Log in

View Full Version : Въпрос за прехвърляне на кола.....

Orm
11-04-2010, 11:07
Значи момчета , нуждая се от бърз съвет. Хаесах си една кола в Бургас ( аз съм от София) , колата е на лизингова къща в София но човекът е в Бургас . Лизинга е изплатен но колата не е прехвърлена още на негово име . Та въпроса ми е има ли вариант , като отида в Бургас той да ми даде някакво пълномощно за да може лизинговата къща без негово присъствие в София да я прехвърли направо на мене ?
Колеги спешно ми трябват някакви варианти за да знам какво да правя ако някой знае със сигурност как по друг начин може да стане моля да ми напише!

renyx
11-04-2010, 11:59
Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.

Orm
11-04-2010, 12:09
Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.

Да ама колата не е на негово име а на лизинговата къща .... трябва ми пълномощно за лизинговата къща сигурно ?!?!?

venko
11-04-2010, 12:13
Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.

firedragon
11-04-2010, 12:17
Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.

Така е.Няма как да стане без разрешението на лизинговата къща независимо,че е изплатена.Може да пробвате да се свържете с нея и да видите какво може да се направи,защото няма смисъл колата да се прехвърля 1000 пъти.

nhg
11-04-2010, 12:43
Я провери в лизинговата къща какво ще кажат... Може да няма ограничение и да я прехвърлят директно на теб