво да правя ако някой знае със сигурност как по друг начин може да стане моля да ми напише!
Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.
Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.
Да ама колата не е на негово име а на лизинговата къща .... трябва ми пълномощно за лизинговата къща сигурно ?!?!?
Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.
firedragon
11-04-2010, 12:17
Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.
Така е.Няма как да стане без разрешението на лизинговата къща независимо,че е изплатена.Може да пробвате да се свържете с нея и да видите какво може да се направи,защото няма смисъл колата да се прехвърля 1000 пъти.
Я провери в лизинговата къща какво ще кажат... Може да няма ограничение и да я прехвърлят директно на теб